Dukrai beveik 1 metai ir 3 mėnesiai. Jau keletą mėnesių nuo pavasario ji labai dažnai parbunda naktį ir griebia krūtį, tokiu būdu įsikandusi snaužia toliau. Tas labai mus abi išvargina, nes nei viena, nei kita nepailsime. Nežinau, kokia tai gali būti priežastis. Buvom pas gydytojus, vieni skyrė notta lašiukus, kita sedalia, bet tas pats. Man atrodo, kad jai kažką skauda, o gal toks įprotis. Tiesa, aš vėl laukiuosi trečias mėnuo, ir norėtųsi tą maitinimą nutraukti, bet niekaip neiseina, gal vaikas jaučia. Baigiam abi nusigaluoti.Gal kam taip yra buvę, patarkit.
maniskei jau 2,5 pramiegotas naktis be prabudimo galiu suskaiciuot.o dar priprato pas mus lovikej miegot
As ir jau metai neismiegojus visos nakties,aisku ir maziukas
Maniskiui 1 metai ir 2 menesiai. Nuostabiausia mano naktis buvo, kai atsikele tik 4 kartus. Bet tokia svente turejom tik vienakart... Keliasi istisai kas pusvalandi, valanda, kartais buna ir kas 15 min. Uzmiega tik su MP. Noreciau pabaigti maitinima MP, bet net neisivaizduoju kaip...
Adele, ka tau patarti, net nezinau. Juk tau ir paciai su mazuliu pilvelyje reikalingas poilsis. Gal vyras galetu padeti? Jei turi galimybe, iseik miegot i kita kambari, uzsidaryk visas duris, kad negirdetum, o vyras tegul pabando ar supimu, ar paglostymu, ar su arbatelem migdyti...
Oi zinau sita jausma pati maitinau iki1.5metu,o dabar tuoj bus du,keliasi maziau nei tada ,bet nakties ramios dar nemiegojau
Sveikos, as taip pat prisijungiu prie Jusu bemiegiu naktu. Musu maziukui jau 11 menesiu, bet kaip nuo pirmos nakties nemiegojo taip ir dabar nemiega
kazkaip niekas neraso
mano lialius irgi keliasi kas valanda,blaskosi lovytej,verkslena,kol as neapsikentusi pasiimu ji i lova
pati sunu maitinau iki vienuolikos menesiu,tai naktimis istisai kabodavo ant kruties,manau jiems susidares toks iprotis
Prisijungiam i bemiegiu bureli,nwmiegam mes jau 1 metus ir 2 menesius ir svajoju apie visa ismiegota nakti,bet tokiu naktu gal tik pora buvo,kad nereiketu islipti is lovos,o tik pasupuoti lovyte gulint,Zodziu vargstam nakti,dabar gal 2 menesius keliasi 1 nakties ir tik po 2 val uzmiega,isivaizduokit mano busena kai lunatikas
sveikutes,mes taip pat jungiames prie lunatiku
Pirmiausia tai bet kuriuo atveju reikia vaikams ir tevams miegoti atskirai. Geriau savaite pasikankinti, kol atpras, bet paskui bus ramu.
Papildyta: O maitinancioms krutimi patarciau, kad kai jau tik yra galimybe primaitinti, t.y. nuo ketvirto menesio, tai ir pamaitinti sociau vakare, tada nakti bus lengviau "istverti".
na nepritariu, kad primaitinti kad sočiau būtų,kai savo pienuko užtenki,tam kad vaikas naktį miegotų ramiau, mamos pienuko niekas neatstos.o draugė išbandė vakare duoti mišinuko vietoj savo pienuko ir rezultatas pas pat, miegojo kaip ir valgydama mamos pienuką. gal reikalas tame kad iš buteliuko vaikas daugiau išgeria, o iš krūties bevalgant užmiega ir nepasisotina tiek.
kad ramai miegotų vaikučiui galite duoti silpnos valerijonų arbatos, arba valerijono lašais suvilgyti vatos gabaliuką ir padėti šalia pagalvės, sako padeda
Sveikos, mamytes! Ir aš prisijungiu į jūsų būrį. Manoji taip pat naktimis blaškosi, labai prastai miega. Vis tikiuosi, kad kada nors tai praeis, bet nepraeina...
