Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apšvietimas, lubos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
swelnute
Sena tėmelė jau baigta, nauja lyg ir nepradėta... mirksiukas.gif
Tad dalinamės mintimis, patarimais naujoje temoje.

Prašom užeiti.... hi.gif

SENA TEMA:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...19&t=156967
Aruna
Sveikinam naujuose namučiuose. O nuotraukėlių kaip supratau teks palaukti. Bet gal jau sugalvojai ką darysi su vaikų kambariu biggrin.gif
swelnute
QUOTE(Aruna @ 2008 09 22, 20:40)
Sveikinam naujuose namučiuose. O nuotraukėlių kaip supratau teks palaukti. Bet gal jau sugalvojai ką darysi su vaikų kambariu biggrin.gif
*

Aha, teks palaukti... doh.gif lotuliukas.gif Labai stengiuos greiciau patekti i nama.. biggrin.gif
Nesugalvojau, visa interneta isnarsiau, o ten tik teorijos koks turi buti apsvietimas doh.gif
Aruna
Swelnute, teorijos yra gerai, bet visada dar reikia žiūrėti ir praktinės pusės. Matau, kad tavo vaikučiai dar nėra dideli, tai ko ten taip baimintis su šviestuvais biggrin.gif
swelnute
QUOTE(Aruna @ 2008 09 24, 09:01)
Swelnute, teorijos yra gerai, bet visada dar reikia žiūrėti ir praktinės pusės. Matau, kad tavo vaikučiai dar nėra dideli, tai ko ten taip baimintis su šviestuvais  biggrin.gif
*

Na kaip, yra del ko rupintis g.gif , visur rasoma, kad vaiku kambariai turi buti gerai apsviesti, kad sviesa ne koncentruota, o isskaidyta... , nes vaiku regejimas vystosi iki 11m ir sviesa veikia ju regejima. Kitas dalykas, tai elektros energijos taupymas.. mirksiukas.gif
Ir dar vienas faktas, kad pas mus lubos slaitines ir apsvietima reikia isdelioti taip, kad butu apsviestas maximaliai, kad neliktu tamsiu kampu. Kiek beziurejom, konsultavomes, niekas to praktinio pasiulymo nedave... schmoll.gif
tai belieka paciai kankintis... doh.gif biggrin.gif
Aruna
na tai bandyk dėt nuotrauką, gal ką bendrom jėgom ir su kitų patarimais sugalvosim. g.gif
swelnute
QUOTE(Aruna @ 2008 09 25, 08:45)
na tai bandyk dėt nuotrauką, gal ką bendrom jėgom ir su kitų patarimais sugalvosim.  g.gif
*

Man geda, bet kol kas neturiu blush2.gif pasistengsiu nuvaziuoti kuo greiciau i nama ir nufotografuoti sienas ir lubas... rolleyes.gif
Aruna
O čia tėmelei toliau plėtoti įdedu šviestuvus, kuriuos pirkome Lenkijoje. Kokybe nenusivyliau, o kainos mažesnės nei pas mus. Radome Bialystoke gamyklą, kur šalia dideliausia šviestuvų parduotuvė.
Taigi: papildomas šviestuvėlis į virtuvę virš stalo. Tik kadangi remontas jau seniai padarytas, negalėjom padaryti su paslėptu laidu, bet man tai nemaišo biggrin.gif user posted image

ir svetainei
user posted image

user posted image

ir miegamajam bra, bei tokį patį ant komodos statomą toršerą

user posted image
Iriska
Jeigu tu net nepasakytum is kur jie , 95 proc pasakyciau, kad lenkiski. blush2.gif Jie turi savo kazhkoki cinkeli. Neatspeti neimanoma.

(jeigu kam patiko toki svestuvai , isduosiu paslapti , kad Gariunuose tikrai rasite mirksiukas.gif )
French kiss
Sveikos merginos 4u.gif ,
Įdomu būtų sužinoti gal kuri turite namuose šviestuvą valdomą nuotoliniu pulteliu blush2.gif ? Šiandiena buvome Nic centre ir nusipirkome šviestuvą , gryžus namo ir atidarius dėžę radau instrukciją kurioje parašytra , kad jis gali būti valdomas nuotoliniu pulteliu bigsmile.gif , tačiau neradau jokio pulto , ar jo neturi būti ? blush2.gif blush2.gif Niekada su tokiu dalyku nesusidūriau ir neįsivaizduoju kokia čia technologija doh.gif O gal tą pultą atskirai reikia pirkti ,ar man jo tiesiog neįdėjo doh.gif doh.gif
Aruna
QUOTE(Iriska @ 2008 09 29, 16:26)
lenkiski
*

