Gal yra isbandziusiu sios firmos drabuzelius vaikams?
Buvau parduotuveje, labai idomiai papasakojo, taciau pries pirkdama norejau suzinoti isbandziusiuju nuomone
Sveikos Mamytes,
Gal yra isbandziusiu sios firmos drabuzelius vaikams? Buvau parduotuveje, labai idomiai papasakojo, taciau pries pirkdama norejau suzinoti isbandziusiuju nuomone
Tik smalsu kur tokia parduotuve yra.
Viena ausim girdejau, kad ten geros kepures QUOTE(RivaP @ 2008 09 24, 20:35) Vilniuje yra VCUP`e QUOTE(triule @ 2008 09 24, 22:51) Vilniuje yra VCUP`e Kaune yra Pramones Maximoje 2me aukste Kas liecia isaugima, patere pirkti dydziu didesnius ir ta kaina ne tokia skaudi, nes tiks ne vienam sezonui, o bent jau 2
Mes esame pirke kombinezona (susigundeme, nes buvo su nuolaida) (as taip pat turiu dzemperi). Pirkome pries gerus metus. Kokybe esu patenkinta, nenusiskalbia
Net nezinau ka dar parasyti Tiesa, vyras man yra nupirkes maikute ilgom ir trumpom rankovem, tai kokybe prastoka (bet gal man tik taip pasitaike)
Sveikutes, na kadangi mes ir gyvename cia, kur siu rubeliu paklausa yra didziule, reikia ir man tarti keleta pagyriamuju zodeliu siems rubeliu gamintojams. Visa seima turime ir nesiojame ju gaminamus rubus: kokybe puiki. Niekada neteko nusiskusti ir nusivilti. Kaina aukstoka: bet geriau 1 kokybiska, nei 2 ar 3 "ale kokius"..
Parduoti kaip ir butu galima veleliau, bet musiskiai itin maziukai QUOTE(2sielos @ 2008 11 02, 23:40) Sveikutes, na kadangi mes ir gyvename cia, kur siu rubeliu paklausa yra didziule, reikia ir man tarti keleta pagyriamuju zodeliu siems rubeliu gamintojams. Visa seima turime ir nesiojame ju gaminamus rubus: kokybe puiki. Niekada neteko nusiskusti ir nusivilti. Kaina aukstoka: bet geriau 1 kokybiska, nei 2 ar 3 "ale kokius".. Parduoti kaip ir butu galima veleliau, bet musiskiai itin maziukai Na labai įtikinamas atsakymas Aš jau kelis kartus vis nueinu apsižiūrėti į tą parduotuvę, bet vis nedrįstu pirkti, na baisiai brangu. Bet dabar jau tikrai kaupiuosi įsigyti sau ir vaikui ką nors. Dėl savęs, todėl kad lengvi ir šilti daiktai, nes neįsivaizduoju su kuo žiemą vaikščioti, pernai per nėštumą su vasarine striuke pravaikščiojau, nes su kita nebepaėjau. O vaikui galvoju kombinezoną žiemai nupirkti. O norėjau paklausti kokį kombinezoną jūs turit?
nu va. jau kepuryte-salma nesiojam. kaip ir nebuvo suprakaitavus
turim apatines merilo vilnos kelnes-leginsus. Pirkau savo vyrukui vietoj kelniu kojiniu
Gaila, kad velai atradau sia parduotuve-ziamai jau viskas supirkta. QUOTE(2sielos @ 2008 11 03, 00:40) Sveikutes, na kadangi mes ir gyvename cia, kur siu rubeliu paklausa yra didziule, reikia ir man tarti keleta pagyriamuju zodeliu siems rubeliu gamintojams. Visa seima turime ir nesiojame ju gaminamus rubus: kokybe puiki. Niekada neteko nusiskusti ir nusivilti. Kaina aukstoka: bet geriau 1 kokybiska, nei 2 ar 3 "ale kokius".. Parduoti kaip ir butu galima veleliau, bet musiskiai itin maziukai idomu, o islandijoje kainos ju tokios pat aukstos kaip ir cia?
Mes dar neturim sitos firmos rubeliu, bet va drauge turi kombeza, tai nerealiai gyre. Noretume ir mes apsilankyti toje parduotuveje, bet itariu, kad Klaipedoj jos nera
O mes šiandien pagaliau nusipirkom kombinezoną. Litexpo "Vaikų šalis" parodoje jie yra ir nuolaida 15 procentų, tai kas planuoja pirkti, tai apsimoka...
