Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valgiaraštis- X
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
piripiri
QUOTE(fikuse @ 2009 01 17, 00:59)
As dariau taip:
- pasveriau nevirtus produktus ir suskaiciavau ju kalorijas, tarkim gavau 1000kcal (zalias maistas svere tarkim 1kg).
- pasveriau pagaminta troskini (jis svere jau tik 0.8kg) ir sitam 0.8kg priskyriau visas 1000kcal.
Tai kas cia negerai?
*

Viskas gerai 4u.gif Žinai, kad visam maiste yra 1000 kcal, tai, pvz, suvalgai 200 gr jau pagaminto maisto ir žinai, kad ten 200 kcal. 4u.gif
GinCherry gal galvojo, kad tu pagaminai, tada pasvėrei, o tada pritaikei negaminto maisto kaloringumą.
GinCherry
QUOTE(piripiri @ 2009 01 17, 02:52)
GinCherry gal galvojo, kad tu pagaminai, tada pasvėrei, o tada pritaikei negaminto maisto kaloringumą.
*

Tai ji taip ir padare smile.gif

Loli_judo, ne tikrai ne dietologas, tiesiog shiaip daug kuo besidomintis zmogus, todel labai pasitikiu jo nuomone ir ishmanymu smile.gif Kai man vishtelei, kasnors neaishku visada klausiu jo biggrin.gif tai kita karta rashysiu, kad cia mano nuomone hihihi.gif biggrin.gif
piripiri
O čia mano ataskaita už šią savaitę, kol neturėjau interneto:

PIRMADIENIS

PUSRYČIAI: miusliai su saujele įvairių riešutų, natūraliu jogurtu ir vyšnių uogiene (150+200+120+80) 550
PRIEŠPIEČIAI: 2 saldainiai (160), kava su pienu (50)
PIETŪS: moliūgų-saldžių bulvių sriuba (230), pita su ožkos sūriu ir pomidoru (160+120+10)
PAVAKARIAI: mandarinas (30)
VAKARIENĖ: čiabata su mėsos kukuliais, pirktinė (550),
NAKTIPIEČIAI: 2 griežinėliai salamio (60), pakelis čipsų (200), pusė indelio houmus (360)

VISO: 2480 doh.gif

ANTRADIENIS

PUSRYČIAI: vaisių salotos (melionas, ananasas, braškės, vynuogės) su jogurtu (150+150)
PRIEŠPIEČIAI: apelsinas (120)
PIETŪS: vištienos-kukurūzų sriuba (~200, iš kavinės) su puse rudos bandelės (120), kava su pienu (50)
PAVAKARIAI: obuolys (60), keli kepti vištienos sparneliai (200)
VAKARIENĖ: salotų lapai su ožkos sūriu, pomidoru, svogūnais, alyvų aliejumi (365), arbata su pienu (30)

VISO: 1445

TREČIADIENIS

PUSRYČIAI: avižinė košė su bananu ir vyšnių uogiene (220+100+60)
PRIEŠPIEČIAI: apelsinas (120)
PIETŪS: kepti vištienos sparneliai (300), salotų lapai su ožkos sūriu, pomidoru, svogūnais, alyvų aliejumi (300)
PAVAKARIAI: pusė bandelės su razinom (200)
VAKARIENĖ: raugintų kopūstų sriuba (200) su rieke juodos duonos (120)

VISO: 1620

KETVIRTADIENIS

PUSRYČIAI: vaisių salotos (melionas, ananasas, braškės, vynuogės) su jogurtu (150+150)
PIETŪS: pomidorų sriuba (~300, iš kavinės), bananas (100) latte (150)
PAVAKARIAI: greipfrutas (80)
VAKARIENĖ: spagečiai su jūros gėrybėm ir daržovėm (500), vynas (120)

VISO: 1550

PENKTADIENIS

PUSRYČIAI:miusliai su riešutais, natūraliu jogurtu ir vyšnių uogiene (150+100+130+60), kava su pienu (50)
PIETŪS: spagečiai su jūros gėrybėm ir daržovėm (300), bananas (100)
PAVAKARIAI: spurga (400)
VAKARIENĖ: burokėlių-svogūnų salotos su alyvų aliejumi (180), riekė baltos duonos su šokoladu (100+100)

