Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gamtiniai vardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
gluosnis
Undine doh.gif pagyvenusi moteris ...
malena44
Perlos ir Delfinos ir man nelabai. jau geriau Jura, Upe, Pasaka
LACERTA
labai tupas vardas Azuolas, dar galetu mergaite Lenta pavadinti doh.gif
malena44
QUOTE(*JULIJA* @ 2008 12 05, 21:41)
labai tupas vardas Azuolas, dar galetu mergaite Lenta pavadinti doh.gif
*

jei gali buti Liepa ir Egle, kuo negeras Azuolas ir Jovaras
Azuolas geriau uz Klaudiju, Tairona ar Ichtiandra
Tavo_Mano
QUOTE(malena44 @ 2008 12 06, 12:55)
jei gali buti Liepa ir Egle, kuo negeras Azuolas ir Jovaras
Azuolas geriau uz Klaudiju, Tairona ar Ichtiandra
*

niekuom geriau..vadinti zmogu medzio vardu doh.gif schmoll.gif

na rusiskai isvis Azuolas pritrenkenciai skambetu-DUB lotuliukas.gif

*Liepa18*
QUOTE(AušraMarija @ 2008 08 30, 09:20)
Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie tokius vardus, kaip Ąžuolas, Vėjas, Vėtra, Saulė, Upė... ką manote?  rolleyes.gif
*

Man labai tokie patinka.... thumbup.gif
anikka
negrazus tokie.
audrast
labai norejau dukra Vetra pavadint, bet vyras grieztai pries buvo, o ir gime sunus. bet vardas man labai grazus, ir retas dar
Niviuke
QUOTE(AušraMarija @ 2008 08 30, 09:20)
Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie tokius vardus, kaip Ąžuolas, Vėjas, Vėtra, Saulė, Upė... ką manote?  rolleyes.gif
*

Grazus vardai 4u.gif
almani
Mano mergaites vardas Leja. Pasiuliau as ir vyrui labai patiko. Bet mano mama buvo labai pries, sako ,,kas cia per vardas, kaip aleja" smile.gif Nu bet zodziu kiek zmoniu tiek nuomoniu, man iki dabar paciai keistokai jis skamba, bet graziai tuo paciu. Pries itvirtindami gerai apgalvojom ar neasocijuojasi su kuom negraziu smile.gif
InJe*kcija
QUOTE(audrast @ 2009 03 27, 19:55)
labai norejau dukra Vetra pavadint, bet vyras grieztai pries buvo, o ir gime sunus. bet vardas man labai grazus, ir retas dar
*

Ka tie vyrai ismano.. irnesakyk.gif
AušraMarija
Man gime dukryte, norejau nuo vaikystes savo dukryte (jei turesiu) pavadinti Saule...o gime Gabija unsure.gif Neleido taip jos pavadinti nei vyras, nei uosviai, tipo ne vardas, sakau, Egle, Ieva, Rasa irgi ne vardai...tik mat jau iprasti per daug, kad mastytu, ka is tikro jie reisia... Dar norejau vardo Vetre, bet irgi visi uzprotestavo, nes jautis, jaucio metais ir toki varda idejus nesugaudysim jos, na, dar paziuresim, kaip bus...vat nesiok 9 menesius, gimdyk, tai net vardo neleidzia deti tokio, kokio noriu as... verysad.gif
Šelmė
QUOTE(AušraMarija @ 2009 06 22, 12:25)
vat nesiok 9 menesius, gimdyk, tai net vardo neleidzia deti tokio, kokio noriu as...  verysad.gif
*

