Gal yra kokiu minciu ar kas is patities ka pasakyti gali..
dekui..
jau tris metukus turiu mylima drauga, su kuriuo dalinuos bendru gyvenimu ir visom nuostabiom akimirkom
Gal yra kokiu minciu ar kas is patities ka pasakyti gali.. dekui..
Labas,
del Postinoro,tai kiek man paciai teko susidurti tai issiderina ciklas,nes tai labai stiprus hormoniniai vaistai.Jei as isgerdavau ciklo pabaigoje viena tablete,tai man kokias 5 dienas veluodavo ciklas,o jei isgerdavau ciklo pradzioje,tai po kokiu 5d.vel susirgdavau.Tai manau,kad ir tau šiuo metu išderintas ciklas. O gal net nevertejo gerti to Postinoro?! Bet manau,kad tai nebus nieko tokio del ko tu gali labai pergyventi
man irgi atrodo, kad nėra ko čia pergyventi, o be to būtum ir be jo apsiėjusi...
Tikrai nevertėjo gert Postinoro, labai jau didelis jis brudas.O jei paskutinė tabletytė liko neišgerta, tai nieko baisaus, juk tuo metu buvo nevaisingos dienos, nes pati ciklo pabaiga.
Tikrai nereikėjo tau Postinoro visai, apsaugo puikiai ir 20 išgertų tablečių, tiesiog tada viena diena anksčiau reikia pradėt kitą pakuotę gert. Gal tu nuvaryk pas ginekologę pasitart, pasirodyt, nes tavo organizmui šokas nuo per didelių hormonų dozių.
dekui mergaites. Na bet kas jau padaryta, tas padaryta
ech daugiau nebedarysiu taip, bet visados ta baime neplanuotu vaikuciu susilaukti, na kazkaip dar ne tas amzius atrodo, o ir noro nera, viskas turi buti chiki piki suplanuota.
nu žiūrėk, taip daugiau nežaisk, nes paskui sunku gali būti ir norint suplanuot...
Ir visgi geriau pasirdoyk gydytojai, nes dabar per daug hormonų tavo organizme ir turbūt nėra labai gerai toliau gert KT...
Nu kad "Postinor" gerei,tai
o jus man,kvailutei,pasakykit kas tas "Postinor" !!! ar cia ta "kitos dienos tablete" jei pamirsai saugotis??? beje kiek kainuoja tokia tabletyte? ar ja parduotu 17 metu mergickai?
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2005 08 02, 22:24) o jus man,kvailutei,pasakykit kas tas "Postinor" !!! ar cia ta "kitos dienos tablete" jei pamirsai saugotis??? beje kiek kainuoja tokia tabletyte? ar ja parduotu 17 metu mergickai? Postinor tinka nuo nepageidaujamo nėštumo extra atvejais, po iš išprievartavimo ir pan. O 17 metų mergickai geriau, kad dar nereikėtų tokių vaistų gerti. QUOTE(TerrorisTe69 @ 2005 08 02, 22:24) o jus man,kvailutei,pasakykit kas tas "Postinor" !!! ar cia ta "kitos dienos tablete" jei pamirsai saugotis??? beje kiek kainuoja tokia tabletyte? ar ja parduotu 17 metu mergickai? Na kas Postinor'as yra jau žinai, bet girdėjau gandus, kad dabar juos parduota su receptu. O šiaip bet kokie vaistai yra parduodami ne jaunesniems nei 14 metų vaikams. Linkiu niekada šiais vaistais nepasinaudoti
Sveiki. turiu tokia problemele ir nebezinau, nei ka daryt, nei kur kreiptis
Gal kas nors galite patarti, ka man dabar daryti? man bandyti nusipirkti dar ir isgerti viena po 12 val. ar tik laukt? kaip su veiksmingumu? visai susipainiojau, man ir taip buvo baisu, tai dabar dar viena beda. padekit!
Aš tavo vietoje nebegerčiau daugiau
skambinausi i apsinuodijimu centra, tai sake nieko del perdozavimo, o ginekologe pasake, kad irgi nieko tokio... jei bus, tai bus..
manau, kad palauk rytojaus ir ryte keliauk pas ginekologę, ten ir pasitarsi
tai turbut teks, nes kitos iseities nelabai yra...
