ganykla
cia vokieciu neckermann katalogas, tai labai norint per tarpininkaujancias gal net ir parsisiusti imanoma
gal kas nori pasiganyti?
ganykla cia vokieciu neckermann katalogas, tai labai norint per tarpininkaujancias gal net ir parsisiusti imanoma QUOTE(Gardenija @ 2008 10 13, 13:11) Taip taip, tokios Montuoja kaip tik šiuo metu pas mane, žiūrėsiu, kas čia bus P.S. O kiek maždaug tai kainuoja?... Jeigu be jokių nuotraukų it kitų pribumbasų? QUOTE(Failas @ 2008 10 14, 09:28) P.S. O kiek maždaug tai kainuoja?... Jeigu be jokių nuotraukų it kitų pribumbasų? Nuotraukos nebus, nes pas mane paprastos baltos be jokių pribumbasų Kainavo 140Lt už 1m2( su atvažiavimu). Būtų padarę ir pigiau, jei būtume iš karto didesnį plotą nusprendę "aptempt". Bet kadangi nedidukė patalpa (~12m2), tai ir kaina didoka QUOTE(Gardenija @ 2008 10 14, 11:10) Nuotraukos nebus, nes pas mane paprastos baltos be jokių pribumbasų Kainavo 140Lt už 1m2( su atvažiavimu). Būtų padarę ir pigiau, jei būtume iš karto didesnį plotą nusprendę "aptempt". Bet kadangi nedidukė patalpa (~12m2), tai ir kaina didoka QUOTE(Gardenija @ 2008 10 09, 10:00) ČIA galit pasiskaityt kažkiek Man pirmadienį atvažiuoja montuoti įtempiamas lubas. Tikiuosi, kad nenusivilsiu Aciu uz info
o kaip sudurimai? man tai jos
QUOTE(Gardenija @ 2008 10 14, 11:10) Nuotraukos nebus, nes pas mane paprastos baltos be jokių pribumbasų Kainavo 140Lt už 1m2( su atvažiavimu). Būtų padarę ir pigiau, jei būtume iš karto didesnį plotą nusprendę "aptempt". Bet kadangi nedidukė patalpa (~12m2), tai ir kaina didoka neblogas variantas, šviečiančios lubos ir nereikia švestuvu kabinti
![]() ![]()
QUOTE(Cobre @ 2008 11 02, 00:53) Na, cia as palengvinsiu sau pasirinkimo kancias QUOTE(kristik @ 2008 11 02, 03:15) Na, cia as palengvinsiu sau pasirinkimo kancias pritariu o del sviestuvu, tai man patinka mazdaug tokie ![]() na sitas konkreciai ne, bet, kad vaizdas butu. bet toks man nelabai tinka. tai ieskosiu klasikinio, bet kitokio. sitas man labai ![]()
Sveikos... baiginėju remontus namuose, ir kaip sakoma pagalvojau pasidalinti su jumis ką pas save gero nuveikiau. Kadangi nusibodo gyventi standartinėje dėžutėje tai teko pažaisti su gipskartonio plokštėm ir palankstyti lubas. Va kas gavosi
Remontas QUOTE(mimoza0922 @ 2008 11 03, 12:47) Sveikos... baiginėju remontus namuose, ir kaip sakoma pagalvojau pasidalinti su jumis ką pas save gero nuveikiau. Kadangi nusibodo gyventi standartinėje dėžutėje tai teko pažaisti su gipskartonio plokštėm ir palankstyti lubas. Va kas gavosi Remontas atleiskit, bet kad nelabai matau as i ka ten ziureti... primityviau jau "nekuda" QUOTE(mimoza0922 @ 2008 11 03, 11:47) Sveikos... baiginėju remontus namuose, ir kaip sakoma pagalvojau pasidalinti su jumis ką pas save gero nuveikiau. Kadangi nusibodo gyventi standartinėje dėžutėje tai teko pažaisti su gipskartonio plokštėm ir palankstyti lubas. Va kas gavosi Remontas grazu QUOTE(Gorada @ 2008 11 03, 12:02) per tokius komentarus kaip Jusu paskui niekas savo namu nenori cia det ir rodyt QUOTE(Egipta @ 2008 11 03, 17:51) per tokius komentarus kaip Jusu paskui niekas savo namu nenori cia det ir rodyt o ko cia uzsipult? jei jau dedi i viesa erdve tai buk pasiruoses visokiom nuomonem. jeigu kazkas vienam grazu - tai kitam gal tragedija. bet tuo mes ir skiriames. vienas dalyvis pamates mano antro auksto isores dailylentes pareiske kad as "estetikos nejauciu" - bet del to nei as nuotraukas nustojau deti nei isizeidziau. man grazu ir tai svarbiausia.