console.gif , Gabija irgi labai gražus vardukas, tik ir dažnas labai, o Vėtrė man numeris pirmas mergaitiškų vardų sąrašiuke mirksiukas.gif
muminukas
QUOTE(AušraMarija @ 2009 06 22, 11:25)
Man gime dukryte, norejau nuo vaikystes savo dukryte (jei turesiu) pavadinti Saule...o gime Gabija  unsure.gif  Neleido taip jos pavadinti nei vyras, nei uosviai, tipo ne vardas, sakau, Egle, Ieva, Rasa irgi ne vardai...tik mat jau iprasti per daug, kad mastytu, ka is tikro jie reisia... Dar norejau vardo Vetre, bet irgi visi uzprotestavo, nes jautis, jaucio metais ir toki varda idejus nesugaudysim jos, na, dar paziuresim, kaip bus...vat nesiok 9 menesius, gimdyk, tai net vardo neleidzia deti tokio, kokio noriu as...  verysad.gif
*

blink.gif normaliai... blink.gif doh.gif

tik vardu vadinti reikia, o ne jį kažkur dėlioti ax.gif
Saloniki
Man gime dukryte, norejau nuo vaikystes savo dukryte (jei turesiu) pavadinti Saule...o gime Gabija  unsure.gif  Neleido taip jos pavadinti nei vyras, nei uosviai, tipo ne vardas, sakau, Egle, Ieva, Rasa irgi ne vardai...tik mat jau iprasti per daug, kad mastytu, ka is tikro jie reisia... Dar norejau vardo Vetre, bet irgi visi uzprotestavo, nes jautis, jaucio metais ir toki varda idejus nesugaudysim jos, na, dar paziuresim, kaip bus...vat nesiok 9 menesius, gimdyk, tai net vardo neleidzia deti tokio, kokio noriu as...  verysad.gif
*

Ir Saulė, ir Vėtrė tokie puikūs vardai thumbup.gif . Bet tai čia žmonės labai bijo "ką žmonės pasakys" ir "o kaimynų vaiko tai vardas kaip vardas" lotuliukas.gif .
braškytė
*

O aš dar būdama paauglė žinojau, kad jei turėčiau dukrytę, ją pavadinčiau Vėja ax.gif Man šis vardas nerealus wub.gif Kai laukiaus, niekam su vyru nesakėm apie šį vardą, kad išvengtumėm bereikalingų nuomonių, padėjavimų ir t.t. Vaiko gimimo dieną pranešėm visiems apie mūsų dukrytės Vėjos gimimą, tad visiems beliko tik susitaikyti su šiuo vardu ir visai neliko laiko vardo aptarinėjimams rolleyes.gif
InJe*kcija
QUOTE(braškytė @ 2009 07 18, 18:16)
O aš dar būdama paauglė žinojau, kad jei turėčiau dukrytę, ją pavadinčiau Vėja ax.gif  Man šis vardas nerealus wub.gif Kai laukiaus, niekam su vyru nesakėm apie šį vardą, kad išvengtumėm bereikalingų nuomonių, padėjavimų ir t.t. Vaiko gimimo dieną pranešėm visiems apie mūsų dukrytės Vėjos gimimą, tad visiems beliko tik susitaikyti su šiuo vardu ir visai neliko laiko vardo aptarinėjimams rolleyes.gif
*

mazai mergaitei Veja gal ir nieko vardukas, bet prie pvz.: 50metes moters man jis visiskai nesiderina unsure.gif
Saloniki
QUOTE(gutte86 @ 2009 07 19, 18:07)
mazai mergaitei Veja gal ir nieko vardukas, bet prie pvz.: 50metes moters man jis visiskai nesiderina  unsure.gif
*

Tai čia mums dabar nesiderina, o užaugs ta karta - jiems bus visiškai įprasta ax.gif
rasiux-
Man iš gamtinių vardų priimtiniausi Saulė, Lina/as, Aušrinė, Rugilė, Smiltė, Eglė, Liepa, Ieva, na ir savuoju nesiskundžiu hihihi.gif
O vyriški tai Ąžuolas, Vakaris, Aidas.
O vat Vėjas, Rūkas, Upė, Bruknė kažkaip nelimpa nors tu ką...
***Perlita***
QUOTE(rasiux- @ 2009 07 21, 18:02)
Man iš gamtinių vardų priimtiniausi Saulė, Lina/as, Aušrinė, Rugilė, Smiltė, Eglė, Liepa, Ieva, na ir savuoju nesiskundžiu hihihi.gif
O vyriški tai Ąžuolas, Vakaris, Aidas.
O vat Vėjas, Rūkas, Upė, Bruknė kažkaip nelimpa nors tu ką...
*