QUOTE(Vingre @ 2008 11 21, 16:46) nevisokiu... 74 ir 86 neturi nei parodoj nei pardej man ir sitie kombinezonai QUOTE(jeila @ 2008 11 23, 11:31) nevisokiu... 74 ir 86 neturi nei parodoj nei pardej man ir sitie kombinezonai pasidomekite nuodugniau nepakanka vien kombinezono ! jis plonas todel, kad reik pirkt dar 2 sluoksnius... QUOTE(jeila @ 2008 11 23, 16:01) as pati klausiau pardej ar pirkt ir apatini kombnezoniuka,tai sake,kad bus per karsta... o plonas todel,kad viduj ne pukai,o dirbtinis puku sluoksnis... man kitka sake pardaveja... as ir manau siustis pavasariui mazajam ir net sau rubelius. pigiau gaunas QUOTE(Savannaa @ 2008 11 23, 16:59) man kitka sake pardaveja... as ir manau siustis pavasariui mazajam ir net sau rubelius. pigiau gaunas nu as nieko pries ir ta po apacia nupirkt... kai silciau su tuo apatiniu sluoksniu ir kelnytem nesusals... iki 74dydzio,tai kombenzai cia pigiau iseina,o didesni... ieskau,kas gali greit parvest,nes sveria,tai nedaug... dar pirstinytes paimciau:) o jus kanors jau turit? nes as neapsisprendziu del dydzio-mano mazoji 80cm,o jie turi tik 74 ir 86... tai 74 is esmes man dabar tinka,bet jei pirkciau 86,tai dar ir rudeni tiktu,bet neisivaizduoju ant kiek padidinti jie,nes pardej nera:( sake,kad labai perka,bet va cia pasisakanciu ner... :/ gal dabar siunciames? QUOTE(jeila @ 2008 11 23, 16:22) nu as nieko pries ir ta po apacia nupirkt... kai silciau su tuo apatiniu sluoksniu ir kelnytem nesusals... iki 74dydzio,tai kombenzai cia pigiau iseina,o didesni... ieskau,kas gali greit parvest,nes sveria,tai nedaug... dar pirstinytes paimciau:) o jus kanors jau turit? nes as neapsisprendziu del dydzio-mano mazoji 80cm,o jie turi tik 74 ir 86... tai 74 is esmes man dabar tinka,bet jei pirkciau 86,tai dar ir rudeni tiktu,bet neisivaizduoju ant kiek padidinti jie,nes pardej nera:( sake,kad labai perka,bet va cia pasisakanciu ner... :/ gal dabar siunciames? Žinoma pirkti 86 jis nėra didelis. mes nors ir ne tą apie kurį čia kalba eina pirkom kombinezoną, bet pirkom 86. Ir normaliai. O maniškė irgi 80 dabar nešioja.
pie sita kalbat ? http://www.66north.com/shop/pc-1261-471-svanur-overall.aspx
mes jau dideli tokiam turiu tik kelnytes-pirma sluoksni. Viska ziemai supirkus todel pirksiu pavasariui Siusiuos veliau, dar nesusiskaiciavau is kur pigiau is JAV ar europos. Sesuo Vokietijoj gyvena, draugai, kurie grizta Kaledom, prasysiu gal kad kokias kelnes atveztu... Papildyta: aisku kad 86 imkit, kitai ziemai tikrai jis bus jau mazas mazajam praeitoj parodoj pirkau, firmos nepamenu....bet slidinejimui firma rubus siuna...plonutis jis, pardaveja garantavo, kad suomiai ziema vaikus rengia, nesusala jie ir prie -20, bet mazajam tikrai salta budavo QUOTE(Narajana @ 2008 11 23, 17:28) Žinoma pirkti 86 jis nėra didelis. mes nors ir ne tą apie kurį čia kalba eina pirkom kombinezoną, bet pirkom 86. Ir normaliai. O maniškė irgi 80 dabar nešioja. bet sitos firmosturit? mes turim 86 cocodrilo,tai didelis kaip reikalas... ir kadangi storas,tai nere galimybiu net rankoviu atlenkt,tai parduodu QUOTE(Savannaa @ 2008 11 23, 17:39) pie sita kalbat ? http://www.66north.com/shop/pc-1261-471-svanur-overall.aspx mes jau dideli tokiam turiu tik kelnytes-pirma sluoksni. Viska ziemai supirkus todel pirksiu pavasariui Siusiuos veliau, dar nesusiskaiciavau is kur pigiau is JAV ar europos. Sesuo Vokietijoj gyvena, draugai, kurie grizta Kaledom, prasysiu gal kad kokias kelnes atveztu... Papildyta: aisku kad 86 imkit, kitai ziemai tikrai jis bus