Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar vasara tinkamas laikas keisti darželį?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
ajd
Laba diena,
3 metų sūnų perkeliame į kitą darželį(iki tol lankė lopšelį bet kitame darželyje). Bet nežinome ar tinkamu laiku tai darome. Naujame darželyje per vasarą nebus pastovios auklėtojos ir keisis vaikai(pasikeis net 6 aukletojos). vakar nuvedžiau susipažinti-normaliai reagavo(pabuvome 1 val), o šiandien kai nuejome buvo kita aukletoja, tai pasake "nenoriu tos tetos" ir nejo net i grupe. Dabar nebezinau nei kaip elgtis. Gal laukti iki rugsejo kai bus viskas stabilu ir tada pradėti vesti į kitą darželį?
Ar čia tik mano baimės? Nors mane suagusį žmogų tokia kaita irgi veiktų neigiamai.
Psichologe
Mazam vaikui labai svarbu, kad butu pastovus juo besirupinantis zmogus. Vaikai prisirisa prie aukletojos, ir tada jauciasi saugesni, palikti be tevu. Man atrodo, kad palankesnis laikas vesti i darzeli, ir ypac i nauja grupe, kur vaikui viskas nauja, yra tada, kai bus pastovi aukletoja, su kuria vaikas uzmegs santykius.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.