Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auklė patiems mažiausiems
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
Pages: 1, 2
anikita
Sveiki 4u.gif norejau pasiteirauti ir paplepeti apie auklytes patiems maziausiems, vaikuciams apie puse metuku 4u.gif ar yra kazkokie ypatumai ieskant aklytes? kaip skiriasi kaina? ar labai sunku surasti auklyte tokiems maziukams?
vilnius 4u.gif
pelėdžiukas
Sveika,

Nemanyčiau, kad susirasti auklytę vaikučiui iki metukų yra kažkas keblaus, kurkas kebliau susirasti patikimą auklytę.
Atlyginimas truputį skiriasi: kūdikio priežiūra, tuo labiau naujagimio, reikalauja patirties, valandinis tarifas Vilniuje yra vidutiniškai 12 litų valanda, o pastovus už visą darbo dieną nuo 1500 Lt. Skaičiai be abejo nėra kaip priklijuoti prie visų šeimų, tariamasi individualiai, tačiau vargiai galėtų būti mažesni.
anikita
na 12 lt uz valanda tai jau biski kosmosas doh.gif
o beto.. gerai noku 12lt uz valanda iki metuku, o poto? blink.gif sakyt na ka auklyte vaikutis paaugo tai dabar tavo alga tebus 8 lt uz valanda, nemanau kad tai butu normalu ir kad aukle apsidziaugtu tokiais pokyciais blink.gif blink.gif o moketi visai laik po 12lt,,tai jau gal tiek to..
sumazinti zmogui alga butu tolygu ji prarasti verysad.gif
JM
QUOTE(pelėdžiukas @ 2008 09 23, 17:09)
Sveika,

valandinis tarifas Vilniuje yra vidutiniškai 12 litų valanda, o pastovus už visą darbo dieną nuo 1500 Lt.
*

12lt valanda...na ir is kur tokios kainos blink.gif
anikita
tokie norai tai regis paciu aukliu ismone...nezinau kas gali tokius pinigus moketi doh.gif
JM
QUOTE(anikita @ 2008 09 24, 06:23)
tokie norai tai regis paciu aukliu ismone...nezinau kas gali tokius pinigus moketi doh.gif
*

matyt,nors as pati esu aukle. biggrin.gif bet nesuprantu tokiu kainu,nors tu ka.
Droka
Siandien kieme kalbejau su aukle, kuri priziuri vaikuti 6 men. Priziuri nuo 11h iki 15h (4h) ir gauna i menesi 1100Lt plius maitinimas. Kai vaikuciui bus metai priziures 9-10h ir susitare, kad gaus 1500Lt plius maitinimas.....vat jums ir kainos. ax.gif
Loterija
Mes turėjom auklę nuo 2,5 mėn. Studentė, patirties su vaikais neturėjo. Mokėjom 5lt/val. Tiesa, aš buvau namie, maitinau ir pampersus keičiau pati. Žiūrėjo po 5-6 val kasdien.
Anamaze
QUOTE(anikita @ 2008 09 22, 10:29)
Sveiki 4u.gif  norejau pasiteirauti ir paplepeti apie auklytes patiems maziausiems, vaikuciams apie puse metuku 4u.gif  ar yra kazkokie ypatumai ieskant aklytes? kaip skiriasi kaina? ar labai sunku surasti auklyte tokiems maziukams?
vilnius 4u.gif
*