O tai jie ką, blogiau dėl to šviečia biggrin.gif biggrin.gif Ir ar tik tie šviestuvai geri, kurie kainuoja kalnus pinigų vien dėl vardo? smile.gif
Gariūnuose lenkiškų rasi, bet kitokių, nes iš kitur veža, bet BRANGIAU nei Lenkijoje.
O iš kitos pusės, svarbu, kad namuose būtų jauku, kad atėję draugai į svečius jaustusi gerai ir nenorėtų skubėti išeiti. O menkinti ir sakyti, fui čia lenkiški ar čekiški, ar baltarusiški, o jei Foscarini, Artemide ir pan. tada puiku (nors neaišku iš kur jie atvežti yra), tai nei šis nei tas. Be to, gamina jei pagal tuos pačius italų dizainerių kurtus pavyzdžius... ai ir ką čia diskutuoti.
Tiesiog ne visi gali skirti tam daug pinigų ir galima reikalingą daiktą nusipirkti pigiau.
giedre.v
QUOTE(French kiss @ 2008 09 29, 14:23)
Sveikos merginos  4u.gif  ,
Įdomu būtų sužinoti gal kuri turite namuose šviestuvą valdomą nuotoliniu pulteliu  blush2.gif  ? Šiandiena buvome Nic centre ir nusipirkome šviestuvą , gryžus namo ir atidarius dėžę radau instrukciją kurioje parašytra , kad jis gali būti valdomas nuotoliniu pulteliu  bigsmile.gif  , tačiau neradau jokio pulto  , ar jo neturi būti ? blush2.gif  blush2.gif  Niekada su tokiu dalyku nesusidūriau ir neįsivaizduoju kokia čia technologija  doh.gif O gal tą pultą atskirai reikia pirkti ,ar man jo tiesiog neįdėjo  doh.gif  doh.gif
*

siaip yra tokiu pulteliu pirkti, jie buna kartu su tokiais spec jungikliais, kurie kisasi i rozete, tada jungiasi sviestuvas mirksiukas.gif
dar yra tokia sistema , kaip protingi namai, kai galima begale dalyku pajungti ant vieno pulto...
o kaip yra tavo atveju -neisivaizduoju... siaip turetu buti parasyta, ar turejo buti komplekte kartu ar ne mirksiukas.gif
Failas
QUOTE(Aruna @ 2008 09 29, 18:41)
O tai jie ką, blogiau dėl to šviečia  biggrin.gif  biggrin.gif Ir ar tik tie šviestuvai geri, kurie kainuoja kalnus pinigų vien dėl vardo?  smile.gif
Gariūnuose lenkiškų rasi, bet kitokių, nes iš kitur veža, bet BRANGIAU nei Lenkijoje.
O iš kitos pusės, svarbu, kad namuose būtų jauku, kad atėję draugai į svečius jaustusi gerai ir nenorėtų skubėti išeiti. O menkinti ir sakyti, fui čia lenkiški ar čekiški, ar baltarusiški, o jei Foscarini, Artemide ir pan. tada puiku (nors neaišku iš kur jie atvežti yra), tai nei šis nei tas. Be to, gamina jei pagal tuos pačius italų dizainerių kurtus pavyzdžius... ai ir ką čia diskutuoti.
Tiesiog ne visi gali skirti tam daug pinigų ir galima reikalingą daiktą nusipirkti pigiau.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Iriska
QUOTE(Aruna @ 2008 09 29, 18:41)
O tai jie ką, blogiau dėl to šviečia  biggrin.gif  biggrin.gif Ir ar tik tie šviestuvai geri, kurie kainuoja kalnus pinigų vien dėl vardo?  smile.gif
*

Nieko apsoliuciai nieko neturiu nei pries lenkiskui sviestuvus, baldus ar visa kita, patys vaziuosim i ikea , kai isirenginesim. Bet turejau omenyje, kad jie turi savo styliu ir tikrai nera pagaminti pagal italiskus brezinius, jie per daug auksiniai ir per daug blizga, nera kazkokio lengvumo, bent jau kuriuos as maciau. g.gif (nors ardenoj uzmacius nerealu lenkiska sviestuva, toki pasendinta, beveik balta wub.gif, bet cia isimtis negu taisykle)
Ir cia ne apie piguma kalbeta buvo, o apie styliu. rolleyes.gif
Aruna
Matai, Iriska, stilius, tai skonio reikalas, tas kas gražu pačiai, nereiškia, kad gražu kitam ir atvirkščiai. tokiu atveju galima ginčytis iki begalybės. Sendinti man irgi gražu, bet deja, netiktų. O dėl blizgumo, tai spręsti iš konteksto, ką až žinau... plius daryta su blicu iš arti...
O Ikejoj tikrai labai gražių dalykų yra, tik nepasiklyskt, jau baisiai didelė ta parduotuvė (mes iš tikrųjų pirmą kartą būdami ten pablūdijom) biggrin.gif
Gorada
SOS SOS SOS

reikia pagalbos del apsvietimo.

