Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kosmetologės, manikiūrininkės kursai
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
airinuke
sveikos,
siandien visa diena narsiau po interneta, ieskodama nors kokiu grozio proceduru kursu, ir nieko neradau unsure.gif Tai yra manikiuristes, visazistes, ir dar kokios nors.Susinervinau, gal jus galit ka pasiulyti Kaune. Tik nesiulykit FeminaBonos kursu.
Agniux`s
Atėjo vasara ir noriu kuonors užsiimti.Mąstau apie kosmetologės kursus,tik nežinau ar tokie yra Šiauliuose ir kur geriau lankyti,kiek kainuoja,kiek laiko trunka?Gal atsiras žmonių,kas jau lanko ar lankė šiuos kursus,ar gal girdėjo apie juos.Jeigu ką nors žinote,parašykite,būsiu labai dėkinga už informaciją 4u.gif
Anfisa
O as noreciau suzinot apie manikiurininkiu kursus Vilniuje, labai noreciau ax.gif zinau kad Elizoj moko,bet gal dar kur nors? 4u.gif

QUOTE(dilaila @ 2005 06 19, 11:51)
as irgi noreciau palankyti kosmetologiu kursus,tik as irgi nezinau kur jie rengiami,nei uz kiek  schmoll.gif  o labai noreciau,senai jau noriu... clap.gif  clap.gif  clap.gif
*

zinau kad tuoj pacioj Elizoj ir kosmetologes ruosia.del kainu pasiziurek ju tinklapi www.eliza.lt regis taip.
raganiukste
Sveikutės forumo lankytojos.
Artėjant vasarai ir padaugėjus laisvo laiko ieškau (tikriausiai kaip ir daugelis) būsimo papildomo finansinio šaltinio. Jau tikriausiai visą internetą skersai išilgai išnaršiau, tačiau jokių kosmetikių-manikiūrininkių kursų (išskyrus Femina Bona) neradau. cry.gif Aš esu kaunietė ir labai norėčiau surast kokius kursus kurie kainuoti iki 300 lt.Žinoma, Femina Bona gerai ruošia ir suteikia tikrai nemažą žinių bagažą, tačiau jų prašoma kaina yra ne mano piniginei. Tai gal atsiras kokia nors forumietė ką nors žinanti, nes norėčiau greičiau pradėt mokytis. (Nes jau turiu klienčių sąrašą. Bijau, kad gali pabėgt. biggrin.gif )
tarapunka
Informacija Siaulietem, buvau Siauliuose praita savaite ir mane drauge pasikviete maniukiura padaryti, nes ji lanko kursus manikiuristes.Tiksliai nezinau adreso, bet ten mokosi ir tos kur darbo birza siuncia ir tos kurios nori uz savo babkes, nu zinot ten nuo snoro banko leidziantis i apacia link viesbucio po desine toks pastatas didelis, kazkas sake liktai "Verpstas" ar kas, zinau, kad ten siuvykla irgi yra ir visokiu kitokiu kursu.Ir ten nagu riauginimo moko, ta tikrai zinau, dvi dienos ir 150lt o del manikiurisciu nesu tikra gal 300lt bet ten vietoje geriau suzinotumet.
femina
QUOTE(dilaila @ 2005 06 19, 11:51)
as irgi noreciau palankyti kosmetologiu kursus,tik as irgi nezinau kur jie rengiami,nei uz kiek  schmoll.gif  o labai noreciau,senai jau noriu... clap.gif  clap.gif  clap.gif
*

ane?

as irgi labai noriu jau seniai manikiurininiiu kursus praeiti, deja kainos dideles ir moko daugiausia tik vilniuje, zinau panevezy viena manikiurininke privaciai moko ir vienintele mieste diploma israso, bet kainuoja gal apie 2000Lt...brangoka:(