sveiki
su pirmu savo vaiku buvau tik puse metu namie ir be problemu susiradau aukle per SM dabar va antras 3 men pirmoji eina i darzeli ir vel ieskau auklytes. Pirmai auklei mokejome 5Lt/val +nuolatinis dirbdavo po 10val, dabar irgi nesiruosiu daug moketi, tai absurdas 12Lt per val doh.gif doh.gif
AusraR
mes turim aukle/pagalbininke, dvynukams 6 men. Moku 1500 bet esu visiskai nusivylusi...dabar idejau skelbima ieskau naujos...noreciau pigesnes, bet jei tik normalus zmogus mokeciau ir tuos 1500, bet cia jau be galimybes pakelt....nes sodra gi nekelia pasalpos smile.gif
MildaS
Sveikos mamytes 4u.gif
Mes irgi planuojam nuo sausio men. kelias dienas po kokias 5 valandas vaikuti palikti auklei, bet kur ja rasti???? Labai norisi paikimo zmogaus ir gero. Per pazistamus neturiu kaip susirasti. Skambinau i aukliu firmas, tai be 500-700 Lt., nes paieskos neprasideda ir po to kaineles gaunasi ne 12 Lt. val., o vos ne 20 -25. Tai kur tau verysad.gif vat ir nzinom ka daryti doh.gif
Laving
QUOTE(MildaS @ 2008 11 17, 13:22)
Sveikos mamytes 4u.gif
Mes irgi planuojam nuo sausio men. kelias dienas po kokias 5 valandas vaikuti palikti auklei, bet kur ja rasti???? Labai norisi paikimo zmogaus ir gero. Per pazistamus neturiu kaip susirasti. Skambinau i aukliu firmas, tai be 500-700 Lt., nes paieskos neprasideda ir po to kaineles gaunasi ne 12 Lt. val., o vos ne 20 -25. Tai kur tau verysad.gif  vat ir nzinom ka daryti doh.gif
*

500-700 uz tiek valandu, skaitau, labai mazai...

As ieskau savo 10 men dukrytei irgi ~ 5 valandom, 5 darbo dienom per svaite. Reiketu auklei tik priziureti vaika (is viso to laiko vaikas apie 2-3 val pramiegos...). Nieko skalbti irtvarkyti man nereiks, tik vaikui isvirti kose. Praso 1000 Lt+maistas. Kazi, daugokoka?????
Gintarė:)
O kokiam jūs mieste? Kažkaip kosminės kainos, kam tada universitetuose mokytis jei čia už 5 darbo valandas 1000 gauni? doh.gif
MildaS
QUOTE(mamucis @ 2008 11 18, 02:23)
500-700 uz tiek valandu, skaitau, labai mazai...

As ieskau savo 10 men dukrytei irgi  ~ 5 valandom, 5 darbo dienom per svaite. Reiketu auklei tik priziureti vaika (is viso to laiko vaikas apie 2-3 val pramiegos...). Nieko skalbti irtvarkyti man nereiks, tik vaikui isvirti kose. Praso 1000 Lt+maistas. Kazi, daugokoka?????
*

Cia tie 500 - 700 vien uz tai, kad tau suras aukle, kuriai reiks moketi,kad ir firmai liktu po 20 Lt. uz valanda unsure.gif

O tie 1000 Lt. gal ir daugoka, bet pagalvojus siuo metu tas 1000 gaunasi netokie jau dideli pinigai, kai tokios kainos visur, tad zmones ir praso. As tai tiek sutikciau moketi, bet kaip zinoti ar patikimas zmogus g.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 11 18, 16:52-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 11 18, 16:52)
O kokiam jūs mieste? Kažkaip kosminės kainos, kam tada universitetuose mokytis jei čia už 5 darbo valandas 1000 gauni?  doh.gif
*

Na as tai Vilniui, bet visi gi ziuri, kad daugiau gauti ir kad dirbti apsimoketu, nezinau ka reiks daryti g.gif
samsonyte
kiek man teko susidurti geru VALANDINIU aukliu kaina uz val. 10 Lt Vilniuje, tai uz 5 val. per men ir gaunasi 1000.
As taip pat susitariau su aukle, kurios man reikes 8 val. per diena, tai gaunasi 1600 per men., na daugoka.... juk pastovus menesinis aukliu atlyginimas net Vilniuj turbut tiek nesiekia??? As kalbu apie vidutinio amziaus moteri, ne pensininke...
MildaS
QUOTE(samsonyte @ 2008 11 20, 00:08)
kiek man teko susidurti geru VALANDINIU aukliu kaina uz val. 10 Lt Vilniuje, tai uz 5 val. per men ir gaunasi 1000.
As taip pat susitariau su aukle, kurios man reikes 8 val. per diena, tai gaunasi 1600 per men., na daugoka.... juk pastovus menesinis aukliu atlyginimas net Vilniuj turbut tiek nesiekia??? As kalbu apie vidutinio amziaus moteri, ne pensininke...
*

