Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pilaitės vidurinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
Spyglys
Na, šiaip langų mokykloje , ypač antrame aukšte netrūksta , jie visi yra stoginiai, reikėjo tik galvą kilstelti. Toks pat išplanavimas ir Mažvyde. Koridoriuose dega lempos , jei išties yra tamsu, na nebent po pamokų -tai gal ir išjungta. Tamsoje niekas neklaidžioja. Gal tik tokie žmonės, kurie pirmą kartą patenka į tokį mokyklos išplanavimą, tada jau , kai neberanda pro kur išeiti(o klaidžioja tai tik suaugę, kas keisčiausiai), tai tada viskas būna blogai. Na sienų sienų spalvos ne žalios, iki žalios spalvos oi kaip toli......... daug kur , jei pastebėjote išpieštos mokinių darbais, paveikslais -kadangi dailininkus ugdome. O iš savo praktikos galiu pasakyti, kad vaikai per pertrauką koridoriaus spalvos tikrai nemato, tą galiu garantuoti, o klasės sienas galėsite nusidažyti kokia norėsite spalva. Ir dar dėl kvapo. Juk turbūt ne mokyklos sienos tą kvapą tikriausiai sudaro(jei jis toks ten yra) . Ar ne? mirksiukas.gif
Monikule
QUOTE(Spyglys @ 2009 09 23, 22:04)
Na, šiaip langų mokykloje , ypač antrame aukšte netrūksta , jie visi yra stoginiai, reikėjo tik galvą kilstelti. Toks pat išplanavimas ir Mažvyde.  Koridoriuose dega lempos , jei išties yra tamsu, na nebent po pamokų -tai gal ir išjungta.  Tamsoje niekas neklaidžioja. Gal tik tokie žmonės, kurie pirmą kartą  patenka į tokį mokyklos išplanavimą, tada jau , kai neberanda pro kur išeiti(o klaidžioja tai tik suaugę, kas keisčiausiai), tai tada viskas būna blogai. Na sienų sienų spalvos ne žalios, iki žalios spalvos oi kaip toli......... daug kur , jei pastebėjote išpieštos mokinių darbais, paveikslais -kadangi dailininkus ugdome.  O iš savo praktikos galiu pasakyti, kad vaikai per pertrauką koridoriaus spalvos tikrai nemato, tą galiu garantuoti, o klasės sienas galėsite nusidažyti kokia norėsite spalva. Ir dar dėl kvapo. Juk turbūt ne mokyklos sienos tą kvapą tikriausiai sudaro(jei jis toks ten yra) . Ar ne?  mirksiukas.gif
*

na tikrai ne su viskuo sutinku, ka sakote - ka savo akimis maciau, tai to tikrai negaliu paneigti ir tik dar patvirtinti.
del spalvos - cia as per svelniai pasakiau - zalia biggrin.gif is tikro tai slyksti chaki spalva sad.gif((( ji aisku ne visur, bet pakankamai daug sad.gif
langai - stoginiai - nepasiteisina, nes jie isdestyti labai siauromis juostomis, virs galvos lubos, aplink sienos be langu. Prisiminkite, kokiu metu laiku vaikai eina i mokykla - tikrai ne paciu sviesiausiu, kai dienos trumpos ir dazniausiai apniuke..

vakar buvau su savo dukra (6 metu) ir ji sekmingai pasimete tarp tu pertvaru ir laiptu - taigi, ne tik suauge pasimeta, o jei pati kasdien ten vaisktote, tai aisku, kad sunku suprasti pasalieti.
palanges - is lauko tragiskos - puses ju is vis nera... langu remai nusilupioje ir manau greitai supus.... ir niekaip nesuprantu - jei jau yra klasiu kolektyvai - negi negali susimesti ir bent jau langu remu nusidazyti????? arba kita isvada persasi - jei patiems ir pacia klase reikia dazyti, tai matyt ir dar daug ka reikia remontuoti, tai iki langu niekas ir neprieina.... KOSMARAS... apgailetina....
ir beje, paskaicius Jusu komentarus, kazkaip atrodo, kad viska labai asmeniskai priimate.... na viskas aisku ,kad ginate savo mokykla, bet juk priekaistai ne jums, o mokyklu architektams ir vadovybei, Jus galiu tik uzjausti, kad tokioje dirbate.... ir siaip visus, kurie ten turi dirbti ir mokytis.... Bet suprantu ir priimu realybe, kad ir mano vaikas i tokia vaikscios ir tikrai pasistengsiu jai parodyti ne minusus, o pliusus...
*Perla*
Na jei Pilaites mokykloje izvelgiate daugiau minusu nei pliusu-tai veskite i Mazvydo mokykla ir visos problemos issispres 4u.gif
Tweety
QUOTE(Monikule @ 2009 09 24, 09:53)
langai - stoginiai - nepasiteisina, nes jie isdestyti labai siauromis juostomis, virs galvos lubos, aplink sienos be langu.
*