QUOTE(raganiukste @ 2005 06 28, 22:34)
Sveikutės forumo lankytojos.
Artėjant vasarai ir padaugėjus laisvo laiko ieškau (tikriausiai kaip ir daugelis) būsimo papildomo finansinio šaltinio. Jau tikriausiai visą internetą skersai išilgai išnaršiau, tačiau jokių kosmetikių-manikiūrininkių kursų (išskyrus Femina Bona) neradau.  cry.gif Aš esu kaunietė ir labai norėčiau surast kokius kursus kurie kainuoti iki 300 lt.Žinoma, Femina Bona gerai ruošia ir suteikia tikrai nemažą žinių bagažą, tačiau jų prašoma kaina yra ne mano piniginei. Tai gal atsiras kokia nors forumietė ką nors žinanti, nes norėčiau greičiau pradėt mokytis. (Nes jau turiu klienčių sąrašą. Bijau, kad gali pabėgt.  biggrin.gif )
*

kas tas "ka nors zinanti"? nu as turiu potrauki dideli, bet pagrinde piesimas ant nagu, daile...bet savamoksle...o baigti tikrai ka norsn oreciau unsure.gif
raganiukste
QUOTE(femina @ 2005 07 04, 17:50)
kas tas "ka nors zinanti"? nu as turiu potrauki dideli, bet pagrinde piesimas ant nagu, daile...bet savamoksle...o baigti tikrai ka norsn oreciau unsure.gif
*

Na as irgi pakeverzot kazkiek moku ir kartais padarau vienai ar kitai draugei, taciau nagu formos ir visu kitu manikiurui priklausanciu dalyku tai net neismanau. cry.gif o taip noreciau. nes zinau kad tikrai tureciau i namus ateinanciu klienciu, nes dabar kai tik nulakuoju ir ispaisau tai sazine neleidzia imt pinigu blush2.gif
june1
Visai norėčiau baigti visažistės kursus.Žinau, jog Kaune yra Femina Bona,bet ten mokslas brangus... g.gif Gal dar be Bemina Bona yra kursia. Parašykit.Taip pat parašykit atsiliepimus iš Femina Bona, jei lankėt.
peledziuke
Kiek zinau Kaune manikiuro kursus dar organizuoja Dalios Teiserskytes grozio studija "Gabija"ir firma "Nagavita".
Dowi

Aš baigiau Femina Bona kursus,labai patiko,likau patenkinta.. thumbup.gif
Pabandykit stoti į darbo biržą,gali pavykti ir be mokėjimo gauti tuos kursus mirksiukas.gif
airinuke_1
QUOTE(Dowi @ 2005 08 01, 17:45)
Pabandykit stoti į darbo biržą,gali pavykti ir be mokėjimo gauti tuos kursus mirksiukas.gif
*

na nzn, as apie tuos kursus ne kokia nuomone isgirdau schmoll.gif siais manikiuro galima paprasyti, kad kokia meistre pamokytu, ir klientu is karto turesit smile.gif
coliukasv
aš ir bandau ką nors surast, bet... tik femina bona.. tik va man vilniuj arba panevėžyj geriausias variantas būtų.. ir kad ne šiaip kursų sau, o ir kad pažymėjimą kokį gautum.. cry.gif cry.gif cry.gif
Margarita25
Siap kursu visokiausiu yra Vilniaus Zirmunu mokymo mokykloje.
Pati ten lankiau barmeniu-padaveju kursus-tai galiu pasakyti,kad publika labai ivairi 17-30metu,kas stebino.Buvo visai idomu ir desto gerai.
M.A.M.A
QUOTE(Margarita25 @ 2005 08 07, 18:16)
Siap kursu visokiausiu yra Vilniaus Zirmunu mokymo mokykloje.
Pati ten lankiau barmeniu-padaveju kursus-tai galiu pasakyti,kad publika labai ivairi 17-30metu,kas stebino.Buvo visai idomu ir desto gerai.
*

O kaip ten kainos? Ar brangu?
mng
QUOTE(airinuke @ 2005 05 12, 22:36)
sveikos, 
siandien visa diena narsiau po interneta, ieskodama nors kokiu grozio proceduru kursu, ir nieko neradau unsure.gif  Tai yra manikiuristes, visazistes, ir dar kokios nors.Susinervinau,  gal jus galit ka pasiulyti Kaune. Tik nesiulykit FeminaBonos kursu.
*

internete nieko ir nerasi. pati ieskojau, bet veltui. po to susiradau tik per kitus zmones.
Margarita25
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 07, 17:20)
*

Nelabai prisimenu,nes seniai lankiau.
Ten mokslas trunka 3-6men,nes po to suteikia kvalifikacija ir galima dirbti.
Dowi
QUOTE(airinuke_1 @ 2005 08 02, 21:55)
na nzn, as apie tuos kursus ne kokia nuomone isgirdau schmoll.gif  siais manikiuro galima paprasyti, kad kokia meistre pamokytu, ir klientu is karto turesit smile.gif
*

