Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: nemiega naktį
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Adele
Dukrai beveik 1 metai ir 3 mėnesiai. Jau keletą mėnesių nuo pavasario ji labai dažnai parbunda naktį ir griebia krūtį, tokiu būdu įsikandusi snaužia toliau. Tas labai mus abi išvargina, nes nei viena, nei kita nepailsime. Nežinau, kokia tai gali būti priežastis. Buvom pas gydytojus, vieni skyrė notta lašiukus, kita sedalia, bet tas pats. Man atrodo, kad jai kažką skauda, o gal toks įprotis. Tiesa, aš vėl laukiuosi trečias mėnuo, ir norėtųsi tą maitinimą nutraukti, bet niekaip neiseina, gal vaikas jaučia. Baigiam abi nusigaluoti.Gal kam taip yra buvę, patarkit.
nesekme
maniskei jau 2,5 pramiegotas naktis be prabudimo galiu suskaiciuot.o dar priprato pas mus lovikej miegot doh.gif uzmiega pas mus lovoj perkeliu i jos lova kokia 2 nakties ji pabunda verkslena tol kol as nepaimu jos i savo lova ir tada ismiegam iki ryto.taigi ne jus viena naktim vargstat doh.gif gal cia tiesiog tos vaikuiko budas jug ir suaugusieji vargsta nuo nemigos.
Laiskriste1
As ir jau metai neismiegojus visos nakties,aisku ir maziukas 4u.gif .Iki 11men maitinau pati,tai kas 2val prabusdavo pavalgyti mp,dabar tas pats tik geriam arbatele arba pieno misinukus.Kartais galvoju,kad daugiau neistversiu g.gif .Bet taip jau metai ir dar gyva bigsmile.gif.sako,kad kiti vaikai iki 3 metu nakti prabunda atsigerti ko nors,tikiuosi mes greiciau isaugsim g.gif
brasta
Maniskiui 1 metai ir 2 menesiai. Nuostabiausia mano naktis buvo, kai atsikele tik 4 kartus. Bet tokia svente turejom tik vienakart... Keliasi istisai kas pusvalandi, valanda, kartais buna ir kas 15 min. Uzmiega tik su MP. Noreciau pabaigti maitinima MP, bet net neisivaizduoju kaip...

