Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Akcija: "Mano savitas, tikras, drąsus avataras!"
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Mally
QUOTE(JaHarta @ 2005 10 23, 13:51)
O aš norėjau paklausti, kodėl prie mano nicko sąraše (na tų tikrųjų avatorių sąraše) klaustukas g.gif ?
*

Aš tavo avataro nematau, tuščias langelis, o kamputyje raudonas kryžiukas g.gif
Aurėja
QUOTE(DAISY @ 2005 10 24, 20:31)
o kada trauksit burtus, jei butu galima gal traukit penktadieni, tada kas butu atvaziave pasiimtu mielus niekucius  4u.gif
*

ištrauksim kiek anksčiau, kad galėtume čia paskelbti laimėtojų sąrašiuką, ir tie, kas atvyks į parodą penktadienį, ir kas šeštadienį - visi galės atsiimti prizus jiems patogiu metu - supermama.lt stende abi dienas smile.gif
wwwtania
Sveiki, preš pora denų pakeičiau savo avatara į nuotrauką nežinodama kad čia net akcija vyksta, tiesiog pagalvojau -kam ješkoti tinkomiausio sau visame internete,jei gali savo notaika išreikšti per nuotrauka iš savo albumo biggrin.gif . O šianden užejau į šią temą... Tai registrokit ir mane thumbup.gif
Kenya
Laba, prisikabinu ir aš prie jūsų būrio biggrin.gif
vivaflame
tai kaip cia su tais nugaletojais? kuri penktadieni ar, net ne penktadieni, zodziu, zinoti noriu smile.gif
Čili
QUOTE(vivaflame @ 2005 11 05, 17:32)
tai kaip  cia su tais nugaletojais? kuri penktadieni ar, net ne penktadieni, zodziu, zinoti noriu smile.gif
*

tai pirmiau savo foto įsidėk, o tada klausinėk biggrin.gif
Kootwella

O kodėl aš nepriskaičiuota??? g.gif Juk savo avatare taip pat įsidėjau autentišką savo nuotrauką 4u.gif KAIP galėčiau "prisirašyti" ir dalyvauti? ax.gif blush2.gif
meškutė_Nida
QUOTE(Kootwella @ 2005 11 08, 15:12)
O kodėl aš nepriskaičiuota??? g.gif Juk savo avatare taip pat įsidėjau autentišką savo nuotrauką 4u.gif KAIP galėčiau "prisirašyti" ir dalyvauti? ax.gif  blush2.gif
*

Praktiškai šiuo savo postu ir "prisirašei" mirksiukas.gif Bet, tiesą pasakius, bendravom virtualiai ir net nepagalvojau, kad čia tavo nuotrauka... ax.gif Gražuuuu rolleyes.gif
Kirameki
Sveikos, mamytės smile.gif
Ir aš noriu prie jūsų prisijungti smile.gif
vivaflame
QUOTE(Čili @ 2005 11 08, 13:36)
tai pirmiau savo foto įsidėk, o tada klausinėk biggrin.gif
*

laba diena, o tai čia kas, ne mano savitas ir tikras?

Aurėja
Štai jos/jie - savitų, tikrų, drąsių avatarų savininkai!!! clap_1.gif yahoo.gif

