Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 66 North Iceland drabužėliai mažyliams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
Shakyra;)
Sveikos Mamytes,
Gal yra isbandziusiu sios firmos drabuzelius vaikams?
Buvau parduotuveje, labai idomiai papasakojo, taciau pries pirkdama norejau suzinoti isbandziusiuju nuomone mirksiukas.gif
RivaP
Tik smalsu kur tokia parduotuve yra.
Viena ausim girdejau, kad ten geros kepures bigsmile.gif
triule
QUOTE(RivaP @ 2008 09 24, 20:35)
Tik smalsu kur tokia parduotuve yra.
Viena ausim girdejau, kad ten geros kepures  bigsmile.gif
*

Vilniuje yra VCUP`e 4u.gif kepuryte ir as ruosiuos ten pirkt, bet kiti rubeliai tai brangoki g.gif ypac mazyliams, kai viskas tik vienam sezonui tinka. bet atsiliepimu butu idomu isgirst smile.gif o gal kas nors parduot noretu isaugtus rubelius rolleyes.gif
Shakyra;)
QUOTE(triule @ 2008 09 24, 22:51)
Vilniuje yra VCUP`e 4u.gif kepuryte ir as ruosiuos ten pirkt, bet kiti rubeliai tai brangoki g.gif ypac mazyliams, kai viskas tik vienam sezonui tinka. bet atsiliepimu butu idomu isgirst smile.gif o gal kas nors parduot noretu isaugtus rubelius rolleyes.gif
*

Kaune yra Pramones Maximoje 2me aukste smile.gif Ten ir pamaciau sias grozybes thumbup.gif
Kas liecia isaugima, patere pirkti dydziu didesnius ir ta kaina ne tokia skaudi, nes tiks ne vienam sezonui, o bent jau 2 bigsmile.gif
Pupuliux
Mes esame pirke kombinezona (susigundeme, nes buvo su nuolaida) (as taip pat turiu dzemperi). Pirkome pries gerus metus. Kokybe esu patenkinta, nenusiskalbia
Net nezinau ka dar parasyti g.gif

Tiesa, vyras man yra nupirkes maikute ilgom ir trumpom rankovem, tai kokybe prastoka (bet gal man tik taip pasitaike)
2sielos
Sveikutes, na kadangi mes ir gyvename cia, kur siu rubeliu paklausa yra didziule, reikia ir man tarti keleta pagyriamuju zodeliu siems rubeliu gamintojams. Visa seima turime ir nesiojame ju gaminamus rubus: kokybe puiki. Niekada neteko nusiskusti ir nusivilti. Kaina aukstoka: bet geriau 1 kokybiska, nei 2 ar 3 "ale kokius"..
Parduoti kaip ir butu galima veleliau, bet musiskiai itin maziukai biggrin.gif Sunus turi pora dzemperiu su uztrauktuku iki 6 men, ir 6-9 men amziaus rudu atspalviu, melyna kombinezona su kepuryte 6-12men, siltas melynas kelnes 6men, ruda silta kepuryte iki 6men, naktinukus biggrin.gif melsvus, iki 6 men.; miegmaisi- rudos spalvos.. Berods tiek, jei nieko nepamirsau.. g.gif Na, didziausios ovacijas paskirciau 66North miegmaisiui ir kombinezonui; neissiskiariame su jais thumbup.gif
Narajana
QUOTE(2sielos @ 2008 11 02, 23:40)
Sveikutes, na kadangi mes ir gyvename cia, kur siu rubeliu paklausa yra didziule, reikia ir man tarti keleta pagyriamuju zodeliu siems rubeliu gamintojams. Visa seima turime ir nesiojame ju gaminamus rubus: kokybe puiki. Niekada neteko nusiskusti ir nusivilti. Kaina aukstoka: bet geriau 1 kokybiska, nei 2 ar 3 "ale kokius"..
Parduoti kaip ir butu galima veleliau, bet musiskiai itin maziukai  biggrin.gif Sunus turi pora dzemperiu su uztrauktuku iki 6 men, ir 6-9 men amziaus rudu atspalviu, melyna kombinezona su kepuryte 6-12men, siltas melynas kelnes  6men, ruda silta kepuryte iki 6men, naktinukus  biggrin.gif melsvus, iki 6 men.; miegmaisi- rudos spalvos.. Berods tiek, jei nieko nepamirsau..  g.gif Na, didziausios ovacijas paskirciau 66North miegmaisiui ir kombinezonui; neissiskiariame su jais  thumbup.gif
*