Adele, ka tau patarti, net nezinau. Juk tau ir paciai su mazuliu pilvelyje reikalingas poilsis. Gal vyras galetu padeti? Jei turi galimybe, iseik miegot i kita kambari, uzsidaryk visas duris, kad negirdetum, o vyras tegul pabando ar supimu, ar paglostymu, ar su arbatelem migdyti...
renaciukas2
Oi zinau sita jausma pati maitinau iki1.5metu,o dabar tuoj bus du,keliasi maziau nei tada ,bet nakties ramios dar nemiegojau doh.gif
klkarali
Sveikos, as taip pat prisijungiu prie Jusu bemiegiu naktu. Musu maziukui jau 11 menesiu, bet kaip nuo pirmos nakties nemiegojo taip ir dabar nemiega verysad.gif Nemiega nei musu lovoj, nei savo. Labai daznai pradeda rekti nakti. Galvoju vesti pas neurologa. Gal israsys kokiu raminamuju? Per ta laika miegojes ramiai tik viena nakti. Pati ziauriai pasiilgau miego smile.gif Gal kas turit kokiu patarimu, dekoju is anksto 4u.gif
klkarali
kazkaip niekas neraso blush2.gif turbut visoms miega verysad.gif
Brigita110
mano lialius irgi keliasi kas valanda,blaskosi lovytej,verkslena,kol as neapsikentusi pasiimu ji i lova unsure.gif manau gal dantukai dygsta,o gal taip reikalauja mamos artumo,nes maniskis turi jausti mane salia g.gif
pati sunu maitinau iki vienuolikos menesiu,tai naktimis istisai kabodavo ant kruties,manau jiems susidares toks iprotis g.gif
rasyte
Prisijungiam i bemiegiu bureli,nwmiegam mes jau 1 metus ir 2 menesius ir svajoju apie visa ismiegota nakti,bet tokiu naktu gal tik pora buvo,kad nereiketu islipti is lovos,o tik pasupuoti lovyte gulint,Zodziu vargstam nakti,dabar gal 2 menesius keliasi 1 nakties ir tik po 2 val uzmiega,isivaizduokit mano busena kai lunatikas doh.gif ,nors tos kurios cia apsilanko,visos tokios prijauciancios lunatizmui doh.gif doh.gif ,o ka padarysi,reikia gyventi toliau,juk tai laikina,taip sako visi ir daktarai,ir pazystami,tiesiog toks vaiko budas.Is pradziu ir tyrimus darem ir pas neurologa ejom,visaks gerai,tai ir nebesiimu jokiu priemoniu,Gerai,kad nors ryta miegam ilgiau,po tokiu naktu.Stiprybes visoms mamytems,kad ir kaip isvargstam,o meile sitiem zmogiukams vis stipreja wub.gif Taip jau gamtos suredyta biggrin.gif
laurinukai
sveikutes,mes taip pat jungiames prie lunatiku ax.gif mano suneliui ka tik suejo metukai o ismiegotos visos nakties dar nebuvo g.gif as dar maitinu pati ,todel ir keliames nakti kokius 6 kartus prie kruties paguleti nes pienelio jau ne fontanai biggrin.gif gerai tik tai kad nereikia supti nakti ar nesioti,pakanka kruti duoti ax.gif maniau maitinsiu iki metu ir pakaks bet kaip atpratinti kai taip norisi miegelio,juk daug lengviau duoti kruti nei supti ar nesioti naktimis doh.gif tai taip vargstu ir toliau unsure.gif
medika
Pirmiausia tai bet kuriuo atveju reikia vaikams ir tevams miegoti atskirai. Geriau savaite pasikankinti, kol atpras, bet paskui bus ramu.
Papildyta:
O maitinancioms krutimi patarciau, kad kai jau tik yra galimybe primaitinti, t.y. nuo ketvirto menesio, tai ir pamaitinti sociau vakare, tada nakti bus lengviau "istverti".
orchidejaa
na nepritariu, kad primaitinti kad sočiau būtų,kai savo pienuko užtenki,tam kad vaikas naktį miegotų ramiau, mamos pienuko niekas neatstos.o draugė išbandė vakare duoti mišinuko vietoj savo pienuko ir rezultatas pas pat, miegojo kaip ir valgydama mamos pienuką. gal reikalas tame kad iš buteliuko vaikas daugiau išgeria, o iš krūties bevalgant užmiega ir nepasisotina tiek.
kad ramai miegotų vaikučiui galite duoti silpnos valerijonų arbatos, arba valerijono lašais suvilgyti vatos gabaliuką ir padėti šalia pagalvės, sako padeda g.gif
Kivilė
Sveikos, mamytes! Ir aš prisijungiu į jūsų būrį. Manoji taip pat naktimis blaškosi, labai prastai miega. Vis tikiuosi, kad kada nors tai praeis, bet nepraeina... schmoll.gif Vargstam visa šeima. doh.gif Iš to neišmiegojimo ir mano sveikata buvo sutrikusi, ir dukrytei nervučiai negeležiniai. Buna, kad jei kas nesiseka , ji tuoj su rankyte per galvytę ir vanoja arba į sieną trinkteli.Tai va, neapsikentusi nuvažiavom pas gydytoją, o ji išklausiusi mūsų bėdų išrašė vaikiško Relanijumo. Kol kas gėrėm keturis vakarus. Labai tikiuosi, kad padės, bet kol kas... Miega gal kiek ir ramiau, bet vis dar atsibudinėja, na o rankytę į darbą paleidžia šiek tiek rečiau. Gal ne už kalnų ta šviesa tunelio gale g.gif . O dėl miegojimo atskirame kambaryje.... tai vieną kartą bandžiau, bet turi būti visiška beširdė, kad tai atlaikytum.
pliusiukas
Gal reiktu pabandyti Sedalia ar notta, tokie vaistuai vaikiukams, kad ramiau miegotu... mes irgi vargstam,tai sakiau reikia bandyti...
p.s. maitinu pati jau 9 men,ir miegam kartu, bet kelias kokius 5 kartus...
Kivilė

Na ir aš maniau, kad taip reklamuojami Sedalia būtų gerai, bet draugė išbandė savo mažiukams dvynukams (1m ir 2 mėn) ir labai išsigando: vaikai pradėjo dusti, mėlynuoti. Taigi gerai jei kam tinka. Aš kažkaip po tokio pasakojimo neberizikavau.
pliusiukas
QUOTE(Lorkakiv @ 2008 10 20, 14:20)
Na ir aš maniau, kad taip reklamuojami Sedalia būtų gerai, bet draugė išbandė savo mažiukams dvynukams (1m ir 2 mėn) ir labai išsigando: vaikai pradėjo dusti, mėlynuoti. Taigi gerai jei kam tinka. Aš kažkaip po tokio pasakojimo neberizikavau.
*

gal vaikuciai buvo kazkam alergiski?? na as savo vaikiuko gyd siandien skambinsiu ir konsultuosiuos...
brasta
QUOTE(medika @ 2008 10 04, 21:35)
X Pirmiausia tai bet kuriuo atveju reikia vaikams ir tevams miegoti atskirai. Geriau savaite pasikankinti, kol atpras, bet paskui bus ramu.

