Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 66 North Iceland drabužėliai mažyliams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
jeila

uzdejau 86 dydi savo 88 merginai, tai apatinis sluoksnis iki pavasario tikrai tiks, o virsus pavasariop bus trumpas sad.gif ir mazesniu dydziu apatinis sluoksnis ilgesnis nei virsutinis? kazkaip suprasciau jei tik maziam (nevaikstantiem) taip butu, tai todel, kad ta apatini sluoksni uzlengt a la kojine, bet kodel ir vaikstanciu vaiku dydziai taip, tai logikos nesuprantu (i batus gi nesukisi su ta "a la kojine") g.gif
Aliira
Nusipirkom ir mes Kria kombinzona smile.gif vakar buvom lauke temp 6 laipsniai, vilkau tik
ant bodziuko ir pedkelniu, tai mano maziuke nesusalo thumbup.gif o isskalbus iki ryto isdziuvo be jokiu problemu thumbup.gif man patinka sitie rubai 4u.gif
jeila
QUOTE(Aliira @ 2009 10 14, 12:23)
Nusipirkom ir mes Kria kombinzona  smile.gif vakar buvom lauke temp 6 laipsniai, vilkau tik
ant bodziuko ir pedkelniu, tai mano maziuke nesusalo  thumbup.gif  o isskalbus iki ryto isdziuvo  be jokiu problemu  thumbup.gif  man patinka sitie rubai  4u.gif
*

jusu maziuke dar maza, tai ziema su kria i koki vilnoni voka idesit ir i vezima wink.gif na aisku jei nesiosit kenguroj, tai svanuro reiks... kria ir perpucia ir minusinej temperaturoj tikrai salta bus...
giedrulia77
QUOTE(jeila @ 2009 10 14, 13:25)
jusu maziuke dar maza, tai ziema su kria i koki vilnoni voka idesit ir i vezima wink.gif na aisku jei nesiosit kenguroj, tai svanuro reiks... kria ir perpucia ir minusinej temperaturoj tikrai salta bus...
*

O kaip dek Krumini kombinezono - ar uztenka jo vieno i lauka ir iki kiek temperaturos? Ar jis perpuciamas?
jeila
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 10 17, 14:42)
O kaip dek Krumini kombinezono - ar uztenka jo vieno i lauka ir iki kiek temperaturos? Ar jis perpuciamas?
*

krumi irgi perpuciamas-tik svanuras ir ugla yra tas virsutinis sluoksnis... o be vejo iki masinos nubegt as visa ziema tik kria dejau, bet i lauka, tai be svanuro jau dabar neleidziu... geriau vien svanuras, bet ne vien kria ar krumi wink.gif
erikiuxxx
gal kas zinot ar bus sios firmos gaminiai parodoj (vaiku miestas) siemet?
nes gal pigiau galima butu isigyti g.gif

jeila
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 10 19, 00:07)
gal kas zinot ar bus sios firmos gaminiai parodoj (vaiku miestas) siemet?
nes gal pigiau galima butu isigyti g.gif
*

praeitamet buvo (nuolaidu netaike, tai labiau apsimokejo su nuolaida baby centre pirkt wink.gif), bet praktiskai neturejo pasirinkimo dydziu... panasu,kad ir simet tas pats bus... ziema jau ant nosies o dar nieko neturi parduotuves ir net nezino kada bus ir isvis ar ka nors vaikisko tures doh.gif
Jungo
O kada Baby centre tos nuolaidos buna? ir kokio jos dydzio? smile.gif
jeila
QUOTE(Jungo @ 2009 10 19, 21:44)
O kada Baby centre tos nuolaidos buna? ir kokio jos dydzio?  smile.gif
*

