Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Akcija: "Mano savitas, tikras, drąsus avataras!"
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Aurėja
Mano savitas, tikras, drąsus avataras!

Vietoje seno, pasiskolinto, piešto paveiksliuko ar svetimos nuotraukos asmeniniame profilyje, siūlome patalpinti savitą, tikrą, drąsų avatarą!

• Savitas, nes tai tavo portretas! Išsiskiriantis, tikrai originalus, nes nėra kito tokio, kaip tu!
• Tikras, nes jis nuoširdus, nepasiskolintas, nekeliantis abejonių, jog tai tikrai tu ir niekas kitas!
• Drąsus, nes nebijai, jog tave atpažins, kaip supermamą (nes tu didžiuojiesi ja esanti); nes nori būti pastebėta!

Veiksmų planas:

1. peržvelk savo asmeninių nuotraukų (portretų) archyvą, išsirink gražiausią!
2. jei neturi tinkamo portreto, vadinasi, turi puikią progą pasigražinti!
3. kodėl pasigražinti? – Kad dailiau atrodytum nuotraukoje avatarui!
4. nėra kam nufotografuoti? – Turi puikią dingstį suorganizuoti mini-meet‘ą! Ne tik smagiai paplepėsite, bet ir pasilinksminsite supermamų „fotosesijoje“!
5. jau išsirinkai portretą avatarui? - keliauk forume į „savo valdymo skydą“
6. asmeniniame profilyje pasirink „redaguoti logotipo nustatymus“
7. įkelk savo portretą ir spausk „atnaujinti logotipą“
8. Drąsiai junkis į jau pasikeitusių avatarus supermamų būrį, sakydama: „Štai kokia aš!“

Dabar tu esi matoma, žinoma, lengvai atpažįstama supermamų susitikimuose, originali, drąsi supermama! Nusišypsok ir nenustebk, kai gatvėje, kavinėje ar parke tave užkalbins ar pamojuos kolegos iš forumo!

Indikacijos:

• Ši akcija rekomenduojama tiems forumo dalyviams, kurie mėgsta bendrauti ne tik virtualiai, bet ir dalyvauja įvairiuose supermamų susitikimuose. Jums bus žymiai patogiau atėjus į meet‘ą kavinėje, žaidimų klube ar parke atpažinti viena kitą ir laisviau bendrauti
• Jei norite, kad į jūsų komentarus ir pasisakymus forume žmonės reaguotų rimtai, kaip į suaugusio žmogaus mintis, patartina vaikų nuotraukas avataruose keisti savo portretais mirksiukas.gif

Nėštumo ir žindymo laikotarpis:
• Nepastebėta jokio šalutinio poveikio! Valio!

Sąveika su kitomis forumo akcijomis:
• Visiškai saugu. Jei prisijungsite prie šios akcijos, dalyvavimas kitose forumo akcijose tikrai nesusilpnės.

Kontraindikacijos:
• Atsargiau jungtis prie akcijos galėtų tik tie, kas atėjo į forumą tam, kad pasiguostų ir rastų atsakymų skyrelyje „Kertelė sielai“.
• Dėmesio! Ši akcija užkrečiama – perskaitai ir degi noru prisijungti. Gali net temperatūra pakilti, kaip norėsis greičiau sudalyvauti.
• Gali pasireikšti jautrumo reakcijos tiems, kam liūdna skirtis su savo mažylio/-ių nuotrauka avatare, tačiau šie požymiai greitai išnyks - nusifotografuokite avatarui kartu su vaiku/-ais – ir problemos kaip nebūta!

Ačiū visiems šio „užkrato“ nešiotojams! smile.gif clap_1.gif

p.s.: praktiški patarimai "Kaip nuotraukose atrodyti gražiai" - skaitykite štai čia Sėkmės!
Aurėja
QUOTE(babouziuke @ 2005 06 14, 16:21)
Na va, ką tik pabandžiau dar labiau sumažinti nuotrauką ir vėl bandyti įkelti į avatarą. Ir man pavyko  clap.gif Bet ta nuotrauka tokia suplota gavosi, kad ten nei manęs, nei mano vaikučio neįmanoma įžiūrėti  cry.gif
*

Paskaityk temąštai čia - ten Vikšrelis labai paprastai ir aiškiai rašo, kaip pasikeisti avatarą, kaip aukštį ir plotį pareguliuoti, kad nuotrauka nebūtų iškraipyta. Manau kad pavyks prisijungti prie akcijos smile.gif