Na labai įtikinamas atsakymas smile.gif
Aš jau kelis kartus vis nueinu apsižiūrėti į tą parduotuvę, bet vis nedrįstu pirkti, na baisiai brangu.
Bet dabar jau tikrai kaupiuosi įsigyti sau ir vaikui ką nors.
Dėl savęs, todėl kad lengvi ir šilti daiktai, nes neįsivaizduoju su kuo žiemą vaikščioti, pernai per nėštumą su vasarine striuke pravaikščiojau, nes su kita nebepaėjau.
O vaikui galvoju kombinezoną žiemai nupirkti.

O norėjau paklausti kokį kombinezoną jūs turit? g.gif
triule
nu va. jau kepuryte-salma nesiojam. kaip ir nebuvo suprakaitavus bigsmile.gif (kai is lauko masinoj ar patalpoj pabuna). ir saliko nereik, labai aprengimas pagreiteja biggrin.gif
Savannaa
turim apatines merilo vilnos kelnes-leginsus. Pirkau savo vyrukui vietoj kelniu kojiniu smile.gif labai patenkinti.
Gaila, kad velai atradau sia parduotuve-ziamai jau viskas supirkta.
Vingre
QUOTE(2sielos @ 2008 11 03, 00:40)
Parduoti kaip ir butu galima veleliau, bet musiskiai itin maziukai  biggrin.gif Sunus turi pora dzemperiu su uztrauktuku iki 6 men, ir 6-9 men amziaus rudu atspalviu, melyna kombinezona su kepuryte 6-12men, siltas melynas kelnes  6men, ruda silta kepuryte iki 6men, naktinukus  biggrin.gif melsvus, iki 6 men.; miegmaisi- rudos spalvos.. Berods tiek, jei nieko nepamirsau..  g.gif Na, didziausios ovacijas paskirciau 66North miegmaisiui ir kombinezonui; neissiskiariame su jais  thumbup.gif
*

idomu, o islandijoje kainos ju tokios pat aukstos kaip ir cia? smile.gif nes cia Ugla vilniuje visus 300 lt kainuoja. jus tai dar negreit turbut pardavinesite? rolleyes.gif
Ramune_lt
Mes dar neturim sitos firmos rubeliu, bet va drauge turi kombeza, tai nerealiai gyre. Noretume ir mes apsilankyti toje parduotuveje, bet itariu, kad Klaipedoj jos nera unsure.gif .
Narajana
O mes šiandien pagaliau nusipirkom kombinezoną. Litexpo "Vaikų šalis" parodoje jie yra ir nuolaida 15 procentų, tai kas planuoja pirkti, tai apsimoka...
Vingre
QUOTE(Narajana @ 2008 11 21, 15:34)
O mes šiandien pagaliau nusipirkom kombinezoną. Litexpo "Vaikų šalis" parodoje jie yra ir nuolaida 15 procentų, tai kas planuoja pirkti, tai apsimoka...
*

ir visokiu dydziu? super, aciu uz gera zinia smile.gif
Narajana
QUOTE(Vingre @ 2008 11 21, 15:46)
*