XX O maitinancioms krutimi patarciau, kad kai jau tik yra galimybe primaitinti, t.y. nuo ketvirto menesio, tai ir pamaitinti sociau vakare, tada nakti bus lengviau "istverti".
*

X Tik tos , kurių vaikiukai labai neramūs, gali suprasti, kad miegoti visą naktį atskirai praktiškai neįmanoma. Tiesiog fiziškai sunku po 10-15 kartų per naktį kilnoti vaikiuką iš lovytės ir atgal... jokia savaitė kankinimo šitos problemos neišsprendžia...

XX Iš patirties galiu pasakyti, kad tai nepadeda...

QUOTE(Lorkakiv @ 2008 10 20, 14:20)
*

Mes bandėm, bet be rezultato...
Vilsen
mano sunelis iki 3metu nemiegojo,rašau nemiegojo,nes keldavosi N kartų.Dabar jau miega ne pirmi metai visa nakti.Bet va dabar atėjo bemiegėms naktims su dukryte verysad.gif nemiega ir ji verysad.gif
jurrrge
sveikos, ir as su jumis blink.gif mes jau savaite nemiegam nakti, bet diena absoliuciai nesikeliam. ir nieko negaliu padaryt g.gif
gobsiukas
sveikos cia mano megstamiausia tema apie bemieges nakti, mes su berniuku nemiegojom iki 2,2m tai labai gerai zinau ka reiskia bemieges naktys . Mano maziukas nei diena nenoredavo miegoti oj mes vargom unsure.gif ko mes tik nedarem ir kokiu vaistu tik negerem ir relanium ir sedalija ir n visokiausiu kas savaite lankemes pas neurologus,, pcishologus , logopedus ir dar n visokiausiu svietem ir galvyte ir kur mes tik nevaziavom baisu net prisiminti naktimis mes abu ir zvaigdutes skaiciuodavom ir masinas ir lempytes, ir su sviesa ir be jos bandem miegot ir su muzika ir be ,ir niekas jam nepadedavo ir nieko nerado o tik jam uzmigus jis tiek rek pradedavo kad net baisu, kartais kaimynai klausdavo ar mazylis labai serga kad tai verkia istisai as tik guzteldavau peciais ir viska tuo budavo pasakyta, tai istisa nakti supdavau nesiodavau ir kitaip niuniuodavau o jis bent min sustoji ir vel rekia gerai budavo kai supamas nevergdavo tai budavo labai labai gerai, baisiausiai budavo kai ir supamas spiegdavo nes ten jau nebeverkimas supi visa nakti o jis supamas visas nakti ir pravergdavo .tai vaiksciojau kaip gyvas lavonas akim pajuodusiom . Kaip dziaugiausi kai jis pirmas penkias min miegojo nesupamas poto miegojo 10 ir taip toliau kol ismiegojo visa val o po pusmecio ir puse nakties ismiegodavo o dabar jau miega kartais dar uzeina kad verkia bet jau nebe tai baisu tai tokia musu patirtis visosm mamytems didedeles kantrybes auginan mazaji verksniuka nes tikrai jie isauga tik reikia labai labai tiketi 4u.gif
esu-mama
o kokie tyrimukai? kur eit? man be galo neramu, mano vaikis 2,5 metu ramiausiai miegodavo naktim, neseniai pradejom lankyt darzeli, miegam vienam kambary, bet jo lova atskirai, prabunda ir baisiai rekia, tiksliau turbut pradeda rekt dar miegodamas, o paskui muistos, zyzia, verkslena ir taip N kartu per nakti, nebezinau ka daryt, bijau kad nebutu kas su nervukais sad.gif sedalia bandem,...
Thora
mums tai naturalu, kad nemiegam smile.gif maziuke gi dar labai, maitinu naktimis. Bet baisiausia, kai nemiega del pilvo putimo. aisku, vartojam espumisan, atradus esu pankoliu arbatele. bet vis tiek neramu, nors daugelis sako, kad isaugs ... unsure.gif
gobsiukas
QUOTE(Thora @ 2009 02 26, 15:56)
mums tai naturalu, kad nemiegam smile.gif maziuke gi dar labai, maitinu naktimis. Bet baisiausia, kai nemiega del pilvo putimo. aisku, vartojam espumisan, atradus esu pankoliu arbatele. bet vis tiek neramu, nors daugelis sako, kad isaugs ...  unsure.gif
*