1. SuperMama
2. Aurėja
3. Karbynė
4. Upsiukas
5. Žmona
6. Vilyte
7. Vaidullka
8. Erszebeth
9. edinka
10. GRAIKIJA
11. LYLY
12. vivaflame (?)
13. Tomygirl
14. Virdzinija
15. mamusiuka
16. Germante
17. paprasta (?)
18. *Drugelis (?)
19. Siguciux
20. Sandrutė
21. Juodaplauke
22. indreka
23. ilja
24. Zhiema
25. Salomeja
26. remka
27. Delusion
28. coja
29. inore
30. Supergirl
31. rasyte
32. Elina
33. sevverina (?)
34. TauRe (?)
35. *mamyte*
36. Akvarelė
37. SuperBaba
38. Čiauškutė
39. bea
40. selll
41. Šaltmėtė
42. Aqa
43. boruzka (?)
44. ^^ liutuke
45. vituly (?)
46. Baltupyte
47. vyšnelė (?)
48. Rasitux
49. Ditka (?)
50. Birma
51. mamagitana
52. varlyte
53. redžikė
54. Smurka (?)
55. gutė*
56. Mally
57. ewa
58. xenzy
59. vaivaj (?)
60. meškutė Nida
61. Ieva-Pieva
62. Eglė M.
63. nneringa
64. medūza (?)
65. BaMbiziukE
66. Valentinka
67. Zaiza
68. vilmuke
69. sulytuke
70. murena
71. une (?)
72. ostra
73. rima 55
74. Donalda
75. Rucelie (?)
76. Jurka 07 (?)
77. Jazminėlė
78. Milde
79. Amžina studentė (?)
80. Žvaigždutė
81. Melodyy
82. Jurga (?)
83. katarina
84. MIGA
85. Mazhulele
86. Gold Man
87. Neringucia (?)
88. Baronė
89. remka
90. Strika
91. Devita
92. jovita02
93. Ugnisss
94. Gold Woman (?)
95. Jurgele (?)
96. Liu
97. Mamūškė
98. Momo
99. Kopa (?)
100. Jaunyste
101. DAISY
102. dopa
103. babouziuke (?)
104. INKOGNITO
105. berrry
106. joreta
107. kliuska
108. lilijal
109. jutta (?)
110. Aidairi
111. Nightingale (?)
112. Jomke
113. Ugniaplaukė
114. Dianela
115. *raskė*
116. dance
117. anna (?)
118. Julena
119. tany
120. Indijaa
121. Julyyte
122. Raselita
123. dziulka
124. spaNguoliuke
125. Kriscius
126. Linutemamyte
127. Baltike
128. ~Aura
129. Mega
130. akvilyte
131. rimulka
132. Sally
133. Cukraus-pudra
134. Skarota Egle
135. JaHarta (?)
136. Astapetra
137. Rutik
138. Čili
139. medasta
140. Ramsius
141. angel 21
142. Just...
143. Kootwella
144. Heiki Heiki!
145. Buriuke
146. .........

IR TAI TIK PRADŽIA smile.gif perlipom tik per pirmąjį šimtas keturiasdešimt'uką mirksiukas.gif

O besibaiginat rudeniui, lapkritį, parodoje "Vaikų šalis 2005" pasidarysim loteriją mirksiukas.gif - lis firminių supermama.lt prizų lietus smile.gif
Kootwella
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 11 08, 20:03)
Praktiškai šiuo savo postu ir "prisirašei" mirksiukas.gif Bet, tiesą pasakius, bendravom virtualiai ir net nepagalvojau, kad čia tavo nuotrauka... ax.gif Gražuuuu rolleyes.gif
*

ačiū...blush-anim-cl.gif 4u.gif
Eglė M.
QUOTE(vivaflame @ 2005 11 05, 17:32)
tai kaip  cia su tais nugaletojais? kuri penktadieni ar, net ne penktadieni, zodziu, zinoti noriu smile.gif
*

ta įžymioji paroda "Vaikų šalis 2005" vyks lapkričio 18-20 dienomis Litexpo parodų rūmuose smile.gif
Peperoni
QUOTE(Kootwella @ 2005 11 08, 15:12)
O kodėl aš nepriskaičiuota??? g.gif Juk savo avatare taip pat įsidėjau autentišką savo nuotrauką 4u.gif KAIP galėčiau "prisirašyti" ir dalyvauti? ax.gif  blush2.gif
*

laaaaaaabai gražus tavo avataras... wub.gif wub.gif
Kootwella
QUOTE(Astapetra @ 2005 11 09, 14:27)

laaaaaaabai gražus tavo avataras... wub.gif  wub.gif

*

notworthy.gif notworthy.gif Žiūrėkit tuoj imsiu ir išpuiksiu nuo tų komplimentų... blush2.gif Ačiū 4u.gif
meškutė_Nida
QUOTE(vivaflame @ 2005 11 09, 08:48)
laba diena, o tai čia kas, ne mano savitas ir tikras?
*

Laba diena tongue.gif
Žinoma, kad savitas ir tikras. biggrin.gif Tik kad dukros, ne tavo... rolleyes.gif
Peperoni
QUOTE(meškutė_Nida @ 2005 11 09, 14:41)
Laba diena tongue.gif
Žinoma, kad savitas ir tikras. biggrin.gif Tik kad dukros, ne tavo... rolleyes.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Buriuke
O kodėl mano vardo nėra sąraše g.gif verysad.gif ?
Strika
4u.gif
Aurėja
Džiugu, kad akcija "Mano savitas, tikras, drąsus avataras!" buvo sėkminga, kad forumas pasipuošė asmeninėmis narių nuotraukomis. Būtų šaunu, jei taip ir liktų mirksiukas.gif Norėtume pakviesti keletą laimingųjų (loterijos būdu atrinktų) akcijos dalyvių 2005 m. lapkričio 18-20 dienomis atvykti į Lietuvos parodų centrą "Litexpo", Laisvės pr. 5, Vilniuje, kur vyks paroda "Vaikų šalis 2005", užsukti į supermama.lt stendą ir atsiimti laimėtą firminį supermama.lt prizą! Ištrauksite lapuką su užrašytu prizo pavadinimu ir džiaugsitės firminiais ženkliukais, pakabukais, kuprinėmis ar puodeliais!