O man visai nieko tie stoginiai langai rolleyes.gif. Ir galų gale, svarbu, kad klasėje būtų šviesu, o koridorių visur yra tamsių. Tiesa, aš esu buvusi tik Mažvydo mokykloje, tai daugiau negalėčiau komentuoti, bet apleistų mokyklų Vilniuje pilna, kur dar blogesnė situacija (pvz., Kristoforo pagrindinė).
Odre
QUOTE(Monikule @ 2009 09 24, 06:53)
na tikrai ne su viskuo sutinku, ka sakote - ka savo akimis maciau, tai to tikrai negaliu paneigti ir tik dar patvirtinti. 
del spalvos - cia as per svelniai pasakiau - zalia biggrin.gif is tikro tai slyksti chaki spalva sad.gif((( ji aisku ne visur, bet pakankamai daug sad.gif
langai - stoginiai - nepasiteisina, nes jie isdestyti labai siauromis juostomis, virs galvos lubos, aplink sienos be langu. Prisiminkite, kokiu metu laiku vaikai eina i mokykla - tikrai ne paciu sviesiausiu, kai dienos trumpos ir dazniausiai apniuke..

vakar buvau su savo dukra (6 metu) ir ji sekmingai pasimete tarp tu pertvaru ir laiptu - taigi, ne tik suauge pasimeta, o jei pati kasdien ten vaisktote, tai aisku, kad sunku suprasti pasalieti.
palanges - is lauko tragiskos - puses ju is vis nera... langu remai nusilupioje ir manau greitai supus.... ir niekaip nesuprantu - jei jau yra klasiu kolektyvai - negi negali susimesti ir bent jau langu remu nusidazyti????? arba kita isvada persasi - jei patiems ir pacia klase reikia dazyti, tai matyt ir dar daug ka reikia remontuoti, tai iki langu niekas ir neprieina.... KOSMARAS... apgailetina....
ir beje, paskaicius Jusu komentarus, kazkaip atrodo, kad viska labai asmeniskai priimate.... na viskas aisku ,kad ginate savo mokykla, bet juk priekaistai ne jums, o mokyklu architektams ir vadovybei, Jus galiu tik uzjausti, kad tokioje dirbate.... ir siaip visus, kurie ten turi dirbti ir mokytis.... Bet suprantu ir priimu realybe, kad ir mano vaikas i tokia vaikscios ir tikrai pasistengsiu jai parodyti ne minusus, o pliusus...
*

Nu siaip tai niekam cia tos uzuojautos aciu nereikia, nes vaikam tai nei tie langu remai, nei sienu spalva visiskai nesvarbus... Svarbu kokie zmones ir kaip dirba, o sitoj vietoj Pilaites mokykloj (bent jau kas liecia pradinukus) viskas labai labai thumbup.gif
*Perla*
QUOTE(Odre @ 2009 09 24, 23:54)
Nu siaip tai niekam cia tos uzuojautos aciu nereikia, nes vaikam tai nei tie langu remai,  nei sienu spalva visiskai nesvarbus... Svarbu kokie zmones ir kaip dirba, o sitoj vietoj Pilaites mokykloj (bent jau kas liecia pradinukus) viskas  labai labai  thumbup.gif
*

PRITARIU thumbup.gif kas liecia pradinukus,tai ir mokytoju kolektyvas labai fainas,draugiskas,ir aplinka nera kritiska. 4u.gif
Spyglys
QUOTE(Monikule @ 2009 09 24, 08:53)

