Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tinginys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Cinside
Populiariausias praeitos temos pabaigos receptas - Cipciuko tinginys
Sena tema

rugegele23 tinginys
user posted image
rugiagele26
Sis mano tinginys pagal Cipciuko recepta ir darytas smile.gif thumbup.gif
rugiagele26
Vyrui patiko tinginys!!! Su dukra abu smaguriavo siandien, as irgi ax.gif visad dabar toki darysiu, tik trupuciu maziau sausainiu desiu smile.gif
Cinside
Aš gadangi neturiu orkaitės, o maniškis mėgsta saldumynus, bandysiu kurį vakarą pagaminti pagal cipciuko receptą smile.gif
@adrij@
I ji dar galima prideti riesutu , razinu , dziovintu vaisiu , na kas ka labiau megsta ,as pavz. su dziovintais abrikosais nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif ,tik jau tada tikrai sumazinti sausainiu , mazdauk tiek kiek dedama kokiu priedu.
irmulia
Kaip dėl balto tinginio? ar kas bandė gaminti?

Pagal viską: iš balto šokolado bei rudų sausainių (manau jie turi būti labai kieti, kad netrupėtų ir nenudažytų masės juos bemaišant) turėtų gaustis g.gif Reikia bandyti bigsmile.gif

O radau kadaise Bea įdėtą receptą , cituoju:

"BALTASIS TINGINYS
(Mamos Reginos baltasis tinginys)

1,5 stiklinės pieno
1 stiklinė cukraus
2 valg. šaukštai krakmolo
600 g sausainių
400 g sviesto (82 proc. riebumo)
džiovinti vaisiai – slyvos, abrikosai, razinos, ananasai, riešutai po 150-200 g
1 citrinos sultys

Iš cukraus, krakmolo, pieno (sumaišyti cukrų su krakmolu, pilti pieną, maišyti) – išvirti pudingą, atšaldyti.
Išsukti sviestą, dėti po šaukštą pudingo, gerai išsukti, supilti palaipsniui citrinos sultis.
Džiovintus vaisius (išmirkytus ir nusausintus) supjaustyti, sausainius susmulkinti, viską sumaišyti, sudėti į formą, apspausti ir atšaldyti.
SKANAUS! "
@adrij@
Tai as ir dariau balta su rudais sausainiais ,tai va kas gavosi verysad.gif verysad.gif verysad.gif , vistiek rudas kaip su ...., o maniau bus baltas su rudais sausainiukais , nusidaze rupuze nuo tu sausainiu aggressive.gif aggressive.gif aggressive.gif
meskiukasjau
labai skanus daiktas -tinginys
Prestige
Aš irgi dariau tinginį pagal Cipciuko receptą smile.gif
Gavosi šviesesnis, nes kakavos mažiau dėjau, bet skonis - super bigsmile.gif
rugiagele26
O as va idejau puse pokelio sausainiu maziau, ir tikiuosi kad sustings doh.gif
Ramunytė kaip gėlytė :)
Sveikos, sio gerio kepejos smile.gif
skaiciau skaiciau,kaip cia ka reikia daryt ir vienas klausimukas iskilo: kondensuota piena reikia iskarto pilt i istirpinta sviesta su kakava ir ten ji sildyt ar neispylus is indelio kaitint vandeny ir tada supilt i sviesta?
Labai aciu visoms 4u.gif 4u.gif
rugiagele26
smile.gif+2008 09 14, 11:35-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 11:35)
    skaiciau skaiciau,kaip cia ka reikia daryt ir vienas klausimukas iskilo: kondensuota piena reikia iskarto pilt i istirpinta sviesta su kakava ir ten ji sildyt ar neispylus is indelio kaitint vandeny ir tada supilt i sviesta?
        Labai aciu visoms  4u.gif  4u.gif
*

