Sveikos mielosios. Labai atsiprasau jei kokia panasi tema buvo, tiesiog niekur neradau  , tai teko uzvesti nauja. Isirengineju svetaine. Nusipirkau minkstus svetaines baldus lb tamsiai rudus. Tai nusprendziau, kad sienos bus svelniai gelsvos, nors tokios spalvos ir nemegstu, o kilimas sviesiai rusvas, tiesiog, kad butu sviesu. Veliau nusipirkau sv ruda su juoda sekcija. Uzuolaidas su staltiese derinau taip pat prie visko, jos tokios kaip auksines. Rudos spalvos ir nemegstu, bet tiesiog gavosi taip, kad lb patiko baldai. Db reikia dazyti sienas ir pirkti kilima. Man taip viskas ruda,geltona, kad baisu  , noriu kazko isaukiancio, visiskai kitokio, tik niekaip nesumastau ko. Galvoju, gal deretu sviesiai zalios i salotinuma sienos ir tamsiai zalias kilimas, o gal ka su raudona spalva paeksperimentuoti  , jau neisnesa galva. Kambarys ganetinai tamsus, reikia kazko sviesaus. Patarkit brangiosios mamytes, kokias spalvas pasirinkti.  Dekoju is anksto.
Pupulia
2008 02 01, 13:40
QUOTE(Nefer @ 2008 01 29, 14:40) Sveikos mielosios. Labai atsiprasau jei kokia panasi tema buvo, tiesiog niekur neradau  , tai teko uzvesti nauja. Isirengineju svetaine. Nusipirkau minkstus svetaines baldus lb tamsiai rudus. Tai nusprendziau, kad sienos bus svelniai gelsvos, nors tokios spalvos ir nemegstu, o kilimas sviesiai rusvas, tiesiog, kad butu sviesu. Veliau nusipirkau sv ruda su juoda sekcija. Uzuolaidas su staltiese derinau taip pat prie visko, jos tokios kaip auksines. Rudos spalvos ir nemegstu, bet tiesiog gavosi taip, kad lb patiko baldai. Db reikia dazyti sienas ir pirkti kilima. Man taip viskas ruda,geltona, kad baisu  , noriu kazko isaukiancio, visiskai kitokio, tik niekaip nesumastau ko. Galvoju, gal deretu sviesiai zalios i salotinuma sienos ir tamsiai zalias kilimas, o gal ka su raudona spalva paeksperimentuoti  , jau neisnesa galva. Kambarys ganetinai tamsus, reikia kazko sviesaus. Patarkit brangiosios mamytes, kokias spalvas pasirinkti.  Dekoju is anksto.  Sveika  perskaiciau tavo prasyma padet ir siuo klausymu turiu savo nuomuone. Siuo metu irenginejam virtuve ir pasirinkom toki pat spalvyna, taciau atrodo niuriai vien tik tamsiai ruda ir kremine. Sienos dazytos ir tapetuotos sviesiai kremine spalva, baldu fasadas tamsiai rudas su raudonmedzio atspalviu - dureles kremines. plyteles kombinuotos sviesiai kremine bei tamsiai ruda spalva. Man niuru. Tad nusprendziau paivairinti aplinka kedziu pamusalais (jas perdarinejau pati, gavosi minksta dalis languota su zaliu,bordiniu, kreminiu ir melsvu atspalviu). Dar galvoju reiketu linksmesniu - ryskesniu uzuolaidu bei prie viso sito derinti ryskiu spalvu interjero detales (sviestuvai, remeliai nuotraukoms bei paveiksliukams ir t.t.) na galvoju zaist su detaliu spalvynu. Jei mano sumanymas sukele tau tam tikru ideju tai labai dziugu. Sekmes irenginejant svetaine..