VISO: 1670
piripiri
QUOTE(piripiri @ 2009 01 17, 01:52)
Viskas gerai 4u.gif Žinai, kad visam maiste yra 1000 kcal, tai, pvz, suvalgai 200 gr jau pagaminto maisto ir žinai, kad ten 200 kcal. 4u.gif
*

Apsiskaičiavau - 250 kcal blush2.gif

QUOTE(GinCherry @ 2009 01 17, 02:15)
tai kita karta rashysiu, kad cia mano nuomone hihihi.gif  biggrin.gif
*

biggrin.gif
Ne į temą, bet labai stilingas blogas 4u.gif
fikuse
QUOTE(piripiri @ 2009 01 17, 03:25)
Apsiskaičiavau - 250 kcal blush2.gif
*

Teisingai, mano skaiciavimas irgi toks drinks_cheers.gif
Nevisus tavo postus perskaicius GinCherry'ei i az atrasiau, kad tu irgi neteisingai skaiciuoji, pasirodo su tavim viskas gerai mirksiukas.gif
meškutė_Nida
QUOTE(GinCherry @ 2009 01 16, 17:44)
MB sake, kad neteisingai skaiciuoja, nes vanduo ishgaruoja, bet kalorijos lieka, todel gaunasi svorio skirtumai, todel realiai didesne koloriju kocentracija nei galvojama.MB siandien man kitaip skaiciavo  blush2.gif  biggrin.gif
*

Matai, ten troškinys- skystyje lieka visi mėsos riebalai, nors, teoriškai, vanduo kcal ir neturi.
Bet TB teisus- 100 g virtos mėsos turės daugiau kcal, nei 100g žalios mėsos. Nes traukiasi svoris, ne kalorijos. Vėlgi- gali pasiginčyti, kad kažkiek riebalų lieka sultinyje, bet kaip išmatuot, kiek? rolleyes.gif

QUOTE(GinCherry @ 2009 01 16, 18:40)
marcipanu bulvytes 213 kcal.
*

kaip gerai, kad net nežinau, kas tai biggrin.gif
Šiaip, būnant mieste, visad "pigiau kainuos" (kcal atžvilgiu) sūrelis ar sūrio lazdelės. Ir kalcio suvartojimo rodikliai pagerės biggrin.gif

QUOTE(dangerele @ 2009 01 16, 19:21)
*

Kadangi jau turi svarstykles- lauksim tikslių valgiaraščių mirksiukas.gif
GinCherry

Meskute nida, pas mus dabar namie karai del tu kaloriju vyksta, nes ash aklai pasitikejau ne savo , o savo vyro galva, dabar jau ishsiaishkinau kas ir kaip smile.gif

Del marcipanu bulvyciu tai buvau labai specifinem vietoj, thomas philips biggrin.gif O kadangi marcipanus dievinu, tai leidau juos sau suvartoti vietoj pietu ir tai suvalgiau tik puse maishelio, kita puse atidaviau biggrin.gif
meškutė_Nida
QUOTE(piripiri @ 2009 01 17, 01:53)
raugintų kopūstų sriuba (200)
*

Ką gero dėjai į sriubą, kad tokia kaloringa? rolleyes.gif

QUOTE(GinCherry @ 2009 01 17, 15:49)
, pas mus dabar namie karai del tu kaloriju vyksta,
*

Ocho, kaip kitose porose būna...pikantiškai bigsmile.gif Pas mus su MB karai vyksta tik dėl nesuplautų indų- tipo, aš prišnerkščiu, o jam tenka liuobt blush2.gif
piripiri
QUOTE(GinCherry @ 2009 01 17, 16:49)
1. Meskute nida, pas mus dabar namie karai del tu kaloriju vyksta, nes ash aklai pasitikejau ne savo , o savo vyro galva, dabar jau ishsiaishkinau kas ir kaip smile.gif
2.Kadangi marcipanus dievinu, tai leidau juos sau suvartoti vietoj pietu
*

1. lotuliukas.gif
2. Man irgi labai skanu wub.gif Bulvyčių nesu valgiusi, bet kartais perkam kruasanus su marcipanų įdaru wub.gif

QUOTE(meškutė_Nida @ 2009 01 17, 17:10)
Ką gero dėjai į sriubą, kad tokia kaloringa? rolleyes.gif
*

Bulvių blush2.gif Dar truputį aliejaus, ir porcija buvo ne valgyklinė blush2.gif
GinCherry
Siandieninis:

Pusryciai: miusliai (436 kcal). [reiks kazkokiu netokiu koloringu paieshkot, nes kaip 100 g. atrodo per daug] + 100 ml. pieno (60 kcal.)

