Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darželis-mokykla "SAULUTĖ", V.Krėvės 56
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Teska
QUOTE(ingrida26 @ 2008 02 29, 16:53)
Labutis.Ar jau Ramūniuka palieki miegoti,ar dar po puse dienos lankot?
*

Jau palieku, miega gerai, po miego linksmas buna. Seip tai jau siek tiek valgyt pradejo, nes namie tai pasiruoses drambli praryti smile.gif
elze2
QUOTE(Akire3 @ 2008 02 28, 16:30)
jo priraset cia apie dyrike, o as tik geru atsiliepimu prisiklausius apie si darza, ruosiuos ten uzrasyt vaikiuka. tai gal net neverta, bet arti namu. gal i pasaka eit, bet man ten vaizdelis isvis nekoks. nors ta isvaizda kartais apgaulinga... ir man dar vienas klausimelis senbuvems, kai siltas oras pavaari rudeni, kai veda vaikus i lauka, tai jie taip ir vaiksto vorele po du ar leidzia ir padukt, nepastebejau ar yra smelio dezes ten. bet tik vienos karstykles visoms grupems?????nesuprantu aplinkos politikos. apsvieskit prasau
*

tu zinok nestresuok, dirike jo ne kas, bet aukletojos nu kazkoks stebuklas patikek. juolab vaikas auga su aukletojom, o ne su dirike. man ji dzin asmeniskai. vat ir as apie svietimo skyriu galvoju, sakiau ijungsiu durniu pasiskambinsiu, pasiziuresiu ka ten kalba. jeigu ten visi s vien, tai ka paliksiu kaip yra. o kas del pasakos, tai mano dicke ten lanke. siaip irgi geras darzelis, bet aukletojos fifty fifty, as nenorejau mazes ten leist, nes buvo cirku tokiu kuriu pamirst negaliu. pvz paruosiamukai per 6 menesiu nemokejo nei vieno eilerascio, nei vienos dainos, nezinojo ka reiskia siandien ryt poryt, ka reiskia tiesiai atgal ir pan. nu tai ka as zinau. o cia blyn 3meciai tiek visko pridare ir ismoke, kad net kartais sunku patiket. as uz ugdyma bet kokiu atveju, aplinka man dzin.
Teska
Seip man toks klausimas kilo, mat mes dar nemokejom uz darza tai kiek vidutiniskai mokat uz darziuka? 4u.gif
Teska
4u.gif
Teska
Kur veiksmas? ko niekas gossip.gif
elze2
siaip mokam apie 110 lt.
Teska
QUOTE(elze2 @ 2008 03 05, 19:35)
siaip mokam apie 110 lt.
*