Nu taip, aukle siais laikais jau prabanga doh.gif
Bet manau, kad 1600 tai daugoka, juk joms ir maitinimas nekainuoja, as tiek sutikciau moketi jei ji bent kazkiek namus aptvarkytu t.y issiurbtu, grindis isplautu na ir kelis kartus valgyt padarytu, juk realiai maziukai vaikiuikai ir pramiega nemaza dienos dali, o ir didesni pietu miego miega g.gif
Na žinot su tokiais pinigais kai violiojat tai nesistebiu kad blogųjų auklių sąrašas tik ilgėja, nes traukiat daug nemotyvuotų darbuotojų, o aferisčių, o dar kai kalba eina apie pasiskųsti negalinčius mažus vaikus. doh.gif manau jei mamos susitarusios nuleistų kartelę tai ir auklės aprimtų.Čia ne dėžes maximoj stumdyt, o kelias valandas pažaist su vaiku, grįžus namo tikrai nereikia bumbėt kad pikti klientai erzino, o nuo krūvio skauda visas rankas ir kojas, taip kad nereikia sakyt kad prižiūrėt vaiką labai sunku.
AusraR
smile.gif+2008 11 20, 17:35-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 11 20, 17:35)
Na žinot su tokiais pinigais kai violiojat tai nesistebiu kad blogųjų auklių sąrašas  tik ilgėja, nes traukiat daug nemotyvuotų darbuotojų, o aferisčių, o dar kai kalba eina apie pasiskųsti negalinčius mažus vaikus. doh.gif manau jei mamos susitarusios nuleistų kartelę tai ir auklės aprimtų.Čia ne dėžes maximoj stumdyt, o kelias valandas pažaist su vaiku, grįžus namo tikrai nereikia bumbėt kad pikti klientai erzino, o nuo krūvio skauda visas rankas ir kojas, taip kad nereikia sakyt kad prižiūrėt vaiką labai sunku.
*

tai cia daug ar mazai? as pvz savo auklei moku 1500 ir tikrai jokios motyvacijos dirbti nepastebiu...
JM
smile.gif+2008 11 20, 15:35-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 11 20, 15:35)
Na žinot su tokiais pinigais kai violiojat tai nesistebiu kad blogųjų auklių sąrašas  tik ilgėja, nes traukiat daug nemotyvuotų darbuotojų, o aferisčių, o dar kai kalba eina apie pasiskųsti negalinčius mažus vaikus. doh.gif manau jei mamos susitarusios nuleistų kartelę tai ir auklės aprimtų.Čia ne dėžes maximoj stumdyt, o kelias valandas pažaist su vaiku, grįžus namo tikrai nereikia bumbėt kad pikti klientai erzino, o nuo krūvio skauda visas rankas ir kojas, taip kad nereikia sakyt kad prižiūrėt vaiką labai sunku.
*

Negerbti kitu darbo..yra paprasciausia zema 4u.gif
Gera darbuotoja visada reikia skatinti,o nesugebanciu dirbti ar neturinciu motyvacijos dirbti...paprasciausiai nesamdyti 4u.gif
Aš skaitau kad daug, kai už tokią sumą dar mama sako kad bijo paprašyt kambarį išsiurbt .Tiek turėtų uždirbt arba išsilavinusi auklė, užsiimanti vaiko ugdymu, arba jei to nemoka- tik pilna priežiūra ir namų patvarkymu( daugiau kas susiję su vaiku- skalbimas, lyginimas,indų plovimas).

Dėl to ir noriu pasakyt kad daugėja skelbimų su įtartinai atrodančių moteriškių nuotraukom.Siūlot lengvus pinigus.Alga turi atitikt darbo kiekį, todėl nebijokit auklių truputį ,,išnaudot". Nepatiks- tegu eina į kasą dirbt- tiek pat moka.Tik pareigų ten žymiai daugiau.Tą visos žino užtai susiraukia ir eina toliau aukliaut.
Brigita110
smile.gif+2008 11 20, 17:35-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 11 20, 17:35)
*

