rimulia12
2008 09 02, 09:58
Perlute
2008 09 02, 10:06
Sveikos mamytes,gal zinote kur galima isigyti mazesniu ismatavimu lovu vaikams(kad ilgis butu iki 140cm)?
Deborah
2008 09 02, 11:14
QUOTE(Perlute @ 2008 09 02, 11:06) Sveikos mamytes,gal zinote kur galima isigyti mazesniu ismatavimu lovu vaikams(kad ilgis butu iki 140cm)? kiek domejaus lovelemis, tai tokiu nestandartiniu kaip tau ir reikia nelabai maciau. nebent pas kokius baldzius uzsisakyt, pagal spc. uzsakyma kad pagamintu.
Gita_jj
2008 09 02, 11:40
del lovyciu spec ismatavimu, tai liudna... standartu nera - nebent koki nors foteliuka islankstoma surast kad ismatavimai tiktu, bet irgi vaikui juk pastovia miegoti reikia normalios lovytes. manau reikia susirasti lovu gamintojus, kurie gamina patinkancias lovas ir tartis kad pagamintu pagal spec ismatavimus...
labutis
2008 09 02, 11:45
Sveikos  Noreciau tokio patarimu jusu  del sienu "dangos" vaiku kambaryje  ka darote su sienom vaiku kambariuose, dazyti plikas sienas nesinori - tokios sienos saltos atrodo. Galvojau klijuoti ir dazyti tapetus, bet neseniai taip salione pasidarem, tai sakes, kaip jie greitai nusibrozdina, ir kaip matosi, baisu  Labai idomu ka jus su sienom darote? Man siaip labai svarbu ilgaamziskumas, nesakau kad desimtmeciui cia reikia, nu bet bent keli metai kad sienos butu neapsiurusios. Bukit geros pasidalinkit patirtim, labai prasau, nes cia didziausias galvos skausmas man
QUOTE(Perlute @ 2008 09 02, 08:06) Sveikos mamytes,gal zinote kur galima isigyti mazesniu ismatavimu lovu vaikams(kad ilgis butu iki 140cm)? Zinau tikrai, kad yra Hoppe kids lovu tokiu ismatavimu 140x70 www.hoppekids.com
Spyglienė
2008 09 02, 12:24
QUOTE(Perlute @ 2008 09 02, 11:06) Sveikos mamytes,gal zinote kur galima isigyti mazesniu ismatavimu lovu vaikams(kad ilgis butu iki 140cm)? QUOTE(Deborah @ 2008 09 02, 12:14) kiek domejaus lovelemis, tai tokiu nestandartiniu kaip tau ir reikia nelabai maciau. nebent pas kokius baldzius uzsisakyt, pagal spc. uzsakyma kad pagamintu.  gamina gamina http://www.voresta.lt/lovytes.htmlhttp://www.lovos.lt/baldai/vaiku-darzelio-baldai/o jau prekiauja tai dar daugiau, google naudokitės, prašom
Giedrai
2008 09 02, 12:27
QUOTE(Rykute @ 2008 09 02, 13:00) Zinau tikrai, kad yra Hoppe kids lovu tokiu ismatavimu 140x70 www.hoppekids.com Ir as, man rodos, netgi maciau sios firmos tokia lova Skrajoj. Dar maciau info, kad sios firmos baldais prekiauja Zukausko g. esanti parduotuve Gudrutis.
labamba
2008 09 02, 12:48
QUOTE(labutis @ 2008 09 02, 11:45) Sveikos  Noreciau tokio patarimu jusu  del sienu "dangos" vaiku kambaryje  ka darote su sienom vaiku kambariuose, dazyti plikas sienas nesinori - tokios sienos saltos atrodo. Galvojau klijuoti ir dazyti tapetus, bet neseniai taip salione pasidarem, tai sakes, kaip jie greitai nusibrozdina, ir kaip matosi, baisu  Labai idomu ka jus su sienom darote? Man siaip labai svarbu ilgaamziskumas, nesakau kad desimtmeciui cia reikia, nu bet bent keli metai kad sienos butu neapsiurusios. Bukit geros pasidalinkit patirtim, labai prasau, nes cia didziausias galvos skausmas man  as daziau sienas vaiko kambari,o viena siena bus ispiesta safari tema,tokius pat ir roletus uzdejom  man grazu ir geriau nei tapetai,nes maniskis dar megsta ir su tusinuku per tapetus prasinesti
saldainia
2008 09 02, 14:06
domino, mano dukrytės baldukai, tai galiu pasakyti, kad mūsų kambarys standartinsi irlabai mažiukas, o tas baldų grožis kainavo be čiužinuko apie 4000 litų.
