Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Abromiškių reabilitacijos ligoninė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Pages: 1, 2
magnolija_7
QUOTE(Reginok @ 2010 07 24, 00:52)
Na jus gi pati zinote kad gauti kelialapi i sanatorija reikia kaip minimum triju daktaru paraso ir ligos kodo kuris suteikia teise i gydyma, kiek kainuotu visa sita suveikti doh.gif . Ir nemanau kad kuri mama noretu savo vaika padaryti ligoniu tik del sanatorijos blink.gif . Daug atiduociau kad mano sunus butu sveikas, neturetu problemos su stuburu, nors ir atrodo jis is isores kaip sveikas, bet tik as zinau ka tai jam kainuoja, bet jis kaip turbut kiekvienas paauglis stengiasi neparodyti savo lygos- bedos.
Is kur tokia jusu nuomone g.gif , turbut paaugliai turejo buti su ramentais ar invalido vezimeliuose, kad atrodytu verti nemokamo gydymo?
Mes irgi sunkiai ismusem kelialapi, bet tik del poliklinikos politikos, kaip zinia ligoniu kasos neisnauduoja visu lesu skirtu vaiku sanatoriniam gydymui verysad.gif .
*

Papildyta:
as nesneku apie visus paauglius, bet kiek kalbejau su mamom bent jau is musu poliklinikos vaziuoja tikrai gydytoju vaikai POILSIAUTI, tie kuriems priklauso NE manes pvz, su vaiku nuo pat gimimo net i ta eile uzarsyneti niekas nesiruose, nors ligu visa kruvele jau tada buvo, o kai gavome invaliduma tai vos ne 10 kartu paklause ar tikrai turite ir jums priklauso ir reabilitologe kalba nesamones kad yra pamazintos kvotos, pati domejausi tom visom kvotom visur venodai jos yra paskirstitos, tik klausimas kam tie kelalapiai atitenka. Mes su vaiku eileje stovime jau nuo s.m. gruodzio men. idomu kada gausime kelalpi ir ar paskritai gausime is poliklinikos. sad.gif Siemet nusiunte kauno ligonine kadangi gulejome. Kiek zinau mamos is antakalnio pol. gulasi i ligonine tam kad gauti vaikui priklausanti kelalapi jauciu ir mums teks taip daryti tik vel gi kiek vaikui streso sad.gif. Poto net i ta sanatorija nesinori vaziuoti.
Papildyta:
o dar nuomone susidariau is to nes maciau kaip jie lanko uzsiemimus, kokia jiems nauda kai jie net i manktas nevaiksto, pati maciau kadangi mano vaika mankstino ant batuto ir turejome vienoje saleje uzsiemimus per visa birzeli su paugliais, beto kolidoriuose "ai as tai neeisiu i manksta, ai as neeisiu i baseina". As suprantu 1 ar 2 praleisti bet kai is grupes 15 zmoniu ateina tik 5 tai kam jie cia atvaziuoja tik pramogu.
Ir nereikia cia jau taip asmeniskai priimti, cia mano nuomone. As nesneku apie visus vaikus, bet tikrai manau kad atsirastu ne vienas vaikas kuris neturi ligos jokios, bent jau su sypsenele man personalas sakydavo "kokios ju ligos vaikeli".
dux400
Laba,