mano mini virtuvuke:
user posted image

reikia skubiai sugalvoti apsvietima... balkiai palubej sudeti kazkur kas metra. uzmaciau labai grazu sviestuva kuris puikiai tiktu pakabinti per viduri. bet MB sako bus per mazai sviesos, nes darbastaliai bis prie langu tai nugara sau sviesa uzstosiu. o kadangi pries darbastalius nemazi langai (jomajo ka susiprojektavom...) ten kokios lempukes pakabinti neiseis... MB sako reikia deti kelis sviestuvus su atskirom lempikem, na kai galima lempukiu krypti atskirai reguliuoti. tada paskirstytume sviesa, bet man vistiek labai norisi to vieno sviestuvo... ar nebus sviestas sviestuotas jei ir ta ir ta pakabinsim? labai laukiu minciu smile.gif
o cia preliminarus virtuves isdestymas, kad matytumet apie ka kalbu. visi pasisakymai laukiami smile.gif
user posted image
šeimos kaklas
man visada keistai skamba tokie vertinimai kaip "per daug paprasta, elementaru ir pan." iskart kyla klausimas, o Jus ka nustebint norite?gerbiu zmones, kurie nepaisant visokiu tokiu aplinkiniu nuomoniu laikosi savo linijos ir nepasiduoda kitu itakai, tegul jiems net ir kicas patinka, bet jei jiems jauku tokiuose namuose ir gera gyventi, tai puiku smile.gif
MAMICY
QUOTE(Gorada @ 2008 10 02, 12:40)
SOS SOS SOS

reikia pagalbos del apsvietimo.

*

galiu savo patirtim del darbastalio pries langa pasidalinti. pas mane irgi pagrindinis darbastalis yra pries langa, tai mes virs jo dejom lempikes... bet ir pacioj virtuvej nemazai vatu gavosi. (9 lempos po 40 kw ~15m2 plote)cia siek tiek matosi ta pirma eile lempu eina grynai virs darbastalio. Tai gal ir jums kazka panasiai galima prisitaikyti? buna gi visokiu tu mazu lempuciu...
vienas zmogus man sake, kad jei pakankamai daug sviesos, tai sienos (ir visa kita) pradeda atspindeti sviesa ir nebuna tokio didelio seselio. pas mano uosvius virtuvej kaba viena lempa per viduri virtuves, bet galinga ir tikrai kazkaip neerzina seseliai.
Gorada
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 02, 15:25)
galiu savo patirtim del darbastalio pries langa pasidalinti. pas mane irgi pagrindinis darbastalis yra pries langa, tai mes virs jo dejom lempikes... bet ir pacioj virtuvej nemazai vatu gavosi.  (9 lempos po 40 kw ~15m2 plote)cia siek tiek matosi ta pirma eile lempu eina grynai virs darbastalio. Tai gal ir jums kazka panasiai galima prisitaikyti? buna gi visokiu tu mazu lempuciu...
vienas zmogus man sake, kad jei pakankamai daug sviesos, tai sienos (ir visa kita) pradeda atspindeti sviesa ir nebuna tokio didelio seselio. pas mano uosvius virtuvej kaba viena lempa per viduri virtuves, bet galinga ir tikrai kazkaip neerzina seseliai.
*

tai vat tame ir problema pas mane, kad as noriu tos vienos lempos. ir galvoju o jeigu mazuciu sviestuviuku pakabinti, kaip pas jus kad padaryta? nes tie rastai palubei dideli ir is kambario nedideliu sviestuvu net nesimatys. kita problema, jei daryti tik mazus sviestuvus - balkiai juos uzstos ir jie tik tiesiai po savim sviesti gales g.gif

