Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: J.Urbšio katalikiška mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
imantyte
Sveiki visi biggrin.gif ,kažkaip neradau jokios info apie šia mokyklą g.gif Sakau gal paplepekim 4u.gif O jeigu jau buvo tokia tema o as nepastebejau soriukas - as kaip ir naujoke blush2.gif
Karbynė
Čia puslapis
http://193.219.191.106/
imantyte
Sveiki, biggrin.gif mokyklos puslapi as jau skaiciau-varciau ne karta smile.gif seip galvojau gal kas kokios info turi apie mokytojus g.gif
ziuzytea
nu va ir man butu idomi jusu nuomone apie sia mokykla bigsmile.gif mano mergina dar tik pradinuke,bet butu idomu suzinoti ar verta leisti toliau i sia mokykla ar pereiti i kita g.gif pradines mokytoja tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Glacier
Sveikos, ir man butu idomu suzinoti ka nors. Dukra trecioke, jau reikia pradet mastyt apie 5kl, o sita mkl. arciausiai namu, taciau labai abejoju.
Siaip tai as pati baigus Urbsio m-kla, bet laaabai jau seniai. O tai ji dabar net ir katalikiska tapo? Prasti prisiminimai isliko. Buvo keletas puikiu mokytoju,kuriu jau sarasuose nebera. Nezinia kokia ten dabar situacija. Bet kad turbut visose mokyklose visko pasitaiko.
ferari
KAZKADA MOKIAUS,NIEKO GERO NEGALIU PASAKYTI,NEPAGARBA MOKINIUI TAIP,AISKU NE VISU MOKYTOJU,KITI BE GALO SILTUS ATSIMINIMUS PALIKO,O NESENIAI MANO PAZISTAMA TEN DIRBO,JOS PAKLAUSIUS NIEKAS NEPASIKEITE,YPAC MOKYTOJU KAMBARYJE.
Kurmelis
QUOTE(ziuzytea @ 2008 10 28, 15:55)
nu va ir man butu idomi jusu nuomone apie sia mokykla bigsmile.gif mano mergina dar tik pradinuke,bet butu idomu suzinoti ar verta leisti toliau i sia mokykla ar pereiti i kita g.gif pradines mokytoja tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Kokia mokytoja?
ypata
Gal padiskutuokim apie šitą mokyklą, pagal internetinį psl. ir vakarykštį prisistatymą darželyje visai gražiai atrodo smile.gif Gal atsiliepimų apie būsimas pirmokų mokytojas - R. Krivickienę, S. Engelmanaitę ir L. Kolėdienę - būtų?
Serenada
tikrai labai noretusi daugiau suzinoti is besimokanciu vaiku tevu apie sia mokykla g.gif mes mokomes netoliese,,Atzalyno ,,mokykloje,siemet baigiam pradine,bet norim kur nors pereiti kitur
Boni
Aš irgi domiuosi šia mokykla,nes mūsų rajone liko 1 pradinė ir dvi gimnazijos verysad.gif Labai domintų info apie Urbšio mklą. rolleyes.gif
ziuzytea
sveikos 4u.gif
gal kam reikia mergaitei uniformos smile.gif
airina4u
Musu didysis siemet eis i trecia klase. Jo mokytoja yra K. Leonaviciene. Labai gera mokytoja. Truputi griezta, bet rami. Vaikai ja myli. Isreikalauja namu darbus visada. Jei nepadarei siandien, vadinasi turi padaryti rytoj, jei neismokai eilerascio siandien, ismoksi sia savaite ir t.t. jeigu viska darai laiku gauni pagyrima. Sauni mokytoja, taciau ar leisti nuo 5tos klases toliau i sia mokykla dar labai galvojam. Kol kas neturiu geru atsiliepimu. Todel labai dziaugiuosi sia nauja tema ir laukiu atsiliepimu.
dailil
Sveiki, aš 8 metus prasimokiau šioje mokykloje, bet nuo šio rugsėju išeinu į Rasos gimnaziją. Pradinės klasės čia tikrai labai geros, puikios pradinukų mokytojos. Nuo penktos klasės viskas priklauso nuo to kokius mokytojus gaus klasė. Šiaip Urbšio mokykla neturi gero vardo ar geros reputacijos, daug kas kalba, kad į ją susirenka visos rajono atmatos iš tikrųjų taip ir yra. Ji tapo katalikiška, kad turėtų visas 12 klasių, mokykloje atsorado kapeleonas, per šventes einame į bažnyčią. Nuo devintos klasės vaikus perskirsto pagal vidurkius ir viena arba dvi klasės tampa gimnazinėmis.
Boni
Dėkinga už atsakymą.Tikrai visų jūsų nuomonė padeda rinktis mirksiukas.gif
laukinuke
Sveiki visi,
nežinau kažkaip keista skaitau ir taip nesmagu schmoll.gif ...
aš pati baigiau šią mokyklą,bet taip niekada nerašyčiau, kad mokosi atmatos ar pan. Kaip čia kažkas pasisakė.Nesijaučiu kažkaip atmata esu normalus žmogus kaip ir daugelis iš mūsų. Pagal ką čia sprendžiama, kad vienas ar kitas yra atmata?
Nu bet čia kita tema ir giliau nebrisiu smile.gif Tikrai žinau ,kad per beveik dešimt metų daug kas pasikeitė,bet man buvo gerai mokytis,aišku kažko fantastiško nebuvo,bet kiekvienam pagal savao poreikius...buvo ir gerų mokytojų (t.y. aš skaitau geras,tai ir iš žmogiškosios pusės ir kaip iš mokytojo),o buvo ir visokių nžn kaip pavadint gal pikčiurnų biggrin.gif ,bet manau jei reiktų išvardint ir jei jie dar ten dirba manau tikrau dauguma būtų tiik "geriečiai". Čia yra mano pozicija.

