Planuojam savo dičkį kitais metais į darželį iškomandiruot, gal kas galite pasidalinti patirtimi apie šitą darželį?
QUOTE(simre @ 2005 06 10, 11:41) Planuojam savo dičkį kitais metais į darželį iškomandiruot, gal kas galite pasidalinti patirtimi apie šitą darželį? Sveikute. Mūsų sūnukas jau metus laiko lankė šį darželį. Dabar atostogaujam, bet rudenį vėl vesim į tą patį. Jis lanko "bitučių" grupę. Nežinau, kokie yra kiti darželiai, bet šitas atrodo visai neblogas. Esu patenkinta. Klausk, kas konkrečiai tave domina. Atsakysiu
maniske dabar lanko si darzeli.esame be galo patenkinti tiek aukletojom,tiek aplinka.Kamile net kartais su asarom istempiu is darzo
Sveikos mamos! Planuojam rudeniop mažių į darželį leist, užsirašę iš anksto, bet dviejų metų dar neturėsim, tai kažin ar priims
jokiu stavkiu nera, nu bent jau mes nieko nedavem
Zuikelee, o Kamile nuo kokio amžiaus pradėjo šį darželį lankyti? Kažkaip aš irgi labiau norėčiau į šį darželį vesti, bet kažkaip jau labai vedėja prigasdino( kad su pampersu
as i sita nuo rudenio pradejom, bet kazinau mes gal pora dienu su pamperiu gal ir buvom, bet po to be jo
I kokia grupe paturteme mums pradeti eiti? Maniskis prades eiti nuo rudens ir jam bus 3 m. Noriu geru, rupestingu aukletoju. Gal kas gali rekomenduoti. Labai viliuosi jusu pagalbos
mes lankom boruziuku grupe
gal kas gali patarti, ar dar spetume rudeni pradeti eit i sita darzeli? dabar laknom girstuti, bet kad ten bedos ant bedu, galvoju kad reiktu keist darzeli, o apie si darziuka daug geru atsiliepimu girdejau
QUOTE(Simpathy @ 2006 06 02, 11:40) gal kas gali patarti, ar dar spetume rudeni pradeti eit i sita darzeli? dabar laknom girstuti, bet kad ten bedos ant bedu, galvoju kad reiktu keist darzeli, o apie si darziuka daug geru atsiliepimu girdejau Pabandykit nueiti. Praėjusią savaitę pasivaikščiodami ėjom pro darželį, tai mačiau kabėjo skelbimas, kad kviečiami vaikai į naujai formuojamas grupes nuo rugsėjo. Kiek žinau, tai dvimetinuku labai jau daug turi, bet kaip suprantu jūs ne pas šiuos taikote
Labumas visoms mamytėms
Labai norėčiau sužinoti apie šį darželį daugiau . Gal kas lankote ? Papasakokite , kokie šio darželio pliusai ir kokie minusai ? QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2007 07 17, 10:53) Labumas visoms mamytėms Labai norėčiau sužinoti apie šį darželį daugiau . Gal kas lankote ? Papasakokite , kokie šio darželio pliusai ir kokie minusai ? Sveika, noriu pasakyti, kad esu sio darzelio-mokykleles senbuve, gerbeja ir pan. Si darzeli lanke mano vyriausia dukra, po to vidurine, todel su darzelio personalu bendravau apie 12 metu QUOTE(zivilelea @ 2007 07 23, 15:58) Sveika, noriu pasakyti, kad esu sio darzelio-mokykleles senbuve, gerbeja ir pan. Si darzeli lanke mano vyriausia dukra, po to vidurine, todel su darzelio personalu bendravau apie 12 metu AČIŪ už informaciją QUOTE(zivilelea @ 2007 07 23, 14:58) Sveika, noriu pasakyti, kad esu sio darzelio-mokykleles senbuve, gerbeja ir pan. Si darzeli lanke mano vyriausia dukra, po to vidurine, todel su darzelio personalu bendravau apie 12 metu del darzelio tai as sutinku su zivilelea nuomuone, del aukletoju drisciau gincytis , nes kiekvienoj grupej juk vis kita QUOTE(zivilelea @ 2007 07 23, 13:58) Sveika, noriu pasakyti, kad esu sio darzelio-mokykleles senbuve, gerbeja ir pan. Si darzeli lanke mano vyriausia dukra, po to vidurine, todel su darzelio personalu bendravau apie 12 metu o gal gali pasakyti i koki darzeli ketini leisti savo maziausia?kaip supratau leisi nuo metuku..norejau suzinoti, kur priima nuo metuku?
