Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įvairūs tyrimai nėštumo metu
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Prikolnaja
QUOTE(Yasmin @ 2011 01 12, 19:32)
kiek pasakojo jau turincios vaikucius, tai slapimo tyrima darydavo vos ne kiekvienam apsilankymui (t.y. karta per menesi) ir as jau du kartus nesiau (man keliomis savaitėmis daugiau nei dabar jums).
Geriausia paklausti savo gydytojos wink.gif
*

na as tik pirma karta eisiu, o sesuo (mes abi nestuke.gif savite-dvi skirtumas) jau buvo, tai pasake kas apsilankyma slapimo tyrimas butinas blush2.gif
JOLANCIUK
QUOTE(Bamu @ 2011 01 24, 16:35)
na as tik pirma karta eisiu, o sesuo (mes abi nestuke.gif savite-dvi skirtumas) jau buvo, tai pasake kas apsilankyma slapimo tyrimas butinas blush2.gif
*

taip.Man tai dar sake,kad geriau,kad slapimo tyrimai butu neseni,t.y pries pora dienu iki apsilankimo padaryti.
Morfija
Sveikos, esamos ir būsimos mamytės 4u.gif
Primygtinai siūlau visoms pasidaryti Toksoplazmozės ir citomegalo tyrimus, nors jie nėra privalomi, bet tos ligos nestuke.gif metu yra ypč pavojingos kūdikėliams 4u.gif

Aš turiu ūmią toksoplazmozę ir jau nuo spalio vidurio geriu antibiotikus 4u.gif Labai tikiu ir tikiuosi, kad liga buvo pastbėta laiku ir mes gimsim sveikut sveikuteliai wub.gif

Apie toksoplazmoze vyrauja dar iskreiptas poziuris, kad jos tyrimus reikia darytis tik jei turi namie kate, nesamone schmoll.gif Nes toksoplazmoze uzsikresti galima ir ragaujant zalia mesa, valgant blogai termiskai apdorota mesą, ar tiesiog netinkamai nuplautas darzoves 4u.gif

Tiesiog, nuoširdžiai patariu, kuo anksčiau pasidaryti tą tyrimą, kad galėtumete imtis tinkamų veiksmų ligai įveikti 4u.gif Sėkmės ir sveikatos visoms mamytėms ir jų pilvinukams.
Straipsnis labai išsamus apie šią ligą.

TOKSOPLAZMOZE

XII. INFORMACIJA, KAIP IŠVENGTI UŽSIKRĖTIMO TOKSOPLAZMOZE67. Valgyti tik gerai išvirtą ir iškeptą mėsą.
67.1. Dažniausiai užsikrečiama ragaujant, valgant žalią ar nepakankamai termiškai (iki 60°C temperatūros) paruoštą mėsą (pvz.: faršą, šašlykus).
67.2. Užšaldymas, marinavimas, rūkymas sumažina mėsos infekuotumą, bet sukėlėjų visiškai nesunaikina.
68. Nevartoti žalių kiaušinių ir negerti nepasterizuoto pieno.
69. Nevalgyti neplautų vaisių, uogų, daržovių, negerti ir nenaudoti maisto gamybai,
daržovėms, vaisiams, uogoms plauti atvirų telkinių vandens. Vaisiai, daržovės, uogos valgomi žali, turi būti labai atidžiai nuplauti švariu vandeniu ar nuplikinti.
70. Maistą saugoti nuo musių ir tarakonų teršimo.
71. Vengti kontakto su kačių išmatomis:
71.1. Kačių išmatas galima nuleisti į klozetą, deginti, giliai užkasti ar maišeliuose išmesti į šiukšlių konteinerius.
71.2. Kasdien dezinfekuoti kačių dėželes plovikliais, turinčiais aktyviojo chloro (ACE, Domestos ir kt.), ar užpylus verdančiu vandeniu palaikyti 5 minutes. Dirbant mūvėti pirštines, baigus darbą gerai nusiplauti rankas.
71.3. Kates maitinti sausu, konservuotu ar virtu maistu ir laikyti namuose.
71.4. Pavojingiausios yra jaunos iki 2 metų amžiaus katės.
71.5. Nežaisti su svetimomis katėmis, ypač valkataujančiomis.
72. Laikytis higienos.
72.1. Atidžiai tekančiu vandeniu su muilu nusiplauti rankas prieš valgį, taip pat lietus žalią mėsą, neplautas daržoves.
72.2. Mūvėti pirštines dirbant sode, darže ir plauti rankas po darbo.
72.3. Neliesti nešvariomis rankomis akių, nosies ar burnos.
72.4. Plovikliais, turinčiais aktyviojo chloro, dezinfekuoti stalo ar kitus paviršius po kontakto su žalia mėsa.
73. Perspektyvoje galima galvoti apie gyvulių vakciną. GRA 1–GRA 7 T. gondii DNR vakcina kiaulėms suformuoja apsauginį imunitetą bei blokuoja audinių cistų formavimąsi, tuo sumažina galimybę žmogui užsikrėsti vartojant maistui žalią termiškai nepakankamai paruoštą mėsą. Studijos parodė, kad vakcinavimas efektyviai mažina kačių ir kiaulių infekuotumą.
Žmonių vakcinos sukūrimas yra antrojo tūkstantmečio perspektyva.