Na ryskias interjero detales gal ir galiu panaudoti, bet daugiau per daug nieko.  Svetaines kvadratura nera didele, baldai ir tik minkstas komplektas, sekcija ir staliukas. Db pagrindine problema sienu spalva  , manau gal rinksiuosi zalsva sviesiai, veliau kazka paeksperimentuosiu su margom uzuolaidom, kad atsikratyciau tos rudos spalvos. Man isties truksta cia zalios spalvos. Gal net mėlynos, bet man ji cia nedera.
more more
2008 02 12, 07:53
mano baldai irgi tamsiai rudi "transformeriai", bet visa kambari stengiausi padaryti sviesu : ir sienas ir grindis. O pagyvino sita reikala raudonos siuvinetos pagalves (uzsakytos prie baldu), zalias kaip pavasario zole kilimuks ir geliu kampas, tipo mini oranzerija
vikaPika
2008 02 12, 15:27
ar prie rudos tinka tik tai kas turi ruda atspalivi ir tai is ko galima padaryti ruda???? nu nebukim tokie konservatyvus ir bailus spalvu atzvilgiu...prie rudos puokiai tiks gelsva, net salotine siektiek, taippat raudona, geltona, morkvine...na paeksperimentuok biskuti, blogiau nebus, o jei jau darai viska vioeno atspalvio tai tada nors pagalveliu ar staltieseliu parink zaismingesniu pasiskaiciau ir pamaciau kad ir pati sakai kad prasosi kazko zalsvo ar rausvo. as tavo vietoj kilima toki i salotine, zalsva spalva pirkciau, galbut idomios fakturos , kad ir su kirminukais toki...o sienas tai galima ne viena spalva daryt, pvz jei visos sienos pas tave gelsvos tai viena padaruk morkvine arba tokia saulelydzio spalvos ir ten koki zalia paveiksla arba nuotrauka tamsiai rudais remais... svarbiausiai nebijok
Jei norisi kontrasto ir pagyvinimo su tamsiai ruda grazu purpurine - pink ar elektrik - turkio spalvos. Atsiranda tuomet siek tiek egzotikos. Gaila neturiu pavyzdelio, bet kiek maciau tai labai patiko.  Nors kiekvienas turi savo skoni. O jei mazas kambarys spalvu misraines tikrai nereikia daryti.
linxmute
2008 02 28, 17:22
Pas mus virtuvėje rudi baldai, o sienos šviesiai žalsvos. Iš pradžių maniau, kad žalia spalva ne visai į temą, bet kai išsitapetavome, atrodo  Džiaugiuosi, kad ir sienos ne su kokiu rusvu atspalviu. O raudona nemanau, kad labai pagyvins rudą spalvą, nebent ta ruda labai tamsi, o raudona ryški  Aišku, dėl skonio nesiginčijama
Plumeria
2008 03 12, 16:30
mūsu baldai irgi labai tamsiai rudos spalvos, taip vadinama venge labai gražiai atrodo tamsiai bordo ir dramblio kaulo, tinka ir persikinė
o prabangiai dera auksinė
Glamour
2008 03 15, 16:25
Mūsų viena siena tamsiai ruda, kitos gelsvai persikinės . Tai kai rinkomės gobeleną sofai labai ilgai svarstėm ir neapsirikom. Dabar labai džiagiamės, kad derinom tamsiai rudą su tamsiai salotine gobelena, tiesa ten dar šviesiai rudų gėlių ornamentas yra. Kol kas buvo baltos užuolaidos, bet dabar planuoju pasisiūti kitas tamsiai chaki spalvos užuolaidas. Beje baldai mūsų irgi tamsiai rudi, bet planuojam renovuoti ir turėtų atsirasti buko spalvos, kadangi durys yra buko. Dar man labai gražiai dera tamsiai ruda su ryškia sodria dangaus mėlyna. Apskritai man su ruda gražiai atrodo ir šalta ryški tamsiai rožinė, bet labai jau paksiška ir gal kiek mergaitiška. Taigi prieinu išvados, kad prie rudos vis gi reikia šaltų ir ryškių spalvų.