o klausimas ne i tema: koki atsiliepimai apie kriaukle prie lango? as ikisau kriaukle i kampa, nes galvoju kad gal labai nepatogu prie lango? o kaip is tiesu? nes naudojimo atzvilgiu manau kriaukle kampe ne ka patogiau... kur indus laikote? man kazkaip iskiepyta kad indai turi buti virs kriaukles, o cia gausis kad sone kazkur?
MAMICY
QUOTE(Gorada @ 2008 10 02, 13:33)
tai vat tame ir problema pas mane, kad as noriu tos vienos lempos. ir galvoju o jeigu mazuciu sviestuviuku pakabinti, kaip pas jus kad padaryta? nes tie rastai palubei dideli ir is kambario nedideliu sviestuvu net nesimatys. kita problema, jei daryti tik mazus sviestuvus - balkiai juos uzstos ir jie tik tiesiai po savim sviesti gales  g.gif

o klausimas ne i tema: koki atsiliepimai apie kriaukle prie lango? as ikisau kriaukle i kampa, nes galvoju kad gal labai nepatogu prie lango? o kaip is tiesu? nes naudojimo atzvilgiu manau kriaukle kampe ne  ka patogiau... kur indus laikote? man kazkaip iskiepyta kad indai turi buti virs kriaukles, o cia gausis kad sone kazkur?
*

o neimanoma virs darbastalio kabinti mazas lempas + viena didele per viduri? (gal net ju ijungima atskira padaryti, ta prasme su dviem jungtukais). kad poto tarp balkiu tie mazi sviestuvai nemestu seseliu nuo balkiu g.gif as vienu metu net galvojau virs darbastalio kabinti tokias a la barines (ant sniuro) lempas. dar man vienas zmogus siule kabinti dienos sviesos pailgas lempas virtuveje...

kriaukles vieta po langu tai siaip sau. langas amzinai nutaskytas... tik tiek kad suskaiciuoju visus praienancius, nucioxinu kas su kuo ir kur eina... devil.gif (mano langas i gatve). o indai is indaploves keliauja tiesiai i stalciu, is kriaukles apsluostau ir vistiek dedu i stalciu. kolkas tikrai patogu.
vaba-liuks
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 02, 14:49)
o neimanoma virs darbastalio kabinti mazas lempas + viena didele per viduri?
*

aš taip pat daryčiau dvigubą apšvietimą su atskirais jungikliais. Nedideles lemputes galima kabinti ir šalia lango, nebūtinai lubose,
Failas
QUOTE(vaba-liuks @ 2008 10 02, 15:06)
aš taip pat daryčiau dvigubą apšvietimą su atskirais jungikliais. Nedideles lemputes galima kabinti ir šalia lango, nebūtinai lubose,
*

Ir aš pritariu, kad reikalingas apšvietimas keliose vietose. Įsigykit tą savo gražųjį šviestuvą, pakabinkit palubėj, o kitas lempikes bandykit ant sienų. Būtinai reikia po spintele prie kriauklės (gali būti ir dienos šviesos) thumbup.gif Tik apsispręskit iš anksto, kad paskui nekabėtų laidai mirksiukas.gif
O jei kalbėt apie apšvietimą lubose, tai lempikes galima įmontuot iį į balkius, gerai atrodo, teko matyt. Jos g.b. nebūtinai darbinės, g.b. ir dekoratyvinės - naktinės thumbup.gif
Gorada
QUOTE(Failas @ 2008 10 02, 17:22)
Ir aš pritariu, kad reikalingas apšvietimas keliose vietose. Įsigykit tą savo gražųjį šviestuvą, pakabinkit palubėj, o kitas lempikes bandykit ant sienų. Būtinai reikia po spintele prie kriauklės (gali būti ir dienos šviesos)  thumbup.gif  Tik apsispręskit iš anksto, kad paskui nekabėtų laidai  mirksiukas.gif
O jei kalbėt apie apšvietimą lubose, tai lempikes galima įmontuot iį į balkius, gerai atrodo, teko matyt. Jos g.b. nebūtinai darbinės, g.b. ir dekoratyvinės - naktinės  thumbup.gif
*