Bet jei reikėtų leisti savo vaiką,tai žinoma daug pasidomėčiau.Sėkmės,nes tai sunkus sprendimas kainuojantis nervų!Mes šiemet savo pupytę išleidžiam į pirmą klasę thumbup.gif
Astra27
O mes su dukra ka tik ekstremaliomis aplinkybemis persikraustem i Kauna, ir arciausiai musu kaip tik Urbsio m-kla - dukra eis i 3 klase, kazkaip labai neramu, bet meginsim, nors mamyciu nuomones per daug nesuzavejo, o mokyklos internetinis tinklapis patiko, jei ten tikrai viskas taip kaip raso... patiko tai, kad didziokai nesimaiso su pradinukais - jiems skirtas atskiras pastatas... na bet nuomoniu tikejausi rasti geresniu... prasau, parasykit smulkiau ka dar zinot apie sia mokykla???
ypata
Pasirinkot - tai ir nebesikankinkit smile.gif Mes irgi mėtėmės vėtėmės, kol apsisprendėm, o dabar jau žingsnis padarytas, lieka laukti, kaip bus. Vaikam bus gerai, manau, čia tėveliams baimė didesnė. Šiaip mokykla man neblogą įspūdi paliko, dėmesingai žiūri į kiekvieną. Kai mes vasaros vidury susiruošėm pirkti mokyklinę uniformą, mokytoja net iš atostogų atėjo, kad mums spintą atidarytų r galėtumėm išsirinkti.
Astra27
smile.gif aciu smile.gif na tikekimes, viskas bus ok... o del uniformos - cia pas mokytoja reiketu klausti ar kaip kitaip isigyti? nors mums dar net nepaskirta nei klase, nei mokytoja, tik sake, kad tikrai priims, nes vietele yra, pavaduotoja visai simpatiska pasirode smile.gif
ypata
Mokslo metų gale kai kurie mokiniai suneša savo išaugtas uniformas į mugę ir ten galima pigiai nusipirkti savo vaikui. Arba galima siūtis naują, arba pirkti (bazėj pvz., bet man ten lb. prastos nedžiagos pasirodė).
Astra27
o isaugtuju galima dbr kazkur nusipirkti? nes kazkaip priimtiniausias variantas atrodo. kur ju teirautis? gal kokie skelbimukai ar kas panasaus buna mokykloj?
Kurmelis
QUOTE(Astra27 @ 2009 08 26, 00:05)
O mes su dukra ka tik ekstremaliomis aplinkybemis persikraustem i Kauna, ir arciausiai musu kaip tik Urbsio m-kla - dukra eis i 3 klase, kazkaip labai neramu, bet meginsim, nors mamyciu nuomones per daug nesuzavejo, o mokyklos internetinis tinklapis patiko, jei ten tikrai viskas taip kaip raso... patiko tai, kad didziokai nesimaiso su pradinukais - jiems skirtas atskiras pastatas... na bet nuomoniu tikejausi rasti geresniu... prasau, parasykit smulkiau ka dar zinot apie sia mokykla???
*