Gal kas šiuo metu yra Abromiškėse ar neseniai buvot ? Kažkodėl tai nuo rudens jokių komentarų((. Kaip ten su tais mokamais ("pagerintais") kambariais važiuojant su vaiku? Ar vaikų korpuse tokių yra? Ar verta juos imti? Mums nusimato tik lietingi orai (kitą savaitę ir vėliau), tad matyt daug laiko teks praleisti ne grynam ore(. Pas kokį gydytoją geriau prašytis (ar ten neklausia tokių dalykų) (dukrytė po plaučių uždegimo ir sinusito). Aš pirmakart važiuosiu. Tiesą sakant dar galutinai neapsisprendžiau kur geriau...Pušyno kelias, Gintaras ar Abromiškės.
Aušnė
Laba vakarą smile.gif ,
mes kaip tik po plaučių uždegimo šiuo metu Abromiškių reabil. ligoninėj reabilituojamės ax.gif , praėjo savaitė, jaučiamės neblogai. Ir gyd. ir personalas puikūs, aplinka gera, labai gerai šildo patalpas, orui pasitaikius saulėtam smagu pasivaikščioti po apylinkes. Veiklos nėra super daug, bet kai prilygini tris savaites prieš gyvenimą, plius, kad tai vaikui tik į naudą, tai išgyvenama.
Sėkmės reabilituojantis 4u.gif
vilmarus
sveikos mamytės...
O ar yra biblioteka šioje sanatorijoje? Ar valgykloje įmanoma susitarti pigiau lydinčiam asmeniui? Kas buvote su regos sutrikimais ar tikrai veiksmingas gydymas?
Aušnė
Laba,
biblioteka labai menka, vos kelios lentynos. Del pigesnio maitinimo tartis neteko, nes mano 6 m. mergina nesuvalgydavo kiek jai budavo skirta, tad uztekdavo abiems.
Dar parasysiu atsiliepimus - siaip mes buvom po plauciu uzdegimo ir... paskubejom, nes tepabuve dvi savaites grizom namo su roto virusu, ko pasekoje pusantros savaites praguejom savo ligoninej. Gal vasara butu palankesnis metas ten lankytis, bet vasara labai jau retai vaikai plauciu uzdegimais serga... Gavom siuntima i Kauno klinikas, pasikonsultuoti, nes net ir israsyta namo mergina kosti, nors plauciai sako svarus. Siaip tai cia kiekvienam spresti, ar vaziuoti i sanatorija, ar ne. As daugiau nevaziuociau, niekam to nepersu. Valgyklos vaiku korpuse nera, maista atveza is netoliese esancio suaugusiu korpuso, yra tik valgymo sale. zodziu yra ir pliusu ir minusu, jums spresti.
vilmarus
QUOTE(Aušnė @ 2010 11 18, 15:37)
Laba,
biblioteka labai menka, vos kelios lentynos. Del pigesnio maitinimo tartis neteko, nes mano 6 m. mergina nesuvalgydavo kiek jai budavo skirta, tad uztekdavo abiems.
Dar parasysiu atsiliepimus - siaip mes buvom po plauciu uzdegimo ir... paskubejom, nes tepabuve dvi savaites grizom namo su roto virusu, ko pasekoje pusantros savaites praguejom savo ligoninej. Gal vasara butu palankesnis metas ten lankytis, bet vasara labai jau retai vaikai plauciu uzdegimais serga... Gavom siuntima i Kauno klinikas, pasikonsultuoti, nes net ir israsyta namo mergina kosti, nors plauciai sako svarus. Siaip tai cia kiekvienam spresti, ar vaziuoti i sanatorija, ar ne. As daugiau nevaziuociau, niekam to nepersu. Valgyklos vaiku korpuse nera, maista atveza is netoliese esancio suaugusiu korpuso, yra tik valgymo sale. zodziu yra ir pliusu ir minusu, jums spresti.
*

