Labas vakaras. gal pasiiolgot mano patarimu? turejau tiek daug reikalu net nesp[ejau pas jus uzsukt
o man kazkodel neteko kentet nuo kirpejos zirkliu
Ir aš taip pat sakau kirpykloje. Neleidžiu daug kirpti. Pasiteikė labai supratingos kirpejos. O mano draugei nepasisekė. Taip nukirpo, ji net bijojo į lauką išeiti.
QUOTE(Teresa @ 2007 01 16, 22:54) Ir aš taip pat sakau kirpykloje. Neleidžiu daug kirpti. Pasiteikė labai supratingos kirpejos. O mano draugei nepasisekė. Taip nukirpo, ji net bijojo į lauką išeiti. nesuprantu kaip taip gali daryt...pasakai ir sventa,juk mano norai cia
wow
noriu pas kirpėją
Labai garžios šukuosenos. Kaip man patinka garbanos (tikraisusia todėl, kad mano plaukai yra tiesus).
Esu tamsiaplaukė. Užsimaniau sruogelių. Kaži ar tiks. Bet laikas pradėti eksperimentuoti. Atsibodo jau savę tokią vienodą veidrodyje matyt.
Lalaa, kokių grožybių pridėjai
Kitą savaitę bėgu į kirpyklą.
QUOTE(lorke20 @ 2007 01 16, 22:49) o man kazkodel neteko kentet nuo kirpejos zirkliu Nu vat man viena karta pasitaike tokia kirpeja, kad po to jau maniau niekad i kirpykla neisiu.. Turejau plaukucius iki uzpakaliuko, parodziau kirpejai kiek noriu, kad nukirptu (na galiukus tik) ir pasakiau, ir parodziau pirstais, ir dar sese parode, nes kartu buvo.. Ir zinot ka? Isejau is kirpyklos su plaukais iki peciu P.S. man robertaslt kazkuo Mineda primena
Kaip galima but tokiai nenuovokai kirpejai???
QUOTE(Ramsyte @ 2007 01 20, 19:47) Kaip galima but tokiai nenuovokai kirpejai??? Pilnai suprantu, tada jau isejus is kirpyklos norisi visam pasauliui apskelbt, kad daugiau i ta kirpykla neitu
Kas madinga???
Man cia labai grazi sukuosena (iskarpymas priekyje)
grozis ir kosmetika skiltyje,plauku prieziura temoje tikrai yra tema apie siu metu sukuosenas
Cia kritiku nuomone, zvaigzdinuku plaukai graziai susukuoti...
![]() ![]() O cia, kritiku nuomone, nelabai... Papildyta: QUOTE(Ramsyte @ 2007 01 20, 18:47) Kaip galima but tokiai nenuovokai kirpejai??? kirpejos gal pavydi?
Na man tose photo tai nei viena plaukuose nieko gero
Bestseller, tikrai sukuosena tos merginos klasiskai atrodo
O mano kirpeja ilgais rudais,garbanotais plaukais
QUOTE(DOVEZA @ 2007 01 22, 12:00) geras puslapiukas QUOTE(witchcraft @ 2007 01 20, 19:35) O aš dabar dažysiu tamsiai ruda spalva. IR kirpimas pas mani - plaukai iki pečių ir kirpčiai įstriži
as tai sugalvojau kad noriu panasios sukuosenos i tos paneles juodaplaukes nuotraukoj.. nes irgi dazysiu plaukus juodai ir galvojau apie kazka panasaus i toki stiliuka, tik siek tiek ilgesnius plaukus paliksiu..
man irgi nelabai tos jų šukuosenos
Man taipat negražu
Kaip gi tada mums šukuotis?Kad ir greit ir lendvai ir stilingai? Juk vaikučiai daug laiko atima...
Iš tų fotkių tik Sienos Miller graži šukuosena. na ir Beyonce gražiai sušukuoti plaukučiai, o visa kita labai kasdieniška-ar madingose, ar nme.
Dievinu tokias sukuosenas su pynimais
Gal dar kokiu radote panasiu? QUOTE(robertaslt @ 2006 12 04, 18:51) nu va jau kazkoks progresas musu kaime. beje siuo metu madinga... - ir visada tai ka as darau. tai kad i eilute o man idomu kaip Jus ponas Robertai mano garbanotus ir issiputusius plaukus suvaldytumete ?
Man labai patinka Jurgos Jutaitės šukuosenos, labai savitos ir gražios
http://www.kinas.info/foto/21094.jpg Tik nelabai įsivaizduoju kaip pasidaryti tokią. Atrodo, kad privelta ar kažkas panašaus...
Man tai labai grazi tokia sukuosena kam tinka zinoma....
![]()
Cameron Diaz kaip čia atrodo
Nežinau, ar čia gera tema klausti. Pirmadienį einu kirptis. Žinau, ko noriu. Kaip tai įvardyti - nežinau. Daugė sako, kad tai yra prailgintas kare.
Nu niekaip nerandu nuotraukų internete, bet kažkas panašaus į Viktoria Bekham plaukuoseną (kad ir kaip liūdna taip būtų pripažinti). Beje, mačiau tą kirpimą ant jos seniai, gal jau pasikeitė. O tada buvo beveik lygūs plaukai, ilgesni priekyje, trumpesni gale. Pakirpti kampu. Bijau, kad kirpėja manęs gali nesuprasti |