zinoma kad isaugs as pirma kart vaika nesupau ir jis ramiai miegojo 5min 7men smile.gif reikia kantrybes 4u.gif
nirce
sveikutes :4u
o as galvojau,kad cia tik mano saulele taip nemiega,nes su kuo tik pakalbi,tai visu ismiega visa nakti.mes keliames kas valanda,kartais kas dvi,maitinu pati.dienos metu pamiega pora kartu po pusvalandi.siaip ir svoris normalus,ir pati judri,linksma.Tai sakau,gal jau toks vaiko budas,nes jei butu miego mazai,tai gal ir pati pikta,nerami butu g.gif
Kivilė
Mūsų naktys kiek ramesnės tapo, arba čia jau aš pradedu adaptuotis. Praeitą savaitę net dvi naktis ramiai išmiegojo mirksiukas.gif . Gal, sakau, po truputį situacija keičiasi g.gif
gintariux.82
oi pažįstamos bėdos doh.gif lotuliukas.gif maniškiu 1,5 metukų, o dažnai naktimis blūdia, kad ohoho blink.gif būna valandą verkia ir nežianai, kas yra verysad.gif doh.gif ropoja, lipa, keliasi, griūva, vėl lipa... syrupų mes kažkaip negeriam g.gif o mažiukas neramus nuo pat gimimo doh.gif kai maitinau, maniau, gal kad pati nepailsiu, nervinuosi, bet jau seniai nemaitinu, o situacija nesikeitė doh.gif o prieš dantukus išvis žiauru būna, bet reikia tikėtis, kad grečiau išauksim bigsmile.gif nors sako, kad aktyvūs vaikai per miegus dienos įspūdžius išgyvena g.gif bet tik ne taio, kaip mums kartais būna schmoll.gif
žinoma, čia ne kiekvieną naktį taip lotuliukas.gif
rasiuksvan
Jungiuosi ir as i jusu buri, pas mus si beda nuo pat gimimo, kol pati maitinau tai vargo buvo daugiau nes maniskis visa para ir diena ir nakti valgydavo kas valanda doh.gif tai ir keldavausi kas valanda, o antra menesiuka tai kas dvi val valgydavo,bet kai jau nebemaitinu iki pat siol labai neramiai miega tik pries ryta nulusta tiek prasikankines, nakti atsiseda kaip lunatikas ir zyzia arba buna atsistoja ir bando keliauti pas mane i lova, tai pas save pasiemu tai vel blogai tai ikeliu i lovyte vel blogai taip visa nakti zaidziam su suneliu doh.gif tikiuosi kad isaug, dar neramioms naktims mums dadeda dygstantys dantukai, vat cia tai siaubas labai mazius tai isgyvena nuo pat pirmojo dantuko,viska bandziau ir zvakutes ir sirupus niekas nepadejo reikia tureti labai daug kantrybes ir padeti maziukams tai isgyventi, as visad save raminu kad tai isaugama ir dar labiau savo maziuka myluoju kad tik jam neskaudetu kad tik jam geriau butu smile.gif ko mama del savo vaiko nepadarys manau viska padarytu kad tik maziukui butu gera 4u.gif
esu-mama
na mes atrodo atradom kiek padejusius lasiukus notta, naktele truputuka pamiegam smile.gif
rasiuksvan
[quote=vaidicita,2009 03 15, 14:00]
na mes atrodo atradom kiek padejusius lasiukus notta, naktele truputuka pamiegam smile.gif

O kas cia per lasiukai? ar jie homeopatiniai? g.gif smile.gif
esu-mama
[quote=rasiuksvan,2009 03 15, 15:14]
[quote=vaidicita,2009 03 15, 14:00]
O kas cia per lasiukai? ar jie homeopatiniai? g.gif smile.gif
*

[/quote]
taip, jie homeopatiniai, paskaityt apie juos internete tikrai galit, mums gyd juos rekomendavo, pasitarkit su savo gyd

naudojama nuo psichosomatiniu ligu ir neuroziu, kurios pasireiskia nuovargiu, nervingumu ir miego sutrikimais
GREK
Jungiamės ir mes į lunatikų klubą. Mum 2,2m, labai seniai buvo rami naktis rolleyes.gif Įpratom abu kiaurą naktį - šaukia mane, nors miega už 20cm nuo manęs savo lovytėj lotuliukas.gif arba šiaip verkšlena ištisai. Dabar pradėjom gerti Sedalia, gal kažkiek ramiau miega.
angeloangel
QUOTE(Adele @ 2008 09 15, 10:04)
Dukrai beveik 1 metai ir 3 mėnesiai. Jau keletą mėnesių nuo pavasario ji labai dažnai parbunda naktį ir griebia krūtį, tokiu būdu įsikandusi snaužia toliau. Tas labai mus abi išvargina, nes nei viena, nei kita nepailsime. Nežinau, kokia tai gali būti priežastis. Buvom pas gydytojus, vieni skyrė notta lašiukus, kita sedalia, bet tas pats. Man atrodo, kad jai kažką skauda, o gal toks įprotis. Tiesa, aš vėl laukiuosi trečias mėnuo, ir norėtųsi tą maitinimą nutraukti, bet niekaip neiseina, gal vaikas jaučia. Baigiam abi nusigaluoti.Gal kam taip yra buvę, patarkit.
*

