Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vardas mergaitei - Helena
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Pjule
Kaip jums mergaites vardas Helena?
rytoj
O kodėl ne Elena?
ciuke
Jei mergyte tikra lietuve, man nea schmoll.gif
Ruse-nieko
Uzsienio salyje gyvenant Helen- netgi grazus smile.gif
muminukas
man Elena daug gražiau, Helena schmoll.gif
l'eau
be h būtų thumbup.gif
Isila
Man irgi be H daug gražiau tongue.gif
Sidabrinė
Grazus mirksiukas.gif
Bahara
Labai normalus vardukas smile.gif
maybe24
Helena-skamba grubokai sakyciau ax.gif
HappyAngel
Vienas iš gražiausių vardų užsienietei mergytei. Jei lietuvaitei- tik Elena, ne Helena smile.gif
Pjule
Gyvename uzsienyje, o ir pavarde bus ne lietuviska. Pati nebegirdziu kaip sis vardas lietuviskai skamba, nes jau daug metu negyvenu Lietuvoje. Siaip man vardas Helena l. grazus, bet as gal kiek prisibijau jog kai kartais vyksime i Lietuva, zmones peciais traukys kai isgirs toki varda...
maybe24
QUOTE(Pjule @ 2008 09 22, 10:05)
Gyvename uzsienyje, o ir pavarde bus ne lietuviska. Pati nebegirdziu kaip sis vardas lietuviskai skamba, nes jau daug metu negyvenu Lietuvoje. Siaip man vardas Helena l. grazus, bet as gal kiek prisibijau jog kai kartais vyksime i Lietuva, zmones peciais traukys kai isgirs toki varda...
*

siulyciau maziau demesio kreipti i svetimu zmoniu nuomone,jei dar nepastebejote,jie peciais traukia isgirde beveik visus vardus nepapuolancius i top 20 sarasa ax.gif
l'eau
QUOTE(Pjule @ 2008 09 22, 12:05)
*

kažin ar traukys, greičiau tiesiog manys netaip nugirdę ir vadins elena smile.gif
QUOTE(maybe24 @ 2008 09 22, 12:18)
siulyciau maziau demesio kreipti i svetimu zmoniu nuomone,jei dar nepastebejote,jie peciais traukia isgirde beveik visus vardus nepapuolancius i top 20 sarasa  ax.gif
*

aha, tai sako žmogus, norintis vaiką vadinti deive lotuliukas.gif irnesakyk.gif
Emerencija
Jau tada geriau Elena arba Jelena
maybe24
QUOTE(l'eau @ 2008 09 22, 12:04)
kažin ar traukys, greičiau tiesiog manys netaip nugirdę ir vadins elena smile.gif

aha, tai sako žmogus, norintis vaiką vadinti deive lotuliukas.gif  irnesakyk.gif
*

Jei gerai perziuretum tema ,genialioji,tai matytum,ar ruosiuosi savo vaika 'Deive' vadinti ar ne ax.gif
l'eau
QUOTE(maybe24 @ 2008 09 22, 16:33)
Jei gerai perziuretum tema ,genialioji,tai matytum,ar ruosiuosi savo vaika 'Deive' vadinti ar ne  ax.gif
*

jei mokėtumėt skaityti, priekabioji, matytumėt, kad žodžio 'savo' nevartojau rolleyes.gif
maybe24
QUOTE(l'eau @ 2008 09 22, 15:20)
jei mokėtumėt skaityti, priekabioji, matytumėt, kad žodžio 'savo' nevartojau rolleyes.gif
*

svetimo juo labiau nesiruosiu vadinti
l.jelena
Helenė (Helena arba Elena) - graikų deivė. Graikų mitologijoje – Dzeuso ir Ledos duktė, Menelajo žmona, gražiausia Heladės moteris ir pasaulio moteris.

http://lt.wikipedia.org/wiki/Helenė
Dykuma5
Nekoks schmoll.gif
fainulkina
QUOTE(Pjule @ 2008 09 22, 13:05)
*

Ir tegu trauko, jei jau tokie neišprusėliai.. Normalus tas vardukas.. Vadinkit drąsiai.. Jei jau Nikom vaikus vadina.. lotuliukas.gif
Baružėlė
man labai gražus vardas, kol dar nežinojau ką turėsiu tai pati galvojau mergaitę pavadinti Helena ax.gif
Funambola
Gražus vardas. Labai. Jei kada turėsiu dukrą, norėčiau ją pavadinti Helena arba Elena. Kad ir kokie man gražūs būtų senieji lietuvių vardai, bet šeima dvikalbė, tai... tongue.gif
zanau
aga o rusiskai vadintu Galia ARBA GALKA. ax.gif hah.gif
Lady Dy
Pažystu moterį vardu Helena,o jos sesuo Astra,nu ir ką
Karina123
QUOTE(l.jelena @ 2008 09 27, 13:39)
Helenė (Helena arba Elena) - graikų deivė. Graikų mitologijoje – Dzeuso ir Ledos duktė, Menelajo žmona, gražiausia Heladės moteris ir pasaulio moteris.

