Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: tortu uzsakymas !
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Dalelytė
gal galit padeti, noreciau suzinoti kur galima uzsisakyti skanu torta su mano uzsakytu papuosomu noriu panasaus torto i sitoki: http://flour.files.wordpress.com/2008/01/audi_cake2s.jpg

o gal galima koki nors audi masinos modeli padaryt kjp papuosima? reikia man tortuko su audi papuosimu gimtadieniu nes pazystamas ziaurus audi gebejas 4u.gif ir uzmaciau viena toki tortuka BMW papuosimu bet gamino ji siauliuose o man reikia kad gamintu vilniuje... schmoll.gif
@adrij@
Na as manau , kad BIJOLA , Gulbinienes imone ,ar Peckienes imone tikrai turetu jums pagelbeti , bent taip kaip toj nuotraukoj tai tikrai padarys , nors ir masinu formas jie kazkokias daro . Reik uzeit ir pasiteirauti smile.gif smile.gif smile.gif
Dalelytė
O siap kaip manot ka labiau apsimoka masinyte uzsakinet ar toki logotipa papuosima? g.gif
@adrij@
Ziurint kiek tam zmogui metu g.gif g.gif g.gif , jei vaikui tai aisku masinyte , o jeigu vyrui tai as rinkciausi kai nuotraukoj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dalelytė
paaugliui, bus 14m :}
@adrij@
Na Jums geriau zinoti ar jis dar " vaikas " ar " vaikinas" , as turiu galvoje apie subrendima smoke.gif smoke.gif smoke.gif
Prestige
QUOTE(Dalelytė @ 2008 09 12, 19:36)
O siap kaip manot ka labiau apsimoka masinyte uzsakinet ar toki logotipa papuosima?  g.gif
*

Na, jei paaugliui, tai siūlyčiau logotipą mastau.gif
Dalelytė
as irgi svarstau logotipa gal geriau... kazkaip santuriau atrodis gal... o jei dar ta masina padarys tokia nekokia tj wel problemos g.gif o logotipas jau aiskus keturi ziedai ir viskas rolleyes.gif ir visdelto nebemazas waikas.... bet pagalwojus tj gal ta masinyte tjp linksmiau atroditu... bet didziausia baime kad padarys nepanasia i ta audi modeli... wisiskai pasimeciau g.gif
@adrij@
Issimesk inter. tu firmu kur rasiau tortu katalogus ir pamatysi kaip atrodo , man tai seip sau wink.gif wink.gif wink.gif
Dalelytė
su BIJOLA tariausi sake padarytu man audi masinele... bet wistiek kazkaip ta masinele bijau daryt o jei bus tokia nlb i tema... kazkaip su tuo logotipu man patikimiau atrodo....
@adrij@
Aha , kai paskaitai kitose temose kad vietoj ussakytos masineles - drambliuka padare , tai velniai zino ka gali pagalvoti apie tuos ju ussakymus , juk visko gyvenime pasitaiko . Na bet cia jums spresti . Tik galvos skausmo sau neisivarykitsu tuo tortu hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Dalelytė
jei butu cia paskutines sawaites iki gimtadienio tai tada gal ir butu dideli rupesciai mirksiukas.gif bet kadangi dar turiu 2men. laiko tai dar nesijaudinu labai 4u.gif o seip is BIJOLA imones koks torto pagrindas skaniausias? galwoju gal sokoladini imt bet ar jis ner a labai saldus? g.gif
@adrij@
Man is BIJOLOS labiausiai patinka MARGARITA su graskemis toks gaivus ,ir JUODASIS MISKAS su vysniomis , dar valgiau NAPOLEONA - skanus ,bet esu ragavusi ir skanesniu pvz. pas Jurate Gulbiniene wub.gif wub.gif wub.gif , daugiau nesu bandziusi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
Velnias du vienodi avatarai su tom boruzelen , galima susipainioti su kuo bendrauji hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Dalelytė
man BIJOLA parase jei masinele darytis tai geriau be vaisiu pagrinda imt g.gif bet as jau beveik tvirtai apsisprendziau imt su logotipu o ne masinele :]
@adrij@
Oj , jau kitas avitaras bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Ir koks fainas , su katuku wub.gif wub.gif wub.gif
Gerai ,kad apsisprendei , maziau galvos skausmo bus irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Dalelytė
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 14, 20:11)
Oj , jau kitas avitaras  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Ir koks fainas , su katuku wub.gif  wub.gif  wub.gif