As iskart supilu is dezutes i istirpinta sviesta, ir dar pakaitinu smile.gif thumbup.gif
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 11:47)
As iskart supilu is dezutes i istirpinta sviesta, ir dar pakaitinu smile.gif  thumbup.gif
*

O kiek laiko dar kaitini? smile.gif na va,kur zmones susitinka biggrin.gif
rugiagele26
smile.gif+2008 09 14, 11:58-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 11:58)
O kiek laiko dar kaitini?  smile.gif  na va,kur zmones susitinka  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif Jo visur galima susitikti biggrin.gif

Jei sviestas 82 %, tai jis labai gerai sukimba su kondensuotu ir greit pasidaro vientisa mase, tai pakaitinu dar kokias 5 min., bet jei sviestas maziau riebumo, tada kaitini kol pasidaro vientisa mase. Na gal aiskiai parasiau doh.gif Geriausia sviesta imt gera, labai gerai sustingsta.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 12:08)
lotuliukas.gif Jo visur galima susitikti biggrin.gif

Jei sviestas 82 %, tai jis labai gerai sukimba su kondensuotu ir greit pasidaro vientisa mase, tai pakaitinu dar kokias 5 min., bet jei sviestas maziau riebumo, tada kaitini kol pasidaro vientisa mase. Na gal aiskiai parasiau  doh.gif Geriausia sviesta imt gera, labai gerai sustingsta.
*

Labai aiskiai! aciu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kai turesiu laiko - tikrai pabandysiu smile.gif
rugiagele26
smile.gif+2008 09 14, 12:18-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 12:18)
Labai aiskiai! aciu!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kai turesiu laiko - tikrai pabandysiu smile.gif
*

Ir pasakysi kaip gavosi biggrin.gif
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 12:35)
Ir pasakysi kaip gavosi  biggrin.gif
*

Butinai!! smile.gif
svytejimas ezero dugne
smile.gif+2008 09 14, 21:35-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 21:35)
         Labai aciu visoms  4u.gif  4u.gif
*

Galima ir taip ir taip mirksiukas.gif

Man daug patogiau virti skardinėje- nereikia nei maišyti, nei žiūrėti kad neprisviltų, nei priskretusių puodų paskui plauti, o rezultatas geras labai- verdant puode, nežinau ar gautųsi toks tirštumas, kaip gaunasi skardinėje ilgai verdant ax.gif Visad verdu tik skardinėje ax.gif
rugiagele26
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 14, 12:55)

Man daug patogiau virti skardinėje- nereikia nei maišyti, nei žiūrėti kad neprisviltų, nei priskretusių puodų paskui plauti, o rezultatas geras labai- verdant puode, nežinau ar gautųsi toks tirštumas, kaip gaunasi skardinėje ilgai verdant ax.gif Visad verdu tik skardinėje ax.gif
*

Tiesa, Ramunyte kaip gelyte, patariu inda kuriame verdi kondensuota piena su sviestu ir kakava, deti i kita inda su vandeniu ir taip virti, taip neprisvils! As i didesni puoda su vandeniu, istatau kita puodeli.
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 14, 12:55)

*

O kaip ta skardine virs ugnies laikyt ir viskas ar i vandeni idet ar dar kaip?
Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 13:16)
Tiesa, Ramunyte kaip gelyte, patariu inda kuriame verdi kondensuota piena su sviestu ir kakava, deti i kita inda su vandeniu ir taip virti, taip neprisvils! As i didesni puoda su vandeniu, istatau kita puodeli.
*

As taip sokolada tirpinu,bet daug vargo kai pirmajame inde vaduo uzverda biggrin.gif
rugiagele26
smile.gif+2008 09 14, 13:23-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 13:23)
*

Reikia kad skardine apsemtu vanduo, bet manau tai ilgas darbas, nes tada reikia kaitint turbut kokia 1,5 - 2 val.ta skardine... o man ir taip pakaitintas puode gerai sustingsta ir labai skanus buna.