Taip visokių dydžių yra. Šiandien dar ne visas prekes išpakavę buvo, rytoj tai tikrai jau visos bus...
jeila
QUOTE(Vingre @ 2008 11 21, 16:46)
*

nevisokiu... 74 ir 86 neturi nei parodoj nei pardej sad.gif o kas keisciausia uzsienio online shop'uose ar 62 ar 74 ar 86 visu kombinzoniuku kainos vienodos,o pas mus 86 jau dvigubai brangiau... apie 600... doh.gif
man ir sitie kombinezonai thumbup.gif ... dar neturiu,bet siai ziemai mazajai butinai nupirksiu... labai sunku suprast,kad su tokiu plonu gali but nesalta... audziu minti gal geriau parsisiust is uzsienio didesni uz panasia kaina nei cia pirkt vienam sezonui...
Savannaa
QUOTE(jeila @ 2008 11 23, 11:31)
nevisokiu... 74 ir 86 neturi nei parodoj nei pardej sad.gif o kas keisciausia uzsienio online shop'uose ar 62 ar 74 ar 86 visu kombinzoniuku kainos vienodos,o pas mus 86 jau dvigubai brangiau... apie 600...  doh.gif 
man ir sitie kombinezonai  thumbup.gif ... dar neturiu,bet siai ziemai mazajai butinai nupirksiu... labai sunku suprast,kad su tokiu plonu gali but nesalta... audziu minti gal geriau parsisiust is uzsienio didesni uz panasia kaina nei cia pirkt vienam sezonui...
*

pasidomekite nuodugniau 4u.gif
nepakanka vien kombinezono ! jis plonas todel, kad reik pirkt dar 2 sluoksnius... 4u.gif
jeila
QUOTE(Savannaa @ 2008 11 23, 14:57)
pasidomekite nuodugniau  4u.gif
nepakanka vien kombinezono ! jis plonas todel, kad reik pirkt dar 2 sluoksnius...  4u.gif
*

as pati klausiau pardej ar pirkt ir apatini kombnezoniuka,tai sake,kad bus per karsta... o plonas todel,kad viduj ne pukai,o dirbtinis puku sluoksnis... smile.gif
Savannaa
QUOTE(jeila @ 2008 11 23, 16:01)
as pati klausiau pardej ar pirkt ir apatini kombnezoniuka,tai sake,kad bus per karsta... o plonas todel,kad viduj ne pukai,o dirbtinis puku sluoksnis... smile.gif
*

man kitka sake pardaveja... smile.gif ir domejaus daug...
as ir manau siustis pavasariui mazajam ir net sau rubelius. pigiau gaunas 4u.gif
jeila
QUOTE(Savannaa @ 2008 11 23, 16:59)
man kitka sake pardaveja...  smile.gif  ir domejaus daug...
as ir manau siustis pavasariui mazajam ir net sau rubelius. pigiau gaunas  4u.gif
*

nu as nieko pries ir ta po apacia nupirkt... kai silciau su tuo apatiniu sluoksniu ir kelnytem nesusals... smile.gif
iki 74dydzio,tai kombenzai cia pigiau iseina,o didesni... ieskau,kas gali greit parvest,nes sveria,tai nedaug... dar pirstinytes paimciau:)
o jus kanors jau turit? nes as neapsisprendziu del dydzio-mano mazoji 80cm,o jie turi tik 74 ir 86... tai 74 is esmes man dabar tinka,bet jei pirkciau 86,tai dar ir rudeni tiktu,bet neisivaizduoju ant kiek padidinti jie,nes pardej nera:( sake,kad labai perka,bet va cia pasisakanciu ner... :/
gal dabar siunciames?
Narajana
QUOTE(jeila @ 2008 11 23, 16:22)
nu as nieko pries ir ta po apacia nupirkt... kai silciau su tuo apatiniu sluoksniu ir kelnytem nesusals... smile.gif
iki 74dydzio,tai kombenzai cia pigiau iseina,o didesni... ieskau,kas gali greit parvest,nes sveria,tai nedaug... dar pirstinytes paimciau:)
o jus kanors jau turit? nes as neapsisprendziu del dydzio-mano mazoji 80cm,o jie turi tik 74 ir 86... tai 74 is esmes man dabar tinka,bet jei pirkciau 86,tai dar ir rudeni tiktu,bet neisivaizduoju ant kiek padidinti jie,nes pardej nera:( sake,kad labai perka,bet va cia pasisakanciu ner... :/
gal dabar siunciames?
*