nestuke.gif su ūmia toksoplazmoze labais sekina emociškai 4u.gif Todėl linkiu visoms jos neturėti, bet nepagailėkit tų papildomųpinigėlių šiam tyrimui, kad gyventumėte ramiau 4u.gif
De Zavu
Si tyrima dariausi pacioje nestumo pradzioje, 10 savaite, nes rode infekcija. Bet nieko neaptiko. Reikia antra karta kartoti si tyrima velesniame nestume pvz. kaip as 31 sav.?
melynas dangus
Mergaitės, prašau atsakykit man kokius tyrimus jums ir kas kiek laiko daro? man taip neramu - as kiek cia skaitau visokius neštumo kalendorius (ypač ne lietuvos autoriu), tai ten vos ne kiekvieną savaite vis apie kitus tyrimus raso, kad geras laikas daryti.. O aš tik 12 savaite dariau kraujo, dabar dar šlapimo tyrima pridaviau (1 karta) ir viskas. Negi čia aš viena tokia be tyrimu?
Kažkoks nerimas mane apima kiekvieną kartą skaitant apie tuos tyrimus nėštumo metu doh.gif
JOLANCIUK
QUOTE(saulute85 @ 2011 02 08, 14:29)
Mergaitės, prašau atsakykit man kokius tyrimus jums ir kas kiek laiko daro? man taip neramu - as kiek cia skaitau visokius neštumo kalendorius (ypač ne lietuvos autoriu), tai ten vos ne kiekvieną savaite vis apie kitus tyrimus raso, kad geras laikas daryti.. O aš tik 12 savaite dariau kraujo, dabar dar šlapimo tyrima pridaviau (1 karta) ir viskas. Negi čia aš viena tokia be tyrimu?
Kažkoks nerimas mane apima kiekvieną kartą skaitant apie tuos tyrimus nėštumo metu  doh.gif
*

pagrindiniai tyrimai ir yra kraujo ir slapimo.O kiti,kaip toksoplazmozes ar kitu,jau kaip jus norit,jie neprivalomi,o rekomenduojami.
Afrikietiska
Sveikutes nestuke.gif !!! As tai va turiu slapimo uzdegima,geriau antibijotikus ir po ju vel dariausi slapimo tyrima ir sake uzdegimas nesibaiges,reiks vel gerti antibijotikus. Ar kuriai buvo slapimo uzdegimas? man neramu ar del jo kudikeliui sveikatele nepabloges??? g.gif 4u.gif
Yasmin
QUOTE(saulute85 @ 2011 02 08, 13:29)
Kažkoks nerimas mane apima kiekvieną kartą skaitant apie tuos tyrimus nėštumo metu  doh.gif
*