šiaip ten ne vien manikiūro moko..
būčiau nelankius jei būtų š..
canim
... Atsišviečia lapus iš žurnalų apie nagus, priežiūrą ir t.t Šiek tiiek praktikos ir viskas. Šiauliuose labai prasti kursai, kalbu apie "saulės mozaiką". Gaila buvo veltui i cry.gif išmestų pinigėlių
Valeri
Šiaip Kaune tai šio malonumo moko Lengvoios pramonės mokykla ar kažkas panašaus. Pati prieš ketverius metus buvau įstojusi (na, pačios suprantate, koks tas stojimas į "profkę" smile.gif ) į hihieninės kosmetikos specialybę. Ten moko visko, kas aktualu kosmetikei-manikiūrininkei: masažo, valymo, makiažo, manikiūro ir dar begalę kitų naudingų dalykų, žodžiu, visko nuo "A" iki "Z". Deja, man nebuvo lemta net pradėti mokytis šioje mokykloje, pasikeitė planai, tai ir atsiėmiau dokumentus. Kaunietėms, turinčioms laisvo laiko ir atliekamų pinigėlių, visai rekomenduočiau. Na, gal tai ir nėra kursai, nes mokslas tęsiasi 2 metus, kaina tiems dvejiems meteliams - 2000 Lt (bent jau tada buvo, gal dabar brangiau), bet, manau, čia įgytos teorinės žinios ir praktika atstoja visus kitus vos porą mėnesių trunkančius kursus, už kuriuos tenka "suploti" nerealias sumas. Beje, berods, yra ir vakarinės bei neakivaizdinės studijos, jei ką. Man asmeniškai labai patiktų kasdien lankyti grožio mokyklą ir kuo ilgiau, tuo geriau tongue.gif , jei, žinoma, turėčiau tam laiko, gyvenčiau Kaune (nors yra ir "barakai") ir turėčiau pakankamai pinigėlių ax.gif rolleyes.gif
kreizzy
QUOTE(canim @ 2005 09 05, 17:55)
... Atsišviečia lapus iš žurnalų apie nagus, priežiūrą ir t.t  Šiek tiiek praktikos ir viskas. Šiauliuose labai prasti kursai, kalbu apie "saulės mozaiką".  Gaila buvo veltui i cry.gif išmestų pinigėlių
*

Nesamone Saules mozaika puikiai paruosia,as likau labai patenkinta.Ypac makijazo pamokomis. thumbup.gif thumbup.gif
venita
Sveikutes 4u.gif
Jau zadejau vesti nauja tema, nes net paciai geda, kaip nieko neismanau apie kosmetika. Tai ir pamaniau, gal butu kur nors kokie nors kursai ar seminarai. Cia siaip, del saves blush2.gif Is vienos drauges estes girdejau, kad oriflame firma savo platintojams organizuodavo, bet gal imanoma patekt ir ne tik platintojams? Nes mane domintu tai kone viskas, kas tik su groziu susije. Ta drauge minejo, kad tie seminarai budavo penkiu dienu: apie veido oda, kuno oda, dekoratyvine kosmetika, stiliu ir dar kazka.... Tai va as kazkokiu tokiu apmokymu ir noreciau.... blush2.gif Gal kas zinot kaip ten pateks ar bent jau kazka panasaus galit parekomenduot? Ta prasme kur butu galima igyti bendru ziniu apie savo grozio prieziura ir puoselejima.... blush2.gif Labai aciu 4u.gif
*Bambolina*
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 07, 18:20)
*

Jei siuncia darbo birza, tai kursai nemokami smile.gif
venita
O gal kas zino tokiu kursu, kur butu verta nueit del saves pasiklausyt, nebutinai kad kuo nors patapti... blush2.gif
Alaja
Kazkada girdejau,kad Kristianoje buvo tokios pamokos,tik gal jau tai pasenusi informacija.
GUDRĖ
[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue]
Sveikutės!Gal kas plačiau gali parašyti apie kursus ''Saulės mozaikoje?,nes tiek prisiskaičiau įvairių noumonių,kad jau galva susisuko doh.gif
kreizzy
QUOTE(GUDRĖ @ 2006 02 11, 18:06)
[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue]
Sveikutės!Gal kas plačiau gali parašyti apie kursus ''Saulės mozaikoje?,nes tiek prisiskaičiau įvairių noumonių,kad jau galva susisuko doh.gif
*

