Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tėvų komitetas darželyje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
ciiikiii
sveikutes,

taip jau atsitiko, kad mane isrinko i tevu komiteta, kadangi vaikutis pirmas, nelabai nutuokiu apie ka cia kalba, ka reikia daryti?, kokios pareigos? ir pan. gal kas susidure su sia situacija? labai noreciau patarimu, pasisakymu suzinoti apie tevu komiteto veikla. nors nesu drasi ir savo nuomone labai reiskianti, bet nenoriu apvilti iur nieko nedaryti. mano vaikutis lanko darzely priesmokykline grupe.

vaivos juosta
Pas mus tai būdavo komiteto pirmininkas ir dar 2-3 nariai. O veikla - tai dažniausiai kokia nors pagalba organizuojant šventę, talką, tėvų komitetas sveikindavo mokytojo dienos proga, jubiliejaus ir tttt . Gal dar turi kokį patariamą balsą dėl lėšų paskirstymo.
svajone*
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 14, 15:00)
Pas mus tai būdavo komiteto pirmininkas ir dar 2-3 nariai. O veikla - tai dažniausiai kokia nors pagalba organizuojant šventę, talką, tėvų komitetas sveikindavo mokytojo dienos proga, jubiliejaus ir tttt . Gal dar turi kokį patariamą balsą dėl lėšų paskirstymo.
*

Na,as irgi buvau 3 metus is eiles komiteto pirmininku grupeje ir dar darzelio teveliu tevu komitete,tai galiu pridet,kad ne tik siaip paghalba,o pagrindinis ramstis kartais buni rengiamt sventes,tenka surinkt pinigelius ,kad pasveikint kokia nors proga aukletojas,o va cia ir prasiseda doh.gif ,zodziu linkiu tau daug kantrybes ,mazdaug tiek,kiek pati turejau,tada padarysi viska mirksiukas.gif ,dar linkiu,kad ir kiti teveliai padetu ir nepamirstu,kad vaiku ju,o ne aukletoju smile.gif
odetama
Kartu su kitais teveliais padesite organizuoti sventes, aukletoju sveikinimus svenciu proga, vaises pirksite ir siaip turesite sprendziamaji balsa biggrin.gif
dangausvaivorykste
Oi galvos skausmas ir as esu tam komitete tevu,,, doh.gif nelabai norejau bet taip jau isejo,,,Tai nelabai ir as suvokiu ka cia daryti nes pirmas sunus ir se tau tokia pareiga ant galvos,,,,
Saulytee
Laba diena,
buvau isrinkta i darzelio grupes tevu komiteta.
Ka dar isskyrus aukletoju pasveikinima ir svenciu organizavima reikia daryti,
arba butu grazu jei daryciau?
O kaip surinkti is kitu teveliu pinigelius, jei tu teveliu nematau?
pvz.aukletojoms pasveikinti?
Papildyta:
dekinga busiu uz atsakymus smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.