QUOTE(ingrida26 @ 2008 02 29, 16:53)
Jau palieku, miega gerai, po miego linksmas buna. Seip tai jau siek tiek valgyt pradejo, nes namie tai pasiruoses drambli praryti
QUOTE(Akire3 @ 2008 02 28, 16:30) jo priraset cia apie dyrike, o as tik geru atsiliepimu prisiklausius apie si darza, ruosiuos ten uzrasyt vaikiuka. tai gal net neverta, bet arti namu. gal i pasaka eit, bet man ten vaizdelis isvis nekoks. nors ta isvaizda kartais apgaulinga... ir man dar vienas klausimelis senbuvems, kai siltas oras pavaari rudeni, kai veda vaikus i lauka, tai jie taip ir vaiksto vorele po du ar leidzia ir padukt, nepastebejau ar yra smelio dezes ten. bet tik vienos karstykles visoms grupems?????nesuprantu aplinkos politikos. apsvieskit prasau tu zinok nestresuok, dirike jo ne kas, bet aukletojos nu kazkoks stebuklas patikek. juolab vaikas auga su aukletojom, o ne su dirike. man ji dzin asmeniskai. vat ir as apie svietimo skyriu galvoju, sakiau ijungsiu durniu pasiskambinsiu, pasiziuresiu ka ten kalba. jeigu ten visi s vien, tai ka paliksiu kaip yra. o kas del pasakos, tai mano dicke ten lanke. siaip irgi geras darzelis, bet aukletojos fifty fifty, as nenorejau mazes ten leist, nes buvo cirku tokiu kuriu pamirst negaliu. pvz paruosiamukai per 6 menesiu nemokejo nei vieno eilerascio, nei vienos dainos, nezinojo ka reiskia siandien ryt poryt, ka reiskia tiesiai atgal ir pan. nu tai ka as zinau. o cia blyn 3meciai tiek visko pridare ir ismoke, kad net kartais sunku patiket. as uz ugdyma bet kokiu atveju, aplinka man dzin.
Seip man toks klausimas kilo, mat mes dar nemokejom uz darza tai kiek vidutiniskai mokat uz darziuka?
Kur veiksmas? ko niekas
siaip mokam apie 110 lt.
sveikos
Kaip faina, kad be manes cia kas nors uzsuka
sveikos, as irgi cia pastoviai uzsuku, tik mazai rasau, nes dar be patirties. Bet siandien pagaliau nuejom (tai sirgom, tai oras nekoks) mes apsiziuret ir uzsirasem nuo rugsejo 1d.sake ateit rugpjucio pabaigoj, ziuresim kaip seksis, nes maniskis su svetimais nebendrauja, arba labai atsirenka.
pataikiau ant pietu dalinimo meto, tai eile su kibirais prie virtuves, aisku maniskiui parupo tie kibirai, visos motereles issisiepusios kalbino mus. "Baisioji" dirike irgi maloniai bendravo, kur jai detis - kiekvienas vaikas gi pajamu saltinis. dar masciau ar cia reik kokio voko ar siaip ko nors, bet nieko nenesiau, o ji namioko ir nedave. aciu dievui. galeciau duot kam nors kysi (finansine prasme), bet taip nemokeciau to daryt. tada nusiunte pas sekretore, ten merginos irgi maziu 'kedeno', o tas rimtuolis nepasidave. bet aplinka ir jam ir man patiko. grupes pav. nesake, tipo vasara bus sarasai - ateikit pasiziuret. bet uzsimine kad pas trimetinukus pakliusim, nors mums bus tik 2,7 rugseji. nu kol kas patenkinta as savim, kaip koki zygdarbi atlikus. aisku stradalinsiu paskui del pritapimo ir ligu, bet cia visom taip buna. Teska, jei negaila paviesink ta sarasiuka, ko reik nusipirkt. suprantu kad nuo grupes gali skirtis, bet bent kazkokius pagrindus turesiu omeny. aciu
Be problemikiu
Papildyta: 1. vaskines kreideles 2. piesimo popierius 3. dazai pirstukais piesti 4. padekliukas mazajam dailininkui 5. kelios papkes 6. imauciu atrodo 20 7. seilinis 8. puodukas 9. pataline 10. popieriniai ransluosciai 11. toletinis pop. 12. indu ploviklis 13. valymo priemone 14. skystas muiliukas 15. pakaitiniai rubeliai Kaip ir viska ka reikejo turet, gal ka pamirsau, bet kaip ir viskas, ten dalis svaros priemoniu tai tik karta per metus atnesti reikia ne kiekviena menesi. Kaip ir viskas arba neatsimenu Papildyta: As vokelio nesiuliau is manes jo niekas neprase, o vaikiukas puikiausiai darziuka lanko QUOTE(elze2 @ 2008 02 28, 17:36) jo jo dirikes politikos ir man nepatinka. pvz buvo kaledine svente aukletojos tikrai nuostabia programele prauose, viskas buvo super, o dirike vos ne iki atleidimu is darbo is serijos viskas blogai, neidomu ir t.t.. tai tiek skaudu buvo, net norejosi nueit ir islot viska jai. Labukas visosms Mano pupa irgi lanko šį darželį mums puokiai sekasi. Tad negalėjau, skaitysi tokios netiesos, pati bendrauvau su šio darželio Direktore , o ji yra nuostabus žmogus Gal yra daugiau iš kitų grupių kas lanko šį darželį ?
