Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaisius vystosi per lėtai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4
ninoo
Mus irgi gasdino, kad atsilieka kas 10 savaiciu vis po 10 dienu truko, tai gi 30 sav jau viso menesio truko. 37-38 sav isprovokavo gimdyma, tai vaiko vystymas atitiko ta laika, tik kad coliuke buvo 46cm ir 2810 kg, dabar jau beveik 7 metukai mums o ji tokia smulkute ir liko, tesiog visi mes skirtingi, todel ir vaikuciai gimsta skirtingi, nors sakoma kad vaisius iki 20 sav buna visi vienodi tik veliau jau ginetika turi reiksme g.gif Vat tik daktarai daug nervu mum sugadino, net vandenu punkcija dare (labai nemaloni procedura) ir nieko. Taigi geriau maziau nervu sau gadinkit- sveikesni vaikuciai bus, gims- tada ir ziures o iki to daktarai patis nieko pasakyti negali.
Robi
Sveikos,
Truputį paaiškinsiu tuos dydžius... Labai daug kas pirklauso nuo jūsų ciklo trukmės. Genetikė sakė, kad panašiai iki 13 sav. visų vaikų dydžiai yra vienodi, tik paskui genetika lemia ir kt. ir vaikiukai auga skirtingai. Man rodo, kad vaikas didesnis 5 dienom. Tai reiškia, kad mano paskutinis ciklas turėjo būti trumpesnis nei įprastai, o pastojus ir apvaisinimas įvyko anksčiau. Mano ciklai buvo nuo 21 iki 33. Taigi, negalėjau numanyti koks bus šį kartą, bet vaisiaus dydis davė atsakymą. 4u.gif
Luttuke
Man pradedant nuo 5 men vis sakydavo, akd vaikutis mazesnis. Pora kartu penitariniame centre buvau. Nustate, kad mazesnis apie pusantros sav., bet visi ismatavimai proporcingi, vandenu norma, tai sake nesukti galvos. O iki tol teko prisinervinti kaip reikiant.... O ir pilvas mazas buvo. Paskutini men taip ir nepasieke 95 cm.

O gime vaikas po terminu praeus 5 d., 3,4 kg ir 52 cm. Taip, kad echoskopai klysta smile.gif
eglieska
QUOTE(Robi @ 2010 01 08, 15:48)
Sveikos,
Truputį paaiškinsiu tuos dydžius... Labai daug kas pirklauso nuo jūsų ciklo trukmės.  Genetikė sakė, kad  panašiai iki 13 sav. visų vaikų dydžiai yra vienodi, tik paskui genetika lemia ir kt. ir vaikiukai auga skirtingai. Man rodo, kad vaikas didesnis 5 dienom. Tai reiškia, kad mano paskutinis ciklas turėjo būti trumpesnis nei įprastai, o  pastojus ir apvaisinimas įvyko anksčiau. Mano ciklai buvo nuo 21 iki 33. Taigi, negalėjau numanyti koks bus šį kartą, bet vaisiaus dydis davė atsakymą.  4u.gif
*

o tai ka man galvoti, kai kudikelis 3 savaitem ir 5 dienom didesnis? unsure.gif
ninoo
QUOTE(eglieska @ 2010 01 08, 20:30)
o tai ka man galvoti, kai kudikelis 3 savaitem ir 5 dienom didesnis? unsure.gif
*

cia jau manyciau, kad pastojimas buvo visu ciklu anksciau g.gif buna gi, kad ir visa nestuma menesines nedingsta blink.gif
eglieska
g.gif tai jei taip-kogero tada ir gimdyt galiu pradet anksciau ax.gif
mamaciolee
sveikos mamytes busimos ir esamos,as dar tik busiu,taciau esu labai isigandusi,vakar pradejo teplioti kremine spalva is karto nuvaziavau i ligonine,aisku apreke kad i ligonine reiki vaziuoti tik tada kai smarkiai kraujuoji,bet apziurėjo ekoskopu ir sako kad atrodo taip vaisius lyg butu 5men,o pagal menesines jam turetu buti pilnos 8sav.ka tai galetu reiksti?labai isigandau grizus namo pasirode jau tamsiai rudos spalvos isskyros,bet gal nuo to kad ten apziurinejo dabar po kol kas apstojo laukiu nesulaukiu pirmzdienio kad apsilankycia pas daktare pirma karta...
eglieska
5 men blink.gif o jus zinojot, kad laukiates, as cia jums buvo staigmena? g.gif
@egle@
QUOTE(mamaciolee @ 2010 01 16, 15:57)
sveikos mamytes busimos ir esamos,as dar tik busiu,taciau esu labai isigandusi,vakar pradejo teplioti kremine spalva is karto nuvaziavau i ligonine,aisku apreke kad i ligonine reiki vaziuoti tik tada kai smarkiai kraujuoji,bet apziurėjo ekoskopu ir sako kad atrodo taip vaisius lyg butu 5men,o pagal menesines jam turetu buti pilnos 8sav.ka tai galetu reiksti?labai isigandau grizus namo pasirode jau tamsiai rudos spalvos isskyros,bet gal nuo to kad ten apziurinejo dabar po kol kas apstojo laukiu nesulaukiu pirmzdienio kad apsilankycia pas daktare pirma karta...
*