man graziai atrodo rudos derinys su zalia, dramblio kaulo, sidabrine spalvomis
QUOTE(Plumeria @ 2008 03 12, 17:30) mūsu baldai irgi labai tamsiai rudos spalvos, taip vadinama venge labai gražiai atrodo tamsiai bordo ir dramblio kaulo, tinka ir persikinė o prabangiai dera auksinė Sveikutės, man gražus toks natūralus pajūryje dažnas spalvų derinys: tamsiai mėlyna, šviesiai mėlyna (vos vos, lyg skaidri), smėlio (sauso - beveik balkšva, o šlapio - tamsesnė), tamsiai ruda ir aišku balta, kaip bangų keteros ar žuvėdros  Tai įsivaizduočiau svetainę taip: šviesiai melsvos sienos, grindys tamselesnio smėlio spalvos, kilimėlis gali būti arba melsvas, kaip sienos, arba šviesiai smėlinis. Ant tamsiai rudos sofos dėciau baltas pagalvėles su rusvais ir tamsiai mėlynais raštais. Staliukas ir baldai būtų gražūs arba balti arba smėliniai. Užuolaidos baltos. Manau, toks kambarys būtų jaukus, šviesus, šiek tiek country stliaus, o tamsi sofa būtų akcentas.
Nostalgie
2008 07 17, 17:50
siulau pabandyti oranzine, bet ne agresyvia, o tokia minksta, bei tikrai tiks melyni akcentai
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 19, 16:44) sita foto dar karta patvirtina mano nuomone, kad ruda su zalia tiesiog tobulai dera
QUOTE(emrata @ 2008 07 21, 09:42) sita foto dar karta patvirtina mano nuomone, kad ruda su zalia tiesiog tobulai dera   ir as taip sakau
Pasaulisgrazus
2008 07 22, 22:07
Gal ne i tema  :bet viskas kaip gamtoje: ruda zeme, zalia zolyte
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 07 22, 21:07) Gal ne i tema  :bet viskas kaip gamtoje: ruda zeme, zalia zolyte  turbut todel ir traukia tokios zemiskos spalvos
jolka1224
2008 07 23, 11:03
QUOTE(Nefer @ 2008 01 29, 14:40) Sveikos mielosios. Labai atsiprasau jei kokia panasi tema buvo, tiesiog niekur neradau  , tai teko uzvesti nauja. Isirengineju svetaine. Nusipirkau minkstus svetaines baldus lb tamsiai rudus. Tai nusprendziau, kad sienos bus svelniai gelsvos, nors tokios spalvos ir nemegstu, o kilimas sviesiai rusvas, tiesiog, kad butu sviesu. Veliau nusipirkau sv ruda su juoda sekcija. Uzuolaidas su staltiese derinau taip pat prie visko, jos tokios kaip auksines. Rudos spalvos ir nemegstu, bet tiesiog gavosi taip, kad lb patiko baldai. Db reikia dazyti sienas ir pirkti kilima. Man taip viskas ruda,geltona, kad baisu  , noriu kazko isaukiancio, visiskai kitokio, tik niekaip nesumastau ko. Galvoju, gal deretu sviesiai zalios i salotinuma sienos ir tamsiai zalias kilimas, o gal ka su raudona spalva paeksperimentuoti  , jau neisnesa galva. Kambarys ganetinai tamsus, reikia kazko sviesaus. Patarkit brangiosios mamytes, kokias spalvas pasirinkti.  Dekoju is anksto.  pas mus namuose labai panašus spalvų derinys, tik neturim užuolaidų, vietoj jų- romanetės baltos spalvos su didelių gėlių raštais.Taip gyvenom 2 metus viskas labai patiko, bet vieną dieną užsimaniau kambarį pagyvinti.Tai išsirinkau bordo spalvą, tokią tamsesnę. Nusipirkau paveikslų su bordo spalva, bambukines bordavas servetėles, žvakių įvairių dydžių, vazoną, krepšį pintą irgi bordavą.Viską išdėliojau ir labai super atrodo.Dar galvoju gal reiktų pagalvėlę kokią vieną kitą nusipirkti. Labai gerai viskas gavosi, jokių pakeitimų nepadariau, o kambarys pasikeitė vizualiai.Kai ši spalva pabos tada labai paprastai pakeisiu į kitą.