Deborah
2008 09 02, 14:30
QUOTE(labutis @ 2008 09 02, 12:45) Sveikos  Noreciau tokio patarimu jusu  del sienu "dangos" vaiku kambaryje  ka darote su sienom vaiku kambariuose, dazyti plikas sienas nesinori - tokios sienos saltos atrodo. Galvojau klijuoti ir dazyti tapetus, bet neseniai taip salione pasidarem, tai sakes, kaip jie greitai nusibrozdina, ir kaip matosi, baisu  Labai idomu ka jus su sienom darote? Man siaip labai svarbu ilgaamziskumas, nesakau kad desimtmeciui cia reikia, nu bet bent keli metai kad sienos butu neapsiurusios. Bukit geros pasidalinkit patirtim, labai prasau, nes cia didziausias galvos skausmas man  as tai nutariau dazyt sienas, nei tapetuot, nors ilga laika galvojau tik apie tapetus. dazyta siena, jei gerais dazais dazyta galima ir nuplaut esant reikalui QUOTE(Spyglienė @ 2008 09 02, 13:24) geras, tikrai nezinojau
QUOTE(labutis @ 2008 09 02, 12:45) Sveikos  Noreciau tokio patarimu jusu  del sienu "dangos" vaiku kambaryje  ka darote su sienom vaiku kambariuose, dazyti plikas sienas nesinori - tokios sienos saltos atrodo. Galvojau klijuoti ir dazyti tapetus, bet neseniai taip salione pasidarem, tai sakes, kaip jie greitai nusibrozdina, ir kaip matosi, baisu  Labai idomu ka jus su sienom darote? Man siaip labai svarbu ilgaamziskumas, nesakau kad desimtmeciui cia reikia, nu bet bent keli metai kad sienos butu neapsiurusios. Bukit geros pasidalinkit patirtim, labai prasau, nes cia didziausias galvos skausmas man  ms vieną sieną klijavom fototapetu, kitas dažėm
Giedrai
2008 09 02, 14:59
QUOTE(westa @ 2008 09 02, 15:51) ms vieną sieną klijavom fototapetu, kitas dažėm  Mes toki pati fototapeta isirinkom, o likusias sienas irgi dazysim melsvu tonu
Deborah
2008 09 02, 15:27
QUOTE(westa @ 2008 09 02, 15:51) ms vieną sieną klijavom fototapetu, kitas dažėm  zinai, grazios idejos, tik man kazkaip nesiderina piratu ir lenktynininko kambarys..nu kazkaip dvi temos i viena sumaltos. tu jau nesupyk, as nedizainere, neeksperte, bet man tai nesiderina, nors seip tai labai grazios mintys.