sveikos,
buvau as pries savaite "saulutej", tipo maniau eiles visur, uzrasysiu savo maziu kitam rugsejui. pacios direktores nebuvo, bet kalbejau su sekretore turbut. sako ateikit koki balandi uzsirasyt, kad nenusimestu pareiskimas. nu kaip ir laukiam pavasario, bet jei neliks vietu, ar taip gali buti. ar nest koki kysiuka dyrikei, ir tada kokio dydzio. nors as moraliskai pries kysius, kol man nieko gero zmogus nepadare. kita rudeni mum bus 2,6 m, itariu einamas i darzeli amzius, ar nebus didele konkurencija.
koks tai ziuriu nepaklausus sis darzelis. arba viskas gerai jame ir nera ka pridurt, arba viskas taip blogai, kad visos be zodziu. juokauju.
Gal žinot, ar yra šiame darželyje savaitinė grupė?
Na ka darzelio dziaugsmo mes neapturejom taciau mokemes pirmas keturias klases butent cia. SUPER!
Tai buvo galima tikrai be jokios dvejones vadint antrasi namais. Viskas cia buvo ipatingai sava. O renginiu renginiu! O kokio lygio spektakliai! O ir teveliu kolektyvas buvo be galo saunus! Paruosimas taip pat labai geras. Dauguma vidutiskai mokiusiuju iseije i vidurines tapo pirmunais. Ir mokytojos labai mielos ir pasivente. [tik va mum nelabai su saviske pasiseke..] Taigi pliusu daugiau nei minusu. Tik kiek girdejau ten jau dabar paskutinieji ketvirtokai mokos tiesa? Papsakokit kas dar like, kas dirba> labai smalsu ir man ir dukrai
Sveikos, mes zadam rytoj eiti uzsirasyti, tai nezinau kaip ten bus, bet sake, kad rudeniui vietu yra, taip supratau, kad gal ir anksciau butu galima. Na paziuresim pamatysim.
reikia ir man jau susiruost uzsirasymui, o tai vis atidelioju. gal butu ir sagu koki pavasari pabandyt, kad vaikai susipazintu apsiprastu...
Mes nuo antradienio i darzeli jau eisim
kaip jums faina. as vis dar nenuejau, tai gimkei vaiko ruosiaus, tai siaip reikaliuku yra. bet butinai artimiausiu metu nueisiu ir parasysiu kaip sekes. o jus prasom parasykit kaip jums ta antradieni sekes ir kitomis dienelemis. paziurejau kad visais metais vyresni esat, bet vistiek rupi...
Mums tik tai, kad biskiuka i mazesniu grupe pakliuvom, ten kur dvimeciai su truputuku, o mums jau beveik 3, bet gal nieko. Aukletoja tokia visai maloni pasirode, na paziuresim pamatysim
QUOTE(teska @ 2008 02 12, 20:28) Mums tik tai, kad biskiuka i mazesniu grupe pakliuvom, ten kur dvimeciai su truputuku, o mums jau beveik 3, bet gal nieko. Aukletoja tokia visai maloni pasirode, na paziuresim pamatysim labukas.kaip sekasi judviem eiti y ta darželį,ar nesergata.Aš savo mažiuka nuo balandžio pirmo vesiu Saulute ir skruzdėliukų grupe. QUOTE(ingrida26 @ 2008 02 18, 15:20) labukas.kaip sekasi judviem eiti y ta darželį,ar nesergata.Aš savo mažiuka nuo balandžio pirmo vesiu Saulute ir skruzdėliukų grupe. Ar pirma diena visa diena palikai,ar puse dienos/ Papildyta: QUOTE(ingrida26 @ 2008 02 18, 15:20) labukas.kaip sekasi judviem eiti y ta darželį,ar nesergata.Aš savo mažiuka nuo balandžio pirmo vesiu Saulute ir skruzdėliukų grupe. Papildyta: Ar pirma diena visa diena pasiliko ar puse dienos
Siandien pirma karta nuvedziau. Taip tai pabuvom kartu kokia valanda ir tada aukletoja paprase, kad kokiai valandai iseiciau kur pasivaiksciot, kad labiau apsiprastu. Tai sedziu dabar ir galvoju kaip mano vaikiukui sekasi.