Gal reiktu pabandyti Sedalia ar notta, tokie vaistuai vaikiukams, kad ramiau miegotu... mes irgi vargstam,tai sakiau reikia bandyti...
p.s. maitinu pati jau 9 men,ir miegam kartu, bet kelias kokius 5 kartus... Na ir aš maniau, kad taip reklamuojami Sedalia būtų gerai, bet draugė išbandė savo mažiukams dvynukams (1m ir 2 mėn) ir labai išsigando: vaikai pradėjo dusti, mėlynuoti. Taigi gerai jei kam tinka. Aš kažkaip po tokio pasakojimo neberizikavau. QUOTE(Lorkakiv @ 2008 10 20, 14:20) Na ir aš maniau, kad taip reklamuojami Sedalia būtų gerai, bet draugė išbandė savo mažiukams dvynukams (1m ir 2 mėn) ir labai išsigando: vaikai pradėjo dusti, mėlynuoti. Taigi gerai jei kam tinka. Aš kažkaip po tokio pasakojimo neberizikavau. gal vaikuciai buvo kazkam alergiski?? na as savo vaikiuko gyd siandien skambinsiu ir konsultuosiuos... QUOTE(medika @ 2008 10 04, 21:35) X Pirmiausia tai bet kuriuo atveju reikia vaikams ir tevams miegoti atskirai. Geriau savaite pasikankinti, kol atpras, bet paskui bus ramu. XX O maitinancioms krutimi patarciau, kad kai jau tik yra galimybe primaitinti, t.y. nuo ketvirto menesio, tai ir pamaitinti sociau vakare, tada nakti bus lengviau "istverti". X Tik tos , kurių vaikiukai labai neramūs, gali suprasti, kad miegoti visą naktį atskirai praktiškai neįmanoma. Tiesiog fiziškai sunku po 10-15 kartų per naktį kilnoti vaikiuką iš lovytės ir atgal... jokia savaitė kankinimo šitos problemos neišsprendžia... XX Iš patirties galiu pasakyti, kad tai nepadeda... QUOTE(Lorkakiv @ 2008 10 20, 14:20) Na ir aš maniau, kad taip reklamuojami Sedalia būtų gerai, bet draugė išbandė savo mažiukams dvynukams (1m ir 2 mėn) ir labai išsigando: vaikai pradėjo dusti, mėlynuoti. Taigi gerai jei kam tinka. Aš kažkaip po tokio pasakojimo neberizikavau. Mes bandėm, bet be rezultato...
mano sunelis iki 3metu nemiegojo,rašau nemiegojo,nes keldavosi N kartų.Dabar jau miega ne pirmi metai visa nakti.Bet va dabar atėjo bemiegėms naktims su dukryte
sveikos, ir as su jumis
sveikos cia mano megstamiausia tema apie bemieges nakti, mes su berniuku nemiegojom iki 2,2m tai labai gerai zinau ka reiskia bemieges naktys . Mano maziukas nei diena nenoredavo miegoti oj mes vargom
o kokie tyrimukai? kur eit? man be galo neramu, mano vaikis 2,5 metu ramiausiai miegodavo naktim, neseniai pradejom lankyt darzeli, miegam vienam kambary, bet jo lova atskirai, prabunda ir baisiai rekia, tiksliau turbut pradeda rekt dar miegodamas, o paskui muistos, zyzia, verkslena ir taip N kartu per nakti, nebezinau ka daryt, bijau kad nebutu kas su nervukais
mums tai naturalu, kad nemiegam
QUOTE(Thora @ 2009 02 26, 15:56) mums tai naturalu, kad nemiegam zinoma kad isaugs as pirma kart vaika nesupau ir jis ramiai miegojo 5min 7men
sveikutes :4u
o as galvojau,kad cia tik mano saulele taip nemiega,nes su kuo tik pakalbi,tai visu ismiega visa nakti.mes keliames kas valanda,kartais kas dvi,maitinu pati.dienos metu pamiega pora kartu po pusvalandi.siaip ir svoris normalus,ir pati judri,linksma.Tai sakau,gal jau toks vaiko budas,nes jei butu miego mazai,tai gal ir pati pikta,nerami butu
Mūsų naktys kiek ramesnės tapo, arba čia jau aš pradedu adaptuotis. Praeitą savaitę net dvi naktis ramiai išmiegojo
oi pažįstamos bėdos
žinoma, čia ne kiekvieną naktį taip
Jungiuosi ir as i jusu buri, pas mus si beda nuo pat gimimo, kol pati maitinau tai vargo buvo daugiau nes maniskis visa para ir diena ir nakti valgydavo kas valanda
na mes atrodo atradom kiek padejusius lasiukus notta, naktele truputuka pamiegam
[quote=vaidicita,2009 03 15, 14:00]
na mes atrodo atradom kiek padejusius lasiukus notta, naktele truputuka pamiegam O kas cia per lasiukai? ar jie homeopatiniai?