QUOTE(Rucelie @ 2005 06 14, 16:30)
atsiprašau už kitokią nuomonę, bet bent jau man nieko gražiau nėra už leliuko foto  blush2.gif ir tai ne dėl nenoro būti atpažintai...
*

bet toms grožybėms mes turim tiek daug vietos forume ir be avatarų - jiems skirtas skyrelis "Štai mes kokie", jie puikuojasi mamų parašuose, liniuotėse, turime galerijas... smile.gif
Kutuliukas
Susiradau ir aš šiokią tokią saviškę, bo aš vis tiek ne musė biggrin.gif Jei niekas už kampo nepamuš akies, sakydamas, "še tau už postus SM" laugh.gif - gal tokia ir liksiu (na nebent nuotrauką tobulesnę "atkasčiau"). Gražūs ir kitokie man avatarai, tik pastebėjau vieną smulkmenėlę - man asmeniškai toks avataras padeda labiau "sverti" ką kalbu (tik nežinau ar matosi laugh.gif). Gal ir nieko rolleyes.gif O vakar vienas žmogus forume atpažino... kadangi žmogus nebaisus, tai tuo labai džiaugiuosi rolleyes.gif
Upsiukas
O man nesigauna žmoniškai sumažint fotkės cry.gif tik idedu į SM, iškart mane suploja.. sad.gif cry.gif
Na va...šiaip netaip įkomponavau savo gabaritus į avataro rėmus biggrin.gif
Aurėja
Jūs šaunuolės! group.gif good.gif
Žmona
Aš jau kokie 3,5 mėn. labai savita,tikra ir drąsi smile.gif ir labai džiaugiuos savo avataru thumbup.gif
Vilyte
QUOTE(Upsiukas @ 2005 06 14, 17:23)
O man nesigauna žmoniškai sumažint fotkės cry.gif tik idedu į SM, iškart mane suploja.. sad.gif  cry.gif
Na va...šiaip netaip įkomponavau savo gabaritus į avataro rėmus biggrin.gif
*

Labai graži, tamsta ir nuotrauka thumbup.gif

O aš kažkaip tik profiliu radau, reiks "nusitraukt iš priekio" biggrin.gif tongue.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
Dedu ir aš, tik kol pati pamatysiu ką įdėjau teks ilgai ir nuobodžiai laukt cry.gif

Idėja super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Erszebeth
Na ok biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif yahoo.gif
fukuotukaf
QUOTE(Vaidullka @ 2005 06 14, 21:11)
Dedu ir aš, tik kol pati pamatysiu ką įdėjau teks ilgai ir nuobodžiai laukt  cry.gif

Idėja super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

*

i 
Užtenka pakeitus nuotrauką kartu paspausti Ctrl ir F5 mygtukus, nes čia naršyklė neatnaujina, o ne forumas
4u.gif
Kazimiera d'Artanjan
Geras thumbup.gif thumbup.gif
Aš galvojau jau kelias dienas, kas čia toms mergoms pasidarė, kad savo nuotraukas pradėjo kišti. doh.gif Karbynė, Šiaurė..Dabar dar daugiau thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif Nieko sau akcija.

Jei rytoj apsiginsiu magistrą, įsikelsiu ir aš mirksiukas.gif Dabar neturiu laiko, atėjau prie kompo tik kavos išgert, kad neužmigčiau. Ilga naktelė laukia smile.gif
Mano avatare labai tiktų avis, (žiūrėti į parašą), kai savo marmūzę įdėsiu, galiu likti nesuprasta tongue.gif
edinka
Tikrai šaunus pasiūlymas dėti savo nuotraukas thumbup.gif kaip avatarą.
Upsiukas
QUOTE(Vilyte @ 2005 06 14, 20:07)
Labai graži, tamsta ir nuotrauka  thumbup.gif
*

Ačiū, ačiū blush2.gif
Savūnė
QUOTE(edinka @ 2005 06 14, 22:41)
Tikrai šaunus pasiūlymas dėti savo nuotraukas  thumbup.gif  kaip avatarą.