jau mazas mazajam praeitoj parodoj pirkau, firmos nepamenu....bet slidinejimui firma rubus siuna...plonutis jis, pardaveja garantavo, kad suomiai ziema vaikus rengia, nesusala jie ir prie -20, bet mazajam tikrai salta budavo jo apie ta pati ir dar neissinagrinejau kuo skirias : http://www.66north.com/shop/pc-396-467-kri...ck-mittens.aspx ir http://www.66north.com/shop/pc-1083-467-krummi-overall.aspx o kainos visiskai vienodos litais pavertus gaunas ar jav ar islandija ar gb(as online shop pasiskaiciavau sian)... man tik spalvos nelabai,bet geriau silta ir patogu nei grazu jei visko iskart neiseina gal jus zinot kaip ten su pirstiniu ir kepuryciu dydziai? visiem vienas,nes nematau pasirinkimo online? QUOTE(jeila @ 2008 11 23, 19:40) ir dar neissinagrinejau kuo skirias : http://www.66north.com/shop/pc-396-467-kri...ck-mittens.aspx ir http://www.66north.com/shop/pc-1083-467-krummi-overall.aspx o kainos visiskai vienodos litais pavertus gaunas ar jav ar islandija ar gb(as online shop pasiskaiciavau sian)... man tik spalvos nelabai,bet geriau silta ir patogu nei grazu jei visko iskart neiseina gal jus zinot kaip ten su pirstiniu ir kepuryciu dydziai? visiem vienas,nes nematau pasirinkimo online? Kiek uzmeciau aki, tai susegimai skiriasi tu kombezu. Ir orandzinis man patogesnis atrodo, nes jo kojugaliai ir rankogaliai uzsilenkia. Galima kaip pirstines ir kojines pasidaryt (nelabai moku paaiskinti). Man jie tokie QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 23, 23:27) Kiek uzmeciau aki, tai susegimai skiriasi tu kombezu. Ir orandzinis man patogesnis atrodo, nes jo kojugaliai ir rankogaliai uzsilenkia. Galima kaip pirstines ir kojines pasidaryt (nelabai moku paaiskinti). Man jie tokie nu ta ir as pastebejau:) o del uzlenkimo pirstiniu ir kojiniu,tai manau,kad lakstanciam vaikui nelabai butu patogu... cia kokiam iki metuku... man ir
Mes tai šitą pirkom http://www.66north.com/shop/pc-396-467-kri...ck-mittens.aspx 86 dydžio.
QUOTE(Narajana @ 2008 11 24, 12:11) ir kaip jums jis patinka? mastau ar sita pirkt ar geriau atskirus... pardaveja patare,kad lakstanciam vaikui sitas nepatogus...
GAL YRA TURINCIU GIMINIU AR DRAUGU ISLANDIJOJ?
QUOTE(Vingre @ 2008 11 24, 23:20) bet nemanau, kad butu pigiau. svanur'as ju tinklapy kainuoja 110 eur, o kaina jie sake kels apskritai, ne lietuviai pardavejai, o islandai, nes jiems pasirodo savikaina didesne, nei iki siol pardavinejo... arba taip sako taip bet jie turi likuciu:) 110EUR + shipingas iki musu 35 EUR as sutinku moket,bet va dar muitine manau nebloga sumele uzdetu... o islandam shipingas 8EUR +jie gali atsiust kaip dovana,kad nieks neprisikabintu... o gal kas siuntetes ir muitinej normaliai praejo??? QUOTE(Narajana @ 2008 11 24, 12:11) mes irgi tokipat jau turim... laukiam kombenzono (atkeliaus dar keli vienetai 86 ir 74,tai patekom tarp laiminguju gausianciu dar siemet),bet kainyte jau bus kita... 590 QUOTE(jeila @ 2008 11 24, 18:21) ir kaip jums jis patinka? mastau ar sita pirkt ar geriau atskirus... pardaveja patare,kad lakstanciam vaikui sitas nepatogus... Na man tai labai patinka. Aš prieš tai buvau pirkusi kitos firmos panašų kombinezoną iš chemiškai neapdorotos vilnos, tai mes visą žiemą ir prabuvom nuo gimimo. O dabar kažkaip tik vieną vilkti nedrąsu užvelku dar striukę, tai normaliai. Dėl kainų tai ir aš manau, kad Islandijoje tikrai ne pigiau, jei pastebėjot, tai viskas šios firmos siuvama Latvijoje. Tai manau nebent Latvijoje kokioje firminėje parduotuvėje gal ir gali būti pigiau...