sienose lempukiu jau nebegali buti ax.gif namas rastinis - skyles tam greziamos statybu metu... gerai sakot kad virs kriaukles reikia g.gif tik kazkaip laida reiks sugalvot pravest...
vat gera minti Mamicy su tais mazais sviestuvukais pametejo, as visad i juos itariai ziuredavau - tipo toks mazas? ka jis svies?
giedre.v
Gorada, jei labai nori vieno sviestuvo, tai kabink ji ir dar gali prideti virs kriaukles kur spintele kabo, tai po ta spintele lempike kokia ir gartrauky buna apsvietimas, taigi manau tikrai pakaks tos sviesos mirksiukas.gif
kristik
Na, o mano požiūriu, žiūrint į tavo, Gorada, fotkę, pakabintas šviestuvas visai netiktų schmoll.gif O pakabintas + mažos lemputės gali būti perkrautas variantas (sprendžiant iš foto, virtuvė nėa labai didelė). Žinoma daug kas priklauso nuo pačių šviestuvų ir jų įkomponavimo ax.gif O tu neturi panašaus į norimą šviestuvo pavyzdžio?
Dar klausimas: kurioje konkrečiai vietoje tu nori pakabinamą šviestuvą kabinti? Matau projektėly stalą - ar jis bus virtuvės plote, ar ten tik šiaip sau? Jei virtuvėje, tai gal virš jo ką nors nuleisti?

Tam, kad apšviesti kriauklės plotą, galima pritaisyti švietuvą viršutinėje spintelės dalyje
user posted image user posted image
Arba kažką panašaus galima prikabinti virš langų (jei galima laidus po apvadais pravesti) su dviem trim lempelėm, kad galima būtų jas nukreipti į skirtingas puses smile.gif Tik žinoma, reiktų truputį kitokio stiliaus nei nuotraukose rolleyes.gif Na, o jei neišeina, dar galima šviestuviukus daryti ir spintelės šonuose - taip asišviestu abu darbastaliai smile.gif
MAMICY
sienose ir is sonu sudetos lempos gali akinti
kristik
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 02, 20:09)
sienose ir is sonu sudetos lempos gali akinti
*

Neakins, jei bus pakabintos ne per žemai mirksiukas.gif Arba, jei bus išsklaidantys šviesą šviestuvai mirksiukas.gif
Gorada
QUOTE(kristik @ 2008 10 02, 21:21)
O tu neturi panašaus į norimą šviestuvo pavyzdžio?
Dar klausimas: kurioje konkrečiai vietoje tu nori pakabinamą šviestuvą kabinti? Matau projektėly stalą - ar jis bus virtuvės plote, ar ten tik šiaip sau? Jei virtuvėje, tai gal virš jo ką nors nuleisti?

Tam, kad apšviesti kriauklės plotą, galima pritaisyti švietuvą viršutinėje spintelės dalyje
Arba kažką panašaus galima prikabinti virš langų (jei galima laidus po apvadais pravesti) su dviem trim lempelėm, kad galima būtų jas nukreipti į skirtingas puses  smile.gif Tik žinoma, reiktų truputį kitokio stiliaus nei nuotraukose  rolleyes.gif Na, o jei neišeina, dar galima šviestuviukus daryti ir spintelės šonuose - taip asišviestu abu darbastaliai  smile.gif
*

tiksliai to sviestuvo nerandu, bet cia kazkas panasaus, tik tas laidas baisus. bet sviestuvo krastai mediniai (bent jautaip atrodo), nu kazkaip krito jis man i aki. user posted image
user posted image as ji norejau kabinti vidury virtuves. seip stalas prie desines sienos ir bus - jis bus pusapvalis (kitoks sunkiai tilps). kazkaip iprasta kad sviestuvas vidury kambario kabo smile.gif kazkaip ar neatrodys kad sugrybavau jei sviestuva tik virs stalo kabinsiu? sviesa gal tolygiau pasiskirstytu jei per vidury kabinti? idomu cia:
user posted imageuser posted image
sviesa sklinda tik nuo tu sviestuveliu lubose? as apie kazka panasaus galvoju, is kambario ziurint jie bus uz rastu ir ju net nesimatys.
kristik
QUOTE(Gorada @ 2008 10 03, 09:14)
tiksliai to sviestuvo nerandu, bet cia kazkas panasaus, tik tas laidas baisus. bet sviestuvo krastai mediniai (bent jautaip atrodo), nu kazkaip krito jis man i aki. user posted image
user posted image as ji norejau kabinti vidury virtuves. seip stalas prie desines sienos ir bus - jis bus pusapvalis (kitoks sunkiai tilps). kazkaip iprasta kad sviestuvas vidury kambario kabo smile.gif kazkaip ar neatrodys kad sugrybavau jei sviestuva tik virs stalo kabinsiu? sviesa gal tolygiau pasiskirstytu jei per vidury kabinti? idomu cia:
sviesa sklinda tik nuo tu sviestuveliu lubose? as apie kazka panasaus galvoju, is kambario ziurint jie bus uz rastu ir ju net nesimatys.
*

