alkaponė
2009 10 12, 13:38
QUOTE(nerata @ 2009 10 07, 15:33) Sveikos Gimdziau KMUK pries 2,5 men., isanksto tariaus su gydytoja, taigi -800Lt., akuseriui- 200 Lt tai gydytojai patys pasako kaina, jei is anksto tariesi?
jurackaaa
2009 10 15, 15:29
QUOTE(alkaponė @ 2009 10 12, 13:38) tai gydytojai patys pasako kaina, jei is anksto tariesi? kai tariesi, pasako is anksto kas kaip ir kiek
Šardonė
2009 10 15, 16:53
QUOTE(Feora @ 2009 10 11, 02:03) Ir dar, gal kas Vilniaus rajono centrinej poliklinijo priregistruotas ir tenai lankosi pas daktare kokia ? kaip jums ten ta pireziura ? esu prisiregistravus, norėjau lankytis, bet nuėjau pas akušerę, kuri nusiuntė pas pas gyd. Saulę Murmienę ir daugiau as nei pas akušerę nei pas ginę nebepasirodžiau. Pirmiausia nepatiko akušerės bendravimas ir požiūris, antra po ginės apžiūros jaučiausi klaikiai, tiek primaigė pilvą kad vos parėjau namo ir dar viena nuo kitos siuntinėja kuri man išrašys kraujo tyrimus. Pasirinkau privačią įstaigą, mokėjau pinigus bet nors rami buvau ir išeidavau po apžiūrų kaip ant sparnų, be jokių skausmų. Buvau susitarusi, bet gydytoja negalėjo atvykti, tad gimdžiau pas budintį gyd. atsidėkojom akušerei 200 lt, o gyd. 300 lt. Papildyta:QUOTE(zvirbliuks @ 2009 10 15, 16:29) kai tariesi, pasako is anksto kas kaip ir kiek  ne visi gydytojai pasako
neringula
2009 10 15, 20:05
Kiek susidariau ispudi, galima gerai pagimdyti ir be papildomu pinigu. Tikrai neketinu duoti.
Kamil:)
2009 10 17, 17:09
Pats gimdymas, t.y cp 500lt , bet iki jo dar du menesius ligonineje gulejau, su sveikata labai blogai buvo, tai tuo momentu dar palikau apie 600lt.
milija99
2009 10 21, 19:09
Buvau susitarusi su akušere - 400 lt, dar 200 lt gydytojai - padėka, taip pat 20 simboliškų litų slaugutei - už idealiai palaikytą tvarką..Panevėžio GN.
visata8
2009 10 22, 00:34
2000 lt. gydytojui, 200 anasteziologui, 100 akuserei (akuserei galima buvo neduoti, bet del sventos ramybes ), seselems gulejimo metu po 20 lt (3 * 40=120 lt. ). PC pagal MANO prasyma. Negaila nei cento.
buvau susitarusi su gyditoja, tai jai sumokejau 500 Lt, o akuserei 100 Lt
QUOTE(neringula @ 2009 10 15, 21:05) Kiek susidariau ispudi, galima gerai pagimdyti ir be papildomu pinigu. Tikrai neketinu duoti. 
Pretori
2009 10 22, 12:47
QUOTE(neringula @ 2009 10 15, 21:05) Kiek susidariau ispudi, galima gerai pagimdyti ir be papildomu pinigu. Tikrai neketinu duoti.  Ir namuose vienai galima GERAI pagimdyti  Taip pat galima NE TAIP GERAI pagimdyti net ligoninėje, jei kokia akušerė neturės laiko prie tavęs atlėkti, nes pirmiausia eis per tų palatas, kurios davė  Kiekvieno asmeninis reikalas tartis ar nesitarti su gydytoju.....Taip pat ir Jūsų.... Sėkmės
QUOTE(Pretori @ 2009 10 22, 08:47) Ir namuose vienai galima GERAI pagimdyti  Taip pat galima NE TAIP GERAI pagimdyti net ligoninėje, jei kokia akušerė neturės laiko prie tavęs atlėkti, nes pirmiausia eis per tų palatas, kurios davė  Kiekvieno asmeninis reikalas tartis ar nesitarti su gydytoju.....Taip pat ir Jūsų.... Sėkmės  Ziauriai slykstu tokius komentarus skaityt. gudragalve.zinok galima NE TAIP GERAI pagimdyti ir davus, nes kita dave daugiau ir prie taves neras laiko prieti.sekmes.