o internetas yra?Kaip gyvenimo sąlygos?
Tutikutė
Sveiki,
Pirmadieni (29d.) isvykstame su keturmeciu sunum i Abromiskes. Gal kas gali pagelbeti keliais klausimais?
Ar kambariai atskiri ten ar gali tekti gyventi po 2 ar 3 seimas? Ar yra kokia nors virtuvele tenais, ar geriau veztis savo arbatinuka, sumustiniu keptuve? Taip pat kaip su saldytuvu ir televizoriumi? Girdejau, kad galima TV issinuomoti, tai butu galima nusivezti DVD ir visokiu filmuku, kad laikas neprailgtu visgi ruduo...lauke ilgai nebepribusi, o su keturmeciu kambaryje irgi nenusedesi ilgai...Idomu ar leis ten tiek visko savo atsivezti?
Dar idomu ar lovos patogios? nes teko siaip ligoninej pagulet...siaubas kaip ant lentos...Ar reikia savo patalyne pasiimt ar nebus ten plonos kaldrytes tokios kaip dekuciai ir nesusalsim?
Ir siaip kas neseniai buvot Abromiskese gal galite daugiau papasakoti?
Aušnė
Labas vakaras ax.gif
Na, mes is Abromiskiu jau trys savaites grize, bet i keleta klausimu atsakyti galime. Kambariai yra skiriami kiekvienai seimai atskirai, taigi, jus nuvyke su tokio amziaus vaiku, gausite dvivieti (nors mes 10.25-11.05 gavom trivieti, tiesiog geranoriskai pasiule, nes turejo laisva, uz ji primoketi nereikejo) kambari, kur yra dvi normalios patogios lovos (ligonines "patoguma" pamirskite, siuo atveju), lovyte mazam vaikui, jeigu reikia (rasau, kas apskritai kambaryje yra). Yra saldytuvas, spinta drabuziams, stalas valgymui. Mes veziames savo virduli, radija, kompiuteri. Taip, galima issinuomoti TV, girdejau, bet nezinau, ar tai tiksliai, lyg 4 lt/parai, smile.gif Mamu korpuse pirmam aukste yra 4 atskiri kambariai ir vienas jiems sanitarinis mazgas, o antrame a. - 5 kambariai, o san. mazgas taip pat vienas. Mes gyvenom antrame aukste, kur foje dar buvo minksta dalis ir TV, visai salia - mikrobange. Kambarius sildo labai gerai, patalyne, uzvalkalai geri, antklodes storos. Mes (as buvau su 6 metu mergaite) buvom po plauciu uzdegimo, idomu po kokios ligos jus grazinsite sveikata? Kodel klausiu, nes is mamu korpuso i pagrindini tenka vaikscioti saltu, nerenovuotu koridorium, kurio langai nepakeisti, seni, mediniai, lyg ir buve apkalti plevele, o ji visa isplesyta, per juos kiaurai kosia vejas, ko pasekoje, o gal ir ne to, mano mergina atkrito, pasigavo roto virusa ir, nebaige sveikatos grazinimo, vel grizom i savo stacionara su gausybe ligu. Prisiminimai ne patys geriausi, gal jums pasiseks labiau, labai to linkime. Personalas draugiskas, paslaugus. Treciame aukste yra gyvuneliu kampelis, 7 narveliai. Bukite atsargus, kad neikastu, nes musu gydymosi metu vienai auksto 6 metu mergaitei ikando, tai mama buvo veja pakelus. Gal veliau pagal galimybes parasysite atsiliepimus.
sekmes didziausios, laikykites...
saniva
QUOTE(Aušnė @ 2010 11 26, 22:57)
Labas vakaras  ax.gif
Na, mes is Abromiskiu jau trys savaites grize, bet i keleta klausimu atsakyti galime. Kambariai yra skiriami kiekvienai seimai atskirai, taigi, jus nuvyke su tokio amziaus vaiku, gausite dvivieti (nors mes 10.25-11.05 gavom trivieti, tiesiog geranoriskai pasiule, nes turejo laisva, uz ji primoketi nereikejo) kambari, kur yra dvi normalios patogios lovos (ligonines "patoguma" pamirskite, siuo atveju), lovyte mazam vaikui, jeigu reikia (rasau, kas apskritai kambaryje yra). Yra saldytuvas,  spinta drabuziams, stalas valgymui. Mes veziames savo virduli, radija, kompiuteri. Taip, galima issinuomoti TV, girdejau, bet nezinau, ar tai tiksliai, lyg 4 lt/parai, smile.gif  Mamu korpuse pirmam aukste yra 4 atskiri  kambariai ir vienas jiems sanitarinis mazgas, o antrame a. - 5 kambariai, o san. mazgas taip pat vienas. Mes gyvenom antrame aukste, kur foje dar buvo minksta dalis ir TV, visai salia - mikrobange. Kambarius sildo labai gerai, patalyne, uzvalkalai geri, antklodes storos. Mes (as buvau su 6 metu mergaite) buvom po plauciu uzdegimo, idomu po kokios ligos jus grazinsite sveikata? Kodel klausiu, nes is mamu korpuso i pagrindini tenka vaikscioti saltu, nerenovuotu koridorium, kurio langai nepakeisti, seni, mediniai, lyg ir buve apkalti plevele, o ji visa isplesyta, per juos kiaurai kosia vejas, ko pasekoje, o gal ir ne to, mano mergina atkrito, pasigavo roto virusa ir, nebaige sveikatos grazinimo, vel grizom i savo stacionara su gausybe ligu. Prisiminimai ne patys geriausi, gal jums pasiseks labiau, labai to linkime.  Personalas draugiskas, paslaugus. Treciame aukste yra gyvuneliu kampelis, 7 narveliai. Bukite atsargus, kad neikastu, nes musu gydymosi metu vienai auksto 6 metu mergaitei ikando, tai mama buvo veja pakelus. Gal veliau pagal galimybes parasysite atsiliepimus.
sekmes didziausios, laikykites...
*