mano manymu cia yra mazyles iprotis buti ir jausti mamyte blush2.gif
pabandyk ja kai prabunda glostyti tarkim galvyte arba ausyte tai vaikams patinka, as u mazium ilgai miegodavau rankytem susikibus wub.gif
nirce
Neramiai miega mazute mano,lovytei pamiega apie pora val,tada jau keliauja i musu lova,tada jau buna gerai.Galbut jai reikia jausti,kad kazkas salia yra g.gif ,nes jei visa nakti buna savo lovytei,tai tenka keltis prie jos kas pusvalandi,kas valanda.Tai bunam be poilsio ir ji ir as.
Ir su dickiu panasiai buvo,miegojo pas mus iki 1,5 metuku,o po to jau i savo lovele issikrauste ax.gif
kamilyte
Oj, kokia gera temele doh.gif biggrin.gif iš tikro - su kuo pakalbi , atrodo visų vaikučiai ramiausiai miega, o tik tavo kažkokie ne tokie. Abi dukrytes mano nemiegalės. Kaip tikėjau, kad antras vaikas bus ramus doh.gif Bet kur tau...
Vyresniukė pradėjo išmiegoti naktim nuo 3,5 metų (jei kam dar tiek nėr, kantrybės 4u.gif ). Bet nuo 2,5 m (kai pradėjo eit į darželį) ji ne tik kad keldavosi N kartų, bet ir kasnakt vienodu laiku klykdavo kokių 15 min. Išbandėm VISKĄ, net nevardinsiu. geriausiai padėjo laikrodis - tiesiog į jį žiūrėdavom ir žinojom kada viskas baigsis lotuliukas.gif Dabar jai 4 m ir ji miega savo lovoj, savo kambary. kartais išmiega visą naktį, kartais kelis kart pasišaukia kad praneštų - lietus lyja, vėjas pučia, arba "aš čia visko bijau" biggrin.gif Žodžiu, normalus vaikas...
Mažė (1 m)nelabai atsilieka. Keliasi dažnai, bet kadangi maitinu ir miegam beveik kartu, tai kol kas bandau kantriai išlaukti. Pagal vyresniukę matau, kad netgi šita bėda turi galą tongue.gif ir kuo toliau tuo aiškiau supranti, kad ne tiek žmogui to miego ir reikia (ypač mamai) - štai jau 4 metai be jo, o aš vis dar gyva, ir netgi sulaukiu komplimentų kad gerai atrodau lotuliukas.gif
Juokas juokais, bet linkiu visiems ir visoms gero poilsio ir saldžių sapnų... 4u.gif

