Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apšvietimas, lubos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
meistrus
QUOTE(mamagabi @ 2010 09 14, 16:10)
Sveiki,

Is kokiu medziagu turetu buti daromos nuleidziamos lubos vonioje, nes gipskartonis netinka. Sienos iki pat lubu apklijuotos plytelemis, ar prie ju (ir nuleistu lubu) lips dekoratyvinis lubu apvadas?

Labai lauksiu atsakymo, dekui :4u:
*

O kodel netinka gipskartonis? Tik naudokite dregmei atsparu, zalia, naudokite glaista dregmei ir dazus fasadinius, REZULTATAS GARANTUOTAS. Kitu atveju galite naudoti ekodailylentes, kurios nera pigios, arba plastikines. Taip pat galite esamas lubas uztinkuoti.
Dekoratyvinis lubu apvadas lips prie plyteliu, tik naudokite specialius klijus. Kiti prie plyteliu apvadus klijuoja tiesiog silikonu, ir laiko.
Nezinau koks pas Jus variantas lubu dabar yra, ir kodel nenorit gipso lubu?
mamagabi
QUOTE(meistrus @ 2010 09 14, 17:24)
O kodel netinka gipskartonis? Tik naudokite dregmei atsparu, zalia, naudokite glaista dregmei ir dazus fasadinius, REZULTATAS GARANTUOTAS. Kitu atveju galite naudoti ekodailylentes, kurios nera pigios, arba plastikines. Taip pat galite esamas lubas uztinkuoti.
Dekoratyvinis lubu apvadas lips prie plyteliu, tik naudokite specialius klijus. Kiti prie plyteliu apvadus klijuoja tiesiog silikonu, ir laiko.
Nezinau koks pas Jus variantas lubu dabar yra, ir kodel nenorit gipso lubu?

Labai aciu meistrus, kad pakonsultuojate 4u.gif
Noriu gipso lubu, bet tikrai nepagalvojau, kad tas dregmei atsparus gipskartonis gali tikti ir tokiai dregnai patalpai kaip kad vonia, patalpai su minimaliu vedinimu g.gif
O kokie tie specialus klijai, kurie garantuotai prilipins apvadus prie glazuruotu plyteliu? Ar turite mintyje "skystus vinius" is tuteles?
Ar butina dazyti fasadiniais dazais? Klausimas toks del to, kad reikalinga subtili lubu spalva ir nezinau ar fasadiniu spalva uzmaiso pagal pageidavima ax.gif

Kadangi sios lubos ne man, as tik padedu kitam zmogui, tai turiu ir asmenini klausima, kuris atsirado del klaidingo paskaiciavimo/pamatavimo - kuo geriausia ir graziausia butu apdoroti plysi tarp plyteliu ir vonios veidrodzio? Galvojau klijuoti dekoratyvini apvadeli, bet vietomis tas tarpelis yra tik kokie 2mm, taigi net klijai ten sunkiai patektu, tai lieka tik kazkokia "kosyte uztepti". bet kokia g.gif Kokia medziaga nepakenktu veidrodziui salytyje su dregme/jis maudantis aprasoja?
user posted image

Bonpari
planuojame žemintis lubas su GKP, į jas dėti akmens vatą, ateityje nesusidursim su pelėsiu g.gif
vassara
QUOTE(mamagabi @ 2010 09 14, 21:33)
*

O kur tokiu apvadu luboms ieskot? pas mane vonioj numatytas travertino klasikinis stiliukas, tai labai toks apvadas tiktu cool.gif
mamagabi
QUOTE(vassara @ 2010 09 15, 12:03)
O kur tokiu apvadu luboms ieskot? pas mane vonioj numatytas travertino klasikinis stiliukas, tai labai toks apvadas tiktu cool.gif