Prašau patarimo Remontavom vaikų kambarį ir sūnus pareiškė, kad jam reikia raudonos spalvos sienų  kambary, kad Makvyną primintų  , aš ,durnė, leptelėjau, kad "tai gal jau geriau jį nupiešti" ir kai susizgribau kokią nesąmonę pasakiau, jau buvo vėlu- mintį tuoj pat pasigavo  Dabar kasdien klausinėja kaip bus, kada piešiu  O kaip tą Makvyną nupiešti, kad Makvynas, o ne karikatūra būtų- čia ne koks Pikaču ar dar kas... Juk tie visi poliruoti paviršiai, stikliaškos, reklaminiai lipdukai ant kapoto  ...žodžiu, įkliuvau. Tai vat dabar patarkit man prašau- gal kur matėt tapetų, lipdukų ( didelių ) ar dar ko nors, kad galėčiau išsisukti priklijuodama, o ne piešdama. Gal dar kokių idėjų turit
QUOTE(Shusha @ 2008 09 02, 17:06) Prašau patarimo Remontavom vaikų kambarį ir sūnus pareiškė, kad jam reikia raudonos spalvos sienų  kambary, kad Makvyną primintų  , aš ,durnė, leptelėjau, kad "tai gal jau geriau jį nupiešti" ir kai susizgribau kokią nesąmonę pasakiau, jau buvo vėlu- mintį tuoj pat pasigavo  Dabar kasdien klausinėja kaip bus, kada piešiu  O kaip tą Makvyną nupiešti, kad Makvynas, o ne karikatūra būtų- čia ne koks Pikaču ar dar kas... Juk tie visi poliruoti paviršiai, stikliaškos, reklaminiai lipdukai ant kapoto  ...žodžiu, įkliuvau. Tai vat dabar patarkit man prašau- gal kur matėt tapetų, lipdukų ( didelių ) ar dar ko nors, kad galėčiau išsisukti priklijuodama, o ne piešdama. Gal dar kokių idėjų turit  tikrai žinau kas yra pirkt lipdukų su mcQeenu.. mano draugė berniukui yra išklijavus kambarį
Deborah
2008 09 02, 16:16
QUOTE(Shusha @ 2008 09 02, 17:06) Prašau patarimo Remontavom vaikų kambarį ir sūnus pareiškė, kad jam reikia raudonos spalvos sienų  kambary, kad Makvyną primintų  , aš ,durnė, leptelėjau, kad "tai gal jau geriau jį nupiešti" ir kai susizgribau kokią nesąmonę pasakiau, jau buvo vėlu- mintį tuoj pat pasigavo  Dabar kasdien klausinėja kaip bus, kada piešiu  O kaip tą Makvyną nupiešti, kad Makvynas, o ne karikatūra būtų- čia ne koks Pikaču ar dar kas... Juk tie visi poliruoti paviršiai, stikliaškos, reklaminiai lipdukai ant kapoto  ...žodžiu, įkliuvau. Tai vat dabar patarkit man prašau- gal kur matėt tapetų, lipdukų ( didelių ) ar dar ko nors, kad galėčiau išsisukti priklijuodama, o ne piešdama. Gal dar kokių idėjų turit  nu ka Shusha,papuolei tai papuolei. Esi juk Super MAMA, tai vyniokis! Siulau per tarpininkes jei kitaip neiseina parsisiust kazkokiu dekoru su masinytem.. http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3072026va sitas geras, ta juosta..gali apacia kambario raudonai nudazyt, o virsu baltai,juos sujungt su ta juosta.. http://www.amazon.com/Disneys-Cars-Lightni...t/dp/B000JK022Chttp://www.amazon.com/Disney%2527s-Cars-Wa...ref=pd_sim_ba_2pagooglink, gal rasi geresniu dalykeliu! paskui eik i internetines parduotuves ir klausk gal kuri tarpininke is usa ar uk atsius. ispildysi sunaus svajone neispildoma
labamba
2008 09 02, 16:57
QUOTE(westa @ 2008 09 02, 14:51) ms vieną sieną klijavom fototapetu, kitas dažėm  graziai atrodo  ,o kur fototapeta pirkot????? QUOTE(Deborah @ 2008 09 02, 15:27) zinai, grazios idejos, tik man kazkaip nesiderina piratu ir lenktynininko kambarys..nu kazkaip dvi temos i viena sumaltos. tu jau nesupyk, as nedizainere, neeksperte, bet man tai nesiderina, nors seip tai labai grazios mintys.  viskas sueina vaikams,o jie kai uzsimano,tai pagal ju norus,viena siena butu piratu,kita makvynu,trecia zoo sodo,ketvirta is vis ne i tema
QUOTE(Deborah @ 2008 09 02, 17:16) Ačiū ačiū už idėjas  Mėginsiu
labutis
2008 09 02, 17:14
Dekui kas atsileipet  tai ziuriu ne viena tapetais neklijavus vaiko kambario sienu  Turbut praktiskiausia ir butu dazyti  ech... galvosiu dar Grazus kambariukas tas su foto tapetu ir lenktyninko baldais  ten ziuriu palepinio tipo kambariukas, pas mus irgi toks bus, tai yra du kambariukai tokie bus  ech... bet dar toli grazu kol isirengsim, vien apmastymams kiek laiko reikia  o kur dar pats darbas
labai grazus foto tapetas  ..... papasakokit man neismanelei is kur toki emet?
