o gal galima koki nors audi masinos modeli padaryt kjp papuosima? reikia man tortuko su audi papuosimu gimtadieniu nes pazystamas ziaurus audi gebejas
gal galit padeti, noreciau suzinoti kur galima uzsisakyti skanu torta su mano uzsakytu papuosomu noriu panasaus torto i sitoki: http://flour.files.wordpress.com/2008/01/audi_cake2s.jpg
o gal galima koki nors audi masinos modeli padaryt kjp papuosima? reikia man tortuko su audi papuosimu gimtadieniu nes pazystamas ziaurus audi gebejas
Na as manau , kad BIJOLA , Gulbinienes imone ,ar Peckienes imone tikrai turetu jums pagelbeti , bent taip kaip toj nuotraukoj tai tikrai padarys , nors ir masinu formas jie kazkokias daro . Reik uzeit ir pasiteirauti
O siap kaip manot ka labiau apsimoka masinyte uzsakinet ar toki logotipa papuosima?
Ziurint kiek tam zmogui metu
paaugliui, bus 14m :}
Na Jums geriau zinoti ar jis dar " vaikas " ar " vaikinas" , as turiu galvoje apie subrendima
as irgi svarstau logotipa gal geriau... kazkaip santuriau atrodis gal... o jei dar ta masina padarys tokia nekokia tj wel problemos
Issimesk inter. tu firmu kur rasiau tortu katalogus ir pamatysi kaip atrodo , man tai seip sau
su BIJOLA tariausi sake padarytu man audi masinele... bet wistiek kazkaip ta masinele bijau daryt o jei bus tokia nlb i tema... kazkaip su tuo logotipu man patikimiau atrodo....
Aha , kai paskaitai kitose temose kad vietoj ussakytos masineles - drambliuka padare , tai velniai zino ka gali pagalvoti apie tuos ju ussakymus , juk visko gyvenime pasitaiko . Na bet cia jums spresti . Tik galvos skausmo sau neisivarykitsu tuo tortu
jei butu cia paskutines sawaites iki gimtadienio tai tada gal ir butu dideli rupesciai
Man is BIJOLOS labiausiai patinka MARGARITA su graskemis toks gaivus ,ir JUODASIS MISKAS su vysniomis , dar valgiau NAPOLEONA - skanus ,bet esu ragavusi ir skanesniu pvz. pas Jurate Gulbiniene
Papildyta: Velnias du vienodi avatarai su tom boruzelen , galima susipainioti su kuo bendrauji
man BIJOLA parase jei masinele darytis tai geriau be vaisiu pagrinda imt
Oj , jau kitas avitaras
Ir koks fainas , su katuku Gerai ,kad apsisprendei , maziau galvos skausmo bus
Tai ir man taip buvo , ziuriu naujoke toki pati isidejo , na ne manau
Papildyta: Tavo vardas kartais ne DALIA ?
Dalia
Anksčiau niekada neturėjau reikalų su užsakytais tortais
Malonu
Del kainos tikrai neapsirikai , nesenai jos gerokai soktelejo . O Bijolos tortai vieni is brangesniu , antri po Alkavos , plius jie dar uz ussakyma kazkiek ima , jei toki pat pirktum jau padaryta pardavimui butu po kokius 29 lt. Va tokia pas juos politika
malonu malonu :}
nu seip as irgi pirma kart tortuka uzsakinesiu Del kainos tikrai neapsirikai , nesenai jos gerokai soktelejo . O Bijolos tortai vieni is brangesniu , antri po Alkavos , plius jie dar uz ussakyma kazkiek ima , jei toki pat pirktum jau padaryta pardavimui butu po kokius 29 lt. Va tokia pas juos politika [/quote] Ačiū už paaiškinimą
Taip tokiai progai reikia ispudingo , uz ta ispudi ir mokame daugiau
Dalelyte , Biolos tortai skanus , bet aisku pasiteirauk kokios kainos kitur , nors abejoju ar bus pigiau , juk cia uzsakymas
As pries metus uzsakinejau vestuvini torta Mazojoje Ragaineje, siemet metiniu proga vel ten pat uzsisakiau ir net su foto savo. likau labai patenkinta. KG torto ambasadoriaus 25 litai kainuoja. manau labai pigu.
Tik labai atsargei uzsakinekit tortus Maximoj, kad nebutu kaip mums nutiko,
rapolai cia tj jau tikrai nekas su tom maximom... nesinoretu kad tjp atsitiktu ir kietiems...
as parasiau i ragaine tj sake irgi kaina kazkas pan 36lt uz kg :} tj cia turbut visur pan jau :}}
Velnias , kaip kainos sukilo
Turbut Naujiems metams ir Kaledom nori zmones pripratinti prie nauju kainu Joooooo , kuo toliau tuo graziau , lieka pacioms kepti , bent per puse bus pigiau
|