*

Ačiū , bet patikėkit -nereikia man tos užuojautos. Čia stresuojate Jūs. Aš po šitą mokyklą vaikštau 18metų....atėjau dirbti, kai nebuvo dar ir jokių durų, ir palangių. Ir esu , kaip tie vaikai, nematau nei sienų spalvos, nekreipiu dėmesio į palanges, o matau savo mokinius, su jais kalbuosi, mokau , bendrauju, keliauju ir tik kartais sustoju po tokių pasisakymų pasižiūrėt - kurgi tos sienos, ar tikrai žalios, ar chaki.............O jei mokykla gali- tai geriau atnaujina mokymo priemones, vadovėlius , kompiuterius, o deja palangėms tikrai, matyt, nebeužtenka pinigų. Užtat mokiniai, kurie perbėga nebeapsikentę Mažvydo ar iš kur kitur , labai nustemba, kad tiek turime vadovėlių, ar net kabinetus, kuriuose vyksta pamokos, nes kitose mokyklose pamokos vyksta kur papuola. Beje, Jūs labai gražiai čia mokate aprašyti visus trūkumus, tai jei kartais toje ,,baisioje"mokykloje sugalvotumėte leisti vaiką mokytis, tai prašyčiau būti tuo žmogum, kuris moka valdžią paspausti dėl remontų. Tėvai šiuo klausimu mums tikrai labai daug padeda, ir į jų prašymus atsižvelgia greičiau, o mes- gal tikrai į savo ugdymo procesą įsijautę, tai ir nebekreipiam dėmesio į esančias problemas. 4u.gif
Monikule
oi patikekit, tikrai matyt spausciau del remontu.... natura tokia ,kad negaliu tyleti, jei matau negero sad.gif cia gal greiciau mano trukumas, nei privalumas (gyvenimas ne karta jau aplamde, bet vis tiek neperlauze smile.gif)))
bet is kitos puses suvokiu, kad tu pinigeliu nera ir greitai nebus (valdisku...)

bet anyway - diskusija parode ta, ka ir taip zinojau, - kad kolektyvas tikrai geras smile.gif ir kreipiamas demesys i vaikus, o ne i sienas smile.gif)))))
vaižgantė
QUOTE(Monikule @ 2009 09 28, 10:51)
oi patikekit, tikrai matyt spausciau del remontu.... natura tokia ,kad negaliu tyleti, jei matau negero sad.gif cia gal greiciau mano trukumas, nei privalumas (gyvenimas ne karta jau aplamde, bet vis tiek neperlauze smile.gif)))
bet is kitos puses suvokiu, kad tu pinigeliu nera ir greitai nebus (valdisku...)

bet anyway - diskusija parode ta, ka ir taip zinojau, - kad kolektyvas tikrai geras  smile.gif ir kreipiamas demesys i vaikus, o ne i sienas smile.gif)))))
*

Šioje mokykloje mokosi mano sūnūs, o kitais mokslo metais pirmokė bus dukra. Planuoju ją leisti pas mokytoją Enriką.
Esu šios mokyklos tėvų komitete ir mokyklos taryboje, todėl žinau visą virtuvę.
Šią vasarą tėvų iniciatyva buvo suremontuoti du tualetai.
Monikule, džiaugčiausi, jei tėvų komitete atsirastų dar vienas žmogus, kurį domina remontai, nes žmogus, organizavęs tualetų remontą išėjo iš tėvų komiteto...Tai ne taip paprasta, kaip galėtų atrodyti...
aura771
Mamyčiukės, papasakokit apie mokytojas, kitais metais draugausiančias su pirmokėliais: kuri griežtesnė, reiklesnė, o kuri švelnesnė. Nieko apie jas nežinau, o maniškis turės atsisveikiti su darželiu. angel_sadangel.gif
vaižgantė
QUOTE(aura771 @ 2009 10 05, 13:49)
Mamyčiukės, papasakokit apie mokytojas, kitais metais draugausiančias su pirmokėliais: kuri griežtesnė, reiklesnė, o kuri švelnesnė. Nieko apie jas nežinau, o maniškis turės atsisveikiti su darželiu.  angel_sadangel.gif
*

Aš pažįstu tik Enriką.
Problema ta, kad nežinia, kiek tų pirmokų bus, o gal tik dvi klasės susirinks?
aura771
O kokia ji mokytoja? Ar griežta mad.gif ? Ar reikli lens.gif? Ar sugeba sudominti tokius pyplius mokslais book.gif ?
vaižgantė
QUOTE(aura771 @ 2009 10 05, 21:57)
O kokia ji mokytoja? Ar griežta mad.gif ? Ar reikli lens.gif? Ar sugeba sudominti tokius pyplius mokslais book.gif ?
*

Mane asmeniškai domina ne tokie dalykai smile.gif Todėl man ji tinka smile.gif
vaižgantė
Tema numirus, o turėtų virte virti ax.gif
*Perla*
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 11, 18:24)
Tema numirus, o turėtų virte virti  ax.gif
*

drinks_cheers.gif
TATAIGIS
QUOTE(jurita @ 2009 01 12, 16:31)
Sveikos mamytes, mano dukra siais metais  eis i pirma klase, gal galite patarti pas kokia pradiniu klasiu mokytoja uzrasyti.
*

