Sveikos gal galetumet savo nuomone issakyt apie si varda.
Oi ne
Nedas būtų žymiai geriau
man fainas. galbūt todėl, kad labai šaunų Nidą pažinojau
neeea
Nidas, Aldonas, Jūratis... Tęsti?
Manau, kad šie vardai moteriški. Yra, tiesa, tokių, kurie abiem tinka (Justina(s), Martyna(s)...), bet Nidas
O gal geriau Klaipėdas?Palangas?
NIdas tai jau neee... Bet jei patinka tai ir vadinkit. Mano nuomone geriau tada NEidas
man irgi tas vardas nelabai, bet net nezinau kaip vyra perkalbeti
negražus
Lengva nesąmonė, manyč
nedas būtų gražu, nidas - kiek per moteriškas
Ui ne, negražus
nu neee, man nei Nidas, nei Nedas, nei Gerdas, nugi bobiški vardai
Hehe
mes su vyru irgi apie si varda galvojam, taip pat turim kitu variantu bet to vienintelio niekaip ir neisrenkam...man NIdas tikrai graziau nei Nedas...
Mama turi pirmumo teisę rinkti vardą ir taškas
Man visai gražus vardas
Nidas
per moteriškas
Negražus
Nepatinka.
O su pavarde rimuojasi? Man šis vardas nei šioks nei toks, bet aš žiūrėčiau į bendrą skambesį
Mergaitės - Nida, visai nieko
Bet berniukui..............
Maniskis vardu Neidas, man pats graziausias ir daugumai patinka... Nesuprantu kaip gali buti bobiskas ir ne bobiskas vardas... Cia rasiusiuju tolerancija mazai pazengusi...
Papildyta: Kas liecia Nidas, man grazu...net labai...daug geriau nei tokie kaip Vakariai, Meiles, Jonukai, Nojai...
sunkiausia parinkti tinkama varda berniukui.visada reikia pagalvoti apie vardo skambesi suaugusia zmogui,pvz.Kastytis,Svajunas ir t.t.
idomus
gan neblogas
Nedas gražiau..
Man geriau Marijampolis
esu labai patenkinta , kad daviau sita varda, net neisivaizduoju ji su kitu vardu
nepatinka
QUOTE(giedruze @ 2011 09 19, 19:49) QUOTE(Arvena @ 2011 09 20, 16:59) Man irgi nepatinka, bet vaikelis seniai šį vardą gavo, lai auga laimingas. Tik būtų gerai, kad būsimos mamytės šio vardo daugiau savo vaikeliams neduotų...
mergaitei - NIDA
berniukui - feeeee QUOTE(Ašaka @ 2011 09 20, 21:08) Man irgi nepatinka, bet vaikelis seniai šį vardą gavo, lai auga laimingas. Tik būtų gerai, kad būsimos mamytės šio vardo daugiau savo vaikeliams neduotų... jai patinka tegul duoda kiekvieno asmeninis reikalas, koki duoti, gal kitam jusu vaiku vardai yra negrazus
Siaubas, siaubas, tik neduokite, siaubas
man čia iš tos serijos kaip Jūratis arba Eglius
na nezinau, bet kai vyras pasake man si varda as nezinojau nei vieno, o dabar jau zinau ar 10 zmoniu su tokiu vardu ir labai dziaugiuosi , kad nedaviau kito vardo, o tom kam negrazus, tai yra skonio reikalas, sekmes
Žinau vieną. Iškart įsiminė dėl keisto vardo. Man tai nelabai
nesamone
Vienas is vardu kuris butu .. jei tureciau sunu
keistas
Nesamone
Manau, kad vardas nepatinka
Skamba dirbtinai, atrodo, kad lvardas isrinktas mergaitei, o cia sast ir gime berniukas, o varda paliko ta pati
|