o ko vejus kelt del gyvuneliu? jei nepriziuri pati mama, tai vaikai ir kisa nagus kur nereikia, pati buvau sanatorijoj, tai macius kaip ten tie maziukai lyg nuo grandines paleisti
Aušnė
Laba salta diena, 4u.gif

Na, teisybė, prie gyvūnėlių ir mano pačios pana labai drąsi buvo, ko nepasakytum bendraujant su bendraamžiais, ypatingai balta triušį "globojo", ačiū dievui nieko nenutiko. Bet visko pasitaiko, reikia didelio budrumo smile.gif bei laikytis taisyklių, kas rašoma ant sienos mirksiukas.gif .
uolma
Labutis, mano 13 metė važiuos dėl akių į Abromiškes pirmą kartą. Sakykit, ar ir jai reiks vaikščioti tuo šaltu koridrium į procedūras, ar bus vietoj, ir valgyti ir bus namelyje vietoj ar reiks toliau eiti. Kaip dėl gydytojų, ten paskirta yra ar galima rinktis ( paas ką geriau), po kiek lovų kambariuose. Sakė, kad bus ir baseinas? Ar ištiesų, ir kiek kartų galės naudoti. Ką patariate vežtis, ko ne savo. Kaip su šaldytuvu, mikrobange. Ačiū už atsakymus.
Ernesta
QUOTE(uolma @ 2011 01 20, 00:16)
Labutis, mano 13 metė važiuos dėl akių į Abromiškes pirmą kartą. Sakykit, ar ir jai reiks vaikščioti tuo šaltu koridrium į procedūras, ar bus vietoj, ir valgyti ir bus namelyje vietoj ar reiks toliau eiti. Kaip dėl gydytojų, ten paskirta yra ar galima rinktis ( paas ką geriau), po kiek lovų kambariuose. Sakė, kad bus ir baseinas? Ar ištiesų, ir kiek kartų galės naudoti. Ką patariate vežtis, ko ne savo. Kaip su šaldytuvu, mikrobange. Ačiū už atsakymus.