Rekomenduočiau Jovitą Ragauskaitę, šiais metais ji atrodo ketvirtokus turi, mano sesers du vaikai pas ją mokėsi, tai ji mokytoją tik geru žodžiu minėjo
Nega
Hmmm...O kur pusė temos dingo g.gif
Pasikartosiu tada- mano ketvirtokės mokytoja- Birutė Rimšelienė- labai šiltas ir malonus žmogus. Vaikai ją tiesiog dievina, buvusių laidų mokiniai iki šiol ateina ir per gimtadienius, ir per kitas šventes thumbup.gif
Spyglys
Norėčiau įdėti tokį skelbimą:

Nuo 2010 m. sausio 4 d. Vilniaus Pilaitės vidurinė mokykla skelbia mokinių priėmimą į 1 klases 2010-2011 m.m
1. Nuo 2010 m. sausio mėn. 4 d. iki rugpjūčio 30 dienos vyksta priėmimas į 1 klases. Dokumentai priimami mokyklos raštinėje darbo dienomis nuo 8 val. iki 16 val. Informacija teikiama telefonu 2 30 74 42.
2. Mokytis į pirmąsias klases pagal pradinio ugdymo programą priimami vaikai, kurie yra gimę 2003 kalendoriniais metais. Jei norite leisti į mokyklą šešiametį, prireiks brandumą mokyklai patvirtinančios rekomendacijos (jei vaikas lankė priešmokyklinę grupę, rekomendaciją teikia ikimokyklinio ugdymo įstaiga, o jei nelankė tokios grupės, brandumo mokyklai vertinimą gali atlikti mokyklos psichologė, taip pat galite kreiptis į Vilniaus miesto Pedagoginę psichologinę tarnybą).
3. Vienam iš tėvų (globėjui, rūpintojui) užpildžius nustatytos formos prašymą ( užpildoma vietoje ) ir pristačius visus būtinus dokumentus (vaiko gimimo liudijimo kopiją, 2 dokumentines nuotraukas, sveikatos pažymą ( galima pateikti ir vėliau ), asmens priėmimas mokytis įforminamas mokymo sutartimi . Mokymo sutartyje sutariama dėl ugdymo programos įgyvendinimo sąlygų, mokyklos ir tėvų atsakomybės.
4. 1 klases komplektuoja direktoriaus įsakymu sudaryta Klasių komplektavimo komisija. Galutiniai sprendimai komisijos priimami iki rugpjūčio 26 d. Suformuotų klasių sąrašai skelbiami rugpjūčio 27 d .
Apie priėmimo komisijos sprendimus mokinių tėvai (globėjai) ar mokiniai informuojami kitą dieną po posėdžio tel. 2 30 74 42 arba žodžiu mokyklos raštinėje ( Įsruties g. Nr. 29, I korpusas, 2 aukštas, 9 kab.).

Pirmumo tvarka priimami vaikai, gyvenantys Įsruties g. 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14;
I.Kanto al. 3-26;
Papilėnų g. 1, 3, 5, 7, 8, 9, 10, 11;
Smalinės g. 1, 3, 5, 7, 9, 11,13, 17, 19, 21;
Tolminkiemio g. 3, 5, 9, 11;
Karaliaučiaus g. 6 (korp. 225,226, 227, 228, 229);
Bitėnų g. 2, 4, 5-12;
Pretorijaus g. 1, 3, 5,7;
Gilužio 8;
Pajautos g. 2A;
Nadruvos g. 1-35;
Rasytės g. 1-24;
Salotės g. 27-45, 47, 49, 51, 53, 55, 57, 59, 61, 63, 65, 67;
Kriačiūnų g. 1-75, 77, 79, 81, 83, 85, 87, 89, 91;
Platiniškių g. 2,4;
Vilkeliškių g. 1, 2, 2a, 3, 4, 5 ,6 7, 8, 9, 10, 12, 14, 16;
Pakluonės g. 1-5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25, 27, 29, 33, 35, 37;
Varnės g. 8, 10;
Padekaniškių g. 1E, 2, 5, 5a, 5b, 9, 13, 15;
Labguvos g. 1
Piliakalnio g. 4,5, 6, 8, 10, 12
Piliavos g. 2,
Pervalkos g. 7,
Sodų 6 -oji bendrija Nr.18,
Stalupėnų gatvė Nr. 2, ,4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54.
Reikalingi dokumentai:
- prašymas
- 2 fotonuotraukos (3x4)
- pažyma apie vaiko sveikatą
- gimimo liudijimo nuorašas (kopija)
- mokyklinės brandos tyrimas (jei vaikas 6m; teiraukitės poliklinikoje arba atvykite jo atlikti pas mokyklos psichologą)