save gerbianti,zinanti savo verte aukle tikrai uz minimuma nedirbtu.kas augina maza leliu supranta,kad ne taip lengva lakstyti paskui mazyli visa diena.reikia ziuret,kad ir i burna ko neisidetu,kad kur nenuvirstu..kalba juk eina apie svetima mazyli ax.gif kaip sureaguotu mamyte,vakare radus guza g.gif nors veziodama su vezimu savo suneli visokiu aukliu matau,o ypac pensininkiu,sutupusiu ant suoliuko doh.gif,kai tuo metu vaikai vieni karstosi doh.gif as pati karta isavaite ar dvi priziuriu svetima mazyli,tai su juo zymiai labiau pavargstu,nes visai kita atsakomybe mirksiukas.gif zinoma viskas priklauso nuo pacio zmogaus asmeniniu savybiu..
Čia kalbam apie pačius mažiausius- kurie nesikarsto, nelaksto o guli lovytėj ir gražiai laukia dėmesio.jie sau pavojaus nekelia.
Be to- koks apskritai žmogus savęs negerbia? ne pagal pagarbą alga nustatoma, vistiek man neįrodysit kad aukliauti yra jau taip sunku kad ojojoi,tik ir skųstis- tas vaikas tą o šitas aną.Yra daug sunkesnių darbų moterims, o vaikų auginimas mums kraujyje.
Tad ir sakau kad negerai kai vidutinio amžiaus be išsilavinimo moteris, užauginusi savo vaiką jaučiasi tokia profė kad pusantro tūkstančio jai per mažai, ir dar visokių privilegijų prisigalvoja- maitinimas, atvežimas , laikas serialams ir panašiai.
Emili..
O man iskilo klausimas sitoks: kam reikalinga aukle motinai kuri augina naujagimi? Juk tai mamos pareiga, buti nuo ryto iki vakaro su tokiu mazyliu...
Zuwytes
QUOTE(Emili.. @ 2008 12 08, 16:11)
O man iskilo klausimas sitoks: kam reikalinga aukle motinai kuri augina naujagimi? Juk tai mamos pareiga, buti nuo ryto iki vakaro su tokiu mazyliu...
*

Nu tai gal mama pasportuot nori nuvaziuot. i parduotuve. galu gale ramiai namus susitvarkyt ir valgyt pasiruost. ne visi vaikai ramus mirksiukas.gif
Panamira
QUOTE(Zuwytes @ 2008 12 08, 19:40)
Nu tai gal mama pasportuot nori nuvaziuot. i parduotuve. galu gale ramiai namus susitvarkyt ir valgyt pasiruost. ne visi vaikai ramus  mirksiukas.gif
*

Tokiu atveju labai praverstų tėčio, ar močiutės pagalba mirksiukas.gif vien savo užgaidoms tenkinti, auklės samdyti tokio amžiaus vaikui tikrai nereikėtų schmoll.gif

Tačiau kitas reikalas, jei mamai, turinčiai kūdikėlį, reikia grįžti į darbą (bent jau man taip buvo). Tada didžiausi pagalbininkai tapo seneliai wub.gif
detyte
vaje kaip as bijociau savo vyruka palikt kazkokiai nepažystamai...nors ir kruva rekomendaciju pateiktu... schmoll.gif
vaivos juosta
QUOTE(Emili.. @ 2008 12 08, 15:11)
*

Aš į darbą grįžau, kai dukrytei buvo 9 mėnesiai. Aukliavo kaimynė. kadangi gyvenam provincijoj, tai kainos juokingos - mokėjau 2,5 Lt už valandą. Moterėlė būdavo nuo 8 iki 13 val. Mergytė per tą laiką dar du kartus miegodavo, tai tikrai nepersidirbdavo.
Monrutė
QUOTE(MildaS @ 2008 11 20, 14:34)
Nu taip, aukle siais laikais jau prabanga doh.gif
Bet manau, kad 1600 tai daugoka, juk joms ir maitinimas nekainuoja, as tiek sutikciau moketi jei ji bent kazkiek namus aptvarkytu t.y issiurbtu, grindis isplautu na ir kelis kartus valgyt padarytu, juk realiai maziukai vaikiuikai ir pramiega nemaza dienos dali, o ir didesni pietu miego miega g.gif
*

taigi, su papildomom pareigom gal ir proto ribose
bet jei pilnai užsiimi su vaiku ar taip jau tikrai lieka laiko ruošai, tvarkymui?
Laura_k
QUOTE(Zuwytes @ 2008 12 08, 18:40)
Nu tai gal mama pasportuot nori nuvaziuot. i parduotuve. galu gale ramiai namus susitvarkyt ir valgyt pasiruost. ne visi vaikai ramus  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif smagu kad yra suprantanciu...