Na dabar rinkis kaip tau geriau smile.gif

Ir negasdinu, bet reikia ta skardine priziuret, kad nesprogtu, nes neduok dieve nugaruos vanduo, o tu busi kakzuo kitu uzsiemusi doh.gif niekad nebandziau kaitint, bet prisiskaicius visokiu nuomoniu ir nedristu biggrin.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 09 14, 13:24-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 13:24)
Papildyta:

As taip sokolada tirpinu,bet daug vargo kai pirmajame inde vaduo uzverda  biggrin.gif
*

Man nespeja uzvirt gerai, o as jau padarius bunu ta mase lotuliukas.gif
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 13:27)
Reikia kad skardine apsemtu vanduo, bet manau tai ilgas darbas, nes tada reikia kaitint turbut kokia 1,5 - 2 val.ta skardine... o man ir taip pakaitintas puode gerai sustingsta ir labai skanus buna.

Na dabar rinkis kaip tau geriau smile.gif

Ir negasdinu, bet reikia ta skardine priziuret, kad nesprogtu, nes neduok dieve nugaruos vanduo, o tu busi kakzuo kitu uzsiemusi doh.gif niekad nebandziau kaitint, bet prisiskaicius visokiu nuomoniu ir nedristu biggrin.gif

Tai jei skardine nebuna apsemta gali sprogt? man jau idomu visai butu sitaip biggrin.gif Isivaizduoju: Ramunyte sveicia spinteles virtuvej biggrin.gifD
rugiagele26
smile.gif+2008 09 14, 13:41-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 13:41)
Tai jei skardine nebuna apsemta gali sprogt?  man jau idomu visai butu sitaip biggrin.gif  Isivaizduoju: Ramunyte sveicia spinteles virtuvej biggrin.gifD
*

Na man atrodo, kad jei nugaruoja kazkiek vandens, tada negerai, bet cia yra kas tai dare, tai gal issamiau paaiskins biggrin.gif gal ne visada sprogsta biggrin.gif
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 13:57)
Na man atrodo, kad jei nugaruoja kazkiek vandens, tada negerai, bet cia yra kas tai dare, tai gal issamiau paaiskins biggrin.gif gal ne visada sprogsta biggrin.gif
*

Man jau aisku apie sita reikala smile.gif aciu visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bliuskė
O man nesprogo niekas... Nors vanduo jau buvo gerokai nugaravęs
Na va smile.gif Tinginys jau saldytuve sedi smile.gif Ir skardines po 2val. karstu maudyniu nesprogo smile.gif Tik sausainiu turbut per daug pridejau... bet nieko smile.gif labai skaniai atrodo ir taip smile.gif
rugiagele26
smile.gif+2008 09 14, 20:44-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 20:44)
Na va smile.gif  Tinginys jau saldytuve sedi smile.gif  Ir skardines po 2val.  karstu maudyniu nesprogo smile.gif  Tik sausainiu turbut per daug pridejau... bet nieko smile.gif  labai skaniai atrodo ir taip smile.gif
*

Idomu ar labai skiriasi skonis, kai verdi banke ir kai ispili ja iskarto i sviesta su kakava. Bet man atrodo per daug laiko uzima toks tinginio darymas, bet gal dar skanesnis!!! smile.gif reiks kada pabandyt. O as savaji darydama uztrunku kokias 20 min smile.gif na pusvalandi max, be indu plovimo biggrin.gif
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 20:48)
Idomu ar labai skiriasi skonis, kai verdi banke ir kai ispili ja iskarto i sviesta su kakava. Bet man atrodo per daug laiko uzima toks tinginio darymas, bet gal dar skanesnis!!! smile.gif reiks kada pabandyt. O as savaji darydama uztrunku kokias 20 min smile.gif na pusvalandi max, be indu plovimo biggrin.gif
*

