Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Akcija: "Mano savitas, tikras, drąsus avataras!"
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Kriscius
Mes irgi jungiamės prie jūsų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*Gabriella*
As ir noriu prisijunkti mirksiukas.gif Draugausim blush2.gif smile.gif
Vėtružė
o man nepavyko g.gif , čia gal naujokam nepriklauso? protest.gif
Na tada ir nereik... beee.gif pabandysiu vėliau ax.gif
Aurėja
QUOTE(Vėtružė @ 2005 09 19, 09:06)
o man nepavyko  g.gif , čia gal naujokam nepriklauso?  protest.gif 
Na tada ir nereik...  beee.gif  pabandysiu vėliau  ax.gif
*

visi gali tai padaryti, tokia techninė galimybė yra suteikta kiekvienam forumo dalyviui, nepriklausomai nuo jo statuso ir kt. Mėginkite dar kartą, paskaitykite rekomendacijas "Dažniausiai užduodamų klausimų" skyrelyje bei šioje temoje nuo pradžių, kaip keičiami avatarai. Sėkmės!
Baltike
Priimkit į savo būrį ir mane. Nuotraukytė, tiesa, nelabai vykus. Bet sulaukusi pagranduko pažadu pakeisti šią šeimyninę nuotraukytę į geresnę.
~Aura
nu nemuskit labay smile.gif 4u.gif stai ir mano snukis
Fen-berry
Nutariau ir aš pasirodyti tongue.gif
Aidairi
QUOTE(Aurėja @ 2005 09 20, 07:54)
O besibaiginat rudeniui, lapkritį, pasidarysim loteriją  mirksiukas.gif lis firminių supermama.lt prizų lietus  smile.gif
*

vai.. biggrin.gif pagaliau ir man gal koks lipdukėlis užlis? ax.gif o tai dalyvauju dalyvauju,gyvenu tiesiog nuo senų senovės čia o kaip ir nieko neturiu.. cry.gif
lapkritį blink.gif tai juolabiau kaip tik man.gimtadienio proga cool.gif
Čiauškutė
QUOTE(DAISY @ 2005 09 20, 17:27)
kad jau maciau kai kas savo veida paslepe o sarasiuke dar yra g.gif
*

O besibaiginat rudeniui, lapkritį, pasidarysim loteriją  lis firminių supermama.lt prizų lietus

Kažin ar bus pusė iš to sąrašo , nes dauguma jau ne su savo veidais avatare . Tad rengiant loteriją reikėtų į tai atsižvelgt g.gif
Daisy
Deja deja jau cia nebe drasiu avataru savininkes 4u.gif

8. Erszebeth
12. vivaflame
17. paprasta
18. *Drugelis
21. Juodaplauke
33. severina
34. TauRe
45. vituly
47. vyšnelė
49. Ditka
54. Smurka
59. vaivaj
62. Eglė M.
64. medūza
71. une
75. Rucelie
76. Jurka 07
79. Amžina studentė
82. Jurga
87. Neringucia
90. Eglute
94. Gold Woman
95. Jurgele
99. Kopa
103. babouziuke
109. jutta
111. Nightingale
116. anna

gal ir suklydau siaip ar tai beveik 50 psl staigiai perverst turejau 4u.gif
akvilyte
ir as jau senai save isidejus blush2.gif priimkit ir mane i sarasiuka 4u.gif
Virdzinija
QUOTE(DAISY @ 2005 09 20, 17:32)

gal ir suklydau siaip ar tai beveik 50 psl staigiai perverst turejau 4u.gif
*

thumbup.gif darbštuolėlė! ir netingėjai gi... o gal paprasčiau spausti "Nariai" ir įvedant nick'ą, atsiversti profilį ir patikrinti, ar yra nuotraukėlė g.gif
Daisy
QUOTE(Virdzinija @ 2005 09 20, 22:37)
thumbup.gif darbštuolėlė! ir netingėjai gi... o gal paprasčiau spausti "Nariai" ir įvedant nick'ą, atsiversti profilį ir patikrinti, ar yra nuotraukėlė  g.gif
*

biggrin.gif is tikro neturejau ka veikt biggrin.gif
o per narius ilgiau buciau uztrukusi wink.gif
Aurėja
Šaunuolė, kad "avis paklydėles" mirksiukas.gif suskaičiavai, aš vis nerasdavau tam laiko, bet dar reiks iki lapkričio palūkėt ir iš naujo perskaičiuot rolleyes.gif
rimulka
sveikutes smile.gif
prisiduodu ir as 4u.gif prasom itraukti i sarasiuka ax.gif
MentiRosa
Nu ka prisijungsiu ir as biggrin.gif
Aurėja

i 
Akcijos dalyvių sąrašas - 39-ame temos puslapyje!

