Mes irgi jungiamės prie jūsų
As ir noriu prisijunkti
o man nepavyko
Na tada ir nereik... QUOTE(Vėtružė @ 2005 09 19, 09:06) visi gali tai padaryti, tokia techninė galimybė yra suteikta kiekvienam forumo dalyviui, nepriklausomai nuo jo statuso ir kt. Mėginkite dar kartą, paskaitykite rekomendacijas "Dažniausiai užduodamų klausimų" skyrelyje bei šioje temoje nuo pradžių, kaip keičiami avatarai. Sėkmės!
Priimkit į savo būrį ir mane. Nuotraukytė, tiesa, nelabai vykus. Bet sulaukusi pagranduko pažadu pakeisti šią šeimyninę nuotraukytę į geresnę.
nu nemuskit labay
Nutariau ir aš pasirodyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 09 20, 07:54) vai.. lapkritį QUOTE(DAISY @ 2005 09 20, 17:27) QUOTE O besibaiginat rudeniui, lapkritį, pasidarysim loteriją lis firminių supermama.lt prizų lietus Kažin ar bus pusė iš to sąrašo , nes dauguma jau ne su savo veidais avatare . Tad rengiant loteriją reikėtų į tai atsižvelgt
Deja deja jau cia nebe drasiu avataru savininkes
8. Erszebeth 12. vivaflame 17. paprasta 18. *Drugelis 21. Juodaplauke 33. severina 34. TauRe 45. vituly 47. vyšnelė 49. Ditka 54. Smurka 59. vaivaj 62. Eglė M. 64. medūza 71. une 75. Rucelie 76. Jurka 07 79. Amžina studentė 82. Jurga 87. Neringucia 90. Eglute 94. Gold Woman 95. Jurgele 99. Kopa 103. babouziuke 109. jutta 111. Nightingale 116. anna gal ir suklydau siaip ar tai beveik 50 psl staigiai perverst turejau
ir as jau senai save isidejus
Šaunuolė, kad "avis paklydėles"
sveikutes
prisiduodu ir as
Nu ka prisijungsiu ir as
Džiaugiamės kiekvienu nauju akcijos dalyviu! Ačiū, kad papuošėte mūsų forumą
nu jau grazinkite mane i sarasa,jau pasitaisiau
Kodėl aš su klaustuku? Mano avataras savitas, tikrų tikriausias. Vieno meeto metu (žr. forumą "Mamų susitikimai", temą "Tu ar Jūs") būtent tokią mane nufotografavo Kopa. Gerb. Smurka ir visa govėda kitų - liudininkės
Ai, Erszebeth, mano ranka buvo tikrų tikriausia, jokių transformacijų neigi mutacijų, bet manęs vis tiek nesuskaičiavo
Ar tinka, jeigu manasis nuspalvintas, bet vis dėlto tikras?
Beje, kodėl įdėjus jis išsitempė į plotį ir dabar mano žandai atrodo kaip žiurkėno? Aš tokia nesu...
wA
QUOTE(Čiauškutė @ 2005 09 23, 17:42) Įtariu, čia alus kaltas
Erszebeth, nepasiduok provokacijai. Čia gal katė priėjo ir tavim prisistatė, o anom paskui buvo sarmata prisipažint, kad apsipažino, tai ir susuko pasaką apie katėje atpažintą tave?
Ech jūs... Ko tik nepadarysi dėl prizų
Ulead GIF animator (nu aišku ir Photoshop padeda) - bandomąją versiją galima parsisiųsti oficialiai (15 dienų galioja), pvz. iš čia, o jei nori visąlaik turėti - teks ieškoti cracko
Hmz...ko tais neklauso manęs tas downloadinimas dabar (klaidas meta), bet ačiū
nu ką bandžiau įdėti savo snukutį, bet kai susimažino mano foto, pati savęs neatpažįstu
na ir as bandau prie jusu akcijos prisijungti
QUOTE(Wajda @ 2005 10 04, 13:02) jo labai sumazina ir kazkaip truputi pakeicia sakyciau
Prisijungiu ir aš
Pažiūrėjau kokių techniškai šaunių avatarų yra ir pagalvojau ar nenorėtų kas rankdarbių skyrelyje savo temą atidaryti "Avatarų gamyba"
Būčiau pirma kliente QUOTE(SuperMama @ 2005 10 11, 11:00) Pažiūrėjau kokių techniškai šaunių avatarų yra ir pagalvojau ar nenorėtų kas rankdarbių skyrelyje savo temą atidaryti "Avatarų gamyba" Būčiau pirma kliente Tikrai, kaip įdomu butu
Nusprendžiau ir aš išlįst į dienos šviesą...
Štai ir aš
grįžtu ir aš į drąsių avatarų būrį
Būtų šaunu tokia tema, nes nesusidoroju su savo avataro kokybe, o ka jau kalbėti apie improvizacijas
Prisijungiau ir aš prie jūsų
P. S. Tik kaip nuimti tuos baltus kraštus nuo foto QUOTE(medasta @ 2005 10 18, 16:05) Būtų šaunu tokia tema, nes nesusidoroju su savo avataro kokybe, o ka jau kalbėti apie improvizacijas Jei nori animacijos ar šiaip grafinių "navarotų", bandysiu pagelbėt, atsiųsk nesumažintą foto jurgan@gmail.com QUOTE(Buriuke @ 2005 10 18, 22:03) Apkarpyk
Ir aš tikra...Bet išplaukusi kažkokia
Ir aš prisijungčiau, bet nemoku sumažint
Man labai patinka, kai matau su kuo bendrauju...Rimtesnis bendravimas
QUOTE(miau @ 2005 10 20, 09:16) QUOTE(Savūnė @ 2005 10 20, 09:42) QUOTE(LinaBoo @ 2005 10 20, 10:56) O gal tai ir yra Nikolė Kidman? Už tai ir nustebimas iš Eglės M. pusės. na, ačiū, merginos, prisijuokiau nerealiai atsakymas - ne, tai ne Nikolė Kidman, tai - Eglė M. po lapės uodega QUOTE(Eglė M. @ 2005 10 21, 14:14) na, ačiū, merginos, prisijuokiau nerealiai atsakymas - ne, tai ne Nikolė Kidman, tai - Eglė M. po lapės uodega Nu bet realiai panaši tu į ją. O gal ji į tave, velnias čia žino QUOTE(medasta @ 2005 10 21, 20:39) http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...opic=43058&st=0 Va ten. Tik nepriimk visko l. rimtai. Galima bandyt ir į ką iš vyrų esi panaši
O aš norėjau paklausti, kodėl prie mano nicko sąraše (na tų tikrųjų avatorių sąraše) klaustukas
|