QUOTE(Noa @ 2005 06 15, 08:10)
Tai ko nededi? rolleyes.gif

Čia ta prasme šaunus, kad galima apžiūrėti, kas kaip atrodo, paieškoti pažįstamų, o pačiam likti neatpažintam biggrin.gif
Kutuliukas
QUOTE(rosa @ 2005 06 14, 23:37)
Žiūriu, kad čia senbuvės pirmauja, įsidėdamos savo nuotraukas. Na, man pagal rangą ar statusą dar galima padelsti. biggrin.gif .
*

Oi žinotum kaip man nutiko... doh.gif na SuperMama jau senokai su nuotrauka avatare...Paskui atsirado Aurėja...sakau užsidėsiu ir aš, kaip moderatorė, kilmingesnė taip sakant atrodysiu laugh.gif Užsidėjau...o čia bam ...ir akcija ... sumaišė visas kortas taip sakant laugh.gif Ai bet nieko...guodžiuosi, kad pramačiau(sakykim blush2.gif ) tai, kas forume vyksta dabar tongue.gif
ewa
Karbyne, o aš maniau, kad čia tavo dukra avatare g.gif rolleyes.gif
Kutuliukas
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 15, 09:24)
Čia ta prasme šaunus, kad galima apžiūrėti, kas kaip atrodo, paieškoti pažįstamų, o pačiam likti neatpažintam biggrin.gif
*

Tai bet tu pagalvok...užsidėtum..pradėtų net gatvėj atpažint...kaip žvaigždę kokią...ir gal net žvaigždės atpažintų laugh.gif
Kita vertus aš kelis žmones forume ir be nuotraukos atpažinau... Tam dar yra postai, vaikų nuotraukos ir kt. tongue.gif
Kutuliukas
QUOTE(ewa @ 2005 06 15, 09:42)
Karbyne, o aš maniau, kad čia tavo dukra avatare  g.gif  rolleyes.gif
*

Rimtai blink.gif Tai čia mane gal nikas taip sendina rolleyes.gif ... dukrom mano...vienai lapkritį sueis 4 metai, kitai tuoj bus 2 ... Ai nu ir aš ten gerokai jaunesnė - iš praeitos vasaros smile.gif
GRAIKIJA
Visai gudriai sugalvota. smile.gif thumbup.gif
o kad jau pritariu, tai ir pati užsidėsiu savo, tik ne kas ten iš jos lieka sad.gif
ewa
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 15, 09:22)
Rimtai  blink.gif  Tai čia mane gal nikas taip sendina  rolleyes.gif ... dukrom mano...vienai lapkritį sueis 4 metai, kitai tuoj bus 2 ... Ai nu ir aš ten gerokai jaunesnė - iš praeitos vasaros  smile.gif
*

O ką aš žinau kiek tavo dukrom g.gif Nu dabar jau žinau, ale kol nežinojau, tai galvojau, va matai pas Karbynę kokia didelė dukra jau rolleyes.gif
Kutuliukas
QUOTE(nere @ 2005 06 15, 11:27)
Lygiai tą patį pamaniau ir aš ax.gif
*

Nieko nebus...matyt teks per vasarą rimtesnio avataro ieškot laugh.gif 29 metukai man (avatare 28) rolleyes.gif
milabra
Nu net nežinau g.gif Žinau, kad aš labai graži, ir mano nuotrauka ne tik kad papuoštų forumą, bet ir labai pakeltų jo meninį lygį...bet gal susilaikysiu. Man tas žuviokas labai mielas, ir į mane panašus - apvalutis, dygliuotas ax.gif
O kitas apžiūrėti tikrai smagu 4u.gif
ewa
O man Karbynės nic'as visai nepanašus į senbobišką schmoll.gif Visai visai... man jis toks gerietiškas smile.gif
Milabra, matai... jooo... žinai moteriškės apalptų nuo tavo grožio, o dar ir užpavydėtų, o pavydas sveikatą ėda. Gal tikrai geriau žuvėkas mirksiukas.gif
Aš irgi savęs nedėsiu, bo bijosiu savo postą pamatyt, o taip ir visai rašyt nustosiu g.gif
Kutuliukas
QUOTE(rosa @ 2005 06 15, 12:12)
Na, nepyk, dabar jau žinosim, kad Karbynė tokia mergaičiukė, o vardą paveldėjo iš kokios senelės. biggrin.gif
*

Kokios dar senelės tongue.gif Karbyne mano gimtinėj vadinamas pintas krepšys su kuriuo uogaut, grybaut ir pan. einama. O aš kadangi tokia labai pinta.... rolleyes.gif arba gal kad žemuoges mėgstu... rolleyes.gif tai kaip tik todėl ir pasikeičiau avatarą laugh.gif
LYLY
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif IR AŠ TAIP MANAU RIMTIEMS ŽMONĖMS NĖR KO SLĖPTIS.
Erszebeth
QUOTE(Noa @ 2005 06 14, 21:37)
Nieko nekeisiu. Aš čia labai panaši. Ir labai gražiai išėjus biggrin.gif
*