Žinoma pirkti 86 jis nėra didelis. mes nors ir ne tą apie kurį čia kalba eina pirkom kombinezoną, bet pirkom 86. Ir normaliai. O maniškė irgi 80 dabar nešioja.
Savannaa
pie sita kalbat ? http://www.66north.com/shop/pc-1261-471-svanur-overall.aspx

mes jau dideli tokiam smile.gif

turiu tik kelnytes-pirma sluoksni. Viska ziemai supirkus todel pirksiu pavasariui 4u.gif
Siusiuos veliau, dar nesusiskaiciavau is kur pigiau is JAV ar europos. Sesuo Vokietijoj gyvena, draugai, kurie grizta Kaledom, prasysiu gal kad kokias kelnes atveztu... smile.gif
Papildyta:
aisku kad 86 imkit, kitai ziemai tikrai jis bus jau mazas smile.gif
mazajam praeitoj parodoj pirkau, firmos nepamenu....bet slidinejimui firma rubus siuna...plonutis jis, pardaveja garantavo, kad suomiai ziema vaikus rengia, nesusala jie ir prie -20, bet mazajam tikrai salta budavo smile.gif dydis 86, pardavinet reiks nes tik 1 kart uzsidejom
jeila
QUOTE(Narajana @ 2008 11 23, 17:28)
Žinoma pirkti 86 jis nėra didelis. mes nors ir ne tą apie kurį čia kalba eina pirkom kombinezoną, bet pirkom 86. Ir normaliai. O maniškė irgi 80 dabar nešioja.
*

bet sitos firmosturit? mes turim 86 cocodrilo,tai didelis kaip reikalas... ir kadangi storas,tai nere galimybiu net rankoviu atlenkt,tai parduodu g.gif o sios firmos dydziai eina kas antra 62 68ner, 74 80ner ir t.t. tai realiai 86 tikriausiai dar ir padidintas,nes mes i 74 telpam... bet plonas,tai galima atlenkt ir kitai ziemai tiks...

QUOTE(Savannaa @ 2008 11 23, 17:39)

mes jau dideli tokiam smile.gif

turiu tik kelnytes-pirma sluoksni. Viska ziemai supirkus todel pirksiu pavasariui  4u.gif
Siusiuos veliau, dar nesusiskaiciavau is kur pigiau is JAV ar europos. Sesuo Vokietijoj gyvena, draugai, kurie grizta Kaledom, prasysiu gal kad kokias kelnes atveztu... smile.gif
Papildyta:
aisku kad 86 imkit, kitai ziemai tikrai jis bus jau mazas smile.gif
mazajam praeitoj parodoj pirkau, firmos nepamenu....bet slidinejimui firma rubus siuna...plonutis jis, pardaveja garantavo, kad suomiai ziema vaikus rengia, nesusala jie ir prie -20, bet mazajam tikrai salta budavo smile.gif dydis 86, pardavinet reiks nes tik 1 kart uzsidejom
*

jo apie ta pati smile.gif
ir dar neissinagrinejau kuo skirias :
http://www.66north.com/shop/pc-396-467-kri...ck-mittens.aspx
ir
http://www.66north.com/shop/pc-1083-467-krummi-overall.aspx
o kainos visiskai vienodos litais pavertus gaunas ar jav ar islandija ar gb(as online shop pasiskaiciavau sian)...
man tik spalvos nelabai,bet geriau silta ir patogu nei grazu jei visko iskart neiseina smile.gif
gal jus zinot kaip ten su pirstiniu ir kepuryciu dydziai? visiem vienas,nes nematau pasirinkimo online? blink.gif
Ramune_lt
QUOTE(jeila @ 2008 11 23, 19:40)