budavo 10% su skrajute, kuria dalindavo per vaiku sali ax.gif siaip 66 nuolaidu reikalingom prekem niekad neduoda biggrin.gif ... baby cente dar gali but uzsilikusiu mazu dydziu svanuru uz puse kainos (apie 300) - aisku to 62 nelabai kam ir reikia... Vistiek pigiausias variantas paieskot pazistamu pazistamu, kurie 66 karts nuo karto apsiperka... pas juos kortelese gali susikaupt didziausia ju taikoma nuolaida wink.gif
giedrulia77
QUOTE(jeila @ 2009 10 17, 22:55)
krumi irgi perpuciamas-tik svanuras ir ugla yra tas virsutinis sluoksnis... o be vejo iki masinos nubegt as visa ziema tik kria dejau, bet i lauka, tai be svanuro jau dabar neleidziu... geriau vien svanuras, bet ne vien kria ar krumi wink.gif
*

O kaip del kepures-salmo? Krumini kiek skaiciau atsparus ir vejui ir lietui? O KRIA?
Kuri patartum?
jeila
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 10 21, 10:29)
O kaip del kepures-salmo? Krumini kiek skaiciau atsparus ir vejui ir lietui? O KRIA?
Kuri patartum?
*

as nepirkau ne vieno-kai nebudavo vejuota uzdedavau kria kapisona (atrodydavo kaip su salmu, nes jis toks kaip tik kaip tik), o kai salciau dar ir svanuro kapisona wink.gif
giedrulia77
QUOTE(jeila @ 2009 10 21, 12:16)
as nepirkau ne vieno-kai nebudavo vejuota uzdedavau kria kapisona (atrodydavo kaip su salmu, nes jis toks kaip tik kaip tik), o kai salciau dar ir svanuro kapisona wink.gif
*

o gal esat bande siuos salmus? ar nepraleidzia vejo? Ar neprakaituoja galvytes?
erikiuxxx
QUOTE(jeila @ 2009 10 19, 14:06)
praeitamet buvo (nuolaidu netaike, tai labiau apsimokejo su nuolaida baby centre pirkt wink.gif), bet praktiskai neturejo pasirinkimo dydziu... panasu,kad ir simet tas pats bus... ziema jau ant nosies o dar nieko neturi parduotuves ir net nezino kada bus ir isvis ar ka nors vaikisko tures  doh.gif
*

aciukas smile.gif

siandien babycentre apsipirkom pilnai north rubais biggrin.gif thumbup.gif man rubai superiniai sie wub.gif ana ziema nesiojome wub.gif ir dabar jokia ziema nebaisi smile.gif pirkau 104d, tai super,kad buvo rolleyes.gif nes tokius dydzius greit isperka doh.gif arba ju mazai buna 4u.gif

praita ziema pirkau komplektuka vilnoni,ir siai ziemai pasiemem vel toki paty,kur dedamas ant pliko kuno,plonutis ,toks malonus wub.gif

dar silta megstuka pasiemiau,tiks palva buvo likusi raudona ax.gif uztat vaiko ji megstamiausia biggrin.gif

siaip mes turejome salma vilnoni ta plona,nerealus jis, tika aisku jaigu vejuota tai perpuciamas ax.gif
giedrulia77
Ar kombinezonuose - Kria, Krumini - patalpose prakaituoja vaikas? O lauke, jei silciau kartais buna?
jeila
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 10 23, 19:05)
Ar kombinezonuose - Kria, Krumini - patalpose prakaituoja vaikas? O lauke, jei silciau kartais buna?
*

patalpose tikrai karsta su jais (mano maze prasydavo nuimt)-o ir jie ne tam skirti wink.gif o lauke +20 irgi niekad nedejau, o esant vesesniam orui niekada nebuvo suprakaitavus... vien kria nenaudojau bunant lauke as visad dedu arba vien svanura jei tarkim iki plius 10 ir vejuota (jei ne isvis tik striuke), o arciau nulio ar minusinei tempoj jau abu wink.gif vien apatini sluoksni lauke galima naudot vezime (kur vejas nepucia) kai vesu ar uzklojus kai biski salciau arba nuo duru iki automobilio nunest ir pan wink.gif
giedrulia77
QUOTE(jeila @ 2009 10 23, 21:14)
patalpose tikrai karsta su jais (mano maze prasydavo nuimt)-o ir jie ne tam skirti wink.gif o lauke +20 irgi niekad nedejau, o esant vesesniam orui niekada nebuvo suprakaitavus... vien kria nenaudojau bunant lauke as visad dedu arba vien svanura jei tarkim iki plius 10 ir vejuota (jei ne isvis tik striuke), o arciau nulio ar minusinei tempoj jau abu wink.gif vien apatini sluoksni lauke galima naudot vezime (kur vejas nepucia) kai vesu ar uzklojus kai biski salciau arba nuo duru iki automobilio nunest ir pan wink.gif
*