as ieskau valandines aukles sako 8 men vaikui, nes yra neramus, negaliu nei pavalgyt nei namu susitvarkyt nei i tualeta nueit....apie sprotus ar televizoriaus ziurejima ner nei kalbos..tevelis musu ilgokai dirba tai jau pabut jam neiseina nes velai gryzta ir pats pavarges...seneliai patys dirba, kiti seneliai kitam mieste tai nera kam padet, todel turiu ieskot aukles kad nors kiek ikvepciau gryno oro ir ramybes...
galit teist ir smerkt, kad mamos pacios turi sedet su vaiku, bet taip sneka tos kurios turi ramius vaikus...
Zuwytes
QUOTE(Panamira @ 2008 12 09, 13:59)
Tokiu atveju labai praverstų tėčio, ar močiutės pagalba mirksiukas.gif vien savo užgaidoms tenkinti, auklės samdyti tokio amžiaus vaikui tikrai nereikėtų schmoll.gif

Tačiau kitas reikalas, jei mamai, turinčiai kūdikėlį, reikia grįžti į darbą (bent jau man taip buvo). Tada didžiausi pagalbininkai tapo seneliai wub.gif
*

Mes pvz neturim seneliu. Tiesa ir aukles neturim, bet galvoju kai mazei bus gal kokie 8-9 menesiai pasiieskoti valandines.

O sodra dabar iki 2 metu moka pasalpa - tai i darba grizti nereikia tongue.gif
Mey
QUOTE(Panamira @ 2008 12 09, 13:59)
*

Na tikrai negaliu sutikti su tokiu poziuriu schmoll.gif Vaikas, aisku, svarbiausia wub.gif , bet mielosios, juk seimoje esat ir jus su vyru....Pavyzdziui mes mociuciu pagalbos tiketis negalim. Vyras mano nuostabus pagalbininkas (zinoma, turi buti atsizvelgiama ir i tai, kad jis daug dirba ir toli grazu ne visada fiziskai gali padeti), bet kas blogiausia - kol neturejome aukles iseidavo taip kad laisvalaiki ememe leisti.....pakaitomis verysad.gif I kina vienas kita isleisdavom, i sporto kluba, pas draugus....Na kaip sau nenorit, bet man kartais norisi ir su savo vyru kur nors nueiti wub.gif Taigi aukle mums tapo tikru issigelbejimu thumbup.gif Aisku, jei turetume galimybe kviesti i pagalba mociutes, gal kol as nedirbau ir butume apsieje be aukliu, bet kadangi esame siame darbe tik dviese schmoll.gif
Zuzi_šoka
Mano suneliui 3 menesiai, pati esu studente, vyras studijuoja ir dirba.
Nors gyvenam su jo tevais, taciau jei labai uzimti- abu dirba teatruose, senelis kasdien filmuojasi sereale "Nemylimi".. Zddizu- ju uzimtumas tikrai neleidzia padeti priziureti vaiko. Mano tevai- kitam Lietuvos kraste.
Taciau vistiek siaip ne taip issilaikiau sesija, apsiejom be aukles, bet kitai sesijai jau planuojames ieskoti valandines aukles... unsure.gif Nes sikart buvo tikrai labai sunku... blink.gif

Taciau vis svarstau, kaip cia atrodys dabar - ar ta aukle "netrukdys" tevams ? blush2.gif Na bet ka as galiu padaryti..,mokslu tikrai nezadu mest. blink.gif
JM
QUOTE(Sokanti_valsa @ 2009 01 23, 12:27)
Mano suneliui 3 menesiai, pati esu studente, vyras studijuoja ir dirba.
Nors gyvenam su jo tevais, taciau jei labai uzimti- abu dirba teatruose, senelis kasdien filmuojasi sereale "Nemylimi".. Zddizu- ju uzimtumas tikrai neleidzia padeti priziureti vaiko. Mano tevai- kitam Lietuvos kraste.
Taciau vistiek siaip ne taip issilaikiau sesija, apsiejom be aukles, bet kitai sesijai jau planuojames ieskoti valandines aukles... unsure.gif  Nes sikart buvo tikrai labai sunku... blink.gif

