Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gamtiniai vardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
AušraMarija
Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie tokius vardus, kaip Ąžuolas, Vėjas, Vėtra, Saulė, Upė... ką manote? rolleyes.gif
celesta
visi išvardinti man labai thumbup.gif gal tik Vėtra nelabai...
*GAILĖ*
Nuostabūs vardai. man rodos kažkur jau buvo panaši tema
Turkish
Čia įdomūs vardai? čia įsibodę vardai
AušraMarija
o tai kokie vardai neisibode? blink.gif
Šelmė
QUOTE(AušraMarija @ 2008 08 30, 09:20)
Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie tokius vardus, kaip Ąžuolas, Vėjas, Vėtra, Saulė, Upė... ką manote?  rolleyes.gif
*

Vėjas ir Vėtra man labai gražūs 4u.gif ir jų dar nėra daug, nes kiti paminėtieji po truputį "nusivalkioja", jei taip galima išsireikšt doh.gif doh.gif
Dar man labai gražus vardelis - Rūkas wub.gif
spin2liux
bet man atrodo kad toks vardas turetu atitikti vaikuti, jei tas Azuolas bus visai kudutis, tai kos jis azuolas, arba Vejas-ramus ir flegmatikas g.gif tarkim saule as isivaizduociau kaip sviesiaplauke mergaite mirksiukas.gif
l'eau
vėtra ir upė - schmoll.gif
Isila
gražūs vardai, tik, deja, darosi labai dažni.
Odeta-@
Kai laukiausi dukrytės, susapnavau mergytę vardu Vėtrė wub.gif Deja, dėl aplinkinių nepritarimo ta mergytė tapo Meda (kuri pati norėtų būti vadinama Emilija doh.gif )
Jeta
Gražu Ąžuolas ir Saulė.
Aniukes mama
Visi iš išvardintų man patinka smile.gif
AušraMarija
O kokių įdomių ir negirdėtų vardų dar galite pasiūlyti? man smalsu...norisi kažko tokio įspūdingo, bet kartu ir paprasto... ax.gif
muminukas
QUOTE(AušraMarija @ 2008 09 09, 07:37)
O kokių įdomių ir negirdėtų vardų dar galite pasiūlyti? man smalsu...norisi kažko tokio įspūdingo, bet kartu ir paprasto...  ax.gif
*

na, negirdėtą tai jau jau reikia patiems kurti. koks Gerbentas biggrin.gif
o jei iš tokių retesnių ir lietuviškesnių - Gruodis, Gruodė, Vyturys ir Sakalas (pažįstu asmeniškai tokius "paukščius").
Emerencija
Is visu isvardintu man tik Saulė priimtinas, visi kiti man ne schmoll.gif
O ypač Ąžuolas doh.gif nu visiška nesamone doh.gif doh.gif doh.gif
Zitlali
Dobilas dar iš tos pačios serijos (yra toks) ir Uosis (Taip pat yra, net į vardyną įtrauktas )tongue.gif Man tai nepatinka. Nu Vėjas kokia man nesamonė... taigi nupučiamas vaikas bus.. man nepatinka.
malena44
sie vardai dabar gan dazni, kad darzelio grupej nebutu keliu upiu ir veju teks grysti i praeiti. prie nijoliu ir aldonu
muminukas
QUOTE(AušraMarija @ 2008 09 09, 07:37)
O kokių įdomių ir negirdėtų vardų dar galite pasiūlyti? man smalsu...norisi kažko tokio įspūdingo, bet kartu ir paprasto...  ax.gif
*

Jovaras - man labai gražu, draugė taip sūnų pavadino smile.gif
Emerencija
QUOTE(malena44 @ 2008 09 11, 12:41)
teks grysti i praeiti. prie nijoliu ir aldonu
*

Anksciau ar veliau, tikrai ateis tokie laikai, kai ir vel bus populiarūs tokie vardai, kaip Ona, Nijolė, Birutė, Petras, Juozas, Kazys..... Esu tuo visiškai tikra smile.gif
muminukas
QUOTE(Emerencija @ 2008 09 13, 14:58)
Anksciau ar veliau,  tikrai ateis tokie laikai, kai ir vel bus populiarūs tokie vardai, kaip Ona, Nijolė, Birutė, Petras, Juozas, Kazys..... Esu tuo visiškai tikra smile.gif
*

kad ir dabar vadina Juozais ir PEtrais, ir Jonais smile.gif ir Motiejais, RApolais, Jokūbais - taigi senienos. na, kaip ir Petrai ir Onos.
tasha
Is isvardintu man asmeniskai grazus tik Saule, visi kiti nepatinka rolleyes.gif Skamba keistai man jie nors ir labai populiarus siuo metu. Bet is tu gamtisku vardu tikrai yra ir graziu: Rusne, Lina/Linas, Giedre/Giedrius, Rugile, Vilija, Rasa, Ruta rolleyes.gif
Onora
Musu sarase, tiksliau mano sarase biggrin.gif is gamtiniu buvo tokie vardai:
Vasaris, nes kaip tik vasari ir gimti turejo, bet kita menesi gimusio nebuciau galvojusi taip vadinti
Linas
Aidas
Vejas
Uosis