Aš pirmadienio nelaukčiau. Ir dar kartą važiuočiau į ligoninę dėl tų tamsių išskyrų doh.gif Ir neleisčiau, kad man aiškintų kada turiu kreiptis į ligoninę schmoll.gif Ten privalo suteikti pagalbą. Ir pačiai reikia nebijoti pakelti balso, čia jūsų teisė. Nors 8 sav. ir 5 mėn. keistai skamba. Gal suklydot ką rašydama? Atrodo, kad mėnesinėmis sirgot dar 3 mėn. būdama jau pastojus...... Nors jau lyg ir judesius vaisiaus turėtumėt jaust, jei echoskopas tokį didelį nėštumą rodo.... g.gif
Meškėnė
Pas mane situacija tokia keistoka irgi, nezinau ar eiti kur dar turtis, kai buvo pagal mm 18 sav 6d, tai rado echoskopu 19sav2d. kai buvo 28sav 6d, tai rado 28sav ir 3d, o siandien buvau del kraujavimu, tai pagal mm 31 sav5d, o rado 29.6d... tai gaunasi kad atsilikimas dideja g.gif patarkit ka daryt
@egle@
QUOTE(Meškėnė @ 2010 02 09, 14:53)
Pas mane situacija tokia keistoka irgi, nezinau ar eiti kur dar turtis, kai buvo pagal mm 18 sav 6d, tai rado echoskopu 19sav2d. kai buvo 28sav 6d, tai rado 28sav ir 3d, o siandien buvau del kraujavimu, tai pagal mm 31 sav5d, o rado 29.6d... tai gaunasi kad atsilikimas dideja g.gif  patarkit ka daryt
*

Jei ginekologai nieko nesako, tai gal nieko tokio ir nėra g.gif ? Reikia pas gydytojus klausti, kaip jie tokią situaciją pakomentuotų... Mane, kai įtarė kažką negero, siuntė į Kauno klinikas papildomam ištyrimui... Mano atveju buvo nepakankamas leliuko maitinimas, t.y. sutrikus kraujotaka. Nors gimė mažiukas ir pirma laiko, per 3 mėn. puikiausiai pasivijo savo bendraamžius 4u.gif
Meškėnė
Kai ziurejo 28 sav, tai genetike sake, kad nieko tokio, nes viskas kaip ir gerai. O kai vakar ziurejo ir rado nepilnai 30, tai sake, kad gal smulkus kauliukai ir todel mazesni, bet kad kazkas blogai tai nieko neminejo.... g.gif reikes dar savo gines pasiklausti
@egle@
QUOTE(Meškėnė @ 2010 02 10, 13:05)
Kai ziurejo 28 sav, tai genetike sake, kad nieko tokio, nes viskas kaip ir gerai. O kai vakar ziurejo ir rado nepilnai 30, tai sake, kad gal smulkus kauliukai ir todel mazesni, bet kad kazkas blogai tai nieko neminejo.... g.gif reikes dar savo gines pasiklausti
*

Tai gal ir nereikia per daug jaudintis 4u.gif Aš iš ne vieno gydytojo esu girdėjus, kad echoskopija - šešėlių mokslas... tongue.gif čia, supermamose, yra pasakojimų, kai matydavo mažus leliukus, o jie 3-4 kg gimdavo lotuliukas.gif Todėl linkiu ramaus vaikščiojimo thumbup.gif mirksiukas.gif
lienusia
Sveikos mamytes,

man jau 24 savaites, nezinau ka galvoti. daktaras po apziuros, pasake kad kunelis atitinka 23 savaites, o galvyte 22. sedziu ir zliumbiu, nezinau ka galvoti, kodel cia taip ir del ko? nors pasisiakcius jusu istorijas siek tiek aprimau, kad daugumai taip atsitinka. pirmad eisiu i prenatalini centra, ar kaip jis cia vadinais, gal ten nuramins.....
@egle@
QUOTE(lienusia @ 2010 02 20, 20:41)
Sveikos mamytes,

man jau 24 savaites, nezinau ka galvoti. daktaras po apziuros, pasake kad kunelis atitinka 23 savaites, o galvyte 22. sedziu ir zliumbiu, nezinau ka galvoti, kodel cia taip ir del ko? nors pasisiakcius jusu istorijas siek tiek aprimau, kad daugumai taip atsitinka.  pirmad eisiu i prenatalini centra, ar kaip jis cia vadinais, gal ten nuramins.....
*