čia gal kiekvieno skonio reikalas, bet man tas šviestuvas visai netiktų vidury virtuvės schmoll.gif Mano vaizduotėje jis atrodo "pakabintas bile lempa kabėtų" blush2.gif O kodėl tu kreipi dėmesį į tai kas "įprasta" rolleyes.gif ? Nesinori išsiskirti? Bet kuriuo atveju pas jus jau ir taip neįprasta virtuvė (turiu omeny rastus), tai įprasti dalykai gali ir netikti ax.gif

Paveiksliuko nelabai įžiūriu (tu imageshack paspausk ant jo, tada jis pasididins, o tada jau nukopink mirksiukas.gif ), bet nepasikliauk vien foto, nes realybėje apšvietimas gali ir nuvilti. Bet idėją supratau ir manau, kad ji labai gera mirksiukas.gif tavo vietoje panašiai ir pasidaryčiau (arba tvirtinčiau apšvietimą ant spintelės), o pakabinamą šviestuvą pasikabinčiau virš stalo, tik ne tokį koks pavyzdyje, o kokį nors smulkesnį (gal "kudesnį"). Tokiu būdu turėtum funkcinį apšvietimą ties darbastaliais ir bendrai erdvei apšvieti, o pakabinamas būtų tarsi dekoro detalė, išskirianti interjere valgomąją zoną ir gerai ją apšviečianti smile.gif
Gorada
nesupratau kas ten su imageshack, tai rodau taip:
user posted image
reiks varyt i kokia krautuve paziuret kokia sviestuvuku sistema butu galima ten pritvirtinti prie rastu, cia matau labai faina kad jie vazineti gali. o jei kabinti lempuke tik virs stalo tai tu teisi - jos reiktu kudesnes. manau tai bus labai neblogas sprendimas. pranesiu kaip seksis ieskoti tu mazuju lempuciu smile.gif labai dekoju visiems pasisakiusiems, ir ypatingai kristik 4u.gif
Spyglienė
gorada, ir ta foto atsidaro, matyt kristik nepabandė 'užeit' ant foto wink.gif
Viskas matosi. Dėl lempučių. Supratau tavo norą. Mano manymu bus gerai, jei viršs stalo bus tavo norimas šviestuvas (virš stalo ir turi būt lempa), o kitais šviestuvėliais nukreipsi apšvietimą kur tik pageidausi. Beje, ar derės ar ne - kol savo akim vietoj neįvertinsi, vargiai čia pagelbėsim ax.gif
kristik
QUOTE(Gorada @ 2008 10 03, 10:34)
nesupratau kas ten su imageshack, tai rodau taip:
reiks varyt i kokia krautuve paziuret kokia sviestuvuku sistema butu galima ten pritvirtinti prie rastu, cia matau labai faina kad jie vazineti gali. o jei kabinti lempuke tik virs stalo tai tu teisi - jos reiktu kudesnes. manau tai bus labai neblogas sprendimas. pranesiu kaip seksis ieskoti tu mazuju lempuciu smile.gif labai dekoju visiems pasisakiusiems, ir ypatingai kristik  4u.gif

Gražiai atrodo apšviesti balkiai smile.gif Panašių slankiojančių šviestuviukų tikrai rasi mirksiukas.gif Tiesa, iš darugų patirties galiu pasakyti, kad galimybė juos slankioti nepasiteisino - kaip buvo nustatytas apšvietimas, tai jau trys metai kaip jų nejudina biggrin.gif Gal tik labai pagelbėja iš pat pradžių, kai reikia nustatyti reikalingą apšvietimą arba jei kada sugalvoji perstumdyti baldus rolleyes.gif
Tavo atveju, mano manymu, labai dėkingai balkiai išsidėstę, nes šviestuviukų nesimatys , bet šviesa iš po balkių sklis wub.gif Dar dingtelėjo mintis, kad vienas variantų galėtų būti pailgi siauri šviestuvai, "prilipdyti" prie balkių (jų gali labiau nesimatyti ir būtų labiau išsklaidyta šviesa) rolleyes.gif Tik reiktų išssiaiškinti kurie gerai apšviestų ir darbasatlį ax.gif
Labai malonu, jei patarimai ar pamastymai pagelbėjo 4u.gif
Aruna
Jeigu pasilieki kriauklę kampe po spintele, tikrai yra pailgi šviestuviukai kaip tik po spintele kabinti (pati tokius turiu ir dziaugiuos, kad galiu pasiviesti kai man reikalinga). O laida galima graziai paslepti po spintele (tik nezinau ar toli rozete bus). Ir dar vienas pastebejimas, bet cia tik mano nuomone. Paieskokit ne halogeniniu svietuveliu, nes jie vis tiek tokia negyva sviesa sviecia. smile.gif
kristik
Gorada, apie tai patarimo neprašei, bet kadangi užsiminei, kad stalas bus "pusinis", jei yra galimybė, pagalvočiau virš jo švistuvą kabinti kabantį "nuo sienos" ax.gif Kažkodėl manau, kad toks labiau tiks (nesijungs su balkiais) ir įdomiau atrodys smile.gif Jis turėtų būti pakabintas ant sienos, bet pati lempa kabėtų tolėliau (arčiau stalo vidurio) ax.gif