epopėja
ir as pasidalinsiu savo karcia patirtimi... nemiegu normaliai jau beveik 10 men doh.gif kai dukryte visai maza buvo, tai kaip ir normalu buvo, kad daznai keldavausi maitinti, bet budavo suziriza per miegus, paimi is lovytes, pamaitini, padguldai atgal ir miegi iki sekancio suzirzimo (dvi - tris valandas). yra buve, kad ir 5 valandas ismiegodavo. o dabar jau kuris laikas nebezinau ko griebtis, uzmigdau musu lovoj, paguldau i jos lovyte, pamiega max 2 val ir pradeda verkti. kartais vos suverkia, kartais klykt pradeda, ir niekas nenuramins, tik mamos pienukas schmoll.gif jau kaip ir noreciau nustot maitint, diena nebeduodu pienuko, bet ka nakti daryt reiketu, net supratimo neturiu. taigi po pirmo prabudimo keliauja pas mus i lova, o ten jau kita beda. nakti siaubingai spardosi, mudvi jau ir taip po dvigule kaldra miegam, bet vistiek nusispardo, tada per miegus verciasi ant pilvo ir ropoja (miegodama) doh.gif aisku krenta ir vel keliasi, taip issibudina ir tada vel kitos iseities nera- tik krutis. sakiau bandysiu pradzioj kokiu levandu pakabint prie lovytes ar melisos, nes skaiciau kad sitie kvapai ramina, gal kokiu eteriniu alieju situ kvapu. dar radau liaudiska recepta miegui gerinti: 2 saukseliai ramuneliu + 1/2 l vandens + 100ml pieno + 2 sauksteliai medaus. jei nieks napades, eisim pas gydytojus, prasysim vaistuku, nors taip nesinori tokiai mazytei verysad.gif
Twiste
Dar tik kelios savaitės, bet neramu, kad dukrytė pradėjo kas kelios valandos šaukti per miegus, po to verkti, pabunda arba pati nurimsta. Padeda tiesiog priglaudimas prie savęs ir lūžta, arba pienukas. Kartais tik jos pačios valia užmigti laimi.. Eisim pas gydytoją..
Mistake
Dziaugiuos atradusi sia tema, nes jau galvojau, kad tik mums cia taip darosi. Mano dukrytei dabar 1m ir 5 men. nuo gruodzio 29 d. pradejo prabusti nakti po 1-2 val. nuo uzmigimo ir taip klykia, kad as taip daryciau jei mane gyva kas padegtu kuri laika i nieka nereaguoja, lovyteje atsistoja trepsi stipriai kojytemis, paimu ant ranku tai stipriai kabinasi man per kakla, paskui vel pradeda klykti ir rieciasi, losiasi atgal.. kartais tai tesiasi ir iki 2-u val. padeda muzika is telefono paleista arba pasiimu pas save i lova, kai uzmiega perkeliu i jos lovyte. kartojasi ne kasnakt, kas kelias, bet kartais buna, kad pradeda verkti tik uzmigus, dar kol as prie lovytes sedziu, (nes uzmiega tik su mano plaukais rankose, cia dar ir problema). neismiegodavo ji visa nakti neprabudus niekada, bet dazniausiai uztekdavo soskes. lenda jai iltinukai virsuj, vienas jau pilnai islindes, kitas beveik, bet man rodos 5 savaites per ilgas laikas, kad su dantimis butu susije. nebezinau jau ka daryti, su baime laukiu nakties miego.. mano MP dar gauna 2 kart dienoj, naktimis jau nevalgo gal 2 men., bet tokiais atvejais bandau pasiulyti, tai ir to neima.
galvoju gal jai pilvuka pradeda skaudeti, bet juk ne leliukas jau ir jokio naujo maisto per si laika nepradejau duoti, po truputi valgo viska. ir dar pas ja zandukai paberti buna, daktare sako "diatezas" cia, bet man atrodo alergija, gal su tuo susije.

natur
QUOTE(Mistake @ 2012 01 23, 16:48)
Dziaugiuos atradusi sia tema, nes jau galvojau, kad tik mums cia taip darosi. Mano dukrytei dabar 1m ir 5 men. nuo gruodzio 29 d. pradejo prabusti nakti po 1-2 val. nuo uzmigimo ir taip klykia, kad as taip daryciau jei mane gyva kas padegtu  kuri laika i nieka nereaguoja, lovyteje atsistoja trepsi stipriai kojytemis, paimu ant ranku tai stipriai kabinasi man per kakla, paskui vel pradeda klykti ir rieciasi, losiasi atgal.. kartais tai tesiasi ir iki 2-u val. padeda muzika is telefono paleista arba pasiimu pas save i lova, kai uzmiega perkeliu i jos lovyte. kartojasi ne kasnakt, kas kelias, bet kartais buna, kad pradeda verkti tik uzmigus, dar kol as prie lovytes sedziu, (nes uzmiega tik su mano plaukais rankose, cia dar ir problema). neismiegodavo ji visa nakti neprabudus niekada, bet dazniausiai uztekdavo soskes. lenda jai iltinukai virsuj, vienas jau pilnai islindes, kitas beveik, bet man rodos 5 savaites per ilgas laikas, kad su dantimis butu susije. nebezinau jau ka daryti, su baime laukiu nakties miego.. mano MP dar gauna 2 kart dienoj, naktimis jau nevalgo gal 2 men., bet tokiais atvejais bandau pasiulyti, tai ir to neima.
galvoju gal jai pilvuka pradeda skaudeti, bet juk ne leliukas jau  ir jokio naujo maisto per si laika nepradejau duoti, po truputi valgo viska. ir dar pas ja zandukai paberti buna, daktare sako "diatezas" cia, bet man atrodo alergija, gal su tuo susije.
*