Priespieciai: bananas (82 kcal). [specialiai pasveriau zieve, tai likau nustebus kokia dali svorio sudaro zieve doh.gif ]

Pietus: troskinys is pomidoru, sparaginiu pupeliu, ziediniu kopustu ir pievagrybiu, su bazilikais ir saldziarugsciu padazu (235 kcal.) [shiaip labai mazai kaloriju turi, bet valgiau labai didele porcija blush2.gif ] + 2 duoniukai (38 kcal.)

Vakariene: 2 kiausiniai (180 kcal).+ 2 trapuciai (38 kcal).+ kava 3 in 1 (75 kcal)

Medaus ir cinamono ajurvedinis marmalas, kuriam duodu 80 kcal [ bet siandien vakare pagaliau bandysiu tiksliai paskaiciuot smile.gif]

Viso: 1224 kcal.

tikiuosi viska gerai suskaiciavau g.gif sunku truputi gal dar isivaziuot blush2.gif
Loli_judo
Na merginos, jūs priskaičiavot ir prirašėt tiek, kad aš visai susimaišiau doh.gif
Tai kaip su tais spagečiais mano? Negaliu dabar ramiai miegoti blush2.gif
Jei aš skaičiuoju jau išvirtus 100 gr, tai čia gerai ar ne? Reikia sausą kiekį sverti prieš verdant o po to skaičiuot iš naujo? doh.gif Susipainiojau visai g.gif
Ne kas
Niu jei galima,bandysiu ir as pas jumi paviesinti savo pavalgymus tongue.gif

Pusr:2 puod.kavos- 80kcal(vienas tik su pienu kitas tik su cukieriu 4u.gif )
Ir 4 grudu koses(200gr) -180kcal

Priesp:0,5 bandeles -130kcal

Pietus: darzoviu sriuba isvirta kartu su vistiena(400gr)-550kcal (niu alkana buvau labai tai del to toks kiekis) 4u.gif

Pavak: 1 saldainis ir kava-80kcal

vakariene:6 virtinukai su varske(gaminau pati tongue.gif ,tai kcal atrodo tiksliai suskaiciavau)240gr-520kcal

Naktipieciai- obuoliukas 55kcal(niu jis toks nedidukas)

Is viso 1595kcal

Jei yra kokiu pastebejimu,tai laukiu komentaru 4u.gif
GinCherry
QUOTE(bolesiukas @ 2009 01 18, 00:02)

Ir 4 grudu koses(200gr) -180kcal

*

kokia 4 grudu koshe? nes pvz nordic tai 100 gr. 320 kcal mastau.gif
piripiri
QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 17, 20:00)
Na merginos, jūs priskaičiavot ir prirašėt tiek, kad aš visai susimaišiau doh.gif
Jei aš skaičiuoju jau išvirtus 100 gr, tai čia gerai ar ne? Reikia sausą kiekį sverti prieš verdant o po to skaičiuot iš naujo? doh.gif  Susipainiojau visai g.gif
*

Tai kad labai čia paprasta. Paimi saujelę nevirtų makaronų - pvz, 50 gr., tarkim 170 kalorijų. Išverdi, visus suvalgai, ir vis tiek būsi gavusi 170 kalorijų. Nors jei iš smalsumo pasvertum išvirtus, pamatytum, kad svoris pasikeitęs. bet nieko persverti nereikia. Kalorijų kiek buvo, tiek ir liko, tik dėl vandens pasikeitė svoris.

