Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: J.Urbšio katalikiška mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Kurmelis
QUOTE(ypata @ 2009 11 16, 10:02)
HMM, kaip čia pasakius su tuo pasidomėjimu: jeigu kas antrą dieną eini tikrint skelbimų lentos, veržiesi į raštinę, pas pavaduotoją ir direktorių į kabinetus, ir sulauki atsakymo, kad "vis dar nespėjam"; tada lapkričio pradžioj visgi atsiranda užimtumo grafikas, kurio sudėti į mokyklos tinklapį kažkodėl irgi neįmanoma; tada nusiveda mane pagaliau į mokytojų kambarį ir leidžia jį nusirašyti be žodžių. Nukopijuoti negalima, popieriaus irgi neduoda, nusirašiau kiek tilpo ant recepto, nes tik tokią popieriaus skiautę turėjau wink.gif Tai čia pakankamai pasidomėta ar ne?
Mano vaikis pirmokas, jam pačiam pasidomėti tokia slapta sistema, aišku, kad dar per sunku.
*

Nu įdomiai jūs čia g.gif Gi ir vaikas arba jūs kad ir auklėtojos galit paklaust 4u.gif
dovi666
teisingai aukletojos tikrai zino biggrin.gif
Kurmelis
Štai prašom popamokinį tvarkaraštį 4u.gif
http://gw.urbsys.kaunas.lm.lt/index.php?action=bureliai
ypata
clap.gif Neatejo ne Nauji metai ir paskelbet clap_1.gif Is tikro jau lankom burelius, aukletoja atsiunte tvarkarasti anksciau.
NEINE
sveikos mamytės,gal galėtumėte parašyti kaip šioje mokykloje reikalai su prailginta grupe? Kada jau galima žygiuoti užsirašyti į mokyklą? Ir gal kas gali parašyti apie mokytoją Rainienę ir kitas ketvirtokų mokytojas?(galit parašyti ir į až).Labai jau neramu dėl būsimo pirmoko,pati jaučiuosi kaip pirmokė. Padėkite nusiraminti,kad viskas ten gerai smile.gif . Ačiū.
Glacier
Na lyg ir apsisprendėm jau eiti į 5kl. šioj mokykloj. Buvo nuvedę mūsų 4-tokus apsidairyt. Dukra sako kad patiko, dar vienas pliusas-kad netoli namų. Svyravom tarp Mažvydo, Vydūno ir šios. Bet paskaičiau forume apie Mažvydo mkl - baisiau negu baisu. Kaip ten mokiniai per pertraukas geria, rūko, klasės prasmirdę rūkalais, muštynės pastovios, greitosios vos ne kasdien atvažinėja, kas nešaukia ant mokytojo-tas jau duchas ir pan.. doh.gif Atrodo kad ten išvis totalus bardakas. Kažin kaip čia situacija ar nevyksta panašūs dalykai? Pradinėse klasėse aišku, kad daugmaž viskas gerai, o toliau, toliau kaip?? Labai prašau, papasakokit..
Kurmeli, Jūs arčiausiai mokinių, mokytojų, labai praverstų kompetentinga nuomonė 4u.gif
Boni
Geras sutapimas thumbup.gif

Mano dukra irgi ketvirtokė ir neseniai buvo toj mkloj!Kadangi mes jau buvom padarę sprendimą kad tik ne Mažvydas ir ne Vydūnas,tai ši mkla po to sutikimo tikrai dukrą paviliojo!
Šaunuoliai thumbup.gif Buvo dailės,muzikos pamoka,tai dukrai labai patiko!Mums tik kad per savanorių gatvę pereit,bet pripras jei reiks smile.gif
Glacier
QUOTE(Boni @ 2010 01 26, 19:41)
Geras sutapimas  thumbup.gif

Mano dukra irgi ketvirtokė ir neseniai buvo toj mkloj!Kadangi mes jau buvom padarę sprendimą kad tik ne Mažvydas ir ne Vydūnas,tai ši  mkla po to sutikimo tikrai dukrą paviliojo!
Šaunuoliai thumbup.gif Buvo dailės,muzikos pamoka,tai dukrai labai patiko!Mums tik kad per savanorių gatvę pereit,bet pripras jei reiks  smile.gif
*

Maniškei irgi labai patiko thumbup.gif
Geras, dar pasirodys, kad toj pačioj mkloj mokosi, o gal ir klasėj biggrin.gif Mes iš Paparčio wink.gif Savanorių ir Partizanų g. teks pereit. Bjaurokas reikalas.
Man irgi Mažvydas su Vydūnu atkrito jau. Daugiau kaip ir nebelieka iš ko rinktis..
Kurmelis
QUOTE(NEINE @ 2010 01 03, 20:20)
sveikos mamytės,gal galėtumėte parašyti kaip šioje mokykloje reikalai su prailginta grupe? Kada jau galima žygiuoti užsirašyti į mokyklą? Ir gal kas gali parašyti apie mokytoją Rainienę ir kitas ketvirtokų mokytojas?(galit parašyti ir į až).Labai jau neramu dėl būsimo pirmoko,pati jaučiuosi kaip pirmokė. Padėkite nusiraminti,kad viskas ten gerai smile.gif . Ačiū.
*

