Ar naudojat idekliukus i liemenele? Ir kokius?
As pati naudoju NUK firmos (su lipduku, kad neslankiotu). Kiek esu isbandziusi - vieni is geriausiu
as naudojau, bet acibodo. tai kox krastelis ishlenda (bandzeu ir tuos su lipduku, man nelabai laiko), tai shiaip pamirshtu nusipirkt. tiesa sakant, apsieinu be ju. o ir maitinanciu liemeneliu nemegstu.
PaneleKiausiniene
2004 07 02, 19:44
NUK'o
As naudoju chicco jie man patys paciausi  jie prisiklijuoja,gerai sugeria,neperslampa.Ju didele pakuote 60 vnt.pries pabrangima pirkau MAXSIMOJ tai kainavo 19.99 dabar lyg apie 25lit.  Gal jie ir brangoki bet man jie kazkaip taupiau naudojasi ;)Tarkitko labai patogu pasiimti ir i rankine jei kur reik ilgesniaim laikui isvaziuoti is namu,jie supakuoti kiekvienas atskirai kaip ir tie susparnelias  na manau supratot  tikrai labai
| QUOTE (kiausiniene @ 2004 07 02, 20:45) | NUK'o |
Sesilija
2004 07 02, 20:03
Išbandžiau vienkartinius visokių firmų. Labiausiai nepatiko, atrodo, chicco - labai jau panašūs į higieninius paketus  . O skalbiamų net nepirkau - nebūtų sustabdę mano upių...
*melissa*
2004 07 02, 20:09
| QUOTE (Jomke @ 2004 07 02, 19:54) | As naudoju chicco jie man patys paciausi jie prisiklijuoja,gerai sugeria,neperslampa.Ju didele pakuote 60 vnt.pries pabrangima pirkau MAXSIMOJ tai kainavo 19.99 dabar lyg apie 25lit. Gal jie ir brangoki bet man jie kazkaip taupiau naudojasi ;)Tarkitko labai patogu pasiimti ir i rankine jei kur reik ilgesniaim laikui isvaziuoti is namu,jie supakuoti kiekvienas atskirai kaip ir tie susparnelias na manau supratot tikrai labai |
pritariu 100%. man jie irgi patys geriausi, o labiausiai nepatiko NUK'o. as nakti nemaitinu, nes maze ismiega iki ryto, tai ryte amzinai atsibusdavau slapioj lovoj  o va kai nusipirkau chicco, dar ne karto taip nebuvo. ir jie tikrai taupus. NUK'o man uztekdavo 30 vnt. pakuotes tik 3-4 dienom, o 60 vnt. chicco uztenka net 3 savaitem, taip kad ir pigiau gaunasi
| QUOTE (agnieshka @ 2004 07 02, 21:10) | pritariu 100%. man jie irgi patys geriausi, o labiausiai nepatiko NUK'o. as nakti nemaitinu, nes maze ismiega iki ryto, tai ryte amzinai atsibusdavau slapioj lovoj o va kai nusipirkau chicco, dar ne karto taip nebuvo. ir jie tikrai taupus. NUK'o man uztekdavo 30 vnt. pakuotes tik 3-4 dienom, o 60 vnt. chicco uztenka net 3 savaitem, taip kad ir pigiau gaunasi |
Ir man visi kiti visada permirgdavo  budavo kad ne tik patalyne slapia ir vyrelis dar nukentedavo  nes pieno labai daug pasmane budavo ir tiesiog ciurkslem begdavo.Tai tu ideklu nespedavau keistis
Naudoju Canpol. Na man jie nelabai.. Perku situos, nes kitokie prie manes esancioj IKI nera  Reiks pabandyti tuos Chicco, kad taip giriat.