Naktine Fėja
QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 17, 17:00)
Jei aš skaičiuoju jau išvirtus 100 gr, tai čia gerai ar ne? Reikia sausą kiekį sverti prieš verdant o po to skaičiuot iš naujo? doh.gif  Susipainiojau visai g.gif
*

ramybes tiktai ramybes, viskas seniai susverta ir virta, ir sausa mirksiukas.gif galiu saziningai pasakyt, kad davei jiems siek tiek perdaug biggrin.gif makaronai, ryziai, grikiai, perlines kruopos virtos visos kainuoja nuo 100 iki 120 uz simta gramu virtu. as duodu savom visalaik 110 ir del vienos ar dvieju kaloriju nesuku savo grazios galvos rolleyes.gif ax.gif nes pries tai sverus ir skaiciavus simtus kartu, siandien va pries rasydama eksperimenta pakartojau su savo ryziais ir vaiko spageciais tikslu kaip vaistinej biggrin.gif 300g nevirtu ryziu, 1050kcal, virtu lygiai kilas, reiskias 105, vaiko spageciai, 353kcal, virem 100g sausu, svere isvirti 320g, reiskias 110kcal virtu mirksiukas.gif
meniu niekaip neprisiverciu atspausdinti, tingine cool.gif blush2.gif
rytoj pasizadu pioneer.gif
Ne kas
QUOTE(GinCherry @ 2009 01 17, 23:53)
kokia 4 grudu koshe? nes pvz nordic tai 100 gr. 320 kcal mastau.gif
*

Manosios 100gr tu sausu grudeliu -335 kcal+ dejau is vasaros uzaldytu slyvu su biski cukraus(kcal suskaiciuotos ir uzrasytos pries sladant 900gr-900 kcal),taigi slyvu dedu 150gr-150kcal.

Tai 335+150=485 isejo man koses 700gr,megstu skystoka ax.gif

Taigi kcal mano 200gr(jau isvirtos kosytes gaunasi 140+saukstelis cukraus= 180kcal. 4u.gif

niu ar as blogai skaiciuoju,nors cia MB sugalvojo formule kaip lengvai apskaiciuot ir tiksliai,niu bet gal mes klystame ,pataisykit 4u.gif
meškutė_Nida
QUOTE(bolesiukas @ 2009 01 18, 10:01)
Taigi kcal mano 200gr(jau isvirtos kosytes gaunasi 140+saukstelis cukraus= 180kcal. 4u.gif
*

Skaičiuoji gerai mirksiukas.gif
Loli_judo
QUOTE(piripiri @ 2009 01 18, 00:12)
Tai kad labai čia paprasta. Paimi saujelę nevirtų makaronų - pvz, 50 gr., tarkim 170 kalorijų. Išverdi, visus suvalgai, ir vis tiek būsi gavusi 170 kalorijų. Nors jei iš smalsumo pasvertum išvirtus, pamatytum, kad svoris pasikeitęs. bet nieko persverti nereikia. Kalorijų kiek buvo, tiek ir liko, tik dėl vandens pasikeitė svoris.
*

Tai viskas aišku, reiškia mažiau kcal aš suvalgiau, nes svėriau jau išvirusius doh.gif
O tai visose tose internetinėse lentelėse kur duoda kalorijas visų maisto produktų, visų kruopų duodamos kcal nevirtų? Ir mėsos žalios kcal rašomos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Naktine Fėja @ 2009 01 18, 03:55)
as duodu savom visalaik 110 ir del vienos ar dvieju kaloriju nesuku savo grazios galvos rolleyes.gif  ax.gif nes pries tai sverus ir skaiciavus simtus kartu, siandien va pries rasydama eksperimenta pakartojau su savo ryziais ir vaiko spageciais tikslu kaip vaistinej biggrin.gif 
*

thumbup.gif
meškutė_Nida
QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 18, 11:35)
O tai visose tose internetinėse lentelėse kur duoda kalorijas visų maisto produktų, visų kruopų duodamos kcal nevirtų? Ir mėsos žalios kcal rašomos? g.gif
*

Todėl, kad gamina kiekviena savaip- viena verda košę skiestame piene, kita- neskiestame, viena deda sviesto, kita- ne... Priedus susidedi ir juos pripliusuoji prie sausų kruopų kcal mirksiukas.gif
GinCherry
QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 18, 13:35)

O tai visose tose internetinėse lentelėse kur duoda kalorijas visų maisto produktų, visų kruopų duodamos kcal nevirtų? Ir mėsos žalios kcal rašomos? :h
*

va cia galima ir apdorojimo buda pasirinkti http://www.megaukismaistu.lt/calc.php labai patogus puslapis ish tikruju nes ishkarto susumuoja viska smile.gif