QUOTE(Giedrai @ 2008 09 02, 14:59) Mes toki pati fototapeta isirinkom, o likusias sienas irgi dazysim melsvu tonu  labai grazus fototapetas QUOTE(Deborah @ 2008 09 02, 15:27) zinai, grazios idejos, tik man kazkaip nesiderina piratu ir lenktynininko kambarys..nu kazkaip dvi temos i viena sumaltos. tu jau nesupyk, as nedizainere, neeksperte, bet man tai nesiderina, nors seip tai labai grazios mintys.   ta pati pagalvojau pamacius nuotrauka, kad piratai, vanduo, laivas ir formules -1 atributika visai nesiderina
QUOTE(labamba @ 2008 09 02, 17:57) graziai atrodo  ,o kur fototapeta pirkot????? viskas sueina vaikams,o jie kai uzsimano,tai pagal ju norus,viena siena butu piratu,kita makvynu,trecia zoo sodo,ketvirta is vis ne i tema  labai teisingai pastebėta  .. tikrai pilnai suvokiu, kad daiktai ne itin derinasi bet.. sūnus rinkosi savo kambariui ir baldus ir tapetą.. ir kiek bebandžiau jį įtikint išsirinkt tapetą su mašinom, jis užsinorėjo laivo, nors lovą - mašiną jau buvom užsisakę..ir nors tu ką! būtų absurdas geriau derint viską kambaryje nei neleist vaikui turėt to ko nori.. ne ta vieta, mamytės, kur svarbiau estetinis vaizdas o ne vaiko norai  .. tapetą pirkom Stiliaus artelėj ,rinkomės iš katalogų
labamba
2008 09 02, 21:18
QUOTE(westa @ 2008 09 02, 21:13) labai teisingai pastebėta  .. tikrai pilnai suvokiu, kad daiktai ne itin derinasi bet.. sūnus rinkosi savo kambariui ir baldus ir tapetą.. ir kiek bebandžiau jį įtikint išsirinkt tapetą su mašinom, jis užsinorėjo laivo, nors lovą - mašiną jau buvom užsisakę..ir nors tu ką! būtų absurdas geriau derint viską kambaryje nei neleist vaikui turėt to ko nori.. ne ta vieta, mamytės, kur svarbiau estetinis vaizdas o ne vaiko norai  .. tapetą pirkom Stiliaus artelėj ,rinkomės iš katalogų  jei atvirai man ten viskas liuks  grazu ir ferari ir piratai,juk ne amzinas tas fototapetas,galima bus greitai pakeisti  galima paklausti kur durys kambario darytos?
Deborah
2008 09 02, 22:12
QUOTE(labamba @ 2008 09 02, 17:57) graziai atrodo  ,o kur fototapeta pirkot????? viskas sueina vaikams,o jie kai uzsimano,tai pagal ju norus,viena siena butu piratu,kita makvynu,trecia zoo sodo,ketvirta is vis ne i tema  maniske tai noretu kad wall-E butu robotukas uolius...bet deja...nebus QUOTE(Shusha @ 2008 09 02, 18:13) Ačiū ačiū už idėjas  Mėginsiu  prasom QUOTE(westa @ 2008 09 02, 22:13) labai teisingai pastebėta  .. tikrai pilnai suvokiu, kad daiktai ne itin derinasi bet.. sūnus rinkosi savo kambariui ir baldus ir tapetą.. ir kiek bebandžiau jį įtikint išsirinkt tapetą su mašinom, jis užsinorėjo laivo, nors lovą - mašiną jau buvom užsisakę..ir nors tu ką! būtų absurdas geriau derint viską kambaryje nei neleist vaikui turėt to ko nori.. ne ta vieta, mamytės, kur svarbiau estetinis vaizdas o ne vaiko norai  .. tapetą pirkom Stiliaus artelėj ,rinkomės iš katalogų  man tai liuks kambarys, as tik taip pasakiau, kadnesiderina, seip aisku vaikam tai super, svarbu ju norai igyventi QUOTE(labamba @ 2008 09 02, 22:18) jei atvirai man ten viskas liuks  grazu ir ferari ir piratai,juk ne amzinas tas fototapetas,galima bus greitai pakeisti  galima paklausti kur durys kambario darytos?  neamzinas, bet as kol ieskojau tapetu (iki tol kol persigalvojau dazyt sienas) tai perverciau ne viena kataloga...o kainos fototapetu ~ 1000lt,nepigu...kad keist daznai..nors gal yra ir pigesniu, bet kas man grazu uvo tas brangu