Saules mozaikoj kursai trunka 4 men.kainuoja 350 lt.men.bet papildomai priemonem ir seminaram dar tiek pat.Moko manikiuro,makijazo ir veido prieziuros,nors dirbti kosmetike be medicininio issilavinimo negalesi,tik manikiuriste.
Funambola
suradau ta mokymo centra 'Eliza' vilniuje
ju adresiukas dabar www.eliza.vln.lt
visokiu ten kursu yra, hmm, tik kainos neparasytos, reiktu pasiskambint.
o gal kas nors ten lankete?
milea
gal galite parašyti tos Saulės mozaikos kontaktus, būčiau l. dėkinga.
kreizzy
bigsmile.gif
QUOTE(milea @ 2006 02 22, 11:38)
gal galite parašyti tos Saulės mozaikos kontaktus, būčiau l. dėkinga.
*

Saules mozaikos tel.nr.+37068300106 cia suteiks visa informacija
D_linija
Sveikos , norejau pasidometi ,gal kas lankete Klaipėdoje manikiurio kursus ,ten prie trecios poliklinikos yra kazkoks mokymo centras , butu idomu suzinot atsiliepimus smile.gif aciu
Sella
Aš irgi labai gundausi lankyti manikiūrininkės kursus, radau apie Femina Bona:

http://www.feminabona.lt/?pg=135&lang=1&menu_id=145

Šiandien nusipirkau "Kauno dieną" ir joje radau skelbimą apie organizuojamus manikiūrisčių kursus:

http://www.profesijos.autoinfo.lt/
juleta
sveikos, labai domintu kas NAGAVITOJ Kaune mokosi sužinoti kaip ten viskas vyksta? Ar patinka? Ar šiaip nusiskundimu yra?

Labai ačiū smile.gif
Astuliukas
As esu radusi tokius kursus:
Julijos Zilenienes - tekstiles galerijos organizuojamus "Grozio ir stiliaus studijos" kaina lyg ir normali nesikandzioja, ar yra kas lanke?Noreciau as juos palankyti jei verti demesio: http://new.jzileniene.lt/naujienos/

Lafesta
sveikos,nuo rugsejo noreciau pradet lankyt manikiurininkes kursus.gal kas turit ka pasiulyt?noreciau iki 300lt.aciu
juleta
QUOTE(Karolyteee @ 2006 07 06, 14:41)
sveikos,nuo rugsejo noreciau pradet lankyt manikiurininkes kursus.gal kas turit ka pasiulyt?noreciau iki 300lt.aciu
*

Jai Kaune tai iki 300lt.Gali rasti Gedimino 33.
eweliukas
Laba diena,Butu labai malonu jei kas nors man padetumete.Noriu suzinoti kur galima kaune eiti i kosmetologių kursus,kiek laiko uiztrunka, ir kokia kaina?labai jums dekinga
Funambola
QUOTE(Astuliukas @ 2006 06 15, 15:15)
As esu radusi tokius kursus:
Julijos Zilenienes - tekstiles galerijos organizuojamus "Grozio ir stiliaus studijos" kaina lyg ir normali nesikandzioja, ar yra kas lanke?Noreciau as juos palankyti jei verti demesio: http://new.jzileniene.lt/naujienos/
*

paskaičiau, skamba visai neblogai, norėčiau... ir kaina tikrai prieinama smile.gif reikės [pasiskambint susižinot, tik įdomu ar po baigimo išduoda kokius nors pažymėjimus ar ką nors tokio? g.gif
vilmosius
jei kaune norite lankyti manikiuro kursus galiu parekomenduot agnum mokymo centra ir kaina nedidele ir neisduoda pazymejimo kol neismoksti dirbti gerai ir uz tai kad mokysis menesi ar du nemokesi daugiau ir labai smagi aplinka ir meistre labai sauni, ir moketi uz kursus galima dalimis dbr kainu nzn kokios bet kai as lankiau liepos menesi tai buvo akcija ir kursai kainavo 350lt ir padejo dar irankius nusipirkt patare kur geriau su nuolaidom o gelio nagu kursai 180lt ir isduoda sertifikatus lietuvoje ir uzsienyje.
Memory
QUOTE(Dowi @ 2005 08 01, 17:45)
*

