Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaisius vystosi per lėtai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4
hipolite
Siandien vel buvau poliklinikoj. Echoskopijos nedare, bet pamatavus pilva pasake, kad vaikas auga gerai, kad per ta menesi, kol manes nemate jau jis gerokai paauges. Kadangi svoris man niekaip nedideja, o esu labai liekna, tai per pilva labai gerai iseina paciupineti gimda. Tai net echoskopijos neprireike. Gera ta mano gydytoja, nuramino, kad del savaiciu isvis nesukciau sau galvos, nes su tokiu mano svoriu (49 kg), tai jeigu puse nestumo atvaiksciojau ir vaikui niekaip nepakenke, tai sako atvaiksciosiu ir likusius tik reikia kazkaip stengtis kimsti ta maista nors ir per prievarta, kad ir toliau vaikui nepritruktu vitaminu. Nu sako del tu savaiciu skaiciaus, tai blogiausiu atveju gali gimti siek tiek mazesnis, plonesnis arba pats blogiau valgantis, bet jau nuramino, kad tikrai sako tureciau isnesiot. smile.gif Tai nors tokia mano paguoda pries vandenu tyrima, truputi nuotaika pakele.
nateli
QUOTE(hipolite @ 2011 10 27, 09:42)
Siandien vel buvau poliklinikoj. Echoskopijos nedare, bet pamatavus pilva pasake, kad vaikas auga gerai, kad per ta menesi, kol manes nemate jau jis gerokai paauges. Kadangi svoris man niekaip nedideja, o esu labai liekna, tai per pilva labai gerai iseina paciupineti gimda. Tai net echoskopijos neprireike. Gera ta mano gydytoja, nuramino, kad del savaiciu isvis nesukciau sau galvos, nes su tokiu mano svoriu (49 kg), tai jeigu puse nestumo atvaiksciojau ir vaikui niekaip nepakenke, tai sako atvaiksciosiu ir likusius tik reikia kazkaip stengtis kimsti ta maista nors ir per prievarta, kad ir toliau vaikui nepritruktu vitaminu. Nu sako del tu savaiciu skaiciaus, tai blogiausiu atveju gali gimti siek tiek mazesnis, plonesnis arba pats blogiau valgantis, bet jau nuramino, kad tikrai sako tureciau isnesiot. smile.gif Tai nors tokia mano paguoda pries vandenu tyrima, truputi nuotaika pakele.
*

Labai uz tave dziaugiuosi 4u.gif
hipolite
QUOTE(krr @ 2011 10 26, 15:57)
o kiek sav.buvo? as belaukdama tokio naturalaus issivalymo,sulaukiau uzdegimo,teko skubiai gultis i ligonine schmoll.gif dabar manau,kad abrazija geriau schmoll.gif
Papildyta:
Na,iki 15 sav.echo lyg ir nieko blogo nerode,bet dariausi tyrimus,paaiskejo,kad ES:50,lekiau pas genetikus,kurie jau echo pamate daug blogu dalyku,kuriuos vandenu tyrimas patvirtino.buvo 20 sav. unsure.gif
Linkiu Jums geru tyrimu smile.gif  praneskite,kaip seksis 4u.gif
*

Parasiau i "Genetiniai tyrimai (III tema)" 21 psl.
krr
[quote=nateli,2011 10 26, 16:44]
[quote=krr,2011 10 26, 15:57]
o kiek sav.buvo? as belaukdama tokio naturalaus issivalymo,sulaukiau uzdegimo,teko skubiai gultis i ligonine schmoll.gif dabar manau,kad abrazija geriau schmoll.gif
Man pagal paskutiniu mm pirma diena 6sav 6d. Iki pastojimo mano ciklas buvo reguliarus, tai pagal kalendoriu, sekmadieni turetu buti mm. Kazkaip galvoju, kad si diena gali sutapti su persileidimo laiku. Tuo labiau, kad pradeda matytis pozymiai (tepliojimas).
O kiek tu laiko laukei iki kol prasidejo uzdegimas? Ar buvo kokiu ryskiu simptomu (temperatura, skausmas)? Nes man gydytoja minejo, kad jei per savaite neprasides stiprus kraujavimas, reiketu ateiti apziurai.
*

[/quote]
na,is pradziu laukiau ta sav.,kol prasidejo kraujavimas,bet jis nenustojo apie 10d.,o veliau prasidejo skausmai g.gif teko skubiai lekti i ligonine,tai ten visi stebejosi,kaip galejo isleisti laukti savaiminio issivalymo g.gif
Deimante Radziene
Labukas smile.gif šiandien atliko echoskopija,tai savaitėle atsiliekam,mums 18sav bet echo rodo nepilnas 17sav. tikiuosi daugiau nenukrypsim,o vaikelio vystimasis indvidualus,tai per daug ir nepergyvenu 4u.gif juolab mūsu organiukai vystosi normaliai
Karolinos Mama
QUOTE(Deimante Radziene @ 2011 12 16, 00:17)
Labukas  smile.gif  šiandien atliko echoskopija,tai savaitėle atsiliekam,mums 18sav bet echo rodo nepilnas 17sav. tikiuosi daugiau nenukrypsim,o vaikelio vystimasis indvidualus,tai per daug ir nepergyvenu  4u.gif  juolab mūsu organiukai vystosi normaliai
*