Loli_judo
QUOTE(GinCherry @ 2009 01 18, 12:06)
va cia galima ir apdorojimo buda pasirinkti http://www.megaukismaistu.lt/calc.php labai patogus puslapis ish tikruju nes ishkarto susumuoja viska smile.gif
*

thumbup.gif
Ačiū 4u.gif
piripiri
ŠEŠTADIENIS

VĖLYVI PUSRYČIAI: avižinė košė su medumi (220+45), gabalėlis picos (180)
PIETŪS: pilno grūdo bagel su stiltonu su abrikosais (230+200)
PAVAKARIAI: bananas (100)
VAKARIENĖ: pusė vištienos kepsnio (170), pilno grūdo ryžiai (180), brokoliai, žiediniai kopūstai, morkos (70), vynas (120)
NAKTIPIEČIAI: jogurtas (110)

VISO: 1625

p.s - gal kuri žinot, kaip lietuviškai bagel? Tokios kaip barankos, tik minkštesnės, sumuštiniams.
Loli_judo
QUOTE(piripiri @ 2009 01 18, 13:31)
pilno grūdo bagel su stiltonu su abrikosais (230+200)
*

Kas čia toks? blink.gif
piripiri
QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 18, 14:36)
Kas čia toks? blink.gif
*

Va, aš ir galvoju, kaip lietuviškai tas bagel.... O stiltonas su abrikosais, tai sūris, šitą turbūt žinai blush2.gif
Loli_judo
QUOTE(piripiri @ 2009 01 18, 13:40)
Va, aš ir galvoju, kaip lietuviškai tas bagel.... O stiltonas su abrikosais, tai sūris, šitą turbūt žinai blush2.gif
*

Aš kaip tik atvirkščiai: kas tas bagel, tai supratau, o va kas yra stiltonas, tai pirmą kartą tokį žodį išgirdau blink.gif Galvojau, gal kokias raides postindama ne taip paspaudei doh.gif Prašau plačiau apie tą sūrį blush2.gif
piripiri
QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 18, 14:45)
Prašau plačiau apie tą sūrį blush2.gif
*

Na, jis toks kreminis, bet kietesnis už brie sūrį, angliškas. Skonis nėra toks aštrus kaip kitų pelėsinių. Ir šitas su abrikosų gabalėliais, tai toks saldžiai lengvai pelėsinis wub.gif Tikrai labai skanus, pirksiu dažniau.
Loli_judo
QUOTE(piripiri @ 2009 01 18, 14:04)
Na, jis toks kreminis, bet kietesnis už brie sūrį, angliškas. Skonis nėra toks aštrus kaip kitų pelėsinių. Ir šitas su abrikosų gabalėliais, tai toks saldžiai lengvai pelėsinis wub.gif Tikrai labai skanus, pirksiu dažniau.
*

O čia Lietuvoje yra?
Ar čia į Angliją reiktų palėkt jo? lotuliukas.gif
piripiri
QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 18, 15:16)
O čia Lietuvoje yra?
Ar čia į Angliją reiktų palėkt jo? lotuliukas.gif
*

Nežinau, ar LT yra biggrin.gif Aš Londone gyvenu. O Stiltonas tai tokia vietovė Anglijoj. Pažiūrėk pardėse ir pranešk mirksiukas.gif
Loli_judo
QUOTE(piripiri @ 2009 01 18, 14:22)
Nežinau, ar LT yra biggrin.gif Aš Londone gyvenu. O Stiltonas tai tokia vietovė Anglijoj. Pažiūrėk pardėse ir pranešk mirksiukas.gif
*

Perkuisiu viską mirksiukas.gif bet jaučiu, kad nelabai bus unsure.gif
Pabandysiu vistiek, labai mėgstu sūrius ir visokius neragautus mėgstu bandyti doh.gif
piripiri
QUOTE(Loli_judo @ 2009 01 18, 15:25)
Perkuisiu viską mirksiukas.gif  bet jaučiu, kad nelabai bus unsure.gif
Pabandysiu vistiek, labai mėgstu sūrius ir visokius neragautus mėgstu bandyti doh.gif
*

Aš irgi labai mėgstu, bet kažkaip nepirkdavau aš jų dažnai... Net nežinau kodėl g.gif O dabar dėl kalcio truputį susirūpinau biggrin.gif Dar turiu kažkokio su spanguolėm užsipirkus, žiūrėsim, kas ten per skonis biggrin.gif
Loli_judo
QUOTE(piripiri @ 2009 01 18, 14:33)
Dar turiu kažkokio su spanguolėm užsipirkus, žiūrėsim, kas ten per skonis biggrin.gif
*

Kaip skanu tikriausiai blush2.gif M4gstu labai spanguoles blush2.gif
GinCherry
Puse puodelio vandens su cinamonu ir medum 40 kcal.