QUOTE(labutis @ 2008 09 02, 18:14) Dekui kas atsileipet  tai ziuriu ne viena tapetais neklijavus vaiko kambario sienu mes isklijave dazomais reljefiniais tapetais ir nudaze persiko spalva, pakabinom pora vaikisku paveikslu - man grazu ir jauku  per metus niekas nenusitryne, dukryte ant sienu nepiesia - esu patenkinta
QUOTE(labamba @ 2008 09 02, 22:18) jei atvirai man ten viskas liuks  grazu ir ferari ir piratai,juk ne amzinas tas fototapetas,galima bus greitai pakeisti  galima paklausti kur durys kambario darytos?  tai ir man viskas čia patinka.. tik kambarys dabar kitaip atrodo .. turim pasikabinę labai originalią lempą, mamytės vienos iš SM darytą, na ir aišku nebėra tokios sterilios aplinkos.. žaislai po visą kambarį mėtosi duris darėm Klaipėdoj, firmoj Perimetras
vvandene
2008 09 03, 11:06
QUOTE(labutis @ 2008 09 02, 12:45) Sveikos  Noreciau tokio patarimu jusu  del sienu "dangos" vaiku kambaryje  ka darote su sienom vaiku kambariuose, pas mus dazyta, pazeme viena horizontali juosta tapeto uzklijuota.
labamba
2008 09 03, 12:05
QUOTE(westa @ 2008 09 03, 08:07) tai ir man viskas čia patinka.. tik kambarys dabar kitaip atrodo .. turim pasikabinę labai originalią lempą, mamytės vienos iš SM darytą, na ir aišku nebėra tokios sterilios aplinkos.. žaislai po visą kambarį mėtosi duris darėm Klaipėdoj, firmoj Perimetras  klausiau nes mes irgi panasias uzsisake,bet Klaipedoj cikei
rokinuke
2008 09 03, 13:49
idedu teismui savo vaiku kambarelio baldelius, puikio gamybos. viso kambario foto ikelsiu, kai bus pakabintos uzuolaidos Papildyta:ziuriu foto iskraipe, pabandysiu is naujo, o jei neiseis, pamokykit kas nors, kaip sumazinti foto, dekui
Giedrai
2008 09 03, 13:56
QUOTE(jovitn @ 2008 09 02, 20:28) labai grazus foto tapetas  ..... papasakokit man neismanelei is kur toki emet?  Uzsisakem is katalogo Dubingiuose  Daug ten graziu fototapetu, bet reikia nusiteikti paploninti pinigine vidutiniskai 800 Lt
labamba
2008 09 03, 14:42
QUOTE(rokinuke @ 2008 09 03, 13:49) idedu teismui savo vaiku kambarelio baldelius, puikio gamybos. viso kambario foto ikelsiu, kai bus pakabintos uzuolaidos Papildyta:ziuriu foto iskraipe, pabandysiu is naujo, o jei neiseis, pamokykit kas nors, kaip sumazinti foto, dekui  truputi iskareipe vaizda,reikejo nuotrauka sumazinti baldeliai super  kaip tau ju kokybe?ar patenkinta?kiek mokejote? laukiu jusu kitu foto,nes zinau kad dar ir siena ispiesta graziai
QUOTE(westa @ 2008 09 02, 23:13) labai teisingai pastebėta  .. tikrai pilnai suvokiu, kad daiktai ne itin derinasi bet.. sūnus rinkosi savo kambariui ir baldus ir tapetą.. ir kiek bebandžiau jį įtikint išsirinkt tapetą su mašinom, jis užsinorėjo laivo, nors lovą - mašiną jau buvom užsisakę..ir nors tu ką! būtų absurdas geriau derint viską kambaryje nei neleist vaikui turėt to ko nori.. ne ta vieta, mamytės, kur svarbiau estetinis vaizdas o ne vaiko norai  .. tapetą pirkom Stiliaus artelėj ,rinkomės iš katalogų  vat butent...  ir mano berniukas nenori nieko derinti..nei jam tai rupi  jam viskas tinka ir grazu..... bet tai jo plotas,jo gyvenamoji erdve ,ir leidau rinktis tai ka jis nori....