[quote=rasiuksvan,2009 03 15, 15:14]
[quote=vaidicita,2009 03 15, 14:00] na mes atrodo atradom kiek padejusius lasiukus notta, naktele truputuka pamiegam O kas cia per lasiukai? ar jie homeopatiniai? [/quote] taip, jie homeopatiniai, paskaityt apie juos internete tikrai galit, mums gyd juos rekomendavo, pasitarkit su savo gyd naudojama nuo psichosomatiniu ligu ir neuroziu, kurios pasireiskia nuovargiu, nervingumu ir miego sutrikimais
Jungiamės ir mes į lunatikų klubą. Mum 2,2m, labai seniai buvo rami naktis
QUOTE(Adele @ 2008 09 15, 10:04) Dukrai beveik 1 metai ir 3 mėnesiai. Jau keletą mėnesių nuo pavasario ji labai dažnai parbunda naktį ir griebia krūtį, tokiu būdu įsikandusi snaužia toliau. Tas labai mus abi išvargina, nes nei viena, nei kita nepailsime. Nežinau, kokia tai gali būti priežastis. Buvom pas gydytojus, vieni skyrė notta lašiukus, kita sedalia, bet tas pats. Man atrodo, kad jai kažką skauda, o gal toks įprotis. Tiesa, aš vėl laukiuosi trečias mėnuo, ir norėtųsi tą maitinimą nutraukti, bet niekaip neiseina, gal vaikas jaučia. Baigiam abi nusigaluoti.Gal kam taip yra buvę, patarkit. mano manymu cia yra mazyles iprotis buti ir jausti mamyte pabandyk ja kai prabunda glostyti tarkim galvyte arba ausyte tai vaikams patinka, as u mazium ilgai miegodavau rankytem susikibus
Neramiai miega mazute mano,lovytei pamiega apie pora val,tada jau keliauja i musu lova,tada jau buna gerai.Galbut jai reikia jausti,kad kazkas salia yra
Ir su dickiu panasiai buvo,miegojo pas mus iki 1,5 metuku,o po to jau i savo lovele issikrauste
Oj, kokia gera temele
Vyresniukė pradėjo išmiegoti naktim nuo 3,5 metų (jei kam dar tiek nėr, kantrybės Mažė (1 m)nelabai atsilieka. Keliasi dažnai, bet kadangi maitinu ir miegam beveik kartu, tai kol kas bandau kantriai išlaukti. Pagal vyresniukę matau, kad netgi šita bėda turi galą Juokas juokais, bet linkiu visiems ir visoms gero poilsio ir saldžių sapnų...
ir as pasidalinsiu savo karcia patirtimi... nemiegu normaliai jau beveik 10 men
Dar tik kelios savaitės, bet neramu, kad dukrytė pradėjo kas kelios valandos šaukti per miegus, po to verkti, pabunda arba pati nurimsta. Padeda tiesiog priglaudimas prie savęs ir lūžta, arba pienukas. Kartais tik jos pačios valia užmigti laimi.. Eisim pas gydytoją..
Dziaugiuos atradusi sia tema, nes jau galvojau, kad tik mums cia taip darosi. Mano dukrytei dabar 1m ir 5 men. nuo gruodzio 29 d. pradejo prabusti nakti po 1-2 val. nuo uzmigimo ir taip klykia, kad as taip daryciau jei mane gyva kas padegtu kuri laika i nieka nereaguoja, lovyteje atsistoja trepsi stipriai kojytemis, paimu ant ranku tai stipriai kabinasi man per kakla, paskui vel pradeda klykti ir rieciasi, losiasi atgal.. kartais tai tesiasi ir iki 2-u val. padeda muzika is telefono paleista arba pasiimu pas save i lova, kai uzmiega perkeliu i jos lovyte. kartojasi ne kasnakt, kas kelias, bet kartais buna, kad pradeda verkti tik uzmigus, dar kol as prie lovytes sedziu, (nes uzmiega tik su mano plaukais rankose, cia dar ir problema). neismiegodavo ji visa nakti neprabudus niekada, bet dazniausiai uztekdavo soskes. lenda jai iltinukai virsuj, vienas jau pilnai islindes, kitas beveik, bet man rodos 5 savaites per ilgas laikas, kad su dantimis butu susije. nebezinau jau ka daryti, su baime laukiu nakties miego.. mano MP dar gauna 2 kart dienoj, naktimis jau nevalgo gal 2 men., bet tokiais atvejais bandau pasiulyti, tai ir to neima.