Pusryciai: 4 grudu koshe (160)

Pietus: 2 balandeliai (500) [priskyriau daugiau, kad nepamazinciau, bet pagal skaiciuokle panasiai ir gavos]

Vakariene: darzoviu ir pievagrybiu troskinys (118) + kava nescafe 3 in 1 (75) + fermentinio surio 22 g. (76)

Priesh miega Puse puodelio vandens su cinamonu ir medum 40 kcal.

Viso siandien: 1009 kcal.
Ne kas
QUOTE(GinCherry @ 2009 01 18, 20:05)
Puse puodelio vandens su cinamonu ir medum 40 kcal.

Pietus: 2 balandeliai (500) [priskyriau daugiau, kad nepamazinciau, bet pagal skaiciuokle panasiai ir gavos]

Vakariene: darzoviu ir pievagrybiu troskinys (118) + kava nescafe 3 in 1 (75) + fermentinio surio 22 g. (76)

Priesh miega Puse puodelio vandens su cinamonu ir medum 40 kcal.

Viso siandien: 1009 kcal.
*

O ko taip mazai? 4u.gif

O as siandien essen.gif :

Pusr: vakarykste darzoviu riubyte 300gr-420 kcal+kava 80( pienu ir cukrumi)

Priesp: o,5 bandeles 130 kcal

Pietus : 300gr naminiu koldunu - 780 kcal (su saukstu grietines)

pavakar: kava su pienu -30kcal

Vakariene: 350gr 0buoliu= 140kcal+30gr dziuveseliu -60 kcal

Is viso: 1640 smile.gif

GinCherry
QUOTE(bolesiukas @ 2009 01 18, 22:00)
O ko taip mazai?  4u.gif

*

zinau zinau, kad per mazai, kalta blush2.gif bet niekaip nesigavo siandien daugiau, per prievarta maisto negrusi... biggrin.gif
piripiri
SEKMADIENIS

PUSRYČIAI: vaisių salotos (bananas, kriaušė, apelsinas, vynuogės) su 250 gr jogurto (230+220)
PRIEŠPIEČIAI: bananas (100)
PIETŪS: vištienos - daržovių troškinys (~500), latte (100)
PAVAKARIAI: jogurtas (110), 30 gr stiltono sūrio (100)
VAKARIENĖ: šparaginių pupelių-kalafiorų-sūrio apkepėlė (350)

VISO: 1690
Ne kas
PIRMADIENIS

Pusr:kavos( 2 puodai blush2.gif )-110kcal
Kose (avizu su saldytom slyvaitem)200gr -160kcal

Priesp:obuoliu 120g- 70kcal,dziuveseliu pagrauziau 40gr-80 kcal

Pietus tai jau zdoravi gavosi lotuliukas.gif vedarai (kiekio nerasysiu nors zinau schmoll.gif ,kad kokia skaiciuotoja besidietinanti nepasibaisetu lotuliukas.gif )-1020 kca ax.gif

Vakarienes- nerasta,tik arbata su cukierio sauksteliu- 30kcal

Is viso-1470
Naktine Fėja
mano siandiena, vakar praktiskai identiska, skyres tik priespieciai, kurie buvo pusryciu koses pakartojimas (kosiu nemegstu ir nevalgau nuo vaikystes, bet sitas misinys man labai skanus wub.gif , dar man noretusi dziovintu kriausiu ir obuoliu, bet PC sikart tuo atzvilgiu sutiko tusciom lentynom cool.gif Islandijoj krize cool.gif ir stikline apelsinu morku sulciu bei naujos produkcijos degustavimas, kazkokis keistas sokoladinis reikalas su karameline glazura, vienas saukstas ir puslitris vandens , kad nuplaut ta bezbozna salduma lotuliukas.gif nebutu ta reikala kepusio savininko pries akis, buciau spjovus lauk biggrin.gif viso 1400kcal

