Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nidas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
giedruze
Sveikos gal galetumet savo nuomone issakyt apie si varda. 4u.gif
Nieko sau
Oi ne schmoll.gif per daug moteriškas...
Nedas būtų žymiai geriau 4u.gif
muminukas
man fainas. galbūt todėl, kad labai šaunų Nidą pažinojau smile.gif
ciuke
neeea schmoll.gif
Ožiaragė
Nidas, Aldonas, Jūratis... Tęsti?
Manau, kad šie vardai moteriški. Yra, tiesa, tokių, kurie abiem tinka (Justina(s), Martyna(s)...), bet Nidas schmoll.gif
Emerencija
O gal geriau Klaipėdas?Palangas?
rence*
NIdas tai jau neee... Bet jei patinka tai ir vadinkit. Mano nuomone geriau tada NEidas 4u.gif
giedruze
man irgi tas vardas nelabai, bet net nezinau kaip vyra perkalbeti verysad.gif
muminukas
QUOTE(giedruze @ 2008 09 22, 19:02)
*

dar turi laiko smile.gif
bimkutele
negražus schmoll.gif
rytoj
Lengva nesąmonė, manyč mastau.gif
l'eau
nedas būtų gražu, nidas - kiek per moteriškas rolleyes.gif
HappyAngel
Ui ne, negražus schmoll.gif Nors man ir Nedas nepatinka, moteriškas kažkoks, Nidas irgi.
Birbiziukas
nu neee, man nei Nidas, nei Nedas, nei Gerdas, nugi bobiški vardai rolleyes.gif
Zitlali
Hehe biggrin.gif Pazystu viena Nida vyra, jam apie 30 metu super zmogus thumbup.gif ir protingas ir zavingas ir populiarus ir karjeroj liux biggrin.gif tai man tik teigiamos asociacijos mirksiukas.gif
mama ciole
mes su vyru irgi apie si varda galvojam, taip pat turim kitu variantu bet to vienintelio niekaip ir neisrenkam...man NIdas tikrai graziau nei Nedas... smile.gif taip kad jei abiem teveliam patinka taip ir pavadinkit wink.gif
triule
QUOTE(giedruze @ 2008 09 22, 20:02)
*

jei tau nlb, tai tikrai nepavadink taip schmoll.gif arba lai turi du vardus biggrin.gif
man sis vardas schmoll.gif
Nieko sau
Mama turi pirmumo teisę rinkti vardą ir taškas cool.gif . Niekaip negaliu suprati "Man nepatinka, bet vyras nori...", blyn o kur mamos nuomonė? g.gif
Erikutė
Man visai gražus vardas smile.gif Šiaip jau prie vardų reikia priprasti.Mes kai užrašėm vaikams vardus ilgai dvejojom,ar teisingai parinkom ax.gif
sena niekšė
QUOTE(Ožiaragė @ 2008 09 22, 19:19)
Nidas, Aldonas, Jūratis... Tęsti?
Manau, kad šie vardai moteriški. Yra, tiesa, tokių, kurie abiem tinka (Justina(s), Martyna(s)...), bet Nidas  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif būtent
Blanchefleur
Nidas schmoll.gif kas per vardas doh.gif
l'eau
per moteriškas schmoll.gif
Papugele
Negražus rolleyes.gif Nida patinka smile.gif
Pliukšt
Nepatinka.
Tobako
O su pavarde rimuojasi? Man šis vardas nei šioks nei toks, bet aš žiūrėčiau į bendrą skambesį ax.gif O gal pavardė labai vyriška 4u.gif O gal vaikučiui tiesiog lipte prilips šis vardas wub.gif Juk būna ir taip mirksiukas.gif
Dykuma5
Mergaitės - Nida, visai nieko rolleyes.gif
Bet berniukui.............. doh.gif doh.gif doh.gif
Garbanele
Maniskis vardu Neidas, man pats graziausias ir daugumai patinka... Nesuprantu kaip gali buti bobiskas ir ne bobiskas vardas... Cia rasiusiuju tolerancija mazai pazengusi... ax.gif
Papildyta:
Kas liecia Nidas, man grazu...net labai...daug geriau nei tokie kaip Vakariai, Meiles, Jonukai, Nojai...
asklaipediete
sunkiausia parinkti tinkama varda berniukui.visada reikia pagalvoti apie vardo skambesi suaugusia zmogui,pvz.Kastytis,Svajunas ir t.t. ax.gif
CiamciaLiamcia
idomus g.gif
Danto
gan neblogas rolleyes.gif
Suleima
Nedas gražiau..
hi :)
Man geriau Marijampolis tongue.gif
giedruze
esu labai patenkinta , kad daviau sita varda, net neisivaizduoju ji su kitu vardu thumbup.gif
Arvena
nepatinka ax.gif
Ašaka
QUOTE(giedruze @ 2011 09 19, 19:49)
esu labai patenkinta , kad daviau sita varda, net neisivaizduoju ji su kitu vardu thumbup.gif
*

QUOTE(Arvena @ 2011 09 20, 16:59)
nepatinka  ax.gif
*

Man irgi nepatinka, bet vaikelis seniai šį vardą gavo, lai auga laimingas. Tik būtų gerai, kad būsimos mamytės šio vardo daugiau savo vaikeliams neduotų...
lina-linutia
mergaitei - NIDA wub.gif
berniukui - feeeee schmoll.gif
giedruze
QUOTE(Ašaka @ 2011 09 20, 21:08)
Man irgi nepatinka, bet vaikelis seniai šį vardą gavo, lai auga laimingas. Tik būtų gerai, kad būsimos mamytės šio vardo daugiau savo vaikeliams neduotų...
*

jai patinka tegul duoda kiekvieno asmeninis reikalas, koki duoti, gal kitam jusu vaiku vardai yra negrazus smile.gif , o beto pastebejau, kad dabar daugeja nidu 4u.gif
kregždutė
Siaubas, siaubas, tik neduokite, siaubas blink.gif
sena niekšė
man čia iš tos serijos kaip Jūratis arba Eglius doh.gif
Arvena
QUOTE(giedruze @ 2011 09 21, 16:12)
jai patinka tegul duoda kiekvieno asmeninis reikalas, koki duoti, gal kitam jusu vaiku vardai yra negrazus smile.gif , o beto pastebejau, kad dabar daugeja nidu 4u.gif
*

nu nedaugėja šiaip jau visai ax.gif
giedruze
na nezinau, bet kai vyras pasake man si varda as nezinojau nei vieno, o dabar jau zinau ar 10 zmoniu su tokiu vardu ir labai dziaugiuosi , kad nedaviau kito vardo, o tom kam negrazus, tai yra skonio reikalas, sekmes smile.gif
Ūla
QUOTE(Arvena @ 2011 09 21, 18:02)
nu nedaugėja šiaip jau visai  ax.gif
*

gal apie Nedą kalba? g.gif
Luno
Žinau vieną. Iškart įsiminė dėl keisto vardo. Man tai nelabai schmoll.gif
feme
nesamone doh.gif ,koks gi cia vardas berniukui.
ŽanetaKava
Vienas is vardu kuris butu .. jei tureciau sunu thumbup.gif Man jis labai grazus.
GIEDRŪNĖ
schmoll.gif
inga323
keistas
feme
Nesamone doh.gif
Giuste
Manau, kad vardas nepatinka schmoll.gif
biti atskrend
Skamba dirbtinai, atrodo, kad lvardas isrinktas mergaitei, o cia sast ir gime berniukas, o varda paliko ta pati blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.