Sveiki visi
Čia puslapis
http://193.219.191.106/
Sveiki,
nu va ir man butu idomi jusu nuomone apie sia mokykla
Sveikos, ir man butu idomu suzinoti ka nors. Dukra trecioke, jau reikia pradet mastyt apie 5kl, o sita mkl. arciausiai namu, taciau labai abejoju.
Siaip tai as pati baigus Urbsio m-kla, bet laaabai jau seniai. O tai ji dabar net ir katalikiska tapo? Prasti prisiminimai isliko. Buvo keletas puikiu mokytoju,kuriu jau sarasuose nebera. Nezinia kokia ten dabar situacija. Bet kad turbut visose mokyklose visko pasitaiko.
KAZKADA MOKIAUS,NIEKO GERO NEGALIU PASAKYTI,NEPAGARBA MOKINIUI TAIP,AISKU NE VISU MOKYTOJU,KITI BE GALO SILTUS ATSIMINIMUS PALIKO,O NESENIAI MANO PAZISTAMA TEN DIRBO,JOS PAKLAUSIUS NIEKAS NEPASIKEITE,YPAC MOKYTOJU KAMBARYJE.
Gal padiskutuokim apie šitą mokyklą, pagal internetinį psl. ir vakarykštį prisistatymą darželyje visai gražiai atrodo
tikrai labai noretusi daugiau suzinoti is besimokanciu vaiku tevu apie sia mokykla
Aš irgi domiuosi šia mokykla,nes mūsų rajone liko 1 pradinė ir dvi gimnazijos
sveikos
gal kam reikia mergaitei uniformos
Musu didysis siemet eis i trecia klase. Jo mokytoja yra K. Leonaviciene. Labai gera mokytoja. Truputi griezta, bet rami. Vaikai ja myli. Isreikalauja namu darbus visada. Jei nepadarei siandien, vadinasi turi padaryti rytoj, jei neismokai eilerascio siandien, ismoksi sia savaite ir t.t. jeigu viska darai laiku gauni pagyrima. Sauni mokytoja, taciau ar leisti nuo 5tos klases toliau i sia mokykla dar labai galvojam. Kol kas neturiu geru atsiliepimu. Todel labai dziaugiuosi sia nauja tema ir laukiu atsiliepimu.
Sveiki, aš 8 metus prasimokiau šioje mokykloje, bet nuo šio rugsėju išeinu į Rasos gimnaziją. Pradinės klasės čia tikrai labai geros, puikios pradinukų mokytojos. Nuo penktos klasės viskas priklauso nuo to kokius mokytojus gaus klasė. Šiaip Urbšio mokykla neturi gero vardo ar geros reputacijos, daug kas kalba, kad į ją susirenka visos rajono atmatos iš tikrųjų taip ir yra. Ji tapo katalikiška, kad turėtų visas 12 klasių, mokykloje atsorado kapeleonas, per šventes einame į bažnyčią. Nuo devintos klasės vaikus perskirsto pagal vidurkius ir viena arba dvi klasės tampa gimnazinėmis.
Dėkinga už atsakymą.Tikrai visų jūsų nuomonė padeda rinktis
Sveiki visi,
nežinau kažkaip keista skaitau ir taip nesmagu aš pati baigiau šią mokyklą,bet taip niekada nerašyčiau, kad mokosi atmatos ar pan. Kaip čia kažkas pasisakė.Nesijaučiu kažkaip atmata esu normalus žmogus kaip ir daugelis iš mūsų. Pagal ką čia sprendžiama, kad vienas ar kitas yra atmata? Nu bet čia kita tema ir giliau nebrisiu Bet jei reikėtų leisti savo vaiką,tai žinoma daug pasidomėčiau.Sėkmės,nes tai sunkus sprendimas kainuojantis nervų!Mes šiemet savo pupytę išleidžiam į pirmą klasę
O mes su dukra ka tik ekstremaliomis aplinkybemis persikraustem i Kauna, ir arciausiai musu kaip tik Urbsio m-kla - dukra eis i 3 klase, kazkaip labai neramu, bet meginsim, nors mamyciu nuomones per daug nesuzavejo, o mokyklos internetinis tinklapis patiko, jei ten tikrai viskas taip kaip raso... patiko tai, kad didziokai nesimaiso su pradinukais - jiems skirtas atskiras pastatas... na bet nuomoniu tikejausi rasti geresniu... prasau, parasykit smulkiau ka dar zinot apie sia mokykla???
