Brookee
2008 09 05, 16:23
taigi, sios dideles tokios sakyciau iskrovos metu negalima siu dalyku:1. miltiniu patiekalu (duonos, blynu ir pan.) 2. visu kruopu, isskyrus avizas. 3. riebios mesos 4. visu vaisiu, isskyrus obuolius 5. cukraus 6. morku, bulviu, kukuruzu 7. riebaus pieno patiekalu (tik liesa varske pvz) patartina valgyt:1. juros gerybes 2. darzoves, visos 3.kiausiniai, liesa varske 4. riesutai (nedideliais kiekiais) 5. neriebi mesa (vistiesnos krutinele pvz.) viskas gaminama be riebalu, geriausia garuose, arba su trupuciu alyvuogiu aliejaus. si iskrova matyt, labiausiai primena pietu papludimio dieta, as ja ir vadovavausi. manau kad 10 kg per 30 dienu yra realus skaicius, tai mazdaug 0.3kg per diena. sportas- penktadieni, ketvirtadieni (toks jau rimtas, sporto klube.) stengsiuosi kiekviena diena fiksuot viska uzrasu knygutej ir veliau perkelt cia nenustebkit, jei kokia diena nepasirodysiu, reiskia uzimtumas neleidzia siaip sis saves stebejimas uzima nemazai visai laiko, bet reik ir sau laiko visgi skirt pagaliau!
ir ka as galiu pasakyti....SEKMES!!!
Sekmes
braskel
2008 09 05, 17:52
Manau, nelabai realu, bet sekmes. Idomu ne tik siu trisdesimties dienu jusu uzrasai, pastebejimai, bet ir sekanciu dienu, kai grisite i normalu meniu ir svoris prades grizti, duok dieve - ne dvigubai...
KibirVibir
2008 09 05, 20:37
Nelabai suprantu, kuo vaisiai netinka i eksperimenta  Bulves, ryziai, makaronai... ir t.t. Planuoji vartoti vien baltymus, o perspektyvoje tai reikstu svorio grizima ir inkstu problemu paumejima. Bet pati pavadinai eksperimentu, tai ka gi...
Brookee
2008 09 06, 12:58
ne, tai ne baltymu dieta, sioje dietoje ribojami blogieji angliavandeniai ir riebalai, taip pat atsizvelgiama i produktu glikogemini koeficienta, tai gydytoja Agatsono dieta. taipogi nemanau, kad 10 kg per menesi daug, as juk nenoriu numest tarkim per dvi savaites. manau viskas bus gerai. 1 diena meniu: porcija darzoviu su siek tiek grietines kiausinis porcija avizines koses su obuoliu garuose troskintas obuolys su medum nesijaudinkit, draugauju su savo organizmu ir per daug save myliu, kad sau pakenkciau
mergytia
2008 09 06, 13:06
sekmes  lauksim rezultatu
Utiuitiutė
2008 09 07, 19:13
Mane labiausiai domins rezultatas po 60 dienų  Taip pat odos, plaukų, nagų būklė, kūno ir burnos kvapas bei kiti žemiški dalykai.
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 09 07, 21:13) Mane labiausiai domins rezultatas po 60 dienų  Taip pat odos, plaukų, nagų būklė, kūno ir burnos kvapas bei kiti žemiški dalykai. Va va
 dar vienas egzempliorius, kuris po dietos eis į temą "padėkit, svoris auga nuo oro"
cinamonolazdele
2008 09 08, 18:27
bet juk ne visiem būna svoris auga nuo oro :] kartais mes taip mėgstam pažiūrėt laikui į priekį, kad net nuo tų nuolatinių visų moteriškių bambėjimų paskausta ausis :] nesam nei viena tokia protinga, kad žinotumėm visų ligas, trūkumus ir pliusus. kiekvienam žmogui kitaip, gal ji gali taip gyventi ir tai jai nesukelia jokio nepatogumo? aš galėčiau nevalgyt tų visų dalykų kurių čia negalima, nes ir taip jų galima sakyt nevartoju, man tai nereikalinga. o dėl svorio tokio numetimo, juk ji nebadauja, valgo taip kaip parašyta, o numes ar nenumes tiek svorio parodys tik laikas, gal net nenukris toks kiekis svorio. nes maitinamasi normaliai. ir šiaip pažiūrėkit iš šalies, tegu žmogus bent rašo ir reiškia kitiems kaip jai sekasi, negu viena ekspermentuotų kažkur kampelyje ir niekas nežinotų, jus geriau patarkit kur ką pridėtumėt, ką pakeistumėt.
