Užrašiau savo mažiuką į šį darželį, gal kuri vedat ten savo vaikučius?
Sveikos mamos
Užrašiau savo mažiuką į šį darželį, gal kuri vedat ten savo vaikučius?
Kaip ten auklytės? O kaip pradinė mokyklėlė? Ar gerai paruošia vaikus?
Tai niekas nevedat ten vaikučių?...
QUOTE(Deilina @ 2008 09 04, 21:11) Sveika, vedam savo vaikucius ten
melynajura, ačiū labai už atsakymą
QUOTE(Deilina @ 2008 09 06, 14:03) sveiki, maniskis irgi jau antri metukai keliauja berzelin..... mes patenkinti ir aukletojom ir auklytem,ir seip kiemas sutvarkytas..... grupes tvarkingos jus dar tik uzraset ar jau keliaujat? QUOTE(Deilina @ 2008 09 06, 14:03) Prasom
Labukas, kas dar kokiu atsiliepimu apie si darzeli? Kaip grupes sutvarkytos? Kokie zaislai? Uzsiemimai?Aukletojos? ir pan. Viskas viskas domina.
Sveikos,
Na stai, mes irgi pradejom lankyti si darzeli, lopselio grupe
noriu paklaust kas lankot "berželį", kaip jums maitinimas?
na mano akim žiūrint, kartais meniu būna tragiškas - lopšelio grupėj nuo 1,5 iki 3 metukų, maitina silke, balta mišraine, medžiotojų dešrelėmis, pirktiniais koldūnais QUOTE(Renna @ 2009 05 21, 16:20) noriu paklaust kas lankot "berželį", kaip jums maitinimas? na mano akim žiūrint, kartais meniu būna tragiškas - lopšelio grupėj nuo 1,5 iki 3 metukų, maitina silke, balta mišraine, medžiotojų dešrelėmis, pirktiniais koldūnais Na silkė, mišrainė ir kugelis, tai man irgi utopija. Išskyrus tai,meniu man visai patinka. Taip pat patinka ugdymo programa. vaikai tikrai kažką veikia (turiu su kuo palygint). Jau per 1 mėn visos sienos nuklijuotos vaikų darbeliais. Yra šokių būrelis. Geras logopedas. Kol kas esu patenkinta. QUOTE(Drum @ 2009 10 01, 15:54) Na silkė, mišrainė ir kugelis, tai man irgi utopija. Išskyrus tai,meniu man visai patinka. Taip pat patinka ugdymo programa. vaikai tikrai kažką veikia (turiu su kuo palygint). Jau per 1 mėn visos sienos nuklijuotos vaikų darbeliais. Yra šokių būrelis. Geras logopedas. Kol kas esu patenkinta. Nu va ir as noriu daug geru zodziu pasakyti apie si darzeli QUOTE(Simbalia @ 2009 03 19, 11:21) Sveikos, Na stai, mes irgi pradejom lankyti si darzeli, lopselio grupe Darzelis geras!!!!! O, del lauko, gal ir mazokai iseina, bet ten pas juos vyksta ugdomoji veikla. O be to jie vakarieniauja anksciau uz kitus darzelius, tode taip ir yra. Bet tikrai nesigailesit vesdami vaika
lanke sūnus šį darželį dabar mažoji užėmė jo vietą esu labai patenkinta visos sutiktos aukletojos labai malonios. Jeigu butu kas nepatikę, juk neleisčiau ten pat mažosios. Tik labai gaila , kad nebeliko pradinės mokyklėlės iki šiol džiaugiuos, kad dar spėjom ten baigti visas keturias klases.Sūnus išejo tikrai puikiai paruoštas vidurinei ir tai ne mano, o dabartinių jo mokytojų žodžiai.
mes taipogi lankom su darzely. einam y lopselio grupe. bijau ka blogo rasyt, nes kartais, girdejau, aukletojos skaito.
kartais pridirbtus triusikelius su visu kakiu palieka ir ydeda y spintele. dziaugiuosi, kad vaikas jau daugiau ka ismoko darzely, namie to kazin ar but ismokes.atsikratem buteliuko pradeje ten eiti. jau ir uzmiega pats. buna, kad reik pasupt. siaip esu patenkinta, kolkas.
mes ir ten einam (tiksliau pradėjom, bet dėl ligų vasarą nebeveddam). Kolkas nieko negaliu pasakyti, nes vos 6d tėjom ir tai su pertraukom.