Dėl prailgintos grupės nelabai galiu ką parašyt, tik žinau, kad ji yra biggrin.gif doh.gif blush2.gif Neteko susidurt rolleyes.gif
Į mokyklą galit žygiuoti kad ir dabar, juolab, jei norit užsirašyti pas konkrečią mokytoją, nes kai kurios yra labai paklausios, paskui nebebus vietos, teks kas liks mirksiukas.gif
Tikrai viskas bus gerai, tik reikia bendrauti ir bendradarbiauti 4u.gif Mokykla yra tikrai gera, o ypač pradinukams, kurių dauguma eina į buvusio darželio patalpas, tad jie atskirai nuo didesniųjų, tai irgi šioks toks pliusas mažiukams, nors tokių mažiukų nelabai vienų paleidžia ir didžiojoje mokykloje (yra kelios klasės ir pačioje mokykloje likusios). Dėl pačių mokytojų gal į a.ž. parašysiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Glacier @ 2010 01 26, 11:59)
Na lyg ir apsisprendėm jau eiti į 5kl. šioj mokykloj. Buvo nuvedę mūsų 4-tokus apsidairyt. Dukra sako kad patiko, dar vienas pliusas-kad netoli namų. Svyravom tarp Mažvydo, Vydūno ir šios. Bet paskaičiau forume apie Mažvydo mkl - baisiau negu baisu. Kaip ten mokiniai per pertraukas geria, rūko, klasės prasmirdę rūkalais, muštynės pastovios, greitosios vos ne kasdien atvažinėja, kas nešaukia ant mokytojo-tas jau duchas ir pan.. Atrodo kad ten išvis totalus bardakas. Kažin kaip čia situacija ar nevyksta panašūs dalykai? Pradinėse klasėse aišku, kad daugmaž viskas gerai, o toliau, toliau kaip?? Labai prašau, papasakokit..
Kurmeli, Jūs arčiausiai mokinių, mokytojų, labai praverstų kompetentinga nuomonė  4u.gif
*

Labai smagu, kad taip nusprendėt 4u.gif Esat tikrai laukiami 4u.gif
Dėl viso to blogo....na, o kur jo nėra, bet tikrai nieks ant mokytojų nešaukia, greitosios nėra pastovios lankytojos (tfu tfu), muštynių vengiam kaip maro cool.gif biggrin.gif Dėl rūkymo, čia daugiau vyresniųjų bėda, jei kur už kampo ir parūko, tai nėra toleruojama, o juo labiau - gėrimas doh.gif Na, tikiuosi, kad supratot rolleyes.gif

QUOTE(Glacier @ 2010 01 26, 20:40)
Geras, dar pasirodys, kad toj pačioj mkloj mokosi, o gal ir klasėj  Mes iš Paparčio  Savanorių ir Partizanų g. teks pereit. Bjaurokas reikalas.
Man irgi Mažvydas su Vydūnu atkrito jau. Daugiau kaip ir nebelieka iš ko rinktis..
*

Prašom ateiti ne vieniems, atsivesti ir klasės draugų 4u.gif

ATEINANTĮ ANTRADIENĮ BUS POPIETĖ BŪSIMIEMS PENKTOKAMS (02. 02 19val), supažindins su mokykla, pristatys kai kurias auklėtojas (tarp jų ir aš būsiu, kadangi būsiu penktokų auklėtoja doh.gif Grįžtu į darbą ax.gif thumbup.gif ). Kviečiu visus apsižiūrėti, jei kils klausimų, pasiklausti kas domina ir šiaip apsižvalgyti 4u.gif O paskui labai įdomu būtų išgirsti ir jūsų nuomonę rolleyes.gif blush2.gif

http://gw.urbsys.kaunas.lm.lt/ Čia mokyklos svetainė, pažiūrėkit jei kas domina.

Jei dar kils klausimų, mielai atsakysiu 4u.gif
Boni
QUOTE(Glacier @ 2010 01 26, 20:40)
Maniškei irgi labai patiko  thumbup.gif
Geras, dar pasirodys, kad toj pačioj mkloj mokosi, o gal ir klasėj biggrin.gif Mes iš Paparčio wink.gif Savanorių ir Partizanų g. teks pereit. Bjaurokas reikalas.
*

Taip taip,mes irgi iš Paparčio biggrin.gif
Glacier
QUOTE(Kurmelis @ 2010 01 28, 01:31)
Labai smagu, kad taip nusprendėt 4u.gif Esat tikrai laukiami 4u.gif
Dėl viso to blogo....na, o kur jo nėra, bet tikrai nieks ant mokytojų nešaukia, greitosios nėra pastovios lankytojos (tfu tfu), muštynių vengiam kaip maro cool.gif  biggrin.gif Dėl rūkymo, čia daugiau vyresniųjų bėda, jei kur už kampo ir parūko, tai nėra toleruojama, o juo labiau - gėrimas doh.gif Na, tikiuosi, kad supratot rolleyes.gif
ATEINANTĮ ANTRADIENĮ BUS POPIETĖ BŪSIMIEMS PENKTOKAMS (02. 02 19val), supažindins su mokykla, pristatys kai kurias auklėtojas (tarp jų ir aš būsiu, kadangi būsiu penktokų auklėtoja doh.gif Grįžtu į darbą ax.gif  thumbup.gif  ). Kviečiu visus apsižiūrėti, jei kils klausimų, pasiklausti kas domina ir šiaip apsižvalgyti 4u.gif O paskui labai įdomu būtų išgirsti ir jūsų nuomonę rolleyes.gif  blush2.gif