O vat Vėjas, Rūkas, Upė, Bruknė kažkaip nelimpa nors tu ką...Nu tie tai nesamonė gryna doh.gif
Dalia Dalia Dalia
QUOTE(***Perlita*** @ 2009 07 24, 14:20)
O vat Vėjas, Rūkas, Upė, Bruknė kažkaip nelimpa nors tu ką...Nu tie tai nesamonė gryna doh.gif
*

Perlita iszergtom kojom - tikrai graziau...
doh.gif

Man Rukas Brukne ir Upe - skamba keistai, bet kazkada ir rasa ar Ausra taip skambejo. Is viso, esu uz lietuviskus vardus. Visokie Armandai, ir Esmeraldai - sitie tai (nesupykit) nesusipratimas...
Šelmė
O man Rūkas labai labai wub.gif , Vėjų išvis labai daug aplinkui laksto, tik Bruknė kažkaip nelabai, bet priprasčiau, kaip ir prie Luknės ar Rusnės pripratau ax.gif
***Perlita***
Man Rūkas nepatinka,taip pat kaip Rūtenis fui fui fui.
crazy4you
Rugile jau iprastas vardas, bet as tokio labai norejau. O MB sako, iskart aocijuojas su surugusia doh.gif MErgytes dar neturim, bet jei turesim, gal kada ir ikalbesiu g.gif
raimuxe
QUOTE(spin2liux @ 2008 09 03, 12:50)
bet man atrodo kad toks vardas turetu atitikti vaikuti, jei tas Azuolas bus visai kudutis, tai kos jis azuolas, arba Vejas-ramus ir flegmatikas g.gif tarkim saule as isivaizduociau kaip sviesiaplauke mergaite mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(Emerencija @ 2008 09 10, 23:09)
Is visu isvardintu man tik Saulė priimtinas, visi kiti man ne  schmoll.gif 
O ypač Ąžuolas  doh.gif  nu visiška nesamone  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(idea fix @ 2008 09 15, 05:03)
Man patinka idėja, kai vardai turi gamtos reišinio arba gėlės prasmę - Audra, Ramunė, Rūta... Tik tie seni, geri ir pažįstami variantai dabar labai jau nepopuliarūs, žmonės pradeda išsigalvoti naujadarus, tipo Upė, Pieva ir pan.
Tegu žmonės vadina savo vaikus kaip nori, aš ne prieš. Aš prieš, kai lazda perlenkiama. Manau Ąžuolas ir Vėtra yra kaip tik šis atvejis.
*

Man labai gražu Rūta ir Rusnė wub.gif
daugvaikuciu
Man is mazai girdetu grazus Radasta.Dar esu girdejusi Zilvita,Ziede.Is Ziedes giminaitis tyciojosi:dar gerai,kad ne zyde...
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2008 09 11, 07:01)
Dobilas dar iš tos pačios serijos (yra toks)
*

Turejau kursioka Dobila,tai uz akiu visi debilu vadinom,bet toks tikrai priciuozes buvo.
Dar yra Vytis,Vainius is lietuvisku
Alvis
O kaip jums mano vardas? Neteko sutikti dar nei vieno žmogaus tokiu pat vardu smile.gif
ciuke
QUOTE(Alvis @ 2009 08 03, 15:13)
O kaip jums mano vardas? Neteko sutikti dar nei vieno žmogaus tokiu pat vardu smile.gif
*

Visi Alvydai, tokiu vardu prisistatineja mirksiukas.gif
***Perlita***
lotuliukas.gif
QUOTE(Alvis @ 2009 08 03, 16:13)
*