mano vaikinui 1.8men. irgi nemiegam ko netyrem ko nedarem nieko nerado. Netekau kantrybes ir gulem i ligonine ir nieko ir vel pradejau tyrimus ir echoskopija, gastro siais metais nepasiunte net ismatu tyrimo pasidaryt. tai susimokejau pati mokama del Disbakteriozes, gaila ryt negalesiu nuvesti gydytojai parodyt isvadu. Bet laborante sake turit problemu su zarnynu.
Klykiam nuo gimimo, perdziam su garsu ir su kvapu, pastoviai ir diena ir nakti, , turedavo stipru refliuksa, nepadedavo nei Espumisan, Sab Simplex, Colinox, Infacol, BabyFen ir pan., pankoliu, kmynu arbatos , Viburcol zvakutes. Nei maisteli pakeitus nei misinukus pakeitus. Gulejom ligoninej paskyre raminamuju, sako daktare priziurinti "kad mama galetu pailseti", man taip nesmagiai ta fraze nuskambejo. Nusileidau ikalbinejama maniau gal kokius mandrus tyrimus reiks daryt kad butu ramesnis, leido TAVEGILI. Dvi naktis rekem dar labiau ir vieninteliai visam skyriuje. Trecia nakti isvijau sesute su svirkstu is palatos. Paskutinemis naktimis net po 1 valanda klykiam jau be perstojokaip kt.mamos rasot ir rieciasi aukstielninkas i banano poza, issiperdzia ir vel tas pats, zodziu iki sekancio pilvo putimo. Jei kiek lengviau buna tai gulit negali uzklorti net susinervina tuoj ima spardytis, lovyteje nuo gimimo vartosi skersai islilgai kniupscias, stacias krenta miegot ir vel rieciasi.
tai va galvojau visad stafilokokas, bet sitos bjaurasties neredo, bet kazko kt.yr ir geruju kazkuriu truksta.
Galeciau pacituoti tik kai placiau pakomentuos seimos gydytojas.
dar p.s. susinervinau kad uz viska reik moket, viskas mokama, nemokamu tyrimu neber, nemokamai siulo tik mamoms maziau skaityt internetus ir galvas pasigydyt doh.gif
mums nepadejo nei Ecosedum, nes Notta tai nutraukiau juos
Sekmes
Laikykites
kantrybes
Nenuleiskit ranku
Jei vaikui viskas gerai jis naktimis neklyks !!!
Mistake
QUOTE(natur @ 2012 01 23, 23:16)
mano vaikinui 1.8men. irgi nemiegam ko netyrem ko nedarem nieko nerado. Netekau kantrybes ir gulem i ligonine ir nieko ir vel pradejau tyrimus ir echoskopija, gastro siais metais nepasiunte net ismatu tyrimo pasidaryt. tai susimokejau pati mokama del Disbakteriozes, gaila ryt negalesiu nuvesti gydytojai parodyt isvadu. Bet laborante sake turit problemu su zarnynu.
Klykiam nuo gimimo, perdziam su garsu ir su kvapu, pastoviai ir diena ir nakti, , turedavo stipru refliuksa, nepadedavo nei Espumisan, Sab Simplex, Colinox, Infacol, BabyFen ir pan., pankoliu, kmynu arbatos , Viburcol zvakutes. Nei maisteli pakeitus nei misinukus pakeitus. Gulejom ligoninej paskyre raminamuju, sako daktare priziurinti "kad mama galetu pailseti", man taip nesmagiai ta fraze nuskambejo. Nusileidau ikalbinejama maniau gal kokius mandrus tyrimus reiks daryt kad butu ramesnis, leido TAVEGILI. Dvi naktis rekem dar labiau ir vieninteliai visam skyriuje. Trecia nakti isvijau sesute su svirkstu is palatos. Paskutinemis naktimis net po 1 valanda klykiam jau be perstojokaip kt.mamos rasot ir rieciasi aukstielninkas i banano poza, issiperdzia ir vel tas pats, zodziu iki sekancio pilvo putimo. Jei kiek lengviau buna tai gulit negali uzklorti net susinervina tuoj ima spardytis, lovyteje nuo gimimo vartosi skersai islilgai kniupscias, stacias krenta miegot ir vel rieciasi.
tai va galvojau visad stafilokokas, bet sitos bjaurasties neredo, bet kazko kt.yr ir geruju kazkuriu truksta.
Galeciau pacituoti tik kai placiau pakomentuos seimos gydytojas.
dar p.s. susinervinau kad uz viska reik moket, viskas mokama, nemokamu tyrimu neber, nemokamai siulo tik mamoms maziau skaityt internetus ir galvas pasigydyt  doh.gif
mums nepadejo nei Ecosedum, nes Notta tai nutraukiau juos
Sekmes
Laikykites
kantrybes
Nenuleiskit ranku
Jei vaikui viskas gerai jis naktimis neklyks !!!
*