Pasaulisgrazus
2008 07 24, 00:50
QUOTE(jolka1224 @ 2008 07 23, 12:03) pas mus namuose labai panašus spalvų derinys, tik neturim užuolaidų, vietoj jų- romanetės baltos spalvos su didelių gėlių raštais.Taip gyvenom 2 metus viskas labai patiko, bet vieną dieną užsimaniau kambarį pagyvinti.Tai išsirinkau bordo spalvą, tokią tamsesnę. Nusipirkau paveikslų su bordo spalva, bambukines bordavas servetėles, žvakių įvairių dydžių, vazoną, krepšį pintą irgi bordavą.Viską išdėliojau ir labai super atrodo.Dar galvoju gal reiktų pagalvėlę kokią vieną kitą nusipirkti. Labai gerai viskas gavosi, jokių pakeitimų nepadariau, o kambarys pasikeitė vizualiai.Kai ši spalva pabos tada labai paprastai pakeisiu į kitą. Nu taip graziai ir "skaniai" aprasei savo "pasikeitusi" kambari, kad be foto "numirt" galima Eh, ne viena as foto laukciau
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 07 23, 23:50) Nu taip graziai ir "skaniai" aprasei savo "pasikeitusi" kambari, kad be foto "numirt" galima Eh, ne viena as foto laukciau   joo, as norejau ta pati parasyt, bet kazkaip neisdrysau
saturno_sesely
2008 08 25, 11:17
 dera mėlyna, žalia, dramblio kaulo, na ir aišku rusvi tonai.
shagyby
2008 08 28, 01:58
QUOTE(Nefer @ 2008 01 29, 14:40) Sveikos mielosios. Labai atsiprasau jei kokia panasi tema buvo, tiesiog niekur neradau  , tai teko uzvesti nauja. Isirengineju svetaine. Nusipirkau minkstus svetaines baldus lb tamsiai rudus. Tai nusprendziau, kad sienos bus svelniai gelsvos, nors tokios spalvos ir nemegstu, o kilimas sviesiai rusvas, tiesiog, kad butu sviesu. Veliau nusipirkau sv ruda su juoda sekcija. Uzuolaidas su staltiese derinau taip pat prie visko, jos tokios kaip auksines. Rudos spalvos ir nemegstu, bet tiesiog gavosi taip, kad lb patiko baldai. Db reikia dazyti sienas ir pirkti kilima. Man taip viskas ruda,geltona, kad baisu  , noriu kazko isaukiancio, visiskai kitokio, tik niekaip nesumastau ko. Galvoju, gal deretu sviesiai zalios i salotinuma sienos ir tamsiai zalias kilimas, o gal ka su raudona spalva paeksperimentuoti  , jau neisnesa galva. Kambarys ganetinai tamsus, reikia kazko sviesaus. Patarkit brangiosios mamytes, kokias spalvas pasirinkti.  Dekoju is anksto.  su tamsia ruda, ypac medzio tinka balta, kremine sviesi, zalia samanu gesinta, oranzine intensyvi, galima protingai panaudoti juoda, solidziai atrodo (tik nepadaugint) bordo ir violetine (tik nenublukint...). siaip derinamos ne tik spalvos, bet ir teksturos, rastai - visus juos reikia suderint. turiu pavyzdziu kai spalvas suderino o viso kito - nea. ir gavos marmuro rasto plyteles, tokios spalvos dryzuoti tapetai ir kad nebutu per mazai dar isudijo dueto tamsiosios spalvos baldus su metalo rankenelem Papildyta:QUOTE(Nerytė @ 2008 07 19, 18:44) nu biskiuka pakoreaguociau, ale cia matyt tokia nuotaika lunatikiska dabar Papildyta:QUOTE(Nefer @ 2008 01 29, 14:40) Sveikos mielosios. Labai atsiprasau jei