Mano savitas, tikras, drąsus avataras!Vietoje seno, pasiskolinto, piešto paveiksliuko ar svetimos nuotraukos asmeniniame profilyje, siūlome patalpinti savitą, tikrą, drąsų avatarą! Savitas, nes tai tavo portretas! Išsiskiriantis, tikrai originalus, nes nėra kito tokio, kaip tu! Tikras, nes jis nuoširdus, nepasiskolintas, nekeliantis abejonių, jog tai tikrai tu ir niekas kitas! Drąsus, nes nebijai, jog tave atpažins, kaip supermamą (nes tu didžiuojiesi ja esanti); nes nori būti pastebėta! Veiksmų planas:1. peržvelk savo asmeninių nuotraukų (portretų) archyvą, išsirink gražiausią! 2. jei neturi tinkamo portreto, vadinasi, turi puikią progą pasigražinti! 3. kodėl pasigražinti? Kad dailiau atrodytum nuotraukoje avatarui! 4. nėra kam nufotografuoti? Turi puikią dingstį suorganizuoti mini-meetą! Ne tik smagiai paplepėsite, bet ir pasilinksminsite supermamų fotosesijoje! 5. jau išsirinkai portretą avatarui? - keliauk forume į savo valdymo skydą6. asmeniniame profilyje pasirink redaguoti logotipo nustatymus7. įkelk savo portretą ir spausk atnaujinti logotipą8. Drąsiai junkis į jau pasikeitusių avatarus supermamų būrį, sakydama: Štai kokia aš! Dabar tu esi matoma, žinoma, lengvai atpažįstama supermamų susitikimuose, originali, drąsi supermama! Nusišypsok ir nenustebk, kai gatvėje, kavinėje ar parke tave užkalbins ar pamojuos kolegos iš forumo! Indikacijos: Ši akcija rekomenduojama tiems forumo dalyviams, kurie mėgsta bendrauti ne tik virtualiai, bet ir dalyvauja įvairiuose supermamų susitikimuose. Jums bus žymiai patogiau atėjus į meetą kavinėje, žaidimų klube ar parke atpažinti viena kitą ir laisviau bendrauti Jei norite, kad į jūsų komentarus ir pasisakymus forume žmonės reaguotų rimtai, kaip į suaugusio žmogaus mintis, patartina vaikų nuotraukas avataruose keisti savo portretais Nėštumo ir žindymo laikotarpis: Nepastebėta jokio šalutinio poveikio! Valio! Sąveika su kitomis forumo akcijomis: Visiškai saugu. Jei prisijungsite prie šios akcijos, dalyvavimas kitose forumo akcijose tikrai nesusilpnės. Kontraindikacijos: Atsargiau jungtis prie akcijos galėtų tik tie, kas atėjo į forumą tam, kad pasiguostų ir rastų atsakymų skyrelyje Kertelė sielai. Dėmesio! Ši akcija užkrečiama perskaitai ir degi noru prisijungti. Gali net temperatūra pakilti, kaip norėsis greičiau sudalyvauti. Gali pasireikšti jautrumo reakcijos tiems, kam liūdna skirtis su savo mažylio/-ių nuotrauka avatare, tačiau šie požymiai greitai išnyks - nusifotografuokite avatarui kartu su vaiku/-ais ir problemos kaip nebūta! Ačiū visiems šio užkrato nešiotojams!  p.s.: praktiški patarimai "Kaip nuotraukose atrodyti gražiai" - skaitykite štai čia Sėkmės!