Samojinga
2008 09 08, 23:23
labas, man reali dieta...tik va kur vardini kad negalima morkas, o ka privaloma - parasyta visos darzoves, sakyciau negalima bulviu o rinktis morkas, nes jos nera kaloringos,.jungiuosi nuo rytojaus Papildyta:toms kurios cia raso apie numatomas pasekmes - galima ir butina gerti vitaminus ir maisto papildus...  as taip ir darau kasdien..
Laumiux
2008 09 09, 07:04
Na tikrai nesuprantu, kodėl negalima morkų ir vaisių? Ir iš tų numestų 10 kg bus kokie 2 kg lašinių, 2 kg kakučio, visa kita - vanduo ir raumenys. Bet jei tau svarbiausia, kad kristų svoris (o kas ten tavo kūne nyksta, dzin), tai sėkmės
Kaip autorei sekasi? Ar nesusigriesijus?
Net keista skaityti, ne palaikymas o atvirkščiai  Ko čia tiek be reikalo kalbėti apie svorio priaugimą? Kurios pesimistiškai komentuoja, tirkiausiai irgi turi viršvorį, o juo atsikratyti ar valios neturit ar ko čia čiauškiat Pabandysiu ir aš atsikratyti nelemtų 5kg. Sėkmės temos autorei
Utiuitiutė
2008 09 12, 19:10
QUOTE(MODELiukai @ 2008 09 11, 17:50) Kurios pesimistiškai komentuoja, tirkiausiai irgi turi viršvorį, o juo atsikratyti ar valios neturit ar ko čia čiauškiat Tikrai taip, valios pas mus- apskritas nulis
svajone*
2008 09 13, 23:34
QUOTE(MODELiukai @ 2008 09 11, 17:50) Net keista skaityti, ne palaikymas o atvirkščiai  Ko čia tiek be reikalo kalbėti apie svorio priaugimą? Kurios pesimistiškai komentuoja, tirkiausiai irgi turi viršvorį, o juo atsikratyti ar valios neturit ar ko čia čiauškiat Pabandysiu ir aš atsikratyti nelemtų 5kg. Sėkmės temos autorei  Tikrai,ziuriu nulis palaikymo  ,o sedi tai dauguma tu paciu tetu sioj temoj,tad nereikia ironijos kitu pastangoms.Sekmes autorei
QUOTE(mano_svajone @ 2008 09 13, 23:34) Tikrai,ziuriu nulis palaikymo  , Jei palaikai, vadinasi pritari. Dauguma nepritaria, o kodėl - jau išsakyta anksčiau.
Na įdomu, kaip seksis...
svajone*
2008 09 18, 08:57
Laumiux,kaip sekasi????
Labas vakariukas Skaitau ir mastau  , jei keisi visam gyvenimo buda ir valgymo kultura tai pritariu, neataugs... Turiu pavyzdziu labai arti, kai puola dietintis, per trumpa laika 10 kg... Istempia savaite, o kita savaite prasededa saldytuve... Zinoma, kiek mergytes valios turi neilysi  Nenoriu komentuot, taciau beziurint "maisto sarasa" klausimas iskilo  Kodel darzoviu ne, vaisiu ne??? Kaip sportininkai - raumenukus auginsi?
