Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikai ir TV
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mamyciukas
as savo mazojo tai negaliu nuo TV atplesti jam labai patinka ziureti filmukus. kiek laiko panasiai jus jeidziat per diena ziureti savo maziams TV? IR kaip ji atpratinti nuo TV?
Džinka
Augustas pradejo kartoti kelis negrazius zodzius - asile tu, šu... Sukau galva, nu is kur? g.gif I darzeli neinam, kieme su vyresniais nebendrauja, is manes irgi tokiu negirdejo...Pasirodo "Dviracio zyniu", "Paneles TV"pamokos mad.gif Dabar stengiuosi, kad tokiu ir panasiu laidu nematytu.
Dovce
Mano Justukui jau 2 metukai, bet televizorius jam geriausias draugas, ir prieš miegeli jis visuomet ziuri TV, ir atsikėles reikalauja ijungti televizorių. Manau kad Tv vaikui žiūrėti daug nereiketu, vieną kitą programėlę ir užtenka, nes tai kenkia vaikucio akytems.
Mažytė
Ir mūsų mažiukas mėgsta žiūrėti TV, ypač kai rodo reklama iškarto atbėga pažiūrėti. Labai jau jam patinka greit besikeičiantis vaizdai ir muzika. Žinau, kad tai kenkia akytėm, bet negaliu jam uždrausti žiūrėti, kai žiūriu pati. Stengiosi nukreipti jo dėmesį, tačiau nevisada pavyksta. Manau, kad venintėlė išeitis - nežiūrėti TV tėveliams, tada ir vaikas nežiūrės. Tik nežinau ar vyrui patiktų ši ideja? doh.gif
Kiparise
Maniskei labai reklamas patinka spoksot.. megalol.gif Ypac, kai vaikus rodo-tai isipokso ir ziuri neatsitraukdama.. rolleyes.gif O paskutiniu metu tai bara labai patinka ziuret.. laugh.gif
Voverė
Mano Gabrielė reklamą žiūri nat išsižiojusi, nesuprantu kas ten įdomaus, bet..... g.gif

O mėstamiausios laidos tai "Mėta meškinija", "Gustavo enciklopedija", "Telebimbam" ir "Lalaila". smile.gif

Dar labai patinka "Ragai", bet nelabai leidžiu ją žiūreti, bo prisigaudys gražaus žodyno. nono.gif
Inesute J
Manajam dabar 1.5 m. ir ne vienos reklamos nepraleidzia. Arrodo lyg uzhipnotizuotas g.gif
JOVITA A.
Mano sūnelis taippat mėgėjas pažiūrėti tv, jam greit 3 m., tai dabar jei žiūri filmuką, vis klausinėja-kodėl taip ? kodėl anaip ? Labai mėgta Takeši pilį ir jei rodo kokias nors mašinų lenktynes .
Ambro
Dienom, kai namie būnu su mažium, stengiuos neleisti TV. Nebent kai užmiega, o aš tada su ausinėmis...

O vakare, kai grįšta vyras, gyva bala bala, mat TV įjungtas nuo jo grįžimo namo iki ... mūsų atsigulimo. Tai spokso vaikinai kiek tik gali user posted image. Išsikovoju, kad išjungtų tik kai valgom. Nes tada net nuryti negali, tik akys didelės, burną išžioję user posted image biggrin.gif ...

Dičkio mėgstamos reklamos: su bebru ir pastomis ir berniukas su Happy. Tik išgirsta, iškart atlekia iš bet kurios vietos ir rėkia: "begėdį rodo.. nu nu nu!" user posted image
inginė
Maniškė tai tikrų tikriausia reklamų auka yahoo.gif Niekas nebeegzistuoja, kai įsispokso į televizorių. Stengiuosi per dieną jungti kuo rečiau. Nors kartais ji prisimena, kad yra toks daiktas ir įsijungia pati.
Be reklamų mielai klausosi muzikos (kuo garsiau - tuo geriau) ir šoka. thumbup.gif
LiVo
aš per savo mažę, tiksliau aš saugodama jos akytes praktiškai nebežiūriu to daikto tv vadinamu verysad.gif
agatha
QUOTE(inginė @ 2005 05 01, 22:30)
Maniškė tai tikrų tikriausia reklamų auka yahoo.gif Niekas nebeegzistuoja, kai įsispokso į televizorių. Stengiuosi per dieną jungti kuo rečiau. Nors kartais ji prisimena, kad yra toks daiktas ir įsijungia pati.
*