Pvz.:
user posted image
user posted image
user posted image
Gorada
koksgrazus tas paskutinis su medzio saka sviestuvas!!!!! tik mes negalim daryti apsvietimo nuo sienos, nes laidas sienoje nepravestas... jis butu nebent ant rastu virsaus, o tai jau gaidziukas... teks nuo lubu kazka kabinti smile.gif

kadangi kristik taip lengvai padejo sugalvoti sprendima, tai as kreipsiuosi ir del didziojo kambario smile.gif
pas mane pirmam aukste yra trys patalpos: virtuve ir tamburas yra tokie patys, tambure kadangi maziau sviesos reikia tai per viduri pakabinisiu kazka labai galvos nesukdama.
ziurint i virtuves fotke tai gaunasi kad ja dariau stovedama kambary, sios patalpos jungiasi. siandien nuforkinsiu kaip atrodo mano livingroom'as. tikrai iznau kad vienam kampe noresiu torsero. dabar dar prie lapitu labai bra noreciau bet velgi - laidai nepravesti... cia turbut didziausias rastinio namo minusas... oi kaip noriu isgirsti ka pasakysit apie kambari smile.gif labai dziaugiuosi cia atklydus smile.gif jau noriu lekti sviestuvu pirkti smile.gif
kristik
QUOTE(Gorada @ 2008 10 03, 13:18)
koksgrazus tas paskutinis su medzio saka sviestuvas!!!!! tik mes negalim daryti apsvietimo nuo sienos, nes laidas sienoje nepravestas... jis butu nebent ant rastu virsaus, o tai jau gaidziukas... teks nuo lubu kazka kabinti smile.gif

Galima kabinti sieninį šviestuvą su paprastu laidu, kuriss jungiasi į rozetę, ir tą laidą pvz. "įvilkti" į pailgus medinius "pagaliukus" (gal esi mačiusi kaip būna durų a lia užuolaidos tokios kabančios "žaliuzės") ar medinius burbuliukus rolleyes.gif
Na dar galima išpjauti a lia plono medžio "kamieną" kuris būtų tarsi įaugęs į sieną (ir slėptų laidą), o iš jo šakos kabėtų šviestuvas rolleyes.gif Nu bet čia jau tikriausiai jau leidau savo fantazijai per daug laisvės lotuliukas.gif Nors, jei vyras ar šiaip koks giminaitis mėgsta tokiais dalykais užsiimti, tai kodėl gi ne cool.gif
saldumelisss
Gera dienele 4u.gif

Anskciau uzmaciau is jusu skyrelio mane dominancias nuotraukytes

user posted image
user posted image

kur galima rasti panasius sviestuviukus? kad atrodytu kaip nuotraukoje sviecia kai saulute ar zvaigzdutes bigsmile.gif ir kokios mazdaug kainos butu g.gif ?
jolitukas80
QUOTE(saldumelisss @ 2008 10 03, 15:25)
Gera dienele 4u.gif

kur galima rasti panasius sviestuviukus? kad atrodytu kaip nuotraukoje sviecia kai saulute ar zvaigzdutes bigsmile.gif ir kokios mazdaug kainos butu g.gif ?
*

http://www.terralucida.lt/lt/prekes/namams...?gid=1193215492

pirmojo šviestuvo kaina apie 130 lt
MAMICY
siaip tai tu smulkiu sviestuviuku daug kur yra... ir kainu visokiu yra...
Ingese
Sveiki,
Gal galite kaip man patarti įrengti apšvietimą svetainėje.Vyras pradėjo vedžiuoti laidus, bet aš jam taip pasakiau, tai jis nežino.
Kambarys 4x6.Užapvaltiname kampe-židinys.
Šiaip galvoju dėti gražesnius halogenus.
Toje sienoje, kuri bus laisva dėti palei sieną viena eilute, per vidurį kambario normalų šviestuvą ir dar kažkaip reikia.Gal galite patarti.Dėkoju....
kristik
QUOTE(Ingese @ 2008 10 04, 14:38)
Sveiki,
Gal galite kaip man patarti įrengti apšvietimą svetainėje.Vyras pradėjo vedžiuoti laidus, bet aš jam taip pasakiau, tai jis nežino.
Kambarys 4x6.Užapvaltiname kampe-židinys.
Šiaip galvoju dėti gražesnius halogenus.
Toje sienoje, kuri bus laisva dėti palei sieną viena eilute, per vidurį kambario normalų šviestuvą ir dar kažkaip reikia.Gal galite patarti.Dėkoju....
*