QUOTE(babouziuke @ 2005 06 14, 16:21) Na va, ką tik pabandžiau dar labiau sumažinti nuotrauką ir vėl bandyti įkelti į avatarą. Ir man pavyko  Bet ta nuotrauka tokia suplota gavosi, kad ten nei manęs, nei mano vaikučio neįmanoma įžiūrėti  Paskaityk temą štai čia - ten Vikšrelis labai paprastai ir aiškiai rašo, kaip pasikeisti avatarą, kaip aukštį ir plotį pareguliuoti, kad nuotrauka nebūtų iškraipyta. Manau kad pavyks prisijungti prie akcijos QUOTE(Rucelie @ 2005 06 14, 16:30) atsiprašau už kitokią nuomonę, bet bent jau man nieko gražiau nėra už leliuko foto  ir tai ne dėl nenoro būti atpažintai... bet toms grožybėms mes turim tiek daug vietos forume ir be avatarų - jiems skirtas skyrelis "Štai mes kokie", jie puikuojasi mamų parašuose, liniuotėse, turime galerijas...
Kutuliukas
2005 06 14, 17:07
Susiradau ir aš šiokią tokią saviškę, bo aš vis tiek ne musė  Jei niekas už kampo nepamuš akies, sakydamas, "še tau už postus SM"  - gal tokia ir liksiu (na nebent nuotrauką tobulesnę "atkasčiau"). Gražūs ir kitokie man avatarai, tik pastebėjau vieną smulkmenėlę - man asmeniškai toks avataras padeda labiau "sverti" ką kalbu (tik nežinau ar matosi  ). Gal ir nieko  O vakar vienas žmogus forume atpažino... kadangi žmogus nebaisus, tai tuo labai džiaugiuosi
Upsiukas
2005 06 14, 17:23
O man nesigauna žmoniškai sumažint fotkės  tik idedu į SM, iškart mane suploja..  Na va...šiaip netaip įkomponavau savo gabaritus į avataro rėmus
Jūs šaunuolės!
Aš jau kokie 3,5 mėn. labai savita,tikra ir drąsi  ir labai džiaugiuos savo avataru
QUOTE(Upsiukas @ 2005 06 14, 17:23) O man nesigauna žmoniškai sumažint fotkės  tik idedu į SM, iškart mane suploja..  Na va...šiaip netaip įkomponavau savo gabaritus į avataro rėmus  Labai graži, tamsta ir nuotrauka O aš kažkaip tik profiliu radau, reiks "nusitraukt iš priekio"
Erszebeth
2005 06 14, 20:32
fukuotukaf
2005 06 14, 21:18
| i |
| Užtenka pakeitus nuotrauką kartu paspausti Ctrl ir F5 mygtukus, nes čia naršyklė neatnaujina, o ne forumas |
Kazimiera d'Artanjan
2005 06 14, 21:28
Geras Aš galvojau jau kelias dienas, kas čia toms mergoms pasidarė, kad savo nuotraukas pradėjo kišti.  Karbynė, Šiaurė..Dabar dar daugiau  Nieko sau akcija. Jei rytoj apsiginsiu magistrą, įsikelsiu ir aš  Dabar neturiu laiko, atėjau prie kompo tik kavos išgert, kad neužmigčiau. Ilga naktelė laukia Mano avatare labai tiktų avis, (žiūrėti į parašą), kai savo marmūzę įdėsiu, galiu likti nesuprasta
Tikrai šaunus pasiūlymas dėti savo nuotraukas  kaip avatarą.
