Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Filmų kodekai (jei nerodo filmų)
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Gabijja
Laba diena,ar galetumet paaiskinti kaip parsiusta filma isarchivuoti?Turiu programas WinAce ir WinRar.O toliau nezinau ka daryti kad pasileistu filmai.Esu naujoke ir nezinau kur ieskoti informacijos.ACIU
Ambro
Nesupratau taves truputeli blink.gif rolleyes.gif Kiek zinau, filmai nera archyvuojami. Nes spaudziant vis tiek dydis lieka tas pats biggrin.gif .

Paprastai filmai buna tokiu formatu: avi, mov, mpeg, rm ir pan. Juos galima ziureti ivairiomis programomis. Viena is ju buna paprastai instaliuojama su Windows'u windows media player. AIsku, yra ir geresniu programeliu wink.gif (as pati naudoju mazyte "BS Player'i") . Bet... jei nerodo paties filmo, vadinasi, reikia tam tikro codec'o. Ju visa pack'a gali parsisiusti is ineto. Is populiariausiu yra "Nimo codec".

Sekmes ziurint filmukus clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Gabijja
As gal ne taip paklausiau ,bet nezinau kaip paleisti filmus atsisiuntus is ineto ,as parsisiunciau kodekus turiu ir bsplayer.Is ftp parsiusti filmai pasileidzia ,o is ineto ne.Gal as ne taip ka darau? sad.gif Paaiskinkit prasau.(as siunciausi is http;//www.xtasy.skynet.lt gal reikia is kitur g.gif )
Bekasė
gal tu ne visa filma parsisiunti?
Nes parsisiuntus pilna filma, ten jau nieko keisti nereikia.
Ambro
Arba vienas koks mazas failiukas corrupted rolleyes.gif
fukuotukaf
Pas mus interneto tiekejo serve nemazai filmu yra "surarinti" ir gaunasi tada ne vienas didelis failas, bet apie 50 failu po 15Mb. Sitaip daug patogiau ikelti filma i serveri. Koks tu failu, kuriu nerodo, pletinys?
Ambro
QUOTE (fukuotukaf @ 2004 03 02, 16:13)
Pas mus interneto tiekejo serve nemazai filmu yra "surarinti" ir gaunasi tada ne vienas didelis failas, bet apie 50 failu po 15Mb. Sitaip daug patogiau ikelti filma i serveri. Koks tu failu, kuriu nerodo, pletinys?

Tai kiek reiks siustis failu, jei filmas uzima 2 CD (apie 1.4 GB) blink.gif ?

Vis tiek patogiau siustis viena bendra thumbup.gif
fukuotukaf
Del patogumo nesiginciju ir tikrai paskutinej vietoj ziuriu tokius filmus, nes uztrunka ne tik parsisiuntimas, bet ir isarchyvavimas. Man buvo toks atvejis, kad is kito serverio siunciausi filma, greitis aisku labai mazas buvo, palikau, kad per nakti siustu, o ryte tik prisedau ir kompas smigo. Parsiusta failo dalis susigadino ir pratesti siuntimo neisejo. Vat siuo atveju turbut tikrai buciau nesupykus, kad butu 50 mazesniu failiuku buve.
ChikuRaku
O man paaishkinkit kas tas winrar biggrin.gif
superDEDE
Na, jei failas is 50 archivuotu failu, tai atidaryk pirmaji su raru. Toliau darai "extract to" spaudi pora kartu ok ir isekstraktina smile.gif Beja i ta pati folderi, jei nepakeiti tako smile.gif
Jei nerodo, darai isvada, kad truksta codeku smile.gif Rekomenduoju GordianKnot pack`a - nebuvo movieso, kurio man tas packas nerodytu thumbup.gif (beja pries instaliuojant, geriausiai senus codekus ismest lauk). Rasti pades gerasis dede google.lt smile.gif
Beja, pasiziureti kokiu codeku truksta pades programele GSpot, rasti galima: dvd.box.sk (geras puslapiukas besidomintiems dvd, divX ir tt)
Sekmes ziurint wink.gif
superDEDE
QUOTE (viksrelis @ 2004 03 03, 09:34)
Tai kiek reiks siustis failu, jei filmas uzima 2 CD (apie 1.4 GB) blink.gif ?