ir mes isbandem siuos rubus, bet daugiau sau, vaikams nelabai, bet super! tik nelabai pataikiau su dydziais
QUOTE(jeila @ 2008 11 23, 11:31) nevisokiu... 74 ir 86 neturi nei parodoj nei pardej man ir sitie kombinezonai baby centre, luksio g maciau toki 330 kainavo tai pigiau nei siustis. del dydziu nezinau, nedideli kabejo... [quote=Savannaa,2008 11 23, 17:39] pie sita kalbat ? http://www.66north.com/shop/pc-1261-471-svanur-overall.aspx QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 21, 12:02) Mes dar neturim sitos firmos rubeliu, bet va drauge turi kombeza, tai nerealiai gyre. Noretume ir mes apsilankyti toje parduotuveje, bet itariu, kad Klaipedoj jos nera Klaipedoje Silutės pl. 83B atsidare didziule Baby Center parduotuve, kurioje prekiauja ir 66 North Iceland vaikuciu rubeliais! Pati buvau ten uzklydusi- pasirinkimas ne prastesnis nei firminese parduotuvese
superiniai rubai
Mes irgi nesiojam megztuka ir kelnytes su sleikom(kombenzina)...superine kokybe...tikrai atitinka kaina!!!!
va stai tokius: http://www.66north.com/shop/pc-1420-453-lundi-overall.aspx http://www.66north.com/shop/pc-1421-453-lundi-sweater.aspx albai labai jeginiai QUOTE(Shakyra;) @ 2009 01 08, 14:25) Klaipedoje Silutės pl. 83B atsidare didziule Baby Center parduotuve, kurioje prekiauja ir 66 North Iceland vaikuciu rubeliais! Pati buvau ten uzklydusi- pasirinkimas ne prastesnis nei firminese parduotuvese nu bet kainos tai tokios pat kaip firminej pardej... kazkas sake,kad is uzsienio siustis pigiau neiseis-parsisiunciau... su visais tarpininku mokesciais ir komisiniais tikrai pigiau gavos nei cia LT pirkt... be to LT didesniu dydziu trukumas... nesiojam sita... negaliu atsidziaugt... o ir mazei labai patinka su juo-kadangi plonytis ir lengvutis,tai judesiu nevarzo(sveria apie 200-300g). ant maikutes uzdedu apatini sluoksni: svanura-ir i lauka... nekart nebuvo nei susalus nei suprakaitavus... kitai ziemai tikrai pirksiu kazkoki sitos firmos kombenza... labai juo patenkinta...
o per kur siuntetes, jei ne paslaptis
as irgi vis dairausi i juos - galvoju pavasariui arba rudeniui isigyt mano mergyte irgi tokio pat amziaus kaip Jusu: koki dydi emet (ar atitinka jie lietuviskus? vis gi nepigus daiktas, nesinoretu nepataikyt su dydziu Aciu, jei rasite laiko atsakyti QUOTE(jeila @ 2009 03 12, 20:18) nu bet kainos tai tokios pat kaip firminej pardej... kazkas sake,kad is uzsienio siustis pigiau neiseis-parsisiunciau... su visais tarpininku mokesciais ir komisiniais tikrai pigiau gavos nei cia LT pirkt... be to LT didesniu dydziu trukumas...