aura771
Mamytukės, gal žinot, kaip su Įsruties 16, 18 namais? Mažvyde spalio mėn. sakė, kad jiems nepriklauso doh.gif , db žiū - ir Pilaitės ne. Tai kaip čia yra? Gal niekur? g.gif
vaižgantė
Ir Karaliaučiaus 8 nepriklauso ax.gif biggrin.gif
Spyglys
Tai gal jūsų namai nauji? Arba raštinėje sudarinėjant pamiršo įrašyti , nes pagal viską turėtų Įsrūties g. Pilaitės mokyklai priklausyti g.gif Vnž. Šitie adresai tik pirmumo tvarka, jei teisingai suprantu, bet kiti irgi gali čia vesti. 4u.gif bigsmile.gif
vaižgantė
QUOTE(Spyglys @ 2010 01 30, 00:20)
Tai gal jūsų  namai nauji? Arba raštinėje sudarinėjant pamiršo įrašyti , nes pagal viską turėtų Įsrūties g.  Pilaitės mokyklai  priklausyti  g.gif Vnž. Šitie adresai tik pirmumo tvarka, jei teisingai suprantu, bet kiti irgi gali čia vesti.  4u.gif  bigsmile.gif
*

Mano namui 15-a metų. Kurį laiką jis priklausė M.Mažvydo mokyklai, paskui- Pilaitės. Kai prieš dvejus metus atvedžiau sūnų, priklausė Pilaitės mokyklai. Dabar mūsų namo nr nebėra smile.gif Bet nesijaudinu- priims, nes abu broliai mokosi Pilaitės vid. m-kloje. Ir, kiek suprantu, šie adresai bus reikalingi paskutinius metus, nes visos pradinės klasės priklausys M.Mažvydo progimnazijai...Kiek suprantu, visi pirmokai rugsėjo 1-ąją eis į M.Mažvydo mokyklą...Tad svarbiausia pasirinkti norimą mokytoją...Tik kažin ar surinks 8-ias pirmas klases...
nelabai
smile.gif
klaara
Kiek suprantu, visi pirmokai rugsėjo 1-ąją eis į M.Mažvydo mokyklą...Tad svarbiausia pasirinkti norimą mokytoją...Tik kažin ar surinks 8-ias pirmas klases...
*

[/quote]

Čia tai bent naujiena,vos nuo kėdės nenukritau!-gal galima būtų plačiau?-auginu irgi būsimą pirmokę,dairomės jau mokytojos Mažvyde,o pasirodo reikia plačiau domėtis.
vaižgantė
[quote=klaara,2010 01 31, 22:56]
Kiek suprantu, visi pirmokai rugsėjo 1-ąją eis į M.Mažvydo mokyklą...Tad svarbiausia pasirinkti norimą mokytoją...Tik kažin ar surinks 8-ias pirmas klases...
*

[/quote]

Čia tai bent naujiena,vos nuo kėdės nenukritau!-gal galima būtų plačiau?-auginu irgi būsimą pirmokę,dairomės jau mokytojos Mažvyde,o pasirodo reikia plačiau domėtis.
*

[/quote]

Tai jei jūs priklausot Mažvydo mokyklai, tai viskas tvarkoje...Tiesiog nuo rugsėjo pirmosios daug kas toje ir greta esančioje mokykloje bus kitaip...
klaara

Tai jei jūs priklausot Mažvydo mokyklai, tai viskas tvarkoje...Tiesiog nuo rugsėjo pirmosios daug kas toje ir greta esančioje mokykloje bus kitaip...
*

[/quote]

Taip,priklausom Mažvydo mokyklai,jau viena dukra mokosi joje.Na įdomu kas per naujovės,reiks mokytojos užklausti,nors mūsiškė abejoju ar dar ką žinos g.gif
TATAIGIS
QUOTE(aura771 @ 2010 01 29, 18:20)
Mamytukės, gal žinot, kaip su Įsruties 16, 18 namais? Mažvyde spalio mėn. sakė, kad jiems nepriklauso  doh.gif , db žiū - ir Pilaitės ne. Tai kaip čia yra? Gal niekur?  g.gif
*

iš teksto suprantu, kad smile.gif poriniai numeriai turėtų priklausyti Pilaitės mokyklai...
Musiukė
O mane domina dabartinių pirmų klasių mokytojos. Nuo kitų metų noriu savo dabartinę pirmokę leisti į Pilaitės mokyklą, antrą klasę. Taigi ji turės mokytis su dabartiniais pirmokais. Mielos mamytės, pakomentuokite ką nors apie mokytojas 4u.gif . Nežinau nei pavardžių, nei jokios kitos info, todėl labai būtų įdomu sužinoti Jūsų nuomonę ax.gif
vaižgantė
[quote=klaara,2010 02 01, 14:17]
*