Džiaugiamės kiekvienu nauju akcijos dalyviu! Ačiū, kad papuošėte mūsų forumą smile.gif wub.gif
Juodaplauke
nu jau grazinkite mane i sarasa,jau pasitaisiau blush2.gif
Erszebeth
Kodėl aš su klaustuku? Mano avataras savitas, tikrų tikriausias. Vieno meeto metu (žr. forumą "Mamų susitikimai", temą "Tu ar Jūs") būtent tokią mane nufotografavo Kopa. Gerb. Smurka ir visa govėda kitų - liudininkės ax.gif
Savūnė
Ai, Erszebeth, mano ranka buvo tikrų tikriausia, jokių transformacijų neigi mutacijų, bet manęs vis tiek nesuskaičiavo cool.gif
Čiauškutė
QUOTE(Erszebeth @ 2005 09 23, 02:01)
Vieno meeto metu (žr. forumą "Mamų susitikimai", temą "Tu ar Jūs") būtent tokią mane nufotografavo Kopa. Gerb. Smurka ir visa govėda kitų - liudininkės  ax.gif
*

g.gif tada paaiškink šį stebuklą kaip galima pavirst į katę , nes avatare ne tavo veidas nors avataras savitas drinks_cheers.gif
M.A.M.A
Ar tinka, jeigu manasis nuspalvintas, bet vis dėlto tikras?

Beje, kodėl įdėjus jis išsitempė į plotį ir dabar mano žandai atrodo kaip žiurkėno? Aš tokia nesu... cry.gif
~Aura
wA biggrin.gif mano naujesnis biggrin.gif:D:D
Erszebeth
QUOTE(Čiauškutė @ 2005 09 23, 17:42)
g.gif  tada paaiškink šį stebuklą kaip galima pavirst į katę , nes avatare ne tavo veidas nors avataras savitas  drinks_cheers.gif
*

Įtariu, čia alus kaltas g.gif Dar neįmintos visos to stebuklingo gėrimo paslaptys. Tačiau visos to tūso dalyvės šioje katėje atpažino mane, suabejojusių nebuvo - kokių dar įrodymų bereikia? ax.gif
Kutuliukas
Erszebeth, nepasiduok provokacijai. Čia gal katė priėjo ir tavim prisistatė, o anom paskui buvo sarmata prisipažint, kad apsipažino, tai ir susuko pasaką apie katėje atpažintą tave? rolleyes.gif
Erszebeth
Ech jūs... Ko tik nepadarysi dėl prizų laugh.gif Dabar pabandykit neduoti rolleyes.gif
Kutuliukas
QUOTE(Erszebeth @ 2005 09 25, 13:37)
Ech jūs... Ko tik nepadarysi dėl prizų  laugh.gif Dabar pabandykit neduoti  rolleyes.gif
*

O aš jau galvojau man su regėjimu kažkas ni to - vienur rodo tokį, kitur - kitokį laugh.gif Bet pasirodo gerai tongue.gif
Su kuo tu tookius stebuuklus darrai? blush2.gif tau jau vien už anuos prizas priklauso ...šiaip tongue.gif
Erszebeth
Ulead GIF animator (nu aišku ir Photoshop padeda) - bandomąją versiją galima parsisiųsti oficialiai (15 dienų galioja), pvz. iš čia, o jei nori visąlaik turėti - teks ieškoti cracko rolleyes.gif
Kutuliukas
Hmz...ko tais neklauso manęs tas downloadinimas dabar (klaidas meta), bet ačiū ax.gif Matyt teks kas penkiojika dienų persiinstaliuot jei patiks, bo kaip elgtis su cracu absoliučiai neįsivaizduoju...Kažkada bandžiau, bet bandymai baigės savaime suprantama nesėkmingai laugh.gif
provansas
nu ką bandžiau įdėti savo snukutį, bet kai susimažino mano foto, pati savęs neatpažįstu cry.gif doh.gif
Skarota Egle
na ir as bandau prie jusu akcijos prisijungti ax.gif , kol kas turiu tik tokia nuotraukyte blush2.gif , bet artimiausiu metu pasitaisysiu ir nusifotkinsiu padoriau
Skarota Egle
QUOTE(Wajda @ 2005 10 04, 13:02)
nu ką bandžiau įdėti savo snukutį, bet kai susimažino mano foto, pati savęs neatpažįstu  cry.gif  doh.gif
*

jo labai sumazina ir kazkaip truputi pakeicia sakyciau g.gif . mano vyras pamates mane sake isimk ta nuotrauka, ba baisiai atrodai, sako dar kas atpazins tongue.gif . nieko sakau iki tol kol nusifotografuosiu padoriau tiks cool.gif
JaHarta
Prisijungiu ir aš blush-anim-cl.gif 4u.gif
SuperMama
Pažiūrėjau kokių techniškai šaunių avatarų yra ir pagalvojau ar nenorėtų kas rankdarbių skyrelyje savo temą atidaryti "Avatarų gamyba" biggrin.gif
Būčiau pirma kliente mirksiukas.gif
griegzde
QUOTE(SuperMama @ 2005 10 11, 11:00)
Pažiūrėjau kokių techniškai šaunių avatarų yra ir pagalvojau ar nenorėtų kas rankdarbių skyrelyje savo temą atidaryti "Avatarų gamyba"  biggrin.gif
Būčiau pirma kliente  mirksiukas.gif
*