Pas ginekologę lankausi kas mėnesį nuo 16 savaitės, tada (16 sav.) man ir padarė daugumą tyrimų.
Jei nerimauji tai savo nerimą pasakyk gyditojai, ji tau ir atskys į visus klausimus. O knygos labai skirtingos, aš skaitau "nėštumo bibliją" ir tik tuos skyrelius kurie man aktualūs rolleyes.gif bet geriausiai nuramina gyditoja.
zhiu
O man neramu nes pas mane jau kelinta karta is eiles per apziuras randa baltymo slapime, vis pasako kad jei dar kita karta ras sius tyrimu kazkokiu darytis, bet kai ateina tas kitas kartas nieko nedaro... Idomu ka gali reiksti baltymas slapime, jei kraujo spaudimas daugiau maziau normalus (nors anksciau buvo labai zemas), gal visgi nieko tai baisaus? Gal kam taip yra buve?
JOLANCIUK
QUOTE(zhiu @ 2011 02 14, 18:29)
O man neramu nes pas mane jau kelinta karta is eiles per apziuras randa baltymo slapime, vis pasako kad jei dar kita karta ras sius tyrimu kazkokiu darytis, bet kai ateina tas kitas kartas nieko nedaro... Idomu ka gali reiksti baltymas slapime, jei kraujo spaudimas daugiau maziau normalus (nors anksciau buvo labai zemas), gal visgi nieko tai baisaus? Gal kam taip yra buve?
*

"Baltymai šlapime.

Baltymų molekulės yra pakankamai didelės, tad filtruojantis kraujui inkstuose į šlapimą jie beveik nepatenka.

Sergant inkstų ligomis atsiranda baltymų šlapime ir jų kiekis rodo inkstų pažeidimo laipsnį.

Testo juostos padeda patikrinti, ar šlapime yra baltymų (vadinamasis kokybinis tyrimas). Jų radus, tikslesniais metodais nustatomas baltymų kiekis paros šlapime. Be to, dažnai dar reikia atlikti ir kitus laboratorinius tyrimus.

Šlapimas, kuriame yra baltymų (tokia būklė vadinama proteinurija), rodo pakitimus inkstuose dėl uždegimų, ar kitus pažeidimus, dėl kurių “filtras” tapo laidus.

Baltymų šlapime gali atsirasti ir pakilus temperatūrai ar padidėjus fiziniam krūviui, tačiau tokia proteinurija esti laikina. "
cryforyou
Sveikos mamytes smile.gif

Norejau pasidomet per kiek laiko gaunami nestukes pirmieji kraujo tyrimu atsakymai? ir ar nieko blogo kad pas gine buvau 8 savaiciu o tyrimus darysiuos tik 10 savaitei, nes pas gine kitas vizitas tik beveik 12 savaite?
JOLANCIUK
QUOTE(cryforyou @ 2011 02 15, 13:44)
Sveikos mamytes smile.gif

Norejau pasidomet per kiek laiko gaunami nestukes pirmieji kraujo tyrimu atsakymai? ir ar nieko blogo kad pas gine buvau 8 savaiciu o tyrimus darysiuos tik 10 savaitei, nes pas gine kitas vizitas tik beveik 12 savaite?
*

nieko blogo,as buvau kai buvo 7 sav,o tyrimu rezultatus suzinojau kai ejau pas gyne,buvo jau 10 sav,jums duoda siuntimus,o atsakimus suzinot,kai ateinat pas daktara per kita apilankima.
Sypsniukas:)
QUOTE(De Zavu @ 2011 02 07, 15:45)
Si tyrima dariausi pacioje nestumo pradzioje, 10 savaite, nes rode infekcija. Bet nieko neaptiko. Reikia antra karta kartoti si tyrima velesniame nestume pvz. kaip as 31 sav.?
*

as irgi dariausi nestumo pradzioje, dabar gydytoja israse antra "porcija" placiu tyrimu, bet sake, kad toksmoplazmones kartoti nebereikia, nors pvz ziv kartoja... g.gif
Inga.D
Sveikos,