Uzjauciu Jus labai, matau vargstat dar labiau 4u.gif Mes kol kas jokiu tyrimu dar nedarem, ziuresiu kaip toliau bus, sianakt iki 4 val. ismiegojo ramiai, po to kelis kart soske daviau, verksleno, bet neklyke jau. Kaip daznai pas Jus klykimai kartojasi?
Maniskei kai buvo 3 men. buvo disbakterioze, nerado visiskai Bifido bakteriju, tai pas ja viduriukai skysti budavo istisai ir gleiviu budavo kakyje, tai 3 men. gerasias bakterijas girdziau, kol atsistate. dabar ir turiu, gal profilaktiskai sugirdysiu.
O kaip jusiskis diena elgiasi, kokia nuotaika? Nes maniske tai diena auksinis vaikas, gera, miela ir meili mergaite, aisku buna oziuku, bet buna aisku del ko jie.
Drauge nustojo maitinti, tai sake pradejo dukra naktimis ismiegoti. Sakau, gal tai pades, nors maniske naktimis ir nevalgo. vasario vidury laukia skiepas, tai po jo dar pora sav. pamaitinsiu ir nutrauksiu, tai ziuresim kiek itakos naktini miega.
natur
QUOTE(Mistake @ 2012 01 24, 18:31)
Uzjauciu Jus labai, matau vargstat dar labiau  4u.gif Mes kol kas jokiu tyrimu dar nedarem, ziuresiu kaip toliau bus, sianakt iki 4 val. ismiegojo ramiai, po to kelis kart soske daviau, verksleno, bet neklyke jau. Kaip daznai pas Jus klykimai kartojasi?
Maniskei kai buvo 3 men. buvo disbakterioze, nerado visiskai Bifido bakteriju, tai pas ja viduriukai skysti budavo istisai ir gleiviu budavo kakyje, tai 3 men. gerasias bakterijas girdziau, kol atsistate. dabar ir turiu, gal profilaktiskai sugirdysiu.
O kaip jusiskis diena elgiasi, kokia nuotaika? Nes maniske tai diena auksinis vaikas, gera, miela ir meili mergaite, aisku buna oziuku, bet buna aisku del ko jie.
Drauge nustojo maitinti, tai sake pradejo dukra naktimis ismiegoti. Sakau, gal tai pades, nors maniske naktimis ir nevalgo. vasario vidury laukia skiepas, tai po jo dar pora sav. pamaitinsiu ir nutrauksiu, tai ziuresim kiek itakos naktini miega.
*

mano vaikinas po neramios nakties visada greit pavargsta is ryto (po to kai jau pasitustina ir gali beveik eiti miegoti) nesvarbu ar tai bus dar tik 9 val ryto ar 11val. Dabar keleta naktu buvo kad ismiegodavo irgi 5 val. arba jau nepamenu kad keliausi biggrin.gif (tai butu nuo 23val uzmiega ir iki 4-5val ryto) o toliau kaip pasiseka tenka keltis ir nebezinau kiek kartu, buvo kad viena ryta nuo 5 val. iki ir neuzmigom abu ir masinas ziurejom per apsalusi langa ir.t.t. rekem ir t.t. (zodziu siurpinom kaimynus). Diena visada pastebu kad neramus kai pucia pilva (arteja tustinimosi metas) arba kai nori atsirugti, tada tuo metu nepatinka sestis valgyti ar sestis i autokedute, netinka ant ranku, daznai pats gulasi ant grindu ir aisku tada buna oziukas, nes butinai kazko nepatiko kazko atrodo negavo. Kai viskas tavrkoje tai tikrai labai geras ir protingas vaikas, megsta labai mano kompanija ir savo tvarka lotuliukas.gif bet gali buti ramus. Anksciau net nesuprasdavau kad mums pietu meigas kada siai nusnausti sugalvojo, nes matyti kad vaikas labai issikankindavo tai kad ajua budavo ramus tai ir miegodavo. Giminaites jau man pradejo kalbet kad laikas viena pokaiti pratinti, miegat du todel nakti ir nemiega ir klykia, noredavau pasakyti kad butu viskas taip paprasta, tai nesakyciau kad viskas taip sudetinga. Anksciau tai bijau ir prisiminti klykem ir lauke ir namie ir pries miega ir miego metu ir po jo, ir diena ir nakti. Dabar noriu tiketi kad viskas pamazu klostysis gerai, tik va vel pasigavom Roto doh.gif taip kad vienas zingsnis i prieki ir du atgal doh.gif
Na del maitinimo nutraukimo sakyciau Jums neskubeti, aisku didesni vaikai buna jie nori mamos ne tiek kiek maisto, bet jus nepaprastai artimi ir daug duodate savo vaikeliui. wub.gif labai gaila bet neturejau ilgos patirties sitame reikale verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.