mama_gulbe
2008 09 03, 15:15
tikrai taip..kai leidi vaikam rinktis kaip jie nori - tikrai nieko nederina  svarbu jiem smagu rokinuke - grazuciai baldukai, ten kaip suprantu dvi lovytes sujungtos, bus abiem vaikuciam ane
Deborah
2008 09 03, 16:39
QUOTE(rokinuke @ 2008 09 03, 14:49) idedu teismui savo vaiku kambarelio baldelius, puikio gamybos. grazus baldai, tikrai jei ne paslaptis kiek kainavo. p.s. as vel pabusiu ikyri, bjauri ir sakysiu tiesa  - matau broka, nezinau ar parys klijavot tapetus ar meistrai, bet piesiniu nederinot, taupet tapeta ar iesiog klaidos isivele?  o gal nezinojot kad rasta reikia derinti?  rakneneles SUPERINES  tigriuku galvos! labai fainai.
labamba
2008 09 03, 16:50
QUOTE(Deborah @ 2008 09 03, 16:39) matau broka, nezinau ar parys klijavot tapetus ar meistrai, bet piesiniu nederinot, taupet tapeta ar iesiog klaidos isivele?  o gal nezinojot kad rasta reikia derinti? man tas taipat uzkliuvo
vvandene
2008 09 03, 22:51
QUOTE(Deborah @ 2008 09 03, 17:39) p.s. as vel pabusiu ikyri, bjauri ir sakysiu tiesa  - matau broka, nezinau ar parys klijavot tapetus ar meistrai, bet piesiniu nederinot, taupet tapeta ar iesiog klaidos isivele?  o gal nezinojot kad rasta reikia derinti? man atrodo ten kaip ir nisa sienoje yra todel is sono fotografuojant taip atrodo..
labamba
2008 09 03, 23:21
aga gerai issiziurejus ir man matosi,kad ten nisa  ot blondine
rokinuke
2008 09 04, 06:51
zinau,kad yra ir kur yra brokas ir koks ten brokas, tiesiog vienoj juostelej nesusiderino piesiniai  pirkau taoetus is ebejaus, nes nieko panasaus LT nesu macius, ir buvo tik trys rulonai, tai vyras pajunge visa mastyma kaip issisukti su trimis rulonais, nors reikejo 3.5  tai uz baldu neklijavo, ir taip jau gavosi, kad tas tarpelis, kuris liko, buvo uzklijuotas nesuderinus paveikslelio, visur kitur sutampa:) ten nedaug tos vietos matosi, zadu uzklijuoti lipduka su pukuotuku  lipdukai bus tokie, kur jau prie lovytes uzklijuota yra, ten taip pat pritrukom tapeto l abamba visa kambareli tikrai nufotkinsiu, tik laukiu karnizo, dar kelios dezes ten sukrautos, sutvarkysiu viska ir pasirodysim
QUOTE(labamba @ 2008 09 02, 16:57) graziai atrodo  ,o kur fototapeta pirkot????? viskas sueina vaikams,o jie kai uzsimano,tai pagal ju norus,viena siena butu piratu,kita makvynu,trecia zoo sodo,ketvirta is vis ne i tema   , man tai dar patiko kad vaiko kambarys toks erdvus atrodo, ne taip kaip pas mus pailgos dėžutės westa Papildyta:Rokinuke labai gražūs baldeliai ir rankenėlės-tigriukai, ir spintos turinys geras
Deborah
2008 09 04, 10:12
QUOTE(rokinuke @ 2008 09 04, 07:51) zinau,kad yra ir kur yra brokas ir koks ten brokas, tiesiog vienoj juostelej nesusiderino piesiniai  pirkau taoetus is ebejaus, nes nieko panasaus LT nesu macius, ir buvo tik trys rulonai, tai vyras pajunge visa mastyma kaip issisukti su trimis rulonais, nors reikejo 3.5  tai uz baldu neklijavo, ir taip jau gavosi, kad tas tarpelis, kuris liko, buvo uzklijuotas nesuderinus paveikslelio, visur kitur sutampa:) ten nedaug tos vietos matosi, zadu uzklijuoti lipduka su pukuotuku  lipdukai bus tokie, kur jau prie lovytes uzklijuota yra, ten taip pat pritrukom tapeto l abamba visa kambareli tikrai nufotkinsiu, tik laukiu karnizo, dar kelios dezes ten sukrautos, sutvarkysiu viska ir pasirodysim  gudriai jus cia issisukot su 3 rulonais, saunuoliai. minejai kad is ebay pirkus tapetus tai ar nenusivylei kaip jie atkeliavo, nes juk neciupinus pirkai..?  