uzdejau 86 dydi savo 88 merginai, tai apatinis sluoksnis iki pavasario tikrai tiks, o virsus pavasariop bus trumpas
uzdejau 86 dydi savo 88 merginai, tai apatinis sluoksnis iki pavasario tikrai tiks, o virsus pavasariop bus trumpas
Nusipirkom ir mes Kria kombinzona
ant bodziuko ir pedkelniu, tai mano maziuke nesusalo QUOTE(Aliira @ 2009 10 14, 12:23) Nusipirkom ir mes Kria kombinzona ant bodziuko ir pedkelniu, tai mano maziuke nesusalo jusu maziuke dar maza, tai ziema su kria i koki vilnoni voka idesit ir i vezima QUOTE(jeila @ 2009 10 14, 13:25) jusu maziuke dar maza, tai ziema su kria i koki vilnoni voka idesit ir i vezima O kaip dek Krumini kombinezono - ar uztenka jo vieno i lauka ir iki kiek temperaturos? Ar jis perpuciamas? QUOTE(giedrulia77 @ 2009 10 17, 14:42) O kaip dek Krumini kombinezono - ar uztenka jo vieno i lauka ir iki kiek temperaturos? Ar jis perpuciamas? krumi irgi perpuciamas-tik svanuras ir ugla yra tas virsutinis sluoksnis... o be vejo iki masinos nubegt as visa ziema tik kria dejau, bet i lauka, tai be svanuro jau dabar neleidziu... geriau vien svanuras, bet ne vien kria ar krumi
gal kas zinot ar bus sios firmos gaminiai parodoj (vaiku miestas) siemet?
nes gal pigiau galima butu isigyti QUOTE(erikiuxxx @ 2009 10 19, 00:07) gal kas zinot ar bus sios firmos gaminiai parodoj (vaiku miestas) siemet? nes gal pigiau galima butu isigyti praeitamet buvo (nuolaidu netaike, tai labiau apsimokejo su nuolaida baby centre pirkt
O kada Baby centre tos nuolaidos buna? ir kokio jos dydzio?
QUOTE(Jungo @ 2009 10 19, 21:44) budavo 10% su skrajute, kuria dalindavo per vaiku sali QUOTE(jeila @ 2009 10 17, 22:55) krumi irgi perpuciamas-tik svanuras ir ugla yra tas virsutinis sluoksnis... o be vejo iki masinos nubegt as visa ziema tik kria dejau, bet i lauka, tai be svanuro jau dabar neleidziu... geriau vien svanuras, bet ne vien kria ar krumi O kaip del kepures-salmo? Krumini kiek skaiciau atsparus ir vejui ir lietui? O KRIA? Kuri patartum? QUOTE(jeila @ 2009 10 19, 14:06) praeitamet buvo (nuolaidu netaike, tai labiau apsimokejo su nuolaida baby centre pirkt aciukas siandien babycentre apsipirkom pilnai north rubais praita ziema pirkau komplektuka vilnoni,ir siai ziemai pasiemem vel toki paty,kur dedamas ant pliko kuno,plonutis ,toks malonus dar silta megstuka pasiemiau,tiks palva buvo likusi raudona siaip mes turejome salma vilnoni ta plona,nerealus jis, tika aisku jaigu vejuota tai perpuciamas
Ar kombinezonuose - Kria, Krumini - patalpose prakaituoja vaikas? O lauke, jei silciau kartais buna?
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 10 23, 19:05) Ar kombinezonuose - Kria, Krumini - patalpose prakaituoja vaikas? O lauke, jei silciau kartais buna? patalpose tikrai karsta su jais (mano maze prasydavo nuimt)-o ir jie ne tam skirti QUOTE(jeila @ 2009 10 23, 21:14) patalpose tikrai karsta su jais (mano maze prasydavo nuimt)-o ir jie ne tam skirti Turejau omeny, kai is lauko i patalpa eini - parduotuve, poloklinika, masina ir pan., suprantu, kad jis ne namams skirtas QUOTE(giedrulia77 @ 2009 10 24, 13:44) Turejau omeny, kai is lauko i patalpa eini - parduotuve, poloklinika, masina ir pan., suprantu, kad jis ne namams skirtas parduotuvej kaip kurioj... as i parde einant niekad kombinezono nededu, o striuke,kad lengviau nuvilkt
citata : ziema jau ant nosies o dar nieko neturi parduotuves ir net nezino kada bus ir isvis ar ka nors vaikisko tures