Pasirinkot - tai ir nebesikankinkit
Mokslo metų gale kai kurie mokiniai suneša savo išaugtas uniformas į mugę ir ten galima pigiai nusipirkti savo vaikui. Arba galima siūtis naują, arba pirkti (bazėj pvz., bet man ten lb. prastos nedžiagos pasirodė).
o isaugtuju galima dbr kazkur nusipirkti? nes kazkaip priimtiniausias variantas atrodo. kur ju teirautis? gal kokie skelbimukai ar kas panasaus buna mokykloj?
QUOTE(Astra27 @ 2009 08 26, 00:05) O mes su dukra ka tik ekstremaliomis aplinkybemis persikraustem i Kauna, ir arciausiai musu kaip tik Urbsio m-kla - dukra eis i 3 klase, kazkaip labai neramu, bet meginsim, nors mamyciu nuomones per daug nesuzavejo, o mokyklos internetinis tinklapis patiko, jei ten tikrai viskas taip kaip raso... patiko tai, kad didziokai nesimaiso su pradinukais - jiems skirtas atskiras pastatas... na bet nuomoniu tikejausi rasti geresniu... prasau, parasykit smulkiau ka dar zinot apie sia mokykla??? Sveiki, dirbau šioje mokykloje, tai žinau tikrai daug QUOTE(Astra27 @ 2009 08 26, 19:21) o isaugtuju galima dbr kazkur nusipirkti? nes kazkaip priimtiniausias variantas atrodo. kur ju teirautis? gal kokie skelbimukai ar kas panasaus buna mokykloj? Galima, kreipkitės į darbų mokytoją Mariją Šinkūnienę, savo auklėtoją arba pavaduotoją, nukreips kur reikia
Sveikos, na mes jau trečia savaitė kaip mokomės šioje mokykloje, trečioje klasėje. kol kas lyg ir visai nieko, mokytoja esame patenkintos, sąlygos vaikams irgi neblogos. Labai džiugina tai, kad reikalaujama uniformų - taigi rytais nekyla diskusijų tema - "nėra ką apsirengti"
QUOTE(Astra27 @ 2009 09 15, 10:17) Sveikos, na mes jau trečia savaitė kaip mokomės šioje mokykloje, trečioje klasėje. kol kas lyg ir visai nieko, mokytoja esame patenkintos, sąlygos vaikams irgi neblogos. Labai džiugina tai, kad reikalaujama uniformų - taigi rytais nekyla diskusijų tema - "nėra ką apsirengti" Smagu, kokia mokytoja? QUOTE(Kurmelis @ 2009 09 15, 10:57) Mūsų mokytoja G.Sidaravičienė QUOTE(Astra27 @ 2009 09 15, 11:12) Mūsų mokytoja G.Sidaravičienė Nežinau ką norėtumėt žinoti QUOTE(Kurmelis @ 2009 09 15, 12:01) Nežinau ką norėtumėt žinoti O jūs tikriausiai šios mokyklos "seklys morka"?? QUOTE(Kurmelis @ 2009 09 15, 13:41)
Mes ir mėtomės į kokią mokyklą keliauti kitais metais mano vaikinui. Atsikraustėme neseniai ir mums ši mokykla yra arčiausiai, bet paskaičius atsiliepimus truputi susidarė iš pradžių ne koks vaizdelis.Gal ketvirtokų mamytės galėtų parekomenduoti mokytoją?
QUOTE(Astra27 @ 2009 09 15, 13:57) Galvoju kaip čia paaiškint trumpiau.... Papildyta: QUOTE(NEINE @ 2009 09 15, 15:09) Mes ir mėtomės į kokią mokyklą keliauti kitais metais mano vaikinui. Atsikraustėme neseniai ir mums ši mokykla yra arčiausiai, bet paskaičius atsiliepimus truputi susidarė iš pradžių ne koks vaizdelis.Gal ketvirtokų mamytės galėtų parekomenduoti mokytoją? Būsimiems ketvirtokams?