| QUOTE (eglek @ 2004 07 02, 21:19) | Naudoju Canpol. Na man jie nelabai.. Perku situos, nes kitokie prie manes esancioj IKI nera Reiks pabandyti tuos Chicco, kad taip giriat. |
Chicco viduje yra tu granuleliu kaip ir pampersuose todel jie labai gerai sugeria dregme
Man chicco labai  Bet va jau kuris laikas musu Hyper Maximoje ju nera  Tai nusipirkau Nuk'o, irgi labai  , bet jie mazesni, taigi jei tik po gimdymo verciau rinktis chicco, sugeria zymiai daugiau. Dar turiu ir Avent skalbiamus, tai vidutiniski  Na bet bandziau ir dar vienus, rodos pussycat vadinasi, tai jei norit save pakankinti, prasom  Jie tiesiog prilipdavo prie speneliu, tai kai reikedavo nusiimti
| QUOTE (Ramunne @ 2004 07 02, 21:36) | Man chicco labai Bet va jau kuris laikas musu Hyper Maximoje ju nera Tai nusipirkau Nuk'o, irgi labai , bet jie mazesni, taigi jei tik po gimdymo verciau rinktis chicco, sugeria zymiai daugiau. Dar turiu ir Avent skalbiamus, tai vidutiniski Na bet bandziau ir dar vienus, rodos pussycat vadinasi, tai jei norit save pakankinti, prasom Jie tiesiog prilipdavo prie speneliu, tai kai reikedavo nusiimti |
Maciau yra prie bazes toj Maxsimoj.O tie pussycat tikra nesamone  man pamenu juos drauge rekomendavo tai ir nusipirkau
Kipšiukas
2004 07 02, 20:44
Nu o aš pirkau kažkokius vokiškus hartmann firmos,bet dar nespėjau išbandyt,o vėliau bandysiu tuos chicco kad jau taip dauguma giria
Man NUK visai gerai, o kitu ir nebandziau.Ko gero ir netek pabandyti  , nes pienas jau taip nebega ir naudoju tik kai kur toliau iseiti reikia
Naudoju Nuko ir Pussycat, dar esu pirkus ir Canpol. Net nežinau, Nuko-nelabai gerai sugeria, bet su lipduku, neslankioja, Pussy Cat- labai stori, , jei regiesi ploną maikutę vasarą, tai ir matosi tokie apskritimai
Leliuka
2004 07 04, 14:39
Bandziau ir Jonsons ir Avent neskalbiamus. Kazkaip man nei vieni, nei kiti nepatiko. Reikes kitus bandyt. Nors pieno ne upes, bet saugiau su ideklais
Gal kuri bandet ne vienkartinius, skalbiamus? Ir kaip jie?
kaip pasisiut iklotelius i liemenele
Turėjau Canpol, dabar nusipirkau Pussycat - geresni negu Canpol mao manymu, tik kad tikrai stori ir matosi iš po drabužių
Raganiūkštė
2004 07 05, 10:46
Aš naudojau Pussycat - man labiausiai patiko.Ir palyginti pigūs, tvirti.Kad per plonus rūbus matosi, tai tiesa, bet nieko baisaus  O NUK man nepatiko todėl kad greit išyra (suplyšta).Be to, tie lipdukai man nelaikė
o aš naudojau skalbiamus ir plastmasinius Avento  man abeji buvo supernaudojau namuose skalbiamus o miesta kai eidavau su plastmasiniais
Mamūškė
2004 07 05, 10:53
As uz chicco  Tai vieninteliai idekliukai kurie man uztikrina sauguma  Kitu tokiu nera, nes isbandziau tikrai daug. O taip pat ju man uztenka po viena visai dienai, o su kitais keisdavau kas dvi val. nes perslapdavo kiarai
| QUOTE (Atize @ 2004 07 05, 10:52) | plastmasinius Avento |
O kaip atrodo plastmasiniai ir kiek kainuoja?
kregždutė
2004 07 05, 11:36
Išbandžiau turbūt visus, kuriuos galima nusipirkti Vilniuje. Vaistinėse nelabai pasirinksi, kokie būna tokius ir imu. ir lenkiškus ir prancūziškus ir nuko, visokius. Visi man jie laiko tik pora valandų, t.y. iki maitinimo. Kai vienu papu maitinu, kitas čiurlena fontanėlius ir sugertukas būna pilnas. Naktį irgi keičiu, nes pabundu šlapia. Ar patogu daugkartiniai? Kur jų gauti, kažkaip nesusidūriau. Ar skalbiant ar plaunant nepraranda formos?