Pretori
2009 10 22, 21:49
QUOTE(pupen @ 2009 10 22, 17:14) Ziauriai slykstu tokius komentarus skaityt. gudragalve.zinok galima NE TAIP GERAI pagimdyti ir davus, nes kita dave daugiau ir prie taves neras laiko prieti.sekmes. Aišku, kad galima  Kiekviena apsisprendžia pati, ką daryti. Niekas neapsaugo nuo nelaimių, kurių neįmanoma išvengti. Bet kaip bebūtų gaila, mūsų Lietuvoj pinigai apsaugo nuo dėmesio stokos... O jei visai į temą, aš su gydytoja tariausi iš anksto. Mokėjau 1000 Lt. Priežiūra buvo prieš gimdymą, teko ir 1 val nakties skambinti, kad atvažiuotų į gimdymo namus, po gimdymo prižiūrėjo dar mėnesį, kad viskas gerai sugytų ir atsistatytų į savas vietas
Rutelytia
2009 10 23, 09:28
as ir buvau susitarus su gyd.,bet deja ji prasidejus gimdymui as negalejau jai prisiskambint,taigi sutaupiau 800lt.(500lt butu eja y kasa ir 300lt jai y kisene)
luckyme
2009 10 23, 20:35
gal kuri nesenai AK gimdet?kiek kainuoja ten dabar jei TARIESI isanksto( nepykit kad taip paryskinau cia del tu komentaru"o as nedaviau ir nemanau kad privalau",juk tema skirta tom kurios tariasi isanksto ir tokiu atveju turi susimoket),nes teko skaityti kad jei tavo gydytojas tuo metu nedirba ir turi ji issikviest tai vien oficialiai turi moket i kasa 700,tai kas tada gydytojo "atlyginimui" belieka?
Chupa_Cabra
2009 10 24, 12:49
As del gimdymo nesitariau, bet pries pat operacija (nusprende daryti cezari) vyras anesteziologei dave 100 lt, o daktarui jau atlikus operacija 200lt. Manau ir be tu nedideliu pinigu operacija jie atliktu lygiai tai pat gerai
isejus111
2009 10 24, 17:18
1000lt,AK,susitarus
Gal kas samdetes gydytoja ar akusere Alytuje? Kiek kainuoja paslaugos is anksto susitarus?
QUOTE(visata8 @ 2009 10 22, 01:34) 2000 lt. gydytojui, 200 anasteziologui, 100 akuserei ( akuserei galima buvo neduoti, bet del sventos ramybes ), seselems gulejimo metu po 20 lt (3 * 40=120 lt. ). PC pagal MANO prasyma. Negaila nei cento. tai akusere daugiausia darbo ir atlieka gimdziau abu kartus pas ta pat akusere, paliko labai gerus ispudzius (tariausi ir su tuo pat gydytoju, tik i pirma gimdyma jis negalejo atvykti, mat buvo savaitgaliui isvykes, bet jis telefonu paskyre gydytoja) tai gydytojai davem 200lt, akuserei 50, anesteziologei atrodo 50 (seniai tai buvo kai dukryte gime- gydytojui 600 (dirbo ta diena), akuserei 200, anesteziologei 100 man asmeniskai buvo ramiau is anksto susitarus
visata8
2009 10 27, 16:07
[quote=slonko,2009 10 27, 16:32] tai akusere daugiausia darbo ir atlieka Ir koki cia darba akusere atlieka per planini CP ?  Pries operacija lasaline man pastate ir kudiki ismaude ir pasvere. Na nebent dar kazka ten nuveike, o as praleidau  Bet tikrai nepasakiciau , kad mano atveju akusere atliko DAUGIAUSIA darbo. Sorry uz
Gimdziau Krikscioniskuose GN, tai man kainavo 800lt. 700lt gydytojai ir 100lt akuserei.  Siaip esu patenkinta visu personalu, nesigailiu tiek pinigu isleidusi.
alioncikas1
2009 10 28, 13:25
alioncikas1
2009 10 28, 13:59
900lt gydytojai ir 200 lt anestezologei KMUK uz Cezari.