ACIU 4u.gif mums tikriausiai daugoka bus, nes dar uz menesi ir dar uz puse menesio dasides g.gif
zuikelee
sveikos 4u.gif siaip tai darziukas pabrango jau, daba apie 150 bus blink.gif
Teska
Kaip faina, kad be manes cia kas nors uzsuka clap.gif clap.gif clap.gif
Akire3
sveikos, as irgi cia pastoviai uzsuku, tik mazai rasau, nes dar be patirties. Bet siandien pagaliau nuejom (tai sirgom, tai oras nekoks) mes apsiziuret ir uzsirasem nuo rugsejo 1d.sake ateit rugpjucio pabaigoj, ziuresim kaip seksis, nes maniskis su svetimais nebendrauja, arba labai atsirenka.
pataikiau ant pietu dalinimo meto, tai eile su kibirais prie virtuves, aisku maniskiui parupo tie kibirai, visos motereles issisiepusios kalbino mus. "Baisioji" dirike irgi maloniai bendravo, kur jai detis - kiekvienas vaikas gi pajamu saltinis. dar masciau ar cia reik kokio voko ar siaip ko nors, bet nieko nenesiau, o ji namioko ir nedave. aciu dievui. galeciau duot kam nors kysi (finansine prasme), bet taip nemokeciau to daryt.
tada nusiunte pas sekretore, ten merginos irgi maziu 'kedeno', o tas rimtuolis nepasidave. bet aplinka ir jam ir man patiko. grupes pav. nesake, tipo vasara bus sarasai - ateikit pasiziuret. bet uzsimine kad pas trimetinukus pakliusim, nors mums bus tik 2,7 rugseji.
nu kol kas patenkinta as savim, kaip koki zygdarbi atlikus. aisku stradalinsiu paskui del pritapimo ir ligu, bet cia visom taip buna.
Teska, jei negaila paviesink ta sarasiuka, ko reik nusipirkt. suprantu kad nuo grupes gali skirtis, bet bent kazkokius pagrindus turesiu omeny. aciu
Teska
Be problemikiu
drinks_cheers.gif
Papildyta:
1. vaskines kreideles
2. piesimo popierius
3. dazai pirstukais piesti
4. padekliukas mazajam dailininkui
5. kelios papkes
6. imauciu atrodo 20
7. seilinis
8. puodukas
9. pataline
10. popieriniai ransluosciai
11. toletinis pop.
12. indu ploviklis
13. valymo priemone
14. skystas muiliukas
15. pakaitiniai rubeliai
Kaip ir viska ka reikejo turet, gal ka pamirsau, bet kaip ir viskas, ten dalis svaros priemoniu tai tik karta per metus atnesti reikia ne kiekviena menesi. Kaip ir viskas arba neatsimenu g.gif
Papildyta:
As vokelio nesiuliau is manes jo niekas neprase, o vaikiukas puikiausiai darziuka lanko thumbup.gif Tuo ir patiko, kad jokio reketo thumbup.gif
GIEDRŪNĖ
QUOTE(elze2 @ 2008 02 28, 17:36)
jo jo dirikes politikos ir man nepatinka. pvz buvo kaledine svente aukletojos tikrai nuostabia programele prauose, viskas buvo super, o dirike vos ne iki atleidimu is darbo is serijos viskas blogai, neidomu ir t.t.. tai tiek skaudu buvo, net norejosi nueit ir islot viska jai.
*

Labukas visosms 4u.gif
Mano pupa irgi lanko šį darželį mums puokiai sekasi. Tad negalėjau, skaitysi tokios netiesos, pati bendrauvau su šio darželio Direktore , o ji yra nuostabus žmogus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Man labai greitai reikėjo reikėjo, kad mano pupa papultų į darželį ir čia be jokių vokelių ir t.t. priėmė mano džiaugsmą. Labai maloni pasirodė. Ir grupėje nekartą buvau susitikusi su auklėtojom bendraujo tai labai maloniai ax.gif
Gal yra daugiau iš kitų grupių kas lanko šį darželį ? 4u.gif
Teska
As tai sunaus grupes aukletojos uzklausiau kaip ten su tokia ziezula dirbti, tai ji net nustebo, kad apie dirike taip varoma g.gif
As tai nepazystu asmeniskai , koki piesinuka radau sunaus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuterlinta labai fainiai thumbup.gif
Akire3
QUOTE(teska @ 2008 03 07, 13:56)
Be problemikiu
drinks_cheers.gif
Papildyta:
1. vaskines kreideles
2. piesimo popierius
3. dazai pirstukais piesti
4. padekliukas mazajam dailininkui
5. kelios papkes
6. imauciu atrodo 20
7. seilinis
8. puodukas
9. pataline
10. popieriniai ransluosciai
11. toletinis pop.
12. indu ploviklis
13. valymo priemone
14. skystas muiliukas
15. pakaitiniai rubeliai
Kaip ir viska ka reikejo turet, gal ka pamirsau, bet kaip ir viskas, ten dalis svaros priemoniu tai tik karta per metus atnesti reikia ne kiekviena menesi. Kaip ir viskas arba neatsimenu  g.gif
Papildyta:
As vokelio nesiuliau is manes jo niekas neprase, o vaikiukas puikiausiai darziuka lanko  thumbup.gif  Tuo ir patiko, kad jokio reketo  thumbup.gif
*

nu kaip aciu mirksiukas.gif
Teska
QUOTE(Akire3 @ 2008 03 07, 22:06)
nu kaip aciu  mirksiukas.gif
*

visada pasiruosus drinks_cheers.gif
Teska
As gal durna klausima uzduosiu, bet idomu liko, o kuria diena uz darza reikia moketi, cia aukletojos duoda lapukus ar reikia eit pas sekretore pasiimti, ar dar kokia tvarka yra? 4u.gif
zuikelee
na as nekarta esu susidurus su dirike akis i aki ir ne su viena mamyte, tai patikekit manim kokia ji blink.gif prie akiu visi geri kaip sakant, bet ji megsta is nieko padaryt didziausia beda ko pasekoje ateina konfliktas! mad.gif

o del lapuku tai aukletoja juos isdalina apie 10-11 d. o sumoket reik berods iki 20-25 kazkas 4u.gif
Teska

o del lapuku tai aukletoja juos isdalina apie 10-11 d. o sumoket reik berods iki 20-25 kazkas 4u.gif
*

