Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: galėjau neturėti savo angeliuko
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Iš nėštukės dienoraščio
mažulė
Sveikos, skaitinėjau čia įvairias gimdymo istorijas ir pati prisiminiau savo pastojimo istorija, tad kam įdomu galit paskaityti 4u.gif o jei ką ir pakomentuoti ir pasidalinti savo patirtimi mirksiukas.gif

Su vyru turbūt daugiau nei puse metų vis bandėm susilaukti vaikelio, bet vis nesisekė verysad.gif Bet vis bandėm bandėm ir bandėm mirksiukas.gif Vieną naktį pajutau labai skaudu dūrį į pilvuko apačia iš skausmo net apsiverkiau verysad.gif labai išsigandau, kad gal trūko anpedicitas. Pabudo MB ir svarstėm ką čia daryti ar vykti iškart į priimamąjį ar palaukti ryto, besvarstant skausmas silpnėjo ir atsigulus vėl į lovą užmigau. Ryte vistiek nusprendžiau pasirodyti ginekologui g.gif Užsiregistravau ir draugių lydimą tenai nuvykau. Jis mane apžiūrėjo ir tik pasakė, kad uždegimas, anpedicitas neplyšęs, prirašė vaistų ir išleido namo blink.gif Kažkaip nuojauta kuždėjo, kad nereikia man gerti tų vaistų schmoll.gif ir tą pačią dieną žsiregistravau pas kitą gydytoją, kuri priėmė po 10 dienų mirksiukas.gif Ir ką jūs manote ji man pareiškia jūs LAUKIATĖS wub.gif Jūs neįsivaizduojate kokia tą akimirka aš buvau laiminga, kad nevartojau tų išrašytų vaistų biggrin.gif Ir žinot kelintame mėnesyje buvau nėščia?, antrame. wub.gif
Tai gydytojos klausiau, o kodėl man vistiek buvo mėn... jei jau laukiausi, ji paaiškino, kad pasitaiko tokių atvejų... mirksiukas.gif
dabar mūsų sūneliui pusantrų metuku wub.gif yra siprus, vikrus ir nuostabus vaikutis wub.gif O ka galėjo nutikti jei būčiau vartojusi tuos vaistu, net baisu pagalvoti schmoll.gif doh.gif :ax
Visoms linkiu nepapulti pas tokius daktarus kaip buvau papuolusi aš doh.gif biggrin.gif
Renata J.G.
mažule , belieka tik džiaugtis savo nuojauta smile.gif aukit didučiai ir stipručiai
GudriLapė
4u.gif
sonnija
smagu, kad viskas baigesi gerai, ir dabar auginate sveika ir grazu suneli 4u.gif
Šelmė
Džiugu, kad moteriška intuicija padėjo priimti teisingą sprendimą ir dabar džiaugiatės sveiku mažuliuku 4u.gif
mažulė
ačiu visoms už gerus žodžius 4u.gif
jurginux
clap.gif clap.gif
Auksinė žuvytė
wub.gif wub.gif wub.gif
Stebukle
Džiaugiuosi už Jus, kad viskas gerai baigėsi wub.gif
velniukste23
saunuole kad ju negerei, tu kaip tikra mama pasikliovei savo nuojauta ir sirdim, stiprybes jums augant wub.gif
Valedy
wub.gif nuojauta pakuždėjo teisingai wub.gif
Kerta
Viltis mirsta paskutine wub.gif Aukit sveiki ir dideli!
Prikolnaja
ale pasitaiko tokiu doh.gif smagu kad jau aginate vaikeli wub.gif
sapnelyte
Mano isotrija kažkuo panaši. Jau turiu dvi mergaites, ir esu turėjusi problemų dėl menstruacijų ciklo sutrikimo, taigi kai vėl eilinį kartą jos pavėlavo, net nepagalvojau, kad pastojau- nes saugojomės,nulėkaiu pas daktarę ji man paaiškino, akd mato kažkokį darinį, kuris greičiausiai yra mioma. Taip ji teigė ir net paiuntė į kauno klinikas gilesniems tyrimams....nuvykus ten išgirdau - SVEIKINAME LAUKIATĖS. Tuo momentu vos nuo kėdės nenugriuvau - buvo jau 13nėštumo savaitė. smile.gif
samantila
4u.gif Ko tik nebūna bet ir gydytoja gera jai leliu palaikė mioma tokia ir gydytoja doh.gif
aukit sveikučiai gražučiai wub.gif
sidrulka
na, mano gal kiek kitokia istorija, nors kažkuom ir panaši... kai nuėjau pas mūsų miesto išgirtąjį giekologą, kai mn jua buvo pusė nėštumo ir aš susirgau roto virusu... norėjua įsitikinti ar viskas gerai, art as rotas nepakenks mūsų mažylei.... o ta ginius žiūrėdamas echo sako, matau gimdos atsisluoksniavimą ir Jums reikia skubiai į ligoninę gultis.... tai gerai, kad dar garsiiai išreiškė savo dvejones ,,nebent čia pas Jus mioma", tai visa laimė, kad aš pati žinojau, jog turiu tą miomą... ir pakartojau net kelis kartus iš tos ,,laimės", kad tai tikrai mioma... tai va Jums ir garusu gyd, kuris neskiria atsisluoknivaimo nuo miomos, o jau paratūra jo bene geriausia visame mieste, nes dirba savo privačioje klinikoje...
Bielitta
Pasitaiko ir tokiu atveju..su vyru labai norejom vaikelio tad vis stengiames jo susilaukti,galiausiai nesulauskusi menesiniu ir paisariusi testa pasakiau vyrukui gera zinia,zinoma abu apsidziaugem smile.gif)))))) tongue.gif bigsmile.gif susiruosusi nuejau pas ginekolga kuris mane apziurejas mane,siaubingai prigasdino kad gresia persileidimas ir viskas tragiskai blogai turejau skubiai tyrimus darytis ligoninej..pasidariau tyrimus ir pasirodo viskas gerai mano mazyliui,jis ten vystosi ir auga sveikas smile.gif mirksiukas.gif Beje mano nestume gydytojas apsiriko net pora savaiciu smile.gif mano nykstukas mano pilvuke auga jau 8savaitele smile.gif nestuke.gif 4u.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.