Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas dauzo galva i siena, lova ir t.t
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
Pages: 1, 2
Virguliukas23
QUOTE(renatukasss @ 2009 05 14, 23:46)
musu maziukuiu ir tiek pat, kai supyksta irgi trenkia galva, arba sau i ranka kanda doh.gif
*

Pas mus lygiai tas pats arba kai supyksta arba kai ko negauna.
robertukas
tikiuosi kad tai greit praeis ir nieko rimto nebus smile.gif
yngaga
Mano dukrytė taip dažnai darydavo,mėgdavo padaužyti galvą kur nors,bet pajuto,kad į sieną skauda,tai pasirinko minkštesnę vietą- sofos atlošą,bet ji tai daro tam,kad atkreiptų į save dėmesį ir jai labai juokingas tas galvos daužymas,nes mato kaip mamytė jaudinasi žiūrėdama į tokius dukrytės triukus,kaip šokinėja,kad tik dukrytė neužsigautų biggrin.gif Aš pradėjau nebekreipti dėmesio,pasidarė ir jai nebeįdomu,todėl ir galvos daužyti nebereikia mirksiukas.gif
eva.b
paskaiciau ir nusiraminau smile.gif tranko galvyte ir mano sunelis kai supyksta. Nuo siol vyrukas sulauks mano demesio tik kai nustos trankyt galvyte, o kol trankys stengsiuos ignoruot ta procesa
*Selma*
Manoji tranko ne kai supyksta, o šiaip prie progos atsisėda ant kilimo ir susiradus spintelę mielai patranko į ją galvytę. Keista, kad visų vaikai daro tą patį biggrin.gif
Nanita
Mano mazasis rankomis sau per galva trenkdavo,ir taip stipriai.kol galiausiai nuejome pas psichiatre kuri mums patare nekreipti demesio,nes nera jis toks kvailas,kad sau zala darytu.Ir istikruju,ignoravome su vyru kiek imanydami ir nustojo...uztat dabar rekia kaip zveris,vel bandysime nekreipti demesio...
Skiva
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 19, 08:46)
Manoji tranko ne kai supyksta, o šiaip prie progos atsisėda ant kilimo ir susiradus spintelę mielai patranko į ją galvytę. Keista, kad visų vaikai daro tą patį biggrin.gif
*

nu rodos kad taip jau matyt turi but smile.gif maniskis tik neiprato aciu dievui tai daryti... doh.gif
Perliukai
Mes taip darom kai įsiuntam, viens prie vieno unsure.gif Nekreipiu demesio ir praeina.
perlixike
mes irgi taip darom lotuliukas.gif tik mes darom kur minksta lovoj, abu atsiseda ir lesa kaip vistos biggrin.gif
Drutuliux
Maniau, kad cia reta problema... Mano mazasis daznai dauzydavo galva, dar tik pradejes ropoti. Paropoja, padauzo i grindis ir vel toliau ropoja. Kai pradejo vaikscioti i siena padauzydavo... Dabar uzauges (9m.) tik susinervines su siena pasisveikina, ar kumsciu sau i kakta vozia... verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.