[/quote]
Aciu uz info drinks_cheers.gif
GIEDRŪNĖ
QUOTE(zuikelee @ 2008 03 12, 12:23)
na as nekarta esu susidurus su dirike akis i aki ir ne su viena mamyte, tai patikekit manim kokia ji blink.gif prie akiu visi geri kaip sakant, bet ji megsta is nieko padaryt didziausia beda ko pasekoje ateina konfliktas! mad.gif

*

Labukas mamytės 4u.gif

Aš negaliu patikėti, kad apie tą patį žmiogų kalbam schmoll.gif . Kas tokio atsitiko tau papasakok su direktore g.gif , nes kiek girdėjau iš auklėtosos ji visada išklauso ir ieško tinkamiausio sprendimo kiekvienam. thumbup.gif Auklėtoja akis išpūtusi žiūrėjo , kaip sužinojo ką rašo apie direktorę. blink.gif
Teska
Jau gavau lapuka doh.gif net keista kai ugdymui tiek nedaug, o maistukui tai oi oi oi
elze2
wau wau wau kokiom agitacijos kvepia smile.gif

esme ta, kad reikia kazkaip kooperuotis visiems i kruva ir ieskoti remeju aplinkos gerinimui, nes pripazinkim aplinka baisi, o svietimas tikrai nemanau kad kas nors ka nors duos. zodziu pagal paramos ir labdaros istatyma bet kas gali paremti, tik reikia viska tinkamai surasyti. tai vat jeigu kas turit kokiu turtingu verslininku, firmu ar politiku, paagituokit, vistik musu vaikams dar ji lankyt ir lankyt, veliau gal ir antri vaikuciai lankys, tai ko ir nepadet?

viska reziumuojant, man pagrindas, kad aukletojos isliktu tos pacios iki 6 metu, bet zinau, kad visa tai tik is fantastikos srities ir taip nebus, o liudna del to labai labai. is vis galetu darzeliuose politika keistis, kad ta pati aukletoja vaikus nuo lopsio iki isleidziamuku augintu. taip kaip pvz mokyklose, pasiima aukletoja 5tokus ir veda iki 12 klases. man ta kaita siaubingai nepatinka, bet ka yra kaip yra.
Teska
Musu aukletoja i mokslus islekus, tai pakeite kita. Maniskis i grupe nepatikliai nuejo vakar, o siandien tai nezinau, vyras vede. Sedziu ir nerimauju, kaip ten maniskiam su nauja aukletoja sekas g.gif
zuikelee
na tai ko mamytes aptilo? g.gif
Teska
Kad su savim sneketis nera ka 4u.gif
Teska
4u.gif
diaska
Noriu savo berniuka leisti į ši darželį,gal kas galite pasakyti ar sunku į jį patekti?
Teska
Mes pries du men rasemes, tai is karto prieme smile.gif Tai manyiau visai nesunku mirksiukas.gif
diaska
QUOTE(teska @ 2008 03 31, 18:55)
Mes pries du men rasemes, tai is karto prieme  smile.gif Tai manyiau visai nesunku  mirksiukas.gif
*

O kaip tas darželis,čia visko apie jį rašo, kaip ten tavo vaikutis jaučiasi? manau reix ir man bandyti šiam darželį vesti.
Teska
Maniskis tai gerai, aukletojos fainos, direktores dar nepazystu. Seip tai as patenkinta, viskas normoj su tuom darziuku thumbup.gif
Ritule
QUOTE(diaska @ 2008 03 31, 16:21)
Noriu savo berniuka leisti į ši darželį,gal kas galite pasakyti ar sunku į jį patekti?
*

vakar nuejau ir mano vaikinukas nuo geguzes 6 dienos keliaus i darzeli 4u.gif
Teska
QUOTE(Ritule @ 2008 04 02, 12:39)
vakar nuejau ir mano vaikinukas nuo geguzes 6 dienos keliaus i darzeli  4u.gif
*