Upsiukas
2005 06 14, 21:43
QUOTE(Vilyte @ 2005 06 14, 20:07) Labai graži, tamsta ir nuotrauka Ačiū, ačiū
QUOTE(edinka @ 2005 06 14, 22:41) Tikrai šaunus pasiūlymas dėti savo nuotraukas  kaip avatarą. QUOTE(Noa @ 2005 06 15, 08:10) Tai ko nededi?  Čia ta prasme šaunus, kad galima apžiūrėti, kas kaip atrodo, paieškoti pažįstamų, o pačiam likti neatpažintam
Kutuliukas
2005 06 15, 08:37
QUOTE(rosa @ 2005 06 14, 23:37) Žiūriu, kad čia senbuvės pirmauja, įsidėdamos savo nuotraukas. Na, man pagal rangą ar statusą dar galima padelsti.  . Oi žinotum kaip man nutiko...  na SuperMama jau senokai su nuotrauka avatare...Paskui atsirado Aurėja...sakau užsidėsiu ir aš, kaip moderatorė, kilmingesnė taip sakant atrodysiu  Užsidėjau...o čia bam ...ir akcija ... sumaišė visas kortas taip sakant  Ai bet nieko...guodžiuosi, kad pramačiau(sakykim  ) tai, kas forume vyksta dabar
Karbyne, o aš maniau, kad čia tavo dukra avatare
Kutuliukas
2005 06 15, 09:15
QUOTE(Savūnė @ 2005 06 15, 09:24) Čia ta prasme šaunus, kad galima apžiūrėti, kas kaip atrodo, paieškoti pažįstamų, o pačiam likti neatpažintam  Tai bet tu pagalvok...užsidėtum..pradėtų net gatvėj atpažint...kaip žvaigždę kokią...ir gal net žvaigždės atpažintų Kita vertus aš kelis žmones forume ir be nuotraukos atpažinau... Tam dar yra postai, vaikų nuotraukos ir kt.
Kutuliukas
2005 06 15, 09:22
QUOTE(ewa @ 2005 06 15, 09:42) Karbyne, o aš maniau, kad čia tavo dukra avatare  Rimtai  Tai čia mane gal nikas taip sendina  ... dukrom mano...vienai lapkritį sueis 4 metai, kitai tuoj bus 2 ... Ai nu ir aš ten gerokai jaunesnė - iš praeitos vasaros
GRAIKIJA
2005 06 15, 09:25
Visai gudriai sugalvota. o kad jau pritariu, tai ir pati užsidėsiu savo, tik ne kas ten iš jos lieka
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 15, 09:22) Rimtai  Tai čia mane gal nikas taip sendina  ... dukrom mano...vienai lapkritį sueis 4 metai, kitai tuoj bus 2 ... Ai nu ir aš ten gerokai jaunesnė - iš praeitos vasaros  O ką aš žinau kiek tavo dukrom  Nu dabar jau žinau, ale kol nežinojau, tai galvojau, va matai pas Karbynę kokia didelė dukra jau
Kutuliukas
2005 06 15, 10:45
QUOTE(nere @ 2005 06 15, 11:27) Lygiai tą patį pamaniau ir aš  Nieko nebus...matyt teks per vasarą rimtesnio avataro ieškot  29 metukai man (avatare 28)
milabra
2005 06 15, 11:01
Nu net nežinau  Žinau, kad aš labai graži, ir mano nuotrauka ne tik kad papuoštų forumą, bet ir labai pakeltų jo meninį lygį...bet gal susilaikysiu. Man tas žuviokas labai mielas, ir į mane panašus - apvalutis, dygliuotas O kitas apžiūrėti tikrai smagu
O man Karbynės nic'as visai nepanašus į senbobišką  Visai visai... man jis toks gerietiškas Milabra, matai... jooo... žinai moteriškės apalptų nuo tavo grožio, o dar ir užpavydėtų, o pavydas sveikatą ėda. Gal tikrai geriau žuvėkas Aš irgi savęs nedėsiu, bo bijosiu savo postą pamatyt, o taip ir visai rašyt nustosiu
Kutuliukas
2005 06 15, 11:39
QUOTE(rosa @ 2005 06 15, 12:12) Na, nepyk, dabar jau žinosim, kad Karbynė tokia mergaičiukė, o vardą paveldėjo iš kokios senelės.  Kokios dar senelės  Karbyne mano gimtinėj vadinamas pintas krepšys su kuriuo uogaut, grybaut ir pan. einama. O aš kadangi tokia labai pinta....  arba gal kad žemuoges mėgstu...  tai kaip tik todėl ir pasikeičiau avatarą