Manoji gražuolė taipogi dievina reklamas (nu neįsivaizduoju kas vaikams juose patinka g.gif ), o taip pat teletabius (tas vietas, kur parodo filmukus su vaikais), jos tada nuo televizoriaus atitraukti neimanoma. Ir tą patį situaciją su teliko įjungimu: pati įsijungia, pasiima (jei kažkur pasiekiamoje vietoje guli) distancinį ir junginėja per visus kanalus... tongue.gif
Muziką irgi labai mėgsta, aš jungiu juos mėgstamą Žilvino Žvagulio "Makaronai" per kompą ir prasideda šokiai yahoo.gif clap_1.gif
nendre
As irgi neleidziu taip jau ziureti tv,geriau jau muzikos pasiklausome,pasokame.Bet musu tetis vistiek ismokino katras kanalas yra "ekaa"(lnk),...o geriausiai tai zino kad rodo "bala"(bara),tai sita leidziu jai ziureti,nes matau,kad jai labai idomu.
inginė
Mano mažei šiuo metu geriausia reklama yra "beždžionės pyrst" - telefono melodija. Žiūri su pasišokinėjimais. "baras" irgi patinka, ypač pati pradžia su reklamomis.

TV žiūrėjimas iš toli gal ir mažiau kenksmigas, bet maniškė stovi prisiklijavusi prie teliko, gal koks pusmetris ir yra. O patraukt neįmanoma, vėl pribėga. Tai stengiamės jungti ir žiūrėti minimaliai.
nendre
Jooo...maniske irgi pametusi galva del tu bezdzioniu biggrin.gif
Ups...
Maniske ziuri tv kai rodo tik reklama ir jei groja muzika,tai as iskart perjungiu ir jai nebeidomu pasidaro ax.gif
LUNARIA
Norieciau paklaust mamu, ar leidziat ziuriet savo mazyliams TV?Kokias programas, filmukus, multikus jie labiausiai ziuri?Mano 2 metuku baybis gali visa diena ziuriet Teletabius...bet..ten tokias kvailystes rodo... g.gif net nezinau ar teigiamai tai veikia vaiko smegenelius tongue.gif Dar labai jam "Tomas ir Jerry" patinka...anos tai su malonumu leidziu ziuret, dar ir pati paziuriu. 4u.gif
Vilika
TV mano mažoji pradėjo žiūrėti tik nuo metukų. Jai taip pat labai patinka teletabiai. Manau, kad dviejų metukų pypliams jie kaip tik. Dar labai mėgsta visas muzikines laidas. Tada ji nesustodama šoka, kartais ir mus į tai įtraukia. Blogai tik tai, kad ji mėgsta į televizorių žiūrėti iš arti. Tad pastoviai reikia rėkti, kad "nelįstų į teliką".
LUNARIA
thumbup.gif musu irgi megsta kartoti sokio judesius kai ziuri koki koncerta.. tongue.gif tik kazkaip labiau i meskena panasus nei i sokeja 4u.gif
san
maniske tik dabar po truputi pradeda tv ziureti - duodam teletabius paziureti savaitgaliais. manau, kad jie kvailai tik mum tevam atrodo, o vaikam tai kaip tik.

o va tomas ir dzeris tai man neatrodo tinkamas - taigi mokina, kad reikia katinam per galvas trankyti, oda dirti ir t.t.
Tynka
MAnoji svaigsta del teletabiu ir siapi jau visu multiku pradeda reikalauti.

