Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apšvietimas, lubos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ritaram
Sveiki,
Savo virtuvėje norime tokio http://www.gaudre.lt/lt/prekiu-katalogas-gaudre-vindo.html šviestuvo. gal kas turite, gal galite pasakyti ar pakankamai šviesos jie skleidžia? Jie berėmiai, įdomu ar apdaila aplink juos neįtrūkinėja g.gif
Mes iš jų norime padaryti 4,5 m ilgio juostą, ir toks klaustukas kyla, ar juos sudėjus visa juosta vienodai šviečia ax.gif gal jau turite kas nors susidėję... rolleyes.gif
vassara
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 12:20)
Sveiki,
Savo virtuvėje norime tokio http://www.gaudre.lt/lt/prekiu-katalogas-gaudre-vindo.html šviestuvo. gal kas turite, gal galite pasakyti ar pakankamai šviesos jie skleidžia? Jie berėmiai, įdomu ar apdaila aplink juos neįtrūkinėja  g.gif
Mes iš jų norime padaryti 4,5 m ilgio juostą, ir toks klaustukas kyla, ar juos sudėjus visa juosta vienodai šviečia  ax.gif gal jau turite kas nors susidėję...  rolleyes.gif
*

pas mane tokie sviestuvai imontuoti gipso lubose. gerai sviecia wink.gif
tik man regis kad istysines tos juostos nepadarysit g.gif
Ritaram
QUOTE(vassara @ 2011 01 25, 12:54)
tik man regis kad istysines tos juostos nepadarysit  g.gif
*

Kodėl sakote, kad nedarysim, ar negražiai atrodo ar dėl kažkokių kitų priežaščių ? unsure.gif
vassara
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 12:56)
Kodėl sakote, kad nedarysim, ar negražiai atrodo ar dėl kažkokių kitų priežaščių ?  unsure.gif
*

jei neklystu ilgiausias tos serijos sviestuvas 150cm. tai kas kiekviena sviestuva bus tarpelis. nors gal ir klystu. kaip matau is klaipedos esate. nuvaziuokite i ju ofisa, ten labai maloni moteryte dirba, tikrai patars kaip jums geriau padaryti wink.gif
neinzy
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 13:56)
Kodėl sakote, kad nedarysim, ar negražiai atrodo ar dėl kažkokių kitų priežaščių ?  unsure.gif
*

todel,kad bus sujungimai 4u.gif gaudres dizainere sake,kad kai sviecia ju nesimato- bet realybej nemaciau... jus i gaudre pasiskambinkit,ten buna karta i dvi savaites ar i savaite dizainere nemokama- ji gal daugiau jums ideju ir patarimu duos 4u.gif
Ritaram
QUOTE(vassara @ 2011 01 25, 13:00)
jei neklystu ilgiausias tos serijos sviestuvas 150cm. tai kas kiekviena sviestuva bus tarpelis. nors gal ir klystu. kaip matau is klaipedos esate. nuvaziuokite i ju ofisa, ten labai maloni moteryte dirba, tikrai patars kaip jums geriau padaryti wink.gif
*

Tai mes jau buvome tenai, tikrai labai faina moterytė ten dirba, viską patarė, mūsų klaidas ištaisė...
Ji mums ir patarė dėti 150+150+150, visus tris jungti. Aš jų klausiau ar vienodas šviesos srautas bus, kur bus sujungimai du, sako kad vienodas... bet kažkaip internete kiek žiūrinėju sujungtus šituos šviestuvus, tai per tą sujungimą truputį tamsiau... dėl to ieškau, kas realiai juos turi susidėję ir sujungę, ir kaip atrodo ax.gif
O pas jus yra berėmiai ar su baltu rėmeliu?
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 25, 13:01)
todel,kad bus sujungimai  4u.gif  gaudres dizainere sake,kad kai sviecia ju nesimato- bet realybej nemaciau... jus i gaudre pasiskambinkit,ten buna karta i dvi savaites ar i savaite dizainere nemokama- ji gal daugiau jums ideju ir patarimu duos  4u.gif
*