Mes ir skruzdeliuku grupe lankom, seip tai bent man tai gera ispudi paliko. Gavom sarasiuka ka reikia nusipirkti, ka tureti.Na idomu kaip ten toliau bus, bet labai graziai vaikai zaide, dainavo, tai maniskis prie manes prilipes, gal kai manes nebus daugiau su vaikais draugaus. QUOTE(teska @ 2008 02 19, 11:53) Siandien pirma karta nuvedziau. Taip tai pabuvom kartu kokia valanda ir tada aukletoja paprase, kad kokiai valandai iseiciau kur pasivaiksciot, kad labiau apsiprastu. Tai sedziu dabar ir galvoju kaip mano vaikiukui sekasi. Mes ir skruzdeliuku grupe lankom, seip tai bent man tai gera ispudi paliko. Gavom sarasiuka ka reikia nusipirkti, ka tureti.Na idomu kaip ten toliau bus, bet labai graziai vaikai zaide, dainavo, tai maniskis prie manes prilipes, gal kai manes nebus daugiau su vaikais draugaus. labutis.Aš kai klausiau tai man sakė kad puse dienos iki pietų galėsiu palikti.Aš prieš metus y želmenėlį vedžiau tai ir taip kaip tu palikdavau iš kart kartu paskui viena.Bet man jis savaite pabūdavo taip po valanda ir susirkdavo.Taip jis man ir nepritapo. QUOTE(ingrida26 @ 2008 02 19, 16:11) labutis.Aš kai klausiau tai man sakė kad puse dienos iki pietų galėsiu palikti.Aš prieš metus y želmenėlį vedžiau tai ir taip kaip tu palikdavau iš kart kartu paskui viena.Bet man jis savaite pabūdavo taip po valanda ir susirkdavo.Taip jis man ir nepritapo. As tai ryt jau pusei dienos paliksiu po 12val eisiu pasiimti, siandien tai ryte nenorejo eiti, o po pietu nenorejo iseiti namo. Po 12 issivadziau. Seip tai visai nieko man patiko, nes Ramuniukas, namo nelabai norejo eiti. As kolkas patenkinta, jau dali butinu daiktu nupirkau, vaziuosiu dar pagalvyte nupirkti, nes ten labai aukstos. Ir jau gal nuo kitos savaites visai dienai paliksiu. Tegul su vaikais zaidzia, o ne namuose vienas su katinu duodasi.
Man pasakojo, kad maniskis visai gerai pritampa, nes jau siandien tik nuvedziau ir po pietu pasiemiau, nebesedejau kartu.
jau kaip ir pavydziu tau kad taip ramiai ir tvarkingai pritampat, o mano maziukas apsirgo, tai niekaip dar net uzrasyt nenueinu. bet rudeni tai tikrai jau keliausim.tikiuosi ir mano 'ozelis' pritaps greitai ir lengvai, ir nesedes mamai ant keliu.sekmes jums
As dziaugiuos,kad darzeliuke giria, bet namuose tai kosmariukas prasidejo
Ko mes tokios tylios, ar cia musu visai nera, kas cia daros
laba,
mes irgi si darziuka lankom. einam i butuciu grupe. viskas suoer, aukletojos nuostabios, tikrai daug dirba su vaikais, vaikai patenkinti. tik mane dirike su savo politika uzkala. pvz aukletojos iskabina koridoriuje vaiku peisinukus, kaip parodele, o dirike ateina ir liepia viska nukabninti. arba aukletoja ispuose tokia sena supelijusia siena darbeliai graziais, tai dirike viska nudraske. sakau, gal kokiam svietimo skyriui paskust? is vis ar yra mamu is bituciu grupes? o i kitas grupes dirike kisasi?
Kaip del musu grupes tai mano vaikiuko piesinukas kaba grupej ant sienos, lyg jau kelios dienos. Seip tai ir mums visai patinka, tik rytais vis dar sunku skirtis.