kiek kalbejau su parduotuve (Montaro) zadejo iki spalio pabaigos atsivezt rubeliu kai pirkom kria kombinzona mus tikino kad ziema uztektu papildomai aprengt striukyte, o kojas uzklot ju dekuciu. Man atrodo tai siu metu naujove, ir tokios pat medziagos kaip kria kombinzonas. Dar siulo isigyti miegmaisi, gaunasi pigiau nei svanur kombinzonas ![]()
QUOTE(Aliira @ 2009 10 27, 22:28) kiek kalbejau su parduotuve (Montaro) zadejo iki spalio pabaigos atsivezt rubeliu kai pirkom kria kombinzona mus tikino kad ziema uztektu papildomai aprengt striukyte, o kojas uzklot ju dekuciu. Man atrodo tai siu metu naujove, ir tokios pat medziagos kaip kria kombinzonas. Dar siulo isigyti miegmaisi, gaunasi pigiau nei svanur kombinzonas ![]() ![]() na taip ir as kalbejau ziema su stiurke ir uzklojus tikrai uzteks QUOTE(jeila @ 2009 10 27, 23:06) na taip ir as kalbejau ziema su stiurke ir uzklojus tikrai uzteks o kokio amziaus praeita ziema buvo jusu vaikas? kiek supratau devejot abu kombinzonus... QUOTE(Aliira @ 2009 10 27, 23:17) taip QUOTE(jeila @ 2009 10 27, 23:25) taip aisku as truputi nesuprantu to Montaro, tai gal jie kitom parduotuvem atiduoda prekes? Nes happeak dar turi rubu, nors dydziu tai nelabai, pati pirkau baby centre Vilniuje, o draugai norejo pirkti Montaro ir kai sie neturejo teiravisi ar kas turi, tai sake kad visur ispirkta, nors veiksmas vyko pirmadieni, o as buvau Vilniuje sekmadieni. Na gal ispirko visi tuos kombinzonus ta pacia diena kaip ir as QUOTE(Aliira @ 2009 10 29, 22:01) aisku as truputi nesuprantu to Montaro, tai gal jie kitom parduotuvem atiduoda prekes? Nes happeak dar turi rubu, nors dydziu tai nelabai, pati pirkau baby centre Vilniuje, o draugai norejo pirkti Montaro ir kai sie neturejo teiravisi ar kas turi, tai sake kad visur ispirkta, nors veiksmas vyko pirmadieni, o as buvau Vilniuje sekmadieni. Na gal ispirko visi tuos kombinzonus ta pacia diena kaip ir as 74 iki 80cm uzteks Montaro dar nuo preitu metu nieko naujo neatsiveze vaikam
bet jie juk tiekia prekes ir tam paciam baby centrui ir happeak....
tai turbut tiesiog Kaunas sau nieko nepasilieka, o atiduota i vaikiskas parduotuves
ar galit patarti ar Kria/krumini 86 uzteks siai ir kitai ziemai leliui, kuris dabar yra 68 cm? aciu
Mano mažiukė prieš mėn. buvo 69 cm. tai pirkom 74 dydį, kitai žiemai planuoju pirkti vėl tą patį jei nebus labai ilga
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 11 10, 11:31) kai kombinzoniukas yra biski didokas galima uzlenkti rankytes ir kojytes (kad butu kaip su pirstinem ir kojinem-labai patogu migdant vezimuke...), o jei bus kaip tik (kaip dabar mum 89 ugio 86 kria), tai jau uzlengt nebepavyks ir pirstines ar kojines reiks det atskirai
Aciu uz patarimus:) Bet jau nulekiau ir nusipirkau 86, nes tik toks ir buvo:) Manau neprasovem su dydziu
pries gerus metus gavom kepuryte sitos firmos.na ji man tokia siaip sau pasirode,bet kai pradejom nesioti
Sveikos mamytes
Kadangi vietoje mes cia esame tai ir isigijame siuos rubelius
Pernai pirkom iš ten kepurę-šalmą, džemperį, apatines kelnytes, kojinytes .. tai galiu pasakyti, gal mažiukams, kai jie mažiau juda tos šilumos reikia daugiau, o maniškis buvo 6 metų, tai jam su ta kepure buvo gerokai per šilta, plaukučiai net šlapi būdavo
QUOTE(vikix @ 2009 11 26, 19:32) Pernai pirkom iš ten kepurę-šalmą, džemperį, apatines kelnytes, kojinytes .. tai galiu pasakyti, gal mažiukams, kai jie mažiau juda tos šilumos reikia daugiau, o maniškis buvo 6 metų, tai jam su ta kepure buvo gerokai per šilta, plaukučiai net šlapi būdavo cia mes kiaurus metus dzemperiuka turime su savimi,gerai pagalvojus,kiaurus metus vilkime ji.na jie tikrai silti
mes visą rudenį nešiojam Kria kombinezoną, tai esam labai patenkinti pirkinys pasiteisino 100 proc.