Didelis ačiū, jau lengviau ant dūšios 4u.gif

Būtinai reiks apsilankyt. Atsivesiu ir savo būsimąją smile.gif Gerai, kad 19 val, o tai maniškė tik tik spės iš treniruotės.
Kadangi aš pati baigus šią mokyklą prieš gerus 20 metų-tikiuosi daug kas pasikeitė ir, būtų šaunu, kad į gerąją pusę rolleyes.gif

Boni - gal dar ir iš "a" klasės? bigsmile.gif
Kurmelis
QUOTE(Glacier @ 2010 01 28, 10:51)
Didelis ačiū, jau lengviau ant dūšios  4u.gif

Būtinai reiks apsilankyt. Atsivesiu ir savo būsimąją smile.gif Gerai, kad 19 val, o tai maniškė tik tik spės iš treniruotės.
Kadangi aš pati baigus šią mokyklą prieš gerus 20 metų-tikiuosi daug kas pasikeitė ir, būtų šaunu, kad į gerąją pusę  rolleyes.gif

Boni - gal dar ir iš "a" klasės?  bigsmile.gif
*

Lauksim supermamų su supervaikučiais thumbup.gif 4u.gif
Labai smalsu bus išgirsti atsiliepimus rolleyes.gif
Boni
Ne,iš C mirksiukas.gif

Mes iš tiesų tai bandysim stoti į kitą vietą,bet jei nepavyks,tai aš paklausysiu dukros širdies balso ir eisim į Urbšio bigsmile.gif
Glacier
QUOTE(Kurmelis @ 2010 01 28, 12:36)
Lauksim supermamų su supervaikučiais thumbup.gif  4u.gif
Labai smalsu bus išgirsti atsiliepimus rolleyes.gif
*

Peržiūrėjau interneto puslapiuką, tai pastebėjau, kad nemažai mokytojų išlikę nuo 'anų' laikų. Yra ir pirmoji mokytoja, 12 klasės auklėtoja(fizikos mok.), fizinio mokytoja, geografijos, istorijos,muzikos. O kas įdomiausia-vokiečių kalbą dėsto buvusi rusų k. mokytoja smile.gif Oi tie prisiminimai.. biggrin.gif Ir Namajunaite atsiradus?? Dieve, gavau nuo jos per komjaunimo susirinkimą rakto mediniu pakabu per galvą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mes iškart pas Kurmelį eisim-būsimą superauklėtoją smile.gif 4u.gif
Kurmelis
QUOTE(Glacier @ 2010 01 28, 13:37)
Peržiūrėjau interneto puslapiuką, tai pastebėjau, kad nemažai mokytojų išlikę nuo 'anų' laikų. Yra ir pirmoji mokytoja, 12 klasės auklėtoja(fizikos mok.), fizinio mokytoja, geografijos, istorijos,muzikos. O kas įdomiausia-vokiečių kalbą dėsto buvusi rusų k. mokytoja smile.gif Oi tie prisiminimai.. biggrin.gif Ir Namajunaite atsiradus?? Dieve, gavau nuo jos per komjaunimo susirinkimą rakto mediniu pakabu per galvą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mes iškart pas Kurmelį eisim-būsimą superauklėtoją smile.gif  4u.gif
*

Oi kaip prisijuokiau lotuliukas.gif Namajūnaitė dar ir muštis moka???????????? lotuliukas.gif Ji vakariniam gal tik moko? g.gif O raktai vis dar turi medinius pakabus biggrin.gif
O kaip jūs žinosit kaip iki manęs nueit? Juk penktokų bus kokios 4 klasės tongue.gif Pavaduotojai sakysit noriu pas supermamą? lotuliukas.gif
Glacier
QUOTE(Kurmelis @ 2010 01 28, 15:38)
Oi kaip prisijuokiau lotuliukas.gif Namajūnaitė dar ir muštis moka????????????  lotuliukas.gif Ji vakariniam gal tik moko? g.gif O raktai vis dar turi medinius pakabus biggrin.gif
O kaip jūs žinosit kaip iki manęs nueit? Juk penktokų bus kokios 4 klasės tongue.gif Pavaduotojai sakysit noriu pas supermamą? lotuliukas.gif
*