Tai, kad daugiau niekas nebetinka tokiam ilgiui, o halogenų nelabai norime... ačiū už patarimus 4u.gif
vassara
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 13:07)
Tai mes jau buvome tenai, tikrai labai faina moterytė ten dirba, viską patarė, mūsų klaidas ištaisė...
Ji mums ir patarė dėti 150+150+150, visus tris jungti. Aš jų klausiau ar vienodas šviesos srautas bus, kur bus sujungimai du, sako kad vienodas... bet kažkaip internete kiek žiūrinėju sujungtus šituos šviestuvus, tai per tą sujungimą truputį tamsiau... dėl to ieškau, kas realiai juos turi susidėję ir sujungę, ir kaip atrodo  ax.gif
O pas jus yra berėmiai ar su baltu rėmeliu?
*

pas mus yra tie kuriuos nurodet wink.gif imontuoti i gipso lubas, bet jie nesujungti.
o kad per sujungima tamsiau tai aisku, juk per pati sujungima lempos nera wink.gif
Ritaram
Taip, per sujungimą lempos nėra, tai kaip gali šviesti vienodai g.gif bet gaudrėje sako, kad švies vienodai g.gif nežinia...
jova
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 13:21)

Tai, kad daugiau niekas nebetinka tokiam ilgiui, o halogenų nelabai norime... ačiū už patarimus  4u.gif
*

As irgi nusiziurejau tuos Vindo sviestuvus, bet mes pasirinkome kita varianta: padareme lubose nisas, tokius kampucius (jie uzsispakliuos ir nusidazys su lubomis kartu), tada desime pasirinkta stikla (nusiziurejom balta matini). Na o viduj, ten jau elektriko ismone kaip jis delios lempas ir t.t.
Pasišiaušęs
QUOTE(vassara @ 2011 01 25, 12:54)
tik man regis kad istysines tos juostos nepadarysit  g.gif
*

gerai kad užsukau, man patiko šitas šviestuvas. pagaliau halogenais atsikratysiu bigsmile.gif bigsmile.gif
Astuliukas
QUOTE(jova @ 2011 01 25, 16:09)
As irgi nusiziurejau tuos Vindo sviestuvus, bet mes pasirinkome kita varianta: padareme lubose nisas, tokius kampucius (jie uzsispakliuos ir nusidazys su lubomis kartu), tada desime pasirinkta stikla (nusiziurejom balta matini). Na o viduj, ten jau elektriko ismone kaip jis delios lempas ir t.t.
*

Tegul elektrikas jas montuodamas šiek tiek užkeičia , tada švies tolygiai mirksiukas.gif ir imkite kiek galima vienodo ilgio šviestuvus su lempomis, bus tolygus apšvietimas.

O tokio tipo kaip Vindo šviestuvai yra thumbup.gif virtuvėje. Pakeičia halogenus ir yra ekonomiški ir duoda daug šviesos.
styga31
QUOTE(kvietkas @ 2011 01 22, 16:59)

labai idomus sviestuvai thumbup.gif

as taip apt ieskau kazko panasaus tik niekur nerandu pigiau, gal kas zinot ??

user posted image
Smailiukas
QUOTE(Ritaram @ 2011 01 25, 14:40)
Taip, per sujungimą lempos nėra, tai kaip gali šviesti vienodai  g.gif  bet gaudrėje sako, kad švies vienodai  g.gif  nežinia...
*

kol ikais tai tikrai matysis kur lempos baigiasi, gal kai ikaista susivienodina. as norejau deti 2 L raides, bet mano patalpa per maza, butu labai stiprus sviesos srautas
chuchundra
QUOTE(styga31 @ 2011 02 05, 16:52)
as taip apt ieskau kazko panasaus tik  niekur nerandu pigiau, gal kas zinot ??

http://img225.imageshack.us/img225/4240/7005w.jpg

*

Ermitaze toki maciau siandien,tik nezinau kiek jis kaiuoja,bet ten dabar 30proc.nuolaida sviestuvams,tai gal pigiau. Senukuose dabar 459lt.
Astuliukas
QUOTE(styga31 @ 2011 02 05, 17:52)

Šio grožio kopijų labai daug: senukai, ermitažas, dar lyg Kare Desing turėdavo, jie lyg CUP'e Vilniuje būdavo.
balla
Sveikos, aš dėl virtuvės darbo zonos apšvietimo suku galvą, ar užtenka apšvietimo iš lubinių šviestuvų? Kadangi savo virtuvę įsivaizduoju be viršutinių spintelių, po kuriomis galima įrengti apšvietimą darbo zonai. Tai ir galvoju ar nebus per mažai šviesos g.gif
Panašų klausimą uždaviau Patogioj virtuvėj. Čia sakau, gal labiau prie apšvietimo reikalų...
Astuliukas, tu čia prie tų profų, patark 4u.gif
kristi777
QUOTE(fedoska @ 2010 11 16, 14:20)
Pagooglink. As ieskojau, bet nieko gero neradau  g.gif  Jei tu rasi - pasidalink  mirksiukas.gif
*