Mano elementarus - is Senuku, o labai graziu puosybos elementu wub.gif galima rasti stai cia: http://www.mardomdecor.lt
meistrus
QUOTE(mamagabi @ 2010 09 14, 20:33)
Labai aciu meistrus, kad pakonsultuojate 4u.gif
Noriu gipso lubu, bet tikrai nepagalvojau, kad tas dregmei atsparus gipskartonis gali tikti ir tokiai dregnai patalpai kaip kad vonia, patalpai su minimaliu vedinimu g.gif
O kokie tie specialus klijai, kurie garantuotai prilipins apvadus prie glazuruotu plyteliu? Ar turite mintyje "skystus vinius" is tuteles?
Ar butina dazyti fasadiniais dazais? Klausimas toks del to, kad reikalinga subtili lubu spalva ir nezinau ar fasadiniu spalva uzmaiso pagal pageidavima ax.gif

Kadangi sios lubos ne man, as tik padedu kitam zmogui, tai turiu ir asmenini klausima, kuris atsirado del klaidingo  paskaiciavimo/pamatavimo - kuo geriausia ir graziausia butu apdoroti plysi tarp plyteliu ir vonios veidrodzio? Galvojau klijuoti dekoratyvini apvadeli, bet vietomis tas tarpelis yra tik kokie 2mm, taigi net klijai ten sunkiai patektu, tai lieka tik kazkokia "kosyte uztepti". bet kokia g.gif Kokia medziaga nepakenktu veidrodziui salytyje su dregme/jis maudantis aprasoja?
*

Taip klijai is tubeles, tik jie specialiai tokioms juostoms, bet kur senukuose ar kitoje parduotuveje, susiraskit klijus skirtus tokioms juostoms klijuoti, ju buna visokiu rusiu, tada ant etiketes paskaitykite kurie is ju tinka ir ant plytelliu.
Fasadiniai tai yra kurie tinka laukui. Fasadiniai dazai visi pigmentuojami pagal ta pacia palete kaip ir vidaus dazai. Bet jums nebutinai imti fasadinius, yra ir vidaus patalpoms skirti dazai, tik atsparus dregmei. Daug kas priklauso nuo gamintojo, kaip kurios spalvos dengia, Garantuoju uz IGIS, FLIUGER, CALIFORNIA, PITSBURGH.

Tarpa tarp veidrodzio ir plyteliu tepkite silikonu, tarpas gali buti ir 3mm, tiesiog ant veidrodzio krasto uzklijuokite lipnia juostele, kad neisterliot veidrodzio, tepkite silikonu spalvotu, pagal plyteliu glaista arba plyteliu spalva. Silikonas nebijo dregmes.
Papildyta:
QUOTE(naaringiux @ 2010 09 15, 09:46)
planuojame žemintis lubas su GKP, į jas dėti akmens vatą, ateityje nesusidursim su pelėsiu g.gif
*

Jeigu stogas nekiaurias, neina dregme per ji. ir po vata patiesit garo plevele, tai pelesio nebus.
Papildyta:
QUOTE(vassara @ 2010 09 15, 11:03)
*

Domus galerijoje tokiu apvadu kalnai
Osera
labas

iskilo man klausimas apie tas LED juostas ,jos karpomos ,bet taip iseitu kad prie visu gabaliuku turesi tvirtinti adapterius?
meistrus
QUOTE(Osera @ 2010 09 16, 19:05)
labas
iskilo man klausimas apie tas LED  juostas ,jos karpomos ,bet taip iseitu kad prie visu gabaliuku turesi tvirtinti  adapterius?
*