ir dar neissinagrinejau kuo skirias :
http://www.66north.com/shop/pc-396-467-kri...ck-mittens.aspx
ir
http://www.66north.com/shop/pc-1083-467-krummi-overall.aspx
o kainos visiskai vienodos litais pavertus gaunas ar jav ar islandija ar gb(as online shop pasiskaiciavau sian)...
man tik spalvos nelabai,bet geriau silta ir patogu nei grazu jei visko iskart neiseina smile.gif
gal jus zinot kaip ten su pirstiniu ir kepuryciu dydziai? visiem vienas,nes nematau pasirinkimo online?  blink.gif
*

Kiek uzmeciau aki, tai susegimai skiriasi tu kombezu. Ir orandzinis man patogesnis atrodo, nes jo kojugaliai ir rankogaliai uzsilenkia. Galima kaip pirstines ir kojines pasidaryt (nelabai moku paaiskinti).
Man jie tokie thumbup.gif , tik kad kaina didoka verysad.gif .
jeila
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 23, 23:27)
Kiek uzmeciau aki, tai susegimai skiriasi tu kombezu. Ir orandzinis man patogesnis atrodo, nes jo kojugaliai ir rankogaliai uzsilenkia. Galima kaip pirstines ir kojines pasidaryt (nelabai moku paaiskinti). 
Man jie tokie  thumbup.gif , tik kad kaina didoka  verysad.gif .
*

nu ta ir as pastebejau:) o del uzlenkimo pirstiniu ir kojiniu,tai manau,kad lakstanciam vaikui nelabai butu patogu... cia kokiam iki metuku...
man ir thumbup.gif as tikiuos,kad mum dar ir kitam sezonui tiks...
Narajana
Mes tai šitą pirkom http://www.66north.com/shop/pc-396-467-kri...ck-mittens.aspx 86 dydžio.
jeila
QUOTE(Narajana @ 2008 11 24, 12:11)

ir kaip jums jis patinka? mastau ar sita pirkt ar geriau atskirus... pardaveja patare,kad lakstanciam vaikui sitas nepatogus... g.gif
jeila
GAL YRA TURINCIU GIMINIU AR DRAUGU ISLANDIJOJ? blush2.gif
Vingre
QUOTE(jeila @ 2008 11 24, 23:10)
GAL YRA TURINCIU GIMINIU AR DRAUGU ISLANDIJOJ?  blush2.gif
*

bet nemanau, kad butu pigiau. svanur'as ju tinklapy kainuoja 110 eur, o kaina jie sake kels apskritai, ne lietuviai pardavejai, o islandai, nes jiems pasirodo savikaina didesne, nei iki siol pardavinejo... arba taip sako g.gif
jeila
QUOTE(Vingre @ 2008 11 24, 23:20)
bet nemanau, kad butu pigiau. svanur'as ju tinklapy kainuoja 110 eur, o kaina jie sake kels apskritai, ne lietuviai pardavejai, o islandai, nes jiems pasirodo savikaina didesne, nei iki siol pardavinejo... arba taip sako  g.gif
*

taip bet jie turi likuciu:)
110EUR + shipingas iki musu 35 EUR as sutinku moket,bet va dar muitine manau nebloga sumele uzdetu... o islandam shipingas 8EUR +jie gali atsiust kaip dovana,kad nieks neprisikabintu...
o gal kas siuntetes ir muitinej normaliai praejo???
jeila
QUOTE(Narajana @ 2008 11 24, 12:11)

mes irgi tokipat jau turim... laukiam kombenzono (atkeliaus dar keli vienetai 86 ir 74,tai patekom tarp laiminguju gausianciu dar siemet),bet kainyte jau bus kita... 590 doh.gif bent jau sito pasluoksnio kaip as sakau dydis toks,kad dar kita ziema bus geras...
Narajana
QUOTE(jeila @ 2008 11 24, 18:21)
ir kaip jums jis patinka? mastau ar sita pirkt ar geriau atskirus... pardaveja patare,kad lakstanciam vaikui sitas nepatogus...  g.gif
*