Turejau omeny, kai is lauko i patalpa eini - parduotuve, poloklinika, masina ir pan., suprantu, kad jis ne namams skirtas
jeila
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 10 24, 13:44)
Turejau omeny, kai is lauko i patalpa eini - parduotuve, poloklinika, masina ir pan., suprantu, kad jis ne namams skirtas
*

parduotuvej kaip kurioj... as i parde einant niekad kombinezono nededu, o striuke,kad lengviau nuvilkt wink.gif poliklinikoj manau,kad nesukaistu, nes ten afrikos nebuna biggrin.gif masinoj jei kondicionierius ijungtas +20, tai tikrai reikia nuvilkt, bet as kai nenoredavau nuvilkinet tik truputi masina pasildydavau, kad nebutu didelio skirtumo tarp lauko temperaturos wink.gif
Aliira
citata : ziema jau ant nosies o dar nieko neturi parduotuves ir net nezino kada bus ir isvis ar ka nors vaikisko tures doh.gif

kiek kalbejau su parduotuve (Montaro) zadejo iki spalio pabaigos atsivezt rubeliu 4u.gif
kai pirkom kria kombinzona mus tikino kad ziema uztektu papildomai aprengt striukyte,
o kojas uzklot ju dekuciu. Man atrodo tai siu metu naujove, ir tokios pat medziagos kaip kria kombinzonas.
Dar siulo isigyti miegmaisi, gaunasi pigiau nei svanur kombinzonas
user posted image
user posted image
jeila
QUOTE(Aliira @ 2009 10 27, 22:28)
kiek kalbejau su parduotuve (Montaro) zadejo iki spalio pabaigos atsivezt rubeliu  4u.gif
kai pirkom kria kombinzona mus tikino kad ziema uztektu papildomai aprengt striukyte,
o kojas uzklot ju dekuciu. Man atrodo tai siu metu naujove, ir tokios pat medziagos kaip kria kombinzonas.
Dar siulo isigyti miegmaisi, gaunasi pigiau nei svanur kombinzonas
user posted image
user posted image
*

na taip ir as kalbejau biggrin.gif ir preitamet nuo lapkricio zadejo zadejo (pats vadovas), bet kaip neatveze taip neatveze... dar ir iki sios ziemos neturejo papildymo wink.gif o pardaveju paklausiau ar tikrai bus ir kas bus ar kaip preitamet, tai sake kad kazkas turetu but, bet ar vaikisku bus net pats vadovas nezino...
ziema su stiurke ir uzklojus tikrai uzteks wink.gif net ir su svanuru reiktu klot, nes jei vaikas nejudantis jam nebus pakankamai silta... as manau,kad sitas miegmaisis tirkai yra patogiau mazam vaikui... jei jis nevaiksto, tai kam vargt kisant kojas ir rankas i vietas? ir isimt mieganti ar idet i voka daug patogiau wink.gif
Aliira
QUOTE(jeila @ 2009 10 27, 23:06)
na taip ir as kalbejau biggrin.gif ir preitamet nuo lapkricio zadejo zadejo (pats vadovas), bet kaip neatveze taip neatveze... dar ir iki sios ziemos neturejo papildymo wink.gif o pardaveju paklausiau ar tikrai bus ir kas bus ar kaip preitamet, tai sake kad kazkas turetu but, bet ar vaikisku bus net pats vadovas nezino...
ziema su stiurke ir uzklojus tikrai uzteks wink.gif net ir su svanuru reiktu klot, nes jei vaikas nejudantis jam nebus pakankamai silta... as manau,kad sitas miegmaisis tirkai yra patogiau mazam vaikui... jei jis nevaiksto, tai kam vargt kisant kojas ir rankas i vietas? ir isimt mieganti ar idet i voka daug patogiau wink.gif
*