Sveiki,
dėl šalto koridoriaus nežinau schmoll.gif dukra bent jau nesiskundė. Baseinas yra suaugusiųjų sanatorijoje vaikus susodina į mašiną ir veža, lovų kambaryje buvo 4 kambarys tikrai didelis, yra šaldytuvas biggrin.gif Mmikrobanginė, virdulys ir skalbimo mašina yra koridoriuje( bendriame kambaryje) biggrin.gif tikrai labai gerai, nes Palangoje nieko panašaus nebuvo schmoll.gif
Mano dukra važiuos nuo kovo 1 arba 2 biggrin.gif
uolma
Dukra jau po sanatorijos, labai patenkinta. Kambriai naujai suremontuoti,šilta labai , dabar gyveno dideliam pastate, kur vyko ir procedūros. Baseinas kitam pastate, niekur jau jų nevežė. Į mokykla per lauką eiti reikia. Neturėjo, kada nuobodžiauti, kiekvieną vakarą po pamokų būdavo kažkoki renginiai. Jei tik geras oras vesdavo į lauką. Gyveno 5 iose kambaryje, bet yra ir po mažiau lovų. Antras aukštas tik ką atremontuotas.
Ernesta
QUOTE(uolma @ 2011 02 21, 13:23)
Dukra jau po sanatorijos, labai patenkinta. Kambriai naujai suremontuoti,šilta labai , dabar gyveno dideliam pastate, kur vyko ir procedūros. Baseinas kitam pastate, niekur jau jų nevežė. Į mokykla  per lauką eiti reikia. Neturėjo, kada nuobodžiauti, kiekvieną vakarą po pamokų būdavo kažkoki renginiai. Jei tik geras oras vesdavo į lauką. Gyveno 5 iose kambaryje, bet yra ir po mažiau lovų. Antras aukštas tik ką atremontuotas.

Nelabai supratau g.gif tai ką ten baseiną pastatė, nes veždavo į suaugusiųjų sanatriją g.gif
uolma
QUOTE(Ernesta @ 2011 02 21, 13:53)
Nelabai supratau  g.gif tai ką ten baseiną pastatė, nes veždavo į suaugusiųjų sanatriją g.gif
*

Tikrai taip viskas vietoj, jau nereikia niekur važiuot thumbup.gif
Ernesta
QUOTE(uolma @ 2011 02 21, 15:46)
Tikrai taip viskas vietoj, jau nereikia niekur važiuot  thumbup.gif

nu tai labai smagu thumbup.gif , nes anksčiau vežiodavo juos ten per miškelį į suaugusiųjų sanatoriją biggrin.gif , Bet dukrai irgi ten patiko važinėti, nes ten kavinukė būdavo ar kažkokia parduotuvytė, nes jų sanatorijoje nebuvo g.gif Kita savaitę jau išvyksta laukia nesulaukia blush2.gif
anzelikal
norejau paklausti ar netoli kur yra parduotuve
Ernesta
QUOTE(anzelikal @ 2011 03 01, 15:27)
norejau paklausti ar netoli kur yra parduotuve

ne nėra arčiausiai Elketrėnuose, arba tame Abromiškių kaime g.gif
Bet šeštadienį vaikus vedė į parduotuvę biggrin.gif Patinka vaikams ten biggrin.gif
mano tai net laiko sms. neturi kada parašyti doh.gif
giedre77
Sakykit, o kaip ten tėvams su vaikais? Važiuočiau su 2 ir 5 metų vaikais, sergančiais astma. Pati esu buvusi prieš 20 metų, tada buvo labai smagu, tik įdomu, kaip ten su tais nameliais g.gif
Ernesta
QUOTE(giedre77 @ 2011 03 08, 11:13)
Sakykit, o kaip ten tėvams su vaikais?  Važiuočiau su 2 ir 5 metų vaikais, sergančiais astma. Pati esu buvusi prieš 20 metų, tada buvo labai smagu, tik įdomu, kaip ten su tais nameliais g.gif