Na nieko tokio jei rytoj dar tektu isgert viena tablete, nes kitos tabletes yra veiksmingos 72 valandaas po lytinio akto, taigi dar nesijaudink labai
As ir panikuoju, pamirsau isgerti 1 tablete pirma savaite, o pries tai 1 diena mylejausi. Dar visa savaite iki menesiniu, tai vieni nervai. Gal kam buvo tokia situacija, kaip ji baigesi?
vienakart geriau postinora tai sekancia diena prasidejo menesines
nepanikuok, aš dar ne tiek buvau pripainiojus. tai viena per mažai išgeriu, tai pamirštu...ir kaip nėr pilvo taip nėr
Geriau daugiau negu metai KT siaip kaip hormonas jau turejo isisavint,pamirsau viena vakara isgert,ant kitos dienos isgeriau dvi spekit kokie mano rezultatai
Na būtų tikras stebuklas jei pastotum
QUOTE(googa @ 2005 06 21, 13:40) jau tris metukus turiu mylima drauga, su kuriuo dalinuos bendru gyvenimu ir visom nuostabiom akimirkom Gal yra kokiu minciu ar kas is patities ka pasakyti gali.. dekui.. matau jog nelabai pasitiki savo draugu, jei bijai išsakyti bėdą. Šiais laikais dirba vaistinės visą parą, mano draugas, o dabar jau vyras, kad ir vidurį nakties butų nubėgęs ir nupirkęs naują tų tablečių pakuotę, kad galėčiau išgerti ir nepastoti. Vienakart bėgo nupirkti postinoro nes KT negėriau, o reikalas prispaudė, nesinorėjo dar tada vaikučių. QUOTE(Megany @ 2006 04 24, 21:47) vienakart geriau postinora tai sekancia diena prasidejo menesines Nežnau ar tiesa bet girdėjau jog, jei išgėrei postinoro, ir jau buvo užsimezges vaisius, tai tada po trijų dienų po išgėrimo postinoro prasideda mmm, jei ne tai nieko neįvyksta ir mmm prasideda kaip visada. Kartoju jog taip tik girdėjau iš kalbų, teisybės nežinau. QUOTE(Ernee @ 2006 04 25, 14:03) Geriau daugiau negu metai KT siaip kaip hormonas jau turejo isisavint,pamirsau viena vakara isgert,ant kitos dienos isgeriau dvi spekit kokie mano rezultatai Sutinku jog ir KT nežaidimas, Visko gyvenime pasitaiko visko būną. Bet tavo atveju labiau galvočiau jog pas tave buvo tabletės neveiksnios iš ankščiau....
Man labai reikia jusu pagalbos. Man 20 metu. Pries keleta menesiu netekau mamos, todel neturiu su kuo pasitart ir i ka kreiptis. Turiu drauga ir planuoju su juo savo ateiti, taciau siandien ivyko "neplanuotas nutikimas". Man dar per anksti tureti vaikeli, nes pirma manau reikia pasiruosti jo atejimui ir sukurti jam geras salygas augti. Zinau kad yra skubios kontraceptines tabletes postinor-2. Taciau jos be recepto neparduodamos. Prasau paaiskinkite man kur kaip pas ginekologa kreiptis. Labai nerisliai cia parasiau, tiesiog esu labai issigandusi. Prasau padekite!!
O ar darugui apie tai pasakei? Kokios jis nuomones?
Taip. Jis visai del to nenuliudo. Mes 3 metai kaip kartu, todel sako kad galetume jau sukurt seima. Bet as manau kad dar anksti nes mamos netektis labai mane paveike. Pergyvenu del visko, daznai verkiu. Gali visa tai pakenkti.
O as pritariu tavo draugo nuomonei. Tuo labiau kad jis taves nepalieka ir abiems bus lengviau dziaugtis ir verkti. O be to tu privalesi buti stipri del uzsimezgusios gyvybes ir gal maziau nervinsies del mamos netekties zinodama, kad vaikiukui taves reikia stiprios. Labai uzjauciu del mamytes mirties, bet gyvenimas tesiasi. Pamatysi vaikiukas pripildys dziaugsmo. Nemanau, kad tavo mama noretu, kad del jos atsisakytum vaikelio. O 20m tikrai nera anksti.