Pasidalinkit idejomis kaip terasas apsviesti
Beje, gal uzmatet kur nors idomesniu sieniniu lauko sviestuveliu? QUOTE(Nanda @ 2008 11 03, 20:15) Pasidalinkit idejomis kaip terasas apsviesti Beje, gal uzmatet kur nors idomesniu sieniniu lauko sviestuveliu? pas mane terasa 9x3.5, eina per visa namo ilgi. kadangi namas rastinis - pakabinau du sviestuvus pirktus senukuose... tokius a la zibintas - kiek perejau parduotuviu neradau kad butu kitokiu tu zibintu (kitos firmos ar dailesniu..)... bet nusprendziau kad kaip laukui tai tiks QUOTE(Gorada @ 2008 11 03, 18:29) pas mane terasa 9x3.5, eina per visa namo ilgi. kadangi namas rastinis - pakabinau du sviestuvus pirktus senukuose... tokius a la zibintas - kiek perejau parduotuviu neradau kad butu kitokiu tu zibintu (kitos firmos ar dailesniu..)... bet nusprendziau kad kaip laukui tai tiks Tie zibintai man grazu, jaukumo suteikia. Rastiniam namui kitoks stilius taikomas nei tinkuotam, pas mus tinkuotas namas, bet terasos bus klijuotos smiltainiu.. Siena gausis pakankamai gruobleta, gelsvu - rusvu atspalviu, tai neisivaizduoju ka priderinti Viena terasa apie 18 kv.m., kita beveik 20. Kaip manot, ar uztektu lubose vieno nekabancio sviestuvo geram apsvietimui? QUOTE(Nanda @ 2008 11 03, 20:48) Tie zibintai man grazu, jaukumo suteikia. Rastiniam namui kitoks stilius taikomas nei tinkuotam, pas mus tinkuotas namas, bet terasos bus klijuotos smiltainiu.. Siena gausis pakankamai gruobleta, gelsvu - rusvu atspalviu, tai neisivaizduoju ka priderinti Viena terasa apie 18 kv.m., kita beveik 20. Kaip manot, ar uztektu lubose vieno nekabancio sviestuvo geram apsvietimui? manau reikia ir sieniniu - bendram apsvietimui, ir kabancio mazdaug ten kur kazkoks stalelis bus. velgi klausimas - ar terasa su stogu QUOTE(Gorada @ 2008 11 03, 18:53) manau reikia ir sieniniu - bendram apsvietimui, ir kabancio mazdaug ten kur kazkoks stalelis bus. velgi klausimas - ar terasa su stogu Sieninius tai butinai desim. Abi terasos su stogu ir dar issikisusiu i lauka daugiau nei pati terasa Idekit pavyzdziu, jei kas zinot kur ieskoti, su sviestuvais terasoms Papildyta: Gal sieninius panasius i si deciau
QUOTE(Nanda @ 2008 11 03, 19:26) Sieninius tai butinai desim. Abi terasos su stogu ir dar issikisusiu i lauka daugiau nei pati terasa Idekit pavyzdziu, jei kas zinot kur ieskoti, su sviestuvais terasoms Papildyta: Gal sieninius panasius i si deciau ![]() Gal idomu, todel idedu terasom ir ne tik. Paspaudi ant paveiksliuko atsivercia dar daugiau. O kairej puse dar daugiau pasirinkimo. QUOTE(jblmami @ 2008 11 03, 21:20) Gal idomu, todel idedu terasom ir ne tik. Paspaudi ant paveiksliuko atsivercia dar daugiau. O kairej puse dar daugiau pasirinkimo. dėkui už nuorodą! Labai geras puslapiukas QUOTE(jblmami @ 2008 11 03, 20:20) Gal idomu, todel idedu Paspaudi ant paveiksliuko atsivercia dar daugiau. O kairej puse dar daugiau pasirinkimo. Aciukas Jau vakar