Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kai visko per daug
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
marmaliade
Laba diena 4u.gif
Noriu patarimų, paguodos, paprtotinimo. bet ko, nes dabar tokia būsena, kad rodos išprotėsiu. Turiu draugą, draugaujam jau trečius metus, bet dar neaišku ar čia rimtai, mat jis "nenusprendžia". Man su juo labai gerai, jis rūpestingas, mylintis, bet, kad ir kiek šnekėčiau apie ateitį, tai gaunas šnipštas, jis sako, kad myli, bet tam nesubrendęs, bet paleisti irgi nenori (aš žinau, kad išsiskyrimą ir pati sunkiai perneščiau), o aš jau kartais pagalvoju ir apie vaikus, apie šeimą, bendrą buitį. Kita problema, mano mama, iš jos milžiniškas spaudimas, kad aš susitvarkyčiau savo gyvenimą, dėl to kyla amžini pykčiai ir nervų gadinimas (gal ir galima ją suprasti, nes dar po jos stogu gyvenu) ir aplamai jos niekas manyje netenkina, aš mokaus, dirbu ir aplamai man per daug streso tiek namie, tiek visur. Noris kartais nuo visų atsiriboti, nes tas spaudimas varo mane į neviltį, tampu dirgli, nervuota ir poto viskas iš rankų krenta. Kažkaip viskas susikrovė į krūvą.
Jorky
QUOTE(marmaliade @ 2008 09 09, 10:26)
Laba diena  4u.gif
Noriu patarimų, paguodos, paprtotinimo. bet ko, nes dabar tokia būsena, kad rodos išprotėsiu. Turiu draugą, draugaujam jau trečius metus, bet dar neaišku ar čia rimtai, mat jis "nenusprendžia". Man su juo labai gerai, jis rūpestingas, mylintis, bet, kad ir kiek šnekėčiau apie ateitį, tai gaunas šnipštas, jis sako, kad myli, bet tam nesubrendęs, bet paleisti irgi nenori (aš žinau, kad išsiskyrimą ir pati sunkiai perneščiau), o aš jau kartais pagalvoju ir apie vaikus, apie šeimą, bendrą buitį. Kita problema, mano mama, iš jos milžiniškas spaudimas, kad aš susitvarkyčiau savo gyvenimą, dėl to kyla amžini pykčiai ir nervų gadinimas (gal ir galima ją suprasti, nes dar po jos stogu gyvenu) ir aplamai jos niekas manyje netenkina, aš mokaus, dirbu ir aplamai man per daug streso tiek namie, tiek visur. Noris kartais nuo visų atsiriboti, nes tas spaudimas varo mane į neviltį, tampu dirgli, nervuota ir poto viskas iš rankų krenta. Kažkaip viskas susikrovė į krūvą.
*

Laba diena,
Panašu, kad jaučiate nerimą ir nesaugumą su savo draugu dėl ateities. Pakalbėkite su juo nuoširdžiai kuo jus norite, kas Jūsų netenkina. Palauskite ką jis galvoja apie ateitį. Gavusi atsakymus, galėsite susidėlioti pliusus ir minusus ir priimti sprendimą.
Dėl mamos, panašu, kad Jūs norite patenkinti jos norus ir dėl to pasiduodate "spaudimui". Gyvenkite kaip geriaus Jums, o ne Jūsų mamai.
Sėkmės.
hipoteka
Nieko nera blogiau, kai tevai kisasi i vaiku gyvenima...Bet taip ir bus, jei dar po vienu stogu gyvenat...O nera galimybes jums dviems issikraustyt ir tiesiog pagyvent sau...O gal ir kruvis dar per didelis kaip vienai, jei ir mokaisi, ir dirbi, juk dar ir valgyt ruosi, ir skalbi ir t.t. Ka daro vaikinas? Linkiu stiprybes ir kad viskas kuo greiciau susitvarkytu...
nep
kad vaikinas "nusprestu" imk nuo jo tolti, neatsakyk i skambucius, eik kur tau reik i klubus ir pan. ir kaip mat nuspres. Jokiu budu nesnekek su juo apie tai, kad reiktu seimos, vaikuciu. Buk nepriklausoma nuo jo kuo labiau. Elkis taip lyg jau noretum ji palikti...Tada ims tave vytis. Jei neims, vadinasi kam tau tokio reikia - reiskia nemyli....O mama lai nesikisa i tavo gyvenima. Ne jos reikalas.
Ir dar, is vyro puses visokie "pabukim atskirai" reiskia nieka kita, kaip "as taves nebenoriu, tu man nusibodai". Skaudu, bet tai tiesa. Patikek manim.(Paziurejau tavo kita uzvesta tema blush2.gif ) O nenori taves mesti, nes dar nerado kitos, tai laiko tave kaip atsargini varianta. Todel ir nenusprendzia. Kai ras kita, kaip mat nuspres ir bus "subrendes" rimtiems santykiams.
4u.gif Nepyk, parasiau viska, kaip yra. 4u.gif
sekmes. wub.gif
marmaliade
Labai aciu uz patarimus 4u.gif Man kartais lb reik zmogaus, kad man patartu verysad.gif O pas mus tokie santykiai, kad negalim atskirai, ir kartais negalim ir kartu doh.gif Turbut charakteriai tokie verysad.gif Net nezinau kur tokie santykiai nuves unsure.gif Dabar kazkaip viskas aprimo... Ydomu ilgam? Jauciu iki kito karto doh.gif
hipoteka
Reik gyvent ir dziaugtis gyvenimu, o ne laukt su viltim aprimo, bet ar ilgam...Negalima taip, rimtai liga kokia isivarysi sau! O kas per santykiai, kad negalima atskirai? blink.gif
marmaliade
QUOTE(hipoteka @ 2008 10 01, 15:58)
Reik gyvent ir dziaugtis gyvenimu, o ne laukt su viltim aprimo, bet ar ilgam...Negalima taip, rimtai liga kokia isivarysi sau! O kas per santykiai, kad negalima atskirai? blink.gif
*

Atskirai bunant pasiilgstam labai ir prasideda meiles unsure.gif Dabar naujas teapas prasidejo. Jis eme ant manes rekt del smulkmenu. Pvz, situacija vaziuojam keliu sakau privaziuosim sankryza leiskis zemyn, tas pravaziuoja ir nusuka ne ten, sakau gi buvo zemyn, ne ten nusukai ir prasidejo, tu negali sakyti y kaire ar desine, o ne zemyn aukstyn, sakau man rodes, kad ten aiskiai mates, kad leidzias zemyn tas kelias, nu ir bla bla bla... Ir taip del kazkokiu smulkmenu, as ramiai kalbu, jis rekia. unsure.gif Man ziauriai tas nepatinka, nes pas mus seimoje panasi situacija, mano patevis buna pradeda saukti ant mamos del smulkmenu, tai man labai is sono slykstu, bet ziuriu, kad ir pas mus tas pats daros doh.gif verysad.gif
hipoteka
Jei dabar del smulkmenu pykstamasi, tai kas bus veliau...Nors as kai pati sedziu ne vairuotojo pusej, megstu pabambeti, bet neduok dieve man kas nors pabambes, kai vairuoju.... Zodziu tausok nervus, nes jie neatsistato ir bukit kuo daugiau atskirai, tada pati matai, kad santykiai pagereja...Ta rutina abu per daug uzgoze manau.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.