Aisku cia tau spresti kaip pasielgt. Cia tik mano nuomone. Laikykis ir buk stipri. QUOTE(jo-vita7 @ 2007 12 09, 14:44) O as pritariu tavo draugo nuomonei. Tuo labiau kad jis taves nepalieka ir abiems bus lengviau dziaugtis ir verkti. O be to tu privalesi buti stipri del uzsimezgusios gyvybes ir gal maziau nervinsies del mamos netekties zinodama, kad vaikiukui taves reikia stiprios. Labai uzjauciu del mamytes mirties, bet gyvenimas tesiasi. Pamatysi vaikiukas pripildys dziaugsmo. Nemanau, kad tavo mama noretu, kad del jos atsisakytum vaikelio. O 20m tikrai nera anksti. Aisku cia tau spresti kaip pasielgt. Cia tik mano nuomone. Laikykis ir buk stipri. Istikro maza tikimybe, kad pastojai, skaiciau kazkur (tikrai), kad normaliai, besimylint be jokiu apsaugos priemoniu ir dienu neskaiciuojant statistiskai yra 3O proc. tikimybe pastoti. Bet galejai ir pastoti. Jei taip, tai zinok vaikui yra labai gerai tureti jauna mama.
Galetum kreiptis i privatu gydytoja. Ten nereikia tiek eiles laukti, ir pasitarti, taciau Portinoras yra didele gormonu doze, kas nera labai gerai, bet cia jau tau spresti.
Gal tau nė nereikia to postinor - kelinta ciklo diena buvo ir kokio ilgumo tavo ciklas? Būtų galima grubiai paskaičiuoti ar iš viso yra galimybė pastoti.
QUOTE(Una Li @ 2007 12 09, 18:45) Gal tau nė nereikia to postinor - kelinta ciklo diena buvo ir kokio ilgumo tavo ciklas? Būtų galima grubiai paskaičiuoti ar iš viso yra galimybė pastoti. pritariu. man irgi dar nesinori vaikučių, tačiau postinoru nuodytis tikrai nežadu. jei tik ciklo pačioj pradžioj ar pabaigoj kas nutinka, tai nė nesijaudinu bet kokiu atveju nėra tokia didelė tikimybė, kad galėjai pastoti, o jei dar TB toks šaunuolis, tai bijot išvis neireikia
pirma-kaip kurios jau pastebejo,gal nera reikalo pergyvent(nevaisingos dienos),antra-kol cia patarimo ieskosi bus per velu gerti ka nors
As irgi tos pacios nuomones,jog nereikia taip pergyventi. gal ir " neuzkibot" jus,o tu bereikalo dabar nervuojiesi. o jei ir bus vaikelis,20 metu nera jau taip blogai,palyginus su 13metem,kurios vaikus gimdo
Na jei nenori zmogus vaikelio, nereikia sakyti, kad nera taip blogai, jau tie 20 metu. visi sneka teoriskai, o zmogui yra problema. O ka jei ji pastos ir tures gimdyti, taigi po to prakeiks visus cia, kas siule nieko nedaryti. Is tikro, jei pergyveni, nueik pas privacia gydytoja iskart is ryto, bet jau pastinoras nelabai pades, ten 72 val. rodos. Gydytoja gales daugiau patarti, nes taip pasitiketi likimu irgi nieko gero. Moterys ir per menesines pastoja.