nesiojam sita... negaliu atsidziaugt... o ir mazei labai patinka su juo-kadangi plonytis ir lengvutis,tai judesiu nevarzo(sveria apie 200-300g). ant maikutes uzdedu apatini sluoksni: svanura-ir i lauka... nekart nebuvo nei susalus nei suprakaitavus... kitai ziemai tikrai pirksiu kazkoki sitos firmos kombenza... labai juo patenkinta... QUOTE(claries @ 2009 03 12, 21:39) o per kur siuntetes, jei ne paslaptis as irgi vis dairausi i juos - galvoju pavasariui arba rudeniui isigyt mano mergyte irgi tokio pat amziaus kaip Jusu: koki dydi emet (ar atitinka jie lietuviskus? vis gi nepigus daiktas, nesinoretu nepataikyt su dydziu Aciu, jei rasite laiko atsakyti siaip sito tipo kombenzonas pas mus yra 12-18 (86 dydzio) ir didesniu nebera... tai jum kaip ir nebeapsimoka,nes as gal dar rudeni uzdesiu,bet kitai ziemai jau tikrai bus mazas nors mano mazyle ir smulkute... siunciausi is jav per tarpininkes.
Puikūs drabužiai. Ir mažutei pirkau, ir pati dėviu - ypač praverčia buriuojant.
QUOTE(jeila @ 2009 03 12, 23:47) siaip sito tipo kombenzonas pas mus yra 12-18 (86 dydzio) ir didesniu nebera... tai jum kaip ir nebeapsimoka,nes as gal dar rudeni uzdesiu,bet kitai ziemai jau tikrai bus mazas nors mano mazyle ir smulkute... siunciausi is jav per tarpininkes. kokia kaina jum isejo tie kombinezoniukai?
Sveiki
Atsiprasau, kad trukdau, bet norejau paklaust del situ rubeliu. Mes taip pat isigijom sita komplekta Pasidalinkit savo patirtimi. Is anksto dekoju QUOTE(jeila @ 2009 03 12, 22:18) nu bet kainos tai tokios pat kaip firminej pardej... kazkas sake,kad is uzsienio siustis pigiau neiseis-parsisiunciau... su visais tarpininku mokesciais ir komisiniais tikrai pigiau gavos nei cia LT pirkt... be to LT didesniu dydziu trukumas... nesiojam sita... negaliu atsidziaugt... o ir mazei labai patinka su juo-kadangi plonytis ir lengvutis,tai judesiu nevarzo(sveria apie 200-300g). ant maikutes uzdedu apatini sluoksni: svanura-ir i lauka... nekart nebuvo nei susalus nei suprakaitavus... kitai ziemai tikrai pirksiu kazkoki sitos firmos kombenza... labai juo patenkinta...
gal kuri mamyte gali pasakyt kokia firma turi ka nors tokio smagaus kaip svanura? didziausias dydis yra 86, o mano mazei jis ziema jau tikriausiai bus mazokas... ugla nepatinka, o visi dvieju daliu 66north kombikai jau yra didesniam ugiui o ne 92
visom aciu uz pagalba isanksto QUOTE(Kopustinuke @ 2009 09 03, 21:51) Sveiki Atsiprasau, kad trukdau, bet norejau paklaust del situ rubeliu. Mes taip pat isigijom sita komplekta Pasidalinkit savo patirtimi. Is anksto dekoju Na mes tik tą oranžinį apatinį dėdavom, o ant viršau paprastą striukę kartais ir tikrai nesušalo QUOTE(jeila @ 2009 03 12, 21:18) nu bet kainoskazkas sake,kad is uzsienio siustis pigiau neiseis-parsisiunciau... su visais tarpininku mokesciais ir komisiniais tikrai pigiau gavos nei cia LT pirkt... be to LT didesniu dydziu trukumas... Nu bet kainos tikrai ketinu siustis, niekad nuolaidu neduoda, net vasara QUOTE(ciuke @ 2009 10 07, 11:18) simet zinokit siustis nebeapsimoka... preitamet LT kombineznai buvo jau nauja kaina (apie 600), o JAV dar turejo uz 100USD, tai tikrai apsimokejo, bet simet ir pas juos jau 220USD jei neklystu... pasikalausinekit gal kas is draugu turi ju nuolaidu kortele, tai su ja tikrai gausis pigiau nei siustis (ji jei neklystu kaupiamoji-kuo daugiau perki tuo didesne nuolaida... mes turim draugus 66 fanus |