Noreciau isgirsti nuomoniu apie si vardeli.
Aš neduočiau, nes man asociacijos su tokia tetule, stambia, su skrybelaite
Man taip iškilmingai skamba, bet gražu
gražu
Labai grazus
Klasikinis, aristokratiskas ir grazus vardas
Trumpinys gali buti Ela, Ele, Nora
Puikus vardas bet kokio amžiaus mergytei- merginai- moteriai...
Labai grazus vardas as noreciau mergaitei duoti. Na man dar garzus variantas Elena...
pritariu daugumos nuomonei - ir gražus, ir skambus
Drauges dukryte Eleonora. Pradzioj skambejo neiprastai, bet kuo toliau, tuo labiau isitikinu, kad jai tas vardas nuostabiai tinka - ji tokia mazyte 'dama'
Gražus
gražus vardas.
Labai gražus vardas.
visai nieko
Grazus vardas!
Labai grazus
Man tai nelabai,turbut mazam vaikui butu sunku savo varda istarti
mano mociutes vardas Eleonora, bet ja visi vadina Elyte,o man si varda dave kriksto metu. Man jis labai grazus.
Labai gražus
Pažįstu vieną Užsieniečiai Ella, Elly vadina.
Pažįstu vieną Eleonorą - trumpinam Nora. Šiaip gražus, prabangus vardas. Įsivaizduoju merginą-moterį šiuo vardu, mažą mergaitę kol kas sunkoka
QUOTE(maybe24 @ 2008 09 16, 18:54) pritariu siai nuomonei.siaip skamba neblogai,bet man kazko siame varde PER DAUG,toks lyg ir pretenzingas,ilgas labai(na nebent pavarde trumpa)... beje,o kaip saukti maza mergaite juo ?juk kartais vistiek noresis vadint vaika mazybiniu vardu.elenyte?elyte?eleonoryte?... QUOTE(maybe24 @ 2008 09 16, 18:54) Kiek čia ilgai tie vaikai būna maži... Metai kiti - ir Eleonora jau graži panelė Papildyta: QUOTE(CreteIsland @ 2008 11 04, 17:16) O kam šaukti? Galima vadinti
vaika vadins Elena. jei tinka, tai vadinkit. pas mane grupej yra tokia mergyte ir as ja vadinu Elenyte, o auklyte Elena, nors mama prase Elena nevadinti. Siaip sunku istarti Eleonora
Nuostabus vardas
Gražu, bet tie sutrumpinimai koja pakiša
Labai gražus vardas, aš jį daviau savo dukrytei ir ne kiek nesigailiu
QUOTE(makalynė @ 2008 09 01, 20:30) Drauges dukryte Eleonora. Pradzioj skambejo neiprastai, bet kuo toliau, tuo labiau isitikinu, kad jai tas vardas nuostabiai tinka - ji tokia mazyte 'dama' QUOTE(maybe24 @ 2008 09 16, 18:54) NESAMONĖ
Pažįstu vieną Eleonorą, jau brandžią damą. Ką čia brandžią, ji jau močiutė
Ją visi vadina Lione arba Lionce ... Manau, reikia tėvams pagalvoti ir apie tai, kaip liaudis gali vadinti jų vaiką. QUOTE(_Draugė_ @ 2009 05 01, 21:15) Pažįstu vieną Eleonorą, jau brandžią damą. Ką čia brandžią, ji jau močiutė Ją visi vadina Lione arba Lionce ... Manau, reikia tėvams pagalvoti ir apie tai, kaip liaudis gali vadinti jų vaiką. Net neabejoju, kad siu laiku kartos sio vardo jokiom Lionem nevadins. Tikrai skamba isdidziai, graziai. Pazistu viena mergina 25m., niekas kitaip nevadina, tik Eleonora.
labai grazus vardas
Labai gražus
QUOTE(*candy* @ 2008 08 31, 12:58) Noreciau isgirsti nuomoniu apie si vardeli. QUOTE(CreteIsland @ 2008 11 04, 17:16) o kaip saukti maza mergaite juo ? Saukti nebutina, bet vadinti gali kaip nori, priklausomai nuo tevu/giminiu/draugu fantazijos: zuikeli, pupyte, kleckiuk, ir t.t. Nebutinai pagal varda QUOTE(_Draugė_ @ 2009 05 01, 20:15) Ją visi vadina Lione arba Lionce ... Manau, reikia tėvams pagalvoti ir apie tai, kaip liaudis gali vadinti jų vaiką. Kaip ta liaudis vadins, priklausys nuo pacio asmens elgesio ir supratingumo
Gražus vardas. Mano promočiūtės buvo toks vardas
man tai grazu, tik problema ta, kazi kiek zmoniu ja vadins pilnu vardu, manu daugelis trumpins...taip jau iprasta..
Man tai vardas Eleonora - iškarto stovi prieš akis su žydra suknia,baltais plaukais sukeltais į viršų,pudruotu veidu kokia tai grafienė. Na bet jau mergytei man nepatinka Eleonora. Visi trumpins Ele... Geriau gal kokia Elina,Elena?
|