Ai, dar kas gero yra šioj mokykloj, kad nuo 9 kl. geriausiai besimokančius atrenka į gimnazines klases, tai stipresniems mokiniams šiek tiek geriau
[quote=Kurmelis,2009 09 15, 15:14]
Galvoju kaip čia paaiškint trumpiau.... Na galbūt, bet kodėl tada mokyklos reitingai tokie aukšti? (tiek Kaune, tiek ir Lietuvos mastu) Papildyta: Tiesa, va dar vienas didžiulis pliusas bent jau mums - klasėj tik 16 vaikų. Taigi, mokytojos dėmesio tikrai visiems užtenka, o tas pradinukams ypač svarbu QUOTE(Astra27 @ 2009 09 15, 17:49) Na galbūt, bet kodėl tada mokyklos reitingai tokie aukšti? (tiek Kaune, tiek ir Lietuvos mastu) Gerai, kad aukšti, čia man rodos nuo 12okų egzaminų rezultatų priklauso
Ne būsimiems ketvirtokams,bet būsimiems pirmokams,galėtų rekomenduoti mokytoją. Galit ir až parašyt.
Aš asmeniškai rimkčiaus Krivickienę
Tai kad Krivickienė šiemet gavo pirmokus, tai kitamet jau neberinks jų...
Aš va ko nesuprantu - jau beveik spalio vidurys, po savaitės pirmosios atostogos prasidės, o stabilaus pamokų tvarkaraščio dar nėra. Ir kokie kada pas ką būreliai veiks - irgi paslaptis... Noriu saviškiui popamokinio užimtumo grafiką sustatyt, bet niekaip informacijos negaunu, jau 3 k. buvai pas pavaduotoją, šiandien atsakymas, kad "po savaitės išaiškės"...
QUOTE(ypata @ 2009 10 09, 18:56) Aš va ko nesuprantu - jau beveik spalio vidurys, po savaitės pirmosios atostogos prasidės, o stabilaus pamokų tvarkaraščio dar nėra. Ir kokie kada pas ką būreliai veiks - irgi paslaptis... Noriu saviškiui popamokinio užimtumo grafiką sustatyt, bet niekaip informacijos negaunu, jau 3 k. buvai pas pavaduotoją, šiandien atsakymas, kad "po savaitės išaiškės"... Niu mano žiniomis, daugiau jis nebeturėtų keistis, tai gal ir būreliai atsiras, kantrybės
O mes kaip tik šiandien jau gavom pastovų pamokų tvarkaraštį, bet kad čia įprasta ne tik šitoj mokykloj visa rugsėjį jo neturėt...
Klausykit, o ką lanko Jūsų vaikai po pamokų - lapkritis, o būrelių sąrašo dar nėra
Na, mes lankom dramos užsiėmimus po pamokų, bet tik šiandien ir buvo pirmas kartas, tai matyt ką tik prasidėjo būrelių veikla. Klauskit pas klasės mokytoją, mus ji informuoja kas kur kaip ir kada vyksta
sveiki
HMM, kaip čia pasakius su tuo pasidomėjimu: jeigu kas antrą dieną eini tikrint skelbimų lentos, veržiesi į raštinę, pas pavaduotoją ir direktorių į kabinetus, ir sulauki atsakymo, kad "vis dar nespėjam"; tada lapkričio pradžioj visgi atsiranda užimtumo grafikas, kurio sudėti į mokyklos tinklapį kažkodėl irgi neįmanoma; tada nusiveda mane pagaliau į mokytojų kambarį ir leidžia jį nusirašyti be žodžių. Nukopijuoti negalima, popieriaus irgi neduoda, nusirašiau kiek tilpo ant recepto, nes tik tokią popieriaus skiautę turėjau
Mano vaikis pirmokas, jam pačiam pasidomėti tokia slapta sistema, aišku, kad dar per sunku. |