Man geriau Kalvis lotuliukas.gif Juokauju.Šiaip gal toks ir nieko,bet ir aš pagalvočaiu,kad esi Alvydas biggrin.gif
Indriuks
Man labai grazus vardas Margiris thumbup.gif
aveima
Siandien aptikau varduka berniukui HEIRIDAS kaip jum jis?
Šelmė
QUOTE(aveima @ 2009 08 04, 12:54)
Siandien aptikau varduka berniukui HEIRIDAS kaip jum jis?
*

Man tai visiškai "be ryšio" schmoll.gif
Virdzinijak
o kaip jums vardas Pikolo ?
sena niekšė
Pikolo -- čia ne vardas. tai itališkas žodis, kuris reiškia "mažas".
***Perlita***
Pažystamos sūnus yra Herkus:D
D.E.V.A
Pas pazystamus yra vaikai vardais JORDANAS ir ORIANA blink.gif
Ūla
QUOTE(***Perlita*** @ 2009 08 07, 10:08)
*

normalus, netgi gražus vardas.
*Liepa18*
QUOTE(***Perlita*** @ 2009 08 07, 11:08)
*

Man gražus, vyriškas toks... good.gif
***Perlita***
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 08 07, 12:08)
Pas pazystamus yra vaikai vardais JORDANAS ir ORIANA  blink.gif
*

Jordaną aš pažystu jau suaugusį vyrą
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 08 07, 12:16)
Man gražus, vyriškas toks...  good.gif
*

Man irgi labai gražus,bet retas biggrin.gif
D.E.V.A
Turejau 'kadra' vardu HERKUS nu tai ir jis man nieko rolleyes.gif
JORDANAS gal ir nieko,bet sese EVELINA jo tai visi sake kad nesiderina abu
Bittersweet
QUOTE(***Perlita*** @ 2009 08 07, 12:08)
*

mano giminaitis Herkus, o kas cia juokingo? g.gif man tai visiskai normalus ir grazus vardas atrodo. ner labai daznas, bet ne is tu kur sukelia juoka ar nustebima
***Perlita***
QUOTE(Bittersweet @ 2009 08 09, 12:09)
mano giminaitis Herkus, o kas cia juokingo? g.gif man tai visiskai normalus ir grazus vardas atrodo. ner labai daznas, bet ne is tu kur sukelia juoka ar nustebima
*

Man juoko nesukelia,nes mano draugės sūnus Herkus.Man šis vardas tikrai buvo negirdėtas smile.gif Dabar jau pripratau ir tam berniukui jis labai tinka thumbup.gif
Šelmė
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 08 07, 11:08)
Pas pazystamus yra vaikai vardais JORDANAS ir ORIANA  blink.gif
*

Mano giminaitis Jordanas, man gražu wub.gif

O Herkus tai gal retas, bet girdėtas juk dar nuo prūsų laikų smile.gif
protinga_blondine
Ązuolas, Vėtra, Vėjas, Upė........ g.gif Klevas, Drebulė, Ežeras, Tornadas, Griaustinis..... blush2.gif O MY GOOD biggrin.gif
*Liepa18*
QUOTE(kristinele86 @ 2009 08 13, 17:12)
Ązuolas, Vėtra, Vėjas, Upė........ g.gif   Klevas, Drebulė, Ežeras, Tornadas, Griaustinis..... :geda2:  O MY GOOD biggrin.gif
*

Manau tikrai neverta taip persūdyti... Nematau nieko juokingo...
Arvena
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 08 13, 17:48)
Manau tikrai neverta taip persūdyti... Nematau nieko juokingo...
*

drinks_cheers.gif

užtai jos dukros vardas tai jau thanks god
*Liepa18*
[quote=Arvena,2009 08 13, 17:51]drinks_cheers.gif

užtai jos dukros vardas tai jau thanks  god
*

smile.gif Et, nieko nepadaryti... Skonio reikalas kaip sakant biggrin.gif
Niviuke
Man visi grazus wub.gif
***Perlita***
QUOTE(Niviuke @ 2009 08 14, 11:43)
Man visi grazus  wub.gif
*

Man irgi wub.gif
rence*
Herkus ir Azuolas- thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.