o kokio amziaus praeita ziema buvo jusu vaikas? kiek supratau devejot abu kombinzonus...
jeila
QUOTE(Aliira @ 2009 10 27, 23:17)
o kokio amziaus praeita ziema buvo jusu vaikas? kiek supratau devejot abu kombinzonus...
*

taip wink.gif 1,5 wink.gif jau lakste ir labai dziauges kai pagaliau sulaukem svanuro (truko kantrybe laukt montaro ir paprasiau,kad is jav atsiustu), tai vaikas labai dziauges laisve judeti... gulejimui vezimely svanuro niekada nepirkciau-bereikalingas pinigu metymas... kria dar puikiai tiks siai ziemai, o svanura jau baigiam isaugt...
Aliira
QUOTE(jeila @ 2009 10 27, 23:25)
taip wink.gif 1,5 wink.gif jau lakste ir labai dziauges kai pagaliau sulaukem svanuro (truko kantrybe laukt montaro ir paprasiau,kad is jav atsiustu), tai vaikas labai dziauges laisve judeti... gulejimui vezimely svanuro niekada nepirkciau-bereikalingas pinigu metymas... kria dar puikiai tiks siai ziemai, o svanura jau baigiam isaugt...
*

aisku biggrin.gif na mano panele kol kas auksta ne pagal amziu, tai as jau dabar baiminuosi, kad kita ziema nebetilpsim i 86 dydi schmoll.gif nors jie atrodo padidinti. ziuresim kiek mums to 74 uzteks smile.gif na svanuras brangus, bet man tenka saviske kenguroj nesiot tad ziema galiu turet nemenka beda verysad.gif jeigu normali ziema bus ax.gif

as truputi nesuprantu to Montaro, tai gal jie kitom parduotuvem atiduoda prekes? Nes happeak dar turi rubu, nors dydziu tai nelabai, pati pirkau baby centre Vilniuje, o draugai norejo pirkti Montaro ir kai sie neturejo teiravisi ar kas turi, tai sake kad visur ispirkta, nors veiksmas vyko pirmadieni, o as buvau Vilniuje sekmadieni. Na gal ispirko visi tuos kombinzonus ta pacia diena kaip ir as lotuliukas.gif
jeila
QUOTE(Aliira @ 2009 10 29, 22:01)
aisku  biggrin.gif na mano panele kol kas auksta ne pagal amziu, tai as jau dabar baiminuosi, kad kita ziema nebetilpsim i 86 dydi  schmoll.gif  nors jie atrodo padidinti. ziuresim kiek mums to 74 uzteks smile.gif na svanuras brangus, bet man tenka saviske kenguroj nesiot tad ziema galiu turet nemenka beda  verysad.gif  jeigu normali ziema bus  ax.gif 

as truputi nesuprantu to Montaro, tai gal jie kitom parduotuvem atiduoda prekes? Nes happeak dar turi rubu, nors dydziu tai nelabai, pati pirkau baby  centre Vilniuje, o draugai norejo pirkti Montaro ir kai sie neturejo teiravisi ar kas turi, tai sake kad visur ispirkta, nors veiksmas vyko pirmadieni, o as buvau Vilniuje sekmadieni. Na gal ispirko visi tuos kombinzonus ta pacia diena kaip ir as  lotuliukas.gif
*

74 iki 80cm uzteks wink.gif o 92 jau neber sad.gif is esmes 92 vaikuciui nelabai yra ka pirkt...