kad tuoj birzoj siulo tik siuvejos ir virejos kursus..... schmoll.gif gerai, suprasciau jei buciau tik vid. mokykla baigus....bet jei zmogus baige aukstaja !!!! jam dar siulo siuvejos-vyrejos kursus !! Nesamone doh.gif
Birzoj tikrai ner ko gaudyt, buvau, patikekit !
pukuteee
Esu rimtai suinteresuota igyti kosmetologes profesija, taciau Kaune sunkiai kazka berandu (arba nesireklamuoja), kas gali ka pasiulyti? kad butu is ties auksto lygio programa. Ka manot apie femina bona mokymus? gal kas bandet?
jbs
QUOTE(pukuteee @ 2006 08 13, 17:31)
Esu rimtai suinteresuota igyti kosmetologes profesija, taciau Kaune sunkiai kazka berandu (arba nesireklamuoja), kas gali ka pasiulyti? kad butu is ties auksto lygio programa. Ka manot apie femina bona mokymus? gal kas bandet?
*

Grozio akademija "Femina bona" tikrai tokius kursus organizuoja ir Kaune. Panarsyk internete cool.gif
pukuteee

Buvau femina bonoj ir domejausi, kaina priimtina, bet kiek girdejau is atsiliepimu, kad apie femina ten daugiau didele reklama ispusta , o moko gada atmestinai. Todel butu idomu, kad parasytu kas bande ten ka nors mokytis smile.gif
witchcraft
QUOTE(pukuteee @ 2006 08 13, 15:48)
Buvau femina bonoj ir domejausi, kaina priimtina, bet kiek girdejau is atsiliepimu, kad  apie femina  ten daugiau didele reklama ispusta , o moko gada atmestinai. Todel butu idomu, kad parasytu kas bande ten ka nors mokytis smile.gif
*

O kokia kaina gal gali pasakyt? rolleyes.gif Pati labai noreciau smile.gif
pukuteee
QUOTE(witchcraft @ 2006 08 13, 19:12)
O kokia kaina gal gali pasakyt?  rolleyes.gif  Pati labai noreciau  smile.gif
*

kainuoja 2600 lt virs 3 menesiu vyksta tie kursai, tik va beda kad kiekv darbo diena po 8 val, tj nesuderinu nei su paskaitom nieko verysad.gif
chusta
Labas, o gal kas galit papasakot apie Panevezyje vykstancius panasius kursus?
juleta
Na va aš pradejau lankyti manikiūro kursus,priauginami nagai,pedikiūras.
Viską MODILINOJ savanoriuose mokausi ir labai patinka thumbup.gif

Jau ir apie toki darbelį galvoju wub.gif
vatruzka
QUOTE(a-liberty @ 2006 02 15, 17:42)
suradau ta mokymo centra 'Eliza' vilniuje
ju adresiukas dabar www.eliza.vln.lt
visokiu ten kursu yra, hmm, tik kainos neparasytos, reiktu pasiskambint.
o gal kas nors ten lankete?
*

paskambinau i Eliza...500 Lt i menesi, 6 menesiu kursai... Kaip manote, ar apsimoka?
juleta
QUOTE(vatruzka @ 2006 09 04, 17:15)
paskambinau i Eliza...500 Lt i menesi, 6 menesiu kursai... Kaip manote, ar apsimoka?
*

nu žiurint kaip moko,aš modilinoj moku maždaug už 4 men.1600lt.
čia Kaune
vaya
QUOTE(Memory @ 2006 08 09, 12:49)
kad tuoj birzoj siulo tik siuvejos ir virejos kursus..... schmoll.gif  gerai, suprasciau jei buciau tik vid. mokykla baigus....bet jei zmogus baige aukstaja !!!!  jam dar siulo siuvejos-vyrejos kursus !!  Nesamone doh.gif 
Birzoj tikrai ner ko gaudyt, buvau, patikekit !
*

Birzoj reikia paciai prasyt konkreciu kursu,sakyt ,kad nori keisti ar igyti nauja profesija.Tik aisku reik but prastovejus birzoj ilgesni laika.Konkreciai mano pazistama prastovejo 3 men ir nuo rugpjucio kazkelintos jau lanko manikiuro kursus ir be galo patenkinta.
Šypsenėlė24
QUOTE(juleta @ 2006 09 04, 19:19)
nu žiurint kaip moko,aš modilinoj moku maždaug už 4 men.1600lt.
čia Kaune
*

O baigus sertifikatus išduoda, kad būtų galima dirbti tokį darbą?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.