Alionuskaaa
2009 10 31, 09:57
bendrai kainavo 1000 lt , vilnius GM
o go kokios kainos. As tai nesuprant kodel reikia jiems moketi, juk jie gauna alga, kaip ir mes vii uz savo darba. Kiekvienas savo darba turime atlikti gerai. Manau geriausia padka tretu buti skolado plyta, bet ne dagiau. Jei jau tenka moketi "jodai" manau gydytojai tomet netret gauti algu. O dabar ganas duodi pinigu tave priziuri, tipo rpinas, neduodi-pagimdei ir daugia neidomu. Nepykit mergytes, kad taip issiliejau, tiesiog manau geriau tuos pinigelius maziukui duoti ar tiem kam tikrai reikia pinigeliu  ir iki ko daktarai nusirito laukia kai valkatos ismaldos (tik didelem sumom)
QUOTE(neirida @ 2009 11 01, 21:26) o go kokios kainos. As tai nesuprant kodel reikia jiems moketi, juk jie gauna alga, kaip ir mes vii uz savo darba. Kiekvienas savo darba turime atlikti gerai. Manau geriausia padka tretu buti skolado plyta, bet ne dagiau. Jei jau tenka moketi "jodai" manau gydytojai tomet netret gauti algu. O dabar ganas duodi pinigu tave priziuri, tipo rpinas, neduodi-pagimdei ir daugia neidomu. Nepykit mergytes, kad taip issiliejau, tiesiog manau geriau tuos pinigelius maziukui duoti ar tiem kam tikrai reikia pinigeliu  ir iki ko daktarai nusirito laukia kai valkatos ismaldos (tik didelem sumom)
As turejau karcios patirties su pirmuoju vaikeliu, tai dabar tikrai tarsiuos. Gal kas taresi su Birzieciu?
srauni_upe
2009 11 01, 21:30
QUOTE(gabrizacka @ 2009 09 25, 13:04) as tai kai gimdziau tariausi, tai man daktare pasake.. jei nebutum tarusis nieks nelakstytu aplink tawe taip kaip dabar wisos cia lakstom  ir dar pasake kai gime mano lelius jam su akutem kazkas buwo, paakiai tokie kaip su zaizdom buwo tai daktare sako wa as jam iskart ilasinau tai dabar bedu neturesi, jej nesitartum tai kazin ar kas jam lasintu.. wnz korupcija ir tik toi lietuvelej  O siaubas  Kokioj čia ligoninėje taip?
gabrizacka
2009 11 01, 22:45
QUOTE(srauni_upe @ 2009 11 01, 22:30) O siaubas  Kokioj čia ligoninėje taip? VGN
d-krall
2009 11 01, 23:13
Gimdžiau Telšiuose. Pas budinčią. Nesitariau. Daviau juokingus 200 Lt(čia paskaičius susidarė toks įspūdis). Davus gydytoja persimainė, kitu žmogum tapo(prieš tai kaip ragana buvo, o po to - auksinė), akušerei dar 50 lt., atrodo(labai nenorėjo imti, net nepatogu pasidarė) ir slaugėms po 20 Lt. Priežiūra ir palaikymas buvo nerealus! Bet, manau, be kyšių butų buvę tas pats su slaugėmis ir akušere, na, o su gydytoja - nelabai. Nes tą mergaitę, kuri gimdė su manim ir, atrodo, nieko nedavė, palikę vieną buvo, o aplink mane šokinėjo kaip aplink ponią didžiausią.
visata8
2009 11 02, 13:04
QUOTE(neirida @ 2009 11 01, 21:26) o go kokios kainos. As tai nesuprant kodel reikia jiems moketi, juk jie gauna alga, kaip ir mes vii uz savo darba. Kiekvienas savo darba turime atlikti gerai. Manau geriausia padka tretu buti skolado plyta, bet ne dagiau. Jei jau tenka moketi "jodai" manau gydytojai tomet netret gauti algu. O dabar ganas duodi pinigu tave priziuri, tipo rpinas, neduodi-pagimdei ir daugia neidomu. Nepykit mergytes, kad taip issiliejau, tiesiog manau geriau tuos pinigelius maziukui duoti ar tiem kam tikrai reikia pinigeliu  ir iki ko daktarai nusirito laukia kai valkatos ismaldos (tik didelem sumom) Ogi mokslai pagal Konstitucija Lietuvoje igri nemokami  . Nesuprantu , kodel visi uz juos moka  , ir dar taip nemazai...  . O as kaip viena karta pagimdziau nemokamai, tai iskarto supratau kodel reikia moketi, beto ne kiekviena diena gimdau. Kokie keisti zmoniu prioritetai, pvz moketi uz desimties metu senumo masina 10.000 ir daugiau tai visai normalu, o uz gimdyma tukstanti, ar du , tai jau tragedija  ? Arba moketi uz batus 600-800 ir gaileti bent tiek pat zmogui nuo kurio priklauso tavo ir tavo vaiko sveikata ir gyvybe, motivuojant tuo, kad daktaras net 2.000 algos per menesi gauna  . Atsiprasau uz OFF, tesiog tos moralistes atsibodo, ir ko visur lenda su savo isvadom ir sokoladais .