Visų pirma siūlau nusiraminti ir neliūdinti leliuko, kuris labai jaučia mamytės nuotaikas nono.gif
Viskas bus gerai. Nėra čia tokie dideli atsilikimai...... Gal tik leliukas smulkesnis gims. O gal ir ne. Buvę, kad mamoms leliukus per mažus mato, o tie vos ne 4 kg gimti įsigudrina doh.gif lotuliukas.gif Svarbiausia - nesijaudinti ir gerai maitintis lotuliukas.gif , kaip kažkoks protingas žmogus sakė....... 4u.gif
lienusia
QUOTE(@egle@ @ 2010 02 20, 21:28)
Visų pirma siūlau nusiraminti ir neliūdinti leliuko, kuris labai jaučia mamytės nuotaikas  nono.gif
Viskas bus gerai. Nėra čia tokie dideli atsilikimai...... Gal tik leliukas smulkesnis gims. O gal ir ne. Buvę, kad mamoms leliukus per mažus mato, o tie vos ne 4 kg gimti įsigudrina  doh.gif  lotuliukas.gif Svarbiausia - nesijaudinti ir gerai maitintis lotuliukas.gif , kaip kažkoks protingas žmogus sakė....... 4u.gif
*

DIDELIS DIDELIS ACIU UZ PALAIKYMA, JIS TIKRAI LABAI SVARBUS 4u.gif ACIUKAS thumbup.gif
Adrė
Nepergyvenkit, maniskis irgi 16 savaiciu, echoskopas rodo 14 savaiciu, nu ir kas pasivis, seniau nebuvo nei echoskopu nieko, viskas buvo tikrinama ranka, apciuopiant ir niekas nesinervuodavo, uztat nereik daznai echoskopuotis, nes tai tik sukelia daug nervu, as lankausi pas zymu daktara, profesoriu ir jis pasake,kad nera ko cia ziurineti, nes po to susilygina tie leliukai, o kaip suzinai , kad atsilieka, pradedi nervintis ir tikrai gali nedaaugti. Todel echoskopuotis reikia pacioe pradzioje ir po to 20 savaiciu,o as kaip lape tai nuejau privaciai ir man pripasakojo, kad atsilieka smile.gif Bet sakau visai nepergyvenu, nes seniau niekas nieko nezinodavo ir tu mamu nebaugindavo ir tikrai gimdavo sveiki, ramesni vaikai.
Ne visi gamtoj mes vienodi, ne vienodai augam, vystomes, ne vienodai ismokstam kalbeti, rasyti, ne visiems isauga tiek dantu kiek reikia, nu bet ateina laikas ir viskas susilygina. cool.gif
indriuska
kai turejo but 15,5sav. KGN pasake kad tik 14sav. ar tai turetu reiksti kad lialka atsilikineja pas gine 25d. jauciu reiks prasyt kad zietu ir sakytu kas cia darosi
@egle@
QUOTE(indriuska @ 2010 02 22, 15:26)
kai turejo but 15,5sav. KGN pasake kad tik 14sav. ar tai turetu reiksti kad lialka atsilikineja pas gine 25d. jauciu reiks prasyt kad zietu ir sakytu kas cia darosi
*

Kaip tai 25 dienas? blink.gif Ar aš čia nesupratau parašymo, ar kaip? Jei vietoj 15,5 yra 14 sav, tai maždaug 10 dienų. Nieko čia tokio smile.gif
indriuska
pas gyditoja savo eisiu vasario 25d.
@egle@
QUOTE(indriuska @ 2010 02 22, 19:18)
pas gyditoja savo eisiu vasario 25d.
*

Nesupratau 4u.gif Na, jei gydytoja neliepė ateiti po savaitės ar dviejų, tai nėra ko jaudintis pirma laiko 4u.gif Pasiklausinėkit per apžiūrą savo gydytoją, manau, ji nuramins tikrai 4u.gif
harmonija...
man ka tik dare echo, mums 32 savaites, bet pagal pamatavimus tik 30-31... neramu, nors gydytoja patikino, kad tiesiog mazesnis vaikutis bus...
Nors kiek anskciau daryta echo, tai vis didesne ant puses savaites budavo... paskutini karta echo darytas 25 sav. g.gif
@egle@
QUOTE(harmonija... @ 2010 02 24, 16:34)
man ka tik dare echo, mums 32 savaites, bet pagal pamatavimus tik 30-31... neramu, nors gydytoja patikino, kad tiesiog mazesnis vaikutis bus...
Nors kiek anskciau daryta echo, tai vis didesne ant puses savaites budavo... paskutini karta echo darytas 25 sav.  g.gif
*

Viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai tikrai smile.gif
rairona
Labas maytės. 4u.gif Aš siūlyčiau visoms nusiraminti ir per dauk neiimti į galvą . juk ekoskopas tai šešėlių mokslas. Mano istorija buvo tokia. Man nustatė, kad mano vaikučio svoris biveik5kg. 36sav mane paguldė į ligoninęAk ruošė CP Laukti daktarai daugiau nerizikavo ir nusprendė po savaitgalio operuoti . Ir kaip tyčia šeštadienį nubėgo vandenys na ilga toliau istorija esmė tame, kad mano turtas svėrė tik2,9kg. Tai kur dingo visi kiti?
elenuxus
Kai laukiaus, tai ypac pradzioj sake, kad per mazas atrodo pipiras, bet mes patys nedideli, tai ir mazyle visai nedidele buvo.Gydytoja iskart nuramino, kad visiem standartas netinka.Gime mazyle sveika 3.150 svorio, pagal mane sake visai didele, prognozavo, kad 3 tikrai nesvers.Taip kad svarbiausia kad vystosi, auga.
@egle@
QUOTE(rairona @ 2010 02 26, 19:42)
Labas maytės. 4u.gif Aš siūlyčiau visoms nusiraminti ir per dauk neiimti į galvą . juk ekoskopas tai šešėlių mokslas. Mano istorija buvo tokia. Man nustatė, kad mano vaikučio svoris biveik5kg. 36sav mane paguldė į ligoninęAk ruošė CP Laukti daktarai daugiau nerizikavo ir nusprendė po savaitgalio operuoti . Ir kaip tyčia šeštadienį nubėgo vandenys na ilga toliau istorija esmė tame, kad mano turtas svėrė tik2,9kg. Tai kur dingo visi kiti?
*

oho blink.gif nebloga paklaida g.gif blink.gif
Wild Pearl
QUOTE(Meškėnė @ 2010 02 10, 13:05)
*

mano leliuko irgi buvo savaite paklaida mirksiukas.gif gime nedidutis ir normalaus svorio smile.gif taip kad nepergyvenkite mirksiukas.gif jei vaikiukas juda ir auga tai nieko baisaus ir nera rolleyes.gif biggrin.gif
sandrijja1980
mane gyditoja,jau po pirmo karto nuramino kai darem exo,pasake kad sis aparatas turi paklaida gali suklysti savaite pries ar po.taigi nerimauti nera ko.svarbu mamytes,kad gerai jaustumemes ir vaikuciui viskas bus gerai nestuke.gif 4u.gif
blaNnka
mano kinderis visa savaite skuba, turetu buti apie 23 - 24 sav, o echo rodo 25 4u.gif
Ingute1986
sveikutes, atejau pasiguosti ir as. siandien pirma kart echoskopa dare ir pamate 3 savaiciu nestuma tik, o pagal daktara jau turetu but apie 7 savaites sad.gif neramu dabar man . nes as pradzioj ir persalus buvau ir pusleline buvo ant lupos didziausia... bijau ar nebus tas pakenke. paskutines mmm buvo vasario 17.... tik sake kad geras zenklas kad matosi geltonkunis ar kaip ten jis vadinasi, is kur leliukas maitinasi. nezinau net ka galvot, dar tokiu blogu sapnu prisisapnavau , baisu dabar ....
@egle@
QUOTE(Ingute1986 @ 2010 04 06, 15:51)
sveikutes, atejau pasiguosti ir as. siandien pirma kart echoskopa dare ir pamate 3 savaiciu nestuma tik, o pagal daktara jau turetu but apie 7 savaites sad.gif neramu dabar man . nes as pradzioj ir persalus buvau ir pusleline buvo ant lupos didziausia... bijau ar nebus tas pakenke. paskutines mmm buvo vasario 17.... tik sake kad geras zenklas kad matosi geltonkunis ar kaip ten jis vadinasi, is kur leliukas maitinasi. nezinau net ka galvot, dar tokiu blogu sapnu prisisapnavau , baisu dabar ....
*

Na, čia gydytojas turėtų kažką paaiškint. Lieka tik laukti unsure.gif Bet svarbiausia stengtis kuo mažiau nervuotis ir galvoti, jog viskas turi būti gerai 4u.gif
Ingute1986
QUOTE(Ingute1986 @ 2010 04 06, 15:51)
*

oi truputi nusisnekejau, ne geltonkunis o trynio maiselis smile.gif tikiuosi isgirst geru ziniu sekanti karta... nenoriu prarast sito vaikelio, jis man pirmas .... ir labai laukiamas...
@egle@
QUOTE(Ingute1986 @ 2010 04 07, 09:30)
oi truputi nusisnekejau, ne geltonkunis o trynio maiselis smile.gif  tikiuosi isgirst geru ziniu sekanti karta... nenoriu prarast sito vaikelio, jis man pirmas .... ir labai laukiamas...
*

