Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Statome namus Telsiu apskrityje
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2
kinziulis
Sveikos supermamos statybininkes. neradau prie ko prisijungti. ir nuo Klaipedos tolokai ir nuo Siauliu. gal bus norinciu sava rateli sukurti. butu malonu paplepeti apie savas statybas 4u.gif
kinziulis
na netikiu kad niekas nesistato namu Zemaitijoje 4u.gif drasiau mamytes prisijunkite
Rasa25
sveikute matyt telsiu apskrity visi uzseme namu statybom juk ziema arteja.Na mes zadam isigyti neirengta nama Mazeikiuose jame tik naujas stogas plastikiniai langai ir sarvo durys,dar ikisti nemazai reikes.o seip namelis neipatingas buvo nudegias tai naujieji pirkejai atstate,bet visgi apdegias gerai.Tai mes zali ant statybu ir norim kuo pigiau apsisukti,tai dabar sedim per dienas ir skaiciuojam deliojam,ir vis mastom ar pasimoka nes pinigu
kinziulis
nu nors viena atsilepe 4u.gif o tai jau galvojau viena cia pasirasinesiu su savimi ir uzteks biggrin.gif
mes statybas Plungeje pradesim. bet ko gero iseis tik pavasari, nes popierizmo daug, ir nenumatytai uzsitese jisai. esam projekto etape.
na zinai kaip sako, pigiau pasistatyti nauja nama, nei sena prikelti. bet jeigu pas jus ankstesnieji savininkai daug ka padare, tai gal ir apsimoka. mano tevai nudegusia trobelyte nusipirko pries 5 metus. abu tevai rankas turi, tevas visa gyvenima prie apdailos, mama kartu su juo. tai darbininku nesamde, viska patys daresi. kiekvieno lito neskaiciavo, bet taip grubiai paemus isejo apie 100 000 lt ant medziagu atstatyti.pirmus metus kaip nieko nedaro, t.y. viska jau isirenge, dabar aplinka rupinasi.
o mazeikiuose dideles kainos nekilnojamo turto? ar didelis namukas bus, ar dvieju aukstu?
zvejys
manau kad niekas neraso todel, kad tema atrodo kaip firmos statncios namus Telšių apskrityje, reklama biggrin.gif
kinziulis
nu gal ir persistengiau biski cia su tuo pavadinimu lotuliukas.gif
na ner tai ner norinciu prisijungti. paskaitineju nuejus i kiats temas blush2.gif
Laola
Mes kitąmet,jeigu viskas eisis pagal planą, jau pradėsim statytis savo namuką Telšiuose smile.gif
Wa toks turetu buti smile.gif
http://s3.amazonaws.com/namuplanai/1687.jpg
kreizzy
QUOTE(Linuka @ 2008 10 19, 13:44)
Mes kitąmet,jeigu viskas eisis pagal planą,  jau pradėsim statytis savo namuką Telšiuose smile.gif
*

Labai grazus,mes ispradziu irgi buvom ji issirinke,bet netiko isplanavimas,o ir pakeisti nemazai reikejo,tai nusprendem darytis indvidualu smile.gif
mimuliuke
Registruojuosi 4u.gif mes namuka statomes Mazeikiuose smile.gif bus malonu su krastietemis pasidalint darbu ispudziais 4u.gif
myma
Sveiki, mes taip pat ruošiamės namukui Mažeikiuose 4u.gif
kinziulis
sveiki,
to mimuliuke: jau statotes? kokioje jus stadijoje?
as va vakar gavau projektuka is architektes. nu kazkaip keleta vietu man nesiziuri, bet nezinau kaip pakeitus. ideciau cia, kad pakomentuotumet, bet nemokesiu jauciu blush2.gif
myma
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 19, 12:15)
as va vakar gavau projektuka is architektes. nu kazkaip keleta vietu man nesiziuri, bet nezinau kaip pakeitus. ideciau cia, kad pakomentuotumet, bet nemokesiu jauciu blush2.gif
*