Aushrinė
2004 07 05, 12:02
| QUOTE (kregždutė @ 2004 07 05, 11:37) | | Visi man jie laiko tik pora valandų, t.y. iki maitinimo. Kai vienu papu maitinu, kitas čiurlena fontanėlius ir sugertukas būna pilnas. Naktį irgi keičiu, nes pabundu šlapia. Ar patogu daugkartiniai? Kur jų gauti, kažkaip nesusidūriau. Ar skalbiant ar plaunant nepraranda formos? |
Man buvo tokia pati situacija , ir,deja ,jokios pagalbos tikrai neradau.Pirmomis savaitėmis sunkiai galėdavau išeiti bent truputį į lauką , nes drabužiai krūtinės srityje labai greitai patapdavo šlapi.Todėl namuose , gal ir juokingai atrodė , vaikščiodavau pritvirtinusi rankšluostuką.Apie vienkartinius įdėkliukus nebūdavo kada ir pagalvoti - kai per vieną dieną sunaudojau beveik du pakus įdėkliukų atšoko fantazija... Vėliau , kai situacija pagerėjo, iš paprastos marlės prisigaminau "daugkartinių" įdėkliukų ir naudojau ilgai ir nuobodžiai.Ir skalbdavau ...
| QUOTE (šilka @ 2004 07 05, 11:59) | | O kaip atrodo plastmasiniai ir kiek kainuoja? |
Man irgi ydomu  apie plastmasinius net nesu girdejusi  kaip jie atrodo,kokia kaina ir kur ju galima isigyti?
saulala
2004 07 05, 22:14
net keista  , kad tiek daug mamyčių naudoja vienkartinius įklotus. Prieš gimdymą apsirūpinau chicco įklotais, bet greitai jais pasibaisėjau. Pienas tekėjo, kaip sakot, upėmis, per parą sunaudodavau jų begales. Pagalvojau, jei taip ir toliau, tai šitie sumauti įklotai man atsieis begales pinigų. Ir nusiunčiau vyrą pirkti skalbiamų. Net nežinau, kur jis juos rado, bet nupirko kažkokios negarsios firmos - trys poros 15 lt (rodos). Ir ką, žindau jau aštuntą mėnesį, ir dar sėkmingai tebenaudoju šiuos įklotus  . Kai pagalvoju, jei būčiau iki šiol vienkartinius pirkusi, tai plaukai piestu stojasi... Žodžiu, aš rekomenduočiau tik skalbiamus. O jei nusipirksit ne 3, o, tarkim, 6 poras, tai išvis bus kaifas  .
| QUOTE (šilka @ 2004 07 05, 10:59) | | O kaip atrodo plastmasiniai ir kiek kainuoja? |
Plaunami atrodo va taip yra cieli 4 įdėkliukai ir maišelis kur sudėjus juos skalbiankėjė skalbti kains jų apie 23 Lt atrodo  O plastmasiniai kažkas panašaus į šituos tik viršus jų keičiasi yra kvėpuojantys ir nea tai geriausia nešioti nekvėpuojančius nes jeigu daug pieno tai pasilenkus išbėgs  O kaina jų apie 50 Lt Euro vaistinėse
| QUOTE (Atize @ 2004 07 07, 08:51) | Plaunami atrodo va taip yra cieli 4 įdėkliukai ir maišelis kur sudėjus juos skalbiankėjė skalbti kains jų apie 23 Lt atrodo 
O plastmasiniai kažkas panašaus į šituos tik viršus jų keičiasi yra kvėpuojantys ir nea tai geriausia nešioti nekvėpuojančius nes jeigu daug pieno tai pasilenkus išbėgs O kaina jų apie 50 Lt Euro vaistinėse |
Tai tu man dabar ciukciai isaiskink smulkiau  tai jie kaip suprantu ne vienkartiniai,praplauni ir vsio(na as turiu tuos plasmasinius uomeny),o dabar sakyk jei tuos nesioti kur nekvepuoja tai ar nesunta ta krutine  juk plasmase visdelto.O ar jie graziai priglunda,ar nesimato po bliuskute,ar jie tinka bet kokio dydzio krutinei,na pagaliau ar jie patogus?