Gal turi foto, nes "akli" patarimai nieko verti smile.gif
Ingese
QUOTE(kristik @ 2008 10 04, 15:48)
Gal turi foto, nes "akli" patarimai nieko verti  smile.gif
*

Tai vat, kad neturiu.Šiaip kambarys dan neįrengtas, plikos nuluptos nuo tapetu sienos, sudeti tik lubose karkasai ir pradėti vedžioti laidai elektros, o židinio apdaila ir ne iki galo baigta, tik va dabar jau šildytis galime, tai labai gerai.
Ikelčiau, bet deja nemoku, geda, žinoma blush2.gif
neringule
Mes tai niekaip neapsisprendziame kokias lubas daryti name(is medzio,gipso kartono,t.t)gal kas gali patarti kokios geriau ir kurios praktiskesnes ir geresnes?
kepuryte
QUOTE(saldumelisss @ 2008 10 03, 15:25)

user posted image
user posted image

*

jetau koks grozis wub.gif jau pamaciau ir man prireike thumbup.gif tik dabar galvoju kuriam namo gale panaudoti sia ideja g.gif o idomu kaip praktiskumas tu lempuciu? kaip jos sviecia ryskiai ar cia daugiau kaip akcentas gaunasi? g.gif
kristik
QUOTE(neringule @ 2008 10 04, 18:12)
Mes tai niekaip neapsisprendziame kokias lubas daryti name(is medzio,gipso kartono,t.t)gal kas gali patarti kokios geriau ir kurios praktiskesnes ir geresnes?
*

Mes rinksimės gipso kartoną ir įtempiamas smile.gif

QUOTE(kepuryte @ 2008 10 08, 17:34)
jetau koks grozis  wub.gif jau pamaciau ir man prireike  thumbup.gif  tik dabar galvoju kuriam namo gale panaudoti sia ideja  g.gif  o idomu kaip praktiskumas tu lempuciu? kaip jos sviecia ryskiai ar cia daugiau kaip akcentas gaunasi?  g.gif
*

Dauguma jų yra akcentinės/dekoratyvinės ax.gif
Failas
QUOTE(kristik @ 2008 10 08, 22:19)
Mes rinksimės gipso kartoną ir įtempiamas  smile.gif
*

O kokios jos tos "įtempiamos" blush2.gif Girdėjau, kad tokios yra, bet neteko susidurt blush2.gif
BevardeX
QUOTE(Failas @ 2008 10 09, 09:56)
O kokios jos tos "įtempiamos"  blush2.gif  Girdėjau, kad tokios yra, bet neteko susidurt  blush2.gif
*

ČIA galit pasiskaityt kažkiek smile.gif
Man pirmadienį atvažiuoja montuoti įtempiamas lubas. Tikiuosi, kad nenusivilsiu doh.gif
Alvydė
laba, gal tarp pasisaskiusių yra apšvietimo projektuotojų? reikia patarimo. laukčiau žinutės į az.
Failas
QUOTE(Gardenija @ 2008 10 09, 10:00)
ČIA galit pasiskaityt kažkiek smile.gif
Man pirmadienį atvažiuoja montuoti įtempiamas lubas. Tikiuosi, kad nenusivilsiu doh.gif
*

Čia gal tokios kur būna ir žvilgančios, šiek tiek atspindinčios vaizdą? blush2.gif Gal ir ne blush2.gif
Mane domina tokios it dažytas stiklas, bet neteko tokių matyt, tik nuotraukose g.gif
BevardeX
QUOTE(Failas @ 2008 10 13, 12:12)
Čia gal tokios kur būna ir žvilgančios, šiek tiek atspindinčios vaizdą?  blush2.gif  Gal ir ne  blush2.gif

*

Taip taip, tokios smile.gif Gali būti blizgios, matinės, su nuotraukos atpaudu ir t.t. ir pan. smile.gif
Montuoja kaip tik šiuo metu pas mane, žiūrėsiu, kas čia bus cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.