vakare lyg ir suradau ko noreciau... uztikau grazius italiskus sviestuviukus Neleidzia kopinti nuotraukos, idedu nuoroda http://www.naminis.lt/items?catid=2971&...ART%203597%2041 QUOTE(jblmami @ 2008 11 03, 12:06) Mano supratimu, cai dienos sviesos lempos sudetos. Tik kuo jos uzdengtos tai nezinau Tai specialus itempiamu lubu audinys. QUOTE pusiau skaidrios, praleidžiančios šviesą lubos ir sienos, skirtos specialiems šviesos efektams sukurti Jūsų namuose. ![]() kam idomu galiu atsiust kontaktus QUOTE(Nanda @ 2008 11 04, 10:15) Aciukas Jau vakar vakare lyg ir suradau ko noreciau... uztikau grazius italiskus sviestuviukus Neleidzia kopinti nuotraukos, idedu nuoroda http://www.naminis.lt/items?catid=2971&...ART%203597%2041 sviestuvai tai nuostabus, bet laukui as ju tikrai nerekomenduociau. visu prma todel kad gaubtas yra virsuj atviras - galiu garantuoti kad pauksteliai tupes ant lempos krastu.... toliau, net jei ir lempa po terasa lauke buna baisiai dregna - ji atvira tai ar nesurudys? visoki voriukai landzios... QUOTE(Gorada @ 2008 11 04, 17:37) sviestuvai tai nuostabus, bet laukui as ju tikrai nerekomenduociau. visu prma todel kad gaubtas yra virsuj atviras - galiu garantuoti kad pauksteliai tupes ant lempos krastu.... toliau, net jei ir lempa po terasa lauke buna baisiai dregna - ji atvira tai ar nesurudys? visoki voriukai landzios... Rimtai.... ? Idomu kur gauti kazka tokio, tik skirto laukui QUOTE(kristik @ 2008 10 03, 15:08) Gorada, apie tai patarimo neprašei, bet kadangi užsiminei, kad stalas bus "pusinis", jei yra galimybė, pagalvočiau virš jo švistuvą kabinti kabantį "nuo sienos" Pvz.: ![]() ![]() ![]() ![]() LABA DIENA
Radau straipsnį apie dekoratyvinį tinką "Maxit Airfresh", kuris valo orą
QUOTE(Saja @ 2008 11 14, 12:25) Radau straipsnį apie dekoratyvinį tinką "Maxit Airfresh", kuris valo orą Idomus straipsnis
Nuotraka radau lenku forume, o kur tokia galima nusipirkti tai berods parasyta nebuvo. Bet tokio tipo, tik trumpos labai dabar populiarios. Tai manau ir tokiu butu
siaip kas liecia klasikinius sviestuvus tai nemazas pasirinkimas yra WWW.SEARCHLIGHTELECTRIC.COM visai grazu.... jau maciau juos ir lietuvoj domus galerijoj ir sake kad klaipedoj yra SBA balduose
gal kas patartu kiek vatu reiktu apsviesti 15 kv metru kambari. esme tame , kad jame daug visko veikiu ir dabar jauciu kad dvieju sviestuvu po 40 vatu neuztenka.
ir dar gal kas turi kokios info. ant svisetuvbu parasyti apribojimai 40 ar 45 vatai tik leidziami, kas butu jei stipresnes lemputes isukciau. ar pavojinga... QUOTE(_Magnolija_ @ 2009 01 25, 19:12) gal kas patartu kiek vatu reiktu apsviesti 15 kv metru kambari. esme tame , kad jame daug visko veikiu ir dabar jauciu kad dvieju sviestuvu po 40 vatu neuztenka. ir dar gal kas turi kokios info. ant svisetuvbu parasyti apribojimai 40 ar 45 vatai tik leidziami, kas butu jei stipresnes lemputes isukciau. ar pavojinga... Pasvils ir nustos |