Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Akcija: "Mano savitas, tikras, drąsus avataras!"
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
babble
Ai, as dar kuris laikas save photoshopu padailinsiu ir tada ikelsiu mirksiukas.gif o tai kazko visi sako, kad "is veido isejau" cry.gif
Mėlynplauke
O mano nuomone ir nuotraukos, ir paveikslėliai tinka į avatarus.
nuotrauka žinoma leidžia atpažinti, bet paveikslėliai ypač jei jie "įdomiai iškalbingi" (va pvz Happy tongue.gif , tai daugiau ką pasako apie žmogų nei papozuota nuotrauka g.gif
P.S. apie savo avatarą kol kas patyliu - bo rankos "nedatraukia" idėjišką paveikslėlį susirast, o ir kur ieškot nelabai žinau blush2.gif teks matyt nuotrauką įsidėt... bet ką daryt jei nuosavas veidas neatrodo labai puošnus doh.gif
Kutuliukas
QUOTE(Mėlynplauke @ 2005 06 18, 10:26)
bet ką daryt jei nuosavas veidas neatrodo labai puošnus  doh.gif
*

Nu... happy "veidas" tai turbūt tikrai puošnesnis biggrin.gif
edinka
O mano nuomone ir nuotraukos, ir paveikslėliai tinka į avatarus.
nuotrauka žinoma leidžia atpažinti, bet paveikslėliai ypač jei jie "įdomiai iškalbingi" (va pvz Happy  tongue.gif , tai daugiau ką pasako apie žmogų nei papozuota nuotrauka  g.gif
P.S. apie savo avatarą kol kas patyliu - bo rankos "nedatraukia" idėjišką paveikslėlį susirast, o ir kur ieškot nelabai žinau  blush2.gif teks matyt nuotrauką įsidėt... bet ką daryt jei nuosavas veidas neatrodo labai puošnus  doh.gif
*

Betgi čia ne misių konkursas ax.gif , Mėlynplauke, pasirodyk tokia, kokia esi. Negi kaip happy susitapatinsi su kažkokiu tai ŽMOGĖNU doh.gif
Germante
Prisijungiam ir mes su maze sunglasses2.gif
Germante
Karbyne, tu labai panasi i viena mano drauge smile.gif Kaip smagu, kai zinai kaip SM dalyves atrodo thumbup.gif
Aurėja
QUOTE(brangute @ 2005 06 17, 22:42)
Nemoku padidint normaliai...Tai dabar toks juokingas biggrin.gif

QUOTE(babble @ 2005 06 17, 22:47)
Ai, as dar kuris laikas save photoshopu padailinsiu ir tada ikelsiu mirksiukas.gif

teks matyt nuotrauką įsidėt...

laukiam laukiam jūsų visų photo.gif bye1.gif

QUOTE(Germante @ 2005 06 18, 18:02)
Prisijungiam ir mes su maze  sunglasses2.gif
*

Sveika prisijungus! Jau 13-a "užkrato nešiotojų" turim! clap_1.gif clap.gif
Kutuliukas
Reikia tom, kas prie akcijos prisijungia SM lipduką duot. Iškart kaip sukrustų laugh.gif
Bet žinokit įdomu...va šiandie dar Milabra sako, kad "susekė" rolleyes.gif
Kutuliukas
Jurgita_b dar po forumą "tikra" klaidžioja, Šiaurė gal "tikra" g.gif , dar pasitaiko su nuotraukytėm sutikt...mamulia ir SuperMama. Va tongue.gif
paprasta
na, ir aš prisijungiau tongue.gif
LYLY
Žinai malonu , kai pagalvoji kad ką nors pažinčiau. biggrin.gif O tai kai pagalvoji, vaikščioti vienai liūdna, tuo labiau kai susilauksiu sūnelio cry.gif
Erszebeth
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 19, 00:24)
Reikia tom, kas prie akcijos prisijungia SM lipduką duot. Iškart kaip sukrustų laugh.gif
*

Najau, Karbyne, fuj - tiek nusipigint, kad savo feisą už lipduką parduot schmoll.gif schmoll.gif Bo jeigu feisas už lipduką, tai ką reikėtų parodyti už marškinėlius? blink.gif tongue.gif Na jau ne, čia kaip meilėje - arba už dyką, arba už jokius pinigus ir juolab ne už lipdukus doh.gif
Noa
QUOTE(LYLY @ 2005 06 19, 19:15)
Žinai malonu , kai pagalvoji kad ką nors pažinčiau.  biggrin.gif  O tai kai pagalvoji, vaikščioti vienai liūdna, tuo labiau kai susilauksiu sūnelio cry.gif
*