Led juostos visos yra 12V , o ne 220 V, todel visoms reikia transformatoriu, tik priklausomai kokio galingumo, nesvarbu kad juosta sukarpyta, jeigu visos jungiasi i viena jungikli, dedasi vienas trafas, kiekvienam jungikliui po viena transformatoriu, nebent juosta butu labai ilga, tai vieno transformatoriaus galios gali neuztekti, cia reikia ziureti realiai, pagal ilgi, galinguma. Bet transformatoriu reikes, klausimas kiek.
Pojo
Sveiki,vis paskaitineju, bet niekaip nerandu 'isganymo' doh.gif gal kas galit patarti, visai pasimeciau del svetaines apsvietimo verysad.gif
situacija tokia: 60 kv svetaine, dalis svetaines yra tokia 'skyle' - nera perdengimo, eina iki pat stogo. gal ka galit patarti ax.gif imetu planiuka, punktyrine pazymeta ta vadinama skyle, langai vitrininiai, ten kur nera sienu - iejimai i kitas patalpas. raudonai pazymejau pakabinamus lubinius sviestuvus - is tos skyles nusileis du sviestuvai skirtinguose auksciuose ir skirtingu dydziu. siena kur tv ir zidinys bus plytine - kaip ir akcentine.

ant lubu jau sudeti profiliai, bet siek tiek butu galima pakoreguoti - zinoma neardant visko... pirmine mintis buvo: deti palei plytu siena kokius dekoratyvius sviestuviukus nukreiptus zemyn, o likusia svetaines lubu dali apsviesti dvigubais ar trigubais halogenais (betkaip juos isdelioti)...

arba dabar mastau, gal padaryti perimetrini su pasleptom led juostom palei vitrinas g.gif

prasau patarkit kanors unsure.gif 4u.gif
user posted image

tiesa, nerandu tu gaudres sviestuvu kainu, gal galit mazdaug apsviesti kas nors ax.gif galeitu kur nors ilipdytipas save...
vassara
QUOTE(jova @ 2010 09 18, 09:45)
tiesa, nerandu tu gaudres sviestuvu kainu, gal galit mazdaug apsviesti kas nors ax.gif galeitu kur nors ilipdytipas save...
*

yra kainos, kai paspaudi "technines charakteristikos ir pilnas aprasas"
Pojo
QUOTE(vassara @ 2010 09 18, 16:27)
yra kainos, kai paspaudi "technines charakteristikos ir pilnas aprasas"
*

jau radau 4u.gif 'spurgos' atkrito iskart - nors labai grazios. tai gundaus tai vindo... bet kaip isdestyti, galvoju kazka-panasaus
user posted image
Grelita
Sveikos,gal galit kas patarti del apsvietimo ideju mansardiniam stogui,bandziau per google ieskoti,bet ten meta daugiausia tiesiom lubom,o va mansardiniam aukstui,net neisivaizduoju ka ir sugalvoti,o jau reikia laidus vedzioti ir gipsa sukt doh.gif O dar vienam kambaryj per viduri lubu eina stoglangis,tai ka su apsvietimu daryti,neturiu zalio supratimo doh.gif

migleete
QUOTE(jova @ 2010 09 18, 18:47)
jau radau 4u.gif  'spurgos' atkrito iskart - nors labai grazios. tai gundaus tai vindo... bet kaip isdestyti, galvoju kazka-panasaus

labai grazu pavyzduka nusiziurejote thumbup.gif
man asmeniskai ant plytines sienos graziau "zaidzia" prozektoriniai sviestuveliai nei ledasi, bet abu variantai geri.
4u.gif
Pojo
QUOTE(migleete @ 2010 09 19, 20:11)
labai grazu pavyzduka nusiziurejote  thumbup.gif
man asmeniskai ant plytines sienos graziau  "zaidzia" prozektoriniai sviestuveliai nei ledasi, bet abu variantai geri.
4u.gif
*

as negaliu nuspresti ar det ta led'ine juosta palei ta siena,ar kaip sakot prozektorinius g.gif gaila nera kaip apziureti 'gyvai' abu variantus...
neinzy
QUOTE(jova @ 2010 09 20, 10:25)
as negaliu nuspresti ar det ta led'ine juosta palei ta siena,ar kaip sakot prozektorinius g.gif  gaila nera kaip apziureti 'gyvai' abu variantus...
*

na ziurint kokio efekto nori- ar tikkad apsviesta ta siena butu,ar biski mandriau apsviesta mirksiukas.gif cia ne plytu siena, bet gal toks pvz pades:

user posted image

o cia paprasta led ar lumisencine:
user posted image

gal kazkiek padejau 4u.gif blush2.gif sekmes renkantis 4u.gif
Pojo
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 20, 12:35)
na ziurint kokio efekto nori- ar tikkad apsviesta ta siena butu,ar biski mandriau apsviesta  mirksiukas.gif cia ne plytu siena, bet gal toks pvz pades:

gal kazkiek padejau  4u.gif  blush2.gif sekmes renkantis  4u.gif
*

aciu 4u.gif man rodos tas pirmas variantas gal siek tiek idomiau g.gif ta prasme sviesa graziau 'krenta' ant sienos.
Papildyta:
QUOTE(rasaar @ 2010 09 19, 19:56)
Sveikos,gal galit kas patarti del apsvietimo ideju  mansardiniam stogui,bandziau per google ieskoti,bet ten meta daugiausia tiesiom lubom,o va mansardiniam aukstui,net neisivaizduoju ka ir sugalvoti,o jau reikia laidus vedzioti ir gipsa sukt  doh.gif O dar vienam kambaryj per viduri lubu eina stoglangis,tai ka su apsvietimu daryti,neturiu zalio supratimo  doh.gif
*

kadangi mes labai norejom mansardiniu kambariu, tai tokiu nemazai ir turim smile.gif miegamajo apsvietimas paprastas: dvi sienines ir viena pakabinama kur jau lygios lubos. vaiko kambary: siena 'nesusiliecia' su lubom ir ten bus pasleptaas apsvietimas + du sviestuvai kur lygios lubos; vonioj irgi darem sienos paslepta. o del stoglangio maza beda:) gali daryt tarkim sieniniu pora, paskui eile mazu lempuku isdestyt lubose kur nera stogo (cia pas drauge taip padaryta, tikrai labai grazu, stoglangis visiskai netrukdo). na papasakojau kaip pas mane, bet va nieko tokio ypatingo nedarem - tai turbut nelabai padejau 4u.gif
Grelita
Pagelbejot,aciu 4u.gif Kazkaip visad galvojau kad bus lubose,bet taip gaunasi,kad neiseina nieko daryt lubose mansardiniam stoge,nes nera is vis lygios vietos,visur eina su nuolydziu,tai belieka kazka sienose mastyt ir nebent pasleptu dar kazka suzaist g.gif bet va kad rasciau kokiu fotkiu,bent kazka panasaus,kad nenugrybaut su tais pasleptais doh.gif
Pojo
QUOTE(rasaar @ 2010 09 20, 16:07)
Pagelbejot,aciu  4u.gif Kazkaip visad galvojau kad bus lubose,bet taip gaunasi,kad neiseina nieko daryt lubose mansardiniam stoge,nes nera is vis lygios vietos,visur eina su nuolydziu,tai belieka kazka sienose mastyt ir nebent pasleptu dar kazka suzaist  g.gif bet va kad rasciau kokiu fotkiu,bent kazka panasaus,kad nenugrybaut su tais pasleptais  doh.gif
*

zinok dar labai graziai atrodo ant lubu su nuolydziu pakabinta nedideliu sviestuvu eilike mirksiukas.gif o pasleptas paprastai: kaip buna pasleptas lubu tai cia - atvirkstinis variantas. papraciausiai isivaizduok'sienos virsus 'nedaeina' iki lubu mirksiukas.gif aisku sienas tekstu daryt is gipso.
melagele
O man Labai patinka sios lempos
Lempute:)
migleete
QUOTE(melagele @ 2010 09 22, 22:21)
O man Labai patinka sios lempos
Lempute:)
*

stilinga, paprasta, originalu, jauku, labai graziai krenta sviesa. 10 balu thumbup.gif
petrovna
QUOTE(migleete @ 2010 09 23, 00:26)

stilinga, paprasta, originalu, jauku, labai graziai krenta sviesa. 10 balu  thumbup.gif

*

labai grazi lempa,kad taip radus ka nors originalaus Lietuvoje.....