Linučiukė
2009 03 13, 09:16
tai kaip cia sekesi? matyt ne kaip....
sasha_09
2009 03 30, 21:05
QUOTE(Linučiukė @ 2009 03 13, 10:16) tai kaip cia sekesi? matyt ne kaip....  Man irgi idomu, kaip cia sekes eksperimentatorei  butu idomu suzinot jos patirti
pina colada
2009 03 30, 21:34
na, nepritariu as dratiskiems dalykams, bet sekmes zmogui palinketi galiu  Bet siaip... geriau leciau , bet uztikrintai
jurvite
2009 04 04, 11:37
O kodėl gali nepasisekti tai įvykdyti?  Kiek žinau, tiksliai besilaikantys Chazano maitinimosi nurodymų, žmonės tiek ir netenka per mėnesį...  Yra spec tema, kurioje matomi rezultatai tikrai verti dėmesio  Svarbu svorį išlaikyti ir organizmą pripratinti prie jo naujo svorio, kaip normalaus. Jei su svoriu bus numesta daugiau raumenų, nei riebalų, tai juk galima raumenis sustiprint sportu. Beje, lieknumas yra gyvenimo būdas, tam tikra filosofija  Keiti išvaizdą, turi keist ir įpročius, požiūrį į supančią aplinką ir į save. Išimtis- kai skydliaukė per daug dirba...
QUOTE(Brookee @ 2008 09 05, 18:23) taigi, sios dideles tokios sakyciau iskrovos metu negalima siu dalyku:1. miltiniu patiekalu (duonos, blynu ir pan.) 2. visu kruopu, isskyrus avizas. 3. riebios mesos 4. visu vaisiu, isskyrus obuolius 5. cukraus 6. morku, bulviu, kukuruzu 7. riebaus pieno patiekalu (tik liesa varske pvz) patartina valgyt:1. juros gerybes 2. darzoves, visos 3.kiausiniai, liesa varske 4. riesutai (nedideliais kiekiais) 5. neriebi mesa (vistiesnos krutinele pvz.) viskas gaminama be riebalu, geriausia garuose, arba su trupuciu alyvuogiu aliejaus. si iskrova matyt, labiausiai primena pietu papludimio dieta, as ja ir vadovavausi. manau kad 10 kg per 30 dienu yra realus skaicius, tai mazdaug 0.3kg per diena. sportas- penktadieni, ketvirtadieni (toks jau rimtas, sporto klube.) stengsiuosi kiekviena diena fiksuot viska uzrasu knygutej ir veliau perkelt cia nenustebkit, jei kokia diena nepasirodysiu, reiskia uzimtumas neleidzia siaip sis saves stebejimas uzima nemazai visai laiko, bet reik ir sau laiko visgi skirt pagaliau! Butu panasu i atkinsono dieta, arba pietu papludymio
Airingute
2009 07 30, 11:37
Sveiki,  siuo metu pati kaip tik laikausi dietos....pastebejau, kad gana jau pustis kaip bandeliai, o jau ir nebetaip smagu pasidare salia kitu. Drauge pasiule gerti lida tabletes, manau puikiai zinote jas, aisku pries gerdama jas skaiciau visokios informacijos, tiek internete, tiek domejausi ka drauges sako. Pameginau...Jokiu blogumu nepastebiu jau antra savaite, isskyrus vieninteli, burnos dziuvima, bet tai man nebeda  Pati negaliu atsidziaugti rezultatais...Ugis mano 1.72 o sveriau...net geda ir pasisakyti pamanysit kad kokia apsiryjele...sveriau 87kg...baisu ar ne? tai gi po vieno lipimo ant svarstykliu apsisprendziau- gana! Sekmingai geriu atbletes, beabejo valgau, ryte lida tablete ir stikline vandens, per pietus 100g tai vistienos, tai mesytes virtos,vakariene apelsinas ir arbuzo skiltele.Taip kad po savaites su trupuciu numeciau 6kg. o kaip matyti jau!  Labai tuo patenkinta esu. Ka jus apie tai manote?  Tik nesmerkite lb
Future-bride
2009 07 30, 11:44
QUOTE(Airingute @ 2009 07 30, 12:37) Ugis mano 1.72 o sveriau...net geda ir pasisakyti pamanysit kad kokia apsiryjele...sveriau 87kg...baisu ar ne? tai gi po vieno lipimo ant svarstykliu apsisprendziau- gana! Sekmingai geriu atbletes, beabejo valgau, ryte lida tablete ir stikline vandens, per pietus 100g tai vistienos, tai mesytes virtos,vakariene apelsinas ir arbuzo skiltele.Taip kad po savaites su trupuciu numeciau 6kg. o kaip matyti jau!  Labai tuo patenkinta esu. Ka jus apie tai manote?  Tik nesmerkite lb  lida blogis
išvis kur tiu jų dar gauni, juk jos uždraustos
Aurosoma
2009 07 30, 17:20
lida blogai, ziauriai stiprios, daug apie jas skaiciau, o stai vaistinese pardavinejamos vadinasi lindaxa, jas leidzia pardavineti. jos per puse silpnesnes. o su rezultatais aisku sveikinu. visoms smagu kai krenta.