Per pirma neštuma dare tik kraujo ir slapimo tyrimus. Slapimo per kiekviena apsilankyma, o kraujo 3 kartus per visa nestuma.
Dansu dansu
Sveikos,

šlapimo tyrimą man daro kiekvieną vizitą, o kaip su krauju? Kol kas turėjau tik vieną kraujo tyrimą 12-tą sav. g.gif
JOLANCIUK
QUOTE(Dansu dansu @ 2011 03 06, 16:59)
Sveikos,

šlapimo tyrimą man daro kiekvieną vizitą, o kaip su krauju? Kol kas turėjau tik vieną kraujo tyrimą 12-tą sav. g.gif
*

Kraujo tyrima daro bendra,o paskui jei pas jus minusine kraujo grupe,tai ima krauja antikuniams nustatyti.
Dansu dansu
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 06, 22:47)
Kraujo tyrima daro bendra,o paskui jei pas jus minusine kraujo grupe,tai ima krauja antikuniams nustatyti.
*

Tai žinau, kad bendrą mirksiukas.gif Aš klausiau, kokiu dažnumu jį turėtų daryti?
nightmare1989
Man kolkas tik viena karta ta didiji kraujo tyrima ir slapimo dare,nors jau 21 savaite. Na dar toksoplazmozes ir echo viena karta dare. Pasiziurejau, kad cia daugeliui vos ne kas karta slapima tiria,tai neramu pasidare. Manot dazniau turetu? Gal daktarei uzsimint? g.gif
JOLANCIUK
QUOTE(Dansu dansu @ 2011 03 07, 12:04)
Tai žinau, kad bendrą mirksiukas.gif Aš klausiau, kokiu dažnumu jį turėtų daryti?
*

Viena karta man kol kas dare ir viena karta del antikuniu,O kai su pirmu vaiku buvau,tai 3 kartus dare(bendra,antikuniams,bendra)
melynas dangus
QUOTE(nightmare1989 @ 2011 03 07, 11:35)
Man kolkas tik viena karta ta didiji kraujo tyrima ir slapimo dare,nors jau 21 savaite. Na dar toksoplazmozes ir echo viena karta dare. Pasiziurejau, kad cia daugeliui vos ne kas karta slapima tiria,tai neramu pasidare. Manot dazniau turetu? Gal daktarei uzsimint? g.gif
*

Mano ginė irgi kažkaip pamiršus buvo paminėti šlapimo tyrimą. kai pati paklausiau, ar reikia, tai lyg tarp kirto sake "jo, atnešk kurią dieną" biggrin.gif Dabar va jau antrą kartą nešiau, nes pirmą kartą kažką rado nelabai gerai.. O krauja tai sake dabar darys tik apie 26-27 savaite lyg.. nepamenu gerai. smile.gif
Dansu dansu
Hm, vadinasi, tyrimų dažnumas tik nuo ginekologės priklauso g.gif
indre_zz
slapimo tyrimus daro kiekviena apsilankyma, o krauja bent jau man dare 8 svaiciu, dabar 25 dare ir sake, kad kartos 30 svaiciu, taip kad dznokai:)
Keryda
Sveikutes 4u.gif , man 10 nestumo savite. zinokit geda sakyt, bet kaip man padave buteliuka slapimo tyrimams ir dar toki pailga buteliuka slapimo "paseliui" ar kaip ten vadinasi ir paaiskino kaip pasisioti i ta buteliuka, tai as kaip is dangaus nukritus, ne velnio nesupratau kaip ten pasisioti blush2.gif Zodziu taip: ryte nevalgius ir nusiprausus i buteliuka pasisioti (vidurini slapima)- cia ok, suprantu, bet dar pasake, kad su vata. kelis kartus pkalausiau, kaip su vata? tai sako ten kitaip liaukocitai rodys uzdegima ir tt... nu zodziu taip ir nesupratus isejau.. . gal galit kas parasyt kaip ten su ta vata daryt? per ja sisiot? nu zodziu- gal cia paprasta, bet man tai sudetingiau negali buti doh.gif
JOLANCIUK
QUOTE(Keryda @ 2011 03 16, 22:18)
Sveikutes  4u.gif , man 10 nestumo savite. zinokit geda sakyt, bet kaip man padave buteliuka slapimo tyrimams ir dar toki pailga buteliuka slapimo "paseliui" ar kaip ten vadinasi ir paaiskino kaip pasisioti i ta buteliuka, tai as kaip is dangaus nukritus, ne velnio nesupratau kaip ten pasisioti  blush2.gif  Zodziu taip: ryte nevalgius ir nusiprausus i buteliuka pasisioti (vidurini slapima)- cia ok, suprantu, bet dar pasake, kad su vata. kelis kartus pkalausiau, kaip su vata? tai sako ten kitaip liaukocitai rodys uzdegima ir tt... nu zodziu taip ir nesupratus isejau.. . gal galit kas parasyt kaip ten su ta vata daryt? per ja sisiot? nu zodziu- gal cia paprasta, bet man tai sudetingiau negali buti  doh.gif
*