reikia nufotkint ar nuskanuot ir tada patalpinti kur nors internete, o paskui jau įkeltį čia ax.gif
kinziulis
taip ir bandziau, bet atsiunte man adobe reader 9 versija, o fotki com tokio formato nepriima. o i kita neina paversti. gaila, butu pravertus pagalba. ryt vaziuoju pas ja, tai turiu kazka sumastyti kaip noriu pakeisti g.gif
myma
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 19, 13:34)
taip ir bandziau, bet atsiunte man adobe reader 9 versija, o fotki com tokio formato nepriima. o i kita neina paversti. gaila, butu pravertus pagalba. ryt vaziuoju pas ja, tai turiu kazka sumastyti kaip noriu pakeisti g.gif
*

o per čia http://photobucket.com/ pamėginkite ax.gif
kinziulis
nufotkinau is kompo, ale nelabai kokybiskai isejo, bet esme matosi.
http://public.fotki.com/nojausfoto/projektas/pb190945.html

tik pasakykit ar atidaro 4u.gif
siaip pagrinde man uzkliuva bendrasis kambarys, o ypac valgomasis. kazkaip jis cia labai jau atskirtas... gal ir daugiau minusu pastebesit. kritika laukiama, kol dar ne velu smile.gif
myma
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 19, 13:49)
nufotkinau is kompo, ale nelabai kokybiskai isejo, bet esme matosi.
http://public.fotki.com/nojausfoto/projektas/pb190945.html

tik pasakykit ar atidaro 4u.gif
siaip pagrinde man uzkliuva bendrasis kambarys, o ypac valgomasis. kazkaip jis cia labai jau atskirtas... gal ir daugiau minusu pastebesit. kritika laukiama, kol dar ne velu smile.gif
*

atsidaro, bet labai jau ten sunkiai matosi
kuris ten bendras kambarys svetainė viršuje ar apačioje ? g.gif
kinziulis
uztai kad sunkoka matosi. labai mirget pradeda kompas vos tik fotoaparata priartinu. zodziu pirmam aukste svetaine yra. joje Tv sienele, o uz jos valgomojo stalas. va tas man labiausiai ir nepatinka. o antram aukste 2 kambariai, drabuzine didele ir vonia. beje is antro auksto balkonelio matosi svetaine pirmam aukste.
myma
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 19, 14:34)
uztai kad sunkoka matosi. labai mirget pradeda kompas vos tik fotoaparata priartinu. zodziu pirmam aukste svetaine yra. joje Tv sienele, o uz jos valgomojo stalas. va tas man labiausiai ir nepatinka. o antram aukste 2 kambariai, drabuzine didele ir vonia. beje is antro auksto balkonelio matosi svetaine pirmam aukste.
*

nu kažkaip keistai, o kodėl jūs nusprendėte atskirti g.gif
kinziulis
cia ne as atskyriau. esme tame, kad architeketei nedaviau jokiu savo "svajoniu" planu. leidau paciai kurti. atsiunte keleta. kai kuriuos iskart atmeciau. o sitas lyg ir nieko, bet netinka virtuves-valgomojo- saliono erdve. jei sugalvociau kaip racionaliai pakeisti,tada viskas man cia patiktu.na ko gero reikia isivaizduoti kad tos sieneles ten nera. bet valgomojo stalo nerandu kur padet g.gif zodziu galvosuki as cia turiu siandienai...
myma
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 19, 15:04)
cia ne as atskyriau. esme tame, kad architeketei nedaviau jokiu savo "svajoniu" planu. leidau paciai kurti. atsiunte keleta. kai kuriuos iskart atmeciau. o sitas lyg ir nieko, bet netinka virtuves-valgomojo- saliono erdve. jei sugalvociau kaip racionaliai pakeisti,tada viskas man cia patiktu.na ko gero reikia isivaizduoti kad tos sieneles ten nera. bet valgomojo stalo nerandu kur padet g.gif zodziu galvosuki as cia turiu siandienai...
*

nu kad ten nelabai kaip ir pakeisit, nes virtuvė yra atskirta tai tai ir gaunasi, o pas mus tai vienodos sienos, nėra tokiu įdubimo, tai vat vietos atsiranda ir stalas valgomojo pasistumia į kampą ax.gif

o tą pertvara manu yra tam kad laikytų lubas, nes pas mus irgi bus, bet mes nusprendėme statyt koloną
kinziulis
o gal jusu projekteli butu galima pamatyti. idomu kaip jus pasipaiset. nu va ta nisa plikom terasai, kad tokia jaukesne butu. bet virtuve gavosi visiskai atskirta. zodziu nepatinka man sita vieta kazkaip spresim. o kolonos vienos uzteko? mano atveju jinai butu paciam vidury saliono g.gif
myma
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 19, 15:13)
o gal jusu projekteli butu galima pamatyti. idomu kaip jus pasipaiset. nu va ta nisa plikom terasai, kad tokia jaukesne butu. bet virtuve gavosi visiskai atskirta. zodziu nepatinka man sita vieta kazkaip spresim. o kolonos vienos uzteko? mano atveju jinai butu paciam vidury saliono g.gif
*