Vis tiek patogiau siustis viena bendra thumbup.gif

Daug bus tu failiuku, bet apsimoka smile.gif
Pas man local ftp paskutiniu metu tik tokie ir uploadinami. Patogiau, nes luzus susigadina tik vienas 15 mb failiukas, o ne 700 mb smile.gif Zinoma, jei nesurezumina. Beja labai patogu, jei pumpini ne viena filma, o vienu metu trauki 4-6 linijom wink.gif
Meila
Parsisiunčiau iš tako ftp filmą, bet jis suarchyvintas - rar'e, atidarau o juose vėl rar'as, o juose įvairųs failai, dar keletas jų buvo pridėti, kaip peržiūrėti filmą? g.gif
Lemming
Adresu http;//www.xtasy.skynet.lt ra ne filmai o tik ju subtitrai (vertimai) jiems ziureti reik ne kodeko o filtro pavyzdziui labai neblogas VobSub (nesunkiai randamas per google). Subtitrsu paprasciausia paleisti juo faila irasius i ta pacia direktorija kaip ir filmas ir toliu pat pavadinimu aisku ispletima reik palikti koks buvo. Geresni plejerai laidzia juos uzkrauti ir kai filimo ir subtitru vardai nesutampa.
ELFAS
Įvairiu kodeku nuorodu galim rasti WWW.LIBO.RU prie softu
Meila
Dėkui, bet problema buvo peržiūros programoje. wink.gif Kadangi filmas yra DVD, tai parsisiunčiau programėlę PowerDVD 5 ir viskas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif
milabra
Kadangi pertvarkė ir pakeitė taisykles Tako ftp serveryje, nesusigaudau, kaip tuos filmus parsisiųsti. Pabandžiau vieną, tai iš karto informavo, kad siuntimas truks 4 dienas (3 days and 23 hours) g.gif Čia ką, normalu? O ir kurį failą reikia siųstis, tą suzipuotą, ar ir kitus?
Pagelbėkit, a? unsure.gif
Meila
Tai turbūt ir tu sugalvojai siūstis kokį DVD filmą, kurie yra didelies apimties, nesvarbu, kad suarchyvinti. Aš siunčiau tuos surarintus ir dar papildomus failus, kurie ten buvo ir nežinau ar jų reikėjo, bet filmą peržiūrėjau liuksiškai. clap.gif
Tik nervina, kad pastoviai nebeįleidžia, tiek yra apkrauta. Turbūt, kad labai didelės apimties failai. O ir filmų pasirinkimas mažas, tikėjausi ko daugiau. blink.gif
milabra
SKRISTE, o tai negi tu ir siunteisi po kelias dienas? Man tiek limitas neleidžia g.gif Šiaip būdavo per savaitgalį po kelis filmus parsipumpuoju... Nors beje, mačiau tie visi seniau sukrauti filmai vėl sudėti į folderius. Deja, palikau per naktį siųsti, tas aišku nulūžo, ir po filmo sad.gif
Meila
Aš kol kas vieną tik filmą "80 dienų aplink pasaulį" - 5 surarintus failus siunčiaus 2 naktis, mat man kiekio limito nėra, o tik nedarbo metu galiu naudotis. thumbup.gif Tik nervina, kad nevisada pavyksta įeiti. mad.gif
Kiek aš supratau, tai senieji sukrauti vienam kataloge, o naujieji turi būti archyvuojami ir suskirstyti palei katalogus, bet ne visi skirsto, kitur tuščia, tai kol apžiūri visur, žiūrėk serveris ir užlūžta, tai šį savaitgalį tik vieną filmą parsisiuntėm, o ir tas pasirodo matytas ohmy.gif Na o nulūžimo kol kas nepasitaikė, jei neleidžia siūstis tai iš kart meta "erorr" unsure.gif O tu siunties su kokia programa? huh.gif
milabra
o aš be jokios programos siunčiuosi, kopijuoju ir tiek į folderį. O būtent irgi tą filmą siunčiausi, ir nepraėjo... Nu daug čia man teks pasikankinti, kol daeis į makaulę
Meila
Jei tas filmas, tai ten patei, kad reikia siųstis tik 5 failus suarchyvintus, o kitų nereikia. Ten parašyta, man atrodo penkis paskutinius. wink.gif Ir parsiuntė puikiai thumbup.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
Parsisiunciau filme per e-mule, paleidzia per visas programas (winamp, windows media player, bsplayer ir t.t.), bet reikalas tas, kad garsas yra, o vaizdas tai tokie zali ir dar kazkokie kvadraciukai. Kas cia galetu buti?
Meila
Gal trūksta kodekų kokių nors? g.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
QUOTE (skriste @ 2004 10 23, 14:37)
Gal trūksta kodekų kokių nors? g.gif