Pirma karta girdziu,man jokiu vatu nereikejo smile.gif
Keryda
oi merginos lotuliukas.gif , isnarsiau google ir dar sioje temoje radau. Viska supratau- nusiprausus reikia maksti uzsidengti vata ir tada sisioti, kad nepakliutu isskyru i slapima, va del to gali buti tyrimai netikslus. Tikrai paprasta, ot doh.gif
JOLANCIUK
QUOTE(Keryda @ 2011 03 16, 23:26)
oi merginos  lotuliukas.gif , isnarsiau google ir dar sioje temoje radau. Viska supratau- nusiprausus reikia maksti  uzsidengti vata ir tada sisioti, kad nepakliutu isskyru i slapima, va del to gali buti tyrimai netikslus. Tikrai paprasta, ot  doh.gif
*

obana,man nei per pirma nestuma nei dabar apie toki dalyka nesake lotuliukas.gif
pukuotukas14
QUOTE(Keryda @ 2011 03 16, 23:26)
oi merginos  lotuliukas.gif , isnarsiau google ir dar sioje temoje radau. Viska supratau- nusiprausus reikia maksti  uzsidengti vata ir tada sisioti, kad nepakliutu isskyru i slapima, va del to gali buti tyrimai netikslus. Tikrai paprasta, ot  doh.gif
*

Ot geras,nezinojau,nu dabar bus ateiciai thumbup.gif
dalia.t.
Gal galite pasidalinti info, kur pigiau pasidaryti Toksoplazmozes ir Citomegao tyrimus Vilniuje. Mano ginekologe siuncia darytis i Sorpo, jame kaina siems tyrimams 160 lt. gal galima kur pigiau pasideryti?
JOLANCIUK
QUOTE(dalia.t. @ 2011 03 29, 10:16)
Gal galite pasidalinti info, kur pigiau pasidaryti Toksoplazmozes ir Citomegao tyrimus Vilniuje. Mano ginekologe siuncia darytis i Sorpo, jame kaina siems tyrimams 160 lt. gal galima kur pigiau pasideryti?
*

http://www.seimosgydytojas.lt/index.php?op...7&Itemid=19
cia paziurekit.
NB
QUOTE(dalia.t. @ 2011 03 29, 10:16)
*

darykis AIDS centre, gėlių g. prie stoties..... pigiausia lyg ten.
Janushka_
QUOTE(Keryda @ 2011 03 16, 22:26)
*

Geras, net nezinojau bigsmile.gif
mmelyne
QUOTE(Janushka_ @ 2011 03 29, 23:14)
Geras, net nezinojau  bigsmile.gif
*

tikrai taip,mielosios...Man gine isvis patare - atsikelei ryte,isidejai tampona,nusiprausei,truputi nusislapini i toleta ir viduriuka slapimo i indeli...Po to karto neteko nei kart kartot slapimo tyrimo.tikrai liux 4u.gif
Eglė Pušaitė
Sveikos, būsimos mamos!