Montaro dar nuo preitu metu nieko naujo neatsiveze vaikam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif grybauja tas ju vadovas biggrin.gif
Aliira
bet jie juk tiekia prekes ir tam paciam baby centrui ir happeak....
tai turbut tiesiog Kaunas sau nieko nepasilieka, o atiduota i vaikiskas parduotuves g.gif
giedrulia77
ar galit patarti ar Kria/krumini 86 uzteks siai ir kitai ziemai leliui, kuris dabar yra 68 cm? aciu
Aliira
Mano mažiukė prieš mėn. buvo 69 cm. tai pirkom 74 dydį, kitai žiemai planuoju pirkti vėl tą patį jei nebus labai ilga tongue.gif aš irgi pradžioj galvojau pirkti 86, bet paskui pabijojau, kad kai bus toks didelis nebus jai šilta jame. Jei aiškiai išsireiškiau blush2.gif kai drabužėlis per didelis ir nepriglunda... manau šios firmos kombinzoniuką bus galima sėkmingai parduoti mirksiukas.gif kai išaugs
jeila
QUOTE(giedrulia77 @ 2009 11 10, 11:31)
ar galit patarti ar Kria/krumini 86 uzteks siai ir kitai ziemai leliui, kuris dabar yra 68 cm? aciu
*

kai kombinzoniukas yra biski didokas galima uzlenkti rankytes ir kojytes (kad butu kaip su pirstinem ir kojinem-labai patogu migdant vezimuke...), o jei bus kaip tik (kaip dabar mum 89 ugio 86 kria), tai jau uzlengt nebepavyks ir pirstines ar kojines reiks det atskirai wink.gif bent jau kria pasiuvimas toks, kad jis prigludes niekada nebus...
giedrulia77
Aciu uz patarimus:) Bet jau nulekiau ir nusipirkau 86, nes tik toks ir buvo:) Manau neprasovem su dydziu ax.gif
griaustinisvm
pries gerus metus gavom kepuryte sitos firmos.na ji man tokia siaip sau pasirode,bet kai pradejom nesioti bigsmile.gif thumbup.gif dar ir dabar tinka.labai gerai priglunda,silta thumbup.gif
Dodukas
Sveikos mamytes 4u.gif

Kadangi vietoje mes cia esame tai ir isigijame siuos rubelius blush2.gif esu tikrai patenkinta,kad gerai nesiojasi,daug kartu skalbti drabuzeliai,ir spalva nenublukus,silti rolleyes.gif kol kas neturiu nusiskundimu.siuo metu bandome isigyti ziemine striukute. 4u.gif
vikix
Pernai pirkom iš ten kepurę-šalmą, džemperį, apatines kelnytes, kojinytes .. tai galiu pasakyti, gal mažiukams, kai jie mažiau juda tos šilumos reikia daugiau, o maniškis buvo 6 metų, tai jam su ta kepure buvo gerokai per šilta, plaukučiai net šlapi būdavo g.gif apatines kelnytes buvo apsivilkę max 3 kartus, džemperį nešiojom vietoj striukės - rudenį pavasarį thumbup.gif nes žiema nebuvo kur su juo eiti .. mano nuomone, mūsų žiemos yra per daug ŠILTOS ir DRĖGNOS, kad šie rūbai pilnai atliktų savo funkcijas ax.gif
Dodukas
QUOTE(vikix @ 2009 11 26, 19:32)
Pernai pirkom iš ten kepurę-šalmą, džemperį, apatines kelnytes, kojinytes .. tai galiu pasakyti, gal mažiukams, kai jie mažiau juda tos šilumos reikia daugiau, o maniškis buvo 6 metų, tai jam su ta kepure buvo gerokai per šilta, plaukučiai net šlapi būdavo  g.gif  apatines kelnytes buvo apsivilkę max 3 kartus, džemperį nešiojom vietoj striukės - rudenį pavasarį  thumbup.gif  nes žiema nebuvo kur su juo eiti .. mano nuomone, mūsų žiemos yra per daug ŠILTOS ir DRĖGNOS, kad šie rūbai pilnai atliktų savo funkcijas  ax.gif
*