Na, tai didžiausios sėkmės 4u.gif 4u.gif Gal pastojimas buvo vėliau, gi visko būna, ne kiekvienas organizmas vienodas mirksiukas.gif
vasarė 75
Sveikos mamytes. Noreciau paklausti, gal kam yra taip buve. Mums dabar 11 sav. pagal mm, bet ziuredama echo gyd rado tik 9 sav. atitikimus. Atsilieka lygiai dvi savaites. Bet kai ziurejo 9 sav. tai viskas lyg ir normaliai buvo. Ar cia normalu, kad per dvi savaites paaugo tik 4mm. Sirdele vis dar mato. Jau nebezinau ka galvoti.
harmonija...
QUOTE(vasarė 75 @ 2010 04 12, 18:01)
Sveikos mamytes. Noreciau paklausti, gal kam yra taip buve. Mums dabar 11 sav. pagal mm, bet ziuredama echo gyd rado tik 9 sav. atitikimus. Atsilieka lygiai dvi savaites. Bet kai ziurejo 9 sav. tai viskas lyg ir normaliai buvo. Ar cia normalu, kad per dvi savaites paaugo tik 4mm. Sirdele vis dar mato. Jau nebezinau ka galvoti.
*

ga,lima butu galvoti, kad ovuliac, ivyko veliau 2 sav, bet jei 9 sav,. viskas atitiko tai tada labai negerai, nes pradzioje visi vystosi vienodai. Ka sake gydytoja? ji gi iskart turejo kazka daryti-komentuoti bent jau.
Kad sirdute plaka, tai teikia vilties.
vasarė 75
QUOTE(harmonija... @ 2010 04 12, 17:08)
ga,lima butu galvoti, kad ovuliac, ivyko veliau 2 sav, bet jei 9 sav,. viskas atitiko tai tada labai negerai, nes pradzioje visi vystosi vienodai. Ka sake gydytoja? ji gi iskart turejo kazka daryti-komentuoti bent jau.
Kad sirdute plaka, tai teikia vilties.
*

Gydytoja paskyre kontrole po dvieju savaiciu, tada ir bus viskas aisku. Jei bus paauges tai viskas gerai, o jei ne, tai... verysad.gif Bet tiek as ir pati suprantu, kad po dvieju savaiciu turetu viskas isaisketi. Todel ir ilindau i sia temele pasiskaityti, gal kam kas panasaus buvo.
harmonija...
QUOTE(vasarė 75 @ 2010 04 12, 20:15)
Gydytoja paskyre kontrole po dvieju savaiciu, tada ir bus viskas aisku. Jei bus paauges tai viskas gerai, o jei ne, tai... verysad.gif Bet tiek as ir pati suprantu, kad po dvieju savaiciu turetu viskas isaisketi. Todel ir ilindau i sia temele pasiskaityti, gal kam kas panasaus buvo.
*

Belieka palinketi tau stiprybes unsure.gif gal po savaites pamegink nueiti pas kita gydytoja, tegu pamatuoja is naujo ir palyginsi kiek uzaugo, isgirsi dar viena nuomone ir komentara del tavo situacijos. Blogiausia, kad ir hcg tyrimai nieko daug nebeduoda, nes nebedvigubeja taip greitai kaip pradzioje, kai galima labai paprastai zinoti, ar viskas vystosi gerai. g.gif
Destiny73
QUOTE(vasarė 75 @ 2010 04 12, 16:01)
*

o jūs nueikite pas kitą gydytoją, kad pažiūrėtų kitu echoskopu..
Man kaip pažiūrėjo poliklinikoj irgi sakė, kad atsilieka. Kita gydytoja pažiūrėjo - atitiko laiką
vasarė 75
[quote=Destiny73,2010 04 13, 07:41]
Man kaip pažiūrėjo poliklinikoj irgi sakė, kad atsilieka. Kita gydytoja pažiūrėjo - atitiko laiką
*

[/quo

Kazkaip ir as galvoju, kad reikia nueiti pas kita gydytoja, na negali buti toks didelis atsilikimas. doh.gif o sirdute vis dar plaka, nestumo pozymiai like. Kaip tik kitai savaite uzsiregistravau pas genetike, tai prie to pacio turetu viskas ir paaisketi, ar ne?
Butinai tada ir pranesiu kaip man sekesi. Tikiuosi, kad viskas gerai bus smile.gif
harmonija...
[quote=vasarė 75,2010 04 13, 15:27]
[quote=Destiny73,2010 04 13, 07:41]
*