galvoju gal jai pilvuka pradeda skaudeti, bet juk ne leliukas jau ir jokio naujo maisto per si laika nepradejau duoti, po truputi valgo viska. ir dar pas ja zandukai paberti buna, daktare sako "diatezas" cia, bet man atrodo alergija, gal su tuo susije. QUOTE(Mistake @ 2012 01 23, 16:48) Dziaugiuos atradusi sia tema, nes jau galvojau, kad tik mums cia taip darosi. Mano dukrytei dabar 1m ir 5 men. nuo gruodzio 29 d. pradejo prabusti nakti po 1-2 val. nuo uzmigimo ir taip klykia, kad as taip daryciau jei mane gyva kas padegtu kuri laika i nieka nereaguoja, lovyteje atsistoja trepsi stipriai kojytemis, paimu ant ranku tai stipriai kabinasi man per kakla, paskui vel pradeda klykti ir rieciasi, losiasi atgal.. kartais tai tesiasi ir iki 2-u val. padeda muzika is telefono paleista arba pasiimu pas save i lova, kai uzmiega perkeliu i jos lovyte. kartojasi ne kasnakt, kas kelias, bet kartais buna, kad pradeda verkti tik uzmigus, dar kol as prie lovytes sedziu, (nes uzmiega tik su mano plaukais rankose, cia dar ir problema). neismiegodavo ji visa nakti neprabudus niekada, bet dazniausiai uztekdavo soskes. lenda jai iltinukai virsuj, vienas jau pilnai islindes, kitas beveik, bet man rodos 5 savaites per ilgas laikas, kad su dantimis butu susije. nebezinau jau ka daryti, su baime laukiu nakties miego.. mano MP dar gauna 2 kart dienoj, naktimis jau nevalgo gal 2 men., bet tokiais atvejais bandau pasiulyti, tai ir to neima. galvoju gal jai pilvuka pradeda skaudeti, bet juk ne leliukas jau ir jokio naujo maisto per si laika nepradejau duoti, po truputi valgo viska. ir dar pas ja zandukai paberti buna, daktare sako "diatezas" cia, bet man atrodo alergija, gal su tuo susije. mano vaikinui 1.8men. irgi nemiegam ko netyrem ko nedarem nieko nerado. Netekau kantrybes ir gulem i ligonine ir nieko ir vel pradejau tyrimus ir echoskopija, gastro siais metais nepasiunte net ismatu tyrimo pasidaryt. tai susimokejau pati mokama del Disbakteriozes, gaila ryt negalesiu nuvesti gydytojai parodyt isvadu. Bet laborante sake turit problemu su zarnynu. Klykiam nuo gimimo, perdziam su garsu ir su kvapu, pastoviai ir diena ir nakti, , turedavo stipru refliuksa, nepadedavo nei Espumisan, Sab Simplex, Colinox, Infacol, BabyFen ir pan., pankoliu, kmynu arbatos , Viburcol zvakutes. Nei maisteli pakeitus nei misinukus pakeitus. Gulejom ligoninej paskyre raminamuju, sako daktare priziurinti "kad mama galetu pailseti", man taip nesmagiai ta fraze nuskambejo. Nusileidau ikalbinejama maniau gal kokius mandrus tyrimus reiks daryt kad butu ramesnis, leido TAVEGILI. Dvi naktis rekem dar labiau ir vieninteliai visam skyriuje. Trecia nakti isvijau sesute su svirkstu is palatos. Paskutinemis naktimis net po 1 valanda klykiam jau be perstojokaip kt.mamos rasot ir rieciasi aukstielninkas i banano poza, issiperdzia ir vel tas pats, zodziu iki sekancio pilvo putimo. Jei kiek lengviau buna tai gulit negali uzklorti net susinervina tuoj ima spardytis, lovyteje nuo gimimo vartosi skersai islilgai kniupscias, stacias krenta miegot ir vel rieciasi. tai va galvojau visad stafilokokas, bet sitos bjaurasties neredo, bet kazko kt.yr ir geruju kazkuriu truksta. Galeciau pacituoti tik kai placiau pakomentuos seimos gydytojas. dar p.s. susinervinau kad uz viska reik moket, viskas mokama, nemokamu tyrimu neber, nemokamai siulo tik mamoms maziau skaityt internetus ir galvas pasigydyt mums nepadejo nei Ecosedum, nes Notta tai nutraukiau juos Sekmes Laikykites kantrybes Nenuleiskit ranku Jei vaikui viskas gerai jis naktimis neklyks !!! QUOTE(natur @ 2012 01 23, 23:16) mano vaikinui 1.8men. irgi nemiegam ko netyrem ko nedarem nieko nerado. Netekau