siandien visa diena narsiau po interneta, ieskodama nors kokiu grozio proceduru kursu, ir nieko neradau
sveikos,
siandien visa diena narsiau po interneta, ieskodama nors kokiu grozio proceduru kursu, ir nieko neradau
Atėjo vasara ir noriu kuonors užsiimti.Mąstau apie kosmetologės kursus,tik nežinau ar tokie yra Šiauliuose ir kur geriau lankyti,kiek kainuoja,kiek laiko trunka?Gal atsiras žmonių,kas jau lanko ar lankė šiuos kursus,ar gal girdėjo apie juos.Jeigu ką nors žinote,parašykite,būsiu labai dėkinga už informaciją
O as noreciau suzinot apie manikiurininkiu kursus Vilniuje, labai noreciau
QUOTE(dilaila @ 2005 06 19, 11:51) as irgi noreciau palankyti kosmetologiu kursus,tik as irgi nezinau kur jie rengiami,nei uz kiek zinau kad tuoj pacioj Elizoj ir kosmetologes ruosia.del kainu pasiziurek ju tinklapi www.eliza.lt regis taip.
Sveikutės forumo lankytojos.
Artėjant vasarai ir padaugėjus laisvo laiko ieškau (tikriausiai kaip ir daugelis) būsimo papildomo finansinio šaltinio. Jau tikriausiai visą internetą skersai išilgai išnaršiau, tačiau jokių kosmetikių-manikiūrininkių kursų (išskyrus Femina Bona) neradau.
Informacija Siaulietem, buvau Siauliuose praita savaite ir mane drauge pasikviete maniukiura padaryti, nes ji lanko kursus manikiuristes.Tiksliai nezinau adreso, bet ten mokosi ir tos kur darbo birza siuncia ir tos kurios nori uz savo babkes, nu zinot ten nuo snoro banko leidziantis i apacia link viesbucio po desine toks pastatas didelis, kazkas sake liktai "Verpstas" ar kas, zinau, kad ten siuvykla irgi yra ir visokiu kitokiu kursu.Ir ten nagu riauginimo moko, ta tikrai zinau, dvi dienos ir 150lt o del manikiurisciu nesu tikra gal 300lt bet ten vietoje geriau suzinotumet.
QUOTE(dilaila @ 2005 06 19, 11:51) as irgi noreciau palankyti kosmetologiu kursus,tik as irgi nezinau kur jie rengiami,nei uz kiek ane? as irgi labai noriu jau seniai manikiurininiiu kursus praeiti, deja kainos dideles ir moko daugiausia tik vilniuje, zinau panevezy viena manikiurininke privaciai moko ir vienintele mieste diploma israso, bet kainuoja gal apie 2000Lt...brangoka:( QUOTE(raganiukste @ 2005 06 28, 22:34) Sveikutės forumo lankytojos. Artėjant vasarai ir padaugėjus laisvo laiko ieškau (tikriausiai kaip ir daugelis) būsimo papildomo finansinio šaltinio. Jau tikriausiai visą internetą skersai išilgai išnaršiau, tačiau jokių kosmetikių-manikiūrininkių kursų (išskyrus Femina Bona) neradau. kas tas "ka nors zinanti"? nu as turiu potrauki dideli, bet pagrinde piesimas ant nagu, daile...bet savamoksle...o baigti tikrai ka norsn oreciau QUOTE(femina @ 2005 07 04, 17:50) kas tas "ka nors zinanti"? nu as turiu potrauki dideli, bet pagrinde piesimas ant nagu, daile...bet savamoksle...o baigti tikrai ka norsn oreciau Na as irgi pakeverzot kazkiek moku ir kartais padarau vienai ar kitai draugei, taciau nagu formos ir visu kitu manikiurui priklausanciu dalyku tai net neismanau.
Visai norėčiau baigti visažistės kursus.Žinau, jog Kaune yra Femina Bona,bet ten mokslas brangus...
Kiek zinau Kaune manikiuro kursus dar organizuoja Dalios Teiserskytes grozio studija "Gabija"ir firma "Nagavita".