QUOTE(murka2008 @ 2007 12 09, 20:27) Na jei nenori zmogus vaikelio, nereikia sakyti, kad nera taip blogai, jau tie 20 metu. visi sneka teoriskai, o zmogui yra problema. O ka jei ji pastos ir tures gimdyti, taigi po to prakeiks visus cia, kas siule nieko nedaryti. Is tikro, jei pergyveni, nueik pas privacia gydytoja iskart is ryto, bet jau pastinoras nelabai pades, ten 72 val. rodos. Gydytoja gales daugiau patarti, nes taip pasitiketi likimu irgi nieko gero. Moterys ir per menesines pastoja. Gydytoja tikrai nieko nepatars, nepatikrins ar nescia, po tokio trumpo laiko. Nebent postinoro israsytu. Todel eiti del patarimo, butu tikrai laiko svaistymas. Nebent del recepto. QUOTE(murka2008 @ 2007 12 09, 21:27) Na jei nenori zmogus vaikelio, nereikia sakyti, kad nera taip blogai, jau tie 20 metu. visi sneka teoriskai, o zmogui yra problema. O ka jei ji pastos ir tures gimdyti, taigi po to prakeiks visus cia, kas siule nieko nedaryti. Is tikro, jei pergyveni, nueik pas privacia gydytoja iskart is ryto, bet jau pastinoras nelabai pades, ten 72 val. rodos. Gydytoja gales daugiau patarti, nes taip pasitiketi likimu irgi nieko gero. Moterys ir per menesines pastoja. na manau ji tikrai nepaklausys musu nuomones gimdyti ar ne, mes tik siaip padiskutuoti galime... siaip 20 metu manau nera jau labai baisu, juolab kad ir vaikinas nieko pries... kad tik gyvenime po to saves neprakeikus pasidarius aborto... va cia baisu, o juk nei viena po to nesigailime pagimdziusios leliuko juk manau tikrai ne kiekviena labai jau planuojame ta pastojima, aibe nutiko netycia sekmes ir nepanikuok, manau tegu mintys susigula, o ka jau daryti, nuspresi pati QUOTE(as_jura @ 2007 12 09, 14:29) Man labai reikia jusu pagalbos. Man 20 metu. Pries keleta menesiu netekau mamos, todel neturiu su kuo pasitart ir i ka kreiptis. Turiu drauga ir planuoju su juo savo ateiti, taciau siandien ivyko "neplanuotas nutikimas". Man dar per anksti tureti vaikeli, nes pirma manau reikia pasiruosti jo atejimui ir sukurti jam geras salygas augti. Zinau kad yra skubios kontraceptines tabletes postinor-2. Taciau jos be recepto neparduodamos. Prasau paaiskinkite man kur kaip pas ginekologa kreiptis. Labai nerisliai cia parasiau, tiesiog esu labai issigandusi. Prasau padekite!! sveika, jura tikrai nerišliai parašei.ką čia ir bepatarsi. pati supranti, kad be ginekologo konsultacijos neapsieisi. geriau jau su juo - patikimiau. bet nevisi neplanuoti nutikimai baigiasi pastojimu, jei tik neturėjai galvoje, kad tu jau laukiesi. tikėkis geriausio, bet nebijok ir blogiausio. jei esi kalbėjusi su savo draugu apie ateitį ir vaikus, ir tikrai žinai, kad bet kuriuo atveju liksit kartu - nereikia nieko bijoti. vaikelis nuostabus įvykis, nekiekvienai moteriai lemta būti mama, o likimas kartais viską gražiai sudėlioja į savo vietas. gal tau kaip tik šiandien arba niekada lemta tapti mama tik negerk vaistų nepasikonsultavusi su gyd., kad nebūtų bėdos.... sėkmės. QUOTE(as_jura @ 2007 12 09, 14:29) Man labai reikia jusu pagalbos. Man 20 metu. Pries keleta menesiu netekau mamos, todel neturiu su kuo pasitart ir i ka kreiptis. Turiu drauga ir planuoju su juo savo ateiti, taciau siandien ivyko "neplanuotas nutikimas". Man dar per anksti tureti vaikeli, nes pirma manau reikia pasiruosti jo atejimui ir sukurti jam geras salygas augti. Zinau kad yra skubios kontraceptines tabletes postinor-2. Taciau jos be recepto neparduodamos. Prasau paaiskinkite man kur kaip pas ginekologa kreiptis. Labai nerisliai cia parasiau, tiesiog esu labai issigandusi. Prasau padekite!! Suprantu, kad dar nenori vaikelio, bet Postinor irgi nevisada padeda, nebent iš karto po to išgertum... Kuo vėliau išgeri, tuo galimybė pastoti didesnė.. Nenoriu nuliūdinti, bet reikėjo iš karto ieškot ginekologo (kad ir privataus, nors ir beprotiškus pinigus kainuoja..