[/quo

Kazkaip ir as galvoju, kad reikia nueiti pas kita gydytoja, na negali buti toks didelis atsilikimas. doh.gif o sirdute vis dar plaka, nestumo pozymiai like. Kaip tik kitai savaite uzsiregistravau pas genetike, tai prie to pacio turetu viskas ir paaisketi, ar ne?
Butinai tada ir pranesiu kaip man sekesi. Tikiuosi, kad viskas gerai bus smile.gif
*

[/quote]

a, tai genetike, tada gerai viska paziures thumbup.gif sekmes ir nepamirsk parasyti kaip sekesi thumbup.gif
Rasuolyte.gleb
sveikos visos mmytes, busimos ir esamos...esu naujoke cia pas jus, bet pamaniau, galbut viena viltis bus isklausyti ir jusu nuomoniu, patarimu, kadangi su sia situacija susiduriu pirma karta, ir esu begalo pasimetus:

tai va, mano bedeles tokios, jau turetu buti penkta nestumo savaite , gydytoja padare vaginaline ekoskopija , mano didziausiam dziaugsmui, nestuma pamate gimdoje, nes buvo tokiu bukstavimu, kad jis gali ten ir nebuti, kadangi buvau pries savaite, ir kitas gydytojas nieko nemate , tai va vel po savaites nulekiau pas kita ir rado nestuma, bet jis sako, kad noretusi, kad nestumas matytusi ryskiau, labai blankiai matosi, pagal apskaiciavimus, tai gal ir galetu buti 5 savaites , bet isgazdino vienas dalykas , jis pasake, kad nemato trynio maiselio g.gif o, as kvailele is tos baimes i nepaklausiau, ka tai galetu reiksti , kodel jo nemato, ar tai reiskia, kad nestumas nesivysto , tarp kitko, del nestumo vystymosi ar ne , jis sake ateiti vel po savaites, jeigu nedides , vadinas nesivysto ....bet man vis neramu, kaip jis galejo nematyti trynio maiselio g.gif ....mamytes pasidalinkit savo patirtim, labai prasau , nes isprotesiu is nezinomybes
Rasuolyte.gleb
nejaugi niekas negali man atsakyti verysad.gif
Guosta
QUOTE(Rasuolyte.gleb @ 2010 04 14, 16:06)
nejaugi niekas negali man atsakyti  verysad.gif
*

As tave labai uzjauciu, nes pati esu panasioje situacijoje. Bet turi iskenteti ta savaite ir tik gydytojai tau atsakys. Pasiskaityk tema, per paieska gali susirasti dar viena tokia jau uzbaigta tema- visaip yra buve - ir gerai pasibaige, ir blogai, todel tikro atsakymo nebus, kad ir kaip noretum. As jau antra savaite vaikstau abejonese, nes mano nestumas dviem savaitem atsilieka ir taip pat noriu saukti, uzdavineti visoms begales klausimu, bet suprantu, kad tokiose situacijose negali buti vieno atsakymo, nes baigtis gali buti ir gera, ir bloga, todel tyliai kenciu ir tikiuosi sia savaite suzinoti tiesa, kokia ji bebutu, nes ta nezinia mane nuzudys. Nusiramink, uzsiimk kazkokia veikla ir pamatysi praeis ta savaitele 4u.gif . Jei gydytojai nesiulo iskarto daryti valymo, reiskias vilties yra smile.gif
harmonija...
QUOTE(Rasuolyte.gleb @ 2010 04 14, 11:41)
sveikos visos mmytes, busimos ir esamos...esu naujoke cia pas jus, bet pamaniau, galbut viena viltis bus isklausyti ir jusu nuomoniu, patarimu, kadangi su sia situacija susiduriu pirma karta, ir esu begalo pasimetus:

*

Matai nelabai ka galima pasakyti. Reikia islaukti. Siaip as manau, kad viskas tau baigsis gerai, nes nestumas dar labai mazas, paklaida labai nedidele, tai gasdintis nera reikalo. Galejai ir truputi veliau pastoto nei 2 sav. nuo menesiniu. Ar zinai tiksliai kada tavo ovuliacija ir pagal ja nustatei, kad tau 5 savaites?
Tiesiog manau, kad cia viskas gerai ir po savaites pamatysi ar vystosi ar ne. Tavo vietoje jei noreciau zinoti cia ir dabar, tai daryciausi hcg tyrimus kas kelias dienas, tai jau butu visiskai aisku, ar nestumas vystosi. kantrybes ir sekms tau thumbup.gif
Rasuolyte.gleb
aciu jums mergaites uz atsakymus , Guosta tave taip pat uzjauciu ir laikau spygas , kad viskas butu gerai ... smile.gif ....kuomet niekad nesusiduri su tokia situacija, nemanai, kad gali kazkas panasaus ir tau atsitikti .....man su pirmaja mergyte viskas buvo kuo puikiausiai, jauciau visus nestumo pozymius nuo pirmu dienu , isskyrus pykinima, ir aplamai jauciausi puikiai, ir nestuma prisimenu, kuo geriausiai jau mate nuo 5 savaites , ir sirdutes plakti pradejo .....tai va sunku ir patiketi , kad gali dar tokie dalykai atsitikti....o, del ovuliacijos , as pati manau, kad jinai ivyko kur kas veliau, sakykim mano paskutes menesines buvo vasario 28 d, sekancios pagal viska turejo buti kovo 31 , o ovuliacija manau ivyko kovo 27, 28 ....bet , pagal vaginaline ekoskopija balandzio 13 d, pasake kad nestumas apie 5 savaites, bet labai neryskus , ir plius nera trynio maiselio, o juk trynio maiselis pagrindinis dalykas is ko ten gemaliukas maitinasi, prisitvirtina, nes paskui jis trynio maiselio placenta issivysto , tai pagal mano kvaila galvele, gemaliukui nera kaip ir vystytis ...ir pozymiu nestumo nejauciu jokiu, isskyrus tai,kad gal speneliai jautrus siek tiek ir viskas
harmonija...
QUOTE(Rasuolyte.gleb @ 2010 04 15, 10:17)
aciu jums mergaites uz atsakymus , Guosta tave taip pat uzjauciu ir laikau spygas , kad viskas butu gerai ... smile.gif ....kuomet niekad nesusiduri  su tokia situacija, nemanai, kad gali kazkas panasaus ir tau atsitikti .....man su pirmaja mergyte viskas buvo kuo puikiausiai, jauciau visus nestumo pozymius nuo pirmu dienu , isskyrus pykinima, ir aplamai jauciausi puikiai, ir nestuma prisimenu, kuo geriausiai jau mate nuo 5 savaites , ir sirdutes plakti pradejo .....tai va sunku ir patiketi , kad gali dar tokie dalykai atsitikti....o, del ovuliacijos , as pati manau, kad jinai ivyko kur kas veliau, sakykim mano paskutes menesines buvo vasario 28 d, sekancios pagal viska turejo buti kovo 31 , o ovuliacija manau ivyko kovo 27, 28 ....bet , pagal vaginaline ekoskopija balandzio 13 d, pasake kad nestumas apie 5 savaites, bet labai neryskus , ir plius nera trynio maiselio, o juk trynio maiselis pagrindinis dalykas is ko ten gemaliukas maitinasi, prisitvirtina, nes paskui jis trynio maiselio placenta issivysto , tai pagal mano kvaila galvele, gemaliukui nera kaip ir vystytis ...ir pozymiu nestumo nejauciu jokiu, isskyrus tai,kad gal speneliai jautrus siek tiek ir viskas
*

Na tai tau tau tada apie 4 savaites turi buti, jei ovuliacija kovo gale ivyko. Tai zinok, daug vilties tavo vietoje tureciau ir nepanikuok. Nes manau, cia del velyvos ovuliacijos viskas nesueina. O kai 4 savaites, tai keista, kad isvis pamate taskiuka. aisku, gali buti, kad puslele dideja ir atitinka 5 savaites, bet nesimato trynio maiselio. Siaip cia i visus klausimus atsakytu hcg tyrimas.
Rasuolyte.gleb
QUOTE(harmonija... @ 2010 04 16, 11:01)
Na tai tau tau tada apie 4 savaites turi buti, jei ovuliacija kovo gale ivyko. Tai zinok, daug vilties tavo vietoje tureciau ir nepanikuok. Nes manau, cia del velyvos ovuliacijos viskas nesueina. O kai 4 savaites, tai keista, kad isvis pamate taskiuka. aisku, gali buti, kad puslele dideja ir atitinka 5 savaites, bet nesimato trynio maiselio. Siaip cia i visus klausimus atsakytu hcg tyrimas.
*