Tokiu pačiu loterijos būdu buvo ištraukti laupukai ir su jūsų nick'ais, renkant akcijos laimėtojus, skelbiame Juos - savitų, tikrų, drąsių avatarų savininkus:

[attachmentid=38567]

[attachmentid=38568]

[attachmentid=38569]

[attachmentid=38570]

[attachmentid=38571]

[attachmentid=38572]

[attachmentid=38586]

[attachmentid=38574]

[attachmentid=38575]

[attachmentid=38576]

[attachmentid=38587]

[attachmentid=38589]

[attachmentid=38579]

[attachmentid=38590]

[attachmentid=38581]

[attachmentid=38582]

[attachmentid=38583]

Ačiū jums už dalyvavimą akcijoje ir iki susitikimo parodoje, supermama.lt stende!

[attachmentid=38584]
Kutuliukas
Ajei thumbup.gif tikis, kad dičkės gimidieną tuo metu pas senelius švęsim g.gif O delegatą vietoj savęs galima? rolleyes.gif
Aurėja
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 12, 19:20)
O delegatą vietoj savęs galima? 

Žinoma galima, tada sutarkim taip: kas turit vietoj savęs delegatą, rašykit man asmeninę žinutę ir praneškit, kas ateis vietoje jūsų. Viską pasižymėsiu ir lauksim!
Kutuliukas
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 12, 19:27)
Žinoma galima, tada sutarkim taip: kas turit vietoj savęs delegatą, rašykit man asmeninę žinutę ir praneškit, kas ateis vietoje jūsų. Viską pasižymėsiu ir lauksim!
*

Gerai, ieškosiu delegato ...vieną galimą variantą jau ir aukščiau esančiame avatare matau g.gif biggrin.gif
Daisy
Koks ankstyvas supermama.gif 000054.gif
Labai džiugu, kad pasisekė friends.gif thumb_yello.gif
esu labai tease.gif
hihi tikiuosi parodoj pažinsit, nes neseniai nusikirpau plaukus nail.gif
Kadangi tikrai (99 proc. ) važiuosiu, galiu paimt ir kitų kauniečių suvenyrus. Jei kam tinka parašykit až mirksiukas.gif
na ir pradžiuginot bigsmile.gif tokį niūrų vakarą wub.gif
akvilyte
clap.gif clap.gif clap.gif kaip faina blush2.gif blush2.gif blush2.gif šiandien visai nuotaikos nėr doh.gif atėjau čia ir išsišiepiau iki ausų yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Skarota Egle
o manes neistrauke cry.gif cry.gif cry.gif
meškutė_Nida
QUOTE(Skarota Egle @ 2005 11 12, 20:35)
o manes neistrauke  cry.gif  cry.gif  cry.gif
*

console.gif Atleisk, negaliu ilgiau su tavim liūdėt- mane tai ištraukė! clap.gif clap.gif clap.gif
Erszebeth
Oho, nejaugi ir man kartą gyvenime pasisekė loterijoje? blink.gif doh.gif clap.gif clap.gif Būtinai užsuksiu į stendą, nes pati irgi turėčiau tomis dienomis ten kažkur netoliese "kabėti".

Tik biškį įdomiai tas mano kašaras atrodo šalia visų kitų - netilpo visi gif'o kadriukai? Dabar atrodo, kad mano avatare TIK ta katė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pinacea
O manes net i sarasha neitrauke.. g.gif kokia neteisybe verysad.gif protest.gif
Kutuliukas
Žinosi kaip blaškytis tongue.gif
Be to pagal šitą avatarą aš asmeniškai tavęs nepažinčiau. Vyras mano irgi tongue.gif
Akvarelė
Na ir praskaidrinot dienelę ax.gif Tikrai nesitikėjau ir niekur nepretendavau 4u.gif Bet jei jau taip sėkmė lėmė, tai mes nieko prieš smile.gif Greičiausiai siųsim savo atstovę Vilniuje, sesytę Baltupytę tongue.gif Žinoma dar reikės su ja pačia paderint doh.gif
Kai suderinsiu reikaliukus, parašysiu až 4u.gif
Nu, smagu, ką ir bepridurt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Baltupyte
QUOTE(Akvarelė @ 2005 11 13, 15:04)
Na ir praskaidrinot dienelę  ax.gif  Tikrai nesitikėjau ir niekur nepretendavau  4u.gif  Bet jei jau taip sėkmė lėmė, tai mes nieko prieš  smile.gif  Greičiausiai siųsim savo atstovę Vilniuje, sesytę Baltupytę  tongue.gif  Žinoma dar reikės su ja pačia paderint  doh.gif
Kai suderinsiu reikaliukus, parašysiu až  4u.gif
Nu, smagu, ką ir bepridurt  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