As tai sunaus grupes aukletojos uzklausiau kaip ten su tokia ziezula dirbti, tai ji net nustebo, kad apie dirike taip varoma
As tai nepazystu asmeniskai , koki piesinuka radau sunaus QUOTE(teska @ 2008 03 07, 13:56) Be problemikiu Papildyta: 1. vaskines kreideles 2. piesimo popierius 3. dazai pirstukais piesti 4. padekliukas mazajam dailininkui 5. kelios papkes 6. imauciu atrodo 20 7. seilinis 8. puodukas 9. pataline 10. popieriniai ransluosciai 11. toletinis pop. 12. indu ploviklis 13. valymo priemone 14. skystas muiliukas 15. pakaitiniai rubeliai Kaip ir viska ka reikejo turet, gal ka pamirsau, bet kaip ir viskas, ten dalis svaros priemoniu tai tik karta per metus atnesti reikia ne kiekviena menesi. Kaip ir viskas arba neatsimenu Papildyta: As vokelio nesiuliau is manes jo niekas neprase, o vaikiukas puikiausiai darziuka lanko nu kaip aciu
As gal durna klausima uzduosiu, bet idomu liko, o kuria diena uz darza reikia moketi, cia aukletojos duoda lapukus ar reikia eit pas sekretore pasiimti, ar dar kokia tvarka yra?
na as nekarta esu susidurus su dirike akis i aki ir ne su viena mamyte, tai patikekit manim kokia ji
o del lapuku tai aukletoja juos isdalina apie 10-11 d. o sumoket reik berods iki 20-25 kazkas QUOTE(zuikelee @ 2008 03 12, 12:23) na as nekarta esu susidurus su dirike akis i aki ir ne su viena mamyte, tai patikekit manim kokia ji Labukas mamytės Aš negaliu patikėti, kad apie tą patį žmiogų kalbam
Jau gavau lapuka
wau wau wau kokiom agitacijos kvepia
esme ta, kad reikia kazkaip kooperuotis visiems i kruva ir ieskoti remeju aplinkos gerinimui, nes pripazinkim aplinka baisi, o svietimas tikrai nemanau kad kas nors ka nors duos. zodziu pagal paramos ir labdaros istatyma bet kas gali paremti, tik reikia viska tinkamai surasyti. tai vat jeigu kas turit kokiu turtingu verslininku, firmu ar politiku, paagituokit, vistik musu vaikams dar ji lankyt ir lankyt, veliau gal ir antri vaikuciai lankys, tai ko ir nepadet? viska reziumuojant, man pagrindas, kad aukletojos isliktu tos pacios iki 6 metu, bet zinau, kad visa tai tik is fantastikos srities ir taip nebus, o liudna del to labai labai. is vis galetu darzeliuose politika keistis, kad ta pati aukletoja vaikus nuo lopsio iki isleidziamuku augintu. taip kaip pvz mokyklose, pasiima aukletoja 5tokus ir veda iki 12 klases. man ta kaita siaubingai nepatinka, bet ka yra kaip yra.
Musu aukletoja i mokslus islekus, tai pakeite kita. Maniskis i grupe nepatikliai nuejo vakar, o siandien tai nezinau, vyras vede. Sedziu ir nerimauju, kaip ten maniskiam su nauja aukletoja sekas
na tai ko mamytes aptilo?
Kad su savim sneketis nera ka
Noriu savo berniuka leisti į ši darželį,gal kas galite pasakyti ar sunku į jį patekti?
Mes pries du men rasemes, tai is karto prieme
Maniskis tai gerai, aukletojos fainos, direktores dar nepazystu. Seip tai as patenkinta, viskas normoj su tuom darziuku
Gal žinote, ar šiame darželyje įmanoma susitarti,. kad vaikui neduotų jį alergizuojančių produktų? Pvz. pieno.
Gal kas galite apsviesti apie spindulėlių grupę,nes ruošiamės ją lankyti.Kaip ten auklėtojos?