Teletabiai man atrodo visai geras dalykas tokiems maziukams, nors as pati stengiuosi ju nematyti, na labai jau maziems ten
Fanta
Teletabius net maniske jau ziuri. Ir nieko blogo juose nematau, nes sios laideles sukurtos ne bet kaip, o atliekant tyrimus su vaikais, kas jiems idomu, kas rupi, kas naudinga, kas lavina ir t.t. Todel tose laidelese ta pati zodi kartoja po n kartu mirksiukas.gif
Vilika
Pritariu San, kad Tomis ir Džeris ne pats tinkamiausias filmukas tokiems mažiukams. Geriau tada rusiški filmukai, kurie yra gražūs, pamokantys. Juos galima kartu su vaiku žiūrėti, jam paaiškinti, po to aptarti.
neringyta
Mano mergaite nelabai megsta ziureti teletabius,bet as nemanau,kad vaikams kazkokia bloga itaka daro vaikiski filmukai.Juk jie visi yra surezisuoti kaip tik musu masiesiems tongue.gif
babouziuke
Maniškė jokių teletabių ir multikų nežiūri. Ir šiaip nėra didelė mėgėja TV. Labiausiai tai jai patinka reklamos. Kai jas rodo, vaikas net sustingsta ir net nemirksi biggrin.gif . Bet įdomiausias užsiėmimas yra mamos kompiuterį pareguliuoti su klaviatūra ax.gif .
Giedrule
Mano sūnelis irgi labai megsta teletabius ir žiuri pastoviai tas pačias serijas,ir atrodo kuo daugiau žiuri tuo labiau patinka, jau tikriausiai moka visas mintinai biggrin.gif
Šeip dar mėgsta žiuret pilnametražius filmukus (Garfield, Shrek,Madagascar) Galvoju reiks kada nusivesti i kino teatrą rolleyes.gif
Etina
Tv žiūri maždaug tris kartus per dieną: ryte, kartoja senąją animaciją, prieš gulant pokaituko ir vakare kokį filmuką pažiūri. Pradėjo dominti pilnametražiai thumbup.gif savaitgalį žiūrėjom "Nemo" thumbup.gif
Angela
labas,
Musu vyrukui leidziama visada ziureti TV. Neseniai pradejom leisti i lopseli tai gryzta ir visos programos per BBC kanala ( angliskai) prasideda.
Tai ir tie Teletabiai .
Na ka nori tegu ziuro kalbet greiciau ismoks gal! listen.gif
Mama_Tania
Mano dukra labai mėgsta žiūrėti koncertus, tuo tarpu ir pati pašoka, kaip moka; reklamas, ypač patinka, kur triušiai su batareikom. Šiaip pati reguliuoja, kur perjungti televizorių ax.gif
TINA316
SVEIKOS!!!
MANO VYRESNIAJAM SUNUI LABAI PATINKA ZIURETI TELEVIZORIU, TAI TENKA KONTROLIUOTI, O MAZASIS DAR DIDELIO SUSIDOMEJIMO NERODO.JAM LABIAU PATIKA PATS TV IJUNGIMO IR ISJUNGIMO PROCESAS.
TINA316
4u.gif 4u.gif 4u.gif
JDA
maniskis i TV atsisuka, kai rodo reklamas, tada tu nors ant galvos stovek doh.gif mirksiukas.gif
SuperBaba
QUOTE(jurga24 @ 2005 08 12, 18:12)
maniskis i TV atsisuka, kai rodo reklamas, tada tu nors ant galvos stovek doh.gif  mirksiukas.gif
*

jurga, nu pas mus tokia pati situacija biggrin.gif doh.gif
joolle
Maniškė taip pat nėra didelė televizoriaus gerbėja. Patinka Teletabiai, bet daug mieliau žiūri filmukus per kompiuterį. g.gif g.gif
chikita
Ne tai, kad TV, bet reklamos! biggrin.gif tik isgirsta, tuoj nei valgyt, zaist, bei ka kita daryt nereikia tik reklama ir jis! rolleyes.gif filmai, laidos ir pan. neidomu
kajote
Maniskis ziuri filmukus tik is ryto, kol as dar vartausi lovoj blush2.gif
Kaip ir daugumai labai patinka reklamos (tikrai labiau nei filmukai biggrin.gif )
Bet istikruju, tai tikrai nera pamises del TV schmoll.gif
KV
Maniškei irgi Teletabiai Nr. 1, bet kasetės neturim, tai žiūri tik savaitgaliais 10 val. ax.gif

QUOTE(Fanta @ 2005 07 25, 10:42)
Teletabius net maniske jau ziuri. Ir nieko blogo juose nematau, nes sios laideles sukurtos ne bet kaip, o atliekant tyrimus su vaikais, kas jiems idomu, kas rupi, kas naudinga, kas lavina ir t.t. Todel tose laidelese ta pati zodi kartoja po n kartu  mirksiukas.gif
*