savaitelės atsilikimas nieko tokio, viskas ok
Jangaja
Man nuo pat pradziu atsilieka savaite su trupuciu. Ir per visus echo tas atsilikimas toks pat, bet auga tolygiai, organiukai vystosi gerai, tai kiek ramiau. Nors vis vien visa laika sukasi galva, ar viskas ten gerai ir kodel cia nepataikom i normas, nes mmm daugmaz reguliarios budavo. g.gif Dabar prognozuoja, kad vaikelis nebus is didziuju, bet man ir nereikia 4,5 kg, svarbu, kad sveikas butu.
Vikadi
QUOTE(Jangaja @ 2011 12 19, 16:27)
Man nuo pat pradziu atsilieka savaite su trupuciu. Ir per visus echo tas atsilikimas toks pat, bet auga tolygiai, organiukai vystosi gerai, tai kiek ramiau. Nors vis vien visa laika sukasi galva, ar viskas ten gerai ir kodel cia nepataikom i normas, nes mmm daugmaz reguliarios budavo.  g.gif  Dabar prognozuoja, kad vaikelis nebus is didziuju, bet man ir nereikia 4,5 kg, svarbu, kad sveikas butu.
*

Jums tikrai viskas gerai ir nepergyvenkit 4u.gif
Man irgi su pirmu mažyliu buvo atsilikimas ant poros savaičių, vaikas gimė kaip kad turėjo gimt pagal mėnesines, o užrašė, kad šiek tiek per anksti gimė. O vat su antru nėštumu baigėsi liūdnai sad.gif nors aš beveik nepergyvenau, kai po pirmo echoskopo buvo atsilikimas ant poros savaičių, buvau įsitikinusi, kad čia man bus taip pat kaip ir su pirmu, todėl man buvo šokas, kai apsilankius pas gydytoją dar po poros savičių išgirdau, kad nėštumas nesivysto verysad.gif
O pas jus nieko čia tokio tikrai, juo labiau jau nėštumas į pabaigą ir vaikutis visalaik auga, gal pastojote šiek tiek vėliau todėl taip ir yra 4u.gif
IIIona
Sveikos busimos ir esamos mamytes,
Pirma karta kai nuėjau pativirtinti ziniu apie pastojima gydytoja ech nustate, kad mums jau 8 savaites, sake viskas gerai, sirdute plaka, nors pati nezinau kada buvo paskutines mm, bet itariau kad mano nestumas yra kokiu 4-5 savaiciu.
Tyrimai buvo geri, sake ateiti 12sav. Tai va buvau siandien pas gydytoja echo rodo, kad nestumas atitinka 9 sav. verysad.gif gydytoja silpnai mato sirdute, pasake ateiti po savaites... labai baisu, kad galiu netekti mazylio... verysad.gif
Raminu save, kad gydytoja pirmo echo metu apsiriko...
hipolite
QUOTE(IIIona @ 2012 02 07, 13:55)
Sveikos busimos ir esamos mamytes,
Pirma karta kai nuėjau pativirtinti ziniu apie pastojima gydytoja ech nustate, kad mums jau 8 savaites, sake viskas gerai, sirdute plaka, nors pati nezinau kada buvo paskutines mm, bet itariau kad mano nestumas yra kokiu 4-5 savaiciu.
Tyrimai buvo geri, sake ateiti 12sav. Tai va buvau siandien pas gydytoja echo rodo, kad nestumas atitinka 9 sav. verysad.gif  gydytoja silpnai mato sirdute, pasake ateiti po savaites... labai baisu, kad galiu netekti mazylio... verysad.gif 
Raminu save, kad gydytoja pirmo echo metu apsiriko...
*

Stiprybes. Kai pirmais menesiais gulejau ligoninej, tai gydytoja tiesiai sviesiai pasake, kad iki 12 savaiciu gamta atrinkineja, kurie kudikeliai pasiliks ir niekas nieko padaryti negali. Belieka tik laukti, o tuo tarpu kuo daugiau ilsetis ir bandyti islikti ramiai, nes kas labiausiai kenkia kudikeliui, tai stresas.
IIIona
QUOTE(hipolite @ 2012 02 07, 17:00)
Stiprybes. Kai pirmais menesiais gulejau ligoninej, tai gydytoja tiesiai sviesiai pasake, kad iki 12 savaiciu gamta atrinkineja, kurie kudikeliai pasiliks ir niekas nieko padaryti negali. Belieka tik laukti, o tuo tarpu kuo daugiau ilsetis ir bandyti islikti ramiai, nes kas labiausiai kenkia kudikeliui, tai stresas.
*

aciu už palaikima 4u.gif zinau, kad reikia kuo maziau pergyvent, bet tai taip suku, kai laukiau sio stebuklo ilgai...o cia va...
Gintariuske
Sveikutes 4u.gif As irgi su tokia situacija,sia savaite buvau pas daktariuka jis echoskopa padare ir pasake kad nemato nestumo,liepe pasidaryti hcg,o atsakymas 297 buvo,tai sake kad neatitinka savaites,nes man palei viska jau 5 savaite butu,tai issigandau labai sad.gif sake ateiti po 15 dienu vel apziures,na bet paskaicius kelis forumus supratau kad mano zirniukas letai vystosi,arba veliau buvo uzmegstas...
zenzara
man irgi dviem savaitem mazesnis negu turetu buti pagal mmm tai ginius sake kad gal mmm nereguliarios,o as sakau veliau pastojau.tai va ziuresim ka geguzes pradzioj pasakys kada ekoskopa darys,tai va jau gerai matosi ir pilvukas musu tikiuosi ir zinau ,kad mums viskas bus gerai biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.