Erszebeth
2005 06 15, 14:23
QUOTE(Noa @ 2005 06 14, 21:37) Nieko nekeisiu. Aš čia labai panaši. Ir labai gražiai išėjus  Aš irgi beveik nieko nepakeičiau  Tiesiog tai kita nuotrauka iš tos pačios fotosesijos, negi nesimato? Nors šiaip jau ryškėja nelabai gera tendencija - savas snukis labiau įpareigoja, nelabai kyla nuotaika erzintis ir kvailioti  Nukenčia dalis forumo įdomumo. Virtualus pasaulis juk ir yra žavus savo anonimiškumu, nereikėtų norėti visko suvesti į tą patį, gyvenamąjį. Štai palaidojom Karbynę  Pakeitus avatarą ji nebe tokia, kaip buvo  Mamagitana irgi "sušvelnėjo" - panašu, kad po susitikimo su dalimi forumiečių "in real". Nors gal tai laikina? Pažiūrėsim ant savo kailio. Jei bus labai blogai - atsikeisim
Kutuliukas
2005 06 15, 15:49
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 15, 15:23) Aš irgi beveik nieko nepakeičiau  Tiesiog tai kita nuotrauka iš tos pačios fotosesijos, negi nesimato? Štai palaidojom Karbynę  Pakeitus avatarą ji nebe tokia, kaip buvo Ar ne per daug "laidotuvių" forume pastarosiomis dienomis?  Žinoma, nebe tokia, aš gi bręstu..su kiekviena diena vis protingyn...O kadangi subrendau tai Aurėja vakar pratrynė diiidžiąją dalį vienos temos...mano postus taip pat
Aš savo nuotrauką jau seniai įdėjus avataran
o ka, mano avataras irgi geras  . jis mano mylimo suns garbei. ir dar pati esu gimusi suns metais  gal kada ir pasikeisiu ji, paseksiu jusu pavyzdziu, bet tai bus tada, kai ismoksiu elgtis su nuotraukom
QUOTE(Žmona @ 2005 06 14, 18:53) Aš jau kokie 3,5 mėn. labai savita,tikra ir drąsi  ir labai džiaugiuos savo avataru  Pusė drąsos po akiniais paslėpta
brangute
2005 06 16, 21:47
Įkėlinėjau savo savitą avatarą pusę vakaro, bet turbūt nesėkmingai...Bet tikrai užkrečiama
vivaflame
2005 06 16, 22:11
o as irgi jungiuos prie jusu, bet man su nuotraukom dar NSO reiks dar pabandyt, bet ir sitas man
Na prisijungiu  Ir aš  Prie atvirųjų
Sveikos prisijungusios prie akcijos!  Kaip malonu
Pinacea
2005 06 16, 22:54
Malonu susipazinti...  Va, Karbyne jau pazinau  Bet man mano asilenas taip patinka...gal ash dar kiek palauksiu su savo abrozdeliu..Ne del to, kad manes niekas nepazintu (kas norejo,galejo jau Galerijoj ar kitur kur pamatyti  ), bet neturiu tinkamo abrozdelio.. Gal atsiras kada  O leliuku nuotraukytes ir man labai labai
QUOTE(Noa @ 2005 06 15, 08:10) Tai ko nededi?  Įdėjau, tik kažkodėl paslėpė po raudonu kryželiu...  Matyt nesu tokia kieta kompiuteristė, kaip nekurios, replikas mėtančios. Neturiu dėl ko slėptis.
Kutuliukas
2005 06 16, 23:34
QUOTE(Eglute @ 2005 06 16, 23:54) Malonu susipazinti...  Va, Karbyne jau pazinau Nu taip taip... rudega...sunkus tas įžymybės gyvenimas...tai čia dar virtualiai...o gatvėj žinok išvis praeit neleidžia
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 17, 00:34) Nu taip taip... rudega...sunkus tas įžymybės gyvenimas...tai čia dar virtualiai...o gatvėj žinok išvis praeit neleidžia   ir dar susižvalgę tarpusavy, uždainuoja tą dainą Lino ir Simonos: "Ar tu ją mateeeeei? Ar tu ją mateeeei? Ji gražesnė, nei tu man sakei, ar tu ją mateei..."