O mes nuotrauka grupes praziosojom, sergam dabar
O i kokia grupe Ramuniukas eina?
teska, sveikateles tavo maziui, ka tu ji ant gimkes susrigdei?
dabar pamasciau, kad jums rugseji bus 3,5, tai cia jau vyresniu grupelej turbut busit. mums sake kad mes pakliusim i trimeciu grupe, bet mums bus tik 2,7, tai ir galvoju ar ta pati, bet tikriausia kad ne. gaunas kad visais metais beveik vyresni. nu siaip pasvajojau. QUOTE(diaska @ 2008 04 22, 14:26) Einam i Skruzdeliukus, jau 3 savaites kaip nebuvom, bet planuojam, kad sia savaites pazyma is gydytojos pasiimsim, ir eisim jau Papildyta: QUOTE(Akire3 @ 2008 04 22, 15:41) teska, sveikateles tavo maziui, ka tu ji ant gimkes susrigdei? dabar pamasciau, kad jums rugseji bus 3,5, tai cia jau vyresniu grupelej turbut busit. mums sake kad mes pakliusim i trimeciu grupe, bet mums bus tik 2,7, tai ir galvoju ar ta pati, bet tikriausia kad ne. gaunas kad visais metais beveik vyresni. nu siaip pasvajojau. Tai gimtadieni prasirgom, ir juodai mums buvo, temperatura 40 abiems, ir dar vyras padejo, tik jis labai atsparus, tai jam iki39 dakilo tik
Po savaitės mano mažiukas pradės lankyti šį daržiuka
jei apie ta pacia kalbam aukletoja, tai Giedres jau senai neber
Tai gal netoks vardas
[Kaip vaikai sutaria su auklėtoja ?
[/quote] Maniskis tai visokiu daineliu ismoko, na aisku. Mano ir drovus, jau po truputi apsiprantam. Aukletojos geros, uzsiima su vaikais. Nesiskundzia Ramunas, kad kazkas negerai butu, ir jau noriai eina i darziuka, be asaru jau
[quote=teska,2008 05 27, 21:57]
[Kaip vaikai sutaria su auklėtoja ? [/quote] Maniskis tai visokiu daineliu ismoko, na aisku. Mano ir drovus, jau po truputi apsiprantam. Aukletojos geros, uzsiima su vaikais. Nesiskundzia Ramunas, kad kazkas negerai butu, ir jau noriai eina i darziuka, be asaru jau [/quote] dziaugiuos uz jus. as tai irgi su nerimu rudens laukiu, nes nuo manes nei per zingsni neina. bet kai einu drauges mergaites is darzo pasiimt, tai labai jam rupi grupej. tikiuos viskas ok bus.
Maniskis ir maminukas, tikiuos, kad jau biskiuka persilauziam, nes 3 metus kartu prabuvom, tai labai is pradziu su darziuku sunku, o dabar jau pats atsikelia, ir jau be asarus visai, tik uzvakar apsibliovusi radau. Sake, kad Naida mama pasieme, o jo mama dar neatejo, tai sirdele glosto, kad dar mamos reikia
i darziuka smelio atveze, tai pasakojo nenutildamas Pripras ir taviskis, juk draugu daug bus QUOTE(diaska @ 2008 04 01, 16:41) Dar viena rimta sio darzelio problema- maitinimas. Nezinau ar jus turite galimybe palyginti sio darzelio maitinima su kitais darzeliais , bet cia jis Kazkaip kituose darzeliuose , kiek paklausi ir vaisiu , ir tu paciu jogurtu ar varskes sureliu daugiau gauna... nu sitam sorry... grikiu kose su spirgais, bulviu kose su spirgais ir tos pacios balzganos be skonio, kurias grupeje vos vienas ar du vaikai valgo.
na taip, del maisto ir as gelaciau pasakyt, kad jis nera toks kokio tikiuos! o juk uz darzeli padidino mokesti vien del to kad duot vaikams kokybiskesni maista, bet kol kas as nepastebiu kad jis butu bent kiek pagerejas!
ir dar, kas cia per nesamones su taip vartu uzrakinimais???? jei ateini peskom pasiimt vaiko turi pedint ratais kvadratais kad patektum i darziuka QUOTE(zuikelee @ 2008 06 18, 10:29) na taip, del maisto ir as gelaciau pasakyt, kad jis nera toks kokio tikiuos! o juk uz darzeli padidino mokesti vien del to kad duot vaikams kokybiskesni maista, bet kol kas as nepastebiu kad jis butu bent kiek pagerejas! ir dar, kas cia per nesamones su taip vartu uzrakinimais???? jei ateini peskom pasiimt vaiko turi pedint ratais kvadratais kad patektum i darziuka Girdejau ganda, kad ''Pagranduke'' normalia, auksta tvora zada pastatyt, tai cia nors vartukus del vaizdo pasistate |