Gal kas turit ir galit patarti kur ieškoti tokių dalykėlių, ar kažko panašaus

Ačiū
Sveiki
Gal kas turit ir galit patarti kur ieškoti tokių dalykėlių, ar kažko panašaus ![]() Ačiū
Taigi šitame puslapyje net yra reklama apie švarų automobilį
apsauga sedynei Bet dar pigiau būtu atsisiųsti, PVZ Ebay jos kainuoja tik 0,99 svaro + siuntimas į namus
koks fainas dalykas
oi, koks būtų geras dalykas, nes jau nusibodo sėdynę plauti....
na tikrai geras dalykas, bet manau mano pana labiau noretu paciupineti ta paveiksleli ir butu daugiau problemu nei nuvalyti masinos sedyne
o kaip sitas daiktas vadinasi angliskai?
QUOTE(Milinga @ 2008 09 29, 15:28) Car seat back protector cover sheet Ebay aš tai prie kėdučių į atomobilį priedų radau tokį daiktą, ir dar kelis kitus gerus daikčiukus nuoroda Ebay QUOTE(nerara @ 2008 09 25, 11:03) Taigi šitame puslapyje net yra reklama apie švarų automobilį apsauga sedynei Bet dar pigiau būtu atsisiųsti, PVZ Ebay jos kainuoja tik 0,99 svaro + siuntimas į namus Aha ir as pamaciau sita reklama (bet tik siandien
gaminu tokias ryskias patinkancias vaikams apsaugeles.
As tai vakar varciau maximos leidinuka ir stai ka radau
Nu vat tu pigiuju po 15Lt nebegavau
Labai geras daiktas, mes toki turejom. Gaila kad kai pardaveme masina pamirsom isimti, nes naujos masinos kede labai kencia nuo spardymo ir purvu
Cia galima internetu nusipirkti: http://www.0-3.lt/goods;261;281;cat,;id,129 http://www.0-3.lt/goods;261;281;cat,;id,128
Gal kam reikia apsaugeliu vaikisku, spalvotu, ranku darbo, o ne kinieicu gamybos?
Begsiu ieskoti
Jau nusipirkau is maximos su mike pukuotuku
Tikrai geras daiktas tos apsaugos
Sveiki, gal kas užmatėt automobilio apsaugėlių sėdynėm? Kur būtų galima įsigyti.
QUOTE(virgutte @ 2010 04 08, 14:17) Sveiki, as irgi ieskau apsaugeliu. Pasidalinkit kas kur pirkot ar matet pirkt. Maximoj neradau, nebent reikia akropolio arba bazej dar paieskot http://www.new.karolis.lt/index.php?route=...;product_id=507 QUOTE(joljo @ 2010 04 10, 10:29) na, cia ne tokios apsaugeles mamytes iesko
Sveikos, radau internetineje parduotuveje www.neidukas.lt
kainuoja 11 Lt
apsaugeels su zuvytemis labai patinka vaikams, vaziuoja ir grozisi
turime paprastą polietileninę
labai pasiteisino nes vaikui augant, kojos ilgėja, judrumas, spardo ir spardo.... QUOTE(Maia @ 2009 03 31, 23:17) Na, gal negrazu sakyt, bet mums butent si apsaugele visiskai nepasiteisino Taigi ieskome vel normalios apsaugeles. Gal kas gali patarti kur jomis prekiaujama? QUOTE(Kyvis @ 2010 11 15, 20:46) Na, gal negrazu sakyt, bet mums butent si apsaugele visiskai nepasiteisino Taigi ieskome vel normalios apsaugeles. Gal kas gali patarti kur jomis prekiaujama? Sita labai patvari, tik dar galetu kiseneliu prisiuti Sedyniu apsauga atrodo va taip :
QUOTE(Kyvis @ 2010 11 15, 20:46) Na, gal negrazu sakyt, bet mums butent si apsaugele visiskai nepasiteisino Taigi ieskome vel normalios apsaugeles. Gal kas gali patarti kur jomis prekiaujama? Kadangi, tai akmenukas i mano darza, tai privalau pasisakyti. Visada pagaminta apsaugele nusiunciama klientui, ir jei netinka, visada man uzsakovai pranesa, tada as jas pakoreguociau, kad viskas tiktu ir patiktu. Pakoreguoju, nes kiekvieno automobilio sedynes nera vienodos, bet kiek esu isbandziusi, tiko, tik jei koks sportinis ar visureigis automobilis, tai gaminu spec tam automobiliui. Esu kelioms uzsakovems taisiusi, nes netiko ju automobiliui ir dabar puikiai naudoja. Dabar apsaugelems naudoju tvirta guma, kuri tvittai priglunda prie sedynes, nes pati pastebejau, kad gumukai buvo per silpni. Viska isbandau savo kailiu, paskui siulau Jums. Pacios automobilio sedynes uzdengtos mano apsaugele, viskas puikiai laikosi.
ruduo,reik ir vel labiau rupintis automobilio sedynemis
![]()
Ir mes galim pasiulyti naujove
Lengvai tvirtinasi, tinka visiems autobilimiams ![]() Kaina 1vnt 19Lt, perkant 2 uz 30Lt
MB gariūnuose pirko, po 20 Lt už vieną
Vilniuje Assorti.lt parduotuveje yra tokiu apsaugu 13lt, labai fainos su daug kiseneliu
masina swari.
ar kas nors naudojate po kedute apsaugas, ant pacios sedynes, ku sedi? ar pasiteisino?
QUOTE(magute @ 2011 11 30, 13:18) va, apie tokia kalbu: http://www.nunu.lt/graco-uzvalkalas-apsaug...linems-sedynems QUOTE(magute @ 2011 12 04, 11:48) nemanau, kad reikalinga, bet ka gali zinoti, gal kam prireikia butent tokios |