Reikes kada pabandyt kartu su sviestu issildyt ir piena. O as dabar kai dariau ir trupinini pyraga,o ten reikia virt konensuota piena,tai kartu ir sita skardine idejau smile.gif
Kaip laukiu rytojau,kada jau bus sustinge pyrageliai mano... biggrin.gif
Cinside
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 14, 13:27)
Ir negasdinu, bet reikia ta skardine priziuret, kad nesprogtu, nes neduok dieve nugaruos vanduo, o tu busi kakzuo kitu uzsiemusi  doh.gif niekad nebandziau kaitint, bet prisiskaicius visokiu nuomoniu ir nedristu biggrin.gif
*

Aš jau gal 10 metų verdu kondensuotą pieną (ne tinginiui), tai niekad niekas nesprogo, nors ir niekad visiškai vanduo skardinės neapsemdavo unsure.gif Tiesiog puodo neturėjau tinkamo biggrin.gif

O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit smile.gif Iš nesėkmingos žalios jaunystės praktikos hihihi.gif
rugiagele26
QUOTE(Cinside @ 2008 09 14, 21:30)
Aš jau gal 10 metų verdu kondensuotą pieną (ne tinginiui), tai niekad niekas nesprogo, nors ir niekad visiškai vanduo skardinės neapsemdavo  unsure.gif Tiesiog puodo neturėjau tinkamo  biggrin.gif

O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit  smile.gif Iš nesėkmingos žalios jaunystės praktikos hihihi.gif
*

As nieko nenorejau pasakyt blogo apie tas skardines, kad jos sprogsta, tiesiog cia prisiskaiciau, pati esu nebandzius dar blush2.gif
QUOTE(Cinside @ 2008 09 14, 21:30)
Aš jau gal 10 metų verdu kondensuotą pieną (ne tinginiui), tai niekad niekas nesprogo, nors ir niekad visiškai vanduo skardinės neapsemdavo  unsure.gif Tiesiog puodo neturėjau tinkamo  biggrin.gif

O dėl kondensuoto pieno maišymo su sviestu, tai nesugalvokit pirkt tepaus riebalų mišinio. Tikrai nieko nesigaus: riebalai - sau, pienas - sau. Tirštos masės niekaip nepadarysit  smile.gif Iš nesėkmingos žalios jaunystės praktikos hihihi.gif
*

As siandien cia pasiskaiciau ir pirkau tinginiui Dvaro 82proc. riebumo sviesta smile.gif vientisa mase sumaisius su pienu gavosi smile.gif
O gal kas is naminio sviesto bandet?
Cinside
smile.gif+2008 09 14, 21:43-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 14, 21:43)
  O gal kas is naminio sviesto bandet?
*

Kad prabanga tokį gauti biggrin.gif Turėtų būt labai skanu, manau smile.gif
Okei
Maniskis labai megsta tingini, tik as tingiu ji darytu lotuliukas.gif
QUOTE(Cinside @ 2008 09 14, 21:51)
Kad prabanga tokį gauti  biggrin.gif  Turėtų būt labai skanu, manau  smile.gif
*

Pas mus dar saldikly yra atrodo biggrin.gif
Papildyta:
Na va, mano vakarykstis darbelis smile.gif Labai skanus tas tinginys, tik man atrodo,kad nelabai sustingo ta ruda mase isoreje tinginio. Nes kol nuemiau maiseli,tai visas rankas issitepliojau... http://public.fotki.com/rubashkinas/a6aa/
rugiagele26
smile.gif+2008 09 15, 20:12-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 15, 20:12)
Pas mus dar saldikly yra atrodo biggrin.gif
Papildyta:
Na va, mano vakarykstis darbelis smile.gif  Labai skanus tas tinginys, tik man atrodo,kad nelabai sustingo ta ruda mase isoreje tinginio. Nes kol nuemiau maiseli,tai visas rankas issitepliojau...  http://public.fotki.com/rubashkinas/a6aa/
*