žinokite negaliu nieko kokretaus pasakyti g.gif mačiau mažų gražių vaikučių vaikščiojančių biggrin.gif
man atrodo jog nameliai tik vasarą atsidaro g.gif
Night
Ar yra ten kokia galimybė atvažiuoti su papildomu vaiku? Neturiu kur paliktu savo 8mėn dukrytės. Ar reiktų kažkiek už ją susimokėti? Verta imti 'pagerintą' kambarį? Labai norėčiau gauti atskirą kambarį mums trims.
4u.gif
vilbur
Gal yra šiuo metu būnančių Abromiškių sanatorijoje? Įdomu mamos su vaiku iki 3 m. gyvena vienviečiuose ar ne? O kaip mitinimas mamai?
saulėlydis*
Laba, mes jau antri metai važiuojam.
Manau, kad šiemet bus žymiai geriau nei pernai.
Nes pernai gyveno namelyje su didelėm panom. Buvo visko. Jautėsi nepriežiūra, užimtumo trūkumas. Šiemet apgyvendino pagrindiniame korpuse. Viskas liuks. Jau ir baiseinas vietoje yra. Kambary šaldytuvas, netoli virtuvėlė.
plium-bum
Sveikos 4u.gif Gal kurios vaikas reabilitavosi Abromiškėse su akių problemomis, pvz. trumparegyste? Kokie būtų atsiliepimai, koks ten gydymas skiriamas? Ar padeda akims, ar kažkiek pristabdo trumparegystę?
saulėlydis*
QUOTE(giedriux0 @ 2011 06 21, 15:34)
Sveikos 4u.gif  Gal kurios vaikas reabilitavosi Abromiškėse su akių problemomis, pvz. trumparegyste? Kokie būtų atsiliepimai, koks ten gydymas skiriamas? Ar padeda akims, ar kažkiek pristabdo trumparegystę?
*

Mano dukrai trumparegystė ir akomodacijos rezervo sutrikimas. Tai yra, silpnas akies raumenukas kas salygoją trumparegystės progresavimą. Buvom pernai po ketvirtos klasės ir šiemet kaip tik yra sanatorijoj. Per metus po sanatorijos viena akis nebeblogėjo, kita tik per 0,25. Šiuo metu abi akytės minus 3,75.

Gydimas - akių pratimai paprasti ir su lęšiais, akių vonelės, masažai, kineziterapija, perlinės vonios, baseinas, klimatoterapija.
simute
Sveiki,
mes irgi ruosiames i Abromiskes vaziuot. Man aktualiausias klausimas del maitinimo. Mano vaikas labai isrankus, todel abejoju, kad valgys valgyklos maista. Skaitydama foruma taip ir nesupratau ar yra virtuvele, kur galima butu patiems pasigainti maista.
Mus greciausiai guldys i mamu su vaikais korpusa.
Busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif
Pakalnute26
Sveiki,

gal kas parasytumete, ar buvote Abromiskese su 7 metu vaiku (ne tiek svarbu amzius) ir ar turejote atskira kambari su vaiku, ar teko tuo paciu kambariu dalintis su dar kita seima? Kiek riekia primoketi, jei nori atskiro ne liukso ir ne pagerinto, bet paprasto dviviecio kambario man ir mano vaikui (be kitu seimynu)?
Kokios proceduros buna vaikams, kurie turi skrandzio ir dvylikapirstes zaizdu arba uzdegimu?
I sanatorija vaziuosim pirma karta, tia jauciuosi kaip pirmoke - nesinori ko nors nepasiimti, nes gyvename ne salia smile.gif

Parasykite, ko reikia, kas kiek kainuoja (na ne papildomos paslaugos, bet tos, kurios ,,nemokamos"?) Ar i baseina su vaiku kartu eina ir mama? ar sportuoti taip pat galima su vaiku ir kiek tia kainuoja?