Aš baigiau Femina Bona kursus,labai patiko,likau patenkinta.. Pabandykit stoti į darbo biržą,gali pavykti ir be mokėjimo gauti tuos kursus QUOTE(Dowi @ 2005 08 01, 17:45) Aš baigiau Femina Bona kursus,labai patiko,likau patenkinta.. Pabandykit stoti į darbo biržą,gali pavykti ir be mokėjimo gauti tuos kursus na nzn, as apie tuos kursus ne kokia nuomone isgirdau
aš ir bandau ką nors surast, bet... tik femina bona.. tik va man vilniuj arba panevėžyj geriausias variantas būtų.. ir kad ne šiaip kursų sau, o ir kad pažymėjimą kokį gautum..
Siap kursu visokiausiu yra Vilniaus Zirmunu mokymo mokykloje.
Pati ten lankiau barmeniu-padaveju kursus-tai galiu pasakyti,kad publika labai ivairi 17-30metu,kas stebino.Buvo visai idomu ir desto gerai. QUOTE(airinuke @ 2005 05 12, 22:36) sveikos, siandien visa diena narsiau po interneta, ieskodama nors kokiu grozio proceduru kursu, ir nieko neradau internete nieko ir nerasi. pati ieskojau, bet veltui. po to susiradau tik per kitus zmones.
... Atsišviečia lapus iš žurnalų apie nagus, priežiūrą ir t.t Šiek tiiek praktikos ir viskas. Šiauliuose labai prasti kursai, kalbu apie "saulės mozaiką". Gaila buvo veltui i
Šiaip Kaune tai šio malonumo moko Lengvoios pramonės mokykla ar kažkas panašaus. Pati prieš ketverius metus buvau įstojusi (na, pačios suprantate, koks tas stojimas į "profkę"
QUOTE(canim @ 2005 09 05, 17:55) ... Atsišviečia lapus iš žurnalų apie nagus, priežiūrą ir t.t Šiek tiiek praktikos ir viskas. Šiauliuose labai prasti kursai, kalbu apie "saulės mozaiką". Gaila buvo veltui i Nesamone Saules mozaika puikiai paruosia,as likau labai patenkinta.Ypac makijazo pamokomis.
Sveikutes
Jau zadejau vesti nauja tema, nes net paciai geda, kaip nieko neismanau apie kosmetika. Tai ir pamaniau, gal butu kur nors kokie nors kursai ar seminarai. Cia siaip, del saves
O gal kas zino tokiu kursu, kur butu verta nueit del saves pasiklausyt, nebutinai kad kuo nors patapti...
Kazkada girdejau,kad Kristianoje buvo tokios pamokos,tik gal jau tai pasenusi informacija.
[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue]
Sveikutės!Gal kas plačiau gali parašyti apie kursus ''Saulės mozaikoje?,nes tiek prisiskaičiau įvairių noumonių,kad jau galva susisuko QUOTE(GUDRĖ @ 2006 02 11, 18:06) [FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=blue] Sveikutės!Gal kas plačiau gali parašyti apie kursus ''Saulės mozaikoje?,nes tiek prisiskaičiau įvairių noumonių,kad jau galva susisuko Saules mozaikoj kursai trunka 4 men.kainuoja 350 lt.men.bet papildomai priemonem ir seminaram dar tiek pat.Moko manikiuro,makijazo ir veido prieziuros,nors dirbti kosmetike be medicininio issilavinimo negalesi,tik manikiuriste.
suradau ta mokymo centra 'Eliza' vilniuje
ju adresiukas dabar www.eliza.vln.lt visokiu ten kursu yra, hmm, tik kainos neparasytos, reiktu pasiskambint. o gal kas nors ten lankete?
gal galite parašyti tos Saulės mozaikos kontaktus, būčiau l. dėkinga.
Sveikos , norejau pasidometi ,gal kas lankete Klaipėdoje manikiurio kursus ,ten prie trecios poliklinikos yra kazkoks mokymo centras , butu idomu suzinot atsiliepimus
Aš irgi labai gundausi lankyti manikiūrininkės kursus, radau apie Femina Bona:
http://www.feminabona.lt/?pg=135&lang=1&menu_id=145 Šiandien nusipirkau "Kauno dieną" ir joje radau skelbimą apie organizuojamus manikiūrisčių kursus: http://www.profesijos.autoinfo.lt/
sveikos, labai domintu kas NAGAVITOJ Kaune mokosi sužinoti kaip ten viskas vyksta? Ar patinka? Ar šiaip nusiskundimu yra?