Tai jau tu patikėk, kad kai gims, svajosi, kad tave vieną kur paleistų bent 15 minučių laugh.gif Bent į dušą, bent pakakot biggrin.gif O taip - tik dviese ir dviese... biggrin.gif
Mėlynplauke
QUOTE(edinka @ 2005 06 18, 15:56)
Betgi čia ne misių konkursas  ax.gif , Mėlynplauke, pasirodyk tokia, kokia esi. Negi kaip happy susitapatinsi su kažkokiu tai ŽMOGĖNU  doh.gif
*

na sakyk prašau o kam tuomet nickai reikalingi??
man kažkaip tuomet dark eisčiua atrodo - vardas išgalvotas, o veidas savas doh.gif
kažkaip man šie dalykai neatsiejami ir kai savo veido atspindį matau tai nekyla minčių į jį kitaip nei savu vardu kreiptis schmoll.gif

o dėl "misių konkurso" aš bent iš dalies nesutinku rolleyes.gif
Mėlynplauke
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 19, 19:15)
Najau, Karbyne, fuj - tiek nusipigint, kad savo feisą už lipduką parduot  schmoll.gif  schmoll.gif  Bo jeigu feisas už lipduką, tai ką reikėtų parodyti už marškinėlius?  blink.gif  tongue.gif Na jau ne, čia kaip meilėje - arba už dyką, arba už jokius pinigus ir juolab ne už lipdukus  doh.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif na teisiog super, net nuotaika pakilo (čia apie marškinėlių idėją) bis.gif

Superbaba - kaip suprasti tavo nuotrauką - tu jau prisijungusi prie akcijos? mirksiukas.gif jei taip, tai gera mintis - ką čia veidą, tuomet jau visu ūgiu pirmyn rolleyes.gif
Kutuliukas
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 19, 20:15)
Najau, Karbyne, fuj - tiek nusipigint, kad savo feisą už lipduką parduot  schmoll.gif
*

Ką nusipigint?... ką parduot? aš tau gi savo "veiduko" nė už diiidelį šokoladą neparduočiau tongue.gif Bo tokį naują veidą kitur nusipirkt ir pigiau galima, tik nesakysiu kur laugh.gif Lipdukas čia kaip štampas ant paso... tongue.gif Antra vertus aš tokį anokį jau kaip ir turiu, tai man nebelabai ir aktualu. Šiap "garsiai" galvoju laugh.gif
*Drugelis
Prisijungiu. Shtai mano abrozdelis. Fotosesija vadinosi "Skrisk, drugy, i shviesa" laugh.gif Patogus avataras - gatvej autografu prashinetojai nevargina, praeiti duoda tongue.gif
Erszebeth
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 19, 20:36)
Ką nusipigint?... ką parduot? aš tau gi savo "veiduko" nė už diiidelį šokoladą neparduočiau  tongue.gif Bo tokį naują veidą kitur nusipirkt ir pigiau galima, tik nesakysiu kur laugh.gif Lipdukas čia kaip štampas ant paso... tongue.gif Antra vertus aš tokį anokį jau kaip ir turiu, tai man nebelabai ir aktualu. Šiap "garsiai" galvoju laugh.gif
*

Kodėl tu svarstai apie pardavimą man? blink.gif Ginkdie, nereikia man antro veiduko - nei taviškio, nei pigesnio - esu įsitikinus, kad su dviem atrodyčiau tik blogiau blush2.gif doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O šios virtualios valstybės pasas su visais štampais (tarkim, logotipu viršuje, kairėje) yra kiekvieno(s) iš mūsų profilis... Kokio dar paso reikia? blink.gif
Kutuliukas
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 19, 22:01)
Kokio dar paso reikia?  blink.gif
*

Nu matai...pasas sąvoka plati...mano bendrapalatietė kai pagimdė, tai spėk kokį vaiko "pasą" jai parodė ? blush2.gif Taip ir pasakė - pasas laugh.gif tai čia irgi...ne visai tas...bet jokio oficialaus dokumentų darymo galvoj tikrai neturiu ... Tiesiog bandau vaizdžiai kalbėt, kad visiem suprantamiau būtų laugh.gif
BiZė
Aš ir noriu prisijungti, bet dar matau nerodo mano avataro, na kai pasijungs, pamatysit smile.gif
FU
Sveikutes mirksiukas.gif
As ir noriu dalyvaut siame konkurselyje 4u.gif
Aurėja
QUOTE(paprasta @ 2005 06 19, 18:09)
na, ir aš prisijungiau tongue.gif
*

QUOTE(Drugeliomama @ 2005 06 19, 22:00)
Prisijungiu. Shtai mano abrozdelis.