| QUOTE (Jomke @ 2004 07 07, 20:18) | | QUOTE | Tai tu man dabar ciukciai isaiskink smulkiau tai jie kaip suprantu ne vienkartiniai,praplauni ir vsio(na as turiu tuos plasmasinius uomeny),o dabar sakyk jei tuos nesioti kur nekvepuoja tai ar nesunta ta krutine juk plasmase visdelto.O ar jie graziai priglunda,ar nesimato po bliuskute,ar jie tinka bet kokio dydzio krutinei,na pagaliau ar jie patogus? |
|
Na plaunami tai medžiaginiai tokie visai nieko kai pienas jau susireguliuoja arba jo mažiau tai užtenka jų. Bet kai pieno upės būna tada geriau plastmasiniaiten instrukcijoje parayta kad galima kaupt pieną ale kad js po kiek laiko prarūgsta, o tas viršus kvėpuojantis tai gerai kai vaikštai nesilankstydama nes viršuj 3 skylutės ir pasilenkus pro jas išbėga bet krūtinė kvėpuoja. O tos kur nekvėpuoja tai baisiai gerai kai pieno daug karts nuo karto issiimi ispili bet pro niekur neprabėga bet jeigu nešiosi visa diena tada gali skaudet truputi krutine nes visgi nepatenka oras ten  bet siaip dalykas liuks kai iseini i miesta  , o namuose geriau su skalbiamais arba vienkartiniais. O siaip tai kiek inau tinka visoms krutinems bet siek tiek matosi galima padauzyt jauciasi apsaugos  O jie yra beveik tokie patys kaip kad avent isis pientraukio galas jeigu isivaizduoji kur prie kruties prisideda tai vat ten lygiai toks patis virsaus kieta plastmase o viduj tokia minkstute issilenkia pagal tavo forma. Fu na atrodo viska susakiau ka neaiskiai paaiskinau klausk pasistengsiu aiskiau pasakyt.
Renacikas
2004 07 09, 23:36
| QUOTE (vika @ 2004 07 05, 10:54) | As uz chicco Tai vieninteliai idekliukai kurie man uztikrina sauguma Kitu tokiu nera, nes isbandziau tikrai daug. O taip pat ju man uztenka po viena visai dienai, o su kitais keisdavau kas dvi val. nes perslapdavo kiarai |
Visiskai pritariu. Man irgi jie patys geriausi
As naudojau chicco. Tikrai patys paciausi, prisiklijuoja ir neperslampa. dar labai patiko, kad plonuciai. Su Nuk ir kitais nera net ko lyginti.
-Justina-
2004 07 15, 01:20
| QUOTE (viksrelis @ 2004 07 02, 18:27) | Ar naudojat idekliukus i liemenele? Ir kokius?
As pati naudoju NUK firmos (su lipduku, kad neslankiotu). Kiek esu isbandziusi - vieni is geriausiu |
man patys geriausi chicco, ju ilgai uztenka, neperslampa ir svarbiausia nepersisviecia per sviesius rubus kaip kitu firmu idekliukai.
Aisku kad chicco Jie pigiausi vaistinej EURO Baze
Geriausia skalbiami AVENT. Jau devynis menesius naudoju O kai pora menesiu naudojau vienkartinius, tai maniau bankrutuosiu Pirma menesi beveik 6 dezutes po 30vnt. sunaudojau
Aš irgi tik NUK bandžiau, bet man pienukas čiurkšle bega, tai galvoju, neužteks pinigėlių ant tų dėkliukų  ... Vakr visai gerą išeitį radau: atnešė anyta dėkliukų į pampersus (tipo kai prikakoja, galima išsaugot pampersiuką) bet man tie dėkliukai į pmpersus nelabai, bet užtat įvinioju į jį vatos gabaląir pienuko daug sugeria ir išmest greit negaila  Čia kai namie esi, tokia išeitis man visai nieko.