Na man tai labai patinka. Aš prieš tai buvau pirkusi kitos firmos panašų kombinezoną iš chemiškai neapdorotos vilnos, tai mes visą žiemą ir prabuvom nuo gimimo. O dabar kažkaip tik vieną vilkti nedrąsu užvelku dar striukę, tai normaliai.

Dėl kainų tai ir aš manau, kad Islandijoje tikrai ne pigiau, jei pastebėjot, tai viskas šios firmos siuvama Latvijoje. Tai manau nebent Latvijoje kokioje firminėje parduotuvėje gal ir gali būti pigiau...
mazyte
ir mes isbandem siuos rubus, bet daugiau sau, vaikams nelabai, bet super! tik nelabai pataikiau su dydziais doh.gif
Savannaa
QUOTE(jeila @ 2008 11 23, 11:31)
nevisokiu... 74 ir 86 neturi nei parodoj nei pardej sad.gif o kas keisciausia uzsienio online shop'uose ar 62 ar 74 ar 86 visu kombinzoniuku kainos vienodos,o pas mus 86 jau dvigubai brangiau... apie 600...  doh.gif 
man ir sitie kombinezonai  thumbup.gif ... dar neturiu,bet siai ziemai mazajai butinai nupirksiu... labai sunku suprast,kad su tokiu plonu gali but nesalta... audziu minti gal geriau parsisiust is uzsienio didesni uz panasia kaina nei cia pirkt vienam sezonui...
*

baby centre, luksio g maciau toki 330 kainavo tai pigiau nei siustis. del dydziu nezinau, nedideli kabejo...

[quote=Savannaa,2008 11 23, 17:39]

Shakyra;)
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 21, 12:02)
Mes dar neturim sitos firmos rubeliu, bet va drauge turi kombeza, tai nerealiai gyre. Noretume ir mes apsilankyti toje parduotuveje, bet itariu, kad Klaipedoj jos nera  unsure.gif .
*

Klaipedoje Silutės pl. 83B atsidare didziule Baby Center parduotuve, kurioje prekiauja ir 66 North Iceland vaikuciu rubeliais! thumbup.gif
Pati buvau ten uzklydusi- pasirinkimas ne prastesnis nei firminese parduotuvese bigsmile.gif
Astulka*
QUOTE(Savannaa @ 2008 12 16, 01:09)
aciu uz nuoroda  4u.gif
jau uzmaciau, ko norim.. smile.gif
*

O gal zinote ar Kaune tik viena parduotuve yra?
erikiuxxx
superiniai rubai thumbup.gif nesioja mano mazius, tikrai labai verti demesio wub.gif wub.gif
AsLi
QUOTE(Astulka* @ 2009 01 09, 13:32)
O gal zinote ar  Kaune tik viena parduotuve yra?
*

Taip, tik Pramonės maksimoj
Laurelyte
Mes irgi nesiojam megztuka ir kelnytes su sleikom(kombenzina)...superine kokybe...tikrai atitinka kaina!!!! thumbup.gif thumbup.gif esam labai patenkinti.....gaila kad tik musu lelius dar maziukas.....o jau kaip paugs tikrai visa seimyna isigysime laisvalaikiui........ rolleyes.gif

va stai tokius:
http://www.66north.com/shop/pc-1420-453-lundi-overall.aspx
http://www.66north.com/shop/pc-1421-453-lundi-sweater.aspx