QUOTE(BaMbiZiukE @ 2005 06 20, 06:50)
Aš ir noriu prisijungti, bet dar matau nerodo mano avataro, na kai pasijungs, pamatysit smile.gif
*

QUOTE(Siguciux @ 2005 06 20, 09:07)
Sveikutes  mirksiukas.gif
As ir noriu dalyvaut siame konkurselyje 4u.gif

sveikos prisijungusios - mūsų pamažu vis daugėja thumbup.gif Šioje temoje tuoj bus 20 group.gif
Faithful
va ir aš jau su nuotrauka mirksiukas.gif
LYLY
thumbup.gif Kuo daugiau tuo linksmiau rolleyes.gif
Faithful
QUOTE(Aurėja @ 2005 06 20, 09:24)
Šaunuolė!  clap_1.gif  good.gif
*

kažkaip jausenai galvojau save įsidėti, bet vat jūsų šitas sumanymas viską pagreitino smoke.gif new_russian.gif yahoo.gif biggrin.gif
Juodaplauke
jau seniai isidejau savo nuotrauka vietoj paveiksliuku ax.gif
indreka
Aš taip pat dar prieš šią akciją įsimetus nuotraukėlę mirksiukas.gif .
ilja
Žiūriu, ko gi čia tiek daug veidų forume atsirado mirksiukas.gif O gi, akcija-atrakcija vyksta thumbup.gif bandau ir aš prisijungti smile.gif
game over
QUOTE(LYLY @ 2005 06 21, 09:08)
BET PAŽIŪRĖK KIEK LANKOSI ŠITAME KLUBE biggrin.gif , DEJA DAUGUMA NENORI AR BIJO DĖTI AVATARĄ g.gif
*

Dauguma tiesiog negali. Neturi skaitmeninio fotiko, pvz., arba skenerio, arba nemoka sumažinti savo nuotraukos iki reikiamo dydžio ir t.t.
Faithful
aha ir aš galvoju, kad dauguma galėtų čia prisijungti prie šios akcijos, tik ne visos turi galimybes, tačiau sknerio paslauga galima pasinaudoti ir už lt, pvz, kokioje nors kompiuterių parduotuvėja ar panašaia, pas mus viena nuotrauka nuskanuoti kainuoja 0,40 cnt. mirksiukas.gif
Kutuliukas
QUOTE(maka @ 2005 06 21, 12:50)
As, pvz. nededu todel, kad kiekvienas norintis galetu uzsiseivinti nuotrauka i kompa. Aisku, niekam neidomu, bet. Jei adminas nuimtu ta galimybe, tada ideciau  smile.gif
*

Tai kas, kad gali? Kokio čia jau dydžio tėra ta nuotraukytė...Be to je jau man baisiai kažkieno avataro prireiktų, tikrais rasčiau būdą kaip jį išsisaugoti, net jei ir nūtų nuimta užseivinimo galimybė...Paprasčiausiai per PrintScrean išsisaugodama visą langą ir išsikirpdama tiek kiek reikia tongue.gif
biggrin.gif
LT saulele

nu bet būna gražių moterų ax.gif , aš čia maniau, kad pora merginų "iš interneto" logo susidėjusios, o jos iš tikro tokios gražios doh.gif 4u.gif
Paloma
Nesiafišuoju ir nesiafišuosiu, nes jei kasdien matyčiau savo abrozdėlį virtualiame pasaulyje, kažin, ar kokią mintį suregzčiau - prislėgtų begalinės atsakomybės našta. Geriau jau liksiu anonime. Na, o drąsias - SVEIKINU drinks_cheers.gif
Erszebeth
O aš su šia akcija išvis suvaikėjau biggrin.gif Naują žaislą gavau - kai tik turiu laisvesnę minutę, karpau visas skaitmenines nuotraukas ir su photoshopu gaminu avatarčikus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kaip anksčiau nesugalvojau - ir savi, ir pačios daryti tongue.gif Ir su grafika gal pagaliau pramoksiu dirbti thumbup.gif
remka
As kažkaip dar pradžioj tokį blogai matomą įsidėjau-čia pradžiai,tai jau čia taip madinga darosi blush2.gif
Delusion
Įsidėjau iki pirmo dūrio į paširdžius..... smile.gif
LYLY
KO TAIP TRAGIŠKAI NUSITEIKUSI 4u.gif
Coja
labuka, na, pagaliau ir man pavyko sutvarkyti savo nuotraukytę, kad ją įkeltų, neveltui vargau vakar visą vakarą ir dar šiandien doh.gif
ar matote mane?
Erszebeth
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 21, 22:10)
Ta prasme , labai įtikinamai atrodo, nia? Išlietas lyderis ? laugh.gif
Su kuo tu tuos langiukus nušviesini ? atsibodo knistis  blush2.gif
*