man tai tapetai toks dalykas, kad kataloge t.y. nuotraukoj atrodo vienaip, o paciupinejus atrodo kitaip. mergaites, o pas mane jau paskutini kart vaiku kambarely sienas glaisto, paskui sekantis etapas, parketo slifavimas ir perlakavimas. kai bus kazkaas padorasu vel rodysiu rezultata fotonuotraukoj.  kazkaip letai juda...kazin ar dukra nudziuginsim per jos gimtadieni...beje..ir musu paciu baldus tai galim gauti iki spalio 3d. vaiku kambarys bus gatavas, o mes gali buti ir dar neturesim kur miegot
rokinuke
2008 09 04, 13:57
QUOTE(Deborah @ 2008 09 04, 11:12) gudriai jus cia issisukot su 3 rulonais, saunuoliai. minejai kad is ebay pirkus tapetus tai ar nenusivylei kaip jie atkeliavo, nes juk neciupinus pirkai..?  man tai tapetai toks dalykas, kad kataloge t.y. nuotraukoj atrodo vienaip, o paciupinejus atrodo kitaip. mergaites, o pas mane jau paskutini kart vaiku kambarely sienas glaisto, paskui sekantis etapas, parketo slifavimas ir perlakavimas. kai bus kazkaas padorasu vel rodysiu rezultata fotonuotraukoj.  kazkaip letai juda...kazin ar dukra nudziuginsim per jos gimtadieni...beje..ir musu paciu baldus tai galim gauti iki spalio 3d. vaiku kambarys bus gatavas, o mes gali buti ir dar neturesim kur miegot  tikrai nenusivyliau. labai ieskojau visko pukuotuku tema, tik ten tokius grazucius radau  tiesa, tikejausi, kad tie piesinukai bus retesni, bet ir taip grazu, nors margoka. esu studijavus vaiku psichologija, zinau, kad spalvingoj aplinkoj auga kurybingesnes asmenybes, vaikai buna laisvesni. juk aukleja vaikus ne tik tevai, tretieji asmenys, bet charakteri formuoja ir aplinka  rankeneles - tigriukus taip pat is ebay pirkau, SBA du vienetai kainuoja 19.99lt, o cia uz 30 nauju mokejau 140lt  kam idomu, baldai kainavo 6700lt, cia iskaiciuota ir du ciuziniai po 750lt, montavimas, atvezimas. PUIKIS Kaune, o mes is Vilniaus:) beje, ant baldu dar bus uzklijuotos PUIKIO firmines bitutes, vaizdas pagyves  tik pamirso kai montavo  siaip baldai tikrai labai faini, mazylis pradingo juose kai pamate, slapstesi, laipiojo, sokinejo,dziaugesi labai  klause kada gi pagaliau ten gales gyvent, uz kiek nakteliu Papildyta:bandau ikelt visa foto, lyg ir pamazinau  bet jei ne, tai sorry, kad gadinu vaizda Papildyta:ne,nu sakes  cia dar nesimato komodos,spinteliu Papildyta: Papildyta:yes!!!  pavyko
QUOTE(Giedrai @ 2008 09 03, 14:56) Uzsisakem is katalogo Dubingiuose  Daug ten graziu fototapetu, bet reikia nusiteikti paploninti pinigine vidutiniskai 800 Lt  oho kainos  ...bet manau verta nes labai originalu
Deborah
2008 09 04, 19:44
QUOTE(rokinuke @ 2008 09 04, 14:57) tikrai nenusivyliau. labai ieskojau visko pukuotuku tema, tik ten tokius grazucius radau  tiesa, tikejausi, kad tie piesinukai bus retesni, bet ir taip grazu, nors margoka. esu studijavus vaiku psichologija, zinau, kad spalvingoj aplinkoj auga kurybingesnes asmenybes, vaikai buna laisvesni. juk aukleja vaikus ne tik tevai, tretieji asmenys, bet charakteri formuoja ir aplinka  rankeneles - tigriukus taip pat is ebay pirkau, SBA du vienetai kainuoja 19.99lt, o cia uz 30 nauju