albai labai jeginiai 4u.gif
kavenska
QUOTE(AsLi @ 2009 01 17, 22:11)
Taip, tik Pramonės maksimoj
*

viskas, uzdare, nebera Kaune verysad.gif
jeila
QUOTE(Shakyra;) @ 2009 01 08, 14:25)
Klaipedoje Silutės pl. 83B atsidare didziule Baby Center parduotuve, kurioje prekiauja ir 66 North Iceland vaikuciu rubeliais!  thumbup.gif
Pati buvau ten uzklydusi- pasirinkimas ne prastesnis nei firminese parduotuvese  bigsmile.gif
*

nu bet kainos tai tokios pat kaip firminej pardej... kazkas sake,kad is uzsienio siustis pigiau neiseis-parsisiunciau... su visais tarpininku mokesciais ir komisiniais tikrai pigiau gavos nei cia LT pirkt... be to LT didesniu dydziu trukumas...
user posted image
nesiojam sita... negaliu atsidziaugt... o ir mazei labai patinka su juo-kadangi plonytis ir lengvutis,tai judesiu nevarzo(sveria apie 200-300g). ant maikutes uzdedu apatini sluoksni:
user posted image
svanura-ir i lauka... nekart nebuvo nei susalus nei suprakaitavus... kitai ziemai tikrai pirksiu kazkoki sitos firmos kombenza... labai juo patenkinta...
claries
o per kur siuntetes, jei ne paslaptis 4u.gif ?
as irgi vis dairausi i juos - galvoju pavasariui arba rudeniui isigyt smile.gif
mano mergyte irgi tokio pat amziaus kaip Jusu: koki dydi emet (ar atitinka jie lietuviskus? vis gi nepigus daiktas, nesinoretu nepataikyt su dydziu doh.gif )
Aciu, jei rasite laiko atsakyti 4u.gif

QUOTE(jeila @ 2009 03 12, 20:18)
nu bet kainos tai tokios pat kaip firminej pardej... kazkas sake,kad is uzsienio siustis pigiau neiseis-parsisiunciau... su visais tarpininku mokesciais ir komisiniais tikrai pigiau gavos nei cia LT pirkt... be to LT didesniu dydziu trukumas...
user posted image
nesiojam sita... negaliu atsidziaugt... o ir mazei labai patinka su juo-kadangi plonytis ir lengvutis,tai judesiu nevarzo(sveria apie 200-300g). ant maikutes uzdedu apatini sluoksni:
user posted image
svanura-ir i lauka... nekart nebuvo nei susalus nei suprakaitavus... kitai ziemai tikrai pirksiu kazkoki sitos firmos kombenza... labai juo patenkinta...
*

jeila
QUOTE(claries @ 2009 03 12, 21:39)
o per kur siuntetes, jei ne paslaptis  4u.gif ?
as irgi vis dairausi i juos - galvoju pavasariui arba rudeniui isigyt  smile.gif
mano mergyte irgi tokio pat amziaus kaip Jusu: koki dydi emet (ar atitinka jie lietuviskus? vis gi nepigus daiktas, nesinoretu nepataikyt su dydziu  doh.gif )
Aciu, jei rasite laiko atsakyti  4u.gif
*

siaip sito tipo kombenzonas pas mus yra 12-18 (86 dydzio) ir didesniu nebera... tai jum kaip ir nebeapsimoka,nes as gal dar rudeni uzdesiu,bet kitai ziemai jau tikrai bus mazas nors mano mazyle ir smulkute...
siunciausi is jav per tarpininkes.
Geradiena
Puikūs drabužiai. Ir mažutei pirkau, ir pati dėviu - ypač praverčia buriuojant.
erikiuxxx
QUOTE(jeila @ 2009 03 12, 23:47)
siaip sito tipo kombenzonas pas mus yra 12-18 (86 dydzio) ir didesniu nebera... tai jum kaip ir nebeapsimoka,nes as gal dar rudeni uzdesiu,bet kitai ziemai jau tikrai bus mazas nors mano mazyle ir smulkute...
siunciausi is jav per tarpininkes.
*

