Ai, as dar kuris laikas save photoshopu padailinsiu ir tada ikelsiu
O mano nuomone ir nuotraukos, ir paveikslėliai tinka į avatarus.
nuotrauka žinoma leidžia atpažinti, bet paveikslėliai ypač jei jie "įdomiai iškalbingi" (va pvz Happy P.S. apie savo avatarą kol kas patyliu - bo rankos "nedatraukia" idėjišką paveikslėlį susirast, o ir kur ieškot nelabai žinau QUOTE(Mėlynplauke @ 2005 06 18, 10:26) O mano nuomone ir nuotraukos, ir paveikslėliai tinka į avatarus. nuotrauka žinoma leidžia atpažinti, bet paveikslėliai ypač jei jie "įdomiai iškalbingi" (va pvz Happy P.S. apie savo avatarą kol kas patyliu - bo rankos "nedatraukia" idėjišką paveikslėlį susirast, o ir kur ieškot nelabai žinau Betgi čia ne misių konkursas
Prisijungiam ir mes su maze
Karbyne, tu labai panasi i viena mano drauge
QUOTE(brangute @ 2005 06 17, 22:42) Nemoku padidint normaliai...Tai dabar toks juokingas QUOTE(babble @ 2005 06 17, 22:47) Ai, as dar kuris laikas save photoshopu padailinsiu ir tada ikelsiu QUOTE(Mėlynplauke @ 2005 06 18, 10:26) teks matyt nuotrauką įsidėt... laukiam laukiam jūsų visų QUOTE(Germante @ 2005 06 18, 18:02) Sveika prisijungus! Jau 13-a "užkrato nešiotojų" turim!
Reikia tom, kas prie akcijos prisijungia SM lipduką duot. Iškart kaip sukrustų
Bet žinokit įdomu...va šiandie dar Milabra sako, kad "susekė"
Jurgita_b dar po forumą "tikra" klaidžioja, Šiaurė gal "tikra"
na, ir aš prisijungiau
Žinai malonu , kai pagalvoji kad ką nors pažinčiau.
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 19, 00:24) Najau, Karbyne, fuj - tiek nusipigint, kad savo feisą už lipduką parduot QUOTE(LYLY @ 2005 06 19, 19:15) Žinai malonu , kai pagalvoji kad ką nors pažinčiau. Tai jau tu patikėk, kad kai gims, svajosi, kad tave vieną kur paleistų bent 15 minučių QUOTE(edinka @ 2005 06 18, 15:56) Betgi čia ne misių konkursas na sakyk prašau o kam tuomet nickai reikalingi?? man kažkaip tuomet dark eisčiua atrodo - vardas išgalvotas, o veidas savas kažkaip man šie dalykai neatsiejami ir kai savo veido atspindį matau tai nekyla minčių į jį kitaip nei savu vardu kreiptis o dėl "misių konkurso" aš bent iš dalies nesutinku QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 19, 19:15) Najau, Karbyne, fuj - tiek nusipigint, kad savo feisą už lipduką parduot Superbaba - kaip suprasti tavo nuotrauką - tu jau prisijungusi prie akcijos? QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 19, 20:15) Ką nusipigint?... ką parduot? aš tau gi savo "veiduko" nė už diiidelį šokoladą neparduočiau
Prisijungiu. Shtai mano abrozdelis. Fotosesija vadinosi "Skrisk, drugy, i shviesa"
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 19, 20:36) Ką nusipigint?... ką parduot? aš tau gi savo "veiduko" nė už diiidelį šokoladą neparduočiau Kodėl tu svarstai apie pardavimą man? QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 19, 22:01) Nu matai...pasas sąvoka plati...mano bendrapalatietė kai pagimdė, tai spėk kokį vaiko "pasą" jai parodė ?
Aš ir noriu prisijungti, bet dar matau nerodo mano avataro, na kai pasijungs, pamatysit
Sveikutes
As ir noriu dalyvaut siame konkurselyje QUOTE(paprasta @ 2005 06 19, 18:09) QUOTE(Drugeliomama @ 2005 06 19, 22:00) Prisijungiu. Shtai mano abrozdelis. QUOTE(BaMbiZiukE @ 2005 06 20, 06:50) QUOTE(Siguciux @ 2005 06 20, 09:07) Sveikutes As ir noriu dalyvaut siame konkurselyje sveikos prisijungusios - mūsų pamažu vis daugėja
va ir aš jau su nuotrauka
jau seniai isidejau savo nuotrauka vietoj paveiksliuku
Aš taip pat dar prieš šią akciją įsimetus nuotraukėlę
Žiūriu, ko gi čia tiek daug veidų forume atsirado
aha ir aš galvoju, kad dauguma galėtų čia prisijungti prie šios akcijos, tik ne visos turi galimybes, tačiau sknerio paslauga galima pasinaudoti ir už lt, pvz, kokioje nors kompiuterių parduotuvėja ar panašaia, pas mus viena nuotrauka nuskanuoti kainuoja 0,40 cnt.