kokia panasi tema buvo, tiesiog niekur neradau  , tai teko uzvesti nauja. Isirengineju svetaine. Nusipirkau minkstus svetaines baldus lb tamsiai rudus. Tai nusprendziau, kad sienos bus svelniai gelsvos, nors tokios spalvos ir nemegstu, o kilimas sviesiai rusvas, tiesiog, kad butu sviesu. Veliau nusipirkau sv ruda su juoda sekcija. Uzuolaidas su staltiese derinau taip pat prie visko, jos tokios kaip auksines. Rudos spalvos ir nemegstu, bet tiesiog gavosi taip, kad lb patiko baldai. Db reikia dazyti sienas ir pirkti kilima. Man taip viskas ruda,geltona, kad baisu  , noriu kazko isaukiancio, visiskai kitokio, tik niekaip nesumastau ko. Galvoju, gal deretu sviesiai zalios i salotinuma sienos ir tamsiai zalias kilimas, o gal ka su raudona spalva paeksperimentuoti  , jau neisnesa galva. Kambarys ganetinai tamsus, reikia kazko sviesaus. Patarkit brangiosios mamytes, kokias spalvas pasirinkti.  Dekoju is anksto.  na, kiek teko pirkti baldus, tai is katalogo visada buvo galimybe pasirinkti pageidaujama gobelena. gal tai buvo davno i nipravda, bet ir straipsni zurnale esu skaiciusi, kad taip ir dabar vyksta...
Papildyta:QUOTE(vesela @ 2008 08 28, 16:38) tokios kombinacijos nesu macius, labai idomu butu foto  persikeliu i nauja tema su savo klausimeliu: nusprendziau miegamaji tapetuoti. isigyjau dramblio kaulo spalvos tapetus, rastas tai linijos einancios vertikaliai, truputi iskilusios. patarkit ar visa kambari vienodais tapetais isklijuoti, ar nusipirkti dar su rastu tapetu paivairinimui, ir paklijuoti pvz prie lovos. ir kokie tiktu tapetai prie dramblio kaulo spalvos? tokius su faraonais ir piramidem maciau, bet nzn ar tiktu. butu malonu daugiau isgirsti patarimu
Radvyle
2008 08 28, 20:28
QUOTE(cognac @ 2008 08 28, 18:22) kokie tiktu tapetai prie dramblio kaulo spalvos? Man patiktų kokie nors bordiniai raštai  - jie dera prie visų gelsvų atspalvių
na kazkaip neina nufotografuoti viso kambario, isejo tik kampa kai susikerta vertikalios ir horizontalios linijos
QUOTE(vesela @ 2008 08 29, 13:12) na kazkaip neina nufotografuoti viso kambario, isejo tik kampa kai susikerta vertikalios ir horizontalios linijos  kaip idomiai ir graziai atrodo, manau kad is mano turimu tapetu tokio vaizdo nebus, nes cia su juodom linijom, o pas mane vienspalviai. bordo spalva man patiktu, noreciau bordo geliu dramblio kaulo spalvos fone, bet nerandu pirkti.
agente009 , gal gali isduot paslapti kur konkreciai pirkot tuos dazus?
agente009
2008 08 30, 20:54
QUOTE(sandrucka @ 2008 08 29, 23:41) agente009 , gal gali isduot paslapti kur konkreciai pirkot tuos dazus?  Ar manęs klausei? Nesekiau temos, netyčia pamačiau, nežinau, apie kuriuos dažus klausi. Jei skubiai reikia, geriau parašyk į AŽ, greičiau pamatysiu. Beje, mūsų DULUX manęs dažai kol kas nenuvylė - meistrai šiek tiek apmaknojo sienas, tai puikiai nusivalė su drėgnu skudurėliu, neliko plėmų ir niekas nepradėjo blizgėt.