Sveiki, dirbau šioje mokykloje, tai žinau tikrai daug rolleyes.gif Klauskit kas domina ax.gif

QUOTE(Astra27 @ 2009 08 26, 19:21)
o isaugtuju galima dbr kazkur nusipirkti? nes kazkaip priimtiniausias variantas atrodo. kur ju teirautis? gal kokie skelbimukai ar kas panasaus buna mokykloj?
*

Galima, kreipkitės į darbų mokytoją Mariją Šinkūnienę, savo auklėtoją arba pavaduotoją, nukreips kur reikia 4u.gif Arba galima pigiau nusipirkti bazėj, ten pigiau mirksiukas.gif
Astra27
Sveikos, na mes jau trečia savaitė kaip mokomės šioje mokykloje, trečioje klasėje. kol kas lyg ir visai nieko, mokytoja esame patenkintos, sąlygos vaikams irgi neblogos. Labai džiugina tai, kad reikalaujama uniformų - taigi rytais nekyla diskusijų tema - "nėra ką apsirengti" biggrin.gif na, žiurėsim kaip seksis toliau... smile.gif
Kurmelis
QUOTE(Astra27 @ 2009 09 15, 10:17)
Sveikos, na mes jau trečia savaitė kaip mokomės šioje mokykloje, trečioje klasėje. kol kas lyg ir visai nieko, mokytoja esame patenkintos, sąlygos vaikams irgi neblogos. Labai džiugina tai, kad reikalaujama uniformų - taigi rytais nekyla diskusijų tema - "nėra ką apsirengti"  biggrin.gif na, žiurėsim kaip seksis toliau...  smile.gif
*

Smagu, kokia mokytoja? ax.gif
Astra27
QUOTE(Kurmelis @ 2009 09 15, 10:57)
Smagu, kokia mokytoja? ax.gif
*

Mūsų mokytoja G.Sidaravičienė smile.gif Tikrai esam patenkintos, nes sulaukiam ir reikiamo dėmesio, ir gero žodžio... To mums iki šiol ypač trūko kitoje mokykloje, kuria lankėme prieš tai. O gal yra kažkas daugiau, ką turėtume žinoti? ax.gif Gal atskleisit kokių subtilybių?? 4u.gif
Kurmelis
QUOTE(Astra27 @ 2009 09 15, 11:12)
Mūsų mokytoja G.Sidaravičienė  smile.gif  Tikrai esam patenkintos, nes sulaukiam ir reikiamo dėmesio, ir gero žodžio... To mums iki šiol ypač trūko kitoje mokykloje, kuria lankėme prieš tai. O gal yra kažkas daugiau, ką turėtume žinoti?  ax.gif Gal atskleisit kokių subtilybių?? 4u.gif
*

Nežinau ką norėtumėt žinoti lotuliukas.gif Šiaip viskas gerai, svarbu daug dėmesio skirti jums pačiai savo vaikui, mokytojai ir bus viskas puiku 4u.gif
Astra27
QUOTE(Kurmelis @ 2009 09 15, 12:01)
Nežinau ką norėtumėt žinoti lotuliukas.gif Šiaip viskas gerai, svarbu daug dėmesio skirti jums pačiai savo vaikui, mokytojai ir bus viskas puiku 4u.gif
*