"Namajaškė" buvo visų siaubas anksčiau - dyriko pavaduotoja lotuliukas.gif
Nea, sakysiu noriu pas super-anglų mokytoją biggrin.gif
Kurmelis
QUOTE(Glacier @ 2010 01 28, 17:10)
"Namajaškė" buvo visų siaubas anksčiau - dyriko pavaduotoja  lotuliukas.gif
Nea, sakysiu noriu pas super-anglų mokytoją biggrin.gif
*

lotuliukas.gif Keista, kad ji buvo pavaduotoja ir dar baisi cool.gif biggrin.gif
Lauksim tada jūsų, tik ilgai nesnauskit, kad vietų užtektų mirksiukas.gif
Glacier
QUOTE(Kurmelis @ 2010 01 28, 21:01)
Lauksim tada jūsų, tik ilgai nesnauskit, kad vietų užtektų mirksiukas.gif
*

O kada prasideda priėmimas?
Kurmelis
QUOTE(Glacier @ 2010 01 28, 20:28)
O kada prasideda priėmimas?
*

Niu antradienį jei ateisit, galit tikriausiai ir užsirašyt, šiaip bet kada priims, tik kaip sakiau, jei pabaigoj sugalvosit kad LABAI LABAI norit pas konkrečią mokytoją, gali būti per vėlu doh.gif ax.gif Šiaip dažniausiai atėjusius iš kitų mokyklų komplektuoja į naują klasę, aišku, jei jų būna tik keli, išmėto po visas rolleyes.gif
Glacier
QUOTE(Kurmelis @ 2010 01 28, 21:32)
Niu antradienį jei ateisit, galit tikriausiai ir užsirašyt, šiaip bet kada priims, tik kaip sakiau, jei pabaigoj sugalvosit kad LABAI LABAI norit pas konkrečią mokytoją, gali būti per vėlu doh.gif  ax.gif Šiaip dažniausiai atėjusius iš kitų mokyklų komplektuoja į naują klasę, aišku, jei jų būna tik keli, išmėto po visas rolleyes.gif
*

Dar noriu pasmalsaut iki to antradienio.. Gal žinot kokios dar mokytojos ims penktokus? Kad pamačius kurią nors seną pažįstamą nepalįsčiau po kėde biggrin.gif biggrin.gif
Kurmelis
QUOTE(Glacier @ 2010 01 28, 20:50)
Dar noriu pasmalsaut iki to antradienio.. Gal žinot kokios dar mokytojos ims penktokus? Kad pamačius kurią nors seną pažįstamą nepalįsčiau po kėde  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Atrašiau į a.ž. 4u.gif Na, kas dar? bigsmile.gif
Glacier
QUOTE(Kurmelis @ 2010 01 28, 22:39)
Atrašiau į a.ž. 4u.gif Na, kas dar? bigsmile.gif
*

Oi ačiū, viskas viskas - tyliu, užsisiuvau biggrin.gif bigsmile.gif bent jau iki antradienio biggrin.gif
Kurmelis
QUOTE(Glacier @ 2010 01 28, 21:53)
Oi ačiū, viskas viskas - tyliu, užsisiuvau biggrin.gif  bigsmile.gif bent jau iki antradienio biggrin.gif
*

Ui, prašom, klausk, gi negaila biggrin.gif
Glacier
QUOTE(Kurmelis @ 2010 01 28, 23:08)
Ui, prašom, klausk, gi negaila biggrin.gif
*

Juokauju aš smile.gif nebeturiu ką ir klaust. Realiai viskas pasimatys, kai pradės mokintis. Mačiau, kad yra visokių popamokinių užsiėmimų. Bet maniškė sportuoja-lanko meninę gimnastiką, kasdien eina į treniruotes, tai niekur neįsipaišys su laiku, kaip kad ir dabar pradinėj (o norų tai daug ir visokių smile.gif
Sakiau jau tylėsiu, o va vėl pripliurpiau. Susitiksim susirinkime 4u.gif drinks_cheers.gif smile.gif
Kurmelis
QUOTE(Glacier @ 2010 01 28, 22:32)
Juokauju aš smile.gif nebeturiu ką ir klaust. Realiai viskas pasimatys, kai pradės mokintis. Mačiau, kad yra visokių popamokinių užsiėmimų. Bet maniškė sportuoja-lanko meninę gimnastiką, kasdien eina į treniruotes, tai niekur neįsipaišys su laiku, kaip kad ir dabar pradinėj (o norų tai daug ir visokių smile.gif
Sakiau jau tylėsiu, o va vėl pripliurpiau. Susitiksim susirinkime  4u.gif  drinks_cheers.gif smile.gif
*

Būna būrelių pavakary, tai gal pavyks susiderinti ax.gif
Kaip atpažinsim vieni kitus? Gal kokį SM ženklą bigsmile.gif lotuliukas.gif
Kurmelis
NA, mamytės, aktyviau prašom, papasakokit kas jau lankot šią mokyklą, kas dar svarstot, galvojat bigsmile.gif
Boni
Mes tai nesvarstom,mes jau apsisprendę 4u.gif Jei į vieną vietą ne,tai tik į Urbšio.Na....maniškė anglų varo geriausiai,tai ir mes taikysim tada pas auklėtoją anglistę.Teisingai supratau? mirksiukas.gif