Reikia patarimo, gal kas padės Mūsų miegamojo grindys į pilkumą, šviesios balintos, baldai bus balinto ąžuolo spalvos su tamsiais apvadais, ir niekaip nesimąstau kokia spalva dažyti sianas? nesinori šaltų atspalvių
Naujakurė
2008 10 15, 20:19
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 15, 20:16) siek tiek spalvu  Kaip gražu
Nemanu, kad mūsų platumoje reikėtų bijoti spalvų. Aišku, skonio reikalas, bet tos baltos arba , kaip siūlo, mano akim , išprotėję dizaineriai pilkos arba maišytos su pilkom, taigi į neviltį gali įvaryti. Jau ir taip mažai saulės turim, tuoj ir niūruma prasidės, tai pvz pilkuma namie gali depresija įvaryti
Kukūška
2008 10 16, 07:04
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 15, 11:16) siek tiek spalvu  Ta gelsva spalva labai grazi
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 15, 20:16) Super  čia mano būsimo buto spalvos, miegamasis bus salotinis, o svetainė šviesiom sienom su tamsiai rudais baldais ir salotiniais akcentais
Saule26
2008 10 16, 10:54
Del spalvu, tai as savo kambari ryzausi sviesiai ruzavai dazyti ir neapsirikau  , nes geltona spalva man jau nusibodus, salione pas mus sviesiai geltonai isdazyta,o oranzine spalva taip pat yra vienas kambarys, zalia man ne prie sirdies. Norejau kazkokios siltos spalvos nes kambarys i siaure, tai dabar visada sviesu ten  spalva panasi kaip sioje nuotraukoje tik sviesesne http://www.halcyoninn.com/images/rose-room-bed2.jpg
QUOTE(NiekoSau @ 2008 10 16, 09:08) Super  čia mano būsimo buto spalvos, miegamasis bus salotinis, o svetainė šviesiom sienom su tamsiai rudais baldais ir salotiniais akcentais  labai grazus derinukas
Man taip pat liuks derinukas  tikiuosi, kad ir realiai vaizdas atrodys taip pat šauniai, nes kol kas esu mačiusi taip tik nuotraukose
Naujakurė
2008 10 16, 12:59
 Kaip šitas? Labai liuks atrodo
rackiene
2008 10 16, 13:50
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 16, 13:59)  Kaip šitas? Labai liuks atrodo  nerodo
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 16, 12:59)  Kaip šitas? Labai liuks atrodo  man irgi nerodo
Naujakurė
2008 10 16, 14:42
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 16, 14:42) dabar rodo... bet man rodos as sia nuotrauka ir buvau idejus praeitoj temoj
Naujakurė
2008 10 16, 17:25
Gali būt  Čia tiesiog į temą apie ruda ir salotinę
Mes, pavargę nuo visokių purvinų spalvų nusprendėmee vieną sieną nusidažyti ryyyyškiai geltonai (ne citrininiai ar kitaip "maišytai", o geltonai), dažų maišytoja prasitarė, kad dar niekas neužsisakinėjo tokios spalvos Bet užtat kaip smagiai veikia ta geltona, o ir nevargina, nes kitos sienos baltos  Kai susidėlios baldai ir t.t., pasirodysiu  Nors kai pagalvoju tai su nuolatiniu būstu vargu ar ryžčiausi taip ekspermentuoti
QUOTE(Pause @ 2008 10 16, 17:56) Mes, pavargę nuo visokių purvinų spalvų nusprendėmee vieną sieną nusidažyti ryyyyškiai geltonai (ne citrininiai ar kitaip "maišytai", o geltonai), dažų maišytoja prasitarė, kad dar niekas neužsisakinėjo tokios spalvos Bet užtat kaip smagiai veikia ta geltona, o ir nevargina, nes kitos sienos baltos  Kai susidėlios baldai ir t.t., pasirodysiu  Nors kai pagalvoju tai su nuolatiniu būstu vargu ar ryžčiausi taip ekspermentuoti  lauksim!
pinkele
2008 10 16, 20:59
Aš salotinę naudočiau atsargiau, bet man laaaaabai patinka ryškiai geltona, tik dažų paletėse tokios nerandu, tuomet dėčiau baltus baldus, truputį kitų spalvų, visada kels nuotaiką
Kukūška
2008 10 17, 00:09
Labai gražiai atrodo
o man nera jose gyvumo, silumos...
|
|