migleete,tavo grazus darbai interjeruose:labai grazios juodos baro kedes,niekur tokiu nemaciau...
silver moon
QUOTE(petrovna @ 2010 09 23, 12:07)
labai grazi lempa,kad taip radus ka nors originalaus Lietuvoje.....

migleete,tavo grazus darbai interjeruose:labai grazios juodos baro kedes,niekur tokiu nemaciau...
*

Tikrai idomi lempute.
Jei ieskote panasiu baro kedziu, as labai panasias pries pora metu pirkau Vilniuje Nemuno balduose, po to dar maciau Arbalde... Labai patogios sedeti, atremti nugara thumbup.gif
petrovna
QUOTE(pantherrra @ 2010 09 23, 20:49)
Tikrai idomi lempute.
Jei ieskote panasiu baro kedziu, as labai panasias pries pora metu pirkau Vilniuje Nemuno balduose, po to dar maciau Arbalde... Labai patogios sedeti, atremti nugara thumbup.gif
*

aciux,ne Vilniuj as...tad su tom paieskom...
Astuliukas
Noriu parodyti vieną šviestuvėlį, gal kam tiks įdėja
Labai geras variantas miegamajame prie lovos. Bendras apšvietimas + vietinis skaitymui su LED lempa. Labai patogu, kad skaitymui apšvietimas labai lokalus ir netrukdo šalia miegančiam, ir skaitymui apšvietimo pilnai aptinka.
user posted image
user posted image
vassara
QUOTE(Astuliukas @ 2010 10 07, 10:51)
Noriu parodyti vieną šviestuvėlį, gal kam tiks įdėja
Labai geras variantas miegamajame prie lovos. Bendras apšvietimas + vietinis skaitymui su LED lempa. Labai patogu, kad skaitymui apšvietimas labai lokalus ir netrukdo šalia miegančiam, ir skaitymui apšvietimo pilnai aptinka.
*

ir kur tokiu yra pirkti?? bigsmile.gif
Astuliukas
QUOTE(vassara @ 2010 10 07, 11:50)
ir kur tokiu yra pirkti??  bigsmile.gif
*

šis konkretus gaminys iš GAUDRĖS, bet manau, kad ir kitos kompanijos veža analogus, nes daug firmų pradėjo tokio tipo šviestuvus gaminti smile.gif kitiems, ta lanksti šlanga nelabai gražu blush2.gif
neinzy
sveikos,

gal kas zinot gamintoja siu lempikiu? Aciu 4u.gif

user posted image
Astuliukas
Tai firma MODISS mirksiukas.gif
http://modiss.com/
neinzy
QUOTE(Astuliukas @ 2010 10 07, 14:13)
Tai firma MODISS  mirksiukas.gif
http://modiss.com/
*

cia tu kur as klausiau, ar kur Jus idejot? blush2.gif nes neradau tokio modeliuko kataloge blush2.gif
Astuliukas
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 07, 14:32)
cia tu kur as klausiau, ar kur Jus idejot?  blush2.gif nes neradau tokio modeliuko kataloge  blush2.gif
*

Nea, čia kur aš įdėjau smile.gif
j.ole
Gerai,kai reikia keliu lempu. O man 16 reik doh.gif Reikia ir graziai, ir pigiai.
Astuliukas
QUOTE(fedoska @ 2010 10 12, 19:15)
Gerai,kai reikia keliu lempu. O man 16 reik  doh.gif Reikia ir graziai, ir pigiai.
*