O jūs tikriausiai šios mokyklos "seklys morka"?? mirksiukas.gif smile.gif juokauju smile.gif ok, jeigu reiks kokios konkrečios info, būtinai kreipsimės smile.gif ačiū, tikrai ramiau, kai yra su kuo pasitarti bigsmile.gif
Kurmelis
QUOTE(Astra27 @ 2009 09 15, 12:37)
O jūs tikriausiai šios mokyklos "seklys morka"??  mirksiukas.gif  smile.gif  juokauju smile.gif ok, jeigu reiks kokios konkrečios info, būtinai kreipsimės smile.gif ačiū, tikrai ramiau, kai yra su kuo pasitarti  bigsmile.gif
*

Aaaa, kodėl morka? ax.gif blush2.gif
Astra27
QUOTE(Kurmelis @ 2009 09 15, 12:38)
Aaaa, kodėl morka? ax.gif  blush2.gif
*

na buvo kažkada senais laikais toks multikas su sekliu Morka, "Čipolino nuotykiai" smile.gif tiesiog toks personažas lotuliukas.gif
Kurmelis
QUOTE(Astra27 @ 2009 09 15, 12:42)
na buvo kažkada senais laikais toks multikas su sekliu Morka, "Čipolino nuotykiai" smile.gif tiesiog toks personažas  lotuliukas.gif
*

Tai žinau aš jį mirksiukas.gif Bet įdomu kodėl aš seklys tas? blush2.gif biggrin.gif
Astra27
QUOTE(Kurmelis @ 2009 09 15, 13:25)
Tai žinau aš jį mirksiukas.gif Bet įdomu kodėl aš seklys tas? blush2.gif  biggrin.gif
*

Na čia šiaip, pajuokavau ax.gif Juk dirbot šitoj mokykloj, pažystat pedagogus, tikriausiai palaikot su jais ryšius smile.gif aš čia ne blogąja prasme, neįsižeiskit 4u.gif tiesiog kilo tokia asociacija, tai ir pasakiau... blush2.gif
Kurmelis
QUOTE(Astra27 @ 2009 09 15, 13:33)
Na čia šiaip, pajuokavau  ax.gif  Juk dirbot šitoj mokykloj, pažystat pedagogus, tikriausiai palaikot su jais ryšius smile.gif aš čia ne blogąja prasme, neįsižeiskit  4u.gif  tiesiog kilo tokia asociacija, tai ir pasakiau... blush2.gif
*

lotuliukas.gif Įdomus palyginimas todėl ir prisikabinau cool.gif 4u.gif
Astra27
QUOTE(Kurmelis @ 2009 09 15, 13:35)
lotuliukas.gif Įdomus palyginimas todėl ir prisikabinau cool.gif  4u.gif
*

ax.gif o kokio dalyko jus mokytoja, jeigu ne paslaptis? ax.gif
Kurmelis
QUOTE(Astra27 @ 2009 09 15, 13:39)
ax.gif o kokio dalyko jus mokytoja, jeigu ne paslaptis?  ax.gif
*

Ammm....Anglų kalbos blush2.gif
Astra27
QUOTE(Kurmelis @ 2009 09 15, 13:41)
Ammm....Anglų kalbos blush2.gif
*

smile.gif aišku, tik šiaip iš pradžių buvo įdomu, kodėl tiek daug blogybių apie šią mokyklą prirašyta... Ir kas keisčiausia, gyvi atsiliepimai, kurių jau prisigaudėm, tikrai neblogi... ir įspūdžiai pirmieji geri... biggrin.gif na, tikimės ir toliau taip... nors kai pasiskaitai, apie visas mokyklas visokių nuomonių yra... tai kol savo kailiu nepatiri... o dar tas mūsų nacionalinis bruožas būti ištisai nepatenkintiems... biggrin.gif
NEINE
Mes ir mėtomės į kokią mokyklą keliauti kitais metais mano vaikinui. Atsikraustėme neseniai ir mums ši mokykla yra arčiausiai, bet paskaičius atsiliepimus truputi susidarė iš pradžių ne koks vaizdelis.Gal ketvirtokų mamytės galėtų parekomenduoti mokytoją?
Kurmelis
QUOTE(Astra27 @ 2009 09 15, 13:57)
smile.gif aišku, tik šiaip iš pradžių buvo įdomu, kodėl tiek daug blogybių apie šią mokyklą prirašyta... Ir kas keisčiausia, gyvi atsiliepimai, kurių jau prisigaudėm, tikrai neblogi... ir įspūdžiai pirmieji geri...  biggrin.gif  na, tikimės ir toliau taip... nors kai pasiskaitai, apie visas mokyklas visokių nuomonių yra... tai kol savo kailiu nepatiri... o dar tas mūsų nacionalinis bruožas būti ištisai nepatenkintiems...  biggrin.gif
*