tuoj pamėginsiu įkelti, mes ieškojome iš internete pateiktų projektų išsirinkome patikusį, bet paskui jį tobulinom, pagal savo poreikius
kolona viena

va mes iš čia žiūrinėjomės Projektai

mes darėm panašiai kaip Abigailė
http://www.archipelag.lt/namu-projektai/ab...mp;SearchForm=1
kinziulis
as irgi is sio puslapiuko ziurinejau. bet kai neradau to ko noriu, nutarem daryti visiskai individualu. nes pakeitimai mano atveju(ta prasme pas ta architekte) butu kainave ne ka maziau.
o jus ne maza statotes.mes kur kas kuklesni 4u.gif
myma
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 19, 15:38)
as irgi is sio puslapiuko ziurinejau. bet kai neradau to ko noriu, nutarem daryti visiskai individualu. nes pakeitimai mano atveju(ta prasme pas ta architekte) butu kainave ne ka maziau.
o jus ne maza statotes.mes kur kas kuklesni 4u.gif
*

na mes irgi ne iš tos firmos darome projektą, mes tik nunešėm pavyzdį architektei ir iškarto paprašėm kur ko norėtumę atsisakyti ir pakeisti, tai ji dar mums kai ką dar patarė tai va ir lipdom po truputį ax.gif

ne toks jau ir didelis, o tai kiek pas jus kvadratų gaunasi g.gif
kinziulis
pas mus iki 180 su viskuo ir dvivieciu garazu.nu gal keli kavdratai virs bus, bet iskelem toki uzdavini ir architektei ir sau lotuliukas.gif gi krize, per daug issiplesti neverta doh.gif
myma
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 19, 15:46)
pas mus iki 180 su viskuo ir dvivieciu garazu.nu gal keli kavdratai virs bus, bet iskelem toki uzdavini ir architektei ir sau lotuliukas.gif  gi krize, per daug issiplesti neverta doh.gif
*

na pas mus irgi bus dvivietis garažas, tai kiek tiksliai tos kvadratūros ir nežinau dabar norėjom į 200 įsitekti naudingo ploto g.gif
tai mes kol pastatysim, jau ir krizė bus praėjus lotuliukas.gif
šiaip mes niekur neskubam kol kas, nors aišku norėtusi rolleyes.gif
mimuliuke
sveikutes niu taip mes jau statomes namuka, bet tikrai dabar darbai kolkas sustos nes finansu trukt pradejo doh.gif smile.gif siaip namukas ura su stogu jau vakar pastoges sukale, langai, durys, vartai ir sildomas grindis pirmam aukste sudejom nu kaip liaudis sako islipom is pamatu 4u.gif
kinziulis
oooo kaip pavydziu....
o gal projektuka ar nuotrauku butu galima.
ar statotes patys ar samdote. jei samdote - ar firma ar pavienius meistriukus. kaip sekesi? is ko statotes, is kokiu blokeliu. ar islaidas rasetes?
va kiek klausimu pazeriau biggrin.gif
tai jau taip, kol pastatysim... tikiuosi kad viskas eisis pagal plana. mes irgi niekur per daug neskubam. turim kur gyvent, bet zinoma labai jau noretusi kuo greiciau...
myma
QUOTE(mimuliuke @ 2008 11 19, 16:02)
sveikutes niu taip mes jau statomes namuka, bet tikrai dabar darbai kolkas sustos nes finansu trukt pradejo doh.gif  smile.gif  siaip namukas ura su stogu jau vakar pastoges sukale, langai, durys, vartai ir sildomas grindis pirmam aukste sudejom nu kaip liaudis sako islipom is pamatu 4u.gif
*

oho thumbup.gif pas jus, o kurioje vietoje jis išdygęs rolleyes.gif
kiek jums jau suėjo tų šlamančių cool.gif

