Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vonia+WC.Bendrai ar atskirai?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Furtado
Jau sakiau kažkada, kad tik atskirai. Ir dabar, nusipirkom 4 kambarių butą, jau išgriovėm vonią ir WC, nes didinsim ir keisim išplanavimą. Na ką galiu pasakyt, nu baisi nesąmonė, kai WC kartu su vonia. Kaip tyčia jei vienas sėdi tūlike ar prausias, kitas jau laukia eilėj. Ryte jau kai užėjo vienas ar praustis ar sysiot, antras neįeis. Ir nuėjus praustis, uostyt ale vonioj kažkieno kakutį schmoll.gif Ne ne ne, čia nebent jei vietos nėra, dar gal galimas variantas..bet turbūt tai kraštutinis variantas būtų
Spyglys83
Na man neleidžia balsuoti kažkodėl, bet esu už atskirą tualetą ir vonią bute. Nors po kolkas esame tik dviese, prieš tai nuomkuojantis buvo abiejuose butuose kartu, nu tikrai nepatogu, vienas pprausiasi, kitas užsimano, o jei dar svečių atvažiuoja, tai einant praustis visų turi atsiklausti, ar niekam nereik į tualeta, nu žodžiu. Aišku kai nėr galimybės atskirai, tai kitas klausimas. Na nuosavam name, turint kelis WC,t ai jau kitas reikalas, bet tada jau reik nemažos erdvės, nes kai šalia tualeto pastatoma kriauklė su dantų šepetukais, na man kažkaip nehigieniška...
Borzika
QUOTE(Spyglys83 @ 2010 11 29, 13:20)
Na man neleidžia balsuoti kažkodėl, bet esu už atskirą tualetą ir vonią bute.
*

Balsuoti leis, kai grupė iš "Naujokai" pasikeis į "Nariai" (parašius 3-5 žinutes):
user posted image

Balsavimo rezultatai dabar yra tokie smile.gif:
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.