Tikrai, kaip įdomu butu thumbup.gif . AŠ ir norečiau kaska pasidaryt su savo nuotrauka, bet nieko nemoku ir net neisivizduoju su kokia programa tai daroma. Na tai ar kasnors sukurs tokia tema?
Peperoni
Nusprendžiau ir aš išlįst į dienos šviesą... ax.gif tik gaila, kad taip sumažint reikia... sad.gif
Kutuliukas
QUOTE(iingri @ 2005 10 12, 19:48)
Na tai ar kasnors sukurs tokia tema?
*

Erszebeth jau buvo sukūrus, bet greit suvokus grėsmę uždarė biggrin.gif
Rutik
Štai ir aš 4u.gif ax.gif
Čili
grįžtu ir aš į drąsių avatarų būrį biggrin.gif pioneer.gif
Erszebeth
QUOTE(medasta @ 2005 10 17, 22:12)
Esu Esu... smile.gif Tik ka su ta kokybe daryti?
*

Proporcijos neišlaikytos. Didžiausias leistinas plotis - 120 px. Tau reikia įvesti plotis 120, aukštis 95, ir neiškraipys smile.gif
medasta
Būtų šaunu tokia tema, nes nesusidoroju su savo avataro kokybe, o ka jau kalbėti apie improvizacijas cry.gif
Buriuke
Prisijungiau ir aš prie jūsų wink.gif

P. S. Tik kaip nuimti tuos baltus kraštus nuo foto g.gif ?
Erszebeth
QUOTE(medasta @ 2005 10 18, 16:05)
Būtų šaunu tokia tema, nes nesusidoroju su savo avataro kokybe, o ka jau kalbėti apie improvizacijas cry.gif
*

Jei nori animacijos ar šiaip grafinių "navarotų", bandysiu pagelbėt, atsiųsk nesumažintą foto jurgan@gmail.com smile.gif

QUOTE(Buriuke @ 2005 10 18, 22:03)
Prisijungiau ir aš prie jūsų  wink.gif

P. S. Tik kaip nuimti tuos baltus kraštus nuo foto  g.gif  ?
*

Apkarpyk tongue.gif
Ramsius
Ir aš tikra...Bet išplaukusi kažkokia user posted image
Žiogienė
Ir aš prisijungčiau, bet nemoku sumažint blush2.gif Čia darbiniam kompe ir programėlės turbut tokios nėr cry.gif Kas pagelbės?
medasta
Man labai patinka, kai matau su kuo bendrauju...Rimtesnis bendravimas drinks_cheers.gif
Eglė M.
QUOTE(miau @ 2005 10 20, 09:16)
Egle M., tu man šioje nuotraukoje labai panaši į Nicole Kidman  wub.gif
*

QUOTE(Savūnė @ 2005 10 20, 09:42)
Aha, esama kažkokių panašumų... Gal tas kailis? rolleyes.gif
*

QUOTE(LinaBoo @ 2005 10 20, 10:56)
O gal tai ir yra Nikolė Kidman? Už tai ir nustebimas iš Eglės M. pusės.  g.gif . Egle M. Sakyk kaip ten yra. Susidomėjimas atsirado  smile.gif
*

na, ačiū, merginos, prisijuokiau nerealiai thumbup.gif

atsakymas - ne, tai ne Nikolė Kidman, tai - Eglė M. po lapės uodega biggrin.gif
game over
QUOTE(Eglė M. @ 2005 10 21, 14:14)
na, ačiū, merginos, prisijuokiau nerealiai  thumbup.gif 

atsakymas - ne, tai ne Nikolė Kidman, tai - Eglė M.  po lapės uodega biggrin.gif
*

Nu bet realiai panaši tu į ją. O gal ji į tave, velnias čia žino mirksiukas.gif . O nebandei tą testuką padaryt, kur nuotrauką savo įmeti ir išmeta į ką iš įžymybių esi panaši? būtų įdomu. Visai neseniai paplepėjimuose buvo.
game over
QUOTE(medasta @ 2005 10 21, 20:39)
LinaBoo, gal gali pasakyti, kur tas testukas yra. Labai norėčiau išbandyt. Ačiū mirksiukas.gif
*

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...opic=43058&st=0

Va ten. Tik nepriimk visko l. rimtai. Galima bandyt ir į ką iš vyrų esi panaši biggrin.gif
JaHarta
O aš norėjau paklausti, kodėl prie mano nicko sąraše (na tų tikrųjų avatorių sąraše) klaustukas g.gif ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.