cia mes kiaurus metus dzemperiuka turime su savimi,gerai pagalvojus,kiaurus metus vilkime ji.na jie tikrai silti thumbup.gif
Aliira
mes visą rudenį nešiojam Kria kombinezoną, tai esam labai patenkinti pirkinys pasiteisino 100 proc. biggrin.gif bet neseniai parsisiuntėm svanur jei bus šilta žiema tai nežinau ar mes jį apsirengsim doh.gif šiaip pastebėjau, kad jis nėra toks patogus. Vaikas labai slidus, sunku nulaikyti. Be to reik galvoti kuom kojytes apsiaut. Nors kai lauke lijo, jau buvom apsirengę pabandyti smile.gif
lukne1
Doduk, tu nelygink Lietuvos ir Islandijos klimato, plius, lietuviai numirtu pamate kaip mazai islandai vaikus rengia tokiu atsiauriu oru lotuliukas.gif
Kazkuri mamyte domejosi drabuzeliais, cia islandu pardes adresas:
http://www.66north.is/forsida/
eikite i vefverslun
karlar - vyras
konur - moteris
born - vaikas
ungborn - mazas vaikas
tilbod - ispardavimas

Padet nupirkti gal ir galeciau (turiu ten draugu), tik kad siuntimas brangiai turbut kainuotu.
Tik kurso nezinau, manau, kad reiktu dauginti suma is 2 ir nubraukti du nulius (cia mano matematika, visada idomiai skaiciuodavau lotuliukas.gif , bt atsakyma gaudavau toki,kokio reikedavo) thumbup.gif
Aliira
[quote=lukne1,2009 11 29, 00:34]
Doduk, tu nelygink Lietuvos ir Islandijos klimato, plius, lietuviai numirtu pamate kaip mazai islandai vaikus rengia tokiu atsiauriu oru lotuliukas.gif

aš lauke vis sulaukiu komentarų, kad mano vaikui šalta lotuliukas.gif vyresnės moteriškės arba žiūri akis išpūtusios, arba komentuoja kad mano vaikas sušals lotuliukas.gif jei ne gripas gal reiktų duot rankas pačiupinėti vaiko joms g.gif
Mimyyyte
sita firma kiek zinau labai gerbiama austrijoje, o ten zmones slamsto savo vaikiukams neperka smile.gif
Dodukas
Apie lyginima klimato net kalbos nera (atrodo nerasiau apie klimata lotuliukas.gif ) papraciausiai tokiems maziukams reikia silumos,todel ar tai Lietuva ar nea tai toki drabuzeliai pats tas bent jau ziema,o apie vasara nesneku as visai.Buvome grize ziema i Lt,ejome i lauka,vazinejomes vezimu ir vaikuciui sedamam,mazai judanciam tikrai reikia siltai apsirenkgti,apie didesnius nesneku,nes jie judresni,gal jiems ir per silti dalykai toki,bet maziesiems,kurie nevaiksto ar dar tik pradeje vaikscioti tai toks dalykas kaip siltas dzemperiukas ar kelnytes manau (ir tai mano nuomone blush2.gif ) Lietuvoje irgi gerai nesiosis thumbup.gif
jeila
QUOTE(Aliira @ 2009 11 26, 20:32)
mes visą rudenį nešiojam Kria kombinezoną, tai esam labai patenkinti pirkinys pasiteisino 100 proc.  biggrin.gif bet neseniai parsisiuntėm svanur jei bus šilta žiema tai nežinau ar mes jį apsirengsim  doh.gif šiaip pastebėjau, kad jis nėra toks patogus. Vaikas labai slidus, sunku nulaikyti. Be to reik galvoti kuom kojytes apsiaut.  Nors kai lauke lijo, jau buvom apsirengę pabandyti  smile.gif
*