Nastiona
2009 11 03, 09:54
na mum viskas kainavo 600 lt. nesitarem ,siaip atsidekojom , anasteziologui 50, akuserei 100 ir daktarei 400, ir atskyra palata 50 . Papildyta:gimdem VGN
vaivos juosta
2009 11 03, 12:21
QUOTE(kataja @ 2009 11 01, 20:52) As turejau karcios patirties su pirmuoju vaikeliu, tai dabar tikrai tarsiuos. Gal kas taresi su Birzieciu?  ir aš su šiuo gydytoju tariausi dėl trečio cezario. fantastiškas gydytojas  . sumos nepasakys, davėm savo nuožiūra.
adriatic
2009 11 03, 13:31
apie 700 lt kiek atsimenu, siaip bent jau pries 3 metus kai gimdziau VGN ant sienos buvo oficialus kainorastis pakabintas, kiek reik moket i kasa jei pasirenki gydytoja, akusere, palata atskira ir panasiai, tai ten apie tokia suma ir gavos kazkas. Tik mokant per kasa daktaras gautu labai nedaug is to, taigi be kasos mokejom. kai klausiau daktares su kuria tariausi del sumos, tai sake yra ant sienos iskabinti oficialus ikainiai, aisku nesake tik duok man i rankas o ne i kasa, taip nutarem patys Papildyta:ir uz palata tiesa irgi i kasa nemokejom, daktare tiesiog paklause ar nori but viena, ar su kaimyne, pasakiau viena, skyriaus sesele sake reiks moket uz tai kad kartu kas nors is artimuju liktu nakvot, bet niekas nepaaiskino kur eit moket, nei saskaitos nepateike, tai atskirai uz tai ir nemokejom
Už CP-800,anesteziologei-200,palata-200. Esu be galo patenkinta tuom ką už tai gavom mainais Jau kaip kažkas sakė geriau atsisakyti kelių porų batų,bet rizikuoti savo ir vaikelio sveikata niekada
QUOTE(Nosiaplaukienė @ 2008 09 11, 12:00) 800 P.Mažylio GN  Tiek pat ir ten pat  + dovanele maiselyje
QUOTE(visata8 @ 2009 11 02, 13:04) Atsiprasau uz OFF, tesiog tos moralistes atsibodo, ir ko visur lenda su savo isvadom ir sokoladais . kas gali leisti batams 800 tai suprantu jog gimdymui tai juokingi pinigai, bet tam yra privatus kabinetai, liuks klases palatos.Bet kodel turi kenteti tos krios neturi pinigeliu . Na cia matyt amzina diskusija  kaip sako medalis turi dvi puses, lazda du galus. Bet si temute ne disusine, o tiesiog zmones nori suzinoti kainas. Dar karteli atsiprasau uz savo pasisakyma. Kiekvienas turim savo nuomne ir tiek
ingusiia
2009 11 23, 02:53
as manau kai tariesi ir gydytojas dirba ne savo darbo laiku, tai tu ji kaip ir privaciai samdaisi, jeigu tave pasamdytu atlikti koki darba, ne tavo darbo metu manau noretum kad tau uz ji sumoketu, turbut ir kaina pati pasakytum. As gimdziau KMUK, tariaus is anksto, gydytojui 700lt, akuserei 200lt. anesteziologui 100lt. viska daviau savo nuoziura + palata 200lt
La Lobe
2009 11 24, 19:16
Is anksto tariausi tik su gydytoju, po gimdymo jam atsidekojome 700 Lt, akuserei daveme 200 Lt, kadangi gimdymas buvo sudetingas ir komplikuotas, jie savo darba atliko puikiai. Anesteziologei nieko nedavem, nepaisant to, buvo visai maloni. Nezinau, kaip butu buve, jei nebuciau susitarusi...
