Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apsauga automobilio sėdynei
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
~me2za~
Sveiki 4u.gif
Gal kas turit ir galit patarti kur ieškoti tokių dalykėlių, ar kažko panašaus
user posted image
Ačiū 4u.gif
nerara
Taigi šitame puslapyje net yra reklama apie švarų automobilį mirksiukas.gif
apsauga sedynei
thumbup.gif , galvoju kad ir man reiktų įsigyti, nes jau du gražuoliai spardyt pradėjo doh.gif

Bet dar pigiau būtu atsisiųsti, PVZ Ebay jos kainuoja tik 0,99 svaro + siuntimas į namus
Maia
koks fainas dalykas smile.gif
Isila
oi, koks būtų geras dalykas, nes jau nusibodo sėdynę plauti.... doh.gif
aidaa
na tikrai geras dalykas, bet manau mano pana labiau noretu paciupineti ta paveiksleli ir butu daugiau problemu nei nuvalyti masinos sedyne g.gif
nerara
QUOTE(aidaa @ 2008 09 26, 22:40)
na tikrai geras dalykas, bet manau mano pana labiau noretu paciupineti ta paveiksleli ir butu daugiau problemu nei nuvalyti masinos sedyne g.gif
*

Ebay yra be paveikslėlių arba su žaisliukais ir visokiom kišenėlėm
Milinga
o kaip sitas daiktas vadinasi angliskai? g.gif
nerara
QUOTE(Milinga @ 2008 09 29, 15:28)
o kaip sitas daiktas vadinasi angliskai?  g.gif
*

Car seat back protector cover sheet
Ebay aš tai prie kėdučių į atomobilį priedų radau tokį daiktą, ir dar kelis kitus gerus daikčiukus mirksiukas.gif
nuoroda Ebay
~me2za~
QUOTE(nerara @ 2008 09 25, 11:03)
Taigi šitame puslapyje net yra reklama apie švarų automobilį  mirksiukas.gif
apsauga sedynei
thumbup.gif , galvoju kad ir man reiktų įsigyti, nes jau du gražuoliai spardyt pradėjo doh.gif

Bet dar pigiau būtu atsisiųsti, PVZ Ebay jos kainuoja tik 0,99 svaro + siuntimas į namus
*

Aha ir as pamaciau sita reklama (bet tik siandien cool.gif ) jauciu teks uzsisakinet smile.gif
Maia
gaminu tokias ryskias patinkancias vaikams apsaugeles.
user posted image
Egliene77
QUOTE(Maia @ 2009 04 01, 00:17)
user posted image
*

labai idomios ir grazios:) o kokias medziagas naudojat ir ar tinka visu automobiliu sedynems?
rasykit i az.
cudo
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 01, 09:18)
labai idomios ir grazios:) o kokias medziagas naudojat ir ar tinka visu automobiliu sedynems?
rasykit i az.
*

Cia klijonke is Ysku mirksiukas.gif ax.gif blush2.gif
Maia
QUOTE(cudo @ 2009 04 02, 22:55)
Cia klijonke is Ysku  mirksiukas.gif  ax.gif  blush2.gif
*

Taip, si apsaugele pagaminta is klijuotes, todel labai paprasta ja nuvalyti smile.gif
Maia
4u.gif
Daivuška
As tai vakar varciau maximos leidinuka ir stai ka radau bigsmile.gif Tai dabar jau ruosiuosi vaziuot pirkt thumbup.gif Pirksiu tas pigesnes
user posted image
Daivuška
Nu vat tu pigiuju po 15Lt nebegavau verysad.gif , tai pirkau ta po 60Lt, bet jau mazajai kiek laimes rolleyes.gif zaibas makvynas wub.gif
rimulia12
Labai geras daiktas, mes toki turejom. Gaila kad kai pardaveme masina pamirsom isimti, nes naujos masinos kede labai kencia nuo spardymo ir purvu unsure.gif

Cia galima internetu nusipirkti:
http://www.0-3.lt/goods;261;281;cat,;id,129
http://www.0-3.lt/goods;261;281;cat,;id,128
Maia
Gal kam reikia apsaugeliu vaikisku, spalvotu, ranku darbo, o ne kinieicu gamybos?
Ievukis
Begsiu ieskoti thumbup.gif
Ievukis
Jau nusipirkau is maximos su mike pukuotuku thumbup.gif
jurgytia
Tikrai geras daiktas tos apsaugos thumbup.gif Mes irgi pirkom Maximoj.
linasiniX
Sveiki, gal kas užmatėt automobilio apsaugėlių sėdynėm? Kur būtų galima įsigyti.
virgutte
QUOTE(linasiniX @ 2010 03 30, 13:56)
Sveiki, gal kas užmatėt automobilio apsaugėlių sėdynėm? Kur būtų galima įsigyti.
*