na jei apie minusus, tai ir as galiu pasisakyt... kria nevaikstanciam vaikui thumbup.gif ir kojytes ir rankytes uzsilenkia ir patogiai uzsisga... bet vaikstanciam jau g.gif visu pirma pasiuvimas toks, kad per subine beisiai platu, tada apacia nei i batus sukist nei ant ju o kria uz svanura yra ilgesnis!!! del svanuro-nevaikstanciam vaikui, tai neverta tikrai-patogiau vokas is tos pacios medziagos, nes ir pirstiniu ir batu reikia ir tikrai slidus... na cia tikrai pirkinys vaikstanciam, kad jam butu patogu judet! bet ir tai-man labai nepatinka ta buma per liemeni (jis lipa virsun) ir pati medziaga kad ir plona galetu but patvaresne-o dabar atrodo kur uzsikabinsi ir plys! ir labiausiai man nepatinkantis dalykas yra neatidirbta kaip padaryt kad vaikui kombinezonas neliptu aukstyn-ni i batu nei ant ju! nu zodziu yra labai dar daug ka jiem reikia tobulint, nes tokiai kainai pas juos per daug neapgalvotu dalyku wink.gif
lukne1
Niu, minusu tai as neturiu jokiu. tik pliusai. Megstu ir patinka man tos firmos gaminiai. Tik beda, kad mes Lt vis bandom vaikus aprengti siltai, neivertinam, kad tas drabuzis jau siltas, nors ir plonas blink.gif Todel po to ir sakom, kad vaikas susilo, suprakaitavo...Islandijoje vaika leliuka veza miegot i lauka, lauke kokie 5 minusai, miega lelius kokias 2 val. o ji aprengia tik plonu sios firmos kombinzonu ir ikisa i tos firmos miegmaisi. Ir nieko ax.gif As pati Lt maze silciau aprengdavau, nes man atrode, kad ji susals:)
erikiuxxx
iskalbiau neticia apatinius vilnonius marskinelius 6 NORTH ICELAND su skalbimo masina ir normalia programa doh.gif maniau kad tiks tik lelei sis drabuzis po skalbimo ax.gif ,o pasirodo jam nieko neatsitiko,koks buvo toks ir liko bigsmile.gif tai dabar galvoju kad ten bus ne 100%vilna kaip raso ant etiketes g.gif
Aliira
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 26, 18:09)
iskalbiau neticia apatinius vilnonius marskinelius 6 NORTH ICELAND su skalbimo masina ir normalia programa doh.gif  maniau kad tiks tik lelei sis drabuzis po skalbimo ax.gif ,o pasirodo jam nieko neatsitiko,koks buvo toks ir liko bigsmile.gif tai dabar galvoju kad ten bus ne 100%vilna kaip raso ant etiketes g.gif
*

nesidomėjau šios firmos vilnoniais drabužėliais, bet apie vilną šį tą žinau blush2.gif jeigu vilna yra specialiai apdorota ją galima skalbti mašina ir jei nieko nenutinka.
North 66 rašo apie vilnos priežiūra:
Kaip skalbti specialios vilnelės gaminius

* Skalbti skalbyklėje šiltame (30oC) vandenyje su švelniu skalbikliu (be baliklių, mikštiklų ir birių miltelių).

* Nevalyti sausuoju būdu.

* Džiovintuvo temperatūra nustatyti ant žemos temperatūros režimo.

* Nenaudoti skalbinių minkštiklių.

* Nelyginti.