beee.gif
Nu gerai,gerai,gal ir pritaikysiu g.gif Ale turėsi dalintis,niekur nedingsi hah.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif 4u.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
Geras blink.gif biggrin.gif pirmą kart gyvenime kažkur kažkas pasisekė. Ačiū mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Aš įpareigosiu ką nors, nes pati tikrai neatvyksiu sad.gif
Zaiza
Tai jau tokia gera naujiena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dar su didesniu malonumu lėksiu į parodą tongue.gif wub.gif rolleyes.gif
Pinacea
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 13, 14:02)
Žinosi kaip blaškytis tongue.gif 
Be to pagal šitą avatarą aš asmeniškai tavęs nepažinčiau. Vyras mano irgi tongue.gif
*

Gi niekas niekur nesiblashke- tik naujo avataro kuryba (kurio nepripazino kaip savito ir originalaus:hm ) uzeme laiko...tad turejau kazka kita idet...
O taisyklese neparashyta, kad svetimi vyrai turetu atpazint tongue.gif tongue.gif Svarbu savas pazysta. Kas mane neperseniausiai mate, sake, kad atpazintu mirksiukas.gif tongue.gif
Kutuliukas
QUOTE(Eglute @ 2005 11 13, 22:49)
O taisyklese neparashyta, kad svetimi vyrai turetu atpazint tongue.gif  tongue.gif Svarbu savas pazysta.  Kas mane neperseniausiai mate, sake, kad atpazintu mirksiukas.gif  tongue.gif
*

A nu tas tai teisybė, jei jau savas nepažintų tai būt netvarka. dar labiau netvarka jei ne tik kad iš avataro, bet ir in real nepažintų.
Nors iš kitos pusės tai aš tamstai nesu nei savas nei svetimas vyras tongue.gif Čia taip spėju biggrin.gif
O sm-inėse nuotraukose, kurios, įtariu naujesnės nei 5 metų senumo, vis dar pažįstu tongue.gif Ir net mano tamstai visai svetimas vyras pažįsta tongue.gif
xenzy
Nu kaip faina, turbūt pirmą kartą kažką laimėjau smile.gif valio....smile.gif
Vilyte
Valiooooooooooo yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Sveikinu visas laimėjusias ir save blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dabar teks būtinai atvykt į Vaikų šalį... thumbup.gif
Kutuliukas
QUOTE(Eglute @ 2005 11 13, 22:49)
Kas mane neperseniausiai mate, sake, kad atpazintu mirksiukas.gif  tongue.gif
*

Nu jo su šitu avataru ir aš pažįstu jau laugh.gif
Pinacea
Na ir ash taip pamaniau..jei su anuo nepazintum, tai gal shitas padetu gatvej pro shali nepraeiti tongue.gif g.gif
Buriuke
O man eilinį kartą nepasisekė verysad.gif Gaila cry.gif
Bet aš labai nenusimenu biggrin.gif Kitą kartą turi pasisekti cool.gif
Aidairi
sveikinu laimėtojas 4u.gif

o aš...kaip ir visad.... neištraukta......... cry.gif taip ir liksiu be atributikos..... cry.gif
Timbuktu
Sveikinu visas nugaletojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gaila kad mes nespejom sudalyvauti cry.gif verysad.gif unsure.gif sad.gif
Kirameki
o gal kuriai nors mamytei galiu padovanoti savo teise issitraukti priza, jei tikrai zinau, kad negalesiu atvykti???
Erszebeth
Dėkui, mergyyyynos, už prizą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
xenzy
Gaila, bet aš savo priziuko neatsiėmiau, nes močiūtę ištiko infarktas, tai išvažiavau iš Vilniaus sad.gif na, bet bus dar tų prizų-siurprizų smile.gif vistiek ačiū smile.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
Ačiū už prizą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aurėja
Kol dailinote savo avatarus, neblogai išmokote dirbti įvairiomis programėlėmis, naudoti įvairius spec.efektus ir t.t. - Dabar kviečiame visas tas, kam patiko šis užsiėmimas, aktyviai dalyvauti naujausiame foto konkurse "Šventinis atvirukas" newyear.gif Apie tai skaitykite va čia
Laukiame!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.