As tikrai nezinau, nes nieko nenusimanau siuose dalykuose sad.gif
Zianu tik tiek - parsisiunciu filma, paleidziu ji ir ziuriu, o visa kita ne mano nosei sad.gif
Meila
QUOTE (Vaidullka @ 2004 10 23, 15:20)
As tikrai nezinau, nes nieko nenusimanau siuose dalykuose sad.gif
Zianu tik tiek - parsisiunciu filma, paleidziu ji ir ziuriu, o visa kita ne mano nosei sad.gif

Aš ir tiek kiek su vyrp pagalba. wink.gif Tų kodekų buvo Kompiuterijos 10 Nr. pridėtame diske, tai tik įsirašai tą programą ir tiek. O šiaip, jei neklystu, tai kai paleidi filmą, tai rašo, kad trūksta kokių tai failų, tai pvz. google užrašai ir suranda tau juos, parsisiunti ir gali filmą žiūrėti normaliai. thumbup.gif
Ievariste
filmai koduojami kodekais, kad maziau uzimtu, kuo minimaliau uzimant vietos...
taigi populiariausi yra sie: divx, xvid.
jeigu nerodo filmo, bandykite susideti gordian knot codec pack:
http://sourceforge.net/project/showfiles.p...ackage_id=78307

parsisiuntimui:
http://umn.dl.sourceforge.net/sourceforge/...k.1.8.Setup.exe
amrisa
Prasau padeti!Gal kas zinot ka daryti su filmu AVI formate.Visai netycia parsisiunciau is ENEMY-SOFT.Kai bandau atidaryti faila,atsidaroVINAMp'as,o toliau be gyvybes zenklu.Jei bandau rasyti i diska,raso"unexpected file format".Jei cia reikia tu codecu,tai kokiu ir kaip juos naudoti blush2.gif
H@v@n@
Sveikos, reikia pagalbos ax.gif
Nežinau kaip paleisti filmo subtritrus. Subtitrai yra atskirame failiuke tai filme jų nerodo, nors ir yra viename kataloge. Ką ir kaip reikėtų daryti?
Julius3
QUOTE(Havana @ 2005 08 02, 13:15)
Sveikos, reikia pagalbos  ax.gif
Nežinau kaip paleisti filmo subtritrus. Subtitrai yra atskirame failiuke tai filme jų nerodo, nors ir yra viename kataloge. Ką ir kaip reikėtų daryti?
*

Yra tokis VSFilter turetu pradet rodyt subtitrus.
svajukas
QUOTE(Gabijja @ 2004 03 01, 19:01)
As gal ne taip paklausiau ,bet nezinau kaip paleisti filmus atsisiuntus is ineto ,as parsisiunciau kodekus turiu ir bsplayer.Is ftp parsiusti filmai pasileidzia ,o is ineto ne.Gal as ne taip ka darau?  sad.gif Paaiskinkit prasau.(as siunciausi is http;//www.xtasy.skynet.lt      gal reikia is kitur g.gif )
*

Bet kad tam puslapyje kuri tu cia nuredei as randu tik subtitrus ir daugiau nieko g.gif
svajukas
QUOTE(amrisa @ 2005 01 28, 02:16)
Prasau padeti!Gal kas zinot ka daryti su filmu AVI formate.Visai netycia parsisiunciau is ENEMY-SOFT.Kai bandau atidaryti faila,atsidaroVINAMp'as,o toliau be gyvybes zenklu.Jei bandau rasyti i diska,raso"unexpected file format".Jei cia reikia tu codecu,tai kokiu ir kaip juos naudoti blush2.gif
*

Seip avi formatas yra vienas is dazniausiai pasitaikanciu..Tiesiog pabandyk atidaryti su kokiu kitu grovutu pvz kad ir su tuo paziu windows media plejeriu..Soaudi desini klavisa ir darai open with..
O seip siulycau kLitlePack kodeku paketa, su jeis rodo viska mirksiukas.gif
Skarota Egle
QUOTE(Vaidullka @ 2004 10 23, 11:11)
Parsisiunciau filme per e-mule, paleidzia per visas programas (winamp, windows media player, bsplayer ir t.t.), bet reikalas tas, kad garsas yra, o vaizdas tai tokie zali ir dar kazkokie kvadraciukai. Kas cia galetu buti?
*

tamstelei truksta kodeksu mirksiukas.gif
Dafnė
Jei filmo visai nerodytų, o garsas būtų sakyčiau, kad nera tinkamo kodeko. Jei rodo nekokybiškai (visokie kvadratukai ir sringa vaizdas)- filmas brokuotas. Jį galima paleisti tik su Recycle bin smile.gif
Senti
QUOTE(svajukas @ 2005 08 18, 18:01)
Seip avi formatas yra vienas is dazniausiai pasitaikanciu..Tiesiog pabandyk atidaryti su kokiu kitu grovutu pvz kad ir su tuo paziu windows media plejeriu..Soaudi desini klavisa ir darai open with..
O seip siulycau kLitlePack kodeku paketa, su jeis rodo viska  mirksiukas.gif
*

Gal turi kokia nors nuoroda?
svajukas
QUOTE(Senti @ 2005 09 01, 20:21)
Gal turi kokia nors nuoroda?
*

Stai prasom spausk cia ir siuskis...labai geras dalykelis mirksiukas.gif
Jurgitutė
Nusipirkau naują kompą. Parsisiunčiau filmą, o jo per mano kompą nepaleidžia schmoll.gif unsure.gif qqqq Kadangi namuose ne vienas kompas, tai pabandžiau filmą paleisti per kitą- filmą rodo kuo puikiausiai. Vadinasi ne filmas kaltas.
Pas ką man kreiptis dėl šitos problemos? Ar pas žmogų kuris man viską instaliavo, ar vežti kompą į parduotuvę?
Kame čia bėda?

Tikuosi aiškiai parašiau (nelabai aš čia ką tesuprantu) ax.gif
RAIMPAL
QUOTE(Jurgitutė @ 2005 12 29, 14:51)
Nusipirkau naują kompą. Parsisiunčiau filmą, o jo per mano kompą nepaleidžia  schmoll.gif  unsure.gif  qqqq Kadangi namuose ne vienas kompas, tai pabandžiau filmą paleisti per kitą- filmą rodo kuo puikiausiai. Vadinasi ne filmas kaltas.
Pas ką man kreiptis dėl šitos problemos? Ar pas žmogų kuris man viską instaliavo, ar vežti kompą į parduotuvę?
Kame čia bėda?

Tikuosi aiškiai parašiau (nelabai aš čia ką tesuprantu)  ax.gif
*

Pas tave papraščiausiai trūksta video kodekų, nes daug piratinių filmų eina naujais arba retais kodekais, kurių Window Media player neturi. Pati geriausia mano akimis žiūrint codec rinkinių programa yra ACE megacodecs pack, dar nebuvo tokio filmo kad nerodytų per kompą. Susirask internete ir parsisiūsk, ji nemokama biggrin.gif
Jurgitutė
QUOTE(RAIMPAL @ 2005 12 29, 16:51)
Pas tave papraščiausiai trūksta video kodekų, nes daug piratinių filmų eina naujais arba retais kodekais, kurių Window Media player neturi. Pati geriausia mano akimis žiūrint codec rinkinių programa yra ACE megacodecs pack, dar nebuvo tokio filmo kad nerodytų per kompą. Susirask internete ir parsisiūsk, ji nemokama biggrin.gif
*

Manai tik tame bėda? g.gif
Man tai labai keista, kad kai paleidžiu filmą, tai kompas užstringa. Esu priversta perkrauti, nes kitaip su juo visiškai nieko nebegalima dirbti

Beje, pabandžiau- nerodo ir iš parduotuvės pirktų originalių filmų
Kokere
Taip taip - tavo kompui truksta codecu. Parsisiusk kad ir ta packa, kur Raimpal rase.
likac
Man irgi taip buvo. Nieko nerode. As atsiunciau K-Litle Codec pak ir dabar rodo filmus, bet irgi ne visus.
Toli
Sveiki,
man irgi labai aktuali sita problema, nes kompas nenuskaito perasytu ir kai kuriu originaliu DVD. Kodekai ne velnio nepadeda. Gal labai durnai suformuluosiu klausima, bet vis tiek. 4u.gif
Kai nesiau kompa atgal kur pirkau, man aiskino, kad kompas ir neprivalo nuskaityti perasytu DVD, ironiskiausia, kad man kompo labiausiai del ju ir reikia.
Kaip manote, ar nenuskaitymas yra fizinis (harware) dalykas, t.y. kazkas su lazeriu ir panasiai ar visgi kaip nors iseitu software pakeisti, instaliuoti bla bla ir galu gale rodytu kompas? Ar isvis nieko neimanoma padaryti?
Prasau, atsakykite kas nors. Man tai tooooks galvos skausmas. 4u.gif
svajukas
QUOTE(toli @ 2006 01 03, 11:45)
Sveiki,
man irgi labai aktuali sita problema, nes kompas nenuskaito perasytu ir kai kuriu originaliu DVD. Kodekai ne velnio nepadeda. Gal labai durnai suformuluosiu klausima, bet vis tiek. 4u.gif
Kai nesiau kompa atgal kur pirkau, man aiskino, kad kompas ir neprivalo nuskaityti perasytu DVD, ironiskiausia, kad man kompo labiausiai del ju ir reikia.
Kaip manote, ar nenuskaitymas yra fizinis (harware) dalykas, t.y. kazkas su lazeriu ir panasiai ar visgi kaip nors iseitu software pakeisti, instaliuoti bla bla ir galu gale rodytu kompas? Ar isvis nieko neimanoma padaryti?
Prasau, atsakykite kas nors. Man tai tooooks galvos skausmas.    4u.gif
*

O tu tarkim ant kitų kompų bandei tuos pačius kompaktus peržiūrėti..?
Gali būti kad tavo DVD-romas yra inoringas, kaip ir pas mane, ir ne visus kompaktus nori skaityti, o įpač jei tai yra ACME.
Paiūlyčiau pirma pabandyti kitur...
*Kirvarpa*
O per daug kodeku vienas kitam netrukdo?

Gold Man
Čia visada surasite ir parsisiusite naujausius kodekus:

http://www.codecguide.com/download_kl.htm

4u.gif
Dykumų lapinas
QUOTE(Gold Man @ 2006 01 05, 19:26)
Čia visada surasite ir parsisiusite naujausius kodekus:

http://www.codecguide.com/download_kl.htm

4u.gif
*

Aš irgi kankinausi su codec paieška, kol kolega internete nesurado Player, kuris rodo bet kaip koduotus filmus. Kadangi internete dar kartą rasti jo man nepavyko, player instalč įdedu į serverį. Norėdami parsisiūsti, tik paspauskite linką ir viskas.

http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=3QS2RTH...3K0JB3UYS9YNSPT
Kasiopėja
Sveiki,
norėčiau paklausti gal kas žinote, kaip pažiurėti nufilmuotą filmuką i fotoparato. Į kompiuterį perkelti duoda, o ten kai nori atidaryti išmetą kažkokį langą jog atidaryti negali. padėkite man ko trūksta kad kompiuteris rodytų.
Ačiū
grange
jau ir as to paties norejau klausti... kas blogiausia, kad is kai kuriu fotiku rodo, tai kame beda.. ? g.gif
padekit kas zinote ir dar i viena pagalbos sauksma verysad.gif
Bighead
QUOTE(Lineta27 @ 2006 01 15, 21:44)
Sveiki,
norėčiau paklausti gal kas žinote, kaip pažiurėti nufilmuotą filmuką i fotoparato. Į kompiuterį perkelti duoda, o ten kai nori atidaryti išmetą kažkokį langą jog atidaryti negali. padėkite man ko trūksta kad kompiuteris rodytų.
Ačiū
*

Jusu kompe truksta QuickTime Player/Codec. Pejeskokit i-nete.
Kasiopėja
Iš manes ne kokia kompiuteristė, gal galėtumėtė plačiau aaiškinti kas čia per daiktas QuickTime Player/Codec. Nesurasdama ką su juo daryti manau irgi nieko neišeis.
jovka
QUOTE(Lineta27 @ 2006 01 15, 20:44)
Sveiki,
Ačiū
*

o tu pabandyk prie pavadinimo parasyte .avi (Jei buvo F2006 01 15 002 toks pavadinimas ji pakeisk i F2006 01 15 002.avi ) Pas mane taip reikia daryt ir as pastoviai kaitalioju smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.