Taciau vis svarstau, kaip cia atrodys dabar - ar ta aukle "netrukdys" tevams ?  blush2.gif  Na bet ka as galiu padaryti..,mokslu tikrai nezadu mest. blink.gif
*

galite vesti,pas auklyte i namus 4u.gif
Justina.Rb
Sveiki,

Aš irgi noriu pasidalyti patirtim. Pradėjau domėtis auklėmis kai mano dukrytei buvau maždaug 8 mėn. Dabar mums 9,5mėn.
Nusprendžiau susirasti valandinę auklę, nes buvau jau pervargusi. Mano mergytė labai judri, naktimis miega blogai ir sveria 11 kg. Tiesiog man nukrito labai svoris, nustojau pati miegoti naktimis ir pamiršdavau pavalgyti. Ji visada reikalaudavo daug dėmesio, gal todėl ir susidėjo viskas... As vis dar bandžiau pati tvarkytis, tačiau mano gydytojos verdiktas buvo griežtas: jei nori būti gera mama vaikui, privalai pasirūpinti savimi wink.gif

Dabar mes turim valandinę auklę, tačiau mano mergytė tapo irzlesnė, pamačius mane verkia ir jaučiu kad auklė ateina tik dėl pinigų. Mokam 8 Lt per valandą.
Nuo šiandien aš sumažinau auklės valandų skaičių su mano vaiku ir vis ieškau ir ieškau naujos auklės...

Mes gyvename Kryžiokuose, čia prie Žaliųjų ežerų, gal todėl auklę susirasti sunkiau nei mieste.

JM
QUOTE(Justina.Rb @ 2009 01 26, 19:52)
jaučiu kad auklė ateina tik dėl pinigų.
*

visi zmones dirba del pingeliu,tik ne visi dirba megstama darba 4u.gif
Bioinzinere
QUOTE(Justina.Rb @ 2009 01 26, 21:52)
Mes gyvename Kryžiokuose, čia prie Žaliųjų ežerų, gal todėl auklę susirasti sunkiau nei mieste.
*

drinks_cheers.gif ir dar ypač valandinę auklę, kuriai vos pora valandų reikia pabūti su mažiuke. labai neapsimoka dar kely sugaišti dvi valandas schmoll.gif man pačiai tenka važinėti pas šeimą už miesto, bet gerai jog tai užtrunka apie pusvalandį smile.gif
hexa
As tikriausiai dirbsiu ir iki pat gimdymo ir po gimdymo. Tik sau mini ofisa isirengsiu namuose, kad galeciau buti su savo kudikiu, ji maitinti. Bet reikes, kad kazkas darbo valandomis man padetu priziureti mazyli, galbut ir aptvarkyti namus, pagaminti valgi. Pirma menesi pades vyras, o veliau teks ieskoti auklytes, nes seneliai neturi jokiu galimybiu mums padeti. Tik kur rasti toki patikima zmogu? g.gif Be to reikia, kad ir turetu patirties su kudikiais, nes man pirmas vaikelis ir pati dar esu zalia doh.gif
giedruze
na ir as dairausi aukles nors man ir skauda sirdi, kad toki maziu teks palikt, bet nors kas antra sav po pora val. kad isleistu Nes kai esi viena tai yra begalo sunku 4u.gif
musicinme
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 01 27, 09:51)
visi zmones dirba del pingeliu,tik ne visi dirba megstama darba 4u.gif
*