pas mus tai tik pamatai yra, per žiema taip ir stovės, o pavasarį mėginsim vėl judėt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Laola @ 2008 10 19, 12:44)
Mes kitąmet,jeigu viskas eisis pagal planą,  jau pradėsim statytis savo namuką Telšiuose smile.gif
*

tikrai thumbup.gif atrodo
o kiek ten kvadratūra g.gif
mimuliuke
na merginos mano namo stsybos biski painios nes mes jau buvom murinuka pasistate stoga uzdeje, langus, duris ir uzpernai sausio menesi kai buvo vetra Mazeikiuose nugriove ji, tad ji buvom sulygine su zeme ir is naujo teses statybos doh.gif buvom pasisisamde statybu firma, nes abu su vyru gyvenome uzsienyje, bet dabar jau esam Lt tai darbus priziuri vyras. 4u.gif pinigu tai t 4u.gif ikrai daug ikista yra doh.gif g.gif bigsmile.gif 4u.gif mano planas namo yra labai pparastas isvaizda tikrai ne tokia grazi kaip cia maciau namuka kur buvo kazkas ikeles blush2.gif pas mane yr blush2.gif pirmam aukste yra veranda-drabuzine, salionas 45 kvadratu thumbup.gif virtuve, vonia, katiline ir garazas 2 vietu, o antras aukstas skirtas miegamiesiams, voniai, ir ir skalbimo - lyginimosi kambarys smile.gif niu va ligtais papasakojau viska o namukas bus Voveriuose smile.gif
myma
QUOTE(mimuliuke @ 2008 11 19, 20:00)
na merginos mano namo stsybos biski painios nes mes jau buvom murinuka pasistate stoga uzdeje, langus, duris ir uzpernai sausio menesi kai buvo vetra Mazeikiuose nugriove ji, tad ji buvom sulygine su zeme ir is naujo teses statybos doh.gif  buvom pasisisamde statybu firma, nes abu su vyru gyvenome uzsienyje, bet dabar jau esam Lt tai darbus priziuri vyras.  4u.gif  pinigu tai t 4u.gif ikrai daug ikista yra doh.gif  g.gif  bigsmile.gif  4u.gif  mano planas namo yra labai pparastas isvaizda tikrai ne tokia grazi kaip cia maciau namuka kur buvo kazkas ikeles blush2.gif  pas mane yr blush2.gif  pirmam aukste yra veranda-drabuzine, salionas 45 kvadratu thumbup.gif  virtuve, vonia, katiline ir garazas 2 vietu, o antras aukstas skirtas miegamiesiams, voniai, ir ir skalbimo - lyginimosi kambarys smile.gif  niu va ligtais papasakojau viska o namukas bus Voveriuose  smile.gif
*

o tai nemalonu, kad dar ir vėtra pasidarbavo unsure.gif
o tai nesirašo kiek kur buvo mokėta ax.gif

aš tai rašau visas smulkmenas biggrin.gif nežinau ar taip bus visada, bet norėčiau žinoti tą galutinį variantą cool.gif
o kiek žemės yra aplink ax.gif
kinziulis
sveiki,
mazai musu cia 4u.gif
rasytis butinai reikia. paskui idomu ir paciam ir kitam pasakyti, kas klausia patarimo.
na ka siandien po apsilankymo pas architekte galiu tik tiek pasakyti, kad tik duok jiems valia doh.gif
ziauriai su kvadratura issiplete virs 200 gavosi.tai liepiau viska apkarpyti. nereikia man tokiu saliu. truputi keisim svetaines erdve ir virtuve kitaip. gal pagaliau susitarsim smile.gif
kaip sakot ar apsimoka pirkti dabar statybines medziagas. tureciau kur sandeliuoti, bet va ar apsimoka g.gif gal pigs po nauju. vieni taip kalba kiti kitaip. blokelius tai nusipirkom, nes pigiai labai gavom
myma
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 20, 12:28)
ziauriai su kvadratura issiplete virs 200 gavosi.tai liepiau viska apkarpyti. nereikia man tokiu saliu. truputi keisim svetaines erdve ir virtuve kitaip. gal pagaliau susitarsim smile.gif
kaip sakot ar apsimoka pirkti dabar statybines medziagas. tureciau kur sandeliuoti, bet va ar apsimoka g.gif gal pigs po nauju. vieni taip kalba kiti kitaip. blokelius tai nusipirkom, nes pigiai labai gavom
*