Ir kaip ten su tuo maitinimu - ar lydinciai mamai reikia pirktis ar kaip ten?
Na ir jei galite, parasykite, viska kuo smulkiau, nes viskas svarbu. Labai dekoju is anksto
laura1979
Sveikos mamytes.Norejau paklausineti apie abromiskiu sanatorija.
mane domina ar kambaryje gyvena po viena ar dvi seimos?tualetas su dusu kambaryje ar kazkur atskirai.ar kambariai renovuoti?aciu uz atsakymus.gal kas nuotraukyciu turit is ten ax.gif atsiuskit i az
baltakase
Sveikos 4u.gif

Penktadienį parsivežiau dukrą iš abromiškių.Gulėjo su močiute.Turėjo atskirą kambarį su šaldytuvu.Buvo spinta,dvi lovos ,rašomas stalas.Šiaip mamų korpuso išorė kaip tik dabar renovuojama,bet labai retai ateina meistrai,o ir triukšmo sakė nesigirdi.Jos gulėjo pirmame aukšte,tai buvo ramu.Dušas ir tuoletas koridoriuje,mikro bangų krosnelė ir virdulys,netoliese.Pirmą savaitę pirkau mamai papildomą maitinimą,bet porcijos nemažos,tai dukra visko nesuvalgydavo.Užtekdavo ir močiutei.Nuveždavau dar pagaminto maisto. Ir visko,ko kasdien vaikas nori.Jei būsite su mašina,tai kokie 4 km iki Elektrėnų RIMI.Ji gaudavo apie 8-9 procedūras iki 13 h.Dirbo,kaip reikiant.Gulėjo po sinusito ir plaučių uždegimo.
Tylingoto
Šiuo metu gulim sanatorijoje. ten tikrai saunu. thumbup.gif gulim pagrindinio korpuso pirmajeme aukste, tai minusiukas tas, kad mikrobangu krosnele ir virgulys (turiu savo) antrame aukste. doh.gif beje, guliu su 2 metu suneliu. esant reikalui yra vaikiska lovyte (mums nereiki, nes palatoje nestandartine lova su pakeliamu borteliu ) puoduka vaikui savo atsiveziau, nors dusas su vc netoliese kolidoriuje.

persovalas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif malonus ir rupestingas. proceduros... jei kleckas oziuku nepradeda rodyti, tai gerai mirksiukas.gif (pvz, kazko issigazdino masazo stalo, tai masazuotoje i palata ateidavo mums masaziuko daryti blush2.gif )

vienu zodziu, man ten labai patinka!!!!!!!!!!!!
Amure
Tai kaip suprantu dusu ir wc reikia dalintis su kitomis ,,palatomis''? g.gif Registruojantis i sia sanatorija galima prasyti,kad gyvenciau tik su vaiku(be kitu mamu ir vaiku)?Nes tokia galimybe buvo ,,Pusyno kelyje''.Kiek jums priklauso dienu po plauciu uzdegimo?Mano mergytei dazni bronchitai,asma,todel gydytoja rekomenduoja pasistiprinti sanatorijoje ir mes galvojame apie Abromiski.Kaip maitinimas?Buciau lb dekinga uz atsakymus 4u.gif
spaliukė
QUOTE(žieminukės mama @ 2012 02 22, 09:36)
Tai kaip suprantu dusu ir wc reikia dalintis su kitomis ,,palatomis''? g.gif Registruojantis i sia sanatorija galima prasyti,kad gyvenciau tik su vaiku(be kitu mamu ir vaiku)?Nes tokia galimybe buvo ,,Pusyno kelyje''.Kiek jums priklauso dienu po plauciu uzdegimo?Mano mergytei dazni bronchitai,asma,todel gydytoja rekomenduoja pasistiprinti sanatorijoje ir mes galvojame apie Abromiski.Kaip maitinimas?Buciau lb dekinga uz atsakymus 4u.gif
*

Mes irgi buvome šįmet Abromiškėse. Dušai ir wc visuose korpusuose yra bendri, tikrai viskuo dalinsitės su kaimynais. Kai kuriuose kambariuose yra kriauklė, visuose (pagrindiniame pastate) yra šaldytuvai.
Ten niekas negyvena keliomis šeimomis, jūs su vaiku gyvensite vieni.
maitinimas skaitos 4 kartus per dieną. Pusryčiams įvairios košės, kartais virtas kiaušinis, kartais sausi pusryčiai su pienu. Pietums kokia nors daržovių ir pieniška sriubos (galima rinktis ką piltis), antras patiekalas (troškiniai, guliašai, kotletai), pavakariams kokie nors meduoliai ar sausainiai su gėrimu, vakarienei blynai, lietiniai, apkepai, naktipiečiams koks nors vaisius.