Virdzinija
2005 06 16, 23:59
Kišu savo snukutį ir aš
Erszebeth
2005 06 17, 00:47
QUOTE(Virdzinija @ 2005 06 17, 01:19) Ne, man vis kazka apie taskus aiskina - nors mano nuotrauka vos 5 Kb tesiekia  Nors panaikinu savo dabartini paveiksliuka - jis kazkokiu stebuklingu budu vel atsiranda  Man tas pats  Talpink savo paveikslą kitur, pvz. http://photobucket.com ir linkink iš ten. Durna sistema, neišeina panaikint įdėto avataro
voveriukas36
2005 06 17, 01:06
Nu ir man manau laikas atsinaujint
Erszebeth
2005 06 17, 01:10
Voveriuko avaratas man patinka, koks yra Bet va dėl pašalinimo - nėra taip paprasta. Agne, aš bandžiau šalint nnnn kartų - nieko nesigavo, teko linkint iš kito puslapio  Nežinau, kodėl nepašalina seno paveikslėlio, bet taip yra ne man vienai.
voveriukas36
2005 06 17, 01:13
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 17, 01:10) Voveriuko avaratas man patinka, koks yra Ačiū, ačiū bandžiau įsidėti lyriškesnį pavadinimu "našlavimo sunkumai arba mažam kambarėlį ugnelę kuriu", kur senas ŽYDAS melancholiška veido išraiška kepa sau silkutę, bet kažko neatsinaujina ........
Erszebeth
2005 06 17, 01:26
Bandžiau, bandžiau - kaip nevyriška  Tai ir įsidėk, nėra neperžengiamų kalnų, jei jau aš, moteriška, peržengiau
Erszebeth
2005 06 17, 02:00
Kai dedi avatarą, įrašyk apačioje esančiame laukelyje tavo įdedamo paveikslėlio matmenis. Tavo foto atveju reikia įrašyti 118 x 140
šita problema yra žinoma. Kurį laiką nepasikeičia ir išmetinėja seną paveiksliuką. Man labiausiai padėjo fukuotukaf patarimas - kai įdedi naują avatarą, o išmeta seną iškraipytą vienu metu paspaudi du mygtukus Cltrl ir F5 - akimirksniu pasikeitė vaizdelis
Jau prisijungiau prie akcijos
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 17, 00:17) jau matosi nuotraukytė avatare  , tik mažytė, bet čia kaip kam patinka  maksimaliai galima nurodyt plotį ir aukštį 120x140 kur yra po nuotrauka tušti kvadračiukai Plotis ir Aukštis Logotipo redagavime. Kai įkėliau nuotraukytę iš savo kompo, tai ir matosi, o prieš tai tą pačią buvau įkėlusi iš photobucket, tai nerodė. O maža todėl, kad tai iškirptas fragmentas ir dydį nurodžiau tokį, koks yra. Ar neiškraipys nuotraukos, jei parašysiu 120 x 140?
Erszebeth
2005 06 17, 17:57
QUOTE(edinka @ 2005 06 17, 17:27) Kai įkėliau nuotraukytę iš savo kompo, tai ir matosi, o prieš tai tą pačią buvau įkėlusi iš photobucket, tai nerodė. O maža todėl, kad tai iškirptas fragmentas ir dydį nurodžiau tokį, koks yra. Ar neiškraipys nuotraukos, jei parašysiu 120 x 140? Iškraipys, nes bus uždėtos kitos proporcijos. Dabartinės tavo dydis yra 60x85, tai maksimaliai gali užrašyti 99x140
QUOTE(mamusiuka @ 2005 06 17, 12:09) Jau prisijungiau prie akcijos  Sveikinam! Puikus avataras Jau 12 prisijungusių suskaičiavau šioje temoje
|
|