Glacier
Na pas mus, atrodo, jau viskas susvarstyta. Lauksim susirinkimo, paklausysim ką šneka ir brausimės pas anglistę. Kurmeli, sakai, kad jau bus galima užsirašyt. O koks tas užsirašymas, dokumentų kokių reik ar prašymą rašyt?
Būtų įdomu ir naudinga, kad pasisakytų vyresnių klasių mokinių mamytės.. 4u.gif
Kurmelis
QUOTE(Boni @ 2010 01 29, 10:48)
Mes tai nesvarstom,mes jau apsisprendę 4u.gif Jei į vieną vietą ne,tai tik į Urbšio.Na....maniškė anglų varo geriausiai,tai ir mes taikysim tada pas auklėtoją anglistę.Teisingai supratau? mirksiukas.gif
*

Na kur dar klaidžiojat???????? VARYKIT tiesiai pas mus, geriau nerasit biggrin.gif Pas mus tarp kitko ir anglų kalba sustiprinta, klasę dalija į dvi grupes (būna net trys) pagal vaikų sugebėjimus - pagilinta anglų kalba ir nesustiprinta grupė (nesusidarykit blogos nuomonės, kad ta nepagilinta grupė tik dundukams - ten moko normaliu lygiu kaip ir visose mokyklose, o pagilintoj grupėj - šiek tiek stipresniems vaikams).
Ai, dar kas naujo, tai kad yra kameros mokyklos viduje ir aplink ją 4u.gif

Jei susidarys dar viena klasė, gali būt ir kita auklėtoja anglistė, kaip tada išsirinksit lotuliukas.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Glacier @ 2010 01 29, 12:00)
Na pas mus, atrodo, jau viskas susvarstyta. Lauksim susirinkimo, paklausysim ką šneka ir brausimės pas anglistę. Kurmeli, sakai, kad jau bus galima užsirašyt. O koks tas užsirašymas, dokumentų kokių reik ar prašymą rašyt?
Būtų įdomu ir naudinga, kad pasisakytų vyresnių klasių mokinių mamytės.. 4u.gif
*

Va čia mane ir pagavot doh.gif Nes nežinau blush2.gif Reikia prašymo pradžiai manau g.gif Reiks pasitikslint blush2.gif
Glacier
QUOTE(Kurmelis @ 2010 01 29, 14:16)
Ai, dar kas naujo, tai kad yra kameros mokyklos viduje ir aplink ją 4u.gif
Jei susidarys dar viena klasė, gali būt ir kita auklėtoja anglistė, kaip tada išsirinksit lotuliukas.gif  cool.gif
*

Pala, pala, o kas tos KAMEROS lotuliukas.gif blogiem vaikam uždaryt ? lotuliukas.gif Čia visai gera idėja tarp kitko biggrin.gif
Kurmeli, reikės tau skiriamojo ženklo, apie kurį galima bus pranešti viešai arba į až biggrin.gif
O kaip jūs, mokytojai ar patys pasirenkat būsimų penktokų klases, ar skiria valdžia?
Papildyta:
Jetus, nu ir dura, kameros... vaizdo kameros biggrin.gif sorry biggrin.gif
Kurmelis
QUOTE(Glacier @ 2010 01 29, 13:29)
Pala, pala, o kas tos KAMEROS  lotuliukas.gif blogiem vaikam uždaryt ?  lotuliukas.gif Čia visai gera idėja tarp kitko  biggrin.gif 
Kurmeli, reikės tau skiriamojo ženklo, apie kurį galima bus pranešti viešai arba į až biggrin.gif
O kaip jūs, mokytojai ar patys pasirenkat būsimų penktokų klases, ar skiria valdžia?
Papildyta:
Jetus, nu ir dura, kameros... vaizdo kameros biggrin.gif sorry biggrin.gif
*

Nu va, pati susipratai kas per kameros biggrin.gif
O jūs nepasimaukit, aš gal ne kokia auklėtoja ir mokytoja bigsmile.gif doh.gif mirksiukas.gif Ai, prisiminiau, kad ir dar vien bus anglistė penktokų auklėtoja, nu žodž lotuliukas.gif Painu jum bus cool.gif
Dažniausia renkasi pačios būsimos auklėtojos, būna, kad tos klasės tėvai prašo konkrečios auklėtojos. Aš jau išsirinkau doh.gif
Glacier
QUOTE(Kurmelis @ 2010 01 29, 14:46)
O jūs nepasimaukit, aš gal ne kokia auklėtoja ir mokytoja bigsmile.gif  doh.gif  mirksiukas.gif Painu jum bus cool.gif ...Aš jau išsirinkau doh.gif
*