O tas sviesus irgi tinginys? g.gif
svytejimas ezero dugne
Labai skaniai viskas atrodo thumbup.gif O kad nebūtų klampu, reikia šaldiklyje šaldyti- bent aš taip darau- ir dar, reikia dėti sausainių trupinių, visiškai blenderiu sumaltų į miltus- tai jų nesimato rudojoje masėje, bet nelieka klampumo- bet kas kaip mėgsta- kitiems gal taip per sausa- o šiaip, natūralu, tinginys visada kiek teplioja rankas, jei nešaldytas šaldiklyje, ir nedėta trupinių, arba jei pastovėjęs kambary šilumoj, arba dar jei kond. pienas neišvirė iki kietumo mirksiukas.gif

Aš tai šaldau šaldymo kameroje, ir ką tik išėmus iš jos, nuimu plėvelę, ir leidžiu kambary kiek pašilti, kad pjaustytųsi lengviau- tai taip darant rankos nesitepa man ax.gif
Dar pastebėjau, jei vėliau šaldytuve laikai be celofano, paviršius taip gerai, patogiai apdžiūsta, ir vėliau nebetepa taip
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 15, 20:22)
O tas sviesus irgi tinginys?  g.gif
*

ne,tas sviesus trupininis ar skruzdelynas, nzn koks tikras pavadinimas. Bet irgi laabai skanus!!
Papildyta:
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 15, 20:24)
Labai skaniai viskas atrodo thumbup.gif  O kad nebūtų klampu, reikia šaldiklyje šaldyti- bent aš taip darau- ir dar, reikia dėti sausainių trupinių, visiškai blenderiu sumaltų į miltus- tai jų nesimato rudojoje masėje, bet nelieka klampumo- bet kas kaip mėgsta- kitiems gal taip per sausa- o šiaip,  natūralu, tinginys visada kiek teplioja rankas, jei nešaldytas šaldiklyje, ir nedėta trupinių, arba jei pastovėjęs kambary šilumoj, arba dar jei kond. pienas neišvirė iki kietumo mirksiukas.gif

Aš tai šaldau šaldymo kameroje, ir ką tik išėmus iš jos, nuimu plėvelę, ir leidžiu kambary kiek pašilti, kad pjaustytųsi lengviau- tai taip darant rankos nesitepa man ax.gif
Dar pastebėjau, jei vėliau šaldytuve laikai be celofano, paviršius taip gerai, patogiai  apdžiūsta, ir vėliau nebetepa taip
*

Mama irgi taip sake,kad reikejo smulkiau sausainius sulauzyt ir kitus isvis sutrupint smile.gif
As tik i saldytuva buvau ikisus.. Kita karta reikes i saldikli smile.gif
P.S. ne tik skaniai atrodo,bet laabai skanu ir yra!! drinks_cheers.gif
rugiagele26
O man puikiai sustingo ir visiskai netepe ranku, kai supyliau kondensuota piena is skardines, ir dejau 3 pokelius sausainiu po 200 g, kietas kietas gavosi, ir trupiniu buvo, man puikiai rankom susismulkino tie trupinukai, tiesiog saujoj pertryniau truputi. Pastebejau, kuo maziau sausainiu, tuo jis klampesnis.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 15, 20:38)
O man puikiai sustingo ir visiskai netepe ranku, kai supyliau kondensuota piena is skardines, ir dejau 3 pokelius sausainiu po 200 g, kietas kietas gavosi, ir trupiniu buvo, man puikiai rankom susismulkino tie trupinukai, tiesiog saujoj pertryniau truputi. Pastebejau, kuo maziau sausainiu, tuo jis klampesnis.
*