Ir as ieskojau e-parduotuves, tai vat radau viena, visai verti demesio sviestuvai pasirode... www.jaukumas.eu
Astuliukas
QUOTE(balla @ 2011 02 09, 14:29)
Sveikos, aš dėl virtuvės darbo zonos apšvietimo suku galvą, ar užtenka apšvietimo iš lubinių šviestuvų?
*

Taip užteks, tik turi būti teisingai virš darbastalio išdėlioti šviestuvai. Ir teisingos pasirinktos lempos. Geriausiai būtų šviestuvai su liuminescencinėm lempom.
irina2t
Vyras ikalbejo rolleyes.gif

user posted image

pripratau doh.gif
balla
QUOTE(Astuliukas @ 2011 02 17, 15:02)
Taip užteks, tik turi būti teisingai virš darbastalio išdėlioti šviestuvai. Ir teisingos pasirinktos lempos. Geriausiai būtų šviestuvai su liuminescencinėm lempom.
*

Dėkui visoms patarėjoms 4u.gif
Irina2t, labai gražus šviestuvas wub.gif Man tokio tipo patinka, aišku labiausiai visokie burbulai wub.gif

zuikelee
4u.gif o mes isidejom ledukus i lubas thumbup.gif labai graziai atrodo ir apsvietimas sioks toks yra 4u.gif

user posted image
jurda
Zuikelee, labai gražu, ypač gražiai šviesa sklinda nuo pagindinio šviestuvo lubose thumbup.gif
dauksyte
QUOTE(styga31 @ 2011 02 05, 18:52)
labai idomus sviestuvai  thumbup.gif

as taip apt ieskau kazko panasaus tik  niekur nerandu pigiau, gal kas zinot ??

user posted image
*

radau

http://www.ekoliumenas.lt/lt/katalogas/svi...ernus-60/2/-591

renata33
sveiki...mane labai domina toks sviestuvas....
[photo id=sdkgbsfftqkstbbxktsktwkbrbfb type=vi style=1 align=no link=photo]

gal kas nors mate kur, ar panasu koki...aciukas

user posted image
zuikelee
QUOTE(renata33 @ 2011 03 14, 13:01)
*

maciau berods NIC centre Kaune g.gif
EGZEMPLIORIUS
Gal, merginos, turite idomesniam idėjų laiptinės apšvietimui?
svieske
Sveiki smile.gif
Gal matet kur tokiu ar panasiu sieniniu sviestuvu?
http://www.interjeras.lt/interjeras/privatus-gyvenamasis-544
Arba gal ka grazaus patartumet i svetaine ant sienu ir dar i lubas nuleidziamu masyvesniu reiktu triju virs stalo aukstai toje pacioje erveje...
dvynuke85
QUOTE(renata33 @ 2011 03 14, 13:01)
*

nezinau kur gyvenat,bet parasysiu kas toki pati turi,NEXT 4u.gif mes turime panasu tik gerokai didesni nei sis laiptineje,labai graziai sviesa zaidzia.
kristi777
QUOTE(svieske @ 2011 03 20, 11:30)
Sveiki smile.gif
http://www.interjeras.lt/interjeras/privatus-gyvenamasis-544
Arba gal ka grazaus patartumet i svetaine ant sienu ir dar i lubas nuleidziamu masyvesniu reiktu triju virs stalo aukstai toje pacioje erveje...
*

man sitie nerealus sviestuvai smile.gif thumbup.gif

http://jaukumas.eu/lubiniai/222-mir-pakabi...sviestuvas.html
http://jaukumas.eu/sieniniai/224-mir-sieni...sviestuvas.html
Renata_Bo
Is to pacio tinklapio..ieskau kazka panasaus, kad butu skelsmens iki 1 metro o ilgis iki 2.5 , bet sito kaina manes visai nezavi...

My Webpage
kristi777
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 20, 18:55)
Is to pacio tinklapio..ieskau kazka panasaus, kad butu skelsmens iki 1 metro o ilgis iki 2.5 , bet sito kaina manes visai nezavi...