Žinai, visos mamos pergyvena dėl tų savo vaikų, norisi jiems suteikt viską ką įmanoma geriausio, čia logiška. Ir šis žingsnis labai svarbus. Norėčiau, kad mano vaikas tiesiog galėtų mokytis, kad aplink būtų tokių pat, norinčių mokytis, vaikų dauguma. Galų gale kad norėtų, o ne bijotų eiti mokyklon. Viskas taip paprasta ir kartu be galo sudėtinga.
Ne tas žodis, kad mums painu, bet, galima sakyt, loterija-kokį bilietą išsitrauksi..
Ar gerą kompaniją penktokėlių turėsit? Manau kad prisijungsim vistiek, gal priims į savo būrelį smile.gif O kiek paprastai būna vaikų klasėj?
Boni
Man tai ir kamerų nereikia,aš iš savo namo(kraštinis devynaukštis Muravos sankryžoj)puikiai mokyklą pačią matau,o jei dar vyro žvejybinius žiūronus pasiimčiau... biggrin.gif Tik reikėtų klasę iš tos pusės rinktis lotuliukas.gif
Glacier
QUOTE(Boni @ 2010 01 30, 09:44)
Man tai ir kamerų nereikia,aš iš savo namo(kraštinis devynaukštis Muravos sankryžoj)puikiai mokyklą pačią matau,o jei dar vyro žvejybinius žiūronus pasiimčiau... biggrin.gif Tik reikėtų klasę iš tos pusės rinktis  lotuliukas.gif
*

Tai galės panos kartu namo šutint biggrin.gif Mes iš 5-aukščio biggrin.gif
Boni
Hmm g.gif Apie 6 namą eina kalba?Na mes tik trys metai kai čia gyvenam,galiu ir nepažinot... blush2.gif
Papildyta:
Ai iš penkiaaukščio... tongue.gif kažkaip pagalvojau kad penkto aukšto... bigsmile.gif
Kurmelis
QUOTE(Glacier @ 2010 01 29, 18:55)
Žinai, visos mamos pergyvena dėl tų savo vaikų, norisi jiems suteikt viską ką įmanoma geriausio, čia logiška. Ir šis žingsnis labai svarbus. Norėčiau, kad mano vaikas tiesiog galėtų mokytis, kad aplink būtų tokių pat, norinčių mokytis, vaikų dauguma. Galų gale kad norėtų, o ne bijotų eiti mokyklon. Viskas taip paprasta ir kartu be galo sudėtinga.
Ne tas žodis, kad mums painu, bet, galima sakyt, loterija-kokį bilietą išsitrauksi..
Ar gerą kompaniją penktokėlių turėsit? Manau kad prisijungsim vistiek, gal priims į savo būrelį smile.gif O kiek paprastai būna vaikų klasėj?
*

Be abejo, suprantu jus, bepigu man čia šaipytis, nepykit biggrin.gif 4u.gif Viskas bus gerai, jau rašiau, kad svarbu vaiko noras mokytis, pastangos ir tėvų pagalba bei domėjimasis. Na auklėtoja nėra jau toks gyvybiškai svarbus "organas", bet aišku, labai reikalingas ypač pirmaisiais metais,ypač naujai atėjusiems smile.gif
Tų vaikų aš nepažįstu, nesu turėjusi, bet atsiliepimai kaip ir geri, tik jų jau nemažai klasėje yra, tad labai jau daug naujų nepriims, nebent išeis keli vaikai ax.gif
Klasėje būna vaikų labai įvariai, bet ne daugiau 30gal g.gif , pas mažiukus dar mažiau. Šiaip tiek daug nelabai būna, dažniausiai apie +- 26. Labai įvairiai, jei kritiškai sumažėja, klases sujungia, o 8 klasės pabaigoje vyksta skirstymas: daro vieną arba dvi gimnazines klases (skirsto vaikus pagal pažymių vidurkį) mirksiukas.gif

QUOTE(Boni @ 2010 01 30, 08:44)
Man tai ir kamerų nereikia,aš iš savo namo(kraštinis devynaukštis Muravos sankryžoj)puikiai mokyklą pačią matau,o jei dar vyro žvejybinius žiūronus pasiimčiau... biggrin.gif Tik reikėtų klasę iš tos pusės rinktis  lotuliukas.gif
*

Galėsit vaikus stebėt lotuliukas.gif kad iš pamokų nebėgtų biggrin.gif

Tai va, dabar jau žinau ko reikia užsirašymui į mokyklą blush2.gif
1. Prašymo (parašysit mokykloj)
2. Gimimo liudijimo kopijos
4 kl. baigimo pažymėjimą, 2 nuotraukytes ir sveikatos pažymą atnešit pavasarį 4u.gif
Antradienį jau galėsit užsirašyt thumbup.gif