*

tu pastumejai pasikeist 4u.gif senai galwojau pasikeist bet tjp ir patingedavau rolleyes.gif
@adrij@
Tai ir man taip buvo , ziuriu naujoke toki pati isidejo , na ne manau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif reikia pasikeisti , mano tai visas spindeti turejo , bet kadangi smarkiai mazintas tai spindesio ir neliko verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
Tavo vardas kartais ne DALIA ? ax.gif blush2.gif
Dalelytė
Dalia rolleyes.gif
davara
Anksčiau niekada neturėjau reikalų su užsakytais tortais blush2.gif Šiandien Bijoloj užsakiau tortą su šokoladiniu biskvitu. Viską aptariau, tik pabaigoj paklausiau kainos - 36 lt kilogramas blink.gif Tai nesuprantu, ar išsirinkau patį brangiausią, ar blogai išgirdau, ar visi užsakomi tiek kainuoja? Gal kas galėtų paaiškinti? rolleyes.gif
@adrij@
Malonu 4u.gif ir as Dalia ax.gif

Del kainos tikrai neapsirikai , nesenai jos gerokai soktelejo . O Bijolos tortai vieni is brangesniu , antri po Alkavos , plius jie dar uz ussakyma kazkiek ima , jei toki pat pirktum jau padaryta pardavimui butu po kokius 29 lt. Va tokia pas juos politika tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Dalelytė
malonu malonu :}
nu seip as irgi pirma kart tortuka uzsakinesiu ax.gif kazkaip nesiryzdavau anksciau tokiam zygdarbiui biggrin.gif o dabar sukau galva del dovanos ir sugalvojau g.gif o jei BIJOLA imonei sakot brangu gal kokiai kitai pabandyt parasyt... g.gif su tuo logotipu ne taip ir sunku torciuka padaryt, tj gal ir kita imone apsiimtu tokiu darbu happy.gif
davara

Del kainos tikrai neapsirikai , nesenai jos gerokai soktelejo . O Bijolos tortai vieni is brangesniu , antri po Alkavos , plius jie dar uz ussakyma kazkiek ima , jei toki pat pirktum jau padaryta pardavimui butu po kokius 29 lt. Va tokia pas juos politika tongue.gif tongue.gif tongue.gif
*

[/quote]
Ačiū už paaiškinimą 4u.gif Padarytas šį kartą netiko - reikia krikštynoms, papuošto mažais batukais wub.gif
@adrij@
Taip tokiai progai reikia ispudingo , uz ta ispudi ir mokame daugiau mirksiukas.gif

Dalelyte , Biolos tortai skanus , bet aisku pasiteirauk kokios kainos kitur , nors abejoju ar bus pigiau , juk cia uzsakymas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Ingerele
As pries metus uzsakinejau vestuvini torta Mazojoje Ragaineje, siemet metiniu proga vel ten pat uzsisakiau ir net su foto savo. likau labai patenkinta. KG torto ambasadoriaus 25 litai kainuoja. manau labai pigu. thumbup.gif
rapolas
Tik labai atsargei uzsakinekit tortus Maximoj, kad nebutu kaip mums nutiko, bigsmile.gif krikstynom uzsakem torta 4 kg. kuri reklamuoja - ruzava arba zydra su batukais na,tortas grazus, manom gal skanus, kurio kg kaina 36lt, thumbup.gif kaina mums ytakos neturejo, o ateinam pasiimti krikstynu diena tortas padarytas, su dviem batukais 4kg kaip blynas 1 auksto, schmoll.gif isivaizduokit kokio didumo, kg kaina apie 22 ar panasei, verysad.gif kaltu nebeliko, schmoll.gif kad ne tas tortas, sventine nuotaika sugadinta, doh.gif torto nera, isgyre baisiausiai, kad skanus tikrai suvalgysit, o norit imkit norit ne pardavejos parduos problemos nera schmoll.gif na aisku po dideliu svarstymu pasiememe nes nebesinorejo lakstyti ir be to buvo skirtas musu kudikiui, smile.gif bet daugiau tikrai neisiu sakytis i maksima, schmoll.gif o tortas tas isgirtasis kriausinis tai tik seipsau, schmoll.gif aisku del sonio nesigincijama.
Dalelytė
rapolai cia tj jau tikrai nekas su tom maximom... nesinoretu kad tjp atsitiktu ir kietiems...

as parasiau i ragaine tj sake irgi kaina kazkas pan 36lt uz kg :} tj cia turbut visur pan jau :}}
@adrij@
Velnias , kaip kainos sukilo doh.gif doh.gif doh.gif
Turbut Naujiems metams ir Kaledom nori zmones pripratinti prie nauju kainu g.gif g.gif g.gif
Joooooo , kuo toliau tuo graziau , lieka pacioms kepti , bent per puse bus pigiau victory.gif victory.gif victory.gif
irmulia

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.