kokia kaina jum isejo tie kombinezoniukai?
Kopustinuke
Sveiki 4u.gif

Atsiprasau, kad trukdau, bet norejau paklaust del situ rubeliu. Mes taip pat isigijom sita komplekta smile.gif Ar ziemai ju pakako, ar dar klodavot kazka ant virsaus? Vyras sako, kad ju bus per akis, bet man kazkaip baisoka, labiau linkus maziu dar ir apklot kazkuo papildomai.

Pasidalinkit savo patirtimi.

Is anksto dekoju smile.gif

QUOTE(jeila @ 2009 03 12, 22:18)
user posted image
user posted image
*

jeila
gal kuri mamyte gali pasakyt kokia firma turi ka nors tokio smagaus kaip svanura? didziausias dydis yra 86, o mano mazei jis ziema jau tikriausiai bus mazokas... ugla nepatinka, o visi dvieju daliu 66north kombikai jau yra didesniam ugiui o ne 92 sad.gif internete tiek daug visokiu negirdetu firmu, bet neapziurejus kazkaip nedristu pirkt-juo labiau,kad ir kainos nemazos... as ieskau tokio plonycio, silto ir minksto virsutinio sluoksnio, nes kitu sluoksniu ir 66north savo dydzio dar rasim blush2.gif
visom aciu uz pagalba isanksto 4u.gif
Narajana
QUOTE(Kopustinuke @ 2009 09 03, 21:51)
Sveiki  4u.gif

Atsiprasau, kad trukdau, bet norejau paklaust del situ rubeliu. Mes taip pat isigijom sita komplekta smile.gif Ar ziemai ju pakako, ar dar klodavot kazka ant virsaus? Vyras sako, kad ju bus per akis, bet man kazkaip baisoka, labiau linkus maziu dar ir apklot kazkuo papildomai.

Pasidalinkit savo patirtimi.

Is anksto dekoju smile.gif
*

Na mes tik tą oranžinį apatinį dėdavom, o ant viršau paprastą striukę kartais ir tikrai nesušalo smile.gif
nu nu
QUOTE(kavenska @ 2009 02 06, 16:26)
viskas, uzdare, nebera Kaune verysad.gif
*

neuzsidare, tik persikele i kitas patalpas:
Kaunas (Lithuania)

Jonavos g. 254, Kaunas (Pentacom) pastatas

2-aukštas

Darbo laikas I-V 10-19val.Pietų pertrauka 12:30-13:00

VI 10-16val.

Tel/Fax: +37037331984
ciuke
QUOTE(jeila @ 2009 03 12, 21:18)
nu bet kainoskazkas sake,kad is uzsienio siustis pigiau neiseis-parsisiunciau... su visais tarpininku mokesciais ir komisiniais tikrai pigiau gavos nei cia LT pirkt... be to LT didesniu dydziu trukumas...
*

Nu bet kainos tikrai doh.gif
ketinu siustis, niekad nuolaidu neduoda, net vasara rolleyes.gif
jeila
QUOTE(ciuke @ 2009 10 07, 11:18)
Nu bet kainos tikrai  doh.gif
ketinu siustis, niekad nuolaidu neduoda, net vasara  rolleyes.gif
*

simet zinokit siustis nebeapsimoka... preitamet LT kombineznai buvo jau nauja kaina (apie 600), o JAV dar turejo uz 100USD, tai tikrai apsimokejo, bet simet ir pas juos jau 220USD jei neklystu... pasikalausinekit gal kas is draugu turi ju nuolaidu kortele, tai su ja tikrai gausis pigiau nei siustis (ji jei neklystu kaupiamoji-kuo daugiau perki tuo didesne nuolaida... mes turim draugus 66 fanus blush2.gif ) wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.