QUOTE(maka @ 2005 06 21, 12:50) As, pvz. nededu todel, kad kiekvienas norintis galetu uzsiseivinti nuotrauka i kompa. Aisku, niekam neidomu, bet. Jei adminas nuimtu ta galimybe, tada ideciau Tai kas, kad gali? Kokio čia jau dydžio tėra ta nuotraukytė...Be to je jau man baisiai kažkieno avataro prireiktų, tikrais rasčiau būdą kaip jį išsisaugoti, net jei ir nūtų nuimta užseivinimo galimybė...Paprasčiausiai per PrintScrean išsisaugodama visą langą ir išsikirpdama tiek kiek reikia nu bet būna gražių moterų
Nesiafišuoju ir nesiafišuosiu, nes jei kasdien matyčiau savo abrozdėlį virtualiame pasaulyje, kažin, ar kokią mintį suregzčiau - prislėgtų begalinės atsakomybės našta. Geriau jau liksiu anonime. Na, o drąsias - SVEIKINU
O aš su šia akcija išvis suvaikėjau
As kažkaip dar pradžioj tokį blogai matomą įsidėjau-čia pradžiai,tai jau čia taip madinga darosi
Įsidėjau iki pirmo dūrio į paširdžius.....
KO TAIP TRAGIŠKAI NUSITEIKUSI
labuka, na, pagaliau ir man pavyko sutvarkyti savo nuotraukytę, kad ją įkeltų, neveltui vargau vakar visą vakarą ir dar šiandien
ar matote mane? QUOTE(Karbynė @ 2005 06 21, 22:10) Ta prasme , labai įtikinamai atrodo, nia? Išlietas lyderis ? Su kuo tu tuos langiukus nušviesini ? atsibodo knistis Iš pradžių pasidarau apšvietimą visos nuotraukos (Filter -> Render -> Lighting effects), kraštai lieka tamsūs. Tada tuose kraštuose žymiu keturkampius ir juos "apšviečiu" tokiu pat principu kiekvieną atskirai QUOTE(Sandree @ 2005 06 21, 18:00) Na delusion tikrai labai faina motera esi Ačiū, teisybę pasakius čia po grožio kursų, kur "manekenė" buvau ir ant mano snukučio rodė kaip reik dažytis, pati taip mozotis nemoku Karbyne, esi vyresnė už mani vos vos, ale atrodai jaunesnė (kažkoks biesas pagavo, po Smurkos reportažų gimtus kraštus pamačius dzūkuot pradėjau
Na tiesą pasakius, tikrai labai smagu bendrauti, kai matai su kuom bendrauji
Na va pasikeičiau ir aš, tik dabar jau radau kita nuotrauka kuria norėčiau įsidėti, bet kažkodėl neleidžia.
QUOTE(delusion @ 2005 06 21, 23:04) Ale kai aš 26 metų būdama su kelių mėnesių pima dukra kieme pasirodydavau, tai nepažįstančios moterėlės į mane žiūrėdamos dar ir galvą palinguodavo ("vaje vaje, vaikai vaikų prisigimdo") Tik va dėl jaunesnės atrodymo, tai genai
Kokios jūs šaunuolės , ypač tos, kurios bandot savo avatarus pagražinti. Tuomet gaunasi tokie meniški ir nereikia tų visokių animuotų ar svetimų įžymybių feisikų.
Nu va, ir aš prisijungiu prie jūsų
Tik nuotrauka prastoka, nerandu šito varianto originalo. Kai turėsiu gražesnių, pasikeisiu QUOTE(jovita02 @ 2005 06 22, 09:58) Aš irgi įsidėčiau, turiu kelias nuotraukėles kompe, bet pas mane darbiniam kompe nėra jokio programėlės kur leistų pakoreguoti nuotrauką, o parsisiųsti neleidžia adminai. Gal kas padėtų??? na paintas tai tikrai turi but, gi su windousais buna:) apkirpsi pakeisi formata ir pradziai uzteks, o po to jau rasi kur kokia programele:)
Atrodo pavyko ta savita veida idet, tuoj paziuresim
|