tai sakot išsiplietė architektė biggrin.gif
o tai jūs norite bendro ploto 180 su visais garažais ir t.t. g.gif o tai iek liks to naudingo gyvenamo ax.gif

o tai kur pirkot blokelius pigiai smile.gif
kinziulis
taip buvom pasiskaiciave kad su viskuo itilpt turetume. bet vien apacioj padare virs 100 kv. + 40 garazas (nu cia jau privalu) + 3 kambariai virsuj (po 16 kv.) + 10 kv vonia antram aukste. taip i gaunasi doh.gif nu ne. kazkaip spausimes i mazesnius gabaritus
o blokelius pirkom kartu su viena darugo imone, jisai pirko labai dideli kieki is Siauliu, komercinems statyboms. prijungem ir savo uzsakyma, ir gavosi visai nebloga kaina ax.gif

QUOTE(myma @ 2008 11 20, 16:43)
tai sakot išsiplietė architektė  biggrin.gif
o tai jūs norite bendro ploto 180 su visais garažais ir t.t.  g.gif  o tai iek liks to naudingo gyvenamo  ax.gif

o tai kur pirkot blokelius pigiai  smile.gif
*

myma
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 20, 16:10)
taip buvom pasiskaiciave kad su viskuo itilpt turetume. bet vien apacioj padare virs 100 kv. + 40 garazas (nu cia jau privalu) + 3 kambariai virsuj (po 16 kv.) + 10 kv vonia antram aukste. taip i gaunasi doh.gif nu ne. kazkaip spausimes i mazesnius gabaritus
o blokelius pirkom kartu su viena darugo imone, jisai pirko labai dideli kieki is Siauliu, komercinems statyboms. prijungem ir savo uzsakyma, ir gavosi visai nebloga kaina ax.gif
*

gerai tie pažįstami biggrin.gif
beje gerai, kad turit kur sandeliuot mes neturim schmoll.gif

o tai per kiek laiko žadėjo projektą padaryti ir kokia kaina už 1kvadratą
kinziulis
projekta sutarem kaina ir tiek. ne uz kvadratus. siaip pasake tiek ir tiek. sutikom , nes pas mus provincijoje pati geriausia arhcitekte skaitosi, i kitus ner ko dairytis. o laika irgi taip apsprendem abstrakciai. pries pora sav pradejom, tai daro taip kad pavasari pradetume statybas. o tuo paciu as tvarkausi zemes popierius, esu is tu "naujuju" ukininkiu, taigi darausi kaimo pletros projekta. vat sitas reikalas baigsis iki Kaledu, po Nauju iskart duos projektavimo salygoms, tuo tarpu mes viska pasidarysim kas liecia projekta namo, elektros. is kart kai gaus projektavimo salygas, eis prasyti statybu leidimo. va taip va
myma
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 20, 16:38)
projekta sutarem kaina ir tiek. ne uz kvadratus. siaip pasake  tiek ir tiek. sutikom , nes pas mus provincijoje pati geriausia arhcitekte skaitosi, i kitus ner ko dairytis. o laika irgi taip apsprendem abstrakciai. pries pora sav pradejom, tai daro taip kad pavasari pradetume statybas. o tuo paciu as tvarkausi zemes popierius, esu is tu "naujuju" ukininkiu, taigi darausi kaimo pletros projekta. vat sitas reikalas baigsis iki Kaledu, po Nauju iskart duos projektavimo salygoms, tuo tarpu mes viska pasidarysim kas liecia projekta namo, elektros. is kart kai gaus projektavimo salygas, eis prasyti statybu leidimo. va taip va
*