Dar galiu paminėti, kad 5-6klasėse mokiniai mokosi daugumą dalykų vienoje klasėje, nereikia daug vaikščioti per kabinetus, gali pasikabinti striukes ir t.t.
Yra toks dalykas kaip elektroninis dienynas, mokytojai surašo pažymius į jį ir tėvai bet kada ten gali prisijungti ir pamatyti kaip vaikui sekasi, susisiekti su auklėtoja, mokytojais.
Yra ir kryptingas meninis ugdymas rolleyes.gif
Kas čia dar? g.gif
Glacier
Nu va, grįžom po susirinkimo jau užsirašę į penktokų gretas. Kurmeli kuku smile.gif tongue.gif pamojavau koridoriuj prie sales biggrin.gif Taip atrodo, kad ten buvo susirinkę visi sitos mokyklos ketvirtokai. O va tokiu naujokeliu vos keletas. Viena aktyvi mamyte už visus atklausinejo.. Paskui su pavaduotoja atskirai dar įdomiai pabendravom-prisiminem senus laikus, pakalbejom apie dabarti. Padejo apsispresti del pasirinkimo, pasiprašėm į 5 C drinks_cheers.gif , o kaip jau bus taip. Mokykla šiek tiek pasikeitus, atsinaujinus, daug užsiėmimų ir menų. Tik nepatogu, kad turi lankyti visus menus arba nei vieno.
Visumoj tikiuosi, kad viskas bus gerai ax.gif
BONI, ar buvai??
Kurmelis
QUOTE(Glacier @ 2010 02 02, 21:38)
Nu va, grįžom po susirinkimo jau užsirašę į penktokų gretas. Kurmeli kuku smile.gif tongue.gif pamojavau koridoriuj prie sales biggrin.gif Taip atrodo, kad ten buvo susirinkę visi sitos mokyklos ketvirtokai. O va tokiu naujokeliu vos keletas. Viena aktyvi mamyte už visus atklausinejo.. Paskui su pavaduotoja atskirai dar įdomiai pabendravom-prisiminem senus laikus, pakalbejom apie dabarti. Padejo apsispresti del pasirinkimo, pasiprašėm į 5 C  drinks_cheers.gif , o kaip jau bus taip. Mokykla šiek tiek pasikeitus, atsinaujinus, daug užsiėmimų ir menų. Tik nepatogu, kad turi lankyti visus menus arba nei vieno.
Visumoj tikiuosi, kad viskas bus gerai ax.gif
BONI, ar buvai??
*

Aš irgi jau grįžau bigsmile.gif Kas dar buvot papasakokit įspūdžius ax.gif
Boni
Ne,aš nebuvau,galvoju gal pavyks varinatas Nr.1 ax.gif

Bet aktyviai skaitau apie jūsų ispūdžius,nes gal prireiks smile.gif

O kaip suprasti apie tuos menus-visi arba nei vieno?O kuo paviliojo 5 C?Ką pasakojo apie kitas klases?
Glacier
QUOTE(Boni @ 2010 02 03, 09:53)
O kaip suprasti apie tuos menus-visi arba nei vieno?O kuo paviliojo 5 C?Ką pasakojo apie kitas klases?
*

nežinau ar teisingai išsireikšiu-ten meninio ugdymo pakraipa, tai kartu ir muzika, ir daile ir teatras (gal dar kažką praleidau). Tai ir turi visur eiti. Lygtais dar būna dėl to papildomos pamokos. Kurmeli-pataisyk, jei klystu.
Kalbejau su 5a mamom-sake stipri klase, geri vaikai, bet jau perpildyta. Auklėtojos bus 3 anglistės ir 1 matematikė smile.gif Mane domino viena anglistė tongue.gif , tai išsiklausinėjau, sakė viskas tvarkoj smile.gif ir c klasė yra geri vaikai. Man tai svarbiausia, kad mano merginukę priimtų nauji klasiokai, kad nebūt visokių tyčiojimųsi ir pan. O mokslas tai laikas parodys, kaip jau ji pati sugebės, taip mokysis, dabar klasėje yra 3 ar 4 pagal rezultatus.
Apie kitas klases išvis nieko nepasakojo, kokios jos ten ateina, daugiau direktorius šnekėjo apie bendrą mokyklos koncepciją. Auklėtojas tai pristatė ant smūgio, net nespejau užsirašyt pavardžių smile.gif

Kurmeli, su tuo kabinetu viskas ok, tik labai dyka pasirodė, nes būdavau pripratus, kad ten kažkas ant sienų kabėtų, nu galvos kokios ar daugybos lentelės lotuliukas.gif
Tai ką, dabar jau lauksim, kas bus toliau..
Kurmelis
QUOTE(Boni @ 2010 02 03, 08:53)
Ne,aš nebuvau,galvoju gal pavyks varinatas Nr.1  ax.gif

Bet aktyviai skaitau apie jūsų ispūdžius,nes gal prireiks  smile.gif
*

Na va, o reikėjo, būtumet apsižiūrėję, nes kas žino, teks pas mum ateit. Ir tikrai nenusiviltumėt 4u.gif

QUOTE(Glacier @ 2010 02 03, 09:33)
nežinau ar teisingai išsireikšiu-ten meninio ugdymo pakraipa, tai kartu ir muzika, ir daile ir teatras (gal dar kažką praleidau). Tai ir turi visur eiti. Lygtais dar būna dėl to papildomos pamokos. Kurmeli-pataisyk, jei klystu.
Kalbejau su 5a mamom-sake stipri klase, geri vaikai, bet jau perpildyta. Auklėtojos bus 3 anglistės ir 1 matematikė smile.gif Mane domino viena anglistė tongue.gif , tai išsiklausinėjau, sakė viskas tvarkoj smile.gif  ir c klasė yra geri vaikai. Man tai svarbiausia, kad mano merginukę priimtų nauji klasiokai, kad nebūt visokių tyčiojimųsi ir pan. O mokslas tai laikas parodys, kaip jau ji pati sugebės, taip mokysis, dabar klasėje yra 3 ar 4 pagal rezultatus.
Apie kitas klases išvis nieko nepasakojo, kokios jos ten ateina, daugiau direktorius šnekėjo apie bendrą mokyklos koncepciją. Auklėtojas tai pristatė ant smūgio, net nespejau užsirašyt pavardžių smile.gif