O as sausainius tokiais visai nemazais gabaliukais sulauziau,nieko netryniau. Tai vat ir blogai padariau..
Papildyta:
Mano kaimo pardej nebuvo pakeliais sausainiu,tai nusipirkau 600g gaidelio sausainiu. Bet kai lauziau as juos,pagalvojau,kad gali per daug but,tai gal kokius 400g ar 500g tik idejau
rugiagele26
smile.gif+2008 09 15, 21:40-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 15, 21:40)
O as sausainius tokiais visai nemazais gabaliukais sulauziau,nieko netryniau. Tai vat ir blogai padariau..
Papildyta:
Mano kaimo pardej nebuvo pakeliais sausainiu,tai nusipirkau 600g gaidelio sausainiu. Bet kai lauziau as juos,pagalvojau,kad gali per daug but,tai gal kokius 400g ar 500g tik idejau
*

Ech, svarbu skanu thumbup.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 15, 21:43)
Ech, svarbu skanu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
*

Tikrai taip!!! drinks_cheers.gif
@adrij@
Vat , kad jus neklausote ka jums sako , rasiau -deti tris pokelius , tai ne - per dauk mat joms atrodo nono.gif nono.gif nono.gif , ot neklauzados lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rugiagele26
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 15, 22:09)
Vat , kad jus neklausote ka jums sako , rasiau -deti tris pokelius  , tai ne - per dauk mat joms atrodo  nono.gif  nono.gif  nono.gif , ot neklauzados lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Daugiau taip nedarysiu.. blush2.gif notworthy.gif 3 pokeliai butini...
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 15, 22:09)
Vat , kad jus neklausote ka jums sako , rasiau -deti tris pokelius  , tai ne - per dauk mat joms atrodo  nono.gif  nono.gif  nono.gif , ot neklauzados lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Tai kad galvojau,kad nebeismaisysiu... Kita karta zinosiu kaip viska daryt wink.gif
@adrij@
SAUNUOLES ,kad klausot pioneers.gif pioneers.gif pioneers.gif
rugiagele26
smile.gif+2008 09 15, 22:22-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 15, 22:22)
Tai kad galvojau,kad nebeismaisysiu...  Kita karta zinosiu kaip viska daryt wink.gif
*

Is tikro tai sunkiai maisesi, bet uztai formuojasi tinginys kaip is plastilino biggrin.gif
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 15, 22:31)
Is tikro tai sunkiai maisesi, bet uztai formuojasi tinginys kaip is plastilino biggrin.gif
*

Plastilina kol saltas irgi sunku minkyt smile.gif Tai cia taip pat kaip su tinginiu smile.gif
regna
Paskaitinėjau receptukus,ir mas kilo idėja pasiulyt savo receptą
Man patinka laužyti sausainiai,bet kai kam patinka.
Aš dar į tą masę įdedu razinų,žemės riešutų,arba migdolų.Ir viską gerai išmaišau.
Viską supilu i kepimo formą esančią kiekvienoje viryklėje.Uzdengiu maistine plevele ir palieku virtuvėje ant stalo.Ir kuo puikiausiai sustingsta 4u.gif
rugiagele26
smile.gif+2008 09 15, 23:14-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 09 15, 23:14)
Plastilina kol saltas irgi sunku minkyt smile.gif  Tai cia taip pat kaip su tinginiu smile.gif
*

As turiu galvoj, kad minkyt galima kaip plastilina, sukretus mase i maiseli smile.gif kol dar silta pati mase buna biggrin.gif jis kaip padarai, taip ir lieka tokioj padety.
rugiagele26
Drauge ka tik parase, kaip ji daro tingini, nu idomiai. Pirmiausia ispila i puoda kondensuota, pakaitina kol tirstas pasidaro. Tada kitam puode kaitina sokolada, ideda siek tiek sviesto, kad skyscio sokolode atsirastu, na kad neprisviltu sokoladas. Tada supila su kondensuotu pienu, sausainiais. Bet sviesto mazai mazai deda, idomu net, reiks kada pabandyt. Siandien tai pagal iprasta recepta dariau, tik maziau kakavos, tai sviesus gavosi, koks man ir patinka.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.