I kokia grupe zygiuosit?
laurriukas
Gal žinote, ar šiame darželyje įmanoma susitarti,. kad vaikui neduotų jį alergizuojančių produktų? Pvz. pieno. g.gif
zuikelee
g.gif manau kad galima, tiesiog apie tai pranesk aukletojoms
diaska
Gal kas galite apsviesti apie spindulėlių grupę,nes ruošiamės ją lankyti.Kaip ten auklėtojos?
Teska
O mes nuotrauka grupes praziosojom, sergam dabar doctor.gif
Teska
4u.gif
diaska
O i kokia grupe Ramuniukas eina?
Akire3
teska, sveikateles tavo maziui, ka tu ji ant gimkes susrigdei?
dabar pamasciau, kad jums rugseji bus 3,5, tai cia jau vyresniu grupelej turbut busit. mums sake kad mes pakliusim i trimeciu grupe, bet mums bus tik 2,7, tai ir galvoju ar ta pati, bet tikriausia kad ne. gaunas kad visais metais beveik vyresni. nu siaip pasvajojau.
Teska
QUOTE(diaska @ 2008 04 22, 14:26)
O i kokia grupe Ramuniukas eina?
*

Einam i Skruzdeliukus, jau 3 savaites kaip nebuvom, bet planuojam, kad sia savaites pazyma is gydytojos pasiimsim, ir eisim jau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Akire3 @ 2008 04 22, 15:41)
teska, sveikateles tavo maziui, ka tu ji ant gimkes susrigdei?
dabar pamasciau, kad jums rugseji bus 3,5, tai cia jau vyresniu grupelej turbut busit. mums sake kad mes pakliusim i trimeciu grupe, bet mums bus tik 2,7, tai ir galvoju ar ta pati, bet tikriausia kad ne. gaunas kad visais metais beveik vyresni. nu siaip pasvajojau.
*

Tai gimtadieni prasirgom, ir juodai mums buvo, temperatura 40 abiems, ir dar vyras padejo, tik jis labai atsparus, tai jam iki39 dakilo tik doh.gif doh.gif , bet zvakutes vistiek putem smile.gif Nezinau kaip ten bus, bet kazkaip bus, kol kas tai dar nieko negirdejau 4u.gif tai musu grupej mergaite jauniausia 2m.1menuo, tai nezinau ar visus kartu kels ar kaip kitaip g.gif kaip bus taip mirksiukas.gif
barborka
Po savaitės mano mažiukas pradės lankyti šį daržiuka clap.gif jam 3m. auklėtoja jei neklystu Giedrė g.gif Ar lanko kas nors šia grupe ?
zuikelee
jei apie ta pacia kalbam aukletoja, tai Giedres jau senai neber unsure.gif
barborka
Tai gal netoks vardas g.gif į skruzdėliukų grupę sakė.Nu visai išsiblaškius iš to džiaugsmo ,kad priėmė doh.gif galiu ir suklyst blush2.gif Gal netaip nuklausiau kaip direktorė kalbėjo ax.gif
Teska
QUOTE(barborka @ 2008 05 23, 22:20)
Tai gal netoks vardas  g.gif į  skruzdėliukų grupę sakė.Nu visai išsiblaškius iš to džiaugsmo ,kad priėmė doh.gif  galiu ir suklyst  blush2.gif Gal netaip nuklausiau kaip direktorė kalbėjo  ax.gif
*

Sveiki mes is sios grupes, ir vardas tikrai Giedre 4u.gif
barborka
[quote=teska,2008 05 25, 23:09]
Sveiki mes is sios grupes, ir vardas tikrai Giedre 4u.gif
*

Kaip vaikai sutaria su auklėtoja ? bigsmile.gif ar daug vaikai turi veiklos blush2.gif maniškis toks drovus, tikiuosi , kad greit pritaps ir patiks g.gif
Teska
[Kaip vaikai sutaria su auklėtoja ? bigsmile.gif ar daug vaikai turi veiklos blush2.gif maniškis toks drovus, tikiuosi , kad greit pritaps ir patiks g.gif
*