Iš pradžių pasidarau apšvietimą visos nuotraukos (Filter -> Render -> Lighting effects), kraštai lieka tamsūs. Tada tuose kraštuose žymiu keturkampius ir juos "apšviečiu" tokiu pat principu kiekvieną atskirai mirksiukas.gif Profesionalas įtariu užjuoktų laugh.gif doh.gif (Panašiai gaunasi ir jei darai per Image -> Adjustments -> Brightness)
Aurėja
QUOTE(daurynka @ 2005 06 21, 22:20)
g.gif nedaug aš čia ir pasikeitus... biggrin.gif nelabai laiko turiu,bet ko gero taisysiuosi...ir aš noriu prie akcijos  drinks_cheers.gif
*

gi rašiau, kad labai užkrečiama megalol.gif
Delusion
QUOTE(Sandree @ 2005 06 21, 18:00)
Na delusion tikrai labai faina motera esi  blush2.gif  tikrai nemanau kad tau kas nors nutiks  biggrin.gif  ne jei ir nutiks tai nebent iš grožio  tongue.gif
*

Ačiū, teisybę pasakius čia po grožio kursų, kur "manekenė" buvau ir ant mano snukučio rodė kaip reik dažytis, pati taip mozotis nemoku tongue.gif
Karbyne, esi vyresnė už mani vos vos, ale atrodai jaunesnė smile.gif
(kažkoks biesas pagavo, po Smurkos reportažų gimtus kraštus pamačius dzūkuot pradėjau biggrin.gif )
Faithful
Na tiesą pasakius, tikrai labai smagu bendrauti, kai matai su kuom bendrauji mirksiukas.gif
inore
Na va pasikeičiau ir aš, tik dabar jau radau kita nuotrauka kuria norėčiau įsidėti, bet kažkodėl neleidžia. g.gif
Kutuliukas
QUOTE(delusion @ 2005 06 21, 23:04)
Karbyne, esi vyresnė už mani vos vos, ale atrodai jaunesnė smile.gif
*

Ale kai aš 26 metų būdama su kelių mėnesių pima dukra kieme pasirodydavau, tai nepažįstančios moterėlės į mane žiūrėdamos dar ir galvą palinguodavo ("vaje vaje, vaikai vaikų prisigimdo") laugh.gif Tai nežinau gerai čia ar blogai tokis atrodymas g.gif rolleyes.gif
LYLY
thumbup.gif Tikrai faina, kad vis daugėja prisijungusiu ir man maloniau bendrauti biggrin.gif
Tik va dėl jaunesnės atrodymo, tai genai biggrin.gif Esu ne vieną kartą pati pajutus biggrin.gif turbūt be paso į kitus miestus negaliu važiuoti biggrin.gif
edinka
Kokios jūs šaunuolės , ypač tos, kurios bandot savo avatarus pagražinti. Tuomet gaunasi tokie meniški ir nereikia tų visokių animuotų ar svetimų įžymybių feisikų. doh.gif
Jicky
Nu va, ir aš prisijungiu prie jūsų 4u.gif
Tik nuotrauka prastoka, nerandu šito varianto originalo. Kai turėsiu gražesnių, pasikeisiu ax.gif
Salomeja
QUOTE(jovita02 @ 2005 06 22, 09:58)
Aš irgi įsidėčiau, turiu kelias nuotraukėles kompe, bet pas mane darbiniam kompe nėra jokio programėlės kur leistų pakoreguoti nuotrauką, o parsisiųsti neleidžia adminai.
Gal kas padėtų???
*

na paintas tai tikrai turi but, gi su windousais buna:) apkirpsi pakeisi formata ir pradziai uzteks, o po to jau rasi kur kokia programele:)
Deganti
Atrodo pavyko ta savita veida idet, tuoj paziuresim smile.gif
Jicky
QUOTE(Onora @ 2005 06 22, 15:05)
Jau jei labai nori zmogus pasirodyti- tai gali ikelti foto i Galerija.
*

Nu čia dabar? blink.gif Jau ko ko, bet pasirodyt aš čia mažiausiai noriu. Tiesiog norėjau prisijungt prie šios akcijos ir tiek mirksiukas.gif ir nesakau, kad būsiu dabar čia amžinai tik su savo foto schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.