Galvoju kaip čia paaiškint trumpiau.... g.gif Gali būt, kad tokia nuomonė susidarė, nes mokykloj mokosi vakariniokai, kurie toli gražu nepasižymi geru elgesiu ar mokymosi rezultatais....aišku, ne visi, bet dauguma, todėl jie ten ir mokosi.... ax.gif O šiaip tai daugiausia priklauso nuo pačio vaiko, manau, kad bet kurioj mokykloj galima mokytis,tik reikia NORO ax.gif
Papildyta:
QUOTE(NEINE @ 2009 09 15, 15:09)
Mes ir mėtomės į kokią mokyklą keliauti kitais metais mano vaikinui. Atsikraustėme neseniai ir mums ši mokykla yra arčiausiai, bet paskaičius atsiliepimus truputi susidarė iš pradžių ne koks vaizdelis.Gal ketvirtokų mamytės galėtų parekomenduoti mokytoją?
*

Būsimiems ketvirtokams?
Kurmelis
Ai, dar kas gero yra šioj mokykloj, kad nuo 9 kl. geriausiai besimokančius atrenka į gimnazines klases, tai stipresniems mokiniams šiek tiek geriau ax.gif Dar 5-6kl. mokiniai turi savo kabinetus, ten dažniausiai vyksta jiems pamokos, mažai reikia vaikščioti su daiktais per kitus kabinetus 4u.gif
Astra27
[quote=Kurmelis,2009 09 15, 15:14]
Galvoju kaip čia paaiškint trumpiau.... g.gif Gali būt, kad tokia nuomonė susidarė, nes mokykloj mokosi vakariniokai, kurie toli gražu nepasižymi geru elgesiu ar mokymosi rezultatais....aišku, ne visi, bet dauguma, todėl jie ten ir mokosi.... ax.gif O šiaip tai daugiausia priklauso nuo pačio vaiko, manau, kad bet kurioj mokykloj galima mokytis,tik reikia NORO ax.gif

Na galbūt, bet kodėl tada mokyklos reitingai tokie aukšti? (tiek Kaune, tiek ir Lietuvos mastu) bigsmile.gif tai vat ir sakau, kol nepamėginsi, nieko ir nežinosi, čia viskas labai subjektyvu - vienam gali būti labai gerai, o kitam jau blogai... blush2.gif
Papildyta:
Tiesa, va dar vienas didžiulis pliusas bent jau mums - klasėj tik 16 vaikų. Taigi, mokytojos dėmesio tikrai visiems užtenka, o tas pradinukams ypač svarbu mirksiukas.gif
Kurmelis
QUOTE(Astra27 @ 2009 09 15, 17:49)
Na galbūt, bet kodėl tada mokyklos reitingai tokie aukšti? (tiek Kaune, tiek ir Lietuvos mastu) bigsmile.gif  tai vat ir sakau, kol nepamėginsi, nieko ir nežinosi, čia viskas labai subjektyvu - vienam gali būti labai gerai, o kitam jau blogai...  blush2.gif
*

Gerai, kad aukšti, čia man rodos nuo 12okų egzaminų rezultatų priklauso bigsmile.gif
NEINE
Ne būsimiems ketvirtokams,bet būsimiems pirmokams,galėtų rekomenduoti mokytoją. Galit ir až parašyt.
Kurmelis
Aš asmeniškai rimkčiaus Krivickienę ax.gif Nors ir kitos tikrai neblogos, bet mažai reikalų su jom turėjau blush2.gif Tik nepavėluokit užsirašyt, nes tada papulsit kur liks vietų, o ne kur norit doh.gif Gal dabar dar ankstoka, bet ilgai netempkit mirksiukas.gif
ypata
Tai kad Krivickienė šiemet gavo pirmokus, tai kitamet jau neberinks jų...
Kurmelis
QUOTE(ypata @ 2009 09 17, 16:37)
Tai kad Krivickienė šiemet gavo pirmokus, tai kitamet jau neberinks jų...
*