Aš esu Vytauto Didžiojo universiteto psichologijos studijų programs IV kurso studentė ir man REIKALINGA JŪSŲ PAGALBA. Kadangi nėštumo metu gali kisti sveikata, atlieku tyrimą, kuriame nagrinėju subjektyviai vertinamos sveikatos ir gaunamo socialinio palaikymo ryšius. Būčiau labai dėkinga jei skirtumėte kelias minutes ir užpildytumėte anoniminę anketą. Man SVARBI JŪSŲ NUOMONĖ!

ANKETĄ RASITE ŠIUO ADRESU: www.######/f/nesciuju-subjektyviai-vertinamos-sveikatos-ir-socialinio-palaikymo-sasajos-8d66f3a/answers/new.fullpage

Nukopijuokite nuorodą ir vietoj grotelių įveskite apklausa taškas lt
Camelijja
Sveikos būsimos mamytės!

Norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos! Esu VDU ketvirto kurso studentė ir šiuo metu rašau bakalauro darbą tema "Nėštumo priežiūros kokybė valstybinėse ir privačiose medicinines paslaugas teikiančiose institucijose". Todėl šiuo metu ieškau Kaune gyvenančių moterų, kurios išgyvena būtent šį gražų laukimo laikotarpį, ir galėtų pasidalinti savo patirtimi apie gydytojus, procedūras ir visa kita ką teko patirti nėštumo metu lankantis poliklinikose/klinikose. Būtent šiam bakalauro tyrimui reikėtų Jūsų pagalbos, o tai įgyvendinti būtų visai nesunku - tereiktų suderinti patogią vietą ir laiką susitikimui ir pasikalbėti. Tai užtruktų ~1h laiko smile.gif

Tikiuosi, jog atsiras būsimų mamyčių, kurios sutiks geranoriškai bendradarbiauti smile.gif
Jei taip, tuomet su manimi galite susisiekti el paštu: camelijja@yahoo.com
arba, žinoma, rašykite čia!
Dėkoju iš anksto! smile.gif
mixasia
QUOTE(dalia.t. @ 2011 03 29, 11:16)
*

mano poliklinikoje daktare paskaiciavo tai kainuos 109 lt i suma dar ieina ZIV bei RPR tyrimas ,taigi atskirai Toksoplazmozes ir Citomegao tyrimai kainuoja 72 lt, pirmo netumo metu situ tyrimu nedariau, ir dabar pasake kad priverst negali,taciau del viso pikto reiketu pasidaryti...
Sonrisita
QUOTE(mixasia @ 2011 04 29, 15:49)
mano poliklinikoje daktare paskaiciavo tai kainuos 109 lt i suma dar ieina ZIV bei RPR tyrimas ,taigi atskirai Toksoplazmozes ir Citomegao  tyrimai kainuoja 72 lt, pirmo netumo metu situ tyrimu nedariau, ir dabar pasake kad priverst negali,taciau del viso pikto reiketu pasidaryti...
*

Bet vistik kaip įdomiai su tyrimais gaunas. Matyt, nuo poliklinikos / šeimos klinikos dar priklauso g.gif Kitą savaitę man darys visokių tyrimų (kaip pagal nestuke.gif programą priklauso), tai ŽIV ir RPR bus nemokamai (kątik atsiverčiau tuos iš anksto išrašytus tyrimų lapukus ir neradau ginės uždėto antspaudo, kad tyrimai mokami) g.gif Nėštumo pradžioj irgi nemokamai buvo mirksiukas.gif
mixasia
QUOTE(Sonrisita @ 2011 05 15, 16:49)
Bet vistik kaip įdomiai su tyrimais gaunas. Matyt, nuo poliklinikos / šeimos klinikos dar priklauso  g.gif  Kitą savaitę man darys visokių tyrimų (kaip pagal  nestuke.gif  programą priklauso), tai ŽIV ir RPR bus nemokamai (kątik atsiverčiau tuos iš anksto išrašytus tyrimų lapukus ir neradau ginės uždėto antspaudo, kad tyrimai mokami)  g.gif Nėštumo pradžioj irgi nemokamai buvo  mirksiukas.gif
*