20 metų tikrai nėra per anksti. Aš ir pati pastojau 20. Buvo visokių minčių, bet nugalėjo motiniškas jausmas ir meilė dar negimusiam sūneliui.. Dabar mano angelėliui jau 7 mėnesiai ir esu labai laiminga!!! Nors ir neturime kur gyventi, nuomojamės kambarį, mokslai nebaigti ir pan., bet esam labai labai laimingi. Todėl jei iš tikrųjų tau atsitiko TAI,neskubėk daryti skuboto sprendimo.
QUOTE(as_jura @ 2007 12 09, 15:29) Man labai reikia jusu pagalbos. Man 20 metu. Pries keleta menesiu netekau mamos, todel neturiu su kuo pasitart ir i ka kreiptis. Turiu drauga ir planuoju su juo savo ateiti, taciau siandien ivyko "neplanuotas nutikimas". Man dar per anksti tureti vaikeli, nes pirma manau reikia pasiruosti jo atejimui ir sukurti jam geras salygas augti. Zinau kad yra skubios kontraceptines tabletes postinor-2. Taciau jos be recepto neparduodamos. Prasau paaiskinkite man kur kaip pas ginekologa kreiptis. Labai nerisliai cia parasiau, tiesiog esu labai issigandusi. Prasau padekite!! Dievas viena ranka atima, o kita duoda.. Jei netekai vieno artimo žmogaus, kodėl nori atsisakyti dar vieno? Čia tik šiaip samprotauju, tu aišku pati žinai kas tau geriausia.
Na,tai kaip išsprendei situaciją?
Jei viskas įvyko pagal tavo norus-toliau rekomentuodu VISIŠKĄ susilaikymą-nebus nei tau nervų,nei neplanuotų nutikimų
teisingai kažkas rašė,kad vieną Dievas atima,kitą atsiunčia...galbūt tai Tavo mama Tavim rūpinasi,kad nebūtum tokia vieniša...nžnau, galbūt mano žodžiuose nėra nei trupučio tiesos,bet..
Jei tu istiesu nescia.tai dievo dovana.kiek filosofiskai.bet tavo mamos isejimas ir vaikelio atejimas yra labai simboliskas reiskinys.kuris manau ne be reikalo.
galiu pasipasakot aš pastojau irgi 20metų ir daug verkiau norėjau išvalymą daryt, bet vyras tai laaaaaaaabai džiaugėsi ir rezultatas turiu gra-ų sūnų ir laaaaaaaaaabai džiaugiuosi kad jo nenužudžiau o beto kaip maniau prieš pastodama kad vaikas bus ir negalėsiu nieko daryt būsiu pririšta tai galiu pasakyt kad klydau turim auklę dirbu ir laisvalaikio turiu ir esu patenkinta labai, o prieš darant abortą siūlau gerai apietai pagalvot ar verta ir kaip paskui jausiesi pati...
Papildyta: QUOTE(pradingau @ 2008 03 02, 22:58) Jei tu istiesu nescia.tai dievo dovana.kiek filosofiskai.bet tavo mamos isejimas ir vaikelio atejimas yra labai simboliskas reiskinys.kuris manau ne be reikalo. QUOTE(as_jura @ 2007 12 09, 13:46) Taip. Jis visai del to nenuliudo. Mes 3 metai kaip kartu, todel sako kad galetume jau sukurt seima. Bet as manau kad dar anksti nes mamos netektis labai mane paveike. Pergyvenu del visko, daznai verkiu. Gali visa tai pakenkti. na pritariu daugelio nuomonei, vis dėl to gyvenimas būtent toks, vienas išeina ir į jo vietą ateina kitas
Man tai idomu būtų sužinoti, kaip baigėsi temos autorei, pastojo ar ką darė... Bet manau jau nesužinosim
tai jura kaip tau baigesi sis reikalas?
|