Pradzioje naudojau Natural firmos. Buvo visai nieko, kol nepabandziau NUK. Tie geresni, nes prisiklijuoja, o be to ir pigesni nei tie Natural. Kokia kaina idekliuku Chicco?
RIMI parduotuveje NUK idekliukams ispardavimo akcija-8.27lt.
Racegirl
2004 08 14, 12:29
naudoju chicco turiu ir tuos nevienkartinius, buvo prie liemeneles kai pirkau, bet taip ir guli maisely, kazkaip nam nehigieniska atrodo
| QUOTE (Dianuška @ 2004 08 10, 10:30) | Kokia kaina idekliuku Chicco? |
60 vienetu apie 24 litus
Renacikas
2004 08 14, 20:50
MAn cicco irgi buvo geriausi  Kazkaip kaia atitiko kokybe
Naudojau Avent,bet kai jų kažkaip nebuvo vaistinėje,o man reikėjo pirkau Nuk. Labai patiko. Beveik ta pati kokybė. Turiu ir daugkartinius Avent,bet man pro liemenuką matosi....  Maikę užsidedi ir atroso,jog specialiai ten popierius kažkoks įkištas.
| QUOTE (Blondi @ 2004 08 14, 23:38) | | Maikę užsidedi ir atroso,jog specialiai ten popierius kažkoks įkištas. |
Paranormali
2004 08 15, 08:53
smalsute
2004 09 06, 15:22
O as nezinau ka daryti, man nei i kloteliai, nei stora flanele niekas nepadeda, prateka kiaurai, gal galit ka patarti?
Chicco. Man geriausi buvo, sugerdavo labai gerai.
vasarėja
2004 09 06, 17:06
| QUOTE (smalsute @ 2004 09 06, 14:23) | O as nezinau ka daryti, man nei i kloteliai, nei stora flanele niekas nepadeda, prateka kiaurai, gal galit ka patarti? |
O TU BANDYK TUOS PLASTMASINIUS, KUR CIA JAU APTARINEJO, TEN PIENO PRIBEGA IR TO PO GALIMA I BUTELIUKA SUSIPILTI... AS TAI SITUOS TUREJAU NORS NELABAI NAUDOJAU, TISKLIAUSA KOL IS VIENO ZISDAVO PRIE KITO SITA DEDAVAU IR DAR TEN PRITEKEDAVO PIENO, TAI PO TO I BUTELIUKA IR I KOKIA KOSE PILDAVAU. IR NAUDOJAU MEDELA FIRMOS DAUGKARTINIUS. tai labai patiko vienoj pusej medvilne, o is kitos tai net neriniuoti..  man niekas neprabegdavo...
smalsute
2004 09 06, 17:14
| QUOTE (mamkinas @ 2004 09 06, 17:07) | O TU BANDYK TUOS PLASTMASINIUS, KUR CIA JAU APTARINEJO, TEN PIENO PRIBEGA IR TO PO GALIMA I BUTELIUKA SUSIPILTI... AS TAI SITUOS TUREJAU NORS NELABAI NAUDOJAU, TISKLIAUSA KOL IS VIENO ZISDAVO PRIE KITO SITA DEDAVAU IR DAR TEN PRITEKEDAVO PIENO, TAI PO TO I BUTELIUKA IR I KOKIA KOSE PILDAVAU. IR NAUDOJAU MEDELA FIRMOS DAUGKARTINIUS. tai labai patiko vienoj pusej medvilne, o is kitos tai net neriniuoti.. man niekas neprabegdavo... |
O kur Tu medela galima rasti? Labai noreciau kuo greiciau isigyti, butu isigelbejimas man
|
|