Ingakalnis
2009 07 31, 13:34
QUOTE(rienka @ 2009 07 30, 12:58) išvis kur tiu jų dar gauni, juk jos uždraustos pati geriau lida 2005 ar tai 2006metais... numeciau per menesi beveik nuo 118 iki 88 viskas normaliai, jei ir toliau ziuresi ka valgai svoris negris bet deje, strijuotas kunas, celiulitas, nukarusi tam tikru vietu oda - bei is dantu bliombos isskraidziusios ir po kasdienio duso uzsikisusi vonia nuo plaunku - kasdienybe kaip ir kas dien po -1kg kur ju gauti? pilna tik kur gauti originaliu - va cia klausimas nes kuo tolyn tuo daugiau padirbtu eina i prekyba ir ejo beje seniau. kyla noras lida vel gerti kartais , turiu pakeli - bet bijau -ko? salutinio poveikio kuris man ypatingai buvo juntamas.
Kitokia82
2009 08 01, 14:32
QUOTE(Airingute @ 2009 07 30, 12:37) Sveiki,  siuo metu pati kaip tik laikausi dietos....pastebejau, kad gana jau pustis kaip bandeliai, o jau ir nebetaip smagu pasidare salia kitu. Drauge pasiule gerti lida tabletes, manau puikiai zinote jas, aisku pries gerdama jas skaiciau visokios informacijos, tiek internete, tiek domejausi ka drauges sako. Pameginau...Jokiu blogumu nepastebiu jau antra savaite, isskyrus vieninteli, burnos dziuvima, bet tai man nebeda  Pati negaliu atsidziaugti rezultatais...Ugis mano 1.72 o sveriau...net geda ir pasisakyti pamanysit kad kokia apsiryjele...sveriau 87kg...baisu ar ne? tai gi po vieno lipimo ant svarstykliu apsisprendziau- gana! Sekmingai geriu atbletes, beabejo valgau, ryte lida tablete ir stikline vandens, per pietus 100g tai vistienos, tai mesytes virtos,vakariene apelsinas ir arbuzo skiltele.Taip kad po savaites su trupuciu numeciau 6kg. o kaip matyti jau!  Labai tuo patenkinta esu. Ka jus apie tai manote?  Tik nesmerkite lb  Oi kaip sgris tau tas svoris ir dar su kaupu
Aurosoma
2009 08 01, 14:54
QUOTE(B.F. @ 2009 08 01, 15:32) Oi kaip sgris tau tas svoris ir dar su kaupu  Nereikia, taip kalbeti, galiu pasakyti, kad visos tos, kurios taip sako, gal labai noretu, kad tas svoris su kaupu griztu, juk moterys pavydzios  Kaip sunku kartais sulaukti palaikymo, nes tik sukritikuoti moka.
Kitokia82
2009 08 01, 17:38
QUOTE(Aurosoma @ 2009 08 01, 15:54) Nereikia, taip kalbeti, galiu pasakyti, kad visos tos, kurios taip sako, gal labai noretu, kad tas svoris su kaupu griztu, juk moterys pavydzios  Kaip sunku kartais sulaukti palaikymo, nes tik sukritikuoti moka. Neturiu ko pavydeti,nes pati esu pakankamai liekna Bet kiek zinau ir is draugiu ir aplamai tokiu atveju pilna,kai greita numeta ir dar su tabletem,nieko gero is to nebuna,tik nutrauks lidos gerima ir gris svoris su kaupu.