Visada galima rasti sprendimus, svarbiausiai įvertinti savo galimybes, apmastyti kur galima sutaupyti o kur reikėtų daugiau pamokėti nes matysi grožį ar reikia funkcionalumo mirksiukas.gif Ir tikrai galima įvairiose parduotuvėse surasti gerų ir nebrangių daiktų.
Aš visai neblogų ir už gera kaina mačiau stalinių šviestuvų savex parduotuvėse, tik turi pirkti iš to kas yra, pažiūrėkit, gal kas rasit ką sau tinkančio mirksiukas.gif http://www.savex.lt/index.php/produktu_kat...taliniai/217595
BevardeX
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 07, 13:44)
sveikos,

gal kas zinot gamintoja siu lempikiu? Aciu  4u.gif

user posted image
*

indruciukas, lempikių gamintojas |BAGA:
http://baga.it/dati/html/Contemporary_sospensione_7_ita.html
j.ole
QUOTE(Astuliukas @ 2010 10 14, 11:49)
Visada galima rasti sprendimus, svarbiausiai įvertinti savo galimybes, apmastyti kur galima sutaupyti o kur reikėtų daugiau pamokėti nes matysi grožį ar reikia funkcionalumo  mirksiukas.gif Ir tikrai galima įvairiose parduotuvėse surasti gerų ir nebrangių daiktų.
Aš visai neblogų ir už gera kaina mačiau stalinių šviestuvų savex parduotuvėse, tik turi pirkti iš to kas yra, pažiūrėkit, gal kas rasit ką sau tinkančio  mirksiukas.gif  http://www.savex.lt/index.php/produktu_kat...taliniai/217595
*

Visa tai mes jau apgalvojom, nusprendem ir zinom. Tai ir duodames po parduotuves doh.gif

Staliniai man nereikalingi, bent jau kolkas. Dekui
balla
QUOTE(fedoska @ 2010 10 12, 19:15)
Gerai,kai reikia keliu lempu. O man 16 reik  doh.gif Reikia ir graziai, ir pigiai.
*

Mums dar šitas etapas neatėjęs, bet jau dabar baisu pagalvoti, kai reikės ne kelių šviestuvų doh.gif

Aš kažkodėl nemėgstu bra šviestuvų, daba galvoju, ar nepadariau klaidos, kad niekur jų nenumačiau.. g.gif Man jie labiau dėl grožio, nei šviesos atrodo g.gif
Spyglys83
Sveikos, aš sugalvojau,kad svetainėj reikia mum apšvietimo iš žemės, gal žinot, kokių šviestuvų tam reik?
j.ole
QUOTE(balla @ 2010 10 18, 13:41)
Mums dar šitas etapas neatėjęs, bet jau dabar baisu pagalvoti, kai reikės ne kelių šviestuvų  doh.gif

Aš kažkodėl nemėgstu bra šviestuvų, daba galvoju, ar nepadariau klaidos, kad niekur jų nenumačiau..  g.gif  Man jie labiau dėl grožio, nei šviesos atrodo  g.gif
*

Cia sieniniai? Pas mane jie 4, bet du vaiku kambariuose, tai ten pirma reikia isviso sugalvot kokia tema kambariui, tada kabint lempas. Ir du miegamajam, bandysiu taikyt prie pagrindinio sviestuvo, bet jau kaina tu sutaikytu doh.gif
balla
QUOTE(fedoska @ 2010 10 18, 14:23)
Cia sieniniai? Pas mane jie 4, bet du vaiku kambariuose, tai ten pirma reikia isviso sugalvot kokia tema kambariui, tada kabint lempas. Ir du miegamajam, bandysiu taikyt prie pagrindinio sviestuvo, bet jau kaina tu sutaikytu  doh.gif
*

Taip, sieniniai
Bonpari
Gal namie kas turit tokį šviestuvą, ar pakankamai šviesos nuo jo g.gif
user posted image
Kootwella
QUOTE(naaringiux @ 2010 11 03, 19:41)
*

Priklauso nuo patalpos paskirties ir šviestuvo vietos. Kur planuojate kabinti?
Tila
Pradėjau dairytis šviestuvų ir susisuko galva smile.gif Tad būčiau dėkinga už idėjas.
Pas mus kaip dabar madinga yra viena didelė erdvė: svetainė-valgomasis-virtuvė. Virtuvės zonoje lubose sumontuoti šviestuvai lubose, kitur šviestuvų dar neturime. Svetainėje lubos aukštėjančios (stogas vienšlaitis, tai svetainės zonoj didinom erdvę), tad galvoju koks šviestuvas tiktų. Dairausi modernesnių variantų, nes namuose nors ir ne minimalizmas, baldais ir daiktais stengiamės neapsikrauti.