Tad pagrindinis apribojimas skalbime tik tem, bet ir tai nebūtinai turi sugadinti drabužėlio... gal greičiau praranda savo gerąsias savybes. Bet čia jau tik mano spėjimas smile.gif
Aliira
Sveikos,

kokius rūbus perkat vyresniems vaikams? Mes šią žiemą tilptume i 86 dydžio svanurą, tik nelabai turiu vilties jį nusipirkt pigiau. Ir labiau noriu striukės http://66shop.lt/Drabuziai%20vaikams,%2066...ranga%20vaikams
aš gundausi ją pirkti. Gal jau kas čiupinėjo ir gali pasidalinti įspūdžiais?
murtute
super drabuzeliai, labai silti, gerai nesiojasi, patogus, tik vaikiskas kostiumas Kria padidintas pirkau 6/12month, 74cm, tai tinka pusantru metu mergaitei 11kg ir 84cm. Tiesa pirkau pries 2.5metu. gal naujesni modeliai atitinka.
raiva
Svanur Primaloft 86 dydžio ir po juo dėvėtas 86 dydžio Kria Overall.

ar jie atitinka dydi? ar padidinti?
smart
QUOTE(raiva @ 2010 10 06, 19:23)
ar jie atitinka dydi? ar padidinti?
*

Atitinka dydį, gal netgi padidinti sakyčiau. Mes iki 1,3 metukų jį nešiojom. Būtume ir ilgiau nešioję, bet atėjo pavasaris smile.gif Kadangi dar sėdėdavom vežime, labai pravertė Krios užlenkiami kojų ir rankogalių galai.
raiva
QUOTE(smart @ 2010 10 06, 18:51)
Atitinka dydį, gal netgi padidinti sakyčiau. Mes iki 1,3 metukų jį nešiojom. Būtume ir ilgiau nešioję, bet atėjo pavasaris  smile.gif Kadangi dar sėdėdavom vežime, labai pravertė Krios užlenkiami kojų ir rankogalių galai.

*

ui, jei dar padidinti tai is viso skesim tada, labai noreciau krios, bet rankoves bus laaaabai ilgos, mano mergina kudena... suejo vienas metas, o sveriam geriausiu atveju 8500 g blush2.gif
smart
QUOTE(raiva @ 2010 10 06, 20:00)
ui, jei dar padidinti tai is viso skesim tada, labai noreciau krios, bet rankoves bus laaaabai ilgos, mano mergina kudena... suejo vienas metas, o sveriam geriausiu atveju 8500 g blush2.gif
*

Galvojau pamatuot, bet, žiūriu, neaišku nuo kur ir kaip g.gif blush2.gif Geriausia parduotuvėj pasimatuot, o tada pirkt smile.gif Mes kombinezonus pirkom rugsėjį, kai buvom 9 mėn., o balandį mums suėjo 1,3. Standartinė mergytė dėvėjo smile.gif
Aliira
Mes neapsisprendžiam ką žiemai pirkti, svanur kombinezona, ar pukine striuke.
ka galite patarti, kas turit vaikus 18 men??? 4u.gif
jeila
QUOTE(raiva @ 2010 10 06, 20:00)
*

jei jusu mergyte nevaiksto bus nieko, nes uzlenksit kojas ale kojines ir uzklosit, bet vaikstanciai tikrai didelis wink.gif 74 per akis wink.gif

QUOTE(Aliira @ 2010 10 06, 21:33)
Mes neapsisprendžiam ką žiemai pirkti, svanur kombinezona, ar pukine striuke.
ka galite patarti, kas turit vaikus 18 men??? 4u.gif
*

svanura wink.gif nors jis turi minusu, bet tas plonumas ir lengvumas tokiam mazam vaikui yra thumbup.gif mano pirmoji 1,5 nesiojo svanura ir mazajai ji palikau wink.gif bet kitom ziemom as jau ne 66 virsutini sluoksni pirkau...
Aliira
[
svanura wink.gif nors jis turi minusu, bet tas plonumas ir lengvumas tokiam mazam vaikui yra thumbup.gif mano pirmoji 1,5 nesiojo svanura ir mazajai ji palikau wink.gif bet kitom ziemom as jau ne 66 virsutini sluoksni pirkau...
*

[/quote]

man labiausiai nepatinka svanur tuo, kad kelnes lipa i virsu, jei vaika reikia panesti jos pakyla iki keliu... gal reikia guma apacioj prisiuti, kad ant batu uzmauti. O ka dabar perkat? As vis zvilgcioju i Patagonijos rubelius.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.