bet nei vieno is ju nesirinkome, nes Linas, Aidas dazni ir jau iprasti, kokiais, manau, kad tuoj taps Vejas ir panasus varda.
siaip man grazu, kai isgirstu, tai tokia meile gamtai uzlieja sirdi biggrin.gif iskart vaikutis mielas pasidaro biggrin.gif tik Azuolui kazkokdel toks jausmas negalioja smile.gif
Elba
QUOTE(Šelmė @ 2008 08 31, 13:55)
Vėjas ir Vėtra man labai gražūs 4u.gif ir jų dar nėra daug, nes kiti paminėtieji po truputį "nusivalkioja", jei taip galima išsireikšt doh.gif  doh.gif
Dar man labai gražus vardelis - Rūkas wub.gif
*

Na jo, Rukas toks nieko visai thumbup.gif Niekad nesiejau su vardu, bet laisvai galetu buti bigsmile.gif Man dar Rytis fainas. O labiausiai tai Vakaris wub.gif O mergaitei Ausma wub.gif
idea fix
QUOTE(AušraMarija @ 2008 08 30, 19:20)
Norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie tokius vardus, kaip Ąžuolas, Vėjas, Vėtra, Saulė, Upė... ką manote?  rolleyes.gif
*

Man patinka idėja, kai vardai turi gamtos reišinio arba gėlės prasmę - Audra, Ramunė, Rūta... Tik tie seni, geri ir pažįstami variantai dabar labai jau nepopuliarūs, žmonės pradeda išsigalvoti naujadarus, tipo Upė, Pieva ir pan.
Tegu žmonės vadina savo vaikus kaip nori, aš ne prieš. Aš prieš, kai lazda perlenkiama. Manau Ąžuolas ir Vėtra yra kaip tik šis atvejis.
TutėFrutė
Man Vėjas labai labai wub.gif ir Vakaris rolleyes.gif wub.gif
nerara
Mano mergaitės vardas Saulė, visi sako kad ji tikra saulutė, šis vardas jai tinka ir pagal horoskopą, jos spalva geltona, talismanas - gintaras, gėlė - saulėgrąža.
Dar turėjom idėju Luknė arba Viltė, ilgai galvojom g.gif (net 1,5mėn), Luknė nedavėm, nes brolis Lukas, o Viltė, tai mano mama sakė kad nereikia vaikui tokios atsakomybės, nes šio vardo reikšmė - Tautos viltis bigsmile.gif
l'eau
QUOTE(nerara @ 2008 09 27, 18:04)
Viltė, tai mano mama sakė kad nereikia vaikui tokios atsakomybės, nes šio vardo reikšmė - Tautos viltis  bigsmile.gif
*

neteisingai sakė, tokią reikšmę turi tautvilė arba viltautė. viltė reiškia tiesiog viltį smile.gif
muminukas
o ką, blogai būti tautos viltimi? biggrin.gif
nerara
QUOTE(muminukas @ 2008 09 28, 08:36)
o ką, blogai būti tautos viltimi? biggrin.gif
*

Gal ir gerai rolleyes.gif , bet man šis vardas kažkos niūrus ir liūdnas, na či atik mano nuomonė
muminukas
QUOTE(nerara @ 2008 09 28, 11:11)
Gal ir gerai  rolleyes.gif , bet man šis vardas kažkos niūrus ir liūdnas, na či atik mano nuomonė
*

drinks_cheers.gif man asmeniškai jis irgi nepatinka.
AušraMarija
o man tai Viltė grazus vardas...cia kiekvienam vis kitaip smile.gif
alisa1
O mano nuomone, tai Upė ir Rūkas tai žodžiai,visiškai netinkantys tapti žmogaus vardais schmoll.gif . Nei šis,nei tas...
Vėtrą tai dar vidurinėj besimokydama pažinojau,- tokia ilgais labai garbanotais plaukais ir amžinai susivėlusi (suprantu,kad sunku tokius plaukus sutvarkyt ),labai tiko jai tas vardas tongue.gif
Saulė- gražu ax.gif ....
Arvena
MB kolega BIJŪNAS. ... Pradzioje buvo labai labai keista, paskui prie visko pripranti blink.gif
Sinuhas
QUOTE(Arvena @ 2008 10 08, 11:08)
MB kolega BIJŪNAS. ... Pradzioje buvo labai labai keista, paskui prie visko pripranti  blink.gif
*

lotuliukas.gif negalėčiau vardu kreiptis nesusijuokus
Wildberry
O kaip jums ŽARA g.gif Ar tai išviso galėtų būti vardas?
Sinuhas
QUOTE(jovitah @ 2008 10 09, 15:32)
O kaip jums ŽARA  g.gif Ar tai išviso galėtų būti vardas?
*