[/quote]

Taip,priklausom Mažvydo mokyklai,jau viena dukra mokosi joje.Na įdomu kas per naujovės,reiks mokytojos užklausti,nors mūsiškė abejoju ar dar ką žinos g.gif
*

[/quote]

Mokytojos turėtų žinoti, kad nuo rugsėjo 1 d M.Mažvydo mokykla tampa progimnazija, t.y. aštuonmete, ir jai priklausys visos pradinės klasės, taigi ir tos, kurios kurį laiką dar bus Pilaitės gimnazijoje.
Spyglys
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 30, 13:22)
Mano namui 15-a metų. Kurį laiką jis priklausė M.Mažvydo mokyklai, paskui- Pilaitės. Kai prieš dvejus metus atvedžiau sūnų, priklausė Pilaitės mokyklai. Dabar mūsų namo nr nebėra smile.gif Bet nesijaudinu- priims, nes abu broliai mokosi Pilaitės vid. m-kloje. Ir, kiek suprantu, šie adresai bus reikalingi paskutinius metus, nes visos pradinės klasės priklausys M.Mažvydo progimnazijai...Kiek suprantu, visi pirmokai rugsėjo 1-ąją eis į M.Mažvydo mokyklą...Tad svarbiausia pasirinkti norimą mokytoją...Tik kažin ar surinks 8-ias pirmas klases...
*

Nemanau , kad jūsų informacija tokia tiksli, dar tikrai 100 procentų nėra aišku dėl gimnazijos, ir be tam tikro laiko, neskleiskite gandų. 4u.gif
vaižgantė
QUOTE(Spyglys @ 2010 02 01, 22:54)
Nemanau , kad jūsų informacija tokia tiksli, dar tikrai 100 procentų nėra aišku dėl gimnazijos, ir be tam tikro laiko, neskleiskite gandų4u.gif
*

Na, kas bus, tą ir krikštysim 4u.gif
Nega
QUOTE(Musiukė @ 2010 02 01, 14:13)
O mane domina dabartinių pirmų klasių mokytojos. Nuo kitų metų noriu savo dabartinę pirmokę leisti į Pilaitės mokyklą, antrą klasę. Taigi ji turės mokytis su dabartiniais pirmokais. Mielos mamytės, pakomentuokite ką nors apie mokytojas 4u.gif . Nežinau nei pavardžių, nei jokios kitos info, todėl labai būtų įdomu sužinoti Jūsų nuomonę ax.gif
*

Vienareikšmiškai- eikit pas Džiugintą Vaičiūnienę- super Mokytoja, nuostabus žmogus thumbup.gif Labai motyvuota, reikli, pas ją bendras klasės lygis labai aukštas, vaikai įpratinami dirbti, namo sūnus dabar 5-okas, tai dėl namų darbų ruošimo jokių problemų nekyla- jam tai šventas reikalas biggrin.gif Tai mokytoja, laabai daug duodanti savo vaikams drinks_cheers.gif
TATAIGIS
QUOTE(Musiukė @ 2010 02 01, 17:13)
*

girdėjau gerų atsiliepimų apie Živilę, pavardės nežinau...
*Perla*
QUOTE(TATAIGIS @ 2010 02 02, 16:24)
girdėjau gerų atsiliepimų apie Živilę, pavardės nežinau...
*

Zivile Manculeviciene,supeeer mokytoja 4u.gif Stipus muzikiniai gebejimai kaip pedagoges thumbup.gif
Nega
QUOTE(*Perla* @ 2010 02 02, 13:44)
Zivile Manculeviciene,supeeer mokytoja 4u.gif Stipus muzikiniai gebejimai kaip pedagoges thumbup.gif
*

Na, bet tai tikrai ne esminis dalykas, kadangi mokykloje yra superinės muzikos mokytojos wink.gif
*Perla*
QUOTE(Nega @ 2010 02 03, 10:19)
Na, bet tai tikrai ne esminis dalykas, kadangi mokykloje yra superinės muzikos mokytojos wink.gif
*

Na,kazkas labai gyre Enrika,kad muzikoje stipri,tai nori pasakyti,kad visos pradinukes tam gabios,ne vien Enrika ax.gif
vaižgantė
QUOTE(*Perla* @ 2010 02 03, 12:26)
Na,kazkas labai gyre Enrika,kad muzikoje stipri,tai nori pasakyti,kad visos pradinukes tam gabios,ne vien Enrika ax.gif
*