Kitokia82
2009 08 01, 18:13
QUOTE(solo @ 2008 09 14, 11:47) Jei palaikai, vadinasi pritari. Dauguma nepritaria, o kodėl - jau išsakyta anksčiau.
pinkrose
2009 08 01, 23:15
QUOTE(Aurosoma @ 2009 08 01, 14:54) Nereikia, taip kalbeti, galiu pasakyti, kad visos tos, kurios taip sako, gal labai noretu, kad tas svoris su kaupu griztu, juk moterys pavydzios  Kaip sunku kartais sulaukti palaikymo, nes tik sukritikuoti moka. o man po tokių dietų grįžo dar ir su koki kaupu pradėjau dietintis 67kg sverdama, o po pusantrų metų 86kg svėriau, po kiekvienos dietos grįždavo kg ir dar draugų parvesdavo
Kitokia82
2009 08 02, 12:39
QUOTE(kastonele @ 2009 08 02, 00:15) Apie ka ir kalbejau,liudna,kad taip yra,bet dauguma moteru nenori mokytis is svetimu klaidu  ,vis tiek imasi drastisku priemoniu As meciau svori po truputi,uz tai man jis nesugrizo
pinkrose
2009 08 02, 21:52
Airingute
2009 08 04, 16:21
Matau kiek diskusiju sukele mano parasyta dieta  malonu, kad atkreipete demesi. Tai gi, baigiau gerti as tas tabletes, nes toks buvo ciklas, kuri man nurode drauge. Ir ka manot? Ogi idealu!  nemanykit, kad per ta laika gyva buvau tik jomis ir vandeniu, beabejo, kad ne, sportavau, juk ir taip aisku, kad kai badauji kg grizta, tai manau akivaizdu. Ir vel dziaugiuosi grazia figura, aptemptais drabuzeliais, toliau sveikai maitinuosi ir sportuoju  Atsikraciau daugiau nei 11kg, o ir toliau svoris krenta nebevartojant tableciu. Esme ta, kad man tai padejo suderinti mitybos iprocius ir pradeti sportuoti.
pinkrose
2009 08 04, 20:38
QUOTE(Airingute @ 2009 08 04, 16:21) Matau kiek diskusiju sukele mano parasyta dieta  malonu, kad atkreipete demesi. Tai gi, baigiau gerti as tas tabletes, nes toks buvo ciklas, kuri man nurode drauge. Ir ka manot? Ogi idealu!  nemanykit, kad per ta laika gyva buvau tik jomis ir vandeniu, beabejo, kad ne, sportavau, juk ir taip aisku, kad kai badauji kg grizta, tai manau akivaizdu. Ir vel dziaugiuosi grazia figura, aptemptais drabuzeliais, toliau sveikai maitinuosi ir sportuoju  Atsikraciau daugiau nei 11kg, o ir toliau svoris krenta nebevartojant tableciu. Esme ta, kad man tai padejo suderinti mitybos iprocius ir pradeti sportuoti. šaunuolė, kad stengiesi kad negrįžtų svoris,  grįžęs svoris lb sunkiai krenta
Ingakalnis
2009 08 04, 22:40
QUOTE(B.F. @ 2009 08 01, 18:38) Neturiu ko pavydeti,nes pati esu pakankamai liekna Bet kiek zinau ir is draugiu ir aplamai tokiu atveju pilna,kai greita numeta ir dar su tabletem,nieko gero is to nebuna,tik nutrauks lidos gerima ir gris svoris su kaupu. nereik tik taip kategoriškai, buvau jau rašiusi kad su lida per mėnesį 2006metais numečiau nuo 118 iki 88kg paskui per maždaug du mėn iki 83 ... paskui svyravo beveik du metus iki 85  tai kad ne visom ir ne visada svoris parsineša draugų - savame aišku jei ėsi be saiko tai bus kaip kad prognozuojat, bet jei su protu - o numetus lišnus kg kalbu ne tada kai kokie 5 trukdo gyvent o dauggg.... tada oj kaip vertini ir saugai kad nebepareitų jei paklaustumei kodėl dabar negeriu - kaip vėlgi buvau jau rašiusi, tik dėl šalutinių pov.