Doduk, tu nelygink Lietuvos ir Islandijos klimato, plius, lietuviai numirtu pamate kaip mazai islandai vaikus rengia tokiu atsiauriu oru
Kazkuri mamyte domejosi drabuzeliais, cia islandu pardes adresas: http://www.66north.is/forsida/ eikite i vefverslun karlar - vyras konur - moteris born - vaikas ungborn - mazas vaikas tilbod - ispardavimas Padet nupirkti gal ir galeciau (turiu ten draugu), tik kad siuntimas brangiai turbut kainuotu. Tik kurso nezinau, manau, kad reiktu dauginti suma is 2 ir nubraukti du nulius (cia mano matematika, visada idomiai skaiciuodavau
[quote=lukne1,2009 11 29, 00:34]
Doduk, tu nelygink Lietuvos ir Islandijos klimato, plius, lietuviai numirtu pamate kaip mazai islandai vaikus rengia tokiu atsiauriu oru aš lauke vis sulaukiu komentarų, kad mano vaikui šalta
sita firma kiek zinau labai gerbiama austrijoje, o ten zmones slamsto savo vaikiukams neperka
Apie lyginima klimato net kalbos nera (atrodo nerasiau apie klimata
QUOTE(Aliira @ 2009 11 26, 20:32) mes visą rudenį nešiojam Kria kombinezoną, tai esam labai patenkinti pirkinys pasiteisino 100 proc. na jei apie minusus, tai ir as galiu pasisakyt... kria nevaikstanciam vaikui
Niu, minusu tai as neturiu jokiu. tik pliusai. Megstu ir patinka man tos firmos gaminiai. Tik beda, kad mes Lt vis bandom vaikus aprengti siltai, neivertinam, kad tas drabuzis jau siltas, nors ir plonas
iskalbiau neticia apatinius vilnonius marskinelius 6 NORTH ICELAND su skalbimo masina ir normalia programa
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 26, 18:09) iskalbiau neticia apatinius vilnonius marskinelius 6 NORTH ICELAND su skalbimo masina ir normalia programa nesidomėjau šios firmos vilnoniais drabužėliais, bet apie vilną šį tą žinau North 66 rašo apie vilnos priežiūra: Kaip skalbti specialios vilnelės gaminius * Skalbti skalbyklėje šiltame (30oC) vandenyje su švelniu skalbikliu (be baliklių, mikštiklų ir birių miltelių). * Nevalyti sausuoju būdu. * Džiovintuvo temperatūra nustatyti ant žemos temperatūros režimo. * Nenaudoti skalbinių minkštiklių. * Nelyginti. Tad pagrindinis apribojimas skalbime tik tem, bet ir tai nebūtinai turi sugadinti drabužėlio... gal greičiau praranda savo gerąsias savybes. Bet čia jau tik mano spėjimas
Sveikos,
kokius rūbus perkat vyresniems vaikams? Mes šią žiemą tilptume i 86 dydžio svanurą, tik nelabai turiu vilties jį nusipirkt pigiau. Ir labiau noriu striukės http://66shop.lt/Drabuziai%20vaikams,%2066...ranga%20vaikams aš gundausi ją pirkti. Gal jau kas čiupinėjo ir gali pasidalinti įspūdžiais?
super drabuzeliai, labai silti, gerai nesiojasi, patogus, tik vaikiskas kostiumas Kria padidintas pirkau 6/12month, 74cm, tai tinka pusantru metu mergaitei 11kg ir 84cm. Tiesa pirkau pries 2.5metu. gal naujesni modeliai atitinka.
QUOTE Svanur Primaloft 86 dydžio ir po juo dėvėtas 86 dydžio Kria Overall. ar jie atitinka dydi? ar padidinti? QUOTE(smart @ 2010 10 06, 18:51) Atitinka dydį, gal netgi padidinti sakyčiau. Mes iki 1,3 metukų jį nešiojom. Būtume ir ilgiau nešioję, bet atėjo pavasaris ui, jei dar padidinti tai is viso skesim tada, labai noreciau krios, bet rankoves bus laaaabai ilgos, mano mergina kudena... suejo vienas metas, o sveriam geriausiu atveju 8500 g QUOTE(raiva @ 2010 10 06, 20:00) ui, jei dar padidinti tai is viso skesim tada, labai noreciau krios, bet rankoves bus laaaabai ilgos, mano mergina kudena... suejo vienas metas, o sveriam geriausiu atveju 8500 g Galvojau pamatuot, bet, žiūriu, neaišku nuo kur ir kaip
Mes neapsisprendžiam ką žiemai pirkti, svanur kombinezona, ar pukine striuke.
ka galite patarti, kas turit vaikus 18 men??? QUOTE(raiva @ 2010 10 06, 20:00) ui, jei dar padidinti tai is viso skesim tada, labai noreciau krios, bet rankoves bus laaaabai ilgos, mano mergina kudena... suejo vienas metas, o sveriam geriausiu atveju 8500 g jei jusu mergyte nevaiksto bus nieko, nes uzlenksit kojas ale kojines ir uzklosit, bet vaikstanciai tikrai didelis QUOTE(Aliira @ 2010 10 06, 21:33) Mes neapsisprendžiam ką žiemai pirkti, svanur kombinezona, ar pukine striuke. ka galite patarti, kas turit vaikus 18 men??? svanura
[
svanura [/quote] man labiausiai nepatinka svanur tuo, kad kelnes lipa i virsu, jei vaika reikia panesti jos pakyla iki keliu... gal reikia guma apacioj prisiuti, kad ant batu uzmauti. O ka dabar perkat? As vis zvilgcioju i Patagonijos rubelius. |