PUSRYCIAI 230kcal
aviziniu dribsniu kose su dziovintom slyvom, razinom, abrikosais ir cinamonu(pati pasigaminau is puskilio dribsniu, 100g dz. slyvu, 100g razinu, 100g abrikosu, didelio sauksto cinamono bus ilgam ax.gif ) 50g sauso misinio 170kcal kavos 3 puodeliai su slakeliu lieso pieno 50kcal
PRIESPIECIAI 295kcal
sviezutele duonine bandele, rupiu miltu su sezamo seklom 40g 110kcal, tepamas varskes surelis su prieskoniais 30g 70kcal, agurkas 10kcal, 200ml naturaliu apelsinu sulciu su minkstimu 105kcal
PIETUS 330kcal
versienos balandeliai 220kcal, padazas, 80kcal, agurkas 10kcal, pomidoras 20kcal
PAVAKARIAI 40kcal
kava su pienu 15kcal, mandarinas 25kcal
VAKARIENE 170kcal
balandelis 110kcal, padazas 40kcal, pomidoras 20kcal
NAKTIPIECIAI 240kcal
grudeta varske 110kcal, naturalus jogurtas 80kcal, arbata su cinamonu ir medumi 50kcal
VISO 1305

tiesa, manes nepazistanciom. as visada valgau 6 kartus dienoj, nes mano diena bezboznai ilga, keliuos 6 ryto ir guluos kokia 1 nakties, peledos neistaiso nei ankstyvas darbas, nei miego trukumas, matyt tik grabas pataisytu unsure.gif savaitgali, jei laisva, miegu, miegu, miegu, kol vaikas su kokia malka nepradeda per galva trankyti doh.gif cool.gif
Loli_judo
QUOTE(Naktine Fėja @ 2009 01 20, 03:14)
tiesa, manes nepazistanciom. as visada valgau 6 kartus dienoj, nes mano diena bezboznai ilga, keliuos 6 ryto ir guluos kokia 1 nakties, peledos neistaiso nei ankstyvas darbas, nei miego trukumas, matyt tik grabas pataisytu unsure.gif  savaitgali, jei laisva, miegu, miegu, miegu, kol vaikas su kokia malka nepradeda per galva trankyti doh.gif  cool.gif
*

Dabar jau pažystame thumbup.gif
Aš tokia pati lotuliukas.gif
Ir parašo pelė superinė lotuliukas.gif
Šaltmėtė
QUOTE(Naktine Fėja @ 2009 01 20, 03:14)
nei miego trukumas

NF, štai tau ir dar viena priežastis kodėl svoris nekrenta. Visos žinom, ir mokslo įrodyta, kad tai laaabai susiję.
Naktine Fėja
QUOTE(Šaltmėtė @ 2009 01 20, 09:11)
NF, štai tau ir dar viena priežastis kodėl svoris nekrenta. Visos žinom, ir mokslo įrodyta, kad tai laaabai susiję.
*

zinau, kai gaunu miegot po 9-10 valandu, svoris krenta daug geriau, bet galimybes keisti darba nera, o vakare atsigulus, tiesiog ziuriu i lubas, karais uzsisipiriu ir guliu kelias valandas, kartais keliuos ir darbuojuos namuos, nes vis tada siokia tokia nauda, kad nemiegu verysad.gif cool.gif
Loli_judo
Merginos, kaip su persimonais: toje pačioje lentelėje duoda ir 70 ir 127 kcal šviežiems persimonams? Suvalgiau vieną, kuris svėrė 180 gr, tai kaip įvertint? Šioks toks skirtumas gaunasi.. g.gif
Ir kiek duot kalafijorų, brokolių ir pievagrybių trintai sriubytei 100 gr? Nors apytiksliai mirksiukas.gif
Ačiū 4u.gif
GinCherry

Vakarykstis

Tik atsikelus ir priesh miega po puse puodelio gerimo ish cinamono ir medaus, vakar vkare negeriau tai 40 kcal.

Priespieciai: obuolys (93)
Pietūs: ryziai ir darzoviu pupeliu beigi grybu troskinys (539) [per daug pasigaminau, bet kalorijas tik visam kiekiui paskaiciavau,,,]
Pavakariai: apelsinas (122)
Vakariene: 2 gabaliukai kugelio su truputi kalukutienos, be grietines ir jokiu padazu.Kadangi valgiau ne namie, o draugai pakviete vakarienes, tai nebuvo galimybes pasverti.Daviau 400 kcal. O galbut net ir daugiau buvo...