mokejau 140lt  kam idomu, baldai kainavo 6700lt, cia iskaiciuota ir du ciuziniai po 750lt, montavimas, atvezimas. PUIKIS Kaune, o mes is Vilniaus:) beje, ant baldu dar bus uzklijuotos PUIKIO firmines bitutes, vaizdas pagyves  tik pamirso kai montavo  siaip baldai tikrai labai faini, mazylis pradingo juose kai pamate, slapstesi, laipiojo, sokinejo,dziaugesi labai  klause kada gi pagaliau ten gales gyvent, uz kiek nakteliu Papildyta:bandau ikelt visa foto, lyg ir pamazinau  bet jei ne, tai sorry, kad gadinu vaizda Papildyta:ne,nu sakes  cia dar nesimato komodos,spinteliu Papildyta: Papildyta:yes!!!  pavyko  o kaip angiskai ivest i paieska tu rankeneliu?? nu super baldai! tikiu kad vaikas laimingas. sakai spalvingoj aplinkoj vaikam gerai...nu jus pamatysit po kokio gero menesiomano vaiku spalvu pasauli....pasakysit ar neisrotes jie po kokiu 3 metu QUOTE(jovitn @ 2008 09 04, 19:12) oho kainos  ...bet manau verta nes labai originalu  seip tai nera labai brangus, vidutiniskai. vien ciuziniai paziurek po 750lt, tai va ciuziniai tai tikrai ne is pigiausiu.. man tik pusaukste lova, stalas , stalo PVC danga, ciuzinys ir jo uzvalktis is Flexos atsiejo 3600lt o vien Flexos tekstilines tos palapines ~1200lt Vat kas norit tikrai brangiu italisku baldu, uzsukit i Casa Bella , Kaune, tai tiesiog gerkle uzstringa kaina...pvz. vaiko kambarys nuo 25.000lt iki 40.000  va cia tai brangu. Papildyta: maniskes va kokia lovele bus ir va koks staliukas. aisku spalvos ne bus tokios ruzavos, nes gi su broliu dalinsis kambary
labamba
2008 09 04, 21:57
jei nebutu geresniu,butu patys geriausi
rokinuke
2008 09 05, 07:49
deborah, rankenele angliskai HANDLES tai jau labai lauksiu pasiziureti i jusu kambario spalvas sakydama spalvingas kambarys, turejau omeny skoningai spalvingas:) viskas kas su protu, yra gerai  zinoma, hiperaktyviam vaikui geriau irengineti zames spalvu kambari, tada gaunasi slopinimas, flegmatikui niekada neirenginekit vandens spalvu, nes isvis vaikis tik miegos tokiam kambary  kiekvienam atvejui tinka vis kitokios spalvos
Giedrai
2008 09 05, 14:29
QUOTE(jovitn @ 2008 09 04, 19:12) oho kainos  ...bet manau verta nes labai originalu  Na, gal jau ir nelabai originalu. Arba jeigu dar originalu, tai po metu kitu jau nebus originalu, bet ko gi nepadarysi del savo vaiko  ir del savo namu
labamba
2008 09 05, 15:06
na lauksim uzdetu karnyzu,ir pakabintu uzuolaidu,labai jau man idomu paziureti jusu piesta siena,nors maciau,bet noriu bendra vaizda,pamatyti,nes patys uzsakysim safari tema ant sienos
Deborah
2008 09 05, 16:23
QUOTE(rokinuke @ 2008 09 05, 08:49) deborah, rankenele angliskai HANDLES tai jau labai lauksiu pasiziureti i jusu kambario spalvas sakydama spalvingas kambarys, turejau omeny skoningai spalvingas:) viskas kas su protu, yra gerai  zinoma, hiperaktyviam vaikui geriau irengineti zames spalvu kambari, tada gaunasi slopinimas, flegmatikui niekada neirenginekit vandens spalvu, nes isvis vaikis tik miegos tokiam kambary  kiekvienam atvejui tinka vis kitokios spalvos  jeigu jus laukiat tai ka kalbet man..as tai isvis kraustaus isproto lygiai taip pat kaip dukra belaukdama. siandien Monoidejoj nupirkau kelis daikkciukus    p.s. na gal jau supratot, kad kambarys tikrai bus graziai vaikiskai spalvingas..
|
|