Beje kai pasakiau gydytojau kad tyrymu daryti nenoriu iskarto prisimini kad ziv ir rpr istykruju pagal programa nemokami:))))))))))))))) Sako gal padaryk kad as po to per galva negauciau doh.gif
Nelitux
sveikos mamytes, as cia tokiu klausimuku del tyrimu. lankausi privacioje klinikoje ir atejo laikas kai gyditoja liepe pasidaryti ziv, rpr bei slapimo paselio tyrimus, kadangi ten labai brangu ji man israse siuntima. ar yra skirtumas i kokia poliklinika vaziuosiu? siaip norecau i kauno klinikas ir ar man tie tyrimai mokami ar ne? cia tiek prirasyta kad nemokami turi but nestukems, negaliu patiketi. ir dar klausimukas ar su tuo siuntimu vaziuojant i tas klinikas reikia uzsiregistruoti is anksto ir kur ten eiti?
martyna29
QUOTE(Keryda @ 2011 03 16, 22:26)
*

cirkai, pirma karta isgirdau, su pirmu nestumu nieko panasaus nedariau ax.gif bet dabar darysiu taip thumbup.gif
Ripley
Idomu hmz... ax.gif
maristar
sveikos merginos
pas mane tokia problema laikiuosi jau 36 savaites, gene paskyre tyrimus kraujo ir surado ziv verysad.gif .Nestumo pradzioi irgi dariau ir buvo viskas gerai, o dabar netgi nznau ka daryt, laukiu atsakymo po pakartotynio verysad.gif o svarbiausia kad jauciuosi lb gerai ir jokiu pozymiu nera,ir kiti tyrimai geri uzsipuoliau vyra, bet sako kad buvo istykimas,lb bijau del vaikelio, gal laboratorija suklydo? patarkyt ka daryt? verysad.gif
Vaideath
Sveikos mamytes,as tik nesenei suzinojau apie nestuma,pas ginekologe dar nebuvau,laukiu eiles...Taciau neramu kokius gi tyrimus man reikes atkenteti...Gal galit padet??? 4u.gif
bride
QUOTE(Vaideath @ 2011 09 26, 16:58)
Sveikos mamytes,as tik nesenei suzinojau apie nestuma,pas ginekologe dar nebuvau,laukiu eiles...Taciau neramu kokius gi tyrimus man reikes atkenteti...Gal galit padet??? 4u.gif
*

Nieko tau ten ,,kentėti" nereikės biggrin.gif echo padarys, kraują priduosi, šlapimą atneši...
Vaideath
QUOTE(bride @ 2011 09 26, 15:02)
Nieko tau ten  ,,kentėti" nereikės  biggrin.gif  echo padarys, kraują priduosi, šlapimą atneši...
*