Po sunkaus plaučių uždegimo priklausė 22 dienos, minimumas yra 18 dienų.

Iš tiesų, tai Abromiškės labai gera sanatorija, palyginus su visom kitom 4u.gif
Amure
QUOTE(spaliukė @ 2012 02 22, 21:10)
Mes irgi buvome šįmet Abromiškėse. Dušai ir wc visuose korpusuose yra bendri, tikrai viskuo dalinsitės su kaimynais. Kai kuriuose kambariuose yra kriauklė, visuose (pagrindiniame pastate) yra šaldytuvai.
Ten niekas negyvena keliomis šeimomis, jūs su vaiku gyvensite vieni.
maitinimas skaitos 4 kartus per dieną. Pusryčiams įvairios košės, kartais virtas kiaušinis, kartais sausi pusryčiai su pienu. Pietums kokia nors daržovių ir pieniška sriubos (galima rinktis ką piltis), antras patiekalas (troškiniai, guliašai, kotletai), pavakariams kokie nors meduoliai ar sausainiai su gėrimu, vakarienei blynai, lietiniai, apkepai, naktipiečiams koks nors vaisius.

Po sunkaus plaučių uždegimo priklausė 22 dienos, minimumas yra 18 dienų.

Iš tiesų, tai Abromiškės labai gera sanatorija, palyginus su visom kitom 4u.gif
*

O kaip kambariai,ar tvarkingi,suremontuoti?Ar procedūros ir kambariai yra viename pastate?Ar yra vaikų žaidimų kambarys (važiuosiu su 3m dukryte).
spaliukė
QUOTE(žieminukės mama @ 2012 02 23, 11:11)
O kaip kambariai,ar tvarkingi,suremontuoti?Ar procedūros ir kambariai yra viename pastate?Ar yra vaikų žaidimų kambarys (važiuosiu su 3m dukryte).
*

Visi kambariai suremontuoti, tvarkingi. Na, ner 3* viesbutis, bet man, nepriekabiai, viskas normaliai buvo. Per didziausius salcius buvo karsta, kai kur net per karsta, bet jau veliau sureguliavo normaliai sildymus visur. Tvarko kasdien, 6dieniais tik siuksles isnesa, 7diais iseigine valytojoms.
Visos proceduros yra pagrindiniame pastate, per lauka niekur vaiksciot nereik. Nebent jus gyvensit name, kuris sujungtas tuneliu su pagrindiniu pastatu, bet ir tai neisit per lauka.
Vaiku zaidimu kambarys tokio amziaus vaikuciams yra, bet ten pagrinde pliusiniai zaislai, tokie pagyvene, deliones isbarstytos supainiotos doh.gif nu ir tv mamoms yra, dar truputis tarybiniu laiku knygu biggrin.gif Zodziu, su zaidimais tai tikrai nekas. Vezkites savu zaislu, susidraugaukit su kitais vaikais ir mamomis ir liudna nebus 4u.gif
Miliunia
Sveikos mamytes. Abromiskese buvom 3 kart. Dabar gulim ligonineje, bet kaip suprantu vietu ner ;( nejaugi teks i pusyno kelia vaziuot ;(
gal kuri uzsirezervavot ir nevaziuojat...
Temidė
Sveikutės, o kaip ten sąlygos paaugliams su kojų traumomis? Gal kas gali palyginti Abromiškes su Kaune esančiu Tumėnienės vaikų reabilitacijos centru?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.