Airingute
2009 08 05, 09:44
QUOTE(kastonele @ 2009 08 04, 21:38) Asiu, uz palaikyma  man jis lb svarbus  , lb gera ir miela pasikalbeti su zmonemis, kurie viska supranta ir sugeba pakelti nuotaika, liuks, dar karta aciu
Peskute
2009 08 05, 13:36
QUOTE(Airingute @ 2009 08 04, 15:21) Matau kiek diskusiju sukele mano parasyta dieta  malonu, kad atkreipete demesi. Tai gi, baigiau gerti as tas tabletes, nes toks buvo ciklas, kuri man nurode drauge. Ir ka manot? Ogi idealu!  nemanykit, kad per ta laika gyva buvau tik jomis ir vandeniu, beabejo, kad ne, sportavau, juk ir taip aisku, kad kai badauji kg grizta, tai manau akivaizdu. Ir vel dziaugiuosi grazia figura, aptemptais drabuzeliais, toliau sveikai maitinuosi ir sportuoju  Atsikraciau daugiau nei 11kg, o ir toliau svoris krenta nebevartojant tableciu. Esme ta, kad man tai padejo suderinti mitybos iprocius ir pradeti sportuoti. Sweikutes. As norejau taves paklausti...,o per kiek laiko tu atsikratei tu 11kg.?
pinkrose
2009 08 05, 19:03
MissBootee
2009 08 05, 22:40
Nu kadangi jau pasiekėt ko norėjot, tai palinkėsiu Jums išlaikyt esamą svorį ir gerą savijautą, bet daugiau manau patarčiau neekspermentuoti tokiais būdais, negalima is vis su organizmu ekspermentuot, gerbkime save
Airingute
2009 08 23, 21:51
QUOTE(Peskute @ 2009 08 05, 14:36) Sweikutes. As norejau taves paklausti...,o per kiek laiko tu atsikratei tu 11kg.? Laba, as numeciau tuos nereikalingus kg per tris savaites, nes man budavo taip kad per diena netekdavau po kg...nera lb sveika taip daryti...siuo metu maitinuosi sveikai, sportuoju ir svoris nors ir letai bet dar krenta  patariu tik tiek is savo patirties, geriau nevalgyti po 18 val, nevartoti riebalu, saldumynu minimaliai, rinktis sveikesni maista ir sportuoti...beja yra tokia kvepavimo mankstele, ryte pasitampai 15min, ir po savaites apimtys po 3cm sumazeja, pameginkit, nenusivilsit, tai isbandem mes abi su mama, efektynga ir paprasta, nei sporto klubo nereik  sekmes !
Vanilla27
2009 08 23, 22:14
QUOTE(ingakalnis @ 2009 08 04, 23:40) nereik tik taip kategoriškai, buvau jau rašiusi kad su lida per mėnesį 2006metais numečiau nuo 118 iki 88kg paskui per maždaug du mėn iki 83 ... paskui svyravo beveik du metus iki 85 Labai saunu,kad svoris neataugo po lidos vartojimo QUOTE(kastonele @ 2009 08 05, 20:03) na kiekvienas mes renkamės savo svorio metimo kelia, aš irgi laikiausi griežtų dietų, badavau, bet deja tik sugebėjau beveik 20kg papildomai prisiaugint, taigi pasimokiau iš savo klaidų, jeigu tu dar tik ketintum gert lidą, tikrai atkalbinėčiau tave bet dabar tu pasiekei ką nori, tai belieka tik palinkėt sėkmės toliau svorio stabilizavime QUOTE(Airingute @ 2009 08 23, 22:51) Laba, as numeciau tuos nereikalingus kg per tris savaites, nes man budavo taip kad per diena netekdavau po kg...nera lb sveika taip daryti...siuo metu maitinuosi sveikai, sportuoju ir svoris nors ir letai bet dar krenta  patariu tik tiek is savo patirties, geriau nevalgyti po 18 val, nevartoti riebalu, saldumynu minimaliai, rinktis sveikesni maista ir sportuoti...beja yra tokia kvepavimo mankstele, ryte pasitampai 15min, ir po savaites apimtys po 3cm sumazeja, pameginkit, nenusivilsit, tai isbandem mes abi su mama, efektynga ir paprasta, nei sporto klubo nereik  sekmes !  As butent taip darau,labai teisingai parasei
|
|