ostė
Gal kas žinote kur būtų galima rasti modernios klasikos šviestuvų svetainei, patalpa 40m2, numatyti du lubiniai šviestuvai, patalpos aukštis standartinis, ysivaizduoju, kad į sietynus nėra ko nė žvalgytis, nesižiūrės tokioje patalpoje ar aš klystu g.gif
Pakalnute26
Sveiki visos ir visi besidomintys apsvietimo klausimais name ar bute.
Man reiktu pagalbos name apsvietimui - ideju, patarimu ir tiesiog isdestymo. Gal kas turit ka parekomenduot ar patart, kas ir kaip turetu buti, kad nebutu siaubingai brangu, protingas ir ergonomiskas isdestymas ir pats apsvietimas isties atliktu savo funkcija - butu sviesu.

Buciau dekinga uz idejas ir pavyzdzius. Reiktu svetainei apsvietimo. Svetaine yra staciakampio formos, apie 17m2. Noreciau daryti dvieju lygiu lubas - viduryje lygias, o is krastu kaip koki remeli pazemintas. I antro lygio lubas noreciau deti halogenus, o per viduri kambario virs svetaines staliuko deciau liustra ilga. Ar nesumazins man otpiskai kambario tas antro lygio lubu ,,remelis"? PAtarkit kas galit ir suprantat wink.gif

Ir dar - kaip apsviesti hola? Hole bus laiptai i antra auksta. Prie wc duru bus lempute prie duru, prie kambario duru taip pat lempute prie sienos. O kaip apsviesti laitpus ir dar pati hola? Ar halogenai butu portingas sprendimas? Siaip planuoju daryt kelis apsvietimus (nejungsiu ju kartu)? Patarkit. SIulykit pvz. ir pan.

Labai dekinga is anksto.
Galima ir i az, ne visada seku tema.
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 20, 11:35)
na ziurint kokio efekto nori- ar tikkad apsviesta ta siena butu,ar biski mandriau apsviesta  mirksiukas.gif cia ne plytu siena, bet gal toks pvz pades:

user posted image

o cia paprasta led ar lumisencine:
user posted image

gal kazkiek padejau  4u.gif  blush2.gif sekmes renkantis  4u.gif
*

Sveiki,

paaiskinkit man, kaip gaunasi toks gudrus apsvietimas-efektas kaip pirmoje nuotraukoje (kur tarsi plytine siena, tie seseliai puikiai atrodo).

Aciu
Papildyta:
QUOTE(meistrus @ 2010 09 13, 20:30)
Daug priklauso nuo to kiek sviesos norite kambaryje, ar tai bus pagrindinis apsvietimas ar ne? Jei pagrindinis tai dekite kuo galingesni 9W, jei nepagrindinis, o sudaro tik fona 4W. Kuo galingesnis tuo brangesnis
*

Sveiki,

noriu paprasyti Jusu nuomones ir patarimo - ar geriau deti dvieju sluoksniu lubas (antras sluosknis butu kaip remelis aplink visa kambari ir jame montuoti halogenus) ar geriau daryti paslepta apsvietima? Kas butu pigiau, kas sviesos prasme graziau ir darbu atlikimo klausimu - pigiau / sudetingiau?
beje, gal galite parekomenduoti meistra, kuris galetu tokias lubas padaryti? Elektrika turime, bet reikia meistro, kuris gerai ir uz protinga kaina sutvarkytu viso namo lubas. Aciu labai is anksto uz nuomone ir patarimus.
Pakalnute26
QUOTE(Astuliukas @ 2010 08 10, 10:55)
Nea, ne apie tą patį šnekėjome  schmoll.gif. Neturiu po ranką Wever katalogo, be jei sakė, kad toks montavimo būdas, tai tada tik liks svajone... o nenori įleidžiamais profiliais bandyti sužaisti ir panašų stilių išlaikyti?
*