Sveiki, as irgi ieskau apsaugeliu. Pasidalinkit kas kur pirkot ar matet pirkt. Maximoj neradau, nebent reikia akropolio arba bazej dar paieskot g.gif
joljo
QUOTE(virgutte @ 2010 04 08, 14:17)
Sveiki, as irgi ieskau apsaugeliu. Pasidalinkit kas kur pirkot ar matet pirkt. Maximoj neradau, nebent reikia akropolio arba bazej dar paieskot  g.gif
*

http://www.new.karolis.lt/index.php?route=...;product_id=507
Maia
QUOTE(joljo @ 2010 04 10, 10:29)

na, cia ne tokios apsaugeles mamytes iesko smile.gif
virgutte
Sveikos, radau internetineje parduotuveje www.neidukas.lt
kainuoja 11 Lt
Maia
apsaugeels su zuvytemis labai patinka vaikams, vaziuoja ir grozisi smile.gif
Monrutė
turime paprastą polietileninę
labai pasiteisino
nes vaikui augant, kojos ilgėja, judrumas, spardo ir spardo....smile.gif
Kyvis
QUOTE(Maia @ 2009 03 31, 23:17)
user posted image
*

Na, gal negrazu sakyt, bet mums butent si apsaugele visiskai nepasiteisino schmoll.gif : krastai prisitvirtina priekine sedyne apgaubiant plonytemis gumutemis, bet virsutine per aukstai prisiuta ir isvis nesilaike, visada pati pakildavo i virsu, tai virsuje apsaugeles krastai visada buvo atvipe, nepriglude prie sedynes, o apatine gumute po gero menesio issitampe ir galiausiai nutruko.
Taigi ieskome vel normalios apsaugeles. Gal kas gali patarti kur jomis prekiaujama?
Ingaaa
QUOTE(Kyvis @ 2010 11 15, 20:46)
Na, gal negrazu sakyt, bet mums butent si apsaugele visiskai nepasiteisino  schmoll.gif  : krastai prisitvirtina priekine sedyne apgaubiant plonytemis gumutemis, bet virsutine per aukstai prisiuta ir isvis nesilaike, visada pati pakildavo i virsu, tai virsuje apsaugeles krastai visada buvo atvipe, nepriglude prie sedynes, o apatine gumute po gero menesio issitampe ir galiausiai nutruko.
Taigi ieskome vel normalios apsaugeles. Gal kas gali patarti kur jomis prekiaujama?
*

Sita labai patvari, tik dar galetu kiseneliu prisiuti 4u.gif
Sedyniu apsauga

atrodo va taip :

user posted image
Maia
QUOTE(Kyvis @ 2010 11 15, 20:46)
Na, gal negrazu sakyt, bet mums butent si apsaugele visiskai nepasiteisino  schmoll.gif  : krastai prisitvirtina priekine sedyne apgaubiant plonytemis gumutemis, bet virsutine per aukstai prisiuta ir isvis nesilaike, visada pati pakildavo i virsu, tai virsuje apsaugeles krastai visada buvo atvipe, nepriglude prie sedynes, o apatine gumute po gero menesio issitampe ir galiausiai nutruko.
*

Kadangi, tai akmenukas i mano darza, tai privalau pasisakyti.

Visada pagaminta apsaugele nusiunciama klientui, ir jei netinka, visada man uzsakovai pranesa, tada as jas pakoreguociau, kad viskas tiktu ir patiktu.
Pakoreguoju, nes kiekvieno automobilio sedynes nera vienodos, bet kiek esu isbandziusi, tiko, tik jei koks sportinis ar visureigis automobilis, tai gaminu spec tam automobiliui.
Esu kelioms uzsakovems taisiusi, nes netiko ju automobiliui ir dabar puikiai naudoja.
Dabar apsaugelems naudoju tvirta guma, kuri tvittai priglunda prie sedynes, nes pati pastebejau, kad gumukai buvo per silpni.
Viska isbandau savo kailiu, paskui siulau Jums.
Pacios automobilio sedynes uzdengtos mano apsaugele, viskas puikiai laikosi.

Maia
ruduo,reik ir vel labiau rupintis automobilio sedynemis
user posted image
Keja
Ir mes galim pasiulyti naujove ax.gif
Lengvai tvirtinasi, tinka visiems autobilimiams 4u.gif

user posted image

Kaina 1vnt 19Lt, perkant 2 uz 30Lt 4u.gif
Edysia
MB gariūnuose pirko, po 20 Lt už vieną
balys g
Vilniuje Assorti.lt parduotuveje yra tokiu apsaugu 13lt, labai fainos su daug kiseneliu smile.gif
masina swari.
magute
ar kas nors naudojate po kedute apsaugas, ant pacios sedynes, ku sedi? ar pasiteisino?
magute
QUOTE(magute @ 2011 11 30, 13:18)
ar kas nors naudojate po kedute apsaugas, ant pacios sedynes, ku sedi? ar pasiteisino?
*

va, apie tokia kalbu:
http://www.nunu.lt/graco-uzvalkalas-apsaug...linems-sedynems
Maia
QUOTE(magute @ 2011 12 04, 11:48)

nemanau, kad reikalinga, bet ka gali zinoti, gal kam prireikia butent tokios
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.