My Webpage
*

O jus pabandykit savo kaina ten pasiulyti, nes maciau yra toks laukelis, tai reiskia, kad kazka galima deretis...
13vysnia
QUOTE(dauksyte @ 2011 03 03, 00:18)

ermitaze kazka panasaus buvau anksciau maciusi ir nebrangiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(13vysnia @ 2011 03 20, 20:56)
ermitaze kazka panasaus buvau anksciau maciusi ir nebrangiai  thumbup.gif
*

ir alandeko 4u.gif
superkriauklyte
Sveikos,
gal zinote kur galima rasti pirkti kristalu sietynams? Nusipirkau grazu sietina, taciau ji noriu papuosti kristalais. Akriliniu nenoriu, ieskau stikliniu arba svarovski. Karoliuku visokiu randu bet specialiu lempoms, tai ne doh.gif
rrr?
QUOTE(svieske @ 2011 03 20, 13:30)
Sveiki smile.gif

Va cia kazka radau panasaus.
Renata_Bo
QUOTE(kristi777 @ 2011 03 20, 21:18)
O jus pabandykit savo kaina ten pasiulyti, nes maciau yra toks laukelis, tai reiskia, kad kazka galima deretis...
*

Aciu uz patarima, bet vistiek nemanau kad tiek nusileis. Jinai net ne kambary kabes o laiptynej virs laiptu, tikrai neplanuoju isleist daugiau 2 - 2.5 tukstancio. Vyras cia vakar man ideja mete kad patiems galima pabandyt pagamint. As pilna ideju jis auksarankis gal ir gausys kas g.gif . Ziuresym kaip ten bus.Vistiek dar nedega nes nei sienos nutinkuotos nei laiptai yra... blush2.gif

QUOTE(superkriauklyte @ 2011 03 21, 13:32)
gal zinote kur galima rasti pirkti kristalu sietynams? Nusipirkau grazu sietina, taciau ji noriu papuosti kristalais. Akriliniu nenoriu, ieskau stikliniu arba svarovski. Karoliuku visokiu randu bet specialiu lempoms, tai ne  doh.gif
*

Tai Svarowki irgi stikliniai, cia tiesiog ispompintos firmos pavadinimas. Pabandykyte nueiti i ju parduotuve ir pasiklaust.
kristi777
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 21, 16:16)
Aciu uz patarima, bet vistiek nemanau kad tiek nusileis. Jinai net ne kambary kabes o laiptynej virs laiptu, tikrai neplanuoju  isleist daugiau  2 - 2.5 tukstancio. Vyras cia vakar man ideja mete kad patiems galima pabandyt pagamint. As pilna ideju jis auksarankis gal ir gausys kas  g.gif . Ziuresym kaip ten bus.Vistiek dar nedega nes nei sienos nutinkuotos nei laiptai yra... blush2.gif
*

mes irgi i laiptine patys pasigaminom labai puikia lempa. Nusipirkau man patinkancia, tik laida prailginom iki norimo ilgio, mazdaug 2 metrus ir negaliu siuo sviestuvu atsidziaugti...
Iriska
Ebay.co.uk thumbup.gif

PVZ
superkriauklyte
QUOTE(Iriska @ 2011 03 21, 17:07)
Ebay.co.uk  thumbup.gif

PVZ
*

jo del swarovski tai zinau, kad tai stikliukai.
Ebay ir as radau, bet tikejausi kad LT imanoma tokiu dalyku nusipirkti, bet matyt teks siustis...
www.rrr
Gal kas zinote , kur gauti toki gaubta ? blush2.gif ax.gif
user posted image
Aurelija M
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2011 03 15, 15:24)
Gal, merginos, turite idomesniam idėjų laiptinės apšvietimui?
*