kantrybes ir gulem i ligonine ir nieko ir vel pradejau tyrimus ir echoskopija, gastro siais metais nepasiunte net ismatu tyrimo pasidaryt. tai susimokejau pati mokama del Disbakteriozes, gaila ryt negalesiu nuvesti gydytojai parodyt isvadu. Bet laborante sake turit problemu su zarnynu. Klykiam nuo gimimo, perdziam su garsu ir su kvapu, pastoviai ir diena ir nakti, , turedavo stipru refliuksa, nepadedavo nei Espumisan, Sab Simplex, Colinox, Infacol, BabyFen ir pan., pankoliu, kmynu arbatos , Viburcol zvakutes. Nei maisteli pakeitus nei misinukus pakeitus. Gulejom ligoninej paskyre raminamuju, sako daktare priziurinti "kad mama galetu pailseti", man taip nesmagiai ta fraze nuskambejo. Nusileidau ikalbinejama maniau gal kokius mandrus tyrimus reiks daryt kad butu ramesnis, leido TAVEGILI. Dvi naktis rekem dar labiau ir vieninteliai visam skyriuje. Trecia nakti isvijau sesute su svirkstu is palatos. Paskutinemis naktimis net po 1 valanda klykiam jau be perstojokaip kt.mamos rasot ir rieciasi aukstielninkas i banano poza, issiperdzia ir vel tas pats, zodziu iki sekancio pilvo putimo. Jei kiek lengviau buna tai gulit negali uzklorti net susinervina tuoj ima spardytis, lovyteje nuo gimimo vartosi skersai islilgai kniupscias, stacias krenta miegot ir vel rieciasi. tai va galvojau visad stafilokokas, bet sitos bjaurasties neredo, bet kazko kt.yr ir geruju kazkuriu truksta. Galeciau pacituoti tik kai placiau pakomentuos seimos gydytojas. dar p.s. susinervinau kad uz viska reik moket, viskas mokama, nemokamu tyrimu neber, nemokamai siulo tik mamoms maziau skaityt internetus ir galvas pasigydyt mums nepadejo nei Ecosedum, nes Notta tai nutraukiau juos Sekmes Laikykites kantrybes Nenuleiskit ranku Jei vaikui viskas gerai jis naktimis neklyks !!! Uzjauciu Jus labai, matau vargstat dar labiau Maniskei kai buvo 3 men. buvo disbakterioze, nerado visiskai Bifido bakteriju, tai pas ja viduriukai skysti budavo istisai ir gleiviu budavo kakyje, tai 3 men. gerasias bakterijas girdziau, kol atsistate. dabar ir turiu, gal profilaktiskai sugirdysiu. O kaip jusiskis diena elgiasi, kokia nuotaika? Nes maniske tai diena auksinis vaikas, gera, miela ir meili mergaite, aisku buna oziuku, bet buna aisku del ko jie. Drauge nustojo maitinti, tai sake pradejo dukra naktimis ismiegoti. Sakau, gal tai pades, nors maniske naktimis ir nevalgo. vasario vidury laukia skiepas, tai po jo dar pora sav. pamaitinsiu ir nutrauksiu, tai ziuresim kiek itakos naktini miega. QUOTE(Mistake @ 2012 01 24, 18:31) Uzjauciu Jus labai, matau vargstat dar labiau Maniskei kai buvo 3 men. buvo disbakterioze, nerado visiskai Bifido bakteriju, tai pas ja viduriukai skysti budavo istisai ir gleiviu budavo kakyje, tai 3 men. gerasias bakterijas girdziau, kol atsistate. dabar ir turiu, gal profilaktiskai sugirdysiu. O kaip jusiskis diena elgiasi, kokia nuotaika? Nes maniske tai diena auksinis vaikas, gera, miela ir meili mergaite, aisku buna oziuku, bet buna aisku del ko jie. Drauge nustojo maitinti, tai sake pradejo dukra naktimis ismiegoti. Sakau, gal tai pades, nors maniske naktimis ir nevalgo. vasario vidury laukia skiepas, tai po jo dar pora sav. pamaitinsiu ir nutrauksiu, tai ziuresim kiek itakos naktini miega. mano vaikinas po neramios nakties visada greit pavargsta is ryto (po to kai jau pasitustina ir gali beveik eiti miegoti) nesvarbu ar tai bus dar tik 9 val ryto ar 11val. Dabar keleta naktu buvo kad ismiegodavo irgi 5 val. arba jau nepamenu kad keliausi Na del maitinimo nutraukimo sakyciau Jums neskubeti, aisku didesni vaikai buna jie nori mamos ne tiek kiek maisto, bet jus nepaprastai artimi ir daug duodate savo vaikeliui. |