Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ar leidžiat mažyliams ropinėti, žaisti žaidimų
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
lengvute
nuo kada leidžiate, pvz. žaisti "burbuluose", ar kitur, kad ir Mauglyje arba kitur?
dėja
Tiesa aš pradėjau leisti nuo tryjų metuku,nes tik tada jam pakilo noras ten žaisti.
patrakusi
skubiai reikia atsakymo, gal sulauksiu.... ax.gif nuo keliu metu priima vaikucius zaidimu kambariuose PC "Maxima" (tiksliau Savanoriu pr. Vilniuj)?.... mirksiukas.gif
Varene
QUOTE(Lieputė @ 2006 10 29, 14:44)
skubiai reikia atsakymo, gal sulauksiu.... ax.gif nuo keliu metu priima vaikucius zaidimu kambariuose PC "Maxima" (tiksliau Savanoriu pr. Vilniuj)?.... mirksiukas.gif
*

Nuo 3 metų.
Isila
aš savo pipirą nuvedžiau 9 mėnesių. Gal net mažesnį. Pasodinau į tuos burbulus ir vaikas labai laimingas buvo galėdamas stebėti kitus vaikus. Šnekėjo savo kalba, vaikus šaukė ir visiems tuos kamuoliukus kišo lotuliukas.gif tiesa, aš visada būnu kartu ir pabūnam mes tik kokį 30 min.
2broliai
kauno zaidimu kambariai. nuo 1.5 metuku smile.gif labai patiko vaikui
as vaika vedziau tik pora karti i berneliu zaidimo kambari. butent ten man labiausiai patinka. tik langines galetu uzdarytas laikyti, nes vaikai gali prisispausti pirstus arba su varstomom durim uzsigauti, o taip labai liksma ten vaikams. eitume dazniau, bet deja laaabai pas mus mazai tvakomi tie kambariai, o apie dezinfekavima turbut net kalbeti nera ko ..
jau neshneku, kad pazystamos vaikas viename is kambariu pasigavo uteliu ...
Hermion@
Tokiu metų laiku kaip dabar aš tikrai nesiruošiu vestis savo mažosios į žaidimų kambarius schmoll.gif vos ne kas antras vaikas apsisnargliavęs arba kosti.
JM
Manau geriausia nuo treju metu leisti,nes drauges vaikas 2,5 nuejo i tuos burbulus Vingio parke tai vos 'nepaskendo" kaip sakant,per daug kamuoliuku g.gif
Mamushiukas
mano vaikas tai kamikadze, jam nesvarbu kur ir kaip doh.gif Nuejo su senele i KMega i vaiku zaidimo aikstele, tai dave ten vaizdu tuose burbuluose, nes visas personalas suleke paziureti, o jam tik 2,6m Tai visaip jis kaip tik sugalvodavo narde lotuliukas.gif Leidziame vaikui jei nebijo viska isbandyti paciam, aisku nenutraukdami akiu nuo jo smile.gif
carvalho
mes saviski nuvedem i euroopa pirma kart gal 3 metu, tai jokio ispudzio nepaliko-prastovejo kaip ibestas, o va neseniai "baldu rojui" pirkomes sofa, tai ten, mergike kokia tai nusikabines, tuose burbuluose vartesi taip, kad nei sofu, nei mamu teciu nebereikejo mirksiukas.gif
AgnėM
mano Domui dar nėra 3 metukų,bet jau einam i žaidimų kambarį...didelė pramoga jam biggrin.gif
-rasa-
vaikučiai jaunesni nei 3metai žaidimų kambariuose turi būti su palyda mirksiukas.gif
AgnėM
QUOTE(-rasa- @ 2007 05 17, 22:35)
vaikučiai jaunesni nei 3metai žaidimų kambariuose turi būti su palyda mirksiukas.gif
*

tai mes visada liekam,arba aš lieku arba vyras smile.gif smile.gif
o dabar vyro nėra,tai su abiem einame,tai mažiukui irgi smagu burbuluose,nes pas mus tai nelabai ką yra veikti žaidimų kambarį 4u.gif
Eeelita
Mano Rokui 1,2 metai,tai mes neseniai pirmą kartą ir nuėjom ir jam labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ledas
Man tie žaidimų kambariai thumbup.gif Gaila, kad mūsų mieste tokių nėra. Kituose miestuose teko palikt dukras tuose kambariuose, joms tn tikrai patiko, o ir mes su vyru per tą laiką pailsėjom ir papramogavom be vaikų thumbup.gif
septyniuke
Leidžiu ropinėti vaikų kambary, aišku jį prižiūriu smile.gif
Jūja
mūsiškė tik ne taip senai pati įsidrasino lipt į tuos burbulus, o ropinėt leisdavau. juk dar nemokėjo vaikščiot, o judėt norėjo biggrin.gif
Karmen
Tie kambariai yra thumbup.gif , visada nueinam ten
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.