Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie tokius vardus, kaip Ąžuolas, Vėjas, Vėtra, Saulė, Upė... ką manote?
visi išvardinti man labai
Nuostabūs vardai. man rodos kažkur jau buvo panaši tema
Čia įdomūs vardai? čia įsibodę vardai
o tai kokie vardai neisibode?
QUOTE(AušraMarija @ 2008 08 30, 09:20) Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie tokius vardus, kaip Ąžuolas, Vėjas, Vėtra, Saulė, Upė... ką manote? Vėjas ir Vėtra man labai gražūs Dar man labai gražus vardelis - Rūkas
bet man atrodo kad toks vardas turetu atitikti vaikuti, jei tas Azuolas bus visai kudutis, tai kos jis azuolas, arba Vejas-ramus ir flegmatikas
vėtra ir upė -
gražūs vardai, tik, deja, darosi labai dažni.
Kai laukiausi dukrytės, susapnavau mergytę vardu Vėtrė
Gražu Ąžuolas ir Saulė.
Visi iš išvardintų man patinka
O kokių įdomių ir negirdėtų vardų dar galite pasiūlyti? man smalsu...norisi kažko tokio įspūdingo, bet kartu ir paprasto...
QUOTE(AušraMarija @ 2008 09 09, 07:37) O kokių įdomių ir negirdėtų vardų dar galite pasiūlyti? man smalsu...norisi kažko tokio įspūdingo, bet kartu ir paprasto... na, negirdėtą tai jau jau reikia patiems kurti. koks Gerbentas o jei iš tokių retesnių ir lietuviškesnių - Gruodis, Gruodė, Vyturys ir Sakalas (pažįstu asmeniškai tokius "paukščius").
Is visu isvardintu man tik Saulė priimtinas, visi kiti man ne
O ypač Ąžuolas
Dobilas dar iš tos pačios serijos (yra toks) ir Uosis (Taip pat yra, net į vardyną įtrauktas )
sie vardai dabar gan dazni, kad darzelio grupej nebutu keliu upiu ir veju teks grysti i praeiti. prie nijoliu ir aldonu
QUOTE(Emerencija @ 2008 09 13, 14:58) Anksciau ar veliau, tikrai ateis tokie laikai, kai ir vel bus populiarūs tokie vardai, kaip Ona, Nijolė, Birutė, Petras, Juozas, Kazys..... Esu tuo visiškai tikra kad ir dabar vadina Juozais ir PEtrais, ir Jonais
Is isvardintu man asmeniskai grazus tik Saule, visi kiti nepatinka
Musu sarase, tiksliau mano sarase
Vasaris, nes kaip tik vasari ir gimti turejo, bet kita menesi gimusio nebuciau galvojusi taip vadinti Linas Aidas Vejas Uosis bet nei vieno is ju nesirinkome, nes Linas, Aidas dazni ir jau iprasti, kokiais, manau, kad tuoj taps Vejas ir panasus varda. siaip man grazu, kai isgirstu, tai tokia meile gamtai uzlieja sirdi QUOTE(Šelmė @ 2008 08 31, 13:55) Vėjas ir Vėtra man labai gražūs Dar man labai gražus vardelis - Rūkas Na jo, Rukas toks nieko visai QUOTE(AušraMarija @ 2008 08 30, 19:20) Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie tokius vardus, kaip Ąžuolas, Vėjas, Vėtra, Saulė, Upė... ką manote? Man patinka idėja, kai vardai turi gamtos reišinio arba gėlės prasmę - Audra, Ramunė, Rūta... Tik tie seni, geri ir pažįstami variantai dabar labai jau nepopuliarūs, žmonės pradeda išsigalvoti naujadarus, tipo Upė, Pieva ir pan. Tegu žmonės vadina savo vaikus kaip nori, aš ne prieš. Aš prieš, kai lazda perlenkiama. Manau Ąžuolas ir Vėtra yra kaip tik šis atvejis.
Man Vėjas labai labai
Mano mergaitės vardas Saulė, visi sako kad ji tikra saulutė, šis vardas jai tinka ir pagal horoskopą, jos spalva geltona, talismanas - gintaras, gėlė - saulėgrąža.
Dar turėjom idėju Luknė arba Viltė, ilgai galvojom
o ką, blogai būti tautos viltimi?
o man tai Viltė grazus vardas...cia kiekvienam vis kitaip
O mano nuomone, tai Upė ir Rūkas tai žodžiai,visiškai netinkantys tapti žmogaus vardais
Vėtrą tai dar vidurinėj besimokydama pažinojau,- tokia ilgais labai garbanotais plaukais ir amžinai susivėlusi (suprantu,kad sunku tokius plaukus sutvarkyt ),labai tiko jai tas vardas Saulė- gražu
MB kolega BIJŪNAS. ... Pradzioje buvo labai labai keista, paskui prie visko pripranti
O kaip jums ŽARA
man tokie vardai grazus
O kaip jums vardas berniukui - VILTIS (riestinis kirtis ant L)....
Ar skamba kaip vardas...? (vienas vaikas buvo toks Lt uzregistruotas)
VYRAS
ar galetu mergaites vardas buti BRUKNĖ?
QUOTE(malena44 @ 2008 11 17, 13:51) Papildyta: QUOTE(Arvena @ 2008 10 08, 11:08) QUOTE(alisa1 @ 2008 10 04, 20:50) O mano nuomone, tai Upė ir Rūkas tai žodžiai,visiškai netinkantys tapti žmogaus vardais Vėtrą tai dar vidurinėj besimokydama pažinojau,- tokia ilgais labai garbanotais plaukais ir amžinai susivėlusi (suprantu,kad sunku tokius plaukus sutvarkyt ),labai tiko jai tas vardas Saulė- gražu Mano vienos dukros vardas-Vėja-kad ir ne Vėtra,bet irgi amžinai susivėlusi-tiesiog tokia natūra-sušukuoju,o ji-specialiai dar susišiaušia plaukus O antros dukros vardas-Saulė
Dar iš berniukiškų vardų nepaminėti - Beržas, Narcizas
Jei gimtu mergaitė - duočiau Saulė, Meilė gal
Papildyta: QUOTE(Arvena @ 2008 10 08, 11:08) Bijūnas, bene Bizūnas - iš Simpsaunų
Mano dukra Saulė, man tai toks paprastas vardas, o nekart sulaukėm replikų, kad keistas
Neskaičiau visos temos, tai nepykit, jei pasikartosiu
Ąžuolas ir Saulė man gražūs ir įdomūs bet kiti nei kiek
Man labai patinka tokie vardai ir savo vaikus kadanors ateity galbut pavadinsiu gamtos vardais.
Dar lb grazus vardas Mėta.
|