Labai ačiū
As esu radusi tokius kursus:
Julijos Zilenienes - tekstiles galerijos organizuojamus "Grozio ir stiliaus studijos" kaina lyg ir normali nesikandzioja, ar yra kas lanke?Noreciau as juos palankyti jei verti demesio: http://new.jzileniene.lt/naujienos/
sveikos,nuo rugsejo noreciau pradet lankyt manikiurininkes kursus.gal kas turit ka pasiulyt?noreciau iki 300lt.aciu
Laba diena,Butu labai malonu jei kas nors man padetumete.Noriu suzinoti kur galima kaune eiti i kosmetologių kursus,kiek laiko uiztrunka, ir kokia kaina?labai jums dekinga
QUOTE(Astuliukas @ 2006 06 15, 15:15) As esu radusi tokius kursus: Julijos Zilenienes - tekstiles galerijos organizuojamus "Grozio ir stiliaus studijos" kaina lyg ir normali nesikandzioja, ar yra kas lanke?Noreciau as juos palankyti jei verti demesio: http://new.jzileniene.lt/naujienos/ paskaičiau, skamba visai neblogai, norėčiau... ir kaina tikrai prieinama
jei kaune norite lankyti manikiuro kursus galiu parekomenduot agnum mokymo centra ir kaina nedidele ir neisduoda pazymejimo kol neismoksti dirbti gerai ir uz tai kad mokysis menesi ar du nemokesi daugiau ir labai smagi aplinka ir meistre labai sauni, ir moketi uz kursus galima dalimis dbr kainu nzn kokios bet kai as lankiau liepos menesi tai buvo akcija ir kursai kainavo 350lt ir padejo dar irankius nusipirkt patare kur geriau su nuolaidom o gelio nagu kursai 180lt ir isduoda sertifikatus lietuvoje ir uzsienyje.
QUOTE(Dowi @ 2005 08 01, 17:45) Aš baigiau Femina Bona kursus,labai patiko,likau patenkinta.. Pabandykit stoti į darbo biržą,gali pavykti ir be mokėjimo gauti tuos kursus kad tuoj birzoj siulo tik siuvejos ir virejos kursus..... Birzoj tikrai ner ko gaudyt, buvau, patikekit !
Esu rimtai suinteresuota igyti kosmetologes profesija, taciau Kaune sunkiai kazka berandu (arba nesireklamuoja), kas gali ka pasiulyti? kad butu is ties auksto lygio programa. Ka manot apie femina bona mokymus? gal kas bandet?
QUOTE(pukuteee @ 2006 08 13, 17:31) Esu rimtai suinteresuota igyti kosmetologes profesija, taciau Kaune sunkiai kazka berandu (arba nesireklamuoja), kas gali ka pasiulyti? kad butu is ties auksto lygio programa. Ka manot apie femina bona mokymus? gal kas bandet? Grozio akademija "Femina bona" tikrai tokius kursus organizuoja ir Kaune. Panarsyk internete Buvau femina bonoj ir domejausi, kaina priimtina, bet kiek girdejau is atsiliepimu, kad apie femina ten daugiau didele reklama ispusta , o moko gada atmestinai. Todel butu idomu, kad parasytu kas bande ten ka nors mokytis QUOTE(pukuteee @ 2006 08 13, 15:48) Buvau femina bonoj ir domejausi, kaina priimtina, bet kiek girdejau is atsiliepimu, kad apie femina ten daugiau didele reklama ispusta , o moko gada atmestinai. Todel butu idomu, kad parasytu kas bande ten ka nors mokytis O kokia kaina gal gali pasakyt?
Labas, o gal kas galit papasakot apie Panevezyje vykstancius panasius kursus?
Na va aš pradejau lankyti manikiūro kursus,priauginami nagai,pedikiūras.
Viską MODILINOJ savanoriuose mokausi ir labai patinka Jau ir apie toki darbelį galvoju QUOTE(Memory @ 2006 08 09, 12:49) kad tuoj birzoj siulo tik siuvejos ir virejos kursus..... Birzoj tikrai ner ko gaudyt, buvau, patikekit ! Birzoj reikia paciai prasyt konkreciu kursu,sakyt ,kad nori keisti ar igyti nauja profesija.Tik aisku reik but prastovejus birzoj ilgesni laika.Konkreciai mano pazistama prastovejo 3 men ir nuo rugpjucio kazkelintos jau lanko manikiuro kursus ir be galo patenkinta. |