Viso: 1354

Siandien ishkrova...
Ne kas
Siandien valgiau:

Pusr:kava-30kcal,manu kose su 10g sviesto ir sauksteliu cukraus-220kcal

priesp:-obuolys( 2oogr)-110kcal

pietus -naminiu koldunu su saukstu grietines( 200gr)-550kcal

pavak:bananiukas(80gr)-80kcal

vakarien: burokeliu sriubyte su visciuko sirdutem (400gr)-270kcal
ir ryziu galete su pastetuku 1vntir pasteto 10gr-duodu 100kcal

Is viso: 1360
fikuse
QUOTE(bolesiukas @ 2009 01 20, 21:39)
Siandien valgiau:

Pusr:kava-30kcal,manu kose su 10g sviesto ir sauksteliu cukraus-220kcal

priesp:-obuolys( 2oogr)-80kcal

pietus -naminiu koldunu su saukstu grietines( 200gr)-550kcal

pavak:bananiukas(80gr)-80kcal

vakarien: burokeliu sriubyte su visciuko sirdutem (400gr)-270kcal
ir ryziu galete su  pastetuku 1vntir pasteto 10gr-duodu 70kcal

Is viso: 1300
*

Pagal http://www.kalorijos.lt/skaiciuokle/
Obuoliai 100gr-40kcal
Desra kepenine 100gr-304kcal
Naktine Fėja
QUOTE(fikuse @ 2009 01 20, 18:59)
Obuoliai 100gr-40kcal
*

is tikruju obuoliai labai nevienodi, sultingumu, saldumu, skaiciuokles duoda tarpe 40-55kcal, taigi musu teise rinktis biggrin.gif
su pastetais panasiai, mano amzinatilsi mociutes naminis jauciu ir 500 traukdavo, cia perku liesa, tai 180kcal/100g, taigi visko yr ant sio svieto, tik absoliucios tiesos kazkodel ne schmoll.gif ax.gif
piripiri
PIRMADIENIS

PUSRYČIAI: indiška naan duona su sūriu (150+200)
PIETŪS: salotų lapai su kalakutiena, agurku, šparaginėm pupelėm, saulėje džiovintais pomidorais ir jų aliejumi (360), obuolys (60), kava su pienu (40)
PAVAKARIAI: naan duona (150), pusė apelsino (50)
VAKARIENĖ: jogurtas (110), kriaušė (100), pusė šokoladinio keksiuko (250)

VISO: 1670

ANTRADIENIS

PUSRYČIAI: naan duona su sūriu ir salota (150+100), bananas (100)
PRIEŠPIEČIAI: apelsinas (100)
PIETŪS: spagečiai su faršu, grybais ir pomidorais (500)
PAVAKARIAI:spagečiai su faršu, grybais ir pomidorais (300), bananas (100)
VAKARIENĖ: gab. šokoladinės pynės (100), 3 mandarinai (90)

VISO: 1600
Loli_judo
Pusryčiai:
Greifrutas - 300 gr - 90 kcal
Sūreliai smilga (2 vnt x 30 gr) - 200 kcal
290 kcal

Priešpiečiai:
Persimonas - 180 gr - 180 kcal
180 kcal

Pietūs:
Trinta kalafiorų, brokolių ir pievagrybių sriuba - 200 gr - 140 kcal
Vištiena be odos - 150 gr - 300 kcal
Burokėliai - 150 gr - 60 kcal
500 kcal

Pavakariai:
Įdaryti Cannellacci su faršu ir grybais - 200 gr - 500 kcal (čia nusižiūrėjau į piripiri spagečius, nes nežinau kiek duot, nesuskaičiavau darydama)
Vakarienė:
Greipfrutas didelis - 500 gr - 220 kcal
Raudonas vynas - 100 gr - 50 kcal

Viso: 1740 kcal doh.gif
Ne kas
QUOTE(fikuse @ 2009 01 20, 21:59)
Obuoliai 100gr-40kcal
Desra kepenine 100gr-304kcal
*

Oi,kaip faina ir as demesio susilaukiau lotuliukas.gif wub.gif

Niu tiesa sakant imu tarpinius variantus,tik tiksliai kiek ryziu galetes turi nezinau,pakeli ismeciau,o po uzrasus tingiu knistis,gal kas zino( tokie pavalus,pustu ryziu trapuciai)?
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.