Kurmeli, su tuo kabinetu viskas ok, tik labai dyka pasirodė, nes būdavau pripratus, kad ten kažkas ant sienų kabėtų, nu galvos kokios ar daugybos lentelės  lotuliukas.gif
Tai ką, dabar jau lauksim, kas bus toliau..
*

Dar yra šokiai smile.gif Tiesiog prisideda papildomų pamokų po vieną vaikams ax.gif Ir šiaip tai man irgi gaila, kad negalima pasirinkti pvz vieną ar du dalykus doh.gif
Niu jau ten nebe pradinukų klasė tongue.gif Šiaip labai nuo klasių priklauso mirksiukas.gif
Boni
Jei rimtai,tai mes Urbšio mklą radom tik atmetę Mažvydą ir Vydūną.Tai aš čia vis paskaitinėjau ir sėmiausi tik info.O dukra kai nuėjo su klase tai jai labai patiko,o jis pas mane jau didelė,tad sprendimus jos dažniausiai tik palaikau smile.gif

Tai ji ir pasakius,jei ne ten tai tik į Urbšio smile.gif

Tikrai palaikau jūsų mokyklą 4u.gif
Kurmelis
QUOTE(Boni @ 2010 02 03, 15:06)
Jei rimtai,tai mes Urbšio mklą radom tik atmetę Mažvydą ir Vydūną.Tai aš čia vis paskaitinėjau ir sėmiausi tik info.O dukra kai nuėjo su klase tai jai labai patiko,o jis pas mane jau didelė,tad sprendimus jos dažniausiai tik palaikau  smile.gif

Tai ji ir pasakius,jei ne ten tai tik į Urbšio  smile.gif

Tikrai palaikau jūsų mokyklą  4u.gif
*

O kur tas TEN???????????????
Glacier
Nu daug variantų gali būt biggrin.gif Ale tikrai, jau smalsu mums Boni, kur tas TEN?? rolleyes.gif
Uvė
o kiek penktokų klasių bus Urbšio mokykloje ir po kiek mokinių?

TEN - dažniausiai Jėzuitų gimnazija. smile.gif
Boni
Ne,Dailės gimnazija mirksiukas.gif
Glacier
Buvo ir pas mumi minčių į Jėzuitų gimnaziją, bet viską nulėmė tai, kad 5kl. mokosi po pietų...
O Dailės gimnazija tikrai nebloga, nes ten mokosi viena iš dukros draugių gimnasčių dabar 5kl. Bet ji gražiai piešia, o be to ir tėvai menininkai. Nors jos tevai man sakė, kad vaikas gali ir nemokėti piešt, bet man kažkaip nelabai derinasi nemokantis piešt vaikas ir dailės gimnazija smile.gif Taigi apsraminom ir sėdėsim Urbšio mokykloj smile.gif
Boni
Na gal turėjo omeny,nemokantis,bet labai norintis piešti...Juk ne visi genijais gimsta.Na maniškė tai labai neblogai piešia.... blush2.gif Bet jei renka tik 16 mokinių į klasę,tai galimybės vistiek nėra didelės smile.gif
Glacier
QUOTE(Boni @ 2010 02 04, 14:17)
Na gal turėjo omeny,nemokantis,bet labai norintis piešti...Juk ne visi genijais gimsta.Na maniškė tai labai neblogai piešia.... blush2.gif Bet jei renka tik 16 mokinių į klasę,tai galimybės vistiek nėra didelės  smile.gif
*

Tai gal daro nors atranką tada? Maža ką nori, jei ateina tikrai gabūs vaikai..
O manoji tai labai jau šiaip sau piešia smile.gif
Kurmelis
QUOTE(Uvė @ 2010 02 04, 10:43)
o kiek penktokų klasių bus Urbšio mokykloje ir po kiek mokinių?
*

Turėtų būti 4 klasės mirksiukas.gif O apie mokinius jau rašiau, dažniausiai virš 20, +- 25 mokiniai.

QUOTE(Boni @ 2010 02 04, 10:51)
Ne,Dailės gimnazija  mirksiukas.gif
*

Na, kaip menininkams, tada atleidžiama ax.gif Šiaip pas mus irgi labai stiprios dailininkės mokytojos thumbup.gif JauTOOOOOOKius darbelius padarė mokinės kurios laikė dailės egzaminą, likau apšalus blink.gif wub.gif

QUOTE(Glacier @ 2010 02 04, 12:32)
Taigi apsraminom ir sėdėsim Urbšio mokykloj smile.gif
*

Niu niu, nereikia taip mirksiukas.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.