na ne visis tikrai, pvz aš dabar esu moksleivė (17m)ir paskutiniai metai prieš egzus, tai vasarai ir keliom valandom per savaitę per mokslo metus labai norėčiau prižiūrėti kokį leliuką wub.gif , nes myliu vaikučius ir noriu užsiimt geru darbu (na auklė juk ne tik prižiūri, bet ir moko visko: kalbos, splavų žaidimų .. ir t.t)
jurga197733
Mamos, nurimkit ir saves negrauzkit! As ir pergyvenau kaip cia savo pupa paliksiu kaip bus kaip kas ir nieko! Aukle turiu nuo tada kai vaikui buvo 1,5men dabar ji tapo mano seimos nariu, as visada garsiai kalbedavau ieskau aukles kaip mociutes ir matyt kazkas danguje mane isgirdo ir pasiunte nuostabu zmogu. Aciu jai uz viska 4u.gif Bet nukrypau nuo minties noriu pasakyti, kad kiekviena jauciam kaip reikia gyventi ir reikia taip daryti kaip sirdis sako nes ner blogiau kai bijai gyventi nes KA KITI PASAKYS. Vaje PASMERKS SAKYS BLOGA MAMA. Na ir tegul kalba o tu busi laiminga, besisypsanti savo vaikuciui juk vaikas nebus nelaimingesnis jei mama iki pietu dirbs ar i parduotuve isbegs ar dar kur nors. Kas nori gyventi tik pagal vaika ir tik nuo ryto iki vakaro su vaiku valio, saunuoles! O mes kiekviena sprendziam uz save!
giedruze
QUOTE(jurga197733 @ 2009 01 29, 23:14)
Mamos, nurimkit ir saves negrauzkit! As ir pergyvenau kaip cia savo pupa paliksiu kaip bus kaip kas ir nieko! Aukle turiu nuo tada kai vaikui buvo 1,5men dabar ji tapo mano seimos nariu, as visada garsiai kalbedavau ieskau aukles kaip mociutes ir matyt kazkas danguje mane isgirdo ir pasiunte nuostabu zmogu. Aciu jai uz viska 4u.gif Bet nukrypau nuo minties noriu pasakyti, kad kiekviena jauciam kaip reikia gyventi ir reikia taip daryti kaip sirdis sako nes ner blogiau kai bijai gyventi nes KA KITI PASAKYS. Vaje PASMERKS SAKYS BLOGA MAMA. Na ir tegul kalba o tu busi laiminga, besisypsanti savo vaikuciui juk vaikas nebus nelaimingesnis jei mama iki pietu dirbs ar i parduotuve isbegs ar dar kur nors. Kas nori gyventi tik pagal vaika ir tik nuo ryto iki vakaro su vaiku valio, saunuoles! O mes kiekviena sprendziam uz save!
*

thumbup.gif va va as manau, jai savim rupinis sportuoji i kirpikla ir pan, o mazylio neturi kur palikti tai nejaugi sedesi baisi savim nepatenkinta. Gaila, kad dar dauk kas mano jai jau taip savim rupinis tai vaiko nemyli.
s-roze

! 
Skelbimai šiame skyrelyje yra DRAUDŽIAMI
JM
QUOTE(musicinme @ 2009 01 29, 19:32)
na ne visis tikrai, pvz aš dabar esu moksleivė (17m)ir paskutiniai metai prieš egzus, tai vasarai ir keliom valandom per savaitę per mokslo metus labai norėčiau prižiūrėti kokį leliuką wub.gif , nes myliu vaikučius ir noriu užsiimt geru darbu (na auklė juk ne tik prižiūri, bet ir moko visko: kalbos, splavų žaidimų .. ir t.t)
*

naturalu...jums tiktai 17 metu.tad neturite savo seimos,vaikuciu,buities....ar vaikucius ziuresite savo malonumui-visiskai nemokamai bigsmile.gif
Ups...
Kiek galima mokėti auklei, kuri prižiūrėtų pas save namuose pusės metukų leliuką pusę dienos (apie 5h) ir pirmoką berniuką (padūkusį) grįžusį po pamokų (jo priežiūra būtų tokia, kad reiktų paduoti valgyti ir paguldyti pietų miego)? Gal kas susidūrė su panašia situacija ir galėtų patarti g.gif
Ir Guste
QUOTE(Eligint @ 2009 02 19, 10:32)
Kiek galima mokėti auklei, kuri prižiūrėtų pas save namuose pusės metukų leliuką pusę dienos (apie 5h) ir pirmoką berniuką (padūkusį) grįžusį po pamokų (jo priežiūra būtų tokia, kad reiktų paduoti valgyti ir paguldyti pietų miego)? Gal kas susidūrė su panašia situacija ir galėtų patarti  g.gif
*