MB taip pat ūkininkas lotuliukas.gif

o tai taip gretai sutvarkys dokumentus g.gif
JolantaG
Sveikos, statybininkes 4u.gif
Jungiuosi ir as prie Jusu negausaus burelio. Prisimenu kai pradejome savo statybas Mazeikiuose, aplinkiniuose miesteliuose ar paciuose Mazeikiuose SM diskutuojanciu nebuvo, tad as prisiblatinau prie siaulieciu statybininkiu. Smagu, kad kazkas emesi iniciatyvos thumbup.gif
Mes statomes Mazeikiuose - jau baiginejame isirengineti, tad jei kam reikes kokio patarimo- klauskit, butinai patarsiu, jei tik kompetetinga busiu mirksiukas.gif
kinziulis
sveika Jolanta G. taip maciau kad tu su siaulieciais bendrauji. kazkaip nedrysau prasytis ten blush2.gif
Del dokumentu: na mane taip patikino kad pavasari galesim pradeti statytis.varom keliais "frontais". nesilaikom jokio eiliskumo. na kur reikes laukti tai projektavimo salygu 1 men. , elektros tinklais uztempti gali, bet turim pazystamu aukstose kedese.tai susitvarkysim manau. na va paskui statybu leidimas. cia tai jau lauksiu issiziojus ir tiek, nes priejimo neturiu jokio.
o jei sakem dokumentai strigs, ko gero pasidesim "nelegalius" pamatus.
O kiek jums visa dokumentacija uztruko Myma. ar kaip ukininkai statotes. pasidaret kaimo pletros planeli?
JolantaG
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 24, 15:55)
sveika Jolanta G. taip maciau kad tu su siaulieciais bendrauji. kazkaip nedrysau prasytis ten blush2.gif
Del dokumentu: na mane taip patikino kad pavasari galesim pradeti statytis.varom keliais "frontais". nesilaikom jokio eiliskumo. na kur reikes laukti tai projektavimo salygu 1 men. , elektros tinklais uztempti gali, bet turim pazystamu aukstose kedese.tai susitvarkysim manau. na va paskui statybu leidimas. cia tai jau lauksiu issiziojus ir tiek, nes priejimo neturiu jokio.
o jei sakem dokumentai strigs, ko gero pasidesim "nelegalius" pamatus.
O kiek jums visa dokumentacija uztruko Myma. ar kaip ukininkai statotes. pasidaret kaimo pletros planeli?
*

Na nedrisai be reikalo, tikrai mirksiukas.gif
Kas del dokumentu, tai jei as gerai prisimenu, tai mums visus leidimus sutvarke musu architekte ir tas uztruko kazkur 3 - 4men. As manau, kad tai palyginti labai greitai. Mes labai anskti pradejome tvarkytis leidimus, kad jau kai planavome pradeti statybas - viska jau turejome.
mimuliuke
smagu matyti, kad jungiasi nauju nariu 4u.gif cia kazkas klause kiek zemes yra tai zemes as manau man pakankamai yra 13 aru ax.gif
JolantaG
QUOTE(mimuliuke @ 2008 11 24, 22:22)
smagu matyti, kad jungiasi nauju nariu 4u.gif  cia kazkas klause kiek zemes yra tai zemes as manau man pakankamai yra 13 aru ax.gif
*

Labas rytas visoms. Labai jau zemaites apsnudusios lotuliukas.gif Nera daug bendraujanciu...
O zemes daugiau nei pakankamai, tuo labiau jei namukas nedidelis. Juk nezadam ukininkauti, turbut mirksiukas.gif
kinziulis
sveikos visos
as galvoju zemes uztenka tiek, kiek jos turi. mano draugai pasistate namuka (visa kvadratura netoli 200) 6 aru sode. zinoma nebeliko vietos aksteles vaikams, smelyneliui ar kokiom supynem. nu bet tokia ju situacija ir susitaike. mes turim hektara, ir jau dabar su vyru suvokiam, kad reikes labai daug investiciju graziai aplinka susitvarkyti. sodybos isskyrimui yra 26 a. taigi ko gero nesiplesim is tos ribos.
sakykit gal pas kurios projekte zidinys yra viduryje saliono? ne prie sienos? pas mane sitas dalykas gresia, ir nezinau kaip man cia pasielgus. ar vistiek statyti prie laukines sienos ar ikomponuoti i viduri. tada atliktu ir laikancios kolonos vaidmeni g.gif
mimuliuke
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 25, 12:33)
sveikos visos
as galvoju zemes uztenka tiek, kiek jos turi. mano draugai pasistate namuka (visa kvadratura netoli 200) 6 aru sode. zinoma nebeliko vietos aksteles vaikams, smelyneliui ar kokiom supynem. nu bet tokia ju situacija ir susitaike. mes turim hektara, ir jau dabar su vyru suvokiam, kad reikes labai daug investiciju graziai aplinka susitvarkyti. sodybos isskyrimui yra 26 a. taigi ko gero nesiplesim is tos ribos.
sakykit gal pas kurios projekte zidinys yra viduryje saliono? ne prie sienos? pas mane sitas dalykas gresia, ir nezinau kaip man cia pasielgus. ar vistiek statyti prie laukines sienos ar ikomponuoti i viduri. tada atliktu ir laikancios kolonos vaidmeni g.gif
*

negaliu niekuom patart, nes pas mane namuciai bus be zidinio verysad.gif
JolantaG
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 25, 10:33)
sveikos visos
*