Jeigu yra nuosavas namas siūlyčiau led juosteles, jų yra įvairių galių ir spalvų. Juosteles galima sumontuoti tarp laiptelių ir rankinėlių (mačiau pas savo kaimynę - labai gražiai atrodo smile.gif) .
Jeigu gyvenate daugiabučiame name - tai galima panaudoti šviestuvus su jutikliais (yra net modelių, kurie eina kartu su jutikliais smile.gif) - tada ir ne švies šviesa veltui smile.gif
D.E.L.A
Sveiki,
pasidarem slaitines lubas - na kai stogo konstrukcija ale matosi, tai dabar su apsvietimu galvos skausmas - toje erdveje kur matosi stogo slaitai- svetaine ir virtuve su valgomuoju - apsveitimas labai svarbus, o kaip ji susidelioti ideju 0. doh.gif doh.gif Gal bent kas angliska kokia fraze tokiam apsvietimui pasigooglint pametetu 4u.gif
Zuikenas
QUOTE(D.E.L.A @ 2011 05 18, 15:20)
Sveiki,
pasidarem slaitines lubas - na kai stogo konstrukcija ale matosi, tai dabar su apsvietimu galvos skausmas - toje erdveje kur matosi stogo slaitai- svetaine ir virtuve su valgomuoju - apsveitimas labai svarbus, o kaip ji susidelioti ideju 0. doh.gif  doh.gif  Gal bent kas angliska kokia fraze tokiam apsvietimui pasigooglint pametetu  4u.gif
*

Pas mane ta pati problema - lubos vienašlaitės ir dar žemos, tai net neįsivaizduoju, kokį apšvietiąm daryti. Prisijungiu prie angliškos frazės googlinimui prašymo, nes kol kas savarankiškai nieko gero neradau. Iš anksto dėkoju smile.gif
Aurelija M
QUOTE(Zuikenas @ 2011 05 20, 13:14)
Pas mane ta pati problema - lubos vienašlaitės ir dar žemos, tai net neįsivaizduoju, kokį apšvietiąm daryti. Prisijungiu prie angliškos frazės googlinimui prašymo, nes kol kas savarankiškai nieko gero neradau. Iš anksto dėkoju  smile.gif
*

Mes su vyru irgi turime slaitines lubas, tačiau plotas nėra didelis ir mums užtenka paprastų šviestuvų pakabintų lubose (taip yra tik miegamajame ir virtuvėje), o ką daryti svečių kambaryje kol kas ne žinome, nes plotas yra labai didelis...
Būčiau dėkinga už visus pasiūlymus smile.gif
lotutee
QUOTE(Iriska @ 2010 02 15, 13:11)
ebay tikrai ju daug mirksiukas.gif
mes dabar ziurim led luboms. Tai ziurineju per ebay...kiek pastebejau yra skirtingas kiekis led/metre.
Kaina 5m -252lt su sroves keitikliu 240v-12v. Bet chia vandens atsparios ir laaabai tankios. (120led-1m) Daug? MAzai? unsure.gif Ir ar reikia dar papildomai kazka pirkti?

user posted image
*

turiu klausimuka, ar yra kas isidėjusios tokį apšvietimą namuose? kaip jis dedasi? gal ir kvailai nuskambes, bet jeigu toje juosteleje perdega lempute, kaip ji keičiama ir ar iš viso keičiama? blush2.gif
vassara
QUOTE(lotutee @ 2011 05 21, 21:11)
turiu klausimuka, ar yra kas isidėjusios tokį apšvietimą namuose? kaip jis dedasi? gal ir kvailai nuskambes, bet jeigu toje juosteleje perdega lempute, kaip ji keičiama ir ar iš viso keičiama? blush2.gif
*

as kai pirkau, tai sake, jei vienas diodas perdegs, tai tikrai nesimatys, o kai perdegs daugiau tada keisi visa juosta ar jos dali wink.gif juosta karpoma kas 5cm
Aurelija M
QUOTE(lotutee @ 2011 05 21, 21:11)
*

Mano draugė naudoja apšvietimui juosteles (laiptinėje), tai kol kas viskas gerai ir nieko ne perdegė, o jei perdegs, pasakė, kad juostelę yra karpomą arba pakeisti visą galima (kaip jau buvo paminėta).
Juostelė yra maitinama iš 12V, todėl jai reikalingas maitinimo šaltinis. Kiek prisimenu, sakė kad juostelės yra lipnios, todėl jokių klijų nereikia, limpa pati. smile.gif
Edditocka
QUOTE(lotutee @ 2011 05 21, 20:11)
*

Juostelės kita pusė lipni. Lemputės (diodai) neturėtų perdegti, jei normalios kokybės. Mes pirkom "Miromax" firmoje.
bugyte
Gal pagelbetumete? 4u.gif
Kur galeciau isgyti stai toki sviestuva??? arba bent jau labai panasu... blush2.gif
user posted image

Nuotraukyte skolinta labai seniai is kazkurios panasios temos (gal net ir sios) smile.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.