Ane???Tai kaip aš ten sužiūrėjau nuotraukose jų tinklapy? g.gif Einu dar pastudijuosiu ax.gif
Apžiūrėjau rolleyes.gif Aš už Višinskienę blush2.gif Nors ir kitos tikrai super thumbup.gif Šiaip bendrai paėmus, pradinukių nė vienos blogos nežinau bigsmile.gif
ypata
Aš va ko nesuprantu - jau beveik spalio vidurys, po savaitės pirmosios atostogos prasidės, o stabilaus pamokų tvarkaraščio dar nėra. Ir kokie kada pas ką būreliai veiks - irgi paslaptis... Noriu saviškiui popamokinio užimtumo grafiką sustatyt, bet niekaip informacijos negaunu, jau 3 k. buvai pas pavaduotoją, šiandien atsakymas, kad "po savaitės išaiškės"... sad.gif
Kurmelis
QUOTE(ypata @ 2009 10 09, 18:56)
Aš va ko nesuprantu - jau beveik spalio vidurys, po savaitės pirmosios atostogos prasidės, o stabilaus pamokų tvarkaraščio dar nėra. Ir kokie kada pas ką būreliai veiks - irgi paslaptis... Noriu saviškiui popamokinio užimtumo grafiką sustatyt, bet niekaip informacijos negaunu, jau 3 k. buvai pas pavaduotoją, šiandien atsakymas, kad "po savaitės išaiškės"... sad.gif
*

Niu mano žiniomis, daugiau jis nebeturėtų keistis, tai gal ir būreliai atsiras, kantrybės 4u.gif
Astra27
O mes kaip tik šiandien jau gavom pastovų pamokų tvarkaraštį, bet kad čia įprasta ne tik šitoj mokykloj visa rugsėjį jo neturėt... g.gif Na, tikėkimės jau nieks nebesikeis... Kitą savaitę ir tėvų susirinkimas nusimato, tai manau jau viskas išaiškės, kas dar buvo neaišku rolleyes.gif
ypata
Klausykit, o ką lanko Jūsų vaikai po pamokų - lapkritis, o būrelių sąrašo dar nėra sad.gif Aš tai negaliu per visą mokyklą žigiuot ir klausinėt "o gal netryčia kokį būrelį vedat?". Nu jau pyktis ima... O vaikis mano dar per mažas pats išsiaiškinti, o lankyt tai nori...
Astra27
Na, mes lankom dramos užsiėmimus po pamokų, bet tik šiandien ir buvo pirmas kartas, tai matyt ką tik prasidėjo būrelių veikla. Klauskit pas klasės mokytoją, mus ji informuoja kas kur kaip ir kada vyksta smile.gif
dovi666
sveiki smile.gif pati cia mokausi ir galiu pasakyti bureliai vyksta jau gana seniau, galbut tiesiog napasidomejote?
ypata
HMM, kaip čia pasakius su tuo pasidomėjimu: jeigu kas antrą dieną eini tikrint skelbimų lentos, veržiesi į raštinę, pas pavaduotoją ir direktorių į kabinetus, ir sulauki atsakymo, kad "vis dar nespėjam"; tada lapkričio pradžioj visgi atsiranda užimtumo grafikas, kurio sudėti į mokyklos tinklapį kažkodėl irgi neįmanoma; tada nusiveda mane pagaliau į mokytojų kambarį ir leidžia jį nusirašyti be žodžių. Nukopijuoti negalima, popieriaus irgi neduoda, nusirašiau kiek tilpo ant recepto, nes tik tokią popieriaus skiautę turėjau wink.gif Tai čia pakankamai pasidomėta ar ne?
Mano vaikis pirmokas, jam pačiam pasidomėti tokia slapta sistema, aišku, kad dar per sunku.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.