http://lt.wikipedia.org/wiki/Helenė
*

mmmmm Helena, tai man negražus vardas, iškart prieš akis kamo Halinka melžėja, o gal geriau Leda
l.jelena
QUOTE(Karina123 @ 2008 10 04, 18:30)
mmmmm Helena, tai man negražus vardas, iškart prieš akis kamo Halinka melžėja, o gal geriau Leda
*

Tai gal pati kilusi is kaimo, kad tokios kaimiskos asociacijos kyla?
Ar tarybiniu archyviniu filmu prisiziurejot? lotuliukas.gif
alisa1
Normalus vardas ax.gif . Patinka - pavadinkit savo lelytę tuo vardu ir neklauskit niekieno nuomonės.Čia Jums ir tik Jums spręsti . mirksiukas.gif
Karina123
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 04, 20:39)
Tai gal pati kilusi is kaimo, kad tokios kaimiskos asociacijos kyla?
Ar tarybiniu archyviniu filmu prisiziurejot?  lotuliukas.gif
*

visi mes iš kaimo kilus.Klausėt nuomonės aš ir išsakiau,ojusiš kart pikstat 4u.gif
Sinuhas
Gražiau be H skamba - Elena thumbup.gif
l.jelena
QUOTE(Karina123 @ 2008 10 04, 21:07)
visi mes iš kaimo kilus.Klausėt nuomonės aš ir išsakiau,ojusiš kart pikstat 4u.gif
*

As nepykstu. Patikrinau vardo Leda reiksme. Tai pasirodo, Helena yra Ledos dukra: lotuliukas.gif

http://lt.wikipedia.org/wiki/Leda

Ir... daugiau apie Halina (Галина): http://ru.wikipedia.org/wiki/Га...;на
Bet siu vardu tik priebalsiai vienodi, o siaip tai Helena ir Halina yra skirtingi vardai.

tasha
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 04, 21:04)
As nepykstu. Patikrinau vardo Leda reiksme. Tai pasirodo, Helena yra Ledos dukra:  lotuliukas.gif

http://lt.wikipedia.org/wiki/Leda

Ir... daugiau apie Halina (Галина): http://ru.wikipedia.org/wiki/Га...;на 
Bet siu vardu tik priebalsiai vienodi, o siaip tai Helena ir Halina yra skirtingi vardai.
*

Nu man Helena tai negrazu, siaip uzsienyje labai populiarus vardas Elena, tik jie cia taria Eleina, man labai grazu rolleyes.gif

O Галина nu ka as zinau....ispaniskai višta doh.gif doh.gif
Wildberry
Man asmeniškai tai nelabai schmoll.gif

Elena gražiau mirksiukas.gif
jaringiux
man tai nelabai ax.gif
Lily*
QUOTE(Pjule @ 2008 09 22, 12:05)
bet as gal kiek prisibijau jog kai kartais vyksime i Lietuva, zmones peciais traukys kai isgirs toki varda...
*

Nemanau, normalus vardas smile.gif
Pliukšt
Elena būtų gražiau biggrin.gif
Erdnija
Elena gražiau, bet ir Helena puikus vardas!
Jazira
Gražus lenkiškas vardas
Jolitukas*
Nu jooo geras lenkiškas vardas.....paskui būna ciocia Haaalia, Halinka, Galka.......toks ciociskas konkrečiai.... blush2.gif lotuliukas.gif
Jazira
QUOTE(Jolitukas* @ 2008 11 04, 22:40)
Nu jooo geras lenkiškas vardas.....paskui būna ciocia Haaalia, Halinka, Galka.......toks ciociskas konkrečiai.... blush2.gif  lotuliukas.gif
*

4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif
baltasis_ilgaausis
na as tokio vardo nerinkciau savo vaikiukui... smile.gif
Fifux'e
na helena man kazkiap grieztai skamba,o jelena va grazus man labai 4u.gif
-LiuksE-
Ne lietuvoje gal ir nieko smile.gif
ilgaplauke10
Man visai gražus vardas.
Aita
Asocijuojasi su muilo operom kazkodel lotuliukas.gif
merryy
man sis vardas emrgytei tai kazkaip nelabai jau grazus:)
'Chili
Negražus.
Gustezic

Nelabai kazkaip man.. Lenkiskas jau labai..
Safyrinė
Įdomus vardas ax.gif tik jei pavardė lietuviška,tai kaži kaip skambės g.gif
l'eau
kam ta H? elena daug gražiau smile.gif
Arvena
QUOTE(l'eau @ 2011 05 16, 10:45)
kam ta H? elena daug gražiau smile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tiktai taip...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.