Tiesa, meniu man ne koks Beje, kaip jūs pratinat lopšelinius prie darželio? ar leidžia pirmom dienom kartu pabūti. Mes kai pradėjom vesti, tai dukrytę vos ne iš rankų ištraukė ir nusivedė kaukiančią į grupę QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 07 30, 16:50) mes ir ten einam (tiksliau pradėjom, bet dėl ligų vasarą nebeveddam). Kolkas nieko negaliu pasakyti, nes vos 6d tėjom ir tai su pertraukom. Tiesa, meniu man ne koks Beje, kaip jūs pratinat lopšelinius prie darželio? ar leidžia pirmom dienom kartu pabūti. Mes kai pradėjom vesti, tai dukrytę vos ne iš rankų ištraukė ir nusivedė kaukiančią į grupę kai nuejome pirma diena as pabuvau tol kol apsnipinejau visa grupe ir panasiai. tai uztruko max 15 min. ir kai ejau pro duris tai Vilius y asaras didziausias.bet isejau ir uzdariau duris. stovejau uz duru ir klausiau kiek ilgai jis verks. kai tik nurimo isejau. bet veliau aukletoja (vardas Romena) apie 10.00 man skambina ir sako verkia non stopu gal galit ateit pasiimt. na, as nuvariau. mes koky menesy su asarom ejom y darzely. pirma savaite skambinedavo aukletoja, kad ateikit pasiimt nes neva labai verkia. bet jei joms nusileisi tai ir skambines pastoviai. kuo ilgiau su ja busi grupej tuo sunkiau bus vaikui. as veliau dariau taip, kad ivesdavau y grupe ir iseidavau. kai ateidavau pasiimt tai sakydavo, kad paverkia 5 mibn ir nustoja, uzsiima su kitais vaikais. pirma savaite palikdavau iki pietu ir pasiimdavau. veliau jau su miegeliu. cia jau pagal vaika reik sprest. o jums neper toli tas darzelis? juk yra arciau. ar negavot vietos? QUOTE(inga v @ 2010 07 30, 19:15) kai nuejome pirma diena as pabuvau tol kol apsnipinejau visa grupe ir panasiai. tai uztruko max 15 min. ir kai ejau pro duris tai Vilius y asaras didziausias.bet isejau ir uzdariau duris. stovejau uz duru ir klausiau kiek ilgai jis verks. kai tik nurimo isejau. bet veliau aukletoja (vardas Romena) apie 10.00 man skambina ir sako verkia non stopu gal galit ateit pasiimt. na, as nuvariau. mes koky menesy su asarom ejom y darzely. pirma savaite skambinedavo aukletoja, kad ateikit pasiimt nes neva labai verkia. bet jei joms nusileisi tai ir skambines pastoviai. kuo ilgiau su ja busi grupej tuo sunkiau bus vaikui. as veliau dariau taip, kad ivesdavau y grupe ir iseidavau. kai ateidavau pasiimt tai sakydavo, kad paverkia 5 mibn ir nustoja, uzsiima su kitais vaikais. pirma savaite palikdavau iki pietu ir pasiimdavau. veliau jau su miegeliu. cia jau pagal vaika reik sprest. o jums neper toli tas darzelis? juk yra arciau. ar negavot vietos? mums šis darželis prie pat namų Einam į kitą grupę nei jūs, bet kolkas esu nusivylusi auklėtoja ir sūnaus pas ją nenorėčiau leisti
pasikalbek su direktore gal leis pakeisti grupe
|