Dekui,kad nuraminote.... smile.gif
joliteee
Sveikos, gal kuri galesite padeti, gyvenu UK, reikia pasidaryti chlamydia tyrima, dave tokia dezute, reikia issiusti pastu? Gal kuri galetu padeti?Aciu
karolinak24
tai va, spėjau savaitę pasidžiaugti, kad laukiuosi savo mažiuko ir štai vakar kraujavimas, kaip per mėnesines prasidėjo, iškart nuskubėjau pas daktarą, paguldė į ligoninę apžiūrėjęs suleido vaistų ir pasakė, kad vaikelis jau pabėgo... sad.gif šiandien būtų buvusios aštuonios savaitės.... verysad.gif vaikelis buvo netyčiukas, tad save kažkiek kaltinu, kad jei bučiau žinojusi būčiau anksčiau metusi rūkyti ir kaikurių baliukų nešventusi, tad dabar kad ir kaip atsitiko, tikiuos, kad dievulis duos ir antrą kartą, tik šį kartą planuotą... gal žinote kada jau galėčiau vėl bandyti stebukliuką? nestuke.gif zinau kad ne į tą tema rašau. bet norėčiau kad kas padėtų šiuo klausimu...
Myciute
QUOTE(karolinak24 @ 2011 11 09, 17:42)
tai va, spėjau savaitę pasidžiaugti, kad laukiuosi savo mažiuko ir štai vakar kraujavimas, kaip per mėnesines prasidėjo, iškart nuskubėjau pas daktarą, paguldė į ligoninę apžiūrėjęs suleido vaistų ir pasakė, kad vaikelis jau pabėgo... sad.gif šiandien būtų buvusios aštuonios savaitės.... verysad.gif vaikelis buvo netyčiukas, tad save kažkiek kaltinu, kad jei bučiau žinojusi būčiau anksčiau metusi rūkyti ir kaikurių baliukų nešventusi, tad dabar kad ir kaip atsitiko, tikiuos, kad dievulis duos ir antrą kartą, tik šį kartą planuotą... gal žinote kada jau galėčiau vėl bandyti stebukliuką? nestuke.gif zinau kad ne į tą tema rašau. bet norėčiau kad kas padėtų šiuo klausimu...
*

Sveika, uzjauciu del nelaimes, tikrai labai skaudu.. verysad.gif Kada galesi vel planuoti vaikeli, priklauso ir nuo to, ar tau dare valyma ar jis pats pabego.. Geriausia, jei visus klausimus uzduosi savo ginekologui. O pirmiausia sulauk pirmu mmm. Kai kurioms leidzia planuoti sekanti cikla, kitoms - po 3 ciklu ar net puses metu. Tai forume sunku patarti. Ar sake gydytojas del ko taip galejo ivykti, ar dare vaisiaus koki tyrima? Nekaltink saves, tai galejo buti gamtos klaida (neteisinga chromosomu kombinacija ir pan.), o gali buti ir hormonu problemos arba uzkreciamos lyt. keliu plintancios infekcijos pasekme. Laikykis ir linkiu sekmingai netrukus vel pastoti 4u.gif 4u.gif
karolinak24
QUOTE(Myciute @ 2011 11 09, 19:04)
Sveika, uzjauciu del nelaimes, tikrai labai skaudu..  verysad.gif Kada galesi vel planuoti vaikeli, priklauso ir nuo to, ar tau dare valyma ar jis pats pabego.. Geriausia, jei visus klausimus uzduosi savo ginekologui. O pirmiausia sulauk pirmu mmm. Kai kurioms leidzia planuoti sekanti cikla, kitoms - po 3  ciklu ar net puses metu. Tai forume sunku patarti. Ar sake gydytojas del ko taip galejo ivykti, ar dare vaisiaus koki tyrima? Nekaltink saves, tai galejo buti gamtos klaida (neteisinga chromosomu kombinacija ir pan.), o gali buti ir hormonu problemos arba uzkreciamos lyt. keliu plintancios infekcijos pasekme. Laikykis ir linkiu sekmingai netrukus vel pastoti  4u.gif  4u.gif
*

sakė, kad jis pats pabėgo, tik suleido dar vaistų, kad visiškai viskas pasišalintų iš gimdos, išvalymo nenorėjo daryti man, sakė neskriausim taip, nes nereikia. Ačiū už užuojautą, nieko nepadarysi, sakė daktarė, kad 70% moterų tai įvyksta.... Tikiuosi kitas sykis bus sėkmingesnis ir bandysiu tada po trijų ciklų nestuke.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.