pumpuška
2009 11 24, 22:58
Mokejome 1200Lt. gydytojai ir akuserei, taremes isanksto ir tikrai nesigailiu. Tai musu pirmas vaikelis, tad norejome nors siuo klausimu buti ramus. Kodel nesigailiu, todel, kad po gimdymo turejau problemu su krutine ir vel kreipiausi pas ta pacia gydytoja. Tai ji prieme be jokio uzmokescio, dare tyrimus, skambinau jai kiekviena diena del tolimesnio gydymo, kol pilnai neissigydziau
Miracle_mira
2009 11 25, 16:26
Mokejome gydytojai 600lt, vyras po gimdymo ja parveze namo (tuo metu jiatostogavo) akuserei 200lt, slaugem 50lt. Gimdziau KGN ( krikscioniskuose) gydytoja dar dvi dienas vakarais specialiai pas mane atvaziuodavo paziuret kaip laikausi, nes gimdymas buvo labai sunkus ir man buvo sveikatos bedeliu po jo, prieziura buvo puiki, esu labai patenkinta
Uz planini...labai staiga tapusiu extra cezari tik gydytojai mokejom 800lt. 8dienas gulejau is ju 6dienas palatoje gyveno ir vyras.  Kauno 2-oji.
buvau susitarus moketi 800Lt.bet kadangi gimdziau darbo valandom, tai gydytoja paprase tik 600Lt.is tos sumos 100Lt anestiozologui.
Biski OFF... Brangu-pigu, sokoladas-ar tukstanciais... Siap patys sukureme tokias salygas gimdymui. Musu kaimieciu LT visur yra "stavke", niekas nejuda be pinigeliu. Tai kodel gydytojai 600lt jau daug, o kokiam biurokratu kadastre uz absoliuciai tvarkingo namo registravima pvz. shtuka litu norma(nes kitaip luktelk metelius kol pamalonins zvilgtelti i popierius). Na tada geriau jau batai uz 800lt, bent jau malonu:) Jei negalesiu privacios klinikos apmoket, butinai sumokesiu gyd. paprastuose GN. Bet tik todel, kad musu gyd. atlyginimai is tikro juokingi, o ne del to kad garantuotai graziai su manimi kalbetu. Aciu:)
planuotas CP KMUK. gYDYTOJUI 300 LT IR VISKAS
erikiuxxx
2009 12 04, 22:30
tariausi , 1500lt
Lelytes
2010 01 02, 01:29
Tariausi KMUK 1000lt,bet nebuvo gaila. Turejau prieziura
undinėle
2010 01 08, 20:53
bliamba kokia neteisybe,jus gaunate tuos vaiko pinigelius ir galima sakyti atiduodate gyditojams...nesazininga,nebent jus turite labai daug pinigeliu ir neturite ju kur deti... ne vieni gyditojai sunkiai dirba ir mazai uzdirba,jie tiesiog atlieka savo darba kaip ir visi mes pasirinke savo specialybes.
pukepuke
2010 01 08, 21:06
Undinele, tas tiesa, bet kad pas mus labai jau netubula sistema. As vaziavau susitarusi gimdyti. Paskambinau, kad jau atvaziavau, gydytoja iskart priejo, registracija vyko l. grei. O kitos moterys lauke...Nenoreciau sedeti ir laukti, kai man CP nusimate ir nuo vandenu visa slapia buvau... Procesas pasiruosimo niekur nestrigo, nezinau, kiek tai itakojo nuolat salia besisukiojanti gydytoja, bet ... Pagulde i palata, kurioje gulejo ir nesusitarusi mamyte ( o dar ir be tevelio, tai aisku poziuris i ja buvo ypatingai nekoks, net sirdi man spaude i ja beziurint, MB maciau irgi, nes jis jai siule tai obuoliuk isplauti kad jai ka tik po gimdymo nereiketu is lovos laipiot tai dar ka padet...) Mane perkele ant kitos dienos i kita, geresne palata. Ji aisku liko cia pat. Gydytoja nuolat ateidinejo ir pati mane apziurinejo. Zodziu, deja, bet nesusitarus gimdyti tiesiog nesiryzciau
|
|