Sveika,

maciau,kad galit pagelbet su apsvietimo klausimais. Gal ir man pagelbetumet? Ideciau tada ismatavimus savo namo kambariu.
Jei sutiktumet, buciau labai dekinga

QUOTE(Adelle @ 2010 02 16, 01:37)
Daug. Mes pirkom led 1m 54 diodai, tai vieno metro pakanka kambariui vakare apšviesti (15kvadratų), dar ir per šviesu - skaityti galiu prie tokio apšvietimo.  doh.gif  smile.gif Papildomai reikėjo pirkti transformatorių, kurį montavome potinkinėje dėžutėje, kad ateinančią 240v srovę paverstų 12v srove. Na ir montavome junginklį led juostelei. Led juostelės metras kainavo 60lt.
*

Sveiki,

o kur tokios ,,gudrios" juostos galime nusipirkti uz tokia protinga kaina? 1m60lt?
Astuliukas
QUOTE(naaringiux @ 2010 11 03, 20:41)
user posted image
*

Greičiausiai bus nepakankamai, nors reikia žiūrėti kokioje erdvėje kabinate ar bus dar daugiau šviestuvų patalpoje. Nes tas apačioje esantis matinis plastikas sugers visą šviesą ir greičiausiai šviestuvas bus tik kaip grožis.
Bonpari
QUOTE(Astuliukas @ 2010 11 10, 10:03)
Greičiausiai bus nepakankamai, nors reikia žiūrėti kokioje erdvėje kabinate ar bus dar daugiau šviestuvų patalpoje. Nes tas apačioje esantis matinis plastikas sugers visą šviesą ir greičiausiai šviestuvas bus tik kaip grožis.
*

Tai vat ir bijausi dėl to, nes daugiau kambaryje šviestuvų nebus, kambarys 17 kv.m. ir labiau į ilgį pats kambarys eina.
kristi777
Pakalnute26 "Ir dar - kaip apsviesti hola? Hole bus laiptai i antra auksta. Prie wc duru bus lempute prie duru, prie kambario duru taip pat lempute prie sienos. O kaip apsviesti laitpus ir dar pati hola? Ar halogenai butu portingas sprendimas? Siaip planuoju daryt kelis apsvietimus (nejungsiu ju kartu)? Patarkit. SIulykit pvz. ir pan. "

del holo noriu pasidalinti savo patirtimi. pati nemazai galvos skausmo turejau, nes kazkaip nenorejau deti jokiu halogenu prie pakopu, man graziausiai is lubu einantis vienas ilgas sviestuvas laiptams apsviesti. Taciau tokiu kainos is karto i bankrota varancios doh.gif bet vis delto iseiti radau, pasirodo galima nusipirkti patinkanti sviestuva ir tiesiog pakeisti jo trosa norimo ilgio. Vat koks galutinis rezultatas gavosi:

user posted image
Astuliukas
QUOTE(naaringiux @ 2010 11 10, 11:25)
Tai vat ir bijausi dėl to, nes daugiau kambaryje šviestuvų nebus, kambarys 17 kv.m. ir labiau į ilgį pats kambarys eina.
*

o kokia lempų galia ir kiek ju?
kutikutule
QUOTE(naaringiux @ 2010 11 03, 20:41)
user posted image
*

mes toki turim, tik su raudonais sonais, pirkom is alandeko kazkada, pas mus galima 4 lemputes isisukt, isisuke dvi ir uztenka tikrai mums ju miegamajame smile.gif
Bonpari
QUOTE(kutikutule @ 2010 11 10, 12:14)
mes toki turim, tik su raudonais sonais, pirkom is alandeko kazkada, pas mus galima 4 lemputes isisukt, isisuke dvi ir uztenka tikrai mums ju miegamajame  smile.gif
*

kiek mokėjot? ir kokia kvadratūra kambario?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.