oi, as kazkaip irgi dabar vilties turiu , nes per pastarasias dienas tris ,krutine kaip pradejo skaudeti , ir jinai vis tokia standesne darosi , nors pries tai savaite gera tik spenelius siek tiek paskaudejo ....ir manau , kad cia zenklas, kad tikriausiai viskas gerai bus, duok dieve nestuke.gif buciau laimingiausia pasaulyje smile.gif tik tos visos kalbos, kad per mazas, kad nesivysto tikriausiai, kad reikia laukti dar savaite , manau mamytes ,kurios susidure su tuo , puikiai supranti kaip tai sunku istverti su ta nezinomybe smile.gif as kuomet niekad nebuvau susidurusi pries tai su tokiomis problemomis, niekad ir nepagalvojau, kad gali sitaip buti
Guosta
QUOTE(Rasuolyte.gleb @ 2010 04 16, 13:21)
oi, as kazkaip irgi dabar vilties turiu , nes per pastarasias dienas tris ,krutine kaip pradejo skaudeti , ir jinai vis tokia standesne darosi , nors pries tai savaite gera tik spenelius siek tiek paskaudejo ....ir manau , kad cia zenklas, kad tikriausiai viskas gerai bus, duok dieve  nestuke.gif buciau laimingiausia pasaulyje  smile.gif tik tos visos kalbos, kad per mazas, kad nesivysto tikriausiai, kad reikia laukti dar savaite , manau mamytes ,kurios susidure su tuo , puikiai supranti kaip tai sunku istverti su ta nezinomybe  smile.gif as kuomet niekad nebuvau susidurusi pries tai su tokiomis problemomis, niekad ir nepagalvojau, kad gali sitaip buti
*

Jei nestumo pozymiai stipreja, tai manau viskas bus gerai, be to tau ir ovuliacija buvo siek tiek veliau nei iprastai moterims ji buna, nepanikuok 4u.gif . O as tik ka is ligonines, vakar dare ambrazija cray.gif . Pas mene nestumo pozymiai vis silpnejo, pykinti buvo visai nustoje, tik temperatura laikesi ir krutine buvo padidejusi, bet tai pasirodo dar nereiskia, kad vaisius vystosi.... Pas mane pradzioje viskas vyko idealiai, bet kai pastojus buvau dar tik kelias dienas sirgau noro virusu, paskui apie 4 sav uzpuole pusleline ir gydytojai speja, kad sie virusai suvalge mano vaikiuka cray.gif . Parasyk kaip tau seksis
sandrijja1980
QUOTE(Rasuolyte.gleb @ 2010 04 15, 08:17)
aciu jums mergaites uz atsakymus , Guosta tave taip pat uzjauciu ir laikau spygas , kad viskas butu gerai ... smile.gif ....kuomet niekad nesusiduri  su tokia situacija, nemanai, kad gali kazkas panasaus ir tau atsitikti .....man su pirmaja mergyte viskas buvo kuo puikiausiai, jauciau visus nestumo pozymius nuo pirmu dienu , isskyrus pykinima, ir aplamai jauciausi puikiai, ir nestuma prisimenu, kuo geriausiai jau mate nuo 5 savaites , ir sirdutes plakti pradejo .....tai va sunku ir patiketi , kad gali dar tokie dalykai atsitikti....o, del ovuliacijos , as pati manau, kad jinai ivyko kur kas veliau, sakykim mano paskutes menesines buvo vasario 28 d, sekancios pagal viska turejo buti kovo 31 , o ovuliacija manau ivyko kovo 27, 28 ....bet , pagal vaginaline ekoskopija balandzio 13 d, pasake kad nestumas apie 5 savaites, bet labai neryskus , ir plius nera trynio maiselio, o juk trynio maiselis pagrindinis dalykas is ko ten gemaliukas maitinasi, prisitvirtina, nes paskui jis trynio maiselio placenta issivysto , tai pagal mano kvaila galvele, gemaliukui nera kaip ir vystytis ...ir pozymiu nestumo nejauciu jokiu, isskyrus tai,kad gal speneliai jautrus siek tiek ir viskas
*

mano galva vietoj taves neskubeciau pulti i panika,nusiramink.palauk truputuka,del to ir nejau darytis anksti exo kad nebutu panasiu variantu.isivaisduoju kaip jautiesi ir kankiniesi dabar.pvzd as irgi beveik nejauciau nestumo pozymiu jokiu,nei pykino,nei ka,tiesiog zinojau kad laukiuosi ir tiek.pasikliauk savo nuojauta,tu juk zinai ir pazysti savo organizma.sekmes mamytuk nestuke.gif
Rasuolyte.gleb
guosta , uzuojauta tau verysad.gif kaip liudna , kartais as nesuprantu tu gamtos isdaigu ...tikiuosi, kad tau viskas bus gerai, ir linkiu , kad viskas butu gerai ir pagaliau galetum dziaugtis nestuke.gif smile.gif

ir Sandrijjai aciu uz palaikyma ....ir as tikiu, kad viskas bus gerai , rytoj ryte keliauju pas gydytoja, ir manau jau viskas paiaskes, parasysiu , kaip man sekes, laikykit mamytes spygas uz mane ir leliu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.