QUOTE(elze2 @ 2008 02 26, 13:49) laba, mes irgi si darziuka lankom. einam i butuciu grupe. viskas suoer, aukletojos nuostabios, tikrai daug dirba su vaikais, vaikai patenkinti. tik mane dirike su savo politika uzkala. pvz aukletojos iskabina koridoriuje vaiku peisinukus, kaip parodele, o dirike ateina ir liepia viska nukabninti. arba aukletoja ispuose tokia sena supelijusia siena darbeliai graziais, tai dirike viska nudraske. sakau, gal kokiam svietimo skyriui paskust? is vis ar yra mamu is bituciu grupes? o i kitas grupes dirike kisasi? laba, ir i kitas grupes kisasi. Pas mus anksciau vaiku darbeliai kabodavo rubineleje, o dabar liepe pakabinti grupeje. Ten su batais eiti kaip ir negali, vaiko darbeliais pasigrozeti neiseina
Kai mes dar tiek trumpai einam, nieko pasakyt negalim, Tik darbeliai jau antra savaite kaba, gal dar i grupe nebuvo uzsukus
siandien suzinojau naujiena, gal dar ne visos zinot. zodziu darzelis nedirbs nuo 07.01 iki 08.18d. o vaiku niekas niekur nepriims. is serijos ad 10 vaiku is viso darzelio priims v/d pasaka ir 10 vaiku priims sermuksnelis. bet tipo pasake, kad cia jau per dideli negaliu. kur det vaikus, ka daryt nu sakes, as nervuose dideliuose. jei kuri zinot ir turit gera auklyte pasidalinkit a? man vat ir reiktu tam pusantro menesio. siaip darzelis prastas, politikos 0, viskas ziauru, bet uz tai aukletojos tai dieviskos. vien del aukletoju kenciu.
as ir vakar suzinojau sia naujiena
Maniskis tai kai tik neseniai lankyt pradejo, tai sake, kad taip bus, pasiule vienam is tevu tokiu laiku atostogas pasiimti.
o nepasisiule pati padabot
Mano atrodo, kad galetu ne visas darzas atostogaut o kelios grupes, tada niekam problemu nekiltu, seip tai kai as tik dirbti pradejau, tai nezinau ka darysim, gal seneliai paglobos
QUOTE(zuikelee @ 2008 02 28, 12:01) o nepasisiule pati padabot jo jo dirikes politikos ir man nepatinka. pvz buvo kaledine svente aukletojos tikrai nuostabia programele prauose, viskas buvo super, o dirike vos ne iki atleidimu is darbo is serijos viskas blogai, neidomu ir t.t.. tai tiek skaudu buvo, net norejosi nueit ir islot viska jai. arba grupeje kanalizacija varvejo gal 4 menesius, smarve didziausia, nehigiena ir t.t... aukletojos kasdien jai visa tai sake, tai dzin, tai tik po auju metu siaip ne taip sugebejo sutvarkyt kanalizacija. nu sakau amsneiskai man aukletojos superines, bet visa kita, tai ka as zinau. mejgos mejgos ka darysim vasara? a? sakau gal i koki svietimo skyriu pasiskambint a?
jo priraset cia apie dyrike, o as tik geru atsiliepimu prisiklausius apie si darza, ruosiuos ten uzrasyt vaikiuka. tai gal net neverta, bet arti namu. gal i pasaka eit, bet man ten vaizdelis isvis nekoks. nors ta isvaizda kartais apgaulinga... ir man dar vienas klausimelis senbuvems, kai siltas oras pavaari rudeni, kai veda vaikus i lauka, tai jie taip ir vaiksto vorele po du ar leidzia ir padukt, nepastebejau ar yra smelio dezes ten. bet tik vienos karstykles visoms grupems?????nesuprantu aplinkos politikos. apsvieskit prasau
mes ir jau svarstom apie svietimo skyriu, nes jau nusibodo jos tas visas toks kisimasis ten kur jai nereik ir problemu darymas is nieko
o del darzelio tai man jis labai labai labai patinka, aukletojos o del lauko, tai vaikams tikrai leidziama padukt, ne visda jie tik vorele vaiksto. kiekviena grupe turi atskira ploteli zaidimu, yra ir smelio dezes
As tai apie savo grupes aukletoja tik gerus zodzius galiu pasakyt, vaikas siek tiek tvarkingumo baigia ismokti,maniskis labai savarankiskas, viska tik pats, o ji prisikalbinti baigia, laimingas grupej laksto. Tik gera itaka matosi. Aukletoja tai tikrai
Su direktore dar rimtai nesusidurem, tai apie tyliu.
Labutis.Ar jau Ramūniuka palieki miegoti,ar dar po puse dienos lankot?
|