[/quote]
Maniskis tai visokiu daineliu ismoko, na aisku. Mano ir drovus, jau po truputi apsiprantam. Aukletojos geros, uzsiima su vaikais. Nesiskundzia Ramunas, kad kazkas negerai butu, ir jau noriai eina i darziuka, be asaru jau drinks_cheers.gif
Akire3
[quote=teska,2008 05 27, 21:57]
[Kaip vaikai sutaria su auklėtoja ? bigsmile.gif ar daug vaikai turi veiklos blush2.gif maniškis toks drovus, tikiuosi , kad greit pritaps ir patiks g.gif
*

[/quote]
Maniskis tai visokiu daineliu ismoko, na aisku. Mano ir drovus, jau po truputi apsiprantam. Aukletojos geros, uzsiima su vaikais. Nesiskundzia Ramunas, kad kazkas negerai butu, ir jau noriai eina i darziuka, be asaru jau drinks_cheers.gif
*

[/quote]
dziaugiuos uz jus. as tai irgi su nerimu rudens laukiu, nes nuo manes nei per zingsni neina. bet kai einu drauges mergaites is darzo pasiimt, tai labai jam rupi grupej. tikiuos viskas ok bus.
Teska
Maniskis ir maminukas, tikiuos, kad jau biskiuka persilauziam, nes 3 metus kartu prabuvom, tai labai is pradziu su darziuku sunku, o dabar jau pats atsikelia, ir jau be asarus visai, tik uzvakar apsibliovusi radau. Sake, kad Naida mama pasieme, o jo mama dar neatejo, tai sirdele glosto, kad dar mamos reikia thumbup.gif O siandien nieko... laimingas...
i darziuka smelio atveze, tai pasakojo nenutildamas biggrin.gif
Pripras ir taviskis, juk draugu daug bus mirksiukas.gif
Norna
QUOTE(diaska @ 2008 04 01, 16:41)
O kaip tas darželis,čia visko apie jį rašo
*

Dar viena rimta sio darzelio problema- maitinimas. Nezinau ar jus turite galimybe palyginti sio darzelio maitinima su kitais darzeliais , bet cia jis doh.gif
Kazkaip kituose darzeliuose , kiek paklausi ir vaisiu , ir tu paciu jogurtu ar varskes sureliu daugiau gauna... nu sitam sorry... grikiu kose su spirgais, bulviu kose su spirgais ir tos pacios balzganos be skonio, kurias grupeje vos vienas ar du vaikai valgo.
zuikelee
na taip, del maisto ir as gelaciau pasakyt, kad jis nera toks kokio tikiuos! o juk uz darzeli padidino mokesti vien del to kad duot vaikams kokybiskesni maista, bet kol kas as nepastebiu kad jis butu bent kiek pagerejas! mad.gif
ir dar, kas cia per nesamones su taip vartu uzrakinimais???? jei ateini peskom pasiimt vaiko turi pedint ratais kvadratais kad patektum i darziuka mad.gif jei jau susirupino po n-metu vaiku saugumu tai tegu bent jau patys apeina aplink darzely ir uzlopo tvorose esancias didziausias skyles!
Norna
QUOTE(zuikelee @ 2008 06 18, 10:29)
na taip, del maisto ir as gelaciau pasakyt, kad jis nera toks kokio tikiuos! o juk uz darzeli padidino mokesti vien del to kad duot vaikams kokybiskesni maista, bet kol kas as nepastebiu kad jis butu bent kiek pagerejas! mad.gif
ir dar, kas cia per nesamones su taip vartu uzrakinimais???? jei ateini peskom pasiimt vaiko turi pedint ratais kvadratais kad patektum i darziuka mad.gif jei jau susirupino po n-metu vaiku saugumu tai tegu bent jau patys apeina aplink darzely ir uzlopo tvorose esancias didziausias skyles!
*

Girdejau ganda, kad ''Pagranduke'' normalia, auksta tvora zada pastatyt, tai cia nors vartukus del vaizdo pasistate mirksiukas.gif , o kad jau pastatyti ,tai ir uzrakinti pabando - nesvarbu, kad ratu aplink tvora einant ji visa kiaura
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.