Na, kaip sao, kiekvienam savo mirksiukas.gif
Kas del zidinio. Tai esu maciusi viduryje svetaines zidinius. Jie labai graziai atrodo - tokie atviri, dideli, bet... is praktines puses kas juos turi, sake, kad labai ruksta ir nors tas gaubtas(kaminas) pakankamai platus, vistiek priruksta. Nebent deti uzdara zidini, bet tada tokio vaizdo netuesi, nes kiek teko dometis nemaciau tokio panoraminio zidinio ne atviro, bet su stiklais is visu keturiu pusiu. Na, gal paieskojus atidziau ir rastum...
As tavo vietoje rinkciausi tradicini zidinuka prie kamino(prie sienos), bet cia vel skonio reikalas.
kinziulis
tai va tame ir esme. jei grazu nepraktiska, o jei praktiska tai...
prie sienos tik laukines iseina pagal projekta deti, kitaip niekaip. o man meistriukas sako, kam laukine siena sildyti? architekte vel kitaip sako? pasimeciau zodziu g.gif
JolantaG
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 25, 14:11)
tai va tame ir esme. jei grazu nepraktiska, o jei praktiska tai...
prie sienos tik laukines iseina pagal projekta deti, kitaip niekaip. o man meistriukas sako, kam laukine siena sildyti? architekte  vel kitaip sako? pasimeciau zodziu g.gif
*

Kazkaip idomiai - kaminas butu laukutineje sienoje... g.gif O neimanoma pakeitimu daryti projekte?
Is patirties galiu pasakyti, kad architektai taip nusivaziuoja su tais projektais, kad doh.gif Mums butu antras aukstas visai neisejes, jei ne stogdengiai. Jie pagal brezinius pamate, kad blogai suprojektuota. Teko perdaryti projekta. Taigi siulyciau labai filtruoti tai, ka sako architekte, nebent turite geras rekomendacijas jos atzvilgiu ir ja 100% pasitikit.
kinziulis
ta prasme katiline mano palieka visai kitame gale. o vat jei noriu zidinio salione, reikia kazkaip suktis su juo.
siaip architekte tai pasitikiu, bet yra visokiu bet. jei vienam liuksiskai padare dar nereiskias kad ir man liuksiskai bus. juk vsiko pasitaiko
nu ziuresiu, ryt turejom susitikt, bet neturiu kur vaiko padet.atidejom kitai sav. turiu per ta sav sugalvoti argumentus. pasiziureti interjeru kur viduri but zidinys. nors tokiu baisiai mazai.
JolantaG
QUOTE(kinziulis @ 2008 11 25, 16:18)
ta prasme katiline mano palieka visai kitame gale. o vat jei noriu zidinio salione, reikia kazkaip suktis su juo.
siaip architekte tai pasitikiu, bet yra visokiu bet. jei vienam liuksiskai padare dar nereiskias kad ir man liuksiskai bus. juk vsiko pasitaiko
nu ziuresiu, ryt turejom susitikt, bet neturiu kur vaiko padet.atidejom kitai sav. turiu per ta sav sugalvoti argumentus. pasiziureti interjeru kur viduri but zidinys. nors tokiu baisiai mazai.
*

Na, nezinau ka tau dar patarti... Turi dar nemazai laiko, kad pasvertum visus uz ir pries ir priimtum gera sprendima.
Man jau vien tas momentas nepatinka, kad jis bus svetaines vidury - juk suvalgys baisiai daug erdves. Ta prasme, kad jis gal labiau tinkas labai didelems svetainems. O kokia kvadratura tavo svaitaines? Siaip jei zidinys bus vidury, juk arti jo nieko negalesi pastatyti, todel reikia turet didele erdve. Cia tik mano pamastymai, aisku...
kinziulis
svetaine 46 m2. bet ten dar isipaisys laptai joje. bet vsitiek man rodos negerai bus. zodziu giiuose apmastymuose esu ir busiu visa sav doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.