Galiu priminti atvejį, kai mergaitė pamojavo mamytei "atia" ir šoko į šulinį, kaip teletabiai ten pabaigoj į savo namuką šoka blink.gif
jurave
O mano tai rytais kai dar guliu atneša TV pultelį ir duoda man,tipo įjunk.Ir pagrinde tai žiūri reklamas (kaip ir daugumos iš jūsų),retkarčiais užmeta akį ir taip,bet jei ne reklama tai neįdomu. mirksiukas.gif
Jurgytė
Maniškė pati įsijungia ir susiranda Cartoon Network. Žodžiu žinom visus šio kanalo multikus kiaurai. Na, Teletabiai - kas be ko, bet jie savaitgaliais. Dar mėgsta Lalailą ir viską, kas į šią laidą panašu doh.gif Taip pat Smiltė yra Pūkas TV gerbėja, kai savaitgalio rytais dainuoja vaikai: visokie Lukai, Evelinos ir Monikos biggrin.gif Jau tada, mama, greit dėk suknelę, išpink plaukus ir... šokiai laugh.gif
Burka
Mūsų vyrukas ne tik pats įsijungia TV,bet ir kanalą kurį nori įsijungia blink.gif Dažniausiai tai būna sporto arba muzikinis kanalai thumbup.gif O šiaip žavisi Teletabiais ir Mėta Meškinija thumbup.gif Tada namuose ramuma 4u.gif
Soft
cry.gif oi mes irgi pulta turim laikyt nepasiekiamoj vietoj, jeigu tik kur po ranka, tuoj buna telikas ijungtas, bet ka daryt, jei visus vakarus praleidziam kambary prie televizoriaus, vaiko neisvarysi i kita kambari cry.gif
Burka
O man tai negaila,kad vaikas teliką žiūri rolleyes.gif Juk visą dieną nesėdi prie jo,o kad kelias vaikiškas laideles ar reklamas pažiūrės tai nieko baisaus nematau 4u.gif Nuo to nepabėgsi mirksiukas.gif
Birbiziukas
mano mažiui laaabai patinka žiūrėt TV, tik įjungus TV apsiramina unsure.gif
linaj
O Emilija, labai megsta ziureti TV, ypac reklamas su vaikais biggrin.gif , patinka muzikiniai kanalai, klipai kur vaikai dainuoja thumbup.gif
Cider
QUOTE(Burka @ 2005 10 22, 08:22)
Mūsų vyrukas ne tik pats įsijungia TV,bet ir kanalą kurį nori įsijungia blink.gif Dažniausiai tai būna sporto arba muzikinis kanalai thumbup.gif O šiaip žavisi Teletabiais ir Mėta Meškinija thumbup.gif Tada namuose ramuma 4u.gif
*

Pas mus ta pati situacija ir dar kartais pasipraso ko nori

Noniu oo ( tipo teletabius ijunk) biggrin.gif
UpėRa
Visoms labas vakaras.
Izabelė žiūri DVD arba vaizdajuostes. Tėtis pamišęs dėl filmų, tai ir jai nuperka visokiu Mikių Pukuotukų, Tarzanų, Katinų, Damų ir Valkatų ir t.t. Kiekvieną dieną - kaip maldelė. Pavalgo pusryčius, pabūna lauke ir pažiūri vieną filmuką. Nežinau ar būčiau leidusi jai tiek žiūrėti, jei Izabelė būtų ramesnė. Kai ji žiūri - aš spėju pasidaryti darbelių, ji - gauti gražių emocijų. Turi savo mylimiausius. Per teliką rodomus filmukus dažnai ignoruoja, sako "negelai, nenuoliu". smile.gif
epson
Aš irgi ramiai žiuriu į tai, kad vaikai žiūri teleką. Visą dieną buna įjungtas (kaip fonas tongue.gif ) tai jos ir pažiūri kai išgirsta megstamą klipą, ar reklamą su vaikais, ar šuniukais. Dar pajunginėja, pagarsina tongue.gif Gal kai paaugs reikės ribot, nažinau g.gif
mamose
Mūsų Jonukui reklamos taip pat thumbup.gif Tik užgroja ir jis tiesiog sustingsta doh.gif Žinoma, nepiktnaudžiaujam, nes priprasti lengviau nei atprasti...
Valkirija
Sveikutes,
maniskis irgi yra teliko myletojas biggrin.gif Nelabai man patinka, bet neimanoma ir visai be jo. Pats isijungia, isideda dvd koki nori, reikiama kanala susiranda - ekspertas biggrin.gif Mano mama nesusijungia visko taip mirksiukas.gif biggrin.gif
Pastaruoju metu pamego filmukus Ledynmetis, beieskant Nemo ir pan. Kai parnei nauja tai net issizioja nejudedamas spokso, kaip uzburtas. Paskui prasideda to pacio multiko ziurejimas 20kart per diena, tada komentarai... megalol.gif Jis supranta dabar ka ten rodo, tai nebegalim su vyru bele ko ziuret, jis bijo kai itampa kokia ar siaubiaks, pyksta ant mustyniu ir pan biggrin.gif

bet jau pradejau ribot po biski, nes telikas eina visa diena be sustojimo, kiek gi galima spoksot, yra juk ir naudingesniu uzsiemimu. O be to ir akytems negerai...
tause
pas mus tai tv visa diena ijungtas, ar ziuri kas nors ar ne.kai dukryte buvo kokiu 8 men,tai sukinedavosi ten kur tv bliksi, o dabar nepasakyciau kad labai ziuri, patinka reklamos, o daugiau kazkaip didesnio demesio nerodo, dar taip pat muzika.kazkaip del to ziurejimo nepergyvenu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.