Aš irgi beveik nieko nepakeičiau biggrin.gif Tiesiog tai kita nuotrauka iš tos pačios fotosesijos, negi nesimato? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nors šiaip jau ryškėja nelabai gera tendencija - savas snukis labiau įpareigoja, nelabai kyla nuotaika erzintis ir kvailioti g.gif Nukenčia dalis forumo įdomumo. Virtualus pasaulis juk ir yra žavus savo anonimiškumu, nereikėtų norėti visko suvesti į tą patį, gyvenamąjį. Štai palaidojom Karbynę cry.gif Pakeitus avatarą ji nebe tokia, kaip buvo sad.gif Mamagitana irgi "sušvelnėjo" - panašu, kad po susitikimo su dalimi forumiečių "in real". Nors gal tai laikina? Pažiūrėsim ant savo kailio. Jei bus labai blogai - atsikeisim tongue.gif
Kutuliukas
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 15, 15:23)
Aš irgi beveik nieko nepakeičiau  biggrin.gif Tiesiog tai kita nuotrauka iš tos pačios fotosesijos, negi nesimato?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Štai palaidojom Karbynę  cry.gif Pakeitus avatarą ji nebe tokia, kaip buvo  sad.gif 
*

Ar ne per daug "laidotuvių" forume pastarosiomis dienomis? laugh.gif Žinoma, nebe tokia, aš gi bręstu..su kiekviena diena vis protingyn...O kadangi subrendau tai Aurėja vakar pratrynė diiidžiąją dalį vienos temos...mano postus taip pat laugh.gif
Smurka
Aš savo nuotrauką jau seniai įdėjus avataran ax.gif
Vit.Ka
o ka, mano avataras irgi geras thumbup.gif. jis mano mylimo suns garbei. ir dar pati esu gimusi suns metais tongue.gif
gal kada ir pasikeisiu ji, paseksiu jusu pavyzdziu, bet tai bus tada, kai ismoksiu elgtis su nuotraukom tongue.gif
jėga
QUOTE(Žmona @ 2005 06 14, 18:53)
Aš jau kokie 3,5 mėn. labai savita,tikra ir drąsi  smile.gif ir labai džiaugiuos savo avataru  thumbup.gif
*

Pusė drąsos po akiniais paslėpta cool.gif wink.gif
brangute
Įkėlinėjau savo savitą avatarą pusę vakaro, bet turbūt nesėkmingai...Bet tikrai užkrečiama smile.gif
vivaflame
o as irgi jungiuos prie jusu, bet man su nuotraukom dar NSO
reiks dar pabandyt, bet ir sitas man thumbup.gif mirksiukas.gif
Tomy
Na prisijungiu wink.gif Ir aš smile.gif Prie atvirųjų wink.gif
Aurėja
Sveikos prisijungusios prie akcijos! group.gif yahoo.gif Kaip malonu clap_1.gif
Pinacea
Malonu susipazinti... 4u.gif 4u.gif Va, Karbyne jau pazinau tongue.gif Bet man mano asilenas taip patinka...gal ash dar kiek palauksiu su savo abrozdeliu..Ne del to, kad manes niekas nepazintu (kas norejo,galejo jau Galerijoj ar kitur kur pamatyti tongue.gif ), bet neturiu tinkamo abrozdelio.. Gal atsiras kada blush2.gif O leliuku nuotraukytes ir man labai labai thumbup.gif thumbup.gif
edinka
QUOTE(Noa @ 2005 06 15, 08:10)
Tai ko nededi? rolleyes.gif
*

Įdėjau, tik kažkodėl paslėpė po raudonu kryželiu... g.gif Matyt nesu tokia kieta kompiuteristė, kaip nekurios, replikas mėtančios. Neturiu dėl ko slėptis.
Kutuliukas
QUOTE(Eglute @ 2005 06 16, 23:54)
Malonu susipazinti...  4u.gif  4u.gif Va, Karbyne jau pazinau tongue.gif
*

