JAu seniai galvojau, kos nekalbadieniu poveikis vaikams.PAs mane dar mazi vaikai (metuku) ir atrodo jie dar nieko nesipranta. BEt kaip su didesniais vaikais, kai jie papuola tarp dvieju "ugniu". Kaip elgiates su vaiku?su antra puse vaikams matant? Apsimetinejat, kad viskas gerai?O kaip vaikas jauciaisi?
juratija
2008 09 18, 19:30
Žinok, manau, kad vaikas iš pradžių nelabai supranta, kad tėvai pykstasi (jei susipyksta ne prie jo) ir elgiasi įprastai taip dažniausiai sutaikydamas tėvus Aš asmeniškai nemanau, kad vaikai turėtų matyti tėvų barnius  Gal nėra gerai ir kai vaikai įsivaizduoja, kad tėvai puikiai sutaria (dar geriau- be žodžių  ). Tada tai jau nieko gero jų ateities santykiam- užaugę jie galvos, kad ir jų santykiuose viskas turi būti be žodžių ir be jokių barnių Aukso viduriukas gal būtų- viską išsikalbėti. O kad tai vyktų sklandžiai- jau reikia padirbėti dar prieš vaikams atsirandant
deltadu
2008 09 18, 20:00
Jo..vaikams tikrai neverta matyti tevu barniu, bet kartais jau taip iseina. Tiesiog pagalvokime apie save, apie savo tevus ir ju santykius, kai buvome mazi. as labai bijodavau tevu barniu ir tos tylos po ju, todel stengdavausi svelninti padeti, sutaikyti. Gal taip jauciasi ir musu vaikai, tie, kurie jau supranta...
Kolekcionierė
2008 11 17, 15:32
QUOTE(pupux @ 2008 09 14, 10:01) JAu seniai galvojau, kos nekalbadieniu poveikis vaikams.PAs mane dar mazi vaikai (metuku) ir atrodo jie dar nieko nesipranta. BEt kaip su didesniais vaikais, kai jie papuola tarp dvieju "ugniu". Kaip elgiates su vaiku?su antra puse vaikams matant? Apsimetinejat, kad viskas gerai?O kaip vaikas jauciaisi? o kam reikalingi tie nakalbadieniai?argi negalima ramiai pasikalbet ir isprest problemas?
QUOTE(pupux @ 2008 09 14, 11:01) JAu seniai galvojau, kos nekalbadieniu poveikis vaikams.PAs mane dar mazi vaikai (metuku) ir atrodo jie dar nieko nesipranta. Nenorėčiau sutikti su tuo, kad mažučiams vaikams jokio poveikio nėra  Sutinku, kad jie nesupranta, kas vyksta, tačiau negerą nuotaiką oi ir dar kaip nujaučia... Įtampa namuose paveikia tiesiogiai vaiko elgseną - nežinau, galbūt jie jaučia savimi įtampą, gal pasijaučia nesaugūs. Pastebėjau ant savo mažiuko, jei apsipykstam, jis irgi pasidaro irzlus, neramus, jei veiksmas vyksta jam miegant - 100% tenka jį neštis pas save į lovą, raminti, nes ima vartytis, nubudunėti, net nubunda verkdamas - ir tai visai nereiškia, kad triukšmaujam ir neleidžiam vaikui miegot
laukinukė
2008 11 19, 15:47
Nekalbadieniai yra baisu - baisiau už barnius ir atvirą santykių aiškinimąsi, nes užtrunka ilgai, o tu, būdamas mažas, jautiesi kaltas, jei bendrauji su mama prieš tėtį ir atvirkščiai. Susidaro vaizdas, kad pykstama ant tavęs. Ai, nenoriu net prisiminti  . Geriau jau susipykite ir susitaikykite - bus geriausias pavyzdys, kad žmonės pykstasi, taip jau yra, bet ir susitaiko.
QUOTE(pupux @ 2008 09 14, 11:01) JAu seniai galvojau, kos nekalbadieniu poveikis vaikams.PAs mane dar mazi vaikai (metuku) ir atrodo jie dar nieko nesipranta. BEt kaip su didesniais vaikais, kai jie papuola tarp dvieju "ugniu". Kaip elgiates su vaiku?su antra puse vaikams matant? Apsimetinejat, kad viskas gerai?O kaip vaikas jauciaisi? na pas mumis tokių nebūna NIEKADA pfu pfu pfu, net ir nenorėčiau kad būtų man geriau viską išsiaiškinti, apsikabinti, pasibučiuoti ir taškas
|
|