Dažniausiai tariamasi pagal valandas, kurias bus antras vaikas, jų metu priedas būna iki pusės sutarto valandinio atlyginimo už vieną vaiką. Tarkim, jei už mažiuko priežiūrą sutartumėte mokėti 1 pinigėlį, už valandas kai būna abu - 1,4 ar 1,5 pinigėlio 4u.gif
Ups...
QUOTE(Ir Guste @ 2009 02 19, 11:10)
Dažniausiai tariamasi pagal valandas, kurias bus antras vaikas, jų metu priedas būna iki pusės sutarto valandinio atlyginimo už vieną vaiką. Tarkim, jei už mažiuko priežiūrą sutartumėte mokėti 1 pinigėlį, už valandas kai būna abu - 1,4 ar 1,5  pinigėlio  4u.gif
*

Ar nebus per mažai (ar per daug), jei man mokės 3-4lt./val.? Per mėn. gautųsi 700-800lt.
pelėdžiukas
QUOTE(Eligint @ 2009 02 19, 16:34)
Ar nebus per mažai (ar per daug), jei man mokės 3-4lt./val.? Per mėn. gautųsi 700-800lt.
*

Nerealiai mažai....Siūlau mokėti 8 lt už val/1 vaikas ir 12 lt/1 val. už 2 vaikus. Tuomet bent realu bus. Pagrindžiu: Jūsų siūlomas atlyginimas yra pusė normalaus, tai reiktų dar pridėti padauginus iš dviejų arba tiesiog mokėti, tarkim 1200 - 1800 lt. Tai reali suma.
Ups...
QUOTE(pelėdžiukas @ 2009 02 19, 23:21)
Nerealiai mažai....Siūlau mokėti 8 lt už val/1 vaikas ir 12 lt/1 val. už 2 vaikus. Tuomet bent realu bus. Pagrindžiu: Jūsų siūlomas atlyginimas yra pusė normalaus, tai reiktų dar pridėti padauginus iš dviejų arba tiesiog mokėti, tarkim 1200 - 1800 lt. Tai reali suma.
*

Dar pamiršau parašyti, kad pati turiu mažą vaiką, kuris dar nelanko darželio. Tai gal dėl to man taip blink.gif muša kainą g.gif 1800lt. kažkaip daugoka už 5 darbo valandas g.gif
pelėdžiukas
QUOTE(Eligint @ 2009 02 20, 09:02)
Dar pamiršau parašyti, kad pati turiu mažą vaiką, kuris dar nelanko darželio. Tai gal dėl to man taip  blink.gif muša kainą g.gif 1800lt. kažkaip daugoka už 5 darbo valandas g.gif
*

Jei vaikus žiūrėsite savo namuose, tai suprantama, kad moka mažiau, nes iš Jūsų negalima paparašyti atlikti buities darbų-valgio paruošti, išlyginti šeimai rūbus, grindis išplauti...Bet už du vaikus tai realus atlyginimas, tik šiuo metu yra pokyčių atlyginimuose, man regis, jie krenta....Iš savo patirties galiu pasakyti, kad 1600 lt už vieno vaiko priežiūrą jo namuose pilną darbo dieną yra visiškai normalu, tik daugiau vargiau bepakeltų paskatinimui, dar gal ką papildomai patvarkyti namuose paprašytų. Jūsų atveju siūlau nenuleisti rankų ir argumentuoti savo tinkamumą tėveliams, nes tiesiog pasisiūlyti nepakanka.Nežinau kiek dabar kritę auklių atlyginimai, bet 5 val su dveim vaikais manau galėtų 1000 lt, bet ne mažiau kainuoti.
Saulutea
Pasiskaiciau cia siek tiek, bet vistiek nesuprantu kokios kainos dominuoja.
Mums reikia aukles kad paziuretu mazyle 6 men 4-6 val per diena. Na as isgaliu moketi 800 Lt per menesi... realiai tai paskaiciavus kad uz pilna diena tada gautusi apie 1500 Lt per men - tai ar siulau mazai?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.