Nu taip taip... rudega...sunkus tas įžymybės gyvenimas...tai čia dar virtualiai...o gatvėj žinok išvis praeit neleidžia laugh.gif
Aurėja
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 17, 00:34)
Nu taip taip... rudega...sunkus tas įžymybės gyvenimas...tai čia dar virtualiai...o gatvėj žinok išvis praeit neleidžia laugh.gif
*

megalol.gif megalol.gif ir dar susižvalgę tarpusavy, uždainuoja tą dainą Lino ir Simonos: "Ar tu ją mateeeeei? Ar tu ją mateeeei? Ji gražesnė, nei tu man sakei, ar tu ją mateei..." mirksiukas.gif
Virdzinija
Kišu savo snukutį ir aš 4u.gif
Erszebeth
QUOTE(Virdzinija @ 2005 06 17, 01:19)
Ne, man vis kazka apie taskus aiskina - nors mano nuotrauka vos 5 Kb tesiekia doh.gif Nors panaikinu savo dabartini paveiksliuka - jis kazkokiu stebuklingu budu vel atsiranda g.gif
*

Man tas pats doh.gif Talpink savo paveikslą kitur, pvz. http://photobucket.com ir linkink iš ten. Durna sistema, neišeina panaikint įdėto avataro sad.gif
voveriukas36
Nu ir man manau laikas atsinaujint blush2.gif
Erszebeth
Voveriuko avaratas man patinka, koks yra thumbup.gif

Bet va dėl pašalinimo - nėra taip paprasta. Agne, aš bandžiau šalint nnnn kartų - nieko nesigavo, teko linkint iš kito puslapio sad.gif Nežinau, kodėl nepašalina seno paveikslėlio, bet taip yra ne man vienai.
voveriukas36
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 17, 01:10)
Voveriuko avaratas man patinka, koks yra  thumbup.gif 

Ačiū, ačiū blush-anim-cl.gif
bandžiau įsidėti lyriškesnį pavadinimu "našlavimo sunkumai arba mažam kambarėlį ugnelę kuriu", kur senas ŽYDAS melancholiška veido išraiška kepa sau silkutę, bet kažko neatsinaujina ........ sad.gif
Erszebeth
Bandžiau, bandžiau - kaip nevyriška biggrin.gif Tai ir įsidėk, nėra neperžengiamų kalnų, jei jau aš, moteriška, peržengiau biggrin.gif mirksiukas.gif
Erszebeth
Kai dedi avatarą, įrašyk apačioje esančiame laukelyje tavo įdedamo paveikslėlio matmenis. Tavo foto atveju reikia įrašyti 118 x 140 smile.gif
Aurėja
šita problema yra žinoma. Kurį laiką nepasikeičia ir išmetinėja seną paveiksliuką. Man labiausiai padėjo fukuotukaf patarimas - kai įdedi naują avatarą, o išmeta seną iškraipytą vienu metu paspaudi du mygtukus Cltrl ir F5 - akimirksniu pasikeitė vaizdelis thumbup.gif
1111
Jau prisijungiau prie akcijos ax.gif mirksiukas.gif
edinka
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 17, 00:17)
jau matosi nuotraukytė avatare  thumbup.gif , tik mažytė, bet čia kaip kam patinka  ax.gif  maksimaliai galima nurodyt plotį ir aukštį 120x140 kur yra po nuotrauka tušti kvadračiukai Plotis ir Aukštis Logotipo redagavime.
*

Kai įkėliau nuotraukytę iš savo kompo, tai ir matosi, o prieš tai tą pačią buvau įkėlusi iš photobucket, tai nerodė. O maža todėl, kad tai iškirptas fragmentas ir dydį nurodžiau tokį, koks yra.
Ar neiškraipys nuotraukos, jei parašysiu 120 x 140?
Erszebeth
QUOTE(edinka @ 2005 06 17, 17:27)
Kai įkėliau  nuotraukytę iš savo kompo, tai ir matosi, o prieš tai tą pačią buvau įkėlusi iš photobucket, tai nerodė.  O maža todėl, kad tai iškirptas fragmentas ir dydį nurodžiau tokį, koks yra.
Ar neiškraipys nuotraukos, jei parašysiu 120 x 140?
*

Iškraipys, nes bus uždėtos kitos proporcijos. Dabartinės tavo dydis yra 60x85, tai maksimaliai gali užrašyti 99x140 smile.gif
Aurėja
QUOTE(mamusiuka @ 2005 06 17, 12:09)
Jau prisijungiau prie akcijos ax.gif  mirksiukas.gif
*

Sveikinam! Puikus avataras soske.gif
Jau 12 prisijungusių suskaičiavau šioje temoje clap.gif yahoo.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.