Dabar vardais visokie žodžiai gali būt mirksiukas.gif Man asmeniškai grubokai skamba schmoll.gif
muminukas
QUOTE(jovitah @ 2008 10 09, 14:32)
O kaip jums ŽARA  g.gif Ar tai išviso galėtų būti vardas?
*

viena SM mamytė yra vardu Žara, kažkada buvo užėjusi į vardų subforumą. ji savo vardu patenkinta smile.gif
nanainis
man tokie vardai grazus 4u.gif kazkaip naturaliai skamba rolleyes.gif ir mano abu vaikai su 'gamtiniais' vardais thumbup.gif aisku girdejom visokiu pasisakymu, ypac sunaus vardo adresu, bet mums del to sirdies neskauda, o sunui irgi neturetu-dabar tokiu vardu negirdetu pilna, tai kol uzaugs kiek dar daug atsiras mirksiukas.gif
Arvena
O kaip jums vardas berniukui - VILTIS (riestinis kirtis ant L)....
Ar skamba kaip vardas...? (vienas vaikas buvo toks Lt uzregistruotas)
xxgitanaaaa
VYRAS g.gif MUSU DUKRYTEJ VARDA IŠRINKO- VILTARA-
malena44
ar galetu mergaites vardas buti BRUKNĖ?
Marta 2
QUOTE(malena44 @ 2008 11 17, 13:51)
ar galetu mergaites vardas buti BRUKNĖ?
*

g.gif g.gif na skamba idomiai bet tuomet galetu buti ir Aviete biggrin.gif Arciausiai saskambio gaunas Lukne wub.gif man grazu wub.gif
Papildyta:
MB kolega BIJŪNAS. ... Pradzioje buvo labai labai keista, paskui prie visko pripranti  blink.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif nu ir sakykit kur tevu smegenys buvo...Bijunelis zalias ...yra tokia daina biggrin.gif
klaara
QUOTE(alisa1 @ 2008 10 04, 20:50)
O mano nuomone, tai Upė ir Rūkas tai žodžiai,visiškai netinkantys tapti žmogaus vardais  schmoll.gif . Nei šis,nei tas...
  Vėtrą tai dar vidurinėj besimokydama pažinojau,- tokia ilgais labai garbanotais plaukais ir amžinai susivėlusi (suprantu,kad sunku tokius plaukus sutvarkyt ),labai tiko jai tas vardas  tongue.gif
   Saulė- gražu  ax.gif ....
*

Mano vienos dukros vardas-Vėja-kad ir ne Vėtra,bet irgi amžinai susivėlusi-tiesiog tokia natūra-sušukuoju,o ji-specialiai dar susišiaušia plaukus lotuliukas.gif doh.gif -labai tikiuos kad iki ėjimo į mokyklą "išaugs" šį įprotį....
O antros dukros vardas-Saulė ax.gif...
Minėja
Dar iš berniukiškų vardų nepaminėti - Beržas, Narcizas
Panelė_Monika*
Jei gimtu mergaitė - duočiau Saulė, Meilė gal rolleyes.gif Gal savo geriausios draugės garbei duočiau vardą Sem ( na Jos vardas Samanta, bet vadinasi Sem ) 4u.gif
Papildyta:
*

Bijūnas, bene Bizūnas - iš Simpsaunų biggrin.gif
SD
Mano dukra Saulė, man tai toks paprastas vardas, o nekart sulaukėm replikų, kad keistas doh.gif Ir čia temoj labai nustebau, kad prie "įdomių" priskirtas smile.gif

Neskaičiau visos temos, tai nepykit, jei pasikartosiu blush2.gif Draugė sūnų labai norėjo pavadinti Viesulu. Iš pradžių skambėjo keistai, o dabar turbūt pripratau ir visai gražu thumbup.gif
Olinda
Ąžuolas ir Saulė man gražūs ir įdomūs bet kiti nei kiek rolleyes.gif
Šelmė
QUOTE(laurin22 @ 2008 10 14, 13:32)
ypac sunaus vardo adresu, bet mums del to sirdies neskauda, o sunui irgi neturetu-dabar tokiu vardu negirdetu pilna, tai kol uzaugs kiek dar daug atsiras  mirksiukas.gif
*

Būtų labai įdomu sužinoti vardelį, jis gamtinis? blush2.gif
micefee
Man labai patinka tokie vardai ir savo vaikus kadanors ateity galbut pavadinsiu gamtos vardais. thumbup.gif Ji kartu idomus, bet ir naturalus, kasdieniski, o ne tai kaip kokia Esmeralda, Perla ar Ichtiandras. biggrin.gif
micefee
Dar lb grazus vardas Mėta. wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.