Matyt, todėl mokykla ir turi tik dvi muzikos mokytojas, o Mažvyde jų daugiau smile.gif
Enrika dirba ir "Jamaha" muzikos mokykloje.
TATAIGIS
QUOTE(Nega @ 2010 02 03, 10:19)
*

Jau rašiau, kad mokytoja Živilė tikrai yra superinė ir ne tik muzikoje.
erika'92
Mokytoja Živilė - thumbup.gif mokytoja. Pati pas ją mokiausi prieš septynis metus ir prisiminimai patys geriausi tiek kaip apie žmogų, tiek kaip apie mokytoją. Puikiai susitvarkydavo su visa mūsų klase, mokymo lygis buvo geras, pamokos nenuobodzios, sugebėjo sudominti pamokos tema smile.gif Taip pat daug kur išvažiuodavome - į kiną, boulingą, ledo rūmus, planetariumą. Mokslo metų pradžioj ir gale važiuodavom į ekskursijas. Taip pat daug vaidinimų vaidindavom, aktyviai dalšyvaudavome sporto šventėse ir prevenciniuose renginiuose. Žodžiu, Živilė - aktyvi, kūrybinga, reikli ir gera mokytoja wub.gif
Nega
QUOTE(erika'92 @ 2010 02 03, 20:45)
Mokytoja Živilė -  thumbup.gif mokytoja. Pati pas ją mokiausi prieš septynis metus ir prisiminimai patys geriausi tiek kaip apie žmogų, tiek kaip apie mokytoją. Puikiai susitvarkydavo su visa mūsų klase, mokymo lygis buvo geras, pamokos nenuobodzios, sugebėjo sudominti pamokos tema smile.gif Taip pat daug kur išvažiuodavome - į kiną, boulingą, ledo rūmus, planetariumą. Mokslo metų pradžioj ir gale važiuodavom į ekskursijas. Taip pat daug vaidinimų vaidindavom, aktyviai dalšyvaudavome sporto šventėse ir prevenciniuose renginiuose. Žodžiu, Živilė - aktyvi, kūrybinga, reikli ir gera mokytoja wub.gif
*

Įdomu g.gif Mano kaimynės, kurios dukrą pernai kaip tik išleido ši mokytoja, įspūdžiai buvo visiškai kitoki....
O dėl ekskursijų, planetariumų, sporto varžybų, vaidinimų ir kt. - TAI DARO VISOS PRADINUKŲ MOKYTOJOS, neišskiriant nei vienos thumbup.gif
Vienu žodžiu- geriausias būdas išsirinkti-nueiti ir susipažinti su mokytojomis asmeniškai, nes juk kiek žmonių, tiek nuomonių, ir kiekvisnas vertina pagal jam svarbius kriterijus mirksiukas.gif
Spyglys
QUOTE(vaižgantė @ 2010 02 03, 12:57)
Matyt, todėl mokykla ir turi tik dvi muzikos mokytojas, o Mažvyde jų daugiau smile.gif
Enrika dirba ir "Jamaha" muzikos mokykloje.
*

Liežuvaujate čia gana aštriai , jei jau taip gerai viską čia žinote, tai gal ir pamąstėte, kodėl toje ,,Mažvydo" mokykloje daugiau muzikos, dailės , tikybos , lietuvių k. matematikos ir. t.t. mokytojų? gal paprasčiausiai , kad mokinių daugiau biggrin.gif Mokytojų skaičius nebūtinai rodo mokyklos lygį wink.gif
Tad siūlau nesikandžioti, nes kaip supratau pati savo vaikams rinkotės mūsų mokyklą , nes joje malonu mokytis ir neteršti eterio visiškai nepagrįstomis kalbomis. cool.gif
vaižgantė
QUOTE(Spyglys @ 2010 02 04, 22:55)
Liežuvaujate čia gana aštriai , jei jau taip gerai viską čia žinote, tai gal ir pamąstėte, kodėl toje ,,Mažvydo" mokykloje daugiau muzikos, dailės , tikybos , lietuvių k. matematikos  ir. t.t. mokytojų? gal paprasčiausiai , kad mokinių  daugiau    biggrin.gif Mokytojų skaičius nebūtinai rodo mokyklos lygį  wink.gif
Tad siūlau nesikandžioti, nes kaip supratau pati savo vaikams rinkotės mūsų mokyklą , nes joje malonu mokytis ir neteršti eterio visiškai nepagrįstomis kalbomis.  cool.gif
*

Kodėl jūs priimat viską asmeniškai? blink.gif Ar aš kur nors sakiau, kad kuri nors mokykla geresnė ar blogesnė? blink.gif Man visai nesvarbu, kurioje mokykloje mokosi mano vaikai. Visose mokyklose yra ir gerumų, ir negerumų. Kaip ir šeimoje- nėra namų be dūmų.
Konsuela
O gal kas nors turi antrokėlių šioje mokykloje. Norėčiau saviškę į trečią klasę leisti nuo rugsėjo. Įdomu, kokios mokytojos, ar daug vaikų klasėje? Kokios mokinukų nuotaikos?
Spyglys
Vaikų yra po 21-22, siūlyčiau leisti pas E.Noreikienę. 4u.gif Vaikai šioje klasėje ramūs. wub.gif
spicy
QUOTE(Konsuela @ 2010 05 06, 06:32)
O gal kas nors turi antrokėlių šioje mokykloje. Norėčiau saviškę į trečią klasę leisti nuo rugsėjo. Įdomu, kokios mokytojos, ar daug vaikų klasėje? Kokios mokinukų nuotaikos?
*

As to paties norejau paklausti dabartiniu trecioku mamyciu - noriu pervesti i 4 klase savo sunu, kike vaikuciu klasese, kokia mokytoja patartumete, ar gera atmosfera mokykloje, klasese, kaip mokslo kokybe? Suprantu, jog pradinese klasese viskas priklauso nuo klases mokytojos, todel labai laukiu atsiliepimu apie dabartiniu treciokeliu mokytojas sioje mokykloje.
Vėpla
QUOTE(Spyglys @ 2010 05 06, 21:24)
Vaikų yra po 21-22, siūlyčiau leisti pas E.Noreikienę.  4u.gif Vaikai šioje klasėje ramūs.  wub.gif
*

Vaikai tai gal ir ramūs, nežinau apie tai. Bet apie Noreikienę girdėjau ne puikius atsiliepimus.
*Perla*
Didzioji dalis klases atmosferos aisku priklauso nuo mokytojos,bet ir vaikai turi prie to prisideti.Noreikiene labai faina mokytoja.labai stipri savo darbe.juk kiek zmoniu-tiek ir nuomoniu.sekmes renkantis.o siemet ketvirtokus tures ausra sorakiene, gitana,nijole ir deimantas.
vaižgantė
QUOTE(Vėpla @ 2010 05 07, 10:36)
Vaikai tai gal ir ramūs, nežinau apie tai. Bet apie Noreikienę girdėjau ne puikius atsiliepimus.
*

Muzikos mokytojai juk svarbu, kad vaikai ramūs, jai gi nereikia dirbti su jų mokytoja smile.gif
Nega
QUOTE(Konsuela @ 2010 05 06, 03:32)
*

Mokytoja Teresė Augustovska yra superinė thumbup.gif Bet, kiek girdėjau, jos klasėje yra labai problematiškų vaikų, kurie visiškai išderina klasės darbą cool.gif Tai žiūrint, ko ieškote, ar geros mokytojos, ar ramios klasės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(spicy @ 2010 05 07, 04:56)
As to paties norejau paklausti dabartiniu trecioku mamyciu - noriu pervesti i 4 klase savo sunu, kike vaikuciu klasese, kokia mokytoja patartumete, ar gera atmosfera mokykloje, klasese, kaip mokslo kokybe?
*

Mokytoja Gitana labai stipriai paruošia mokinius- ji labai reikli, bet vaikams duoda irgi labai daug. Vaikams ji labai patinka thumbup.gif O atmosfera mokykloje man, kaip mamai, labai patinka- nedidelė mokyklos bendruomenė turi daug privalumų- jautiesi kaip namie biggrin.gif Vaikai irgi patenkinti- mokykloje nardo kaip žuvys lotuliukas.gif
TATAIGIS
[quote=vaižgantė,2010 02 01, 18:00]
*

[/quote]

Mokytojos turėtų žinoti, kad nuo rugsėjo 1 d M.Mažvydo mokykla tampa progimnazija, t.y. aštuonmete, ir jai priklausys visos pradinės klasės, taigi ir tos, kurios kurį laiką dar bus Pilaitės gimnazijoje.
*

[/quote]

girdėjau, kad M.Mažvyde visos klasės pripildytos (kiek komplektavo), tai paskubėkit Pilaitėje sakė, kad dar vienoje